Nicci Hernestig kör 117 km/h på en 50-väg.

Korrigering: 50 km/h är den tillåtna hastigheten på delar av den sträcka Nicci kör. Efter Alvik blir det 70 igen.

En riktig trestegsraket i idioti.
1. Göra det.
2. Filma det.
3. Lägga ut filmen på Instagram

 

Vad har Nicci gjort sedan jag publicerade den här videon? Blockat mig. Så klart. ??‍♀️??‍♀️

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Borde gå att polisanmäla. Fan livsfara för både djur och människor. Om
    Hon nu inte bryr sig om sitt eget liv – bry er om andras.

      Bra skrivet.Ha respekt för andras liv!

        Vet inte hur många företagsbilar jag anmält för att köra fruktansvärt fort och nära, dvs livsfarligt. Mailar även deras chefer och nämner samma där ”Om din anställda inte är rädd om sig själv, så vill iaf jag komma hem hel”. Förstår inte hur man kan leka så med både sitt och andras liv ? Så sjukt respektlöst.

        Jag blev påkörd på motorvägen för 4 år sen, hade jag inte rätat upp bilen i rätt sekund hade jag varit mosad och död nu. Usch alltså, avskyr folk som inte kan bete sig i trafiken.

      Fattar inte att det inte går att anmäla?! Borde va bevis nog.

    Totalt olämplig att inneha körkort.Hoppas det blir indraget,bevis finns då hon själv filmat det.

      Det funkar inte så, polisen måste se det med egna ögon eller via fartkontrollkamera.

        Nope. Polisen får göra en utredning och vi har fri bevisprövning i domstol.

    Fyfan va livsfarligt!
    Varför gör man så?
    För att man tror att man är ball, tuff, häftig?
    Tycker inte synd om henne utan alla stackars oskyldiga som kan drabbas.
    Väx upp förfan!

    Ta hennes körkort direkt och förbjud henne att skaffa nytt på åtminstone några år!
    J*vla i*iot rent ut sagt! Herregud. Hade hon kört ihjäl sig hade jag bara ryckt på axlarna och sagt jaha. Så länge ingen oskyldig kommit till skada.

    En trefilig otrafikerad väg med den hastigheten och bilen så anser jag att ni överdriver. En skicklig bilförare hade kunnat hålla dubbla den hastigheten där utan att köra av vägen.

    Men visst, inte särskilt smart att filma kanske.

      Det spelar väl ingen roll om man är erfaren eller inte. Vi har hastighetsbegränsning av en anledning och det är fullkomligt idiotiskt att överskrida med så mycket oavsett mängd medtrafikanter etc etc

      Haha vilka fördomar 🙂

      Samtidigt så känner hon ju bara på bilens kapacitet på en otrafikerad raksträcka. Krävs inga direkta skills för det.

        Bättre attdra ut på motorvägen isf

        Om inte något dyker upp, syns att hon inte är en ”erfaren förare”. Så jävla pinsamt.

        Prove me wrong?

      Jag var först på plats på den vägen efter att en fotgängare blivit påkörd av en bil vid övergångsstället som syns i bild. Personen var vid medvetande men inte mycket mer än så och bilföraren var i djup chock. Jag vet inte hur det gick för någon av dem efteråt men jag vet att jag aldrig vill uppleva det igen. Det är många som buskör efter den där vägen och som boende i området är det rätt obehagligt. Det finns en anledning till att vi har hastighetsbegränsningar.

      Men oj, jag skrev första kommentaren och är emot fortkörning. Men skulle aldrig gå på utseende. Vad har utseendet med körförmågan att göra? Nä, nu sänkte du dig själv totalt.

        Har dock inte sagt bu eller bä om hennes utseende

      Spelar ingen roll. Det kan springa ut en människa eller ett djur, kvittar hur erfaren föraren är. Dessutom, om alla får köra i +100 på 70-väg så kan det trilla förbi rätt många under de sekunderna.

      Jag va inte ”erfaren” när jag blev påkörd på motorvägen av en ”erfaren” förare. Däremot handlade jag rätt i den stunden, så jag räddade mitt egna liv (tack och lov). Annars hade han dödat mig på kupp.

      Kör ordentligt och följ hastighetsskyltarna. Vill man leka med farten får man dra ut på motorvägarna som iaf är tomma från folk och djur (för det mesta, jämfört med 70-väg).

        Vill man ”leka med farten” får man antingen börja tävlingsköra på bana eller låta bli.

          Leka med farten menar jag 110-120 på en 110-120 väg, såklart. Skulle förtydligat det.

        15.54 Vill du träffa någon som leker i hög hastighet, på motorvägen? Det var bland det dummaste jag hört.
        Motorvägen är till för att ta sig från A till B, på ett så säkert sätt som möjligt. Det är ingen lekplats.

      Bor i närheten och kör på den vägen ganska ofta och kan säga att det inte alls är säkert att köra så snabbt där. 50 meter fram är ett rödljus, det kommer bilar från vänster, även om de har väjningsplikt, precis innan rödljuset och dessutom är det cykelväg och övergångsställe vid stoppet. Så nej bara för att det är trefiligt (ena filen kommer svänga helt till höger) så tycker jag inte det är att överdriva.

      Vet inte om jag missuppfattar dig, men det är inte en trefilig väg? Ser du att det är bostadshus där? Ser du att det finns övergångsställe? Det brukar betyda att människor går över där. Ser du att det är korsande väg?
      Det här är en j*vla tomte som inte förstår hur lätt man kan dö i trafiken och hon borde aldrig köra en bil.

      Finns fler aspekter i bilkörning än att hålla sig på vägen…

    Hoppas fjanten blir av med körkortet nu.

      Kan man kontakta transportstyrelsen spara bilderna som bevis och skicka över till dem. ?

        Det är Polisen som utreder trafikbrott, inte Transportstyrelsen. Vid fällande dom är det Transportstyrelsen som beslutar om körkortet ska återkallas, och i så fall hur länge.

    Är Jonna Jinton singel?

      Hon är väl gift?

      Varför tror du det?
      Hon har ju vart tillsammans med sin kille jätte länge, bor ihop i ett hus dem själva renoverat och driver sitt företag ihop.

        Jag undrar också varför du tror det?

        Jag har bara noterat att jag inte sett honom på hennes kanaler på jätte länge, han syntes ju ändå till ibland på hennes stories och de gjorde saker ihop osv, inte sett röken av honom, och inte under bygget av hennes van heller och nu äter hon midsommar mat med andra men han är inte där. Tycker de varit lite skumt bara 🙂

    Där satte hon ribban för sig själv. 2-300 meter ifrån där jag bor blev en kvinna påkörd o dog julaftons natt. Av en 18 årig kille. Kvinnan bodde två hus härifrån o mannen bor o bodde ca 500 meter härifrån. Vet inte varför jag skriver avstånd men det är ju så ödesbestämmande för alla inblandade. Hon svängde ut o han Gasa på i raksträcka. Ovanlig tid osv. Blev fängelse o en dyr bil blev knosad o kvinnans hundar dog. Hennes son o dotter firade som tur var jul med pappan. Hon var påväg från sin pappa o skulle till mamman o vara juldagen där. Har ingen relation till någon av dem. Med nog hemskt för blåljus personal också. En del som dör i bilolyckor liksom sitter bara, döda. Nacken bryts men annars… Skriv inte mer om denna Nicki. Lika Upprörande som om hon filmat när hon delar ut knarksprutor till barn. Plus. Jag tror att du klarar dig utan hennes plats på nätet. Hoppas du o alla slipper ha henne i närheten i trafiken med.

      Usch, minns denna händelse, bor där också. Fruktansvärt tragiskt.

    Oliver Hunt har samarbeid med about you. De skal gi 50% rabatt om de får 22k følgere. Sjekk følgerne dems. De gikk fort fra 8k til 27k. Ingen av følgerne ser ekte ut, de må være kjøpt. Ingen svenske følgere nesten.

    Oj shit, en person kör fort, har aldrig hänt förut i världshistorian. Tror alla med körkort kör för snabbt nån gång, sluta överdriva allting

      Är ju kanske lite skillnad på att ligga i 60 km/h på 50-sträcka och att ligga i 117 km/h…

      Mer än dubbelt över hastighetsgränsen? Don’t think so

      Absolut men inte 67 km över? I bebyggelse?

      Säger du samma sak till de anhöriga som förlorade sina barn i dödsolyckan i Sundsvall? Du kanske har missat den händelsen?

      Fortfarande lika fel. Och nog inte så många som kört så mkt för fort. Vårdslöst.

      Du har uppenbarligen aldrig med egna ögon bevittnat hur trafikolyckor kan se ut. Den attityden bidrar till att folk dör i trafiken /polis sedan 11 år

      Oj Ebba blir du påkörd i 117km/h så dör du direkt. Blir du påkörd i 50km/h har du iaf en chans. Mvh narkospersonalen som tar hand om er på plats på trafikolyckorna.

    Såklart en Audi också. Det slår aldrig fel..

    OT
    Vad tror ni Booken menar med att polisen har varit en del av hennes midsommar?
    Först sedvanligt inlägg om besök, sedan det.
    Någon ny skandal på gång eller typ trafikpolisen tog dem för att de kört för fort?

      ”Hur mycket ska jag orka med”….?

      Tja, var väl nåt av barnen igen… De är ju bekanta med lagens långa arm.

        Frågan är om det verkligen är barnen, då hade hon nog inte velat skylta med det.

          Haha sant.

    Har du polisanmält? Såg att hon tagit ner den delen av videon som visar hastigheten. Avskyr (på riktigt) folk som tror de äger vägarna och utsätter andra för livsfara… Blir förbannad.

      Polisanmäla vad? Man kan inte få böter annat än om polisen tar en på bar gärning.

        Klart du kan. Vet inte vilken brottsrubricering som skulle kunna komma i fråga om man kör 117 på 50 väg men grov vårdslöshet i trafik t ex. Finns säkert fler att testa agerandet mot.

        Jodå, borde gå om det finns bildbevis på att personen körde.

        Däremot går inte att ringa polisen och säga ”bil med regn ABC123” gjorde det och det… Men har du det på film och framförallt om det går att identifiera föraren så…

        Jo, bildbevis (film i detta fall) är ett tydligt bevis. Precis som foto från t.ex. en fartkamera där du kan få upp till 4000 kr i böter samt bli av med körkortet… Detta är ett solklart fall!

    Är väl som Bingo Rimer ?

    Minst 47 km/tim för fort! Byyyyee körkort

    Skulle absolut blivit av med körkortet – vilken idioti! Hur bär folk sig åt egentligen? F*n vad mänskligheten är sorglig ibland. Lär vi oss verkligen ingenting, om inte bara av lagar och förbud, men av historien?

    Finns bara två ord för såna som henne. komplett jubelidiot.

    Kan vi polisanmäla med detta som bevis? På riktigt alltså, jag gör det gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.