Peg Parnevik om den hemliga dejten

För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg om Peg Parnevik och den hemliga man som hon sågs mysa och gosa med på Instagram.
Eftersom Peg och Filip hållit uppbrottet hemligt ett tag så framstod det som lite märkligt för vissa, att Peg satt och hånglade med en okänd man, när uppbrottet offentliggjorts bara några dagar tidigare.
Now Peg will set the record straight och gör så i sin och systern Pennys podd.

Jag vet att det här kanske blir knasigt om jag delar med mig vissa delar av mitt liv nu, men det känns rätt så jag kommer göra vad fan jag vill. Men jag märkte väldigt snabbt att så fort jag började posta på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare. // Peg Parnevik.

Peg trodde det var ganska tydligt att det här har varit hennes verklighet ett tag, alltså att hon varit singel, bra mycket längre än vad följarna känt till.
Kanske kan det är förklara familjen Parneviks agerande på Instagram, där man följde/avföljde Filip fram och tillbaka, samtidigt som det skrevs uppmanade inlägg att rösta på andra deltagare, som bland annat Keyyo.
Kanske var det slut redan då, vilket kan förklara varför Peg lös med sin frånvaro under Let’s Dance-final och inte heller hejade på Filip via videolänk?

Enligt Peg så förlorade hon flera tusen följare efter att ha postat bilderna med den nya mannen och följarna verkar heller inte helt nöjda med upplägget.
Peg anklagas för att vara respektlös som gått vidare så snabbt från sitt och Filips förhållande, trots att vi ju inte har en aning om när själva uppbrottet skedde.

Hon hoppas att följarna nu kan respektera att hon gått vidare och börjat dejta andra.
Kanske att de till och med unna henne att få vara lite glad?
Vem vet?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håller med men man måste kanske inte fläka ut allt på internätet. Då får man räkna med tyckanden och synpunkter tyvärr. Integritet peeps.

   Hon är inte så gammal än. Tycker inte det är så konstigt att personer som trots allt i princip är födda på internet också agerar ut på internet på ett annat sätt än en själv gör som var i tonåren när internet blev stort.

   Men grejen är just det, att hon är där hon är just för att hon INTE fläkt ut sin status tidigare.
   Så vad hon än gör blir fel.

   Och NEJ varken du eller jag har rätt att lägga sig i något som varken hon eller Filip har bett oss om att ta del av

    Fast det har hon dock verkligen gjort. Hon sitter ständigt och antyder att Filip gjort något sååå hemskt nu till exempel. Självklart kommer spekulationer då.

     Verkar som hon vill få fram att Filip har varit otrogen med någon under Lets Dance.

     Gör hon? Så lågt och onödigt för det är kanske bara vad hon själv tror och fått för sig, det kanske inte är sant att han varit det.

    Jag syftade på det sistnämnda.

  Och då skriver du ett inlägg här inne där hon i princip bara har haters istället för att låta henne vara? ?

   Ser inga ”haters”??

    Läs tidigare inlägg om henne.

     Man är ingen ”hater” bara för att man inte hyllar någon till skyarna.

      Det har ingen sagt heller!

      Sa jag det eller? Men är uppenbart att hennes haters hittade hit.

       Tydligen inte så jävla uppenbart eftersom det inte finns något ”hat” under det här inlägget??‍♀️

        Förlåt men orkar du inte läsa ordentligt eller? Jag skrev TIDIGARE inlägg. Camilla har väl förhoppningsvis satt idioterna i mod.

         Du behöver inte bli arg bara för att någon talar om att dom inte är här nu.

          Melonen är väl inte känd som nån glädjespridare här direkt?!
          Men, vederbörande kanske skänker så mkt glädje, kärlek och är så empatisk irl att det tar slut ibland.

   Fast hon skriver ju inget negativt om Peg, tvärtom, sen att vissa skriver elakt och inte kan bete sig i kommentarsfältet.

    En fråga som inte är direkt kopplat till den här diskussionen om hat till peg utan generellt om hat och elakheter.

    Jag har förstått det som att tex Aftonbladet har ett ansvar för vilka kommentarer som får stå kvar och vilka som raderas av det som skrivs under deras artiklar på deras plattform. Samma på dn, Expressen osv. Obs, inte att blanda ihop med det ansvaret vi alla har för vad vi skriver.

    Vad gäller här inne? Finns det något ansvar från Camilla/N24 att radera och ha koll på kommentarsfältet och ett ansvar för vad som får stå kvar? Hur ser det ansvaret ut när det är en blogg?

    Obs igen, jag lägger alltså inte individens ansvar på n24 utan undrar uppriktigt vad som gäller från det hållet.

     Ja de har ett ansvar. Både CamCam och nyheter24 vare sig de har ansvarig utgivare eller inte.

     Finns nog många som skulle kunna pröva i domstol om vad som skrivits om dem. Både av CamCam själv men också vad som sagts bland kommentarerna.

     Men saken är den att det finns en lite klausul iom att detta är ett omodererat kommentarsfält att dessa kommentarer ska vara raderade inom rimlig tid. Var den gränsen går är än så länge lite svävande, men CamCam har iaf 24 h på sig. Och efter den tiden om illa kommentarer radera kan det ju lite kvitta då oerhört få går tillbaka och läser änder inlägg en en dag samt skadan är redan skedd. Tusentals personer har sett dessa avskyvärda kommentarer. Tex alla som ställer en psykisk diagnos till än värre. Man nöter in budskapen och därefter kvittar det om de i efterhand blir raderade.

      Och efter den tiden på 24 h om illa kommentarer har raderats kan det ju lite kvitta då oerhört få går tillbaka …*

      Ok tack för svar. Ja, jag förstår att de inte kan raderas på en gång om man har ett öppet omodererat kommentarsfält (vilket man så klart kan ifrågasätta om man vill) men visst, skadan kan ju redan vara skedd då även om självs ansvaret har uppfyllts.

       För att minimera risken att kommentarer som borde tas bort ligger kvar för längre innan de raderas så kan man anmäla dem till mig. Då ser jag dem på en gång och kan hantera dem direkt, istället för att behöva beta av alla andra kommentarer först innan jag kommer dit.
       Skriv Gervide som svar på en sådan kommentar så fastnar den i modd och jag uppmärksammas på den så fort jag går in i WordPress.

  Folk är ju för fan dumma i huvudet! Är Filip deras pappa eller bror eller vadå att de tycker det är respektlöst?! Folk, folk, folk… ??

  Orkar inte med henne. Fjortisbeteende.

   Du orkar ändå kommentera här ..

    Den meningen börjar bli utdaterad. Försök med någon annan.

  [Borttagen kommentar]

   Usch!

    Sant ju.

  Undrar hur hon hade reagerat om Filip hade gjort likadant? Jäklar vilket svin han hade varit.

  Vem.
  Bryr.
  Sig?
  Varför ska jag döma vad någon annan gör? Hon är singel och dejtar. Det händer i varannat kvarter, året om.

  Den har tjejen är dubbelmoralen själv.
  Har inget emot henne men det är så uppenbart att hon är lost och inte har något konsekvenstänk.
  Nu hålls det på att hinta om att Filip har gjort något som gjort att det tagit slut, men hon vill inte gå ut med vad eftersom det är privat.
  Ge det 1-2 veckor så kommer hon sitta och ge en rant i podden om att folk är dumma i huvudet som spekulerar och är intresserade av hennes privatliv och så kommer hon säga vad som hänt av ren ilska.
  Hon kan över huvud taget inte hantera press och media

  Hon får väl dejta och göra vad hon vill hur snabbt hon vill, men tycker hon beter sig så himla töntigt kring det, och hela grejen med Filip. SÅ ung är hon inte.

  Låt henne!

  [Borttagen kommentar]

   Äpplet faller inte långt från äppelträdet.

  Vad tycker ni om situationen mellan Oliver och Denise?

   Vad är situationen?

   Båda är töntar som borde växa upp

   Inget.

   Oliver Ingrosso och Denise Rudberg, den såg man inte komma!
   Visst, hon är äldre än vad han är men kärleken är blind och urusel på matematik så jag önskar dom all lycka. Om han nu gillar mogna kvinnor och hon gillar yngre killar så har dom ju verkligen hittat rätt, så ser jag det.

   Oliver är sjukt barnslig och man skulle tro Antonija var hans unge snarare än lilla söta tjejen. Han kommer vakna en dag och skämmas för sitt beteende (får man hoppas, i alla fall).

   ”Har inte tid att ha min dotter mer än varannan helg”, men har tid att lalla runt och tramsa. Väx-upp.

  Så klart har alla fattat att det tog slut under Let’s dance. Dessutom har Peg missuppfattat allt. Vi unnar henne absolut att gå vidare med en ny kille! Framför allt så unnar vi Filip att hon nu har gått vidare så att han äntligen kan hitta en bra, mogen tjej att leva i en harmonisk relation med- utan drama varenda dag ? Så go Peg! Dejta en, dejta flera! Bara skönt för Filip att slippa ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.