Eric Saade kommenterar slutligen de hårda ordet från Nicole Falciani

Ungefär 3:10 in i den här videon av ”Intimt med Björken” så svarar Nicole Falciani på frågor om Eric Saade. 
De båda var ett par och planerade att gifta sig, någonting som fick skjutas på pga covid-19. Istället gjorde Saade slut med Nicole och har hittills varit ganska tystlåten med att diskutera förhållandet och vad som egentligen hände.
Nicole har varit desto mer frispråkig, vilket vi bland annat ser prov på i den här videon från 31 mars 2021 där hon bland annat kallar honom för ett svin och menar att uppbrottet kom som en blixt från en klar himmel, från en dag till en annan.  – inget uppsnack eller ska vi inte tänka över det här, utan bara slut.
Snipp snapp slut liksom.
I videon med Martin Björk berättar hon även att hon varken önskar honom lycka eller välgång och hur hon hoppades att han inte skulle vinna Melodifestivalen 2021. (Saade slutade tvåa)

Men…
Nu har Eric Saade till slut tagit bladet från munnen, hos ingen mindre än Alexander Pärleros, och ger nu sin syn på saken och berättar även varför han varit tyst fram till nu.
Han får en fråga från en av lyssnarna om den här specifika intervjun som Martin Björk gör med Nicole Falciani och säger så här:

Om man säger så här, om jag skulle sagt de här orden som man som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej. Men det är lätt för folk att skratta och tycka att någon är skön för att hon säger så där, och det tycker jag man ska fundera lite över.

Han motsätter sig även Nicoles utsago om att relationen tog slut, från en dag till en annan utan några som helst varningssignaler:

Det var inte så att det bara stängdes av, eller att från en dag till en annan så var det hej då. Så var det inte. Jag tror ändå de flesta kan räkna ut det själva.

Fler detaljer om exakt hur eller varför han valde att göra slut vill han inte gå in på av respekt för Nicole.
Att hon inte visar samma respekt är hennes val enligt Saade, men han vill aldrig sjunka till den nivån då han anser att det är privat.

Paret har, sedan det tog slut, gått vidare med varsin ny partner. 
Eric Saade är tillsammans med influencern Hanna Schönberg och Nicole Falciani har flyttat till Rom med nya kärleken Adem Berisha.

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför är det så dåligt med kommentarer?

   Folket sitter just nu och äter sina pannkakor.

    Är ju inte ens torsdag 🙁

     Vart är världen på väg? Pannkakor en måndag!?

  Jag minns när mitt ex gjorde slut med mig. Där och då kändes det som det kom som en blixt från en klar himmel, men nu i efterhand kan jag ändå minnas att vi både haft dåliga stunder och diskussioner kring vår framtid vid flera tillfällen, som jag tror att jag förträngt eller inte tagit lika allvarligt på som han, så antagligen lyssnade jag inte in honom tillräckligt och jag förstod verkligen inte att våra behov var så olika. Det har jag förstått nu i efterhand. Och nu är jag glad att det tog slut, för vi var ju sjukt olika! Men jag kan tänka mig att det är vanligare än man tror att man liksom ”missar” tecknen (ser mig ändå som en relativt normalbegåvad person)

   Håller verkligen med! Jag tror att de flesta som blir dumpade blir rätt chockade, oavsett hur relationen har sett ut fram till den stunden. När man är vuxen och bor ihop och har en seriös relation så diskuterar man ju ALLT: Var/hur ska vi bo? Vad ska vi äta till middag? Ska vi skaffa hund? Ska vi skaffa barn? Ska vi jobba på relationen? Ska vi flytta utomlands? etc. Så man är ju indoktrinerad i att alla beslut är gemensamma, och ifall någon då tar beslutet att avbryta relationen så känner sig nog de flesta rätt förvånade/oförstående. ”Vänta, va? Vi som tar alla beslut tillsammans, hur kan du då fatta det här GIGANTISKA beslutet utan mig? Utan att ens fråga om vad jag tycker om saken?”

   Och det är klart att man får göra slut, men det är väldigt mänskligt att reagera ”irrationellt” (och känna sig förd bakom ljuset) på beskedet.

   Mitt ex upplevde att jag gjorde slut från ingenstans. Själv tyckte jag att jag hade berättat om och om igen om vad jag behövde i relationen och att jag inte tyckte att det fungerade så som vi hade det. Uppenbarligen hade jag inte fått det att gå fram i alla fall.

    Visst men gjorde du slut några veckor innan ert bröllop?

     Spelar ju ingen roll när man gör slut. Vill man göra så slut så ska man göra slut. Är det innan bröllop så är det ju desto viktigare. Man kan inte gifta sig när man känner att man verkligen inte vill.

      Nej men eftersom det inte kom som en blixt fram klar himmel för Eric så kan man ju kanske avstyra lite tidigare? ?

      Sa jag det eller? Jag svarade på att de flesta tycker det kommer från ingenstans när de blir dumpade, men det måste ju vara jävligt mycket tuffare innan ett bröllop

     Vad spelar det för roll? Man kan väl uppleva det olika oavsett när det är i förhållande till ett bröllop?

     Det spelar ingen roll. Om du inser att du inte vill leva resten av livet med denna människa, så SKA man göra slut.
     Även om det är samma dag som man ska gifta sig.
     Respekt här till Eric.

     Haha vad var alterantivet? Tänka ”nä det har ju gått för långt så bara att stanna kvar då”, gifta sig motvilligt och sedan leva ihop olyckliga alternativt kräva skilsmässa några veckor efter bröllopet?

     Nicole hoppades på skilsmässan så hon kunde ta del av Eriks kapital. 😉

     Hellre innan en efter. Har en killkompis som kände under hela bröllopet att ”det här är åt helvete fel” och höll masken under hela tillställningen. Dagen efter gjorde han slut.

   Jag håller helt med om att man borde se ”tecken” men samtidigt de hade ett bröllop upcoming. + att han blev ihop med Hanna en vecka senare typ.

    Vad gör det för skillnad att han blev ihop med någon ny en vecka senare? Det förstärker väl snarare verkligen att det ”varit slut” för honom ett tag (och ja, han borde antagligen gjort slut låååångt tidigare men man får också komma ihåg att det är bland det jobbigaste man kan göra mot någon man älskar och det är väldigt mänskligt att dra ut på det längre än man borde.

     Nu killgissar du så du blir blå.

  Grejen med deras uppbrott är väl dock att han gjorde slut precis innan bröllopet och sa saker i stil med att han inte gillade hennes personlighet. Jag kan förstå att man väljer att göra slut när man känner att man nått sin brytpunkt men att säga att man inte gillar någons personlighet efter ett femårigt förhållande precis innan stundande bröllop kan jag också tycka är svinigt.

  Själva uppbrottet kanske inte kom som en blixt från klar himmel för Eric, men för Nicole att behöva ställa in sitt bröllop och få slängt i ansiktet att man har en dålig personlighet är absolut inte något man kan förbereda sig på. Så jag förstår henne precis.

   Helt klart!! ❤️

   Hade tyckt det var än värre om de gift sig och han inte ville.
   Sen har jag inte en susning om hur de hade det.

   Fast detdär baserar du ju endast på vad Nicole sagt/publicerat på sina sociala medier. Inget du faktiskt hört Eric säga själv, vilket gör att du kanske ska ta det med en nypa salt..

   Är ju Nicoles ord och tänker att det inte är så trovärdigt eftersom hon var väldigt sårad (Med rätta) och då är det lätt att överdriva.

   Björken själv borde väl veta vad som händer om man gifter sig av fel anledning… hans äktenskap tog ju slut efter fyra månader…

   Fast personer ändras och inte alltid till de man själv tycker om. Jag och mitt ex var tillsammans i 5 år innan han började ändra sin personlighet till något, vad jag tycke, var de sämre. Bröllop var planerat men jag valde att bryta ca 6 månader innan bröllopet. Tycker de ör helt klart en rimlig anledning till att göra slut med någon.

  Jag har varit med om exakt det Nicole beskriver från att ena månaden prata barn till att nästa tar det slut utan någon som helst förvarning. Klart Saade försvarar sig med att vilja hålla det privat. Annars hade han väl sagt att deras bild skiljer sig åt eller liknande? Mitt ex tar inget ansvar över vad han har gjort och gärna säger till andra att det var tydligt från hans håll varför han agerade som han gjorde.

   Men snälla, man måste inte förklara sig när man väljer att lämna ett förhållande och man har inte ”gjort” något heller. Tar känslor slut eller om man av andra anledningar inte vill vara kvar i ett förhållande så ska man lämna. Gäller både kvinnor och män.

    Absolut kan känslor ta slut och man gör ju båda en tjänst att göra slut i det fallet! Men det handlar också om vilket sammanhang (de skulle gifta sig och planerade bröllop) och hur man sköter det snyggt. Uppenbarligen var det här inte snyggt skött av Saade eftersom Nicole fortfarande inte kan släppa det, och då får han helt enkelt köpa att hon känner som hon känner. Detta gäller både kvinnor och män 😉

     Men hörde du hur hon pratade i intervjun? Hon är fortfarande sur på saker som hände i lågstadiet. Det hade spelat noll roll hur han skött det, och vi vet ju heller inte vad som verkligen hände ?

    En relation handlar om kommunikation och om man inte klarar av det kanske man ska jobba med sin relation till sig själv innan man blandar in andra? Som Anon säger så handlar om sammanhang och tajming. Precis innan ett bröllop är lite väl sent påkommet att man inte har känslor. Med det sagt är det klart att man ska göra slut men låååångt innan det är snack om att ta relationen till nästa steg. Det är man skyldig den man är ihop med. Visa omtanke och omsorg för den personen.

   Han var nog inte dösugen på att stadga sig och skaffa barn egentligen. Det är väl därför han börjat om med en ny 22 åring som inte kommer ha som önskemålen förrän om sådär 10 år?

    Fast hur gammal är Nicole? Tror hon är max 25

    Amen vadå ny 22-åring? Hur gammal tror du nicole är, 32 elr?? Hon har typ precis fyllt 24?

   Ja varför skulle han inte vilja ha det privat. Hela Sverige har ju liksom inte någon rätt att få veta exakt vad som hände.

  Tycker det är bra att han säger ifrån. Om än på ett litet snällare sätt.
  Nicole har lite Bianca vibbar. Alla andra har fel men inte hon.

  Helt sjukt att det är kul att skämta om misshandel. ”inte nu men för några månader sen hade jag kunnat ge honom en smäll”. Inte alls någon rolig intervju.

   Det går när man är kvinna.. glöm inte elevator-fight med jay z och solange.

   Ja väldigt problematiskt att prata så, oavsett vem som säger det är det aldrig okej att skämta om!! Detta borde klippts bort. Att hon som tjej säger så gör det inte mer okej, håller med saade där. Trött man blir. De låter som att de är helt ok på dem, de Bara skrattar åt det.. Vad influerar olika program /influencers till egentligen?

  Bara för att det inte ”stängdes av” från en dag till en annan för honom, så kan ju Nicole ha upplevt det så. Genom att uttrycka sig som han gör så talar han ju indirekt om vad han tycker om henne, trots att han säger att han vill hålla det privat.
  Tycker dock Nicole framstår som ältande och omogen i den där intervjun, man måste ju ändå få göra slut. Så min slutsats är nog att dom beter sig illa båda två. ??‍♀️

  Saade framstår helt klart som den vuxnare av de, hatten av!

   Nej, Nicole har all rätt till att visa upp sina känslor och om hon vill svar ärligt på frågorna så ska hon får göra det! Varför ska det bli censur bara för att det andra personen blir lite upprörd? Så kan vi inte ha det!

    Skillnad att prata med sin familj och sina vänner än att prata i media.

     Fast Eric gör ju exakt samma sak nu? Han berättar ju i media

      Nej problemet är att folk tål inte ärliga människor och andra vill styra andra ska vad dem ska känna och tycka. Folk behöver rannsaka sig själv om varför de ta åt sig istället även om rummet är offentligt eller inte. Folk tål inte stark kvinnor som står på sig och VÅGA VISA att dem har blivit sårade men även gått vidare!!!!!

       Hon visar inte att hon är sårad. Hon är skitförbannad.

    Nej då, låt henne visa upp hur omogen hon är. Hon har snackat skit om honom ända sen det tog slut.
    Tugga i dig att han inte vill gifta sig med dig. Du kan liksom inte tjafsa emot just det.

  Låter väl klokt att han inte uttalar sig mer än så.

  När mitt ex gjorde slut upplevde jag också som att det skedde från ena dagen till en annan (som många andra säkert känner igen sig i). Att dagen innan säga hur kär man är i någon och till att nästa dag tvärvända och säga att man tvekar. Förstår absolut Nicoles sida, och det låter som att hon fortfarande inte är helt över det eftersom hon ältar kring det fortfarande i intervjuer. För min del var jag tvungen att inse att jag aldrig kommer förstå och inte få den respekt jag förtjänade, och sånt tar tid att läka ifrån.
  Eric säger att han vill hålla det privat men han kan inte heller kontrollera Nicoles känslor och hur hon hanterat sitt heartbreak ?‍♀️ Det är klart enklare för den som dumpar att gå vidare än den som upplever det som väldigt plötsligt och behöver processera det hela.

   Jag håller med om att hon nog inte kommit över det. Jag var med om liknande för många år sen, jag trodde jag kom över det efter kanske ett halvår. Skaffade ny kille osv. Kan såhär långt, långt senare se att det nog tog kanske 5 år att komma över det. Jag var absolut kär i min nya kille men det var också extremt viktigt för mig att få visa det för allt och alla. Spammade sönder mina sociala medier med min nya kille liksom.. Får lite samma vibbar av henne, tror det har varit viktigt för henne att visa upp hur bra det går i hennes kärleksliv utan Eric typ.

    Ibland kan man ju ha kommit över personen, men inte hur det kändes. Traumat som uppstod.

  Nicole har all rätt att säga vad hon känner och tycker om sitt breakup/förhållande med Eric även om han ser mest dålig ut utåt. Fånigt av Eric att lägga kortet skillnaden mellan kvinnor och män. Eric bör förstå – även om det kanske har skrivits annorlunda i sociala medier och tidningar så har ändå varje människa rätt att prata om sina känslor oavsett kön. Människor har all rätt att visa upp sina känslor, riktiga känslor.

   Varför är det fånigt? När kvinnor lyfter upp skillnaden mellan män och kvinnor så är det en feministisk kamp, medan när män, Eric i detta fall, gör det så är det fånigt. Strävar vi inte efter jämlikhet?;

    Han använder det som en försvarsmekanism eftersom hon har pratat utåt om sitt breakup/förhållande vilket han aldrig har gjort på samma sätt.

   Är ju dock stor skillnad? Tror du en man skulle komma undan med att säga sånna saker om en kvinna?

    Ja? Man är svinig om man plötsligt dumpar någon precis innan bröllopet oavsett vad man har mellan benen.

     Han hade aldrig kommit undan med att säga att han hade smällt till henne om de setts på stan. Han har helt rätt i att det är skillnad.

      Med tanke på vår historia, alltså det kvinnoförtryck samt den maktfördelning som existerat typ prick sedan människans begynnelse är det väl inte så konstigt att det fortfarande är skillnad när en kvinna respektive man uttrycker sig så?

       Och du ville få till en förbättring? Då kan inte kvinnor gå runt och säga att de ska smälla till män de blir dumpade av.

     Bättre att vänta till efter bröllopet?

    Ja? Vi har ju redan sett exempel på män som smutskastar sina ex i media utan att få några som helst konsekvenser för det (*host* ben). Mannens ord kommer alltid att väga tyngre än kvinnans ord för väldigt många människor, så är det bara.

   Inte fånigt alls. Han har ju rätt i det han säger!

  Eric gömmer sig bakom att han vill vara privat men insinuerar ändå att Nicole är en typ av människa. Nicole har agerat på sina känslor och pratat offentligt om Erics handling, att göra slut så tätt inpå bröllopet, inte om vem han varit som person under deras förhållande. Tycker inte hon passerat någon gräns för deras privatliv faktiskt. Han har rätt att avsluta det när han vill, men att hon blev extremt sårad tycker jag ändå han kan köpa.

   Ja, upplever att Saade är passivt aggressiv och antyder saker om henne medans Nicole är upprörd över en händelse. Känns fult.

    Då vet du inte vad passivt aggressivt är.

     Typ det du sysslar med just nu.

  Han är en så pinsam gubbe! ?

   Varför är han en pinsam gubbe? Skulle du kunna utveckla din kommentar?

   Varför är han pinsam?

   Eric 30år ”gubbe”

    tror hen menar Martin Björk?

   Hm, jag tycker inte alls att ha. Är pinsam. Jag tycker han har en mycket sund inställning till att vissa saker kanske bör hållas mer privata. Jag förstår att Nicole blev ledsen och sårad men skulle det varit bättre om han stannat, gift sig trots att han inte ville det? Hade det blivit bättre för henne? Hon har sagt att han inte gillade hennes personlighet och så som hon beter sig så är jag mycket benägen att hålla med.

  Nicole har all rätt att vara besviken och arg ledsen och får uttrycka alla sina känslor. Hon får tycka att han är en skitstövel hela sitt liv om hon skulle vilja det.
  Det är hennes val och jag tycker hon gör rätt. Båda har gått vidare MEN man har rätt att tycka att sitt ex är/var en skit hela livet ut om det är så man känner!!!
  Det är en sån bullsh# att om personen vill prata om förhållandet så har hen inte gått vidare. Man har all rätt till sina känslor. Nicole är ärlig, hon har blivit sårad och sedan gått vidare och det ska det få vara??

   Hon får hundra procent prata om sina känslor hur mycket hon vill, men varför göra det i sociala medier? Behövs det verkligen?

    Då kan man samtidigt ställa frågan; varför inte!

     Så varför tycker du att privata saker ska ältas på sociala medier? Vad är vinningen?

      Det handlar inte om vinning!! Om hon vill svara ärligt och är öppen med vad hon känner så får hon det!! Allt har inte en mörk baksida ond agenda. Hon ska inte behöva bära en munkavel. Samtidigt ska man inte blamea henne vad har hon gjort?!

       Gäller detta bara uppbrott eller får man berätta vad man vill offentligt? Kan han berätta detaljer ur deras sexliv offentligt och det är okej? Vill minnas att Bella fick skit för att hon pratade om sin familj offentligt.

       Tycker nog att vissa saker kan tas med vänner eller terapeuten om man nu nödvändigtvis måste prata om det.

     Behöver hela världen ta del av allt hela tiden? Kan man inte hålla något för sig själv och sin terapeut el den man vill prata med? Brukar du outa hela ditt liv till folk?

  Fast det ÄR svinigt att dumpa någon precis innan bröllopet. Hon hann till och med ha en möhippa. Han kunde absolut avstyrt långt innan om det nu inte kom som en blixt från en klar himmel.

   Men vad gör man då om man känner att det här går bara inte? Visst, supertråkigt om det blir nära inpå en så stor händelse som ett bröllop, men viktigt att komma ihåg att man har rätt att göra slut när som helst, till och med på själva bröllopsdagen. Man är aldrig tvingad att vara tillsammans med någon bara för att man ska gifta sig om x antal månader/veckor/dagar.

   Han kanske försökte få det att funka men insåg till slut att det inte gick. Och varför då vänta tills efter bröllopet?

  Så varför tycker du att privata saker ska ältas på sociala medier? Vad är vinningen?

   Fellagd kommentar

  Har Nicole verkligen kommit över honom? Kan visserligen fatta att det tar lång tid att komma över någon men nu har hon ju pojkvän sedan flera månader tillbaka. Kan på sätt och vis också förstå att hon vill sätta dit honom men det blir bara fånigt när det kommer upp i sådana här klipp ett år senare.

  Det är väldigt sällan det kommer från ingenstans, hon hade väl ”fullt upp”- förstå mig rätt- med bröllopsplaneringen/covid 19 etc så hon ”såg”inte signalerna, tråkigt ändå att man ska prata illa om någon annan i ett program liksom låg nivå kan jag tycka.

   Han kunde ju sagt nåt istället för att gå omkring och ”signalera”.

    Tror du på riktigt att han inte sagt något /att han inte gett hintar..? Det vet du inte eller hur? Just därför så tycker att de borde hålla det här mellan de två.

    Haha får en så rolig bild i huvudet av att Eric går runt och försöker ge signaler med hjälp av typ teckenspråk och morsekod till en helt omedveten Nicole

     Tänker snarare Nicole satt och fantiserade fram framtiden ”Vi SKA ha 3 barn, de ska heta Leia, Olga och William, och jag ska vara mammaledig i cirka 12 år medan du njuter av att va nya Justin Bieber men alltså hihi inte njuter med groupies dååå” och Erik sitter knäpptyst, gnisslar tänder och stirrar in i en vägg med blodsprängda ögon. Nicole ba ”Nä Erik var jättepepp på våra planer!!”

  Hade någon dumpat mig efter att de hade friat till mig och vi var månader från att gifta oss så hade jag med varit bitter. Dock tjänar det ej något till att prata illa om sitt ex, om något känner nog Saade att han tog rätt beslut efter hennes alla uttalan.

  Jag får rejält dåliga vibbar av Saade. Kan inte sätta fingret på vad, men fick även dåliga vibbar från honom innan han dumpade Nicole. Kan någon som känner lika förklara vad det är vi känner?

   Han är väl en ganska typisk egocentrisk popstjärna som haft utseendet med sig sedan barnsben? Verklighetsfrånvänd liksom.

   Jag tycker han blev ganska cringe när han började prata om att han var ”svarta fåret” i sin familj för att han ”inte var som alla andra” och ville jobba med musik. Ba okej i andra familjer är typ haschlangaren svarta fåret men det är tydligen annat som gäller i Kattarp…

  Hanna däremot, var ihop med sitt ex sen 6 år tillbaka, var på nån fest hos Molly rustas (i ett hus de hyrde förra sommaren) med massa influensers och Eric var där. Någon vecka senare postar hon en bild där hon berättar att hon och exet precis gjort slut och hon bara har kärlek för honom la la la la. Dagen efter sitter hon på ett flyg till Spanien med Saade och är hos Molly och Ross i en månad.

  Antingen var det en sjuk kärlek vid första ögonkastet som hon valde att dumpa sin kille för, eller så var hon otrogen den kvällen

   oj. Vad heter Hannas ex?

  Intressant hur lätt vissa har att så snabbt hitta en ny partner…

  Aftonbladet har precis gjort en plus-artikel som heter ”Blivit lämnad? Så glömmer du ditt ex”

  Ett hett tips till båda två

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.