Full pott för Petra Tungården?

Nog måste Petra Tungårdens klädmärke Adoore vara en av de absolut största framgångarna vad gäller influencers och deras modeprojekt?
Många influencers visar plikttroget upp sina kollegors kläder när de kommer i bud, men det är väldigt sällan man ser någon faktiskt bära dem efter det.
Adoores kläder däremot, ses kontant på mängder av influencers (och vanlisar), vilket får mig att tro att Petra och resten av företaget verkligen fått in en fullpott!

Företaget är fortfarande nytt, men verkar växa så det knakar! 

Av recensionerna att döma på hemsidan så verkar kunderna väldigt nöjda, men samtidigt så är det företaget själva som valt vilka recensioner de ska visa. 🙂
Jag har aldrig provat en klänning från Adoore så jag har noll upplevelser att dela med mig av.
Någon av er som rent av har kläder från märket?
Dela gärna vad du tycker här i kommentarsfältet.

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Smaken är som baken – delad! Överprisade och konstigt formade polyesterplagg är inget för mig 🙂

   Verkar i alla fall vara den typen av kläder som influencers gillar. Eller åtminstone gör reklam för.

    Tror även att det handlar om att Petra är en schysst och härlig tjej som alla vill hjälpa och stötta!

   Sommarkläder i 100% polyester känns svettigt.

   De får usla recensioner på Trustpilot så jag skulle inte lita på Camillas bild av företaget…

   Håller med ser så billigt ut! Men härligt med färg!

   På samtliga bilder ser det ut som personerna fått tag på fel storlek eller provar mammas 80talskläder… Det hänger under ärmhålen, ringningar hålls ihop med säkerhetsnålar och ärmar sjavar ner, nej det var bland det eländigaste jag sett på länge! ?

    Det ”ska” nog se ut så… Kolla bara vad influensorna går runt med på fötterna nu. Alltså dom sandalerna ? Vad är det ens? Ser ut som medicinska sandaler för 90-åringar.

  Jag tycker Petra själv alltid klär sig snyggt. Ibland märkligt helt klart, men hon kan verkligen bära upp det mesta.

  Själv har jag inte känt att jag vill prova något därifrån. Jag skulle helt enkelt inte känna mig bekväm.

  Jag köpte storlek 36,som jag vanligtvis är men det passade inte. Fick ta 38…tycker klänningarna är sjukt snygga men passformen konstig då jag som kurvig inte passar i min egna storlek…

   Så är det ju i var och varannan butik. Man kan nog inte säga att man ÄR en viss storlek.

    Ja men jag är 36 i alla andra klänningar… Jag tycker även de blir extra jobbigt då man inte kan byta till större storlek för att allt är slutsåld och då får man lämna tbx bara.

     Imponerande. Själv är jag allt från M till L/XL beroende på främst märke men även ibland modell.

     Om man kollar på ett märkesstorleksguide och följer den och plagget ändå inte passar, då är deras storlekar konstiga och felaktiga. Men vad för mått som utgör en storlek varierar stort mellan olika märken. Att du kan ha 36 i ”alla andra” klänningar är med största sannolikhet mer så att du kommer i storlek 36 för det mesta, men plagget kommer inte passa dig exakt som det var designat. Vilket inte är ett problem, så länge du är nöjd med hur den sitter spelar det ju ingen roll. Men därav att du kan ha samma storlek i princip överallt.

    Anonym 09.26
    Jo man kan säga att man ÄR en storlek, vissa ÄR en blandstorlek, såvida man inte påtagligt går upp och ner i vikt konstant då varierar man i storlek så klart.
    Det är klädmärkena som har varierande åsikt/kunskap om mått och passform vilket resulterar i att man måste bära olika storlekar.

   Har 4 Adooreklänningar: 2 Paris, riviera och assymetric, jättenöjd med alla 4, fina och sitter supersnyggt! Ser att någon skrivit att dom är små i storleken, men det framgår också i beskrivningarna på hemsidan: att dom är tighta i midjan så man behöver gå upp en storlek ?

    Är det du Meri?

  Det här inlägget känns väldigt skumt. Varför skriver du om hur bra det går Adoore och nämner hur ”nöjda” deras kunder är utan att ens kolla upp det ordentligt? Går man in på Trustpilot så ser bilden väldigt annorlunda ut eftersom Adoore inte kan styra de recensionerna. Du var kvick att lyfta att Stronger går dåligt med hyllar Adoore utan att kolla upp det ordentligt? Slarvar du bara eller ligger det något annat bakom?

  Trustpilot: https://se.trustpilot.com/review/adoore.se

   Fråga, är det verkligen många som tar sig tiden att goggla upp och sedan kommentera på trust pilot? Mao, hur vanligt är det att ha något annat än dåligt omdöme där? Himmel eller helvete typ.
   En genuin undran. ?

    Folk är mer benägna att ge negativa kommentarer. Men företaget har inte en enda positiv kommentar. Av 8 recensioner är alla odelat negativa.

     Gillar hur det tillkommit en enda positiv kommentar på Truspilot sen det skrev om här… (”För tre timmar sedan” i skrivande stund).

      Dessutom skriven av en Meri Ketola som efter en snabb googling, visar sig vara kompis med Petra Tungården…. Hittade en artikel där de två varit i Italien på någon sponsresa tillsammans 2019.
      https://herhour.com/2019/06/28/reseguide-uchennas-favoritplatser-pa-amalfikusten-capri/

   Herregud. Du hänvisar till Trustpilot med NIO omdömen?

    Med tanke på deras försäljning är 9 ingen ovanlig siffra, skulle inte se det som oroväckande

  Älskar designen, men skulle aldrig köpa sommarplagg i polyester eftersom jag inte vill svettas mer än nödvändigt. Petra verkar ändå vara rätt kunnig inom kläder och material och därför är jag förvånad över att hon inte föredrar naturmaterial.

  Hon hade kunnat göra dom i Tencel, viskos eller något annat svalt och skönt! Please Petra! För tycker klänningarna är snygga, men aldrig i livet att jag har på mig polyester i värmen.

   Faller dock annorlunda

  Gillar designen men jag klarar inte av polyester helt enkelt.

  Och jag tycker de är fruktansvärda ? till och med folk som Kenza som kan bära upp allt ser jättekonstig ut i Adoore-klänningarna. Hemsk passform.

  Däremot influencers andra favvomärke By Malina, herregud så vackra klänningar. Vill ha allt. Men har inte råd, bu

   Ingen kvalité på by Malina. Sjukt oprisvärt. Producerat i kinafabriker.

    Jag tycker inte heller att by Malina är värt priset, men jag har några plagg (som jag köpt på rea) och jag kan inte klaga på kvaliteten på just de plagg jag har.

  Isabella är på sponsresa en vecka och allt som det medför, förutom lite videos från resan, är ett osammanhängande inlägg på Instagram som knappt går att läsa. Hur kan man vara så oproffsig efter alla år?

  Är det ok att bara skriva halva företagets namn i bloggen som hon har gjort?

   Hon har visat bilder och filmer från båten på stories hela veckan och taggat företaget i varje klipp. Hon har tjatat om vilket företag det är femtioelva gånger så hon har nog rätt tydliga instruktioner om hur mycket och vad hon ska visa.

    Ja Navigare Yachting har fått mycket publicitet i Bellas kanaler under veckan.
    För den som följer henne både i bloggen och på Instagram kan det knappast ha varit någon tvekan om vilket företag det rör sig om.
    Men har Navigare ställt upp med en seglingsvecka som ersättning för reklamen är det inte så konstigt att de fått mycket uppmärksamhet och många omnämnanden. En vecka är som framgått värd 150-200 tkr beroende på hur mycket mat och dryck som ingår.

   Jag förstår inte heller varför hon slarvar så när hon skriver. Borde ha någon som korrekturläser då och då.

  Jättefina klänningar! Har varit så nära att klicka hem men priset är lite väl saftigt med tanke på material osv..

   Samma här! Plus att jag personligen skulle inte känna mig fin i en sån klänning (eller typ nån klänning som inte är i maxi-variant) just nu.

   Men tycker de är så jäkla snygga ???

   Tycker också de är fina men dyra, vet inte om de passar mig kroppstyp heller. Har ingen midja direkt…

  Den där stilen på kläder gillar jag. Synd bara att priserna är lite väl saftiga.

  Vad har hänt med Hanna Graaf?, hon antydde i ett inlägg att hon var ledsen och att det är ”bökigt” i hennes liv nu. Maggan och hon umgås ju inte längre? Har det nåt att göra med Maggans nya man…

   What gör dem inte? Trodde dem va tighta ?

    De!

     Jag såg ”dem” felaktigt använt i en DN artikel i morse. Det går utför med landet.

      Och själv särskriver du.

       Swoooooosch….

       Om det är i morse du hänvisar till är ju rekommendationen att man skriver isär..

        Det hänvisas till ”DN artikel”

    Nej de umgås inte, gillar heller inte något på varandras sociala medier längre…

  Jag hade lätt köpt en klänning från Adoore redan förra sommaren. Gillar den markerade midjan skarpt. Men måste instämma i kören av polyesterhatare.

  BB. Snart har motorn skurit. Det sista bränslet har fått motorn att hoppa till. Hur tråkigt kan det bli

  Jag har napoli klänningen i grönt och har aldrig känt mig så bekväm och snygg på samma gång , den är en riktig dröm! Har även testat paris modellen och den är lite för urringad för min del. Men de är väldigt välgjorda och materialet känns luftigt och helt rätt. Älskar märket!!

   Polyester luftigt? Det skulle vara första gången i så fall…

  Tycker det ser ut som billig skit från typ Shein och Boohoo och mycket riktigt ligger fabriken som gör Adoores kläder i Kina. Så grunnar lite på varför Tungårdens kinesiska polyesterklänningar är minst 1000 kronor dyrare än andra sajters.

   Håller med dig. Jag är uppriktigt nyfiken på att veta hur större märken som By Malina, Stylein, By Malene Birger, etc kan ta så mycket betalt för plagg i polyester. Visst kan passform och sömnadskvalitet kosta lite mer, men inte flera tusen kronor? Det känns orimligt. Och det förvirrar konsumenten som tror att hen köper ett dyrt plagg av god kvalitet. Samtidigt som det verkligen rynkas på näsan åt polyesterplagg i en second hand-butik.

    Konsumenters materialkunskap har knappast blivit bättre med tiden. Hur många konsumenter kan t ex särskilja vilken typ av fiber som döljer sig bakom namn som Rayon, viskos, modal, akryl, lyocell, elastan och fleece?

     Inte jag, men jag skulle gärna lära mig!

  Bara jag som inte hatar polyester? ?

  Hur orkar ni vara så negativa till exakt allt? Alltså verkligen allt. Ingenting är någonsin minsta lilla bra. Är ni så här irl också??

  Jag blir typ matt av att tänka på att se fel i allting. Har en sådan i min närhet och honom orkar man ju inte med långa stunder.

   Varför måste man vara positiv till något man inte gillar?

    jag tolkar det som ett ja på kommentaren ovan.

    Konstigt att allting alltid ogillas.

    Man kan ju också välja att se NÅGOT positivt i det man inte älskar. Allt handlar om inställning. Och ja, de som ständigt är negativa och ogillar allt är rätt så jobbiga att ha omkring sig.

     Försöka se nåt positivt i kläder man inte gillar? Varför? ? Förstår inte poängen.

      Nej jag förstod att inte många skulle se poängen med det. Prova göra det någon gång så kanske du märker vad poängen är.

      Nä. Varför vara positiv när man kan vara negativ?

   Konstigt att vara positiv till ett scam-företag bara för att man inte orkar vara negativ.

   Och med “ni” så tror du att det är samma personer som kommenterar negativt på alla inlägg?

    Till stor del så är det väl ungefär samma personer under de flesta inläggen? Och en ytterst liten majoritet är positiva.

     Statistik på det?

      Hahahaha ”källa på det?” Snälla

       Ja?

      Tror du själv att det är väldigt olika som kommenterar under varje inlägg?
      Oavsett så är det ju lite konstigt att det är så väldigt få som har något positivt att säga någonsin.

       Precis som alla andra kan jag bara utgå från mig själv, så svaret på din fråga är Ja.

   Modellerna på klänningarna är inte snygga. Men färgerna. Så!! nöjd med det svarat?

   Jag är positiv men gillar ej polyester.?

   HAHA tänker exakt likadant ? Fattar inte hur folk orkar???

  polyester till det priset? eller ens alls? no way josé!

   fast är det så dyrt egentligen? Man kan ju inte förvänta sig att ett litet märke som Adoore ska kunna hålla de ohållbara priserna som HM, Zara och andra fast fashion företag med annan supply chain har. Jag tycker de känns ganska prisvärda. har två klänningar som jag är sjukt nöjd med. Haft dem i tre eller fyra år och de håller både färg och form perfekt.

    Fördelen med polyester 🙂

  Det känns som instagramkläder. Alltså, man köper en klänning, tar lite bilder med den på och sen slängde den in i garderoben igen. Så ja, fina kläder, men det är inte tänkt att hålla för en utekväll eller så

   Gud vad sjukt, finns det sånt? Så onödigt.

  Tycker klänningarna är riktigt fina men lite för dyra för mig och deras storlekar verkar lite små så vågar inte beställa

  Polyester som släpper massa mikroplaster ut i våra sjöar och hav vid tvätt känns mindre fräscht och modernt….har vi verkligen inte kommit längre än så?!

  Producerat i Kina (under vilka förhållanden för arbetare och miljö?!) och fraktat över halva världen….

  Och sen över 1000kr för en färgglad polyestertrasa vars design är snodd från någon annan….

  Visst, alla har rätt till att bära vad sjutton de vill men det här känns inte som nåt för mig, jag är långt ifrån perfekt men försöker iallafall göra aktiva val som är hållbara långsiktigt för både mig själv och miljön!

  smaklösa plagg….kan inte förstå vad som är snyggt? Ingen klass på plaggen och de sitter märkligt trots tjusiga modeller som verkar kunna bära upp typ allt.

  OT men ni som bor i Stockholm……..

  Är det värt att gå på The PINK company?

  Barnen är 11 och 14.

  Kan man fika eller bara ta en milkshake?

   Om du väntar till ÖS-inlägget kl 20 ikväll får du nog fler svar.
   Hoppas att ni får en lyckad utflykt!

   Jaaa det är det! Där är väldigt mysigt och annorlunda! Skulle säga att det kanske är mer brunch/lunch med avokadomackor/bowls etc. (Rekommenderar verkligen avokadomackan), men funkar absolut till fika också! De har ju ändå en ganska stor meny! 🙂 Dock ganska litet brukar det vara bäst att boka bord iom att det snabbt blir fullt! 🙂 Hoppas ni får trevligt!

    Tack bokat??❣️

  Säger ingenting om utseendet eller polyestern, each to his own, men jag tror att vi måste börja inse att kläder ofta kostar för lite på andra ställen. Hm zara mfl har vant oss vid priser som inte är rimliga. Och vid att ha råd med mängder kläder som inte heller är rimligt.

   Helt sant! Löner och erfarenhet kostar (syftar inte specifikt på Adoore nu då jag inte vet vilka som syr) Hatar dock polyester mot kroppen ?

  Jag fullkomligt älskar Adoores klänningar. Jag har 4 st, Paris/Mykonos och Napoli varianterna – känner mig super snygg i alla. Att det är Polyster spelar absolut ingen roll för mig, och visst dom kostar en slant, men två av fyra köpte jag faktiskt på rea för halva priset.

  Jag har 5 Adoore-klänningar. Älskar dom ? men inte använt på länge, ska nog gräva fram dom idag!

  Har aldrig köpt något från adoore, men tycker det är lite komiskt och konstigt att Petras överprisade polyesterkläder säljer bra och bärs av så många flunsor, medan Kenzas fick så mycket skit och tillslut konkade?!

   Kenzas kläder var ju förskräckligt fula och kändes typ lite fel i tiden, omoderna. Som fast-fashion företag måste man hänga med i trenderna mer än vad IvyRevel gjorde…

  Alltså bloggbevakning måste vara flunsornas absolut bästa reklampelare ändå.
  O helt gratis ere. Eller?…

  De är fantastiska. Fick tag i en nyligen och den sitter helt otroligt. Lite förlegat att klaga på polyester, det är skillnad på polyester idag och för 20 år sen. Det är inte varmare än viskos. Håller bättre i tvätten och faller finare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *