Rebecca Stella har raderat sitt Instagramkonto

Jag vet att Rebecca Stella hade en sista live på sitt Instagramkonto innan hon raderade det, men jag vet inte vad som sades eller om hon gav någon förklaring till sitt beslut.
Var det någon av er som såg den?
Med tanke på hur många fler följare Rebecca hade på sitt privata konto när hon raderade det (nästan 500 000 st) samtidigt som det bara är 27 400 st som följer hennes skönhetsmärke så måste hon ju tappa enormt med exponering genom att inte längre kunna publicera reklam för företaget på sitt privata konto, eller hur?

Tror ni hon kommer komma tillbaka till Instagram eller är detta ett definitivt bye bye från BeckyStellz?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon la upp en story innan hon inaktiverade kontot att hon tar en paus under sommaren men kommer tillbaka sen. Så hon har inte raderat kontot nej.

  Hon skrev att hon skulle ta en paus men kommer tillbaka till hösten

   Vilket åtal?!

    Googla Mamma och dotter åtalas för att ha sålt svartkontrakt.

   Förtydligande: det är inte RS som åtalas. Men hon har köpt ett svart hyreskontrakt i Vasastan av de som nu är åtalade.

   Låter sunt med en paus ?

    Hon kanske startar på tik tok

  What. Det har jag missat helt och jag följer ändå henne, varför skulle hon radera hela kontot?

  Kanske börja dagen med en pudel över ditt uttryck i Alice Stenlöf inlägget ang att någon över XS-S inte skulle se klok ut i klänningen? Klantigt uttryckt och rätt säker på att liknande kommentar från en influencer hade lagts upp här för att attackeras och kräva ursäkt.

   +1

   Men får man inte tycka att vissa plagg ser roliga/konstiga ut?
   Får man säga att en clowndräkt ser rolig ut på en smalis?
   Eller att emostilen ser konstig ut på en pensionär?

   Man får tycka att saker ser osmickrabne ut. Det är ok. De som inte håller med får ju göra som de vill och klä sig hur som helst.
   Bara sluta ljuga om att allt ser bra ut på alla. Kläder är designade och tillverkade i material som passar ett visst storleksintervall. Alice klänningsmodell passar inte kurvigare kvinnor (även smala med kurvor) eftersom det tyget älskar att dra ihop sig och rulla upp över höftbenen.

   Att mena på att en viss modell inge är ”one style fits all” är verkligen inte kränkande. För mig med olivhy så passar inte den blå färgen tex. För någon som är väldit storbystad så skulle 90% ploppa upp i den djupa urringningen (överviktiga brukar ha större bröst), för folk med stor rumpor så rullar den bara upp (för att den är väldigt kort och elastisk).

   Så jo, man kan tycka att den är osmickrande på vissa kroppstyper och du måste bara acceptera att vi får tycka det.
   Har du problem med att människor har åsikter om mode då har du väldigt mycket att jobba på över sommaren.

    Okej, så tycker du – Jag tycker såhär… Man kan TYCKA saker och uttrycka det vänner emellan eller bara tycka det och keep it to yourself.

    Det blir problematiskt när man uttrycker det öppet, i en blogg med hundratusentals läsare varav säkert en stor majoritet är relativt unga och inte nödvändigtvis en size XS-S och matas med att dom skulle se ut som ett isterband eller rent av löjliga i en liknande klänning.

    Som sagt, det får du och Camilla såklart tycka – Men måste man uttrycka det? Kan inte enskild person få beställa klänningen om hen vill, testa den och känna efter själv om hen känner sig bekväm och svinsnygg i den eller obekväm och skickar tillbaka den?

    Jag har sett jätte många plus size som bär liknande klänningar och ser FAB ut i dom, så ja, åsikter har alla rätt till men inte fan måste dom alltid spottas ut.

     P.S
     Vill även tillägga att jag tycker att inlägget började bra med att ta upp att storlekarna finns i storlek XS-XXL(?) men endast använda modeller i storlek XS/S, det hade räckt så! För mig blev det problematiskt när Camilla la in sina egna åsikter ang varför det var så och HUR någon i större storlek ser ut i klänningar som denna.

      Jag förstår vad du menar men som överviktig som själv äger en identisk klänning så håller jag med Camilla. Den rullar upp, ser klumpig ut bakifrån/sidan, gör så att magen ser gigantisk ut, brösten ploppar ut och rumpan ser 3 gånger större ut, på ett osmickrande sett. Jag väger 73 kg till mina 167cm så jag är inte ens en XL, bara en L och ser ändå hur det verkligen går att se att bara en viss typ av form (oavsett storlek) skulle känna sig fin i den modellen.
      Det är väl bättre att påpeka detta så att Alice ”designar” kläder med XL som utgångspunkt och inte bara ber tillverkaren utgå ifrån en smal tjej men ”förstora plagget”.

      Jag blir kränkt ibland men jag måste påminna mig själv om att det är MIN känsla och att jag måste hitta sätt att hantera den. Det är såklart skillnad om någon skulle kränka mig irl men online är det mitt ansvar att skydda/stärka mig själv.

       Och jag är 176 och väger 98 och har en liknande klänning som är dösnygg på mig. Har också mage och rumpa och absolut ingen kimkropp (jag har rätt så små bröst jämfört med vad en tjockis ”ska” ha) men tror aldrig jag fått mer komplimanger än när jag har på mig den klänningen. Men så känner jag mig skitsnygg också vilket så klart bidrar.

       Tråkigt om jag hade låtit bli att Eva prova den klänningen för att jag läst på någon blogg att det skulle se dumt ut.

        Kul för dig, verkligen men jag har en annan erfarenhet och det är ok. Eva får fatta sitt eget beslut, hon är ingen hjälplös kanin som man måste skydda mot räven.

         Ens skulle det stå.

         Precis det är ju poängen. Att din kropp och min kropp är olika även om vi har samma storlek. Att du kan känna dig fin i något som jag absolut inte vill ha på mig och tvärtom. Därför får vi tala för oss själva när vi pratar om vad vi inte kan/vill ha på oss.

       Även som en size L så kan du dock endast tala för dig själv och som du säger, Din känsla. Jag kan inte tala för ALLA som ser ut som mig ?

        Precis, och på mig ser den osmickrande ut. Det får jag säga precis som att Cam får säga att hon ser ut som ett isterband.

         På DIG ja, på CAMILLA ja, men problemet var ju att hon pratade GENERELLT. Herregud kan människor börja läsa på riktigt ?

       Var det inte du som bara ville ha lite roligt och visste hur du fick napp när du for runt här igår ?

        Hahaha va? Hoppas att den inte var till mig för det var verkligen inte jag! Låter som att någon hade kul dock ?

         Haha nej nej. Menade inte dig. Dig håller jag med i allt du hittills skrivit.

          Ah, phew! ?

       Vilket BMI får man max ha för att man ska få lov ha en sådan klänning utan att folk tycker det är osmickrande?
       Ha, jag trodde bikinikropp var bikini + kropp men nu inser jag ju att det måste vara smickrande oxå. Där åkte man tillbaka i tiden igen.

        Och det här med att man antingen är ett fläskberg eller kim kardashian om man är större än storlek s….?

        Jag drar storlek L/xl men är varken eller. Är dock väldigt muskulös efter år av olika typer av styrketräning på hög nivå. Får jag ha klänningen?

         Nej. Finns annat för din kroppstyp.

        Bmi på max 24 och timglasfigur. Du får men du kommer att se ut som ett isterband. Ditt val såklart 🙂

     Du låter väldigt lättkränkt och utgår ifrån att alla tar moderåd av Camilla.
     Folk har egna ögon och kan se om något är fint eller fult, majoriteten iaf.

     Det är mer problematiskt att unga kvinnor följer trender slaviskt (ekonomiskt, miljömässigt, känsla av otillräcklighet osv) än att vissa påpekar att alla plagg inte är för alla.

     Jag kan tycka att något är snyggt på galjen i affären men när jag provat plagget då ser jag att det inte var tillverkat för någon med min kroppstyp. Kanske inte går att knäppa i midjan men samtidigt tight över rumpan eller något. Och det är ok. Kläder är verkligen inte one size/style fits all.

     Camilla kanske inte skulle ha gjort sig lustig, enligt dig, men hon gjorde det med humor och sin egen kropp som punchline. Man får ge sin åsikt om hur plagg ser ut på en själv utan att behöva pudla.

     Hela denhär bloggen är byggd på skvaller, nyfikenhet, missunsamhet, avundsjuka, rykten och personliga åsikter. Ibland slinker det förbi saker som folk inte tycker är ok, framför det och respektera att andra också får lägga fram sin synpunkt, som vi gör nu.

      Hade hon bara skrivit att hon ville beställa hem den för att se hur den såg ut på henne så hade det inte varit något problem. Det problematiska är att hon säger att den omöjligt kan vara fin på NÅGON i större storlek, inte ens någon i storlek L.

      Tyck vad ni vill om hur kläder ser ut på er och tyck även vad ni vill om hur kläder ser ut på andra. Men det är fullt rimligt att gå kritik när man basunerar ut det på en av Sveriges största bloggar, speciellt när man strax innan har skrivit om ätstörningar och vikten av att inte kommentera kroppar.

      ”Jag vet inte varför Alice bara använder sig själv och en annan normativt smal modell att visa upp hennes klänning, men jag tror mig ha en teori….
      Att den där klänningen nog inte är så värst smickrande på någon som har en större storlek än small. Jag kan helt enkelt inte se det, och det är bara så mycket som lite ryshpysh på magen kan göra för en figur.
      En bild på den här klänningen på en kropp i storlek large – så vida man inte har Kim Kardashians timglasfigur – är jag rätt säker på, INTE skulle sälja särskilt många plagg.”

       Citatet skulle komma mellan de två styckena men det är alltså från Camillas text citatet kommer.

      Och där kom också lättkränkt-kortet. Prova argumentera för din sak utan att dra in en massa svammel om personen du argumenterar emot.

       Men du, lättkränkt är ett ord som beskriver en känsla som råkar passa in rätt bra i sammanhanget.

       Ska vi sluta säga missunsam, magiskt, kränkt och andra ord bara för att de överanvänds online?

        Nej men vi kan väl börja med att diskutera saken och inte påstå att någon är kränkt så fort de inte håller med en.

      Fast du förbiser poängen totalt nu?
      Jag har flera ”unpopular opionions” herregud vi är alla bara mänskliga, men jag håller dom för mig själv ELLER inom min vänskapskrets som vet min jargong, vi är relativt lika i åsikter och vet var varandras gränser går.

      Håller med dig till viss del att alla har egna ögon och att det är problematiskt att unga tjejer följer trender slaviskt, absolut! Men när samhället redan matar samma unga tjejer med hur dom ska se ut/inte se ut för att passa in så kanske en stor blogg inte behöver spä på det ÄNNU mer?

      Tycker att du är rätt löjligt att anse någon lättkränkt baserat på en(!) åsikt ang ett ämne, jag är rätt säker på att du har andra ämnen som du brinner för och gärna går i diskussion för? 🙂

       Men du vill att en bloggare ska pudla för att hon skämtar om sin egen kropp i ett inlägg där en plastklänning erbjuds till storlek xxl. Finns inget annat ord att använda för att beskriva hur du uppfattas. Inte i min ordbok iaf.

        Men läste du inlägget?
        ” ror mig ha en teori….
        Att den där klänningen nog inte är så värst smickrande på någon som har en större storlek än small. Jag kan helt enkelt inte se det, och det är bara så mycket som lite ryshpysh på magen kan göra för en figur.”

        Du tycker inte att Camilla här pratar rent generellt? 🙂
        Det är hennes åsikt absolut, 100% rätt till den och jag säger det igen… PROBLEMATIKEN ÄR ATT UTTRYCKA DET PÅ EN BLOGG MED HUNDRATUSENTALS LÄSARE.

        Så, det är ENLIGT MIG problematiskt – Enligt dig är det inte det. Jag känner mig dock inte kränkt, men det gör mig heller ingenting om du upplever mig som det, det förändrar inte min åsikt ang problematiken 🙂

         Och vad fan… större än storlek s(!!) och folk pratar redan om tjocka valkar som ska döljas. Tro fan att folk blir ätstörda sen.

      Nu var det väl ändå så att majoriteten under inlägget igår reagerade på att det var klumpigt skrivet (inte att man inte får tycka så utan att hon slrev det och hur hon skrev det).

      Den som mest var för formuleringen hade ju bara tråkigt och ville ”få napp”.

      Så det här med att respektera andras synpunkter.. Ja.. influencers måste ju svara på kritik och ta till sig… annars blir vi galna.

    I det här fallet är det väl problematiskt eftersom Cam tidigare uttryckt ogillande mot liknande åsikter.

     Hyckleri är ett återkommande tema på bloggen. Bland skribenten, influencesen och läsarna.

    Precis som att inte alla passar i klänningen bara för att man är en s så finns det absolut xl som passar i den.

    Olika kroppstyp, proportioner, vad man trivs i osv.

    Sen håller jag helt med allt den ovan redsn har svarat dig.

     Ja, Camilla skrev ju att timglasfigurer passar i den oavsett storlek. Jag, och många andra, höll med. Men sen finns det folk som blev väldigt sekundärkränkta och vill höra en ursäkt över en åsikt som framfördes med humor och på egen bekostnad.

      Det hade varit på egen bekostnad om hon bara pratade om hur hennes egen kropp passar i klänningen. Hon vet omöjligt hur alla andra i storlek L ser ut i klänningen.

      Sen finns det ju mer än bara stor mjuk mage och timglas när man pratar M-Xxxl men det vet säkert du också.

    Varför har hon tillverkat klänningen i xxxl om den inte är designad och tillverkad just för kvinnor med storlek xxxl?

     Det finns en skillnad mellan att utgå från en smal kropp och ”bara göra modellen större”.
     Och att utgå från en överviktigs proportioner och erbjuda samma modell +- 2 storlekar.

     Sök på plus size dress vs dress. Du kan se hur modellerna skiljer sig när designern tagit en annan basstorlek än normen. De är i andra material, lite mer utsvängda, tar hänsyn tilö större bröst, starkare sömnad som klarar av att en överviktig rör pp sig/sitter, mönster som drar ögat åt det fina med övervikt, typ kurvorna osv.

     Att något erbjuds i större/mindre storlek innebär inte att det är smickrande på alla. Skulle en rak, lång och smal kvinna passa i en klänning som Kim K. Klär sig i? Antagligen inte eftersom den skulle se klumpig ut där kurvorna ”ska” vara. Hänger du med?

      Du missar ju helt vad som är problemet här…

      Jag är fullt medveten om alla ”klä dig efter kroppsform”, ”färg efter hudton” ”är du päron, vas eller äpple?”

      Men jag tycker inte att det är något vi behöver hålla vid liv. Kan man inte låta var och en prova de kläder de vill och känna efter själv om de tycker att kläderna är snygga på en utan att någon annan i förväg har sagt att den typen av kläder inte ska bäras än någon i den storleken?

      Då bör ju klänningen inte ha visats på en small heller. Inte alla med storlek small klär heller i klänningen. Sen lite hånande om det så blir det roligt.

       EXAKT detta!

       Men då ska man inte lämna omdömen på hemsidorna menar du? För att jag skulle lämna samma omdöme som Camilla, ska Alice radera de bildrena/kommentarerna tycker du?
       Eller är det bättre att skriva rakt ut ”skitfult på alla som saknar kurvor eller har för mycket kuror”? Humor leder tills självdistans vilket kan skydda mot att känna sig misslyckad.

        Jag skulle absolut inte lämna ett omdöme som säger att ingen i storlek M-3xl kan ha den här klänningen och att det skulle se både lustigt och fult ut. Snarare skulle jag kanske försöka beskriva vad jag själv upplevde som fel. Tex att jag har ganska kort överkropp och små bröst och att jag upplevde det som att den skär fel vid brösten för mig. Att jag hade förväntat mig att det skulle vara mer stretch men att tyget var styvt, att jag hade trott att den var längre på bild men att jag upplevde kjolen som för kort, att den var stor/liten i storleken osv.

        Vet inte varför du tror att jag är emot omdömen? Hjälpsamma omdömen är ju jättebra när man beställer online.

        Men alltså… Måste man dra in alla hela tiden? Lämna ett omdöme som är baserat på hur DU kände dig i klänningen? ?

      Hade ju dock räckt att inte ha med den åsikten över huvud taget i inlägget och bara ta upp att man gärna hade sett klänningen på en modell som bar någon av de större storlekarna.

    Klart du kan ha en blå färg, du kan ha alla färger precis som alla människor. Bara något du fått för dig.

   Problemet är att man inte har en aning om hur en sådan klänning ser ut på någon med storlek m och uppåt och jag undrar varför Alice valt att bara visa klänningen i de allra minsta storlekarna. Det tolkar jag som att klänningen kanske inte är lika smickrande som hon påstår. Visa klänningen i fler storlekar så man som kund kan få en rimlig chans att föreställa sig hur den ser ut på. Jag utgick från mig själv och menade inte att dra alla i storlek m och upp över samma kam. Om det var så inlägget uppfattades så ber jag om ursäkt för att jag inte förmådde uttrycka mig bättre än så. ?

    Hade du skrivit det så tror jag att många hade hållt med dig. Absoslut bra att kunna se klänningen även på en modell som bär en större storlek för att kunna få en uppfattning om hur den ser ut på mer än en kropp.

    Det gäller många kläder och faktiskt så har flera större kedjor blivit bättre på att inte ha en smallfat med timglaskropp när de visar sina plussize kläder.

    Precis som Anonym ovan skriver så hade det varit en stor skillnad att skriva just det, och jag håller med om att det vore kul och inkluderande att se hur klänningen ser ut på en annan kroppsform så att alla får en större inblick i hur de själva skulle se ut i den och basera sina egna(!) val på det.

    Tack för att du bad om ursäkt. That’s all for me! ??

    Håller helt med, man vill se plagget på olika typer av kroppar så man kan bilda sig uppfattningen hur den skulle se ut på en liknade figur som sin egen.

  Ser att klänningen kom upp i diskussion här ovan igen, och jag måste hålla med.

  Jag står OFTA bakom Camilla så många tror säkert jag går hennes ärenden, men klänninginlägget träffade helt snett.

  Genom att INTE säga/skriva en sak kan man ibland antyda mycket. Och här fanns många antydningar som jag gärna sett Camilla lämnat därhän.

  Sen att hon inte MENADE si eller så tar inte bort det faktum hur hon av många uppfattades.

   Men snälla släpp det. Det är Camillas åsikt och hon har rätt till den.

    Och andra har rätt att säga emot. Precis som vi har rätt att lyfta någon influencer som säger något klumpigt.

     Ja och ni har gjort det nu, lets move on

  ????

  Aldrig i livet att hon skulle ta bort sitt Instagram konto. Det är väl deras lev. Hur skulle hon försörja sig?

  Hon inaktiverade det över sommaren.

   Men vad är vitsen med att inaktivera det, det är väl bara att hålla upp med stories och att posta.

    Gissar att om man fortsätter ha kontot uppe men är inaktiv så straffas man av algoritmerna och blir mindre relevant i folks flöden.

    Inaktiverar du det så gissar jag att status quo består algoritmmässigt när du öppnar upp igen. Har för mig att de till och med belönar/boostar inlägg när någon inte postat på väldigt länge, så hon kan få en skjuts när hon kommer tillbaka.

    Och dessutom: med den stora risken att influencers frekvent blir hackade kanske det är smartare att inaktivera det medan man själv ska vara ledig och inte hålla koll på kontot. Tror det behövs tvåfaktorsautentisering för att aktivera kontot igen och det är nog svårare för en hackare att fixa än bara lösen.

    Lite som att låsa och larma huset ordentligt om man reser bort över sommaren.

  Fasiken vad löjligt……….alla tycker egentligen samma sak som Camilla råkade nämna men oj oj oj så känsligt det kan bli.
  Själv är jag kurvigt byggd och stolt över min kropp, men hade sett gräslig ut i denna fula trashiga klänning som tom framställer modellen billig.

  Att Camilla ska ställa sig i skamvrån för denna fruktansvärda sanning är rätt absurt.

  fast varför inaktivera kontot? det är väl bara att inte uppdatera story eller inlägg? gå inte in i appen?
  det luktar pr-trick

   Samma svar som till en ovanstående tråd men: Gissar att om man fortsätter ha kontot uppe men är inaktiv så straffas man av algoritmerna och blir mindre relevant i folks flöden.

   Inaktiverar du det så gissar jag att status quo består algoritmmässigt när du öppnar upp igen. Har för mig att de till och med belönar/boostar inlägg när någon inte postat på väldigt länge, så hon kan få en skjuts när hon kommer tillbaka.

   Och dessutom: med den stora risken att influencers frekvent blir hackade kanske det är smartare att inaktivera det medan man själv ska vara ledig och inte hålla koll på kontot. Tror det behövs tvåfaktorsautentisering för att aktivera kontot igen och det är nog svårare för en hackare att fixa än bara lösen.

   Lite som att låsa och larma huset ordentligt om man reser bort över sommaren.

    Tänker säkert skönt slippa hålla koll på kontot också och skumma kommentarer. Är det paus är det paus liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.