Bianca Ingrosso skäller på Alice Stenlöfs resekritiska följare

Alice Stenlöfs Instastory där hon berättar att hon tar med sig 12 av sina kompisar till Croatien för att segla i en vecka.
Bildkälla: Alice Stenlöf Instastory

Följare: hahah nej men du skojar väl att du ska utomlands igen i en pandemi? verkligen sjukaste jag hört att du inte har ens ett uns av respekt för andra människor. du har verkligen förändrats så mycket sedan man började följa dig det är verkligen ledsamt. Bianca: Spyr på såna här kommentarer som dina. Alla människor förändras väl för i helvete och hon är i en fas i livet så hon sprudlar och är lycklig och du KLAGAR??? Check yourself och sluta vara så galet bitter. Följare: lycklig för att hon får åka utomlands medans andra i Sverige blir beordrade att inte ta någon semester i år? Tror du att Alice är den enda i hela världen som skulle mått bra över att få komma iväg på en solsemester och koppla av? Inse hur jävla priviligierade ni är och sluta stå upp för varandras oacceptabla beteende. När hon stolt går ut med att hon ska åka på en andra resa under en och samma månad under en pandemi är det klart folk reagerar! Hon klagar inte på att Alice är lycklig herregud, hon klagar på att hon skiter i restriktioner och andra människors liv. Check yourself and friend istället.

Följare: hahah nej men du skojar väl att du ska utomlands igen i en pandemi? verkligen sjukaste jag hört att du inte har ens ett uns av respekt för andra människor. du har verkligen förändrats så mycket sedan man började följa dig det är verkligen ledsamt. Bianca: Spyr på såna här kommentarer som dina. Alla människor förändras väl för i helvete och hon är i en fas i livet så hon sprudlar och är lycklig och du KLAGAR??? Check yourself och sluta vara så galet bitter. Följare: lycklig för att hon får åka utomlands medans andra i Sverige blir beordrade att inte ta någon semester i år? Tror du att Alice är den enda i hela världen som skulle mått bra över att få komma iväg på en solsemester och koppla av? Inse hur jävla priviligierade ni är och sluta stå upp för varandras oacceptabla beteende. När hon stolt går ut med att hon ska åka på en andra resa under en och samma månad under en pandemi är det klart folk reagerar! Hon klagar inte på att Alice är lycklig herregud, hon klagar på att hon skiter i restriktioner och andra människors liv. Check yourself and friend istället. Bianca: Hahahaha asså människor i denna tid MÅSTE få börja ligga och le lite mer.

Följare: pinsamt, tror du inte sjuksköterskorna som slitit ett år är dem som förtjänar utlandssemester? Inte Alice som är på nån livskris resa....ingen ska åka utomlands under pandemin speciellt inte på festresor. Följare: Du vet att who har avrått alla att ställa in sina utlandsresor för bara typ 4-5 dagar sen va? Alice var nyss utomlands räcker inte det då när who avråder alla att avboka? Men visst hon har ju så jobbigt jobb o måste få resa 2 gånger i månaden. Följare: Det är väl klart att det är härligt att hon är lycklig! Ingen är emot det. Att kritisera någons problematiska beteende är inte synonymt med att kritisera hela den personen. Men att hon är lycklig är inte en anledning till att bete sig ignorant och själviskt när det fortfarande är pandemi, när nya mutationer sprids pga att folk reser mellan länder, och när folk inom vården (och många andra) knappt kommer kunna få ta ut semester i år pga överbelastning. Men den verkligheten ligger väl ganska långt ifrån er influencers verklighet? Följare: Normalt svar.

Följare: Ska alla som har ett behov av att vara lyckligare strunta i vad WHO säger då? Följare: Mutationer i viruset sker för människor resor utomlands. Tycker du det är bra? Följare: så att förklara för en influencer att det är en pågående pandemi gör en tråkig så man måste ”ligga mer”, fin uppmaning till dina unga följare 😊 Följare: Har du missat att WHO har avrått ALLA att avboka resor utomlands? Det gäller ALLA. Även influencers. Följare: Hon är ju så sexberoende man kan bli, allt kretsar kring sex för henne. Kolla bara hur hon är så mån om att hennes morsa ska få ligga mer.
Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

Alice Stenlöf delar på Instagram att hon ska åka till Kroatien med 12 av sina vänner för att segla i en veckan. (Ska vi gissa på att det är med samma bolag som både Viktor Frisk och Margaux Dietz nyligen seglat med?)
När Alice följare kritiserar resan, med bakgrund av att WHO (Världshälsoorganisationen) precis gått ut och avrått från resor i sommar så går Bianca Ingrosso in och tjafsar med följarna.
Så här skriver hon om de som yttrar kritik mot influencers som konstant väljer att resa utomlands:

Hahahaha asså människor i denna tid MÅSTE få börja ligga och le lite mer. // Bianca Ingrosso

”Måste få börja ligga lite mer”?
Har Bianca lånat hela sin lingvistiska arsenal från de antifeministiska män som brukar bröla om att högljudda feminister fått för lite kuk?
Det verkar inte bättre…

Snyggt jobbat Bibbz.

Uppdatering kl 16.30:

Bianca Ingrosso: Jag hatar mänskligheten. Vill vara hund. Tack för mig. Hej.
Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca verkar lite putt efter att ha fått kritik för sin kommentar här ovan. 
Kanske behöver hon bara ligga lite mer? Så hon slutar vara en sådan surmus liksom?

Tack för tips!

187 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bortskämda snorungar. Särskilt Bianca.

   Håller med! Förstår inte hur hon kan vara så populär.

    Kan inte tro att hon är typ 27… Mer som under 20 (ja finns kloka inden åldern också.) Men 25+ då är man vuxen med råge.

     Sjukt att hon är 27! Trodde typ 20 med tanke på hennes beteende. Otroligt verklighetsfrånvänd. Jag hoppas verkligen vi aktivt slutar följa den här typen av influensers innan 2021 är slut.

      Influenseryrket har få baksidor, men kommentarer på SM är en sådan. Alla yrken har baksidor. Det är helt sjukt att de förväntar sig leva helt okritiskt med tanke på vad de tjänar och att de tjänar på oss.

      Jag har avföljt alla typer av sådana konton. Gör det du också 🙂

   Anonym 15.06
   Håller med.
   Hon ska helt enkelt ta och knipa ihop tycker jag.
   Bortskämda snorungar som inte verkar ha sina hjärnceller riktigt ihopkopplade.
   Men de fattar väl inte budskapet från WHO? Förresten, hur skulle de ens kunna veta? Skulle kunna sätta en slant på att de varken läser tidningar eller lyssnar på nyheter.

   Bianca är inte bortskämd, hon har fått kämpa mycket.

    Stackarn hon får kämpa med att välja sina lyxiga kläder, möbler, väskor och smink, att hon mår dåligt beror på att hon inte klarar kändislivet.

     18.08 Jag tror inte att Bianca kämpar med att välja kläder och möbler etc. det är inget problem. Hon kämpat under sin uppväxt, med sina bråkande föräldrar.

      Vem har inte varit med om det? Finns folk som vart med om värre som ändå var fötterna på jorden och är empatiska.

       Ebba , det du säjer är vad jag kallar ett standarsvar, har hört det hundra gånger. Att man får det svaret beror på att man inte har nått fram, inte kunnat få förståelse för hur svårt det har varit.

      Sina kändisföräldrar som kunde köpa allt hon pekade på, man väljer inte sina föräldrar men man kan välja hur man vill fortsätta sitt liv som vuxen. Ska du älta din barndom och inte kan gå vidare trots så mycket terapi som Bianca är det snarare du som är problemet inte dina föräldrar.

      Hon har så svårt att bli vuxen, men samtidigt skyller hon på andra för att hon inte är smartare än en 15-åring. Men vill man vara känd för att man är korkad som sin övriga familj så utvecklas man inte. Köpt lycka ger sällan äkta glädje.

    Snälla Li…..

     Vad…?

  Håller med Bianca fullt ut även om jag själv hade uttryckt mig annorlunda. Känns som många är så bittra nu så de hugger på minsta lilla. Res så länge man reser så säkert som möjligt och följer restriktioner både här och på plats.

   WHO gick ju ut häromdagen och sa ”skjut upp resandet”. En kollega till mig (läkare på Infektionen, jag är ssk o jobbar med covid sedan mars förra året) har sagt att man tror att den indiska varianten kommer orsaka en tredje våg. Hade folk stannat hemma så hade det inte blivit som det är nu. Mvh trött, bitter och utarbetad ssk.
   Obs! Söker ej sympatier, vill bara visa på verkligheten, pandemin är inte alls över.

    Men nej 😱 Jag som hoppades på att vaccineringen skulle förhindra en tredje våg 😟
    Orkar inte en sommar till utan att få resa… men inser att jag måste. Svär högt inombords just nu.

     Och tryckte fel.
     Tack för allt ni gör för att hålla samhället uppe!

     I min region har vi nyss fått skärpta rekommendationer, främst för 13-19 åringar som driver smittan just nu. Det är INTE över!

     15.28
     Man kan ju fortfarande bära och sprida viruset trots att man är vaccinerad.

      Jo jag vet. Däremot hoppades jag på att både vaccinerade och ovaccinerade skulle fortsätta följa rekommendationerna så att risken för en tredje våg skulle vara betydligt lägre…

     Den fjärde delta-vågen kommer snart med full kraft. Man funderar ju redan nu på att ge riskgrupper en tredje spruta i höst eftersom delta-mutationen verkar passera två givna sprutor. Det eskalerar i Värmland nu 🙁

      Intelligensbefriade som vanligt.. Helt ärligt så hoppas jag att de får smittan själva.. Det är definitivt rätt åt dem om de ska vara så fruktansvärt egoistiska och äckligt respektlösa..
      Influencers är ju bara ett negativt föredöme för dagens unga.. De borde inte få existera som yrke.. Usch.
      Tycker definitivt inte synd om bianca heller, bortskämd snorunge som bara vill ha uppmärksamhet och att alla ska tycka att det är så synd om henne. Wake up! Vet du hur många det är som har haft det och har det såååå mycket sämre än du i sina liv! Hon är privilegierad upp till tänderna.. Hela den familjen har ju fötts med flera guldskedar i munn.. DET ÄR INTE SYND OM BIANCA MED FAMILJ! DE ÄR INGA OFFER! Jag SPYR på dem.

    Tredje vågen har vi redan haft.

    Det är rädslan inför en fjärde våg som får oss IVA personal rädda.

    Efter snart 9år som IVA SSK så har jag sagt upp mig och lämnar över pinnen till nästa generation.

    Tack för ditt arbete! ❤️

    Men WHO kanske borde tänka lite långsiktigt också. Många länder kraschade ekonomier och konkursade företag kommer definitivt skörda många liv i framtiden.
    Arbetslöshet förkortar bevisligen livet t.ex.
    Det börjar bli absurt hur kortsiktigt vi ser på detta.
    Snittåldern att dö av covid är ju faktiskt 83/ 84 år.
    Självklart ska man visa hänsyn men inom rimliga gränser.
    Riskgrupper är vaccinerade nu, och något ska vi alla dö av.
    Det är sorgligt men så är det.

   Jag behöver inte ligga. Jag behöver semester efter arbetat på covidiva sedan mars förra året. Varannan helg, treskift med byte till natt var tredje vecka. Jag vill träffa min familj och umgås med mina barn. Såna här kommentarer har fått mig att lämna vårdyrket. Så jävla respektlösa hela högen.

    Skäms för att jag klagade på att inte få resa. Som jag hoppas att ni kan få en rimlig arbetssituation och en givande fritid med tid för vila snart igen ❤❤❤❤❤

     ❤️ snart är vi i mål!

    Samma här Rebecka!!! ❤️❤️❤️

    Rebecka, tack för ditt arbete och för att du räddat liv! ❤️ Ingen vidare tröst men vi är många som ser ert arbete och är extremt tacksamma.

    TACK! Till dig och dina kollegor, ni är hjältar! ❤️

   Du verkar självisk och helt verklighetsfrånvänd. Vet att du kommer kalla mig bitter nu eftersom alla som inte håller med dig är det enligt dig, men varsågod kör hårt!

   Det vet vi efter dina kommentarer i ÖS igår.

  Har tänkt på det flera gånger förut med; Bianca verkar verkligen ha en konstig besatthet av sex och andra människors, speciellt hennes egna familjemedlemmars, privata sexliv.

   Har tänkt på samma, tror att hon försöker verka öppen och frisinnad men framstår mest som plump och lite korkad när hon drar igång och ska pumpa släkt och vänner på info om deras sexliv.

    Ja, det är förmodligen bara ett sätt att vara lite crazy på plus att hon inte verkat fått lära sig vad som är privat. Elaine Eksvärd håller på med samma sak, fast i betydligt mindre dos, ”dags att åka till Pippaland”, suck, så töntigt. Som att det vore konstigt att gilla sex.

   Gränslös… inte fått lära sig vad som är privat?

    Totalt utan filter, och dessutom ingen som har uppfostrat henne.
    Det är ens skyldighet som förälder att berätta vad som är rätt och vad som är fel.
    Man ska/får säga nej till sitt barn, om det behövs. Man ska inte bara säga ja till allt för att göra barnet glad.

     Håller med helt. Jag känner mig så konstig som helt enkelt aldrig pratar om sex. Det känns som att vissa bara skrattar när det pratas sex, sexskämt, anspelningar på sex osv.. alltså vad är grejen? Vissa saker är och ska hållas privata

      Hållet med det hänsynslöst mot omgivningen att tala om sex i alla sammanhang.

     Fanns ingen där att ge henne lämplig vägledning.

      Snälla!

   Hon är den enda i fluensern som jag vet:
   -Hur ofta hon och Flippen ligger
   -Hur många sexpartners hon haft
   -Namn på 1 ONS
   -Hur bra hennes ONS varit i sängen
   -Vilka hon skulle kun a tänka sig att ligga med
   -Hur/när hon hört sin mamma ligga
   -Att hon är ”väldigt kåt”
   -När och hur hon tappade oskulden
   -När hon började onanera

   Vet knappt detta om mig själv liksom.

    Hon verkar vilja (?) framstå som promiskuös men hade enligt nån intervju haft endast 9–10 st sexpartners totalt? 🤔 Nånting säger mig att det inte var helt sanningsenligt. Alice påstod å andra sidan att hennes siffra låg på blott 5–6. För övrigt borde man väl fortsatt hålla räkningen med så få, eller?

     Den riktiga frågan är ju varför hon inte kan hålla sitt privatliv privat.

    Men du 17.17, varför följer du henne? Varför väljer du att läsa eller lyssna om allt det där?

    Hon ska veta att det är privat och hon ska inte prata om sitt eller andras sexliv öppet, det är oförskämt mot omgivningen. Och de där intimprodukterna hon gjort reklam för, det ska hon sluta med, vem vill veta om hur någon underliv mår, låt oss slippa, Läste att reklamen där B spelade upp menscyklen har som väl blivit fälld hos någon reklamombudsman.

     Oj men varför måste du vara så pryd? Det är inte farligt att prata om sånt. Man ska kunna vara öppen, men även veta en gräns. Det är inte farligt att prata om sexlivet. Det är inget man måste sluta med. Det är inte oförskämt, men man ska veta sina gränser. Att det kanske inte passar i alla sammanhang eller med alla personer. Däremot m¨ste man inte sluta prata om det. Det är bara fånigt.

  Välkommen till ett års helvete på Iva alla influensers. Vi vill oxå ha semester, men nu ska köerna kortas för canceroperationer, mvh narkos.

  Tröttsamt.. 🙈
  Jag sitter här med ptsd och en minnesförlust på över 2 månader i och med corona.. Vi fick in smittan i april i fjol precis som många andra äldreboenden.. Önskar de fick ta några av dom få minnen jag faktiskt har, då skulle de nog stanna hemma från sina onödiga resor..

   Åh… jag lider med dig. Har inte drabbats av PTSD men vet att det är ganska vanligt. Har däremot en minnesförlust på ungefär tre månader och det är så frustrerande.
   Såklart, hade de själv blivit hårt drabbade, hade de resonerat annorlunda. Men tyvärr är det alltid så med människor, i alla situationer.

  Jag har tänkt på en sak… influensers klagar på att de får hat och hårda ord i sina kommentarsfält men om man tittar på deras bemötande så är de inte bättre själva i sitt sätt att utrycka sig.

   Haha exakt! Alexandra Nilsson är sånt bra exempel på det. Och ja, nu Bianca. Personen kommenterar nåt konstruktivt och sanning, B går på det privata. Så oprofessionellt. Som att om en förälder på jobbet kommer och säger att ”Ni måste lägga upp verksamheten så smittspridningen minskar”, och jag svarar tillbaka ”Du behöver ligga!” – det hade aldrig accepterats (ofc).

    Men Kissie ändrades aldrig, hon är – och förblir – elak i varenda cell i kroppen. Den som tror något annat och som tror på hennes ”hejarop” efter hon började dejta en mediakonsult, lurar sig själv. Kommer aldrig ge henne klick eller visningar.

     Tycker bara det blir så tråkig miljö när de svarar tillbaka på ett drygt och otrevligt sätt. Absolut att jag förstår att de blir less på negativa kommentarer tex. Men precis som vi andra så får man ibland bita sig i tungan.

     Vi har blivit hotade och utskällda på mitt jobb, men det hade varit totalt oacceptabelt om vi svarat i affekt. Tvärtom så måste vi typ le och försöka bryta sen får man svära när man är i ett stängt rum.

     Så fruktansvärt oprofessionellt när de beter sig såhär. Känns så falskt, som nån som är suuuupertrevlig, men så fort man vänt sig så snackas det så jävla mkt skit ochskrattas åt

      Haha ja men detta. Jag hade en kund som bad mig dra åt helvete pga att hen själv gjort fel. Jag var trevlig och svarade proffesionellt då jag är på jobb. Inte en chans att jag hade kunnat säga ”äh du är bitter och behöver ligga”. Nästan alla människor hanterar ”hat” eller besvärliga medmänniskor på något sätt varför tror influencers att de ska vara helt skonade ifrån det?

       Influensers är ett speciellt folk. Dom är influenser just för att, dom kan inget annat. Dom är inte helt smarta.
       Dom öppnar munnen och ut hoppar grodor. Eller paddor snarare. Just det bevisar att dom är influenser.

   Ja verkligen! I var och varannan youtube-video skäller Bianca ut sina följare som ifrågasatt nånting hon sagt. Hon gav till och med fingret till sin hon som ställt en fråga i senaste videon haha?! Tycker på riktigt att hon ska ta en paus ett tag för det känns inte särskilt sunt att bete sig så. Fattar att hon är trött på hatkommentarerna och det är såklart helt oacceptabelt men hon tar ju ut det på alla som på ett sansat sätt ställer frågor.

  12 av sina bästa vänner? Gillar inte ens så många människor

   Kände samma

   Hur kan man ens ha 12 bästa vänner? 😂 Tänk hur mycket skit det måste snackas om den ena till den andra. Hehe.

    Kan verkligen tänka mig hur falsk dessa vänskaper är.

     Haha okej den här kommentaren var lite too much hate, fint att 200 pers likear också

    Oj, det säger nog mer om er och era vänskaper än om Alice. Kan ni verkligen inte ha vänner utan att prata skit om de till en annan vän?

     Haha nej men du låter väldigt naiv. Du ska bara veta hur det är i deras kretsar. 😅

    Dom vet inte vad vänner är.

  Känner Bianca personen hon skrev kommentaren ”ha en fantastisk dag älskling” eller hon sysslar bara lite med härskarteknik?

   Härskarteknik rakt igenom

   Apropå härskarteknik, har ni sett den nya boken som kommit om just det? Håller på och läser den nu, superintressant. Både Stina Wollter och Rikard Söderberg delar sina erfarenheter i den. Boken heter Härskarteknik.

    Måste läsa! Tack för tips!

  Otroligt olämpligt med tanke på klimatkrisen också. Respektlöst och priviligerat. Förväntar mig inget annat från de största influenserna tyvärr, de verkar leva i ett parallellt universum.

   Lägg ner med det där jäkla klimatet

    Varför?

  Inte bra skrivet av Bianca

   Så omogen för sin ålder.

    Haha, ja men är Bianca omogen för sin ålder så är väl CamCam snäppet värre ändå! Hon är över 40 o delar inlägg o gör sig lustig över (mest) unga flunsor o göder hatet.

  Vet inte om jag missuppfattat, men ska man inte sitta i karantän i typ två veckor efter att man varit utomlands? Eller är det bara ett ”allmänt råd” som folk kan strunta i? Tänker eftersom hon var i Spanien för någon vecka sedan och inte verkar ha suttit hemma, och nu kan åka till ytterligare ett land.

   Det är ju ”bara rekommendation” så därför skiter folk i det. Det gick ju nån i fluencer ut med, att vi behövde ”lagar” för rekommendationer är BARA rekommendationer.

   Sen hade de ju kunnat tänka själva att man bör följa rekommendationer. Men du vet.. Influencers 🙄 Äh vanliga med. Hade en vårdnadshavare som sa ”Vi har inte tid att vara hemma i karantän (efter 3v i Dubai) för vi ska åka skidor nästa vecka”…. 🙃🙃🙃

   Det är borttaget sen 1 juni för länder inom EU.

  Härligt att Bianca skickar meddelanden till Alice följare som hon själv skulle skrika ”hat och troll” om ifall hon själv fick en sån kommentar. Suck.

  En nyfiken fråga då. Hur många här blir seriöst gladare pga ett ligg? Är alltså genuint nyfiken. Är det fel på mig som inte blir det? 😂 Eller är jag redan så lycklig då? Lever inte i något förhållande, ligger lite då och då, kan gå 1 månad eller 4 eller 12. Eller flera ggr på en vecka, känner inte att ett ligg gör mig lyckligare 😅

  Hursom, omoget svar av B. Tycker att kommentarer som står upp för att minska smittspridningen är klokt sålänge de är konstruktiva. Och bra att andra står upp för samhället när influencers sopar det under mattan.

  MEN, nu är jag nyfiken på om att ligga verkligen gör folk gladare?

   Jag är inte heller i ett förhållande och mitt sexliv ser ut ungefär som ditt. Blir allt som oftast besviken, inte lycklig. Min satisfyer gör mig lyckligast 😬

    HAHA same same! Och absolut att det kan vara mysigt och skönt (ibland 🙃) men jag blir inte lyckligare? 😂

    Jag är har noll kunskap om detta inser jag – men är det inte män som behöver ”tömma” för att känns sig glad? Tänker alla killar jag legat med har lagt sig på kudden o bara ”aaaah 😎” och ser asnöjd ut. En annan bara ”Jaha. Nämen om man skulle diska kanske” 😂 Även om det varit bra ligg alltså haha!

    Fattar med endorfiner och oxytocin osv som frigörs. Men tycker inte det påverkar mer än i stunden, jämfört med killarna..

    Haha så märklig nyfikenhetsfråga 😂

   Jag blir. Känner av rätt mycket på humöret när jag inte fått ligga på ett tag. 😬

    Spännande! Hur? Och efter du legat, känns det bättre oavsett hur ligget va? 😅

    Jag är en person som heller inte känner skillnad om jag ätit eller inte osv. Det är ju många som blir skitsura om de inte ätit osv. Gillar biologin hur olika vi är 😃

    Kanske pga närheten av en annan människa?

     Så du skriver snällare kommentarer när du fått ligga?

   Jag blir på väldigt gott humör. Kåt-energi 🤩

    Ja den kan jag med få, känner mig kaxig och så. Flörtig och sugen. Men EFTER ett ligg? Känner du det då med? 😬

     Nja, direkt efter vill jag helst sova lite men jo, är på gott humör efter också 😊

   Jag blir definitivt en nöjdare människa om jag får ligga ofta.

    Okej.. Blir lite avis haha! Fast jag kanske är en nöjd och glad person ändå. Det är ju såklart du med säkert! Menade inte så. Men jag känner ingen förändring efter ett ligg tyvärr 😅

   Det är ju trevligt och skönt men det ör ju ingen mirakelkur för att bli odelat positiv till allt och ta bort alla bekymmer/irritationsmoment skulle jag säga… Töntigt argument.

   Jag blir glad av sex. Oavsett om det är med en person lr på egen hand.
   Skulle gärna ha sex oftare än bara med mig själv.

  Men det klart att de ska få resa! Herregud, så som de sliter med sina IG-konton och sociala medier varje dag så förstår väl vem som helst att de måste få komma iväg och vila upp sig ordentligt.
  Vi andra är bara bittra och avundsjuka, jaja!

   Ja fy, ingen förtjänar det mer än dem! Tycker vi alla swishar dem för resan också så dem inte behöver betala den själv😍

    Tror nog resan är delvis sponsrad, men vi kan ju bidra med lite handpenning

     Det gör vi ju oxå, alltså bidrar. Vi köper ju allt de släpper …annars hade inte haft råd att resa ….

    Eftersom resan redan är spons så bör vi swisha för att stödja deras hårda arbete while on vacay!!

    Lyssna med Mona hon drar säkert igång en insamling.

     Lyssna med Mona? Hör med Mona säger man väl i så fall? Haha lyssna med låter helskumt.

    Resan är sponsrad de ska visa upp landet för alla ressugna som ännu inte varit där. Är själv från det landet och har bara varit där 2 gånger de senaste 10 åren och mig personligen skulle tanken aldrig falla att resa just nu mitt i en pandemi som ännu inte är över.

  Näe, nu går hon fetbort bjankatösen.
  Jag följer inte henne, men tycker kanske att hon får lite väl mycket skit ibland, samt att hon är värd att ha framgång med sitt sminkmärke. Söt tjej, men lite korkad.
  Men det här? Nä. Hörrö bjanka, du e ju fan dum!!

  Rubriken borde ju snarare vara ”Alice Stenlöfs läsare skäller på Bianca”!

  Har de opererat brösten på samma klinik? Tycker mig se Bianca ha på sig en stödbh i sina vloggar.

   Oj togs det bort kommentarer om att de fixat mer än bara brösten på klinik, de har betalat pengar för sina perfekta former.

  Och alla kommentarer om att WHO ”avråder dem från att avboka”. Att avråda nån från att avboka betyder att de rekommenderas. att behålla sina bokningar. Stay in school kids.

   ”Vi rekommenderar att ni INTE avbokar” 🥲

   Och att FLERA personer kommenterade det på samma sätt haha, och fick många likes…

  Tycker faktiskt också att hon är otroligt vacker! Verkligen en fin mix.

  Relevant hur? Pratar vi om hennes utseende? ”Kanske plumpt”…. jo, ungefär som din kommentar då.

   Hon får dagligen kritik för saker hon visst kan rå för menar du. Det är klart att hon får reaktioner på allt dumt hon hela tiden gör, vill hon inte ha det så får hon väl sluta fläka ut allt dumt offentligt och börja bete sig istället. Det är inte synd om henne.

  Hon brukade vara väldigt vacker. Numera tycker jag att hon ser ut som en läskig plastdocka och det börjar tyvärr gå allt mer och mer åt Rebecka Stella/Michael Jackson hållet 🙁

   Håller med i det du skriver förutom det att hon brukade vara vacker förr, snarare söt tycker jag.

  Håller med, och såg henne på Guldtuben 2018, hennes kropp är sååå fin! Bortser från hennes ätstörning, men wow. Tänk att kunna bära en tight klänning utan att det bubblar ut lite här o där 😅😅 Klänningar som faller sååå fint!

   Fast det blir inte bortsett från hennes ätstörning, det är ju ätstörningen som gör att hennes kropp ser ut så.

    Jag vet. Men tänker att det ”för ögonen” inte är relevant, tycker hon är jättefin.

    Dock viktigt att ha i åtanke, såklart.

     Det är i allra högsta grad relevant. Anledningen till att hon och många andra lider av ätstöringar är för att se fina ut i just andras ögon, vilket du nu uppmuntrar till. Good job.

    De har fixat sin kroppar, tagit hjälp, alltså betalat för sina perfekta former både Bianca och Alice, inte bara gjort brösten alltså. Jättesnygga och vackra båda två.

  Så ofantligt trött på dessa blåsta, egoistiska översittare. Vilka tror dom egentligen att dom är?

  Bianca? En bortskämd brat som har för många ja-sägare i sin närhet och inte tillräckligt mycket verklighetsförankring.

  Så otroligt trött på dessa flunsor som så fort de får kritik gråter ut hur jobbiga deras liv är. Verkligen liksom?? Gör två samarbete och drar in flera hundratusen medans de vanliga ”dödliga” går till jobbet och har hand om svårt sjuka i covid. Ja vem sjutton vill inte stoppa huvudet i sanden och dra iväg på en resa??? Men man gör det inte, av respekt för alla andra. Om man inte är flunsa med noll respekt för andra.

  Hon är absolut snygg och vacker efter allt fixande, och hon är nöjd med sig själv och har fått bra självförtroende och tycker själv att hon är snygg så det är ju bra. Hon var snygg innan allt fix också men snyggare nu förstås, supersnygg ibland, ser nästan inte att det är hon ibland.

   Håller verkligen inte med, hon har förstört sitt utseende.

  Men vad har det med någonting att göra? Denna konstanta jäkla utseendefixeringen alltså..

  Shit trodde mycket bättre om bianca… pinsamt

   Håller med, hon sjönk verkligen i mina ögon.

   Hon klagar på att andra sprider ”hat” men vad gör hon inte själv?! Använder härskartekniker och hänvisar kort att folk borde ”le och ligga mer” när de ifrågasätter Alice utlandsresa…

  Visst är hon vacker! Verkligen!
  Lite synd att hon inte kan se det själv utan hakar på trenden med operationer.
  Men nu är hon så pass gammal att hon faktiskt borde vara liite smartare. Hon närmar sig uttrycket ”snygg och blåst”!

  Oj, inte trodde jag att hemligheten för att bli lycklig är att jag ”MÅSTE ligga och le lite mer”.
  Ännu en lärdom!

   Oroa dig inte. Det är bara i influenservärlden som man ligger om man är lite bitter.

  Tycker det är roligt med de två som skriver att WHO avrått alla att ställa in resor. Den meningen betyder att WHO tycker tycker att de ska åka 😄 avråda att åka hade stämt haha

   Fast nog förstår du att det inte är två?

  Tror ni Alice och/-eller Bianca skulle sluta ta så lätt på det om deras föräldrar, morföräldrar, dör i covid?:-)

   Nej, då skulle det vara en gråtfest utan dess like och förmodligen försöka tjäna pengar på dödsfallet till sist med en spons begravning 🙄

    Herregud vad makabert det lät.

    Nej det skulle de inte göra. Inte ens en liten influencer som Paula gjorde ju det? Hennes morfar gick bort pga Covid. Men hon reste iaf till Spanien den sommaren. Jag avföljde henne då.

  Ja känns som hon skulle göra mänskligheten en tjänst om hon var en hund istället! Go for it! Voff voff 🐶🤪

   Så omoget liksom, vem säger så? ”Vill va en hund”.

    Hon har väl hört det någonstans, och tyckte att hon skulle vara lite…skojsig….

    En hund behöver inte ta ansvar. Bianca gå in och tar ansvar för vad hennes fd bloggkompis sysslar med, och sen får B stå där och bli utskälld, långt mer än A, det blir väldigt jobbigt.

   Hoppas hon kan hålla sig själv rumsren då, hennes egna hundar är ju inte ens det.

    Det där har jag lagt märke till, att hundarna skiter och kissar inne. WTF?
    Är det nåt fel på kändisar? Jag kollar mycket på t ex realitysarna om fruar i NY eller Orange County, och ALLA vovvarna gör det inomhus!!? I varenda avsnitt.
    Varför förstår dom inte att hundarna måste rastas? Jag fattar inte!
    Aldrig att mina hundar har gjort något inomhus. Aldrig! Ja, kanske som liten valp då innan dom lärt sej.
    Nu har jag inte hund längre för jag är inte typen som vill gå ut med en diarrehund 2 på natten i snöstorm. Jag håller mej till katter.

  Om man ler samtidigt som man ligger, är det ungefär samma som att åka till Kroatien med sina tolv bästisar?

  Är man ”sprudlande och lycklig” så får ingen klaga på en vad man än gör? Bra att veta!

  12 personer?? Är det närmaste lilla kretsen/hushållet det? Stort de måste bo.

  Något som är lite kul dock förlåt nästan skrattretande faktiskt är att ni människor som sitter och leker Anders Tegnell inte verkar förstå riktigt? Jag kan inte läsa någonstans faktiskt att Sverige har stängt ner för att kunna resa utomlands. Vi får resa. Hade det inte varit väldigt konstigt om Sverige öppnade upp för det om det är som ni påstår att det är? Är det inte isåfall vår regering som gör fel från början?
  Jag tycker det är rätt pinsamt av er att uttala er och vara bittra över att dessa människor faktiskt har möjligheten att resa. Absolut att det kanske inte är det smartaste just nu men det är inte olagligt ellerhur. En sak till, det är jävligt enkelt att sitta och peka finger och vara arga men fan va nöjda ni är när ni sitter där med influensernas rabattkoder då är dem inte så odugliga inte sant?

   Om Alice gör rätt eller fel i att resa är inte helt relevant här, detta inlägg handlar om Biancas beteende, and it aint pretty.

   WHO vill betona det sunda förnuftet i sin kampanj – behöver du resa? Kan du avboka? De ser risk för ökad smittspridning, särskilt av de muterade covid-varianterna. Är det så fel att ifrågasätta profiler med stora plattformar hur de tänker kring sina resor? Det är nog många som kan känna att det är ”okej” att boka en egen resa för ”influencer X reser ju”. Det är inte så vi blir kvitt pandemin utan vi alla måste fortsatt hålla ut och leva enligt de rekommendationer som finns, även om de ”bara” är rekommendationer!

   Bitter betyder inte inte att ha en annan åsikt.

   Du sa det själv, Linnea, ”det är inte det smartaste”.
   Nej just det, det är därför som folk opponerar sig. Ingen har sagt att det är förbjudet.
   Själv har jag avbokat 3 st resor som jag hade kunnat sticka iväg på, så möjlighet har ju funnits i allra högsta grad.
   Men jag har skjutit fram dom, för vet du vad? Det är en pandemi. Så pinsam kan du vara själv.

   Tur att alla inte resonerar som du … puh…

  Ditt bästa inlägg. TACK.

  Jag undrar vad Bianca hade tyckt om folk som reser utomlands vilket sen gav smittan till någon i henne närhet, som sedan dog. Eller om hon hade nära och kära som måste jobba i vården.

  Bianca ser på det här från en helt annan synvinkel än andra människor, hon blir överöst med pekpinnar och hat så nu kan hon inte längre skilja på saklig, rationell kritik och bitterhet eller avundsjuka. Det är helt sjukt att hon blir arg på folk som blir sura över att folk lever life medan andra knappt får ta helg

  Det här var ju trist att Bianca skriver sådana tråkiga kommentarer. Bra att det inte går förbi onoterade, så hon kanske lär sig. Lär sig att det är inte hennes uppgift att officiellt tala om sex. Dessutom så tycker jag verkligen att det är befogat att vara kritisk mot Alice Stenlöfs utlandsresa, vi vet ingenting om deltamutationen. Och inte behöver Bianca försvara Alice, är det för att hon ska visa att hon minsann ställer upp för en kompis, men hon vecklar in sig och blir i slutänden den som får ta smällen.

   Förmodligen för hon själv kommer resa i sommar.

  Problemet med både Alice och Bianca (och väääääldigt många andra som skapara sig en karriär som influencers är ju att dom inte är the sharpest tools in the shed, om man säger så. Det finns väl en anledning till att dom inte ens har gått ut gymnasiet om man säger så. Deras nivå på att tänka, förmåga att dra slutsatser, se konsekvenser av sitt och andras agerande, förstå hur världen, sjukvården, ekonomin osv funkar ligger ofta på en helt annan nivå än många andras. Det är därför trist, och farligt kanske, när om får mkt exponering ut i media till unga och andra som kanske inte förstår att dom här människorna inte är bra föredömen utan det finns andra, mkt bättre sätt att leva. Så därmed ganska hopplöst, och kanske onödigt, att kommentera deras inlägg och Biancas svar osv, dom har inte ens dom grundläggande kunskaperna om geografi, hur olika smittor sprids, vad är avundsjuka, vad ligger dödstalen på efter corona, hur många är arbetslösa, vad gör en sjuksköterska på iva, vad är medelåldern i Sverige, osv osv. Dom är inte så smarta helt enkelt och det är därför omöjligt att ha nån diskussion med dom. Bäst att bara skita i dom och förhoppningsvis, och tyvärr, får dom lära sig hur världen funkar den hårda vägen t ex genom att dra hem smitta till nån äldre släking som drabbas eller liknande. Det är omöjligt att resonera med folk som är för dumma att fatta.

   Verkligen så. Finns nog inget mer provocerande och meningslöst än att försöka prata vett med korkade personer. Dom kommer aldrig att förstå.

   Det är farligt att inte ha grundläggande kunskaper hur samhället vi lever i fungerar, skola, barnomsorg, äldreomsorg, sjukvård mm mm inte ha en aning om hur det är att ha ett ”vanligt jobb” och ekonomi. Önskar att Dom jobbade i hemtjänsten 3veckor med den lönen.. eller åtminstone veta vad skillnad på demokrati och diktatur i världen är! Skrämmande för framtiden!

   17.58 Det bästa jag läst. Precis så är det!

    Tack, va tvungen att få ur mig lite ilska/sanning!

   så sant, man får bara hoppas att de förlorar en hel del följare som ser hur de egentligen är skiter blankt i sina medmänniskor.

  Haha allt sex i världen hade inte ändrat min syn på dessa bortskämda snorungar för fem öre.

  Men om alla som ska resa är vaccinerade så är det väl lugnt? Varför har EU annars utfärdat ett vaccinpass som ska visa vilka som reser säkert och inte? Någon poäng måste det väl finnas med vaccinet? Jag menar, om vi ska vaccinera oss, men ändå leva som innan vi vaccinerade oss, vad är poängen med att vaccinera sig då?

   Varför skulle 13 svenska 20+ influencers/vanligt folk vara fullvaccinerade redan?

   Även om man är vaccinerad så kan man smitta andra.

   Poängen med vaccinet sker först när alla är vaccinerade.

    Man kan ju fortfarande bli smittad och sjuk.

   Men Bianca och Alice är knappast vaccinerade. De bor i Stockholm och är typ i den sist prioriterade i åldersgruppen. Jag är så trött på att höra argumentet ”Men vi är vaccinerade” från typ 12 pers som vill sitta med varandra ute och helt KLART inte är vaccinerade (var några månader sen) och var svinunga. Lägg av att försöka luras. Vidrigt att använda ett sånt argument för de BRYR sig inte ett jävla skit. Stå för att ni inte bryr er åtminstone.

  Fattar inte varför Bianca Ingrosso fortfarande är kvar i kommentarsfältet och svarar folk, hon borde ligga mer istället? Logga ut människa!

  Bianca är en sån blåst bimbo … pinsam.

  Visar inte detta Biancas rätt färger att man först sitter och gråter på Instagram för man får massa så kallat hat sedan beter man sig lika töntigt som sina egna följare fast man trollar på sin kompis följare. Blä för människor som tror att dom är så speciella bara för att man har en stor följeslagare på Instagram. Ne själv har man hållit sig hemma mer än ett år. Ändå har Vi har haft släktingar som legat på iva med covid , men troligen har dessa människor inte varit med om detta . Men ett jag kan säga är att de e inte kul att inte veta om äns nära eller kära kommer att överleva semantiska sjukdomen . Är inte Alice pappa inte läkare , hon borde ju isåfall ha lite inblick tycker man , sorry men e ganska upprörd över många offentliga personers attityd

  Såååå konstigt att du inte skriver om att Kenza åker utomlands. Ingen av gångerna hon åkt (förra året och nu) så vågade du inte skriva något om det. Du är feg eller hur? Du vet att du kommer få så mycket hat från hennes följare att du inte vågar hänga ut henne.
  Kommer du ta bort den här kommentaren igen? Eller kommer du våga ”försvara” dig?

  Tycker det är så fint att se alla influencers unnar sig utlandsresor efter detta tuffa år ❤️

  Kenza x2 (eller 3?)
  Antonija ”jag ska köpa hus” Mandir
  Victoria Törnegren
  Hanna ”jag har viktigt jobb” Friberg
  Klara Tanby Tanbyklarablabla x47859….

  Vem har jag missat? Det är ingen annan såklart som skulle må bra av en utlandsresa eller träffa familj/vänner i ett annat land.

   Kenza med vad nu bebisen heter och Ines

    Haha ja den var ju helt hjärndöd. Ines är i riskgrupp för hon passerat vecka 20. Och Kenza tar med sin lilla bebis?! Alltså. Idiotin har nått nya höjder.

   Linn Ahlborg som gjorde en video innan och prata om att det är fel, men hon skulle på semester ändå.

   Molly Rustas som pendlar mellan Sverige och Marbella hela tiden

   Moa Mattsson som helt plötsligt är utomlands större delen av tiden

   Dessutom gör väldigt många influencers vad jag tolkar som smygreklam för expresscare!
   Alltid omarkerat, taggar dem och hyllar företaget

   Ida Warg! Att hon köpt hus i Marbella är tydligen ett frikort för att resa hur mycket man vill. Ida och pärlan pendlar friskt mellan Sverige och Marbella för att gå på möten…

   Pernilla med sin nya kärlek reste till Spanien nyss. Paula var på någon resa till Spanien också. Blondinbella va på den där idiotiska för resan till Portugal med golftränaren nyss.. suck.

  Bianca är drygt 20 år och livet består väl mest av ligga och shoppa.En vuxen kvinna har väl lite mer i förrådet så att säga.

   Ligga shoppa och supa.

    Låter underbart! 😄❤️

   Närmare 30 än 20…

  Är det Alice som vill att det ska framstå att hon hyrt båten för hon fyller år eller är det NAKD som gjort det och bjudit med influensers?

  Två blåsta brudar, bara. Inget att bry sig om.

  Förstår inte. Bianca vill ”vara en hund”. Men hundar besitter ju ändå någon form av empati. En egenskap dessa influencers verkar saknar helt? Snälla, en hund är det sista hon skulle kunna vara…

  Bianca borde bara logga ut och ligga….lågt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *