Bloggbevakning testar HannaLojsan x Corlin Eyewear

- Det här är inte ett reklaminlägg utan en recension bestående av mina o-köpta åsikter av influencerprodukter

Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin har släppt solglasögon tillsammans med företaget Corlin och som den solglasögonälskare som jag är så ville jag så klart testa och recensera dem. 
Hanna och Lojsans kollektion innehåller 9 olika glasögon – 6 olika modeller där vissa har olika färg.

Jag har testat Umbrella silver, Storm gold och Windy black/grey och de är alla tre trevliga glasögon som sitter bra på näsan och bakom öronen, och där glasen släpper igenom ett skönt ljus, men av dessa tre par glasögon så har jag hittat en ny favorit – nämligen Storm Gold.

Det är det enda paret solglasögon jag använder just nu och jag föredrar dem faktiskt före mina gamla pilotglasögon från Rayban – som varit mina ”go to-glasögon” i flera år. 
Storm Gold känns knappt på näsan, och då brukar min något knaggliga näsa få röda märken ganska snabbt, men dessa kan jag ha på mig i flera timmar utan att de känns.
Glasen är bruna och extremt sköna att se igenom, även i starkt solljus.

Vi har designat vårt fodral efter solglasögonens mått för att på så sätt inte behöva göra fodralet större än vad våra solglasögon kräver. Att vi dessutom har skapat fodralet i ett platt format gör det enkelt för oss att anpassa det yttre emballaget till en passande kartong. På detta sätt behöver vi inte skicka onödigt stora paket till dig som kund och fraktbolaget får plats med fler paket i varje sändning.

Så här skriver Corlin om sina glasögonfodral och det låter kanske bra på papper, men jag avskyr dem.
De är fladdriga och opraktiska och extremt jobbiga att använda så jag har faktiskt bytt ut dem mot ett gammalt jag hade sedan tidigare.

Corlin satsar mot mer återvunnen plast:
När nya solglasögon tillverkas smälts plast för att utforma ramen. I tillverkningen blir det dessvärre mycket plast som inte kan användas mer och där av slängs det. Genom att samla in plastavfallet och smälta ner det igen återanvänds plasten och vi kan minska slöseriet med plast direkt inuti fabriken. Här tillverkas våra solglasögon, av överbliven plast i fabriker som annars slängs.
Kvaliteten på plasten är nästan som ny och tillsammans tar vi ett steg i rätt riktning för att minimera ny tillverkning av plast. // Från hemsidan

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Storm Gold ser riktigt snygga ut.

  100% Windy Black!

  Trodde fodralet var en uppblött toarulle först 🙈

   😂😂

  o.t. om Elsa Billgren. Det känns som att allt Sofia Wood gör ska Elsa också göra. Hon har ju verkligen ändrat sig totalt sen hon började träffa Sofia. Förstår att man inspireras av sina kompisar men Sofia kan ju inte göra något utan att Elsa direkt gör samma sak. Nu är det dags för Elsa att skaffa röda stolar till sitt bord, precis som Sofia. Nu när man börjar tänka på det går det inte att sluta att se allt. Det skadar inte mig men blir bara nyfiken på om Sofia också märker det och vad hon tycker.

   Jag får konstiga vibbar av Wood. Känns som om hon är manipulativ och märklig i verkligheten. Följer henne inte så noga men varje gång jag tittar in lite på stories så sitter hon där och klappar sig själv på axeln för att hon är så duktig som aldrig ser på serier och hon äter bara hemlagat och är så nääärvarande… Känns som en ängslig poser. Kan tänka mig hennes komplex smittar av sig på vännerna.

    Är inget jättefan av Sofia Woods lite puttinuttiga stil samt att hon är lite mkt ”hemmafru” för min smak. Men har lagat ett par av hennes recept och de har varit riktigt bra och enkla, samt att hon rätt ofta ändå visar upp typ att hon ger barnen makaroner och korv så det får man ändå ge henne. Jag äter gorbys rätt ofta men det är inget jag lägger ut på insta och då är jag inte ens en influencer som bryr mig om mitt flöde liksom.

   Elsas ängslighet lyser igenom och det märks så tydligt att hon verkligen ser upp till SW.
   Har dock för mig att Elsa har skrivit om detta tidigare och att hon är sådan som person, att hon jättelätt formas av andra individer, deras tycke och smak.

   Tycker Elsa är väldigt tydlig med att hon älskar inspiration och de två har väl samma källor. De pratar ju mycket om det de i podden. Tror nästan alla som är vänner har samma sak för sig egentligen

  Jag älskar också solglasögon men tycker alltid att alla är så stora på mig. Är skitsvårt att hitta fina 😔

   Ja samma här! Köpte chimi eyewear, deras #008 och dem var så otroligt stora att mitt ansikte såg krympt ut

   Samma här, sen fick jag synfel och köpte slipade solglasögon när jag ändå köpte vanliga och att då ha någon som kunde hjälpa mig att hitta rätt färg och form för mig var jättebra, det är det enda paret solglasögon jag haft som verkligen passar mig.🤩

   Har samma problem, jag har ett ganska litet ansikte antar jag. Jag har iaf valt att lösa det genom att medvetet köpa stora solglasögon, som liksom är menade att va jättestora. Då blir det en del av looken istället för att bara se lite konstigt ut.

   Åh snälla tipsa om vilka märken/modeller ni testat!! ALLA solglasögon (och glasögon) jag provar är supersmå på mig, framförallt alldeles för smala till min ansiktsbredd, så har jätteproblem med att hitta tillräckligt stora glasögon, och då testar jag de största modellerna jag hittar liksom! Till och med mansbågar brukar vara för små/på gränsen.

    Har du testat Quay Australia? Jag tycker att jag har rätt stort ansikte och huvudbredd(?) men dom har alltid funkat för mig!

   Håller med och dessa ser enorma ut! Har svårt att hitta solglasögon som passar mitt ansikte. Finns några få för small faces men det är det. 😕

  Windy black/grey ser tantiga ut.
  Då är Storm Gold snyggast av dessa tre.

  Storm Gold var supersnygga på dig! Men du vet att hur de sitter på näsan och bakom öronen går att justera även om man inte har brytningsfel? 😊
  Bra idée med fodralet och hållbarhetstänket men synd att det inte är användarvänligt!
  /Industridesignern/nyexaminerade optikerassistenten

   Bästa servicen som jag fått med det var på NK när jag köpte solglasögon. Lika noga med att de skulle sitta rätt önskar jag att mina optiker genom tiderna varit. Heja dig som tänker på sånt!

  Såna där sladdriga fodral, usch! Hårt ska det vara!

  Slipade glasögon är nog den bästa konsumering jag gjort!!!
  Näst bästa är nog min Dyson

  mvh hundägare med massiv päls.
  (Hunden då alltså, inte jag)

   ……ja, såklart slipade SOLGLASÖGON.

   (Är nöjd med mina progressiva glasögon också men det är en annan 5:a)

    Jag har också slipade solglasögon, älskar dom!
    Jag köpte mina på nätet från https://extraoptical.se/ och är riktigt nöjd 🙂
    Jag köpte dock alldeles för små glasögon så ser ut som ett förvuxet barn.
    Dom vanliga glasögonen som jag använder varje dag håller fortfarande (ett år senare) och ångrar
    verkligen inte att jag sparade in flera tusen mot för om jag hade gått till lokala optikern 🙂

  OT. OG-bloggaren Mogi har avvecklat sitt bolag nu. Hon kanske fick napp när hon sökte ett ”vanligt jobb”?

   Vad heter hennes IG nu igen? Jag glömmer det konstant.

   Obs jag är inte en viss MUA 😉

    Afashionistasguide!

     Tack! Och snyggt namn 😄

  Jag är så himla trött på alla influensers/kändisar som ska kränga accessoarer och kläder som de ”designat” det finns ju inte en enda som gjort något unikt, allt de gör har någon annan gjort tidigare och oftast bättre.

   + 1. Inser dom inte själva hur otroligt uttjatat det är?

  Bellas ögonfransar lever verkligen sitt eget liv i hennes senaste stories.

  Märklig bild på Maggans insta. Av en kvinna som själv blivit misshandlad…?

  Sorry för oft men lite komiskt att se Alice Stenlöf aktiv i kommentarsfältet med att radera en del kritik kring hennes andra resa denna månad. Hon ska nämligen till Kroatien idag för att hon fyller 25 år? Det måste va jobbigt att göra exakt som man vill.

   Ja jag hoppas hon aldrig låtsas att hennes klädmärke är typ bra för miljön eller nåt, som alla influencers låtsas. De står för typ ALLA resor! Jag har inte rest sedan 2019 och när man gjorde det var det en stor grej. Influencers kan resa obegränsat och dom gör det också.. kul att det blir dom som sänkte planeten

   Jag har bara gett upp. Influencers kommer resa och ingen fakta ändrar deras beteende. Dock lite komiskt att Bianca är igång i kommentarsfältet hos Alice och skriver att folk ska ligga mer och sluta vara bittra 😅

    Haha va? Som att det skulle lösa alla problem, det funkar ju inte ens för henne 😂

  De som klädde dig bäst tycker jag är Umbrella silver. Passar din ansiktsform perfekt. 👌

  Tycker du var skitsnygg i windy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *