Det händer på Instagram

Folk på landet vet hur man roar sig!!! 🙂
Svajpa till sista inlägget.

Hallongrottspaj!?
Det här bara MÅSTE jag baka!!

Och det HÄR!!!!!

Ett något annorlunda midsommarfirande för Greta Thunberg.

Kan vi enas om att Jonna Jinton vinner midsommar?

Ben Mitkus har släppt en ny låt ”Tavla från Pari'”.
Bra? Dålig? Mitten?

GabJoss har slutligen presenterat sin nya kille – Zebastian Possler – och gullegull-inläggen på både Instagram och blogg vet inga gränser.

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  stone island-tröja och kamphund, så sött ?

   Vart ser du en kamphund?

    Och var ser ni stone islandtröjan…?

     Gabjoss kille har en sån på sig på bilden i inlägget

      Aha, bra synat! Men då vill vi ju fortfarande veta var kamphunden är.

       Tror på hans insta? Fast det är en rottis vad jag kommer ihåg.

   Fattar inte! Vilken tröja och vilken hund?

   Tänkte precis som du först! Men de senaste typ två åren har stoneisland märket fått en väldigt annorlunda innebörd och istället blivit en statussymbol eftersom kläderna är så dyra ? vet många som inte ens har en aning om märkets innebörd som bär det pga status!

    Vad är innebörden? Enligt dig alltså, eller hur det var förr, eller va..??

    Vill någon vara så vänlig och upplysa oss mindre vetande om innebörden…?

     Ett märke som förknippas med våldsamma fotbollshuliganer förr. Numera killar som gillar status/dyra saker (tänk folk som gillar Rolex och kör Audi men helt saknar smak)

      Hahahaha skrattade högt åt denna!

       Jag med och då kör jag Audi ?

  Jonna skapar jättebra innehåll men det känns inte ens som att vi bor i samma land?! ?

   Jag känner mig mest trött på hennes ”allt är så magiskt och fint och allt jag gör är så speciellt”

   Haha vad är det som gör att det känns som att ni inte bor i samma land? Bor du i en stad kanske? Bor inte så långt ifrån Jonna så det är väldigt likt här om man ser till landskapet osv

    Fattar vad du menar, men Jonna har ju ett lite annorlunda och speciellt konto. Det är ju mycket mer av ett koncept-konto om man kan kalla det så. En tydlig nisch där hon visar upp en viss ”aesthetic”. Gillar man inte det blir det ju astråkigt, men gillar att man att se sådant content i sitt flöde har hon ju ett grymt konto. Alltså att folk följer ju henne för att allt ser så magiskt och fint och speciellt ut. Att det sedan inte är verkligeten är sak samma, är ju mer ett koncept att drömma sig bort i 🙂

     Jag förstår vad du menar. Jag tyckte mycket om hennes blogg och bilder förut. Men blev så less, var bara samma hela tiden.

      Jag känner mer att filmer som de där känns mer och mer som parodi ? typ som en sketch ur ”Partaj” hur svenskar ser ut och beter sig haha.. självklart är det vackert men ALLTID är det vita klänningar, dansa på ängar, nån slags trollsång och det vågiga håret.. I Dont know, blir typ full i skratt pga klyschan ?

   Sverige är väl extremt avlångt och det är stor skillnad mellan stad och landsbygd. Så det är väl inte så konstigt alla inte kan känna igen sig…?

    Nej inte alls. Jag menade inget illa med frågan om att känna igen sig. Var inte hånfullt skrivet om jag fick det att se ut så 🙂

     Var inte spydigt menat från min sida heller ? menar bara att de flesta trots allr inte bor på landet och att även ”landet” ser väldigt olika ut i olika delar av Sverige. Det är väl det som är fint med vår natur!

   Alltså, jag vet, man ska inte spekulera. Men jag har inte sett hennes man vara med på sociala medier på jättelänge. Hon pratar om allt i ”jag”form. Hon ska åka, hon ska dittan. De står fortfarande som gifta men det känns som att det är nåt konstigt.
   Kanske bara jag som överanalyserar.

    Du igen! Det måste vara den 87e identiska kommentaren du postar de senaste två veckorna? Är det fortfarande ingen som nappar? Det skulle kunna vara ett tecken på att det är dags att ge upp?!

     hahahaha va??? har inte ställt frågan gång tidigare. Det finns nog inga fler med samma nick så det där har du fått om bakfoten.

    Dom står fortfarande som gifta. Tror mer det är att Johan aldrig har tyckt om att vara framför kameran samt att hennes videos de senaste inte riktigt har visat något om hennes privatliv. Hon har haft stora problem med en stalker så det kanske också påverkar vad hon väljer att visa.

     Ja så kan det ju vara. Det vore ledsamt om den kärleken inte höll så jag hoppas det är så.

     Hade jag haft en stalker hade jag varit väldigt noggrann med att visa att jag inte är ensam. Tänker det kanske är därför dom inte går ut med det, så knäppisarna inte tror att de helt plötsligt har en chans.

    Bara för att saker syns så betyder det inte att det inte finns.. han har ju sagt många gånger att han inte trivs framför kameran eller vill vara med. Och Jonnas kanaler handlar ju om Jonna, så är väl inte så konstigt att hon pratar om allt som ”jag”?

    Tycker det är konstigare med influencers som redovisar allt de och deras respektive gör. Att man vet allt om den andre som inte ens är en del av kanalen egentligen (jag tänker då inte duos där båda är aktiva på kontot utan där ena parten är det). Skulle aldrig vilka sitta och babbla om min sambo, vad han gör och tänker inför hela svenska folket.. speciellt inte om han inte ens vill vara med..

    Har också tänkt på det men vill såklart inte spekulera men är lite konstigt.. Han brukar ju ändå kunna synas till i bakgrunden, även om han inte varit bekväm att vara med på bild och nu syns han inte alls till.. Och det hjälper kanske inte till att hon varken förnekar eller bekräftar att något pågår/hänt, mer än gett något småkryptiskt svar att det är jobbigt, så hade hon velat undvika spekulation, för det är ju just det som händer nu, så hade hon kunnat säga som det är.. För det här verkar även pågått någon månad sett till upplagda klipp på hennes youtube kanal, och om inget hänt mellan dom så hade det räckt med att hon tex bara sagt att han inte längre vill synas/vara med i det hon delar.. Några tankar bara 🙂

     Fast Johan var ju med i vloggen när de gjorde om sitt nya kontor. Att hon sagt att hon inte mår bra nu är för att hon nyligen förlorade sin mammas hund. Hon har inte gett några tecken på att det inte skulle vara bra mellan henne och Johan.

     ”Du vill såklart inte spekulera” följt av ett halvt A4 spekulation.

      Reflekterade utifrån vad som skrivits av andra och det lilla jag själv sett i hennes kommentarsfält på de senaste 2-3 klipp på youtube, ledsen att det ändå blev spekulation men försökte bara förklara att det även kunde undvikas från hennes sida..
      Och visst att han var med i klippet från nya konteret men inte efter plus att stämningen verkade lite ansträng dem emellan men ja.. Det är hennes liv och vill hon inte säga något så fine men man kan inte direkt försöka vara privat med x tusental följare och hinta om A men inte säga B och sen ta illa vid sig när folk frågar.. :O

       Och så spekulerar du ett halvt A4 till ? Varför då låtsas du är en fin och väluppfostrad individ som är ”ledsen” det ändå blev (!) spekulation fast du inte ville spekulera? Det är väl bara vara ärlig med att du älskar att spekulera och skvallra? För det gör du ju bevisligen.

        Svarade åter igen på andras kommentarer tex millie men skit samma. Det är uppenbart att man icket får spekulera eller ens yttra något som kan anses som elakt eller dumt mot helgonet JJ så jag gör nog bäst att smyga iväg på avbön samt femtielva ave maria innan min synd är alltför ond.

         Tror att du missar målet här. Att spekulera kring sådana här saker, oavsett vem personen är, det är bara rakt igenom dåligt. Är ju ganska uppenbart bland många på den här bloggen att det ligger dem varmt om hjärtat dock. Tycker kanske att det är bättre att skaffa sig en egen härlig tillvaro och sluta bry sig så mycket om vad andra gör. Vill Jonna berätta, så gör hon det.

          Men om andra på sociala medier etc så är det (oftast) relativt fritt som samtalsämne så länge det inte går över gränsen men inte jonna, varför? Varför är hon ett sånt skyddsobjekt för? Svara på det är ni snäll, medans en person som book eller löwengrip eller ingrosso, kan få höra både det ena och det andra. Hyckleri.

    Är ni säkra på att ni verkligen inte vill spekulera? Tycker nog de låter som ni vill det litegrann ändå.

     Ganska mycket lite grann faktiskt.

     Jag vill gärna spekulera och min spekulation är detta: hennes internationella image som den lilla blonda älvan som bor i skogen förstörs helt enkelt av den där mannen som plötsligt gick runt i alla videos.. tror en STOR del av hennes följarskara, och anledningen till att hon tjänar pengar, är internationella och svenska män som drömmer om henne och den där fantasivärlden hon byggt upp. En man förstör den bilden. Kalla mig cynisk men det är vad jag tror ?? Hon är OTROLIGT noga med paketering..!

  Känns lite tidigt att han redan flyttat in hos Gabjossan? Var ju inte alls så länge sen hon berättade att hon inte var kär i någon frågestund eller liknande.

   Det brukar gå undan i svängarna för henne.

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

     Hmmmm ja? I val av partner är det högst relevant.

      För dom ja. Inte oss/er nyfikna

     Absolut inte? Va bara nyfiken

    [Borttagen kommentar]

   Jag hade också velat flytta hem till henne om jag var honom ? han bodde i en jätte liten etta i ett dåligt område ?

   Håller med. Speciellt tidigt när det är barn inblandat. Får ärligt talat ont i magen när hon skriver hur dåligt Jason verkar må över det.

    Vem är exet till sebbe? Är det också någon känd umeåbo

   Hennes nya kille flyttade ut från sitt ex för 2 månader sen efter 4 år tillsammans. Han och gabjoss har träffats max 1,5 månad så ja, det har gått väldigt fort.

    Usch så sorgligt allting blev!

    Men gud, vem flyttar in så tidigt när det är barn inblandade? Galet.

    vem är exet? är för nyfiken hehe

  Alltså gabbjoss och rumpan på varenda bild. Någon måste tala om för henne att det finns fler poser som dessutom är mycket bekvämare ?

   Synd du är blockad hos Book, annars var hennes story riktigt underhållande (det om cake popen)
   Lite udda men snällt ??‍♀️

   Haha förlåt. Min kommentar hamnade helt fel. Sorry

   Nu ska hon fixa brösten, så kommer väl få brösten upptryckta i ansiktet istället för rumpan.

    Jag fattar inte, tycker hennes bröst är så himla fina, om man får säga så ?

   Kräks på kommentarer som din! Det är ju DU och likasinnade som skapar dåligt självförtroende hos kvinnor ? ”stackars henne och hennes lilla rumpa, hon det manlig ut” säger du i samma mening som du kritiserar henne för att hon inte är nöjd med sitt utseende!?
   Jag hade gärna velat veta hur du ser ut! Med tanke på innehållet i din kommentar tänker jag mig att du är precis lika ful ?

    Nej, jag är perfekt och har breda höfter, liten midja och stor röv och bröst. Därför alla män är efter mig, och jag behöver inte vrida skiten ur mig för att det ska se ut som att jag hr höfter, de är där naturligt. Förstår verkligen inte varför tjejer med fula kroppar tar kort på sig själva.?

     Hahaha, du måste trolla ? Fyi, det är jätteute vara så bekräftelsesökande av män ang sitt utseende. Det anses som osäkert och jagsvagt grundat i dålig självbild och självkänsla. Inget för de flesta att skryta med alltså. Den ”fula” tjejen med smala höfter mår troligtvis lite bättre än vad du gör.

     För att andra tjejers liv kretsar inte kring vad män anser om deras kroppar. Fint att du är nöjd och älskar att män är efter dig men helt ärligt, det låter väldigt sorgligt.

    Och hur är du bättre som skriver att hon är ful? Du skriver en novell där du bashar mig för min åsikt för att sedan kalla henne för ful?! Haha där ser du, vi ser ju samma sak.

     Hahha men alltså snälla!? ? Vilken sorglig person du är! Även om jag hade trott på din beskrivning av ditt utseende så spelar det ingen roll hur du ser ut när man har åsikter som dig! Man blir ful när man beter sig illa ?
     Sen menade jag naturligtvis inte att Gabriella är ful utan att du är lika ful som din kommentar ? det gick lite snabbt när jag skrev! Gick det snabbt när du tänkte också eller? ?

     Fint att du gillar dina egna kommentarer också! ? förstår att du har ett behov av att heja på dig själv, det är nog inte många andra som hejar på folk som beter sig som dig.

     Tycker ärligt talat att du ska försöka spendera mer energi på att lära dig att trivas med dig själv! Ta en liten paus från sociala medier och bara vara med dig själv en stund! Lära dig att trivas med ditt inre! ? folk som mår bra med sig själv behöver inte säga sådant som du säger Nina.
     Vad säger du om denna bibeln då? ?

   Och det stackars tredje hjulet i bild medan hon klänger på honom? ? frågan är om de satte upp stativ med självutlösare och deras kompis stelt satt där i hörnan av soffan och undrade vad fan som hände, eller om det fanns ett fjärde hjul involverat som iaf fick jobba lite!

   Antingen är du seklets mest osäkra person som desperat försöker få andra må sämre för att det får dig att må bättre alt heter du Sven, är 67 år & trollar tjejer. Dina kommentarer om dina bröst, hur män följer efter dig och hur synd du tycker om fula tjejer är bara FÖR korkade.

   Logga ut.
   Tack på förhand.

  Den där pajkakan såg verkligen ut som en hit!

   Åh gud… fick för mig att du skrev om gabbjoss rumpa ??

    Hahaha, omg 😀 Det hade varit nåt.

  Deg och sylt, nja…

   Deg och sylt är min favvo! Sylt och deg också!

  Blondinbella gjorde reklam för Stronger och deras ”fantastiska” träningskläder den 20/6, idag, 7 dagar senare, gör hon reklam för Rönisch och deras ”fantastiska” träningskläder. #sellout har aldrig varit mer korrekt….

   Och för typ en månad sen var det väl Aimn (eller hur det nu stavas) som hon gjorde reklam för?

   Men var har du varit de senaste åren? Sen när är någon influencer öht trovärdig, alla är sellouts. Money talks vettu. Men ja, speciellt när det gäller Isabella Löwengrip kan man väl tillägga.

    Jo men de brukar låta det gå lite mer än en vecka mellan konkurrerande produkter. Märkligt att företagen inte specificerar det i sina kontrakt.

     M Höglin kör ju samma. Varannan vlogg i samarbete med röhnisch, varannan med stronger ??‍♀️?

     Precis. Fattar att man gillar och använder olika träningskläder och märken men alltså, man ska kanske inte göra reklam för tre olika märken inom 1-2 månader?!? Jag skulle aldrig tillåta det i mitt kontrakt med en influenser

  Ja måste baka hallonpajen och äppelkakan. Mums! ??

  Enligt lag ska man ju ha hjälm när man kör fyrhjuling.

   Nix. Det beror på hur fyrhjulingen är registrerad som.

  Såg halva filmen ”Midsommar” (stängde av sen när det påbörjades en märklig ritual, WTF va det jag såg?! ?) och sa till mamma ”Hoppas ingen som ser den filmen tror att vi firar midsommar på det viset”.

  Men när jag kikade på Jonnas video, så tänkte jag direkt på den filmen ???

  Läste gabjoss blogg där hon skriver att sonen varit arg på henne och bråkat mycket, vilket han enligt henne aldrig brukar göra. Och hon skriver att det är för att hon har träffat en ny man.
  I nästa inlägg skriver hon: tänk att jag redan har en sambo? Det känns SÅ rätt!!

  Alltså.. varför ha så bråttom att flytta ihop? Och speciellt när hon själv skriver att sonen inte verkar ta det hela så bra? Jag gillar gabriella annars men när jag läser hennes blogg nu är det som att hon är tonåring

   Hon bär sig åt som en fjortonåring. Kanske tar igen tonåren eftersom hon tydligen började leva under äktenskapsliknande förhållanden med före detta maken redan under skoltiden. Men det känns inte någe vidare när hon skriver om sonen.

   Du kan väl inte veta hur bråttom hon haft?

    Isf har hon väl ljugit i sin blogg när hon flera gånger (för inte alls så länge sen) skrivit att hon INTE är kär osv. Hon är rätt öppen med det.

     Förmodligen.. Det är ju så de jobbar ? Ljuger om allt.

     Hade jag haft en stor blogg (som jag antar hon har) så hade jag också varit tyst om saker tills de händer.

    Jag går bara efter vad Gabriella själv skrivit på sin blogg. ”Det är så nytt” ”Det har gått jättefort” hon har svarat på flera kommentarer också där hon beskrivit det som att allt gått väldigt snabbt. Sa jag älskar dig efter tre veckor å så. Det är ju jätte härligt att hon är så kär men när hon själv skriver hur hennes son reagerat på nya killen så kanske man ska ta det lite lugnt för barnens skull.

     Hon skrev även att det hade hänt mycket på Jasons pappas sida också. Så det kanske är dags att läsa av sonen lite.

      Dessutom ska hon ju lägga sig under kniven så tätt inpå lillasysterns hjärtoperation som inte kan ha gått pojken spårlöst förbi (han var med i Göteborg). Som du säger Truls dags att scanna av vad som rör sig i den lille pojkens huvud. Att mamman gråter en hel förmiddag lä knappast hjälpa honom.

       Men eller hur!? Både för flickan och pojkens del känner jag bara men CHILLA!
       Flickan gick igenom en stor operation vilket påverkar båda barnen enormt! Sen ska pojken börja förskolan efter sommaren, och mamma träffar en ny kille som ska samsova med dom alla och flyttar in sina saker efter några veckor/månader! Och nu ska mamma operera sig och inte ha barnen på ett långt tag.
       Plus om det händer saker hos pappan!

       Vilken otrygg situation för ett litet barn kan jag känna?

        Fjodor är stabil och snäll. Barnen har det säkert bra hos honom. Finns en fin farmor där också.

     Precis! Och i samband med att Jolie gjorde sin operation så skrev hon något i stil med att det inte var omöjligt att hon och Fjodor skulle hitta tillbaka till varandra…

   Håller helt med ? jätte tråkigt för barnen att hon verkar ha så svårt att läsa in dom och kanske stoppa sina egna impulser för deras skull.
   Har följt henne länge och ofta tycker jag det kommer upp situationer där jag personligen känt att ”oj här hade jag nog backat och prioriterat barnen över mig själv”.
   Hon har ju ofta skrivit att hon misstänker att hon har ADHD så kanske är därför hon har svårt att så dålig impulskontroll? ??‍♀️

    Vad många som lever med ADHD då om man nu har ett kriterie – dålig impulskontroll.

    Jag är helt för att man som förälder tänker på sig själv och prioriterar egentid osv. Och är ju superkul att hon är kär. Men jag kan inte förstå de beslut som Gabbi tar just nu. Flytta ihop efter så kort tid, operera brösten så att hon inte kan ha barnen som vanligt osv. Beter sig som en egoistisk fjortis. Men ja hennes självdiagnosticerade adhd kan nog ha sina konsekvenser.

     Ja hennes bästis Tove har ju det då måste hon också ha det för att de är såååå lika ?

   Hon o Tiingelinn (stavning) är likadana.

  Är denna zebastian känd/influenser eller liknande? Innan han blev tillsammans med Gabriella alltså

   Nej tror inte det. Men lite ”semikändis” i Umeå. Fd spelare i Björklöven bl a.

    Okej. Tänkte att hans namn är utskrivet med för och efternamn som om man borde veta vem han är

    Jag bor i Umeå och hade ingen aning om vem
    Han är. Verkar ha gjort 6 mål under sina två år i Björklöven när de spelade i div 1, för typ tio år sen ?

   Han skaffade insta i april, strategiskt tänk nu när han träffat Gabriella.

  Den Hallongrottspajen bakade jag för ett tag sedan, rekommenderas ?

  Inget inlägg om att Tiingelinn nu plötsligt även har hittat kille? ? Har så mycket åsikter om det.

   Jaa den var överraskande! För någon vecka sen så skrev hon något kryptiskt att hon var ledsen och lite smått om hur det inte funkat med killen hon dejtade. Alltid kul med kärlek och det unnar jag henne, dock är min spontana tanke att man inte behöver inkludera barnen direkt men men alla är vi olika ?‍♀️

   Hur har hon haft tid att dejta när hon har två barn undrar jag?

    Va..? Hur/ vad menar du? Och varför har din obegripliga kommentar fått sex likes?

     18 i skrivande stund.

   Du kan nog hålla dina åsikter för dig själv tänker jag

  Har hon blivit ihop med varulven? Hans hand ser otäck ut?

   Handen är tatuerad.. eller trodde du den var luden?

    Den ser luden ut, så det var en ful tatuering.

  börjar undra om gabjossan betalar camcam för att inte skriva maassa skvaller om henne?
  finns mycket smaskigt men detta är de hon lagt ut av ALLT…..

  Varför skrivs det inte om hur mycket hon använder sina barn i reklamsyfte? Fattar inte hur det görs sån skillnad på vissa influensers i jämförelse med andra ?

   Bingo R och Katrin Z gör också vääääldans massa reklam med sin barn.
   Ja utan också. Typ alla inlägg på deras Insta är reklaminlägg

  Ja, Jonna vinner. Saknar dock hennes blogg. Gillar inte att titta på vloggar. Tycker det tar så lång tid jämför med att läsa en text.

   Tycker vloggar är perfekt, bara att sätta på och så rullar den i bakgrunden. Mer som ett bakgrundsljud än något jag tittar på för min del.??

  camcam stämmer det att du har fått något för att INTE skriva om gabjossan?!

  har alltid tyckt du varit tyst när det kommer till henne, rätta mig om jag har fel.

   Nej, verkligen inte.

  Får också ont i magen av GabJoss, stackars barn ?

  Du missade ILs pinsamma story där Paul pratar småländska och IL säger: ”Vi är inte i Småland, vi är i Jönköping!”. Och varför kör de runt i Porschen då hon har samarbete med Jaguar? Vad kommer hon basera sin recension på? Fick hon låna den ett par timmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.