Nobelpriset i influencing går till…..

Tänk att det skulle krävas en tös från Skåne för att komma på det här?
Att man faktiskt KAN ta en bild vid ett rapsfält istället för mitt i?

Magiskt! *click*
Egoina – The queen of the world!!
(I would LOVE that job!) ?

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det krävs inte mycket för att en influencer ska framstå som smart

   ..are än andra inflencers.

   Jag handlägger säkerhetsklassade ärenden inom kärnkraft med en budget på hundratals miljoner.
   Dela med, ni som har smartare arbeten. Vi behöver vara mer tacksamma.

    En del väljer jobb för att känna sig smart. En del för att göra samhället en tjänst. En del väljer ett jobb bara för att de måste. En del väljer jobb som är roligt och som de kan må bra med hela livet. En del väljer yrke för att tjäna pengar och bli framgångsrika. Och vissa har svårt/kan inte få ett jobb. Förstår inte varför ett eller ett fåtal alternativ skulle vara bättre än andra.

     Eller varför man skulle smartare för att man jobbar med en sak och inte en annan. Jag jobbar inom finanssektorn och får ofta kommentarer om hur brainy jag måste vara för att ha ett sådant jobb (framför allt eftersom jag är kvinna, och det förväntas mindre av oss… snark) medan jag själv tycker att en undersköterska eller en servitör (för att ta ett par exempel) förmodligen använder hjärnan mycket mer än jag i sitt dagliga jobb. Vad du har för jobb samt din lönegrad behöver verkligen inte vara en reflektion av din hjärnkapacitet.

      Håller verkligen med!

      Vad bra skrivet! Jag är betydligt mer imponerad av den personen som kan memorera specialbeställningar från flera personer i en stökig restaurang än tex en hög chef på mitt jobb (IT-bolag). Det kräver skillsn

      Håller med. En kille stoppade mig randomly i parken en dag, frågade lite om mig (ingen aning om vad han gjorde, försökte ragga typ?). Berättade att jag doktorerar, och han bara ”Wow you must be so intelligent” … ? Vafan ska jag svara på det? Ehh tjjaaa man har ju gjort bachelor+master och doktorerar nu så, det kräver ju rätt mycket tid och input och läsande och så? Eller? Säger inte att ALLA hade kunnat doktorera, men intelligens är liksom inte nummer 1 av vad som krävs (snarare motivation och disciplin liksom).

       bachelor+master och doktorerar nu???
       Men du hade hellre varit hemma som Clara…
       Hemmafru. Jag förstår.

      Håller med, jag har haft massa olika jobb inom restaurang, förskola och fritids och de senaste åren på olika redaktioner efter att jag pluggat till journalist men vara grävande reporter på Sveriges Radio kräver mindre hjärnkapacitet, förmåga att hantera stress och medla mellan arga och upprörda människor än vilket random krogjobb som helst. Och konflikter på fritids om vem som t ex först hittade den där runda fina stenen i skogen som alla ville ha HERREGUD! De som är bra på att lösa sånt borde fan börja medla åt FN i konfliktområden.

    Jag utvecklar radarsystem, det känns inte som ett smart jobb särskilt ofta. Det är ju inte direkt cut edge vetenskap.

     Jag tycker att det låter supersmart. Jag fattar inte sånt men det gör du.

  Visst går det men denna bilden är ju inte speciellt bra överhuvudtaget.

   Jo det är den visst, bättre än att förstöra andras levebröd. Skulle du föredra att folk klampa på ditt åker om su nu hade ett sådant och det vore ditt levebröd? ?

    Vart skrev jag att hon skulle klampa ut bland rapsfälten? Nej precis ingenstans. Men har man varit på rapsfält så vet man att det finns luckor bland rapsen där traktorn kör. Det blir två vägar så står man i en sån gång och fotografen i den andra gången så kan man få jätte fina bilder utan att förstöra rapsen överhuvudtaget. Det är aldrig okej att förstöra skörd. Men att försöka påstå att denna bilden skulle vara bra eller ens i närheten av de flesta som finns på instagram är en lögn.

     Men du förstår väl också att det inte riktigt vad Egoinas mål med bilden?

   Kanske tog hon fler bilder som ser finare ut, där det ser ut som att hon står i rapsfältet. Men att hon valde att lägga upp just denna för att visa att hon inte står mitt i?

  Måste hon använda talspråk i text.

   Hon försöker att vara unik, men oftast skriver med gramatiska fel i engelskan, google translate my friend.
   Kunde åtminstone ägna någon extra minut till att korrekturläsa om man nu vill ge ett seriöst intryck av en lyckad influenser. ?

    Men snälla.

    När skriver hon på engelska? Aldrig sett.

    Lol, klagar på stavfel och grammatiska fel och pepprar själv texten med fel.

     Pepprar texten med fel? Det håller jag verkligen inte med om.

    ”Grammatiska”
    ”Influencer” (nej, det heter inte ”influenser” på svenska, det är ett helt annat ord – plural av influens. Influerare om ni ska svenska till det).

  Just nu är det en härlig tid, kör ner rutan när man passerar alla fält, luktar underbart.

  Bilden är jättefin, finns ingen logik alls i att man ”måste” klampa ut i grödorna – är bara ett fånigt hittepå som blivit accepterat.

  Stör mig mest på alla hålla om magenbilder alla gravida influensor gör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.