”Instagram-raps”

Se, det går ju lika fint att använda sig av ryssgubbe, jo blomman heter så 😌 Instagramraps kan vi också börja kalla den. Om trenden tar fart??? // Moa ”Spiderchick” DeBruin

Jag ÄLSKAR kreativa och nytänkande människor, och här måste jag säga att Moa briljerar på riktigt.
Jag hoppas verkligen att ”Instagramraps” blir en ny trend och att bönderna får ha sina grödor ifred framöver.

Bäst vore nog ändå ifall det lanserades ett raps-filter på Instagram, så influencers och flunskopior kan ta sina bilder hemma på kammaren, och inte ens behöver fundera över huruvida de ska klampa ut i ett fält och förstöra eller inte.

Dagens gyllene Hetsätarkatt (Bloggbevaknings motsvarighet till Nobelpriset) går således till Moa DeBruin för denna kreativa lösning.

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Instagrambevakning…

   Finns inte så många bloggar kvar att bevaka så det blir att hålla till godo med insta, youtubers och tiktok danser 👯‍♀️

    Ja Instagram har varit med i många år men 9 av 10 inlägg består nu av ett (eller jättemånga = orka scrolla) inbäddade insta-inlägg med en kort liten kommentar. Sedan cirka de nya kommentarsreglerna.

     Min gissning är väl att BB just nu går på äggskal gällande vad som kan skrivas nuförtiden iomed stoppa pressarna-skandalen

      Du tycker att hon ljuger, som Stoppa pressarna?

  OT, vad är det Julia Frändfors äter på story? Haha den där förrätten som är helt vit! Vill veta 😅

   Skulle tippa på Burrata (en ost)

    Tack 🙏

    Har inte kollat men burrata alltså 🤤

  Katrin Z senaste instainlägg?!? 🙄
  Tänk om hon lagt någon tid på sin insida istället.

   Hur kan folk följa den människan?! Finns få som provocerar mig så mycket som hon. Vilken otroligt världsfrånvänd och osympatisk människa hon är.

  På tal om namn på blommor tycker jag det är ganska kul att det vi kallar ”hundkex” på svenska heter ”queen anne’s lace” på engelska. Liksom engelskan har värsta fancy namnet så kommer vi här i sverige och ba ”hundkex!!!!🤪”

   Nu har jag lärt mig något nytt.

   Haha!

   No no no. Queen Annes lace heter vildmorot. Men nu fick jag en idé om att äta hundkex i sommar. Armé:n har den som en nödtanke för näring till samhället-se där, smaka på!

    Jo, hundkex går att äta men de flockblommiga växterna kan vara knepiga att skilja åt och då släktet innehåller två dödligt giftiga växter (odört och sprängört) som båda förekommer i Sverige kan man inte rekommendera att vem som helst ska börja smaka.

     Tro mig, det kommer bli så att jag smaskar björnloka!

  Ellionor Löfgren la nyss upp stories på insta sin syn influencers och reklam. Tycker verkligen hon resonerar på ett vettigt och genomtänkt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *