Svenska Bloggare ger Daniel Nyhlén sitt fulla förtroende

Har inget med inlägget att göra men undrar bara lite hur du som ägare till denna bloggen känner nu när stoppa pressarna och Daniel nyhlen börjar uppmärksammas för alla lögner och dålig journalistik? För jag vet att du brukar vara noga med att kolla upp fakta mm och inte vill publicera vad som helst. Har du tänkt tanken att byta portal? För jag tror hela portalen snart kommer rämna.

Igår kväll kontaktade jag Madde som driver sidan ”Svenska Bloggare” och frågade henne om huruvida hon hade tänkt svara på kommentaren ni ser här ovan.
Med tanke på att hennes blogg ligger på ”Stoppa Pressarnas sida” – en sida som just nu hamnat i lite blåsväder så var jag lite nyfiken på hur hon ser på saken.
Vi skriver båda två om sociala medier, har hjälp varandra här och där genom åren och kan nog räknas som kollegor, trots att vi driver våra sidor på olika sätt, där jag har en extern ansvarig utgivare medan Madde själv agerar AU på sin blogg (så var det i alla fall tidigare när vi hört via mail).  Vi har ingenting otalt med varandra (om någon nu tror det) och det här inlägget är inte ett sätt att försök platta till henne.
Hon svarade att hon så klart skulle svara på kommentern, och publicerade i går kväll den här texten:

Hej på er alla!

Jag har idag precis som många andra av er sett rubrikerna kring den här hemsidan. Jag har inte hunnit läsa alla artiklar kring detta men såg att en av er lämnat en kommentar som jag självklart kommer att svara på.

Ni kan se kommentaren här nedan och här är mitt svar:

Jag har som jag tidigare berättat ingenting med hemsidan att göra. Jag har ingen koppling till vad som skrivs i artiklarna utan sköter endast min blogg. Exakt vad som skett är jag inte helt insatt i tyvärr utan det enda jag vet är att jag är så långt ifrån det där som det går att bli.

Jag har stort förtroende för Daniel Nyhlen och det är han som är ansvarig utgivare för hemsidan. Vad jag ska göra med bloggen har jag inte lagt en tanke på, jag kommer ta reda på hur allt ligger till först och sen tar jag ett beslut efter det. Men jag har inga planer på att flytta min blogg i dagsläget. // Svenska Bloggare

Jag kan hålla med henne i mycket av det hon skriver, hon är på intet vis ansvarig för vad Daniel Nyhlén skriver på sin sida, men inte desto mindre riskerar hon att förknippas med Nyhlén och ”Stoppa Pressarna” och få sig en släng av sleven, enbart pga att hon har sin blogg på hans sida. 
Hon skriver att ”Exakt vad som skett är jag inte helt insatt i tyvärr utan det enda jag vet är att jag är så långt ifrån det där som det går att bli.”, vilket jag inte riktigt förstår. Vad är det hon tar avstånd ifrån om hon samtidigt inte vet vad kritiken som riktats mot Nyhlén och ”Stoppa Pressarna” handlar om?

Jag önskar att hon satt sig in i situationen först, innan hon publicerade sitt inlägg där hon ger Nyhlén sitt fulla förtroende.
Hade hon sedan, även efter det, fortsatt velat ge Nyhlén sitt stöd så hade det varit okej för mig, men att göra det, utan att vara det minsta insatt i situationen, kan med lite otur komma tillbaka och bita henne rejält i röven.
Ett annat scenario skulle kunna vara att hon, efter att hon satt sig in i händelseförloppet, inte längre har förtroende för ”Stoppa Pressarnas” chefredaktör, och vill ta tillbaka sitt inlägg men det är ju så dags då.

Men bra av Madde att svara på kommentaren, istället för att bara ignorera och/eller radera den. 

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oj, jag hade ingen aning om att den bloggen fanns fortfarande. Har inte gått in där på några år, och då var det för det mesta ingen som hade kommenterat hennes inlägg. Kändes rätt meningslöst att läsa den.

  Det är fortfarande nästan ingen som kommenterar på hennes blogg

   Skulle vara ett svar till kommentaren ovan ?

   Om man ska vara sådan så är det nästan ingen som kommenterar inläggen här heller, längre.
   3 kommentarer på ett inlägg som legat ute i över en timme säger ju en del.

    Värre där dock. Gick in och kollade de 4-5 senaste inläggen; ett av dem hade fått en kommentar, de andra inga alls.

    Kan ju bero på att det är strålande sol i flera delar av landet och många inte har tid att sitta med bloggar. Men vad vet jag ?

     Kommentarer är ju dock inte det viktigaste, är ju antal besökare

  Stoppa pressarna borde förbjudas. Äckligaste siten

   Varför då?

  Du måste kolla in Laila Högfelts sängkläder som ska vara som himla fantastiska (ska ej ge ränder m.m.) as dyra. Hittar likadana på Boohoo?!

   Hela hon är väl en bluff? Tar andras historier och säger attdet är hennes egna.

   https://www.instagram.com/p/CPBQmhCJdtm/?utm_medium=copy_link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *