Influencers och yoni-massage

2017 skrev jag det här inlägget och undrade lite försynt om det inte var så att Maxinne Björk köpt sex, eller i alla fall njutning, då hon fått en yoni-massage.
Nu har ämnet tydligen aktualiserats igen, tack vare en artikel som Expressen publicerat, som sammanfattar vad exempelvis Bianca Ingrosso och Margaux Dietz tidigare sagt om tankar och yoni-massage.
Så här beskrev Maxinne massagen när det begav sig, 2017:

Maxinne: Massage av Yoni – man började utanpå för att värma upp och sedan gick man in för att massera alla inre väggar. Det är svårt att beskriva hur allt detta gick till i detalj för det förstår inte ens jag för jag var förmodligen i någon annan dimension och ylade. Av detta kom jag först genom g-spot, sen genom a-spot, sedan via cervix (livmodern), g-spot igen och avslutade sedan med sex stycken sprutorgasmer på raken. Mellan alla dessa låg jag i olika fosterställningar, skakade, flåsade och skrek. Tappade känseln i olika delar av kroppen och förstod i princip ingenting när allt var klart. Efter min finalrunda så låg jag ihoprullad som en liten baby och skakade i ca 2 minuter på ett helt ljuvligt sätt i något annat universum.//Maxinne

Bianca: Bianca Ingrosso skriver i ett blogginlägg från 2018 att tantra har lärt henne mycket om sex och att ”alla borde investera i att gå på en tantrakurs” I ett avsnitt av podcasten ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B” från 2018 berättar Bianca Ingrosso om att hon har varit på en tantrakurs och hon nämner även yoni-massage, vad massagen går ut på och vad det kostar.
Bianca Ingrosso berättar sedan om en vän till henne som har genomgått massagen. Denna vän ska, enligt Bianca Ingrosso, ha fått flera orgasmer vid behandlingstillfället.

– Massören förklarade att behandlingen inte är sexuell. De ser inte sex som något sexigt. Det handlar om energier, säger hon i podcasten enligt Expressen.

Margaux: Varför ska tantrisk underlivsmassage anses vara ”konstigare än en vanlig massage.?
Även Hanna Friberg har testat en yoni-massage, men gick där ifrån besviken:

Hanna: Det gjorde ganska ont och var lite obehagligt. Jag är rätt besviken om jag ska vara ärlig, för jag kände inte så stor skillnad och behandlingen kostade ändå 2.500 kronor, säger Hanna Friberg.

Så….är det här den nya influencergrejen?
Yoni-massage? När kommer rabattkoden?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur lång behandling får man för det priset när 30 min bara kostar 1500 av valfri sexarbetare på östermalm?
  Kanske är jag bara snål eftersom jag är så nöjd med min satisfyer känns det ju bara skevt att betala för orgasmer

  ” Varför ska tantrisk underlivsmassage anses vara ”konstigare än en vanlig massage.? ”

  Kan vara något med att massagen sker av underlivet som gör att folk tycker det är lite annorlunda?

  Låter mycket som det som går under benämningen ”happy ending”.
  Det vill en del ha till ”vanlig massage” också.

  Lite torsk får man ändå va i det här landet.

  Fy vad äcklad jag blir

   Jag med, höll på att spy av beskrivningen.

  Hur är det här inte samma sak som sexköp?

   Då kan ju prostituerade kalla det för penismassage och så kan torskar att köpa sex helt lagligt.
   Helt sjukt att detta är lagligt!

   Nä det är ju helt galet att tjejer/kvinnor inte har bättre tankeverksamhet… man kan inte komma och säga att män inte får köpa sex om kvinnor ska få göra detta.
   Det är ju exakt samma sak!

    Tvivlar på att dessa personer någonsin har sagt att män inte får köpa sex!

    Det är stor skillnad på om en man får underlivsmassage eller en kvinna. Kvinnors och mäns sexualitet ser inte lika dan ut. Många män hade gladligen (gratis) fingrat en kvinna till orgasm utan att känd sig utnyttjad. Medan en kvinna som mot betalning ger en man happy ending gör inte det för att hon tycker det är kul. Hon gör det för pengarna. Försök å se bortom genus och juridikten och använd sunt förnuft!

    Desutom finns det många kvinnor som ger kvinnor intim massage. Tveksamma om alla dessa är lesbiska. Jag skulle aldrig ge eller bli runkad av en man därför att jag är heteo. Hetro kvinnor är mer fysiska än män är. Inte faan ligger du med huvudet i knä på din polare som stryker dig över håret med mindre du är bi eller homosexuell.

    Jag menar alltså låt kvinnorna få fittmassage. Det kan inte jämställas med prostitution. Risken och paradoxen är du att jag får massa feminister på mig som stödjer mig i sak att det inte är sexköp men att dessa feminister vänder sig mot mitt resonemang.

    PS! Riktiga traditionella män med sunt förnuft är kvinnans bästa vän. Även feministers!.

     Du är skev, en man säljer inte sex för att det är kul heller. Tro mig, jag vet, man gör det för pengarna, inte för att det är kul.

  Krävs en privvad influencer för att se förbi det uppenbara, att en köpt fittmassage är prostitution. 🤢

  Skaffa en partner som kan sin sak så ligger man där nöjd och utmattad efteråt. Utan att behöva gå till en okänd människa och betala dyra pengar.

   👍🏼

   Varken gemene man eller kvinna vet hur man masserar igenom fittan. Ja, de känner till klitoris men det är inte samma sak.

  Hur är det nya grejen när du i stort sett hänvisar till enskilda händelser från 2017 som inkluderar 4 personer? Inte ens återkommande behandligar görs…

   Jag hänvisar till och gör en re-write på Expressens artikel.

   Dom tog upp det på P3 nyheter imorse, så det är på tapeten

   Just min tanke.

  Älskar att ingen av influensorna problematiserar kring det. Barn har bättre analysförmåga.

   Håller med. Är dock inte förvånad.

  Klart det är samma sak som sexköp. Dessutom äckligt att dom jämför det med vanlig massage och indirekt sexualiserar det.

  Tänk vilket ramaskri det hade blivit om manliga influencers hyllade penismassage och skrev ingående om hur många orgasmer de fått…

   Ja helt sjukt. Cam kan ju skriva ett vinklat inlägg om Paolo nu då för vad är skillnaden?

   Du har fel

  Hur skulle det vara om en manlig influencer går och får en innerlig penismassage som får honom att yla och rulla runt i fosterställning? Hur kan detta inte vaea sexköp utan istället vara av en annan dimension, vackert och innerligt? Sjukt.

  Så massage med happy ending med andra ord. Helt ok som kvinna bara man klassar det som ”helande”.

   HUR ska det kontrolleras? 🧐 Tycker det är ett så naivt förslag. Sluta upp med sociala medier om du inte kan hantera innehållet.

  Chockerande verkligen. Förvånar mig att Bianca kommer undan med all smygreklam hon gör, hela tiden, för klänningar/klädmärken och diverse drycker, kakor med mera. Och även för denna sk yoni-massage också då. En hel del fuffens, mycket som mörkas och det vinklas och manipuleras för att sälja och tjäna pengar.

  Förr i tiden botade man ”hysteriska” kvinnor med underlivsmassage/orgasmer. De ”hysteriska” kvinnorna stod i kö för att få behandling……

   Var väl då man var hysterisk när man försökte få rösträtt, rätt till utbildning och lika rättigheter

    Ja, det är ju inget som inte kan ersättas med en rejäl orgasm.

     Jag fick något liknade för ett par år sedan. Utan att veta vad det var jag upplevde. Jag minns att jag upprepade gång på gång att det här var det bästa känslan jag upplevt. Det kändes inte sexuellt på något sätt utan bara att det var spänningar som försvann. Jag är övertygad om att vi kvinnor har mycket spänningar i det här området som påverkar oss på olika sätt. Killen som gjorde det på mig förstod nog inte riktigt vad han gjorde. Men jag vill understryka att jag inte hade låtit vem som helst göra det. Jag litade till 100% på kille och han var verkligen lyhörd.

      Betalade du..?

   Ja sett filmen hysteria. Den var bra.

    Men vad i

   Det var på detta som Axel Munthe blev rik i Rom genom praktiken invid Spanska trappan – inkomsterna från massagen räckte bl a till att bygga Villa San Michele på Capri. Drottning Victoria var en av hans nöjda klienter.

  Låter som de köpt en sexuell handling. Alltså prostitution. o.O Usch.

  Vi får alltså anta att dessa människor är för sexköp helt enkelt då?

   Om en människa är helt OK med och VILL sälja sex, varför kan det då inte få vara OK/lagligt att köpa det?

    Förmågan till bredare analys ligger verkligen på minus i den här kommentaren

  Fast jag vet inte. Anledningen till prostitutionslagstiftningen i Sverige är ju för att skydda de prostituerade som riskerar att utnyttjas. Det är ingen moralisk lagstiftning. Nu kan jag väldigt lite om yonimassörernas arbetssituation men det verkar vara samma arbetsliv som för vanliga massörer. Det finns ingen trafficking och ingen människohandel, det verkar vara något man utbildas till och inget man hamnar i pga socioekonomisk utsatthet. Och då kan jag nog tycka att det är ok. Allt annat är nåt slags moralisk smaksak som inte angår någon något.

   Jag förstår hur du menar, men känner ändå att man bör ta det säkra före det osäkra här. Detta kan komma att bli en slippery slope-situation där ”vanlig” prostitution snart skrivs om till någon slags hälsomassage. Dumt att ta den risken när yonimassage dessutom är en ”behandling” som saknar vetenskapligt stöd.

   Men oavsett att man kan anse det moraliskt ok så är det ju ett köp av sex, vilket är olagligt?

   Du har helt rätt! Så nu har vi det socioekonomiska, psykologiska och biologiska perspektivet som stödjer att intimmassage för kvinnor inte är prostitution. Ni män som hävdar detta har blivit hjärntvättadade av genus ”vetenskapens” vanföreställningar på hur männsikor fungerar. Nämligen att män och kvinnor är lika. Det paradoxala är att feminister är kvinnans värsta fiende. Dessa kvinnor tycker det är ok att min dotter skall duscha med män på badhusen. Därför att det finns ingen skillnader mellan könen. Samma feminister går topplösa för att de också minsann skall gå i bar överkropp. Till stor glädje för gubbar som kan sitta å glo. Dessutom är genus inte annat en vänsteraktivister som råkar vara kvinnor. Helt sjukt egentligen.

   I min tidigare kommentar skrev jag:

   Det är stor skillnad på om en man får underlivsmassage eller en kvinna. Kvinnors och mäns sexualitet ser inte lika dan ut. Många män hade gladligen (gratis) fingrat en kvinna till orgasm utan att känd sig utnyttjad. Medan en kvinna som mot betalning ger en man happy ending gör inte det för att hon tycker det är kul. Hon gör det för pengarna. Försök å se bortom genus och juridikten och använd sunt förnuft!

   Desutom finns det många kvinnor som ger kvinnor intim massage. Tveksamma om alla dessa är lesbiska. Jag skulle aldrig ge eller bli runkad av en man därför att jag är heteo. Hetro kvinnor är mer fysiska än män är. Inte faan ligger du med huvudet i knä på din polare som stryker dig över håret med mindre du är bi eller homosexuell.

   Jag menar alltså låt kvinnorna få fittmassage. Det kan inte jämställas med prostitution. Risken och paradoxen är du att jag får massa feminister på mig som stödjer mig i sak att det inte är sexköp men att dessa feminister vänder sig mot mitt resonemang.

   PS! Riktiga traditionella män med sunt förnuft är kvinnans bästa vän. Även feministers!.

  Alltså nu är jag säkert way off nu meeeen jag tänker om Hanna inte tyckte om det blir det på nåt sätt inte ett övergrepp? Hon tyckte det gjorde ont och det var obehagligt. Jag säger inte att det var det för man kan få ont av vanlig massage också. Meen jag hade nog känt att det var så intimt och om en främling gör att jag får ont skulle jag på något sätt klassa det som ett övergrepp. Obs! jag säger inte att den som utförde massagen är skyldig till ett övergrepp. Förstår ni mitt resonemang som är lite luddigt😬😬

   Nej, det blir inget övergrepp enkom för att hon inte fick en förväntad ”skön stund”.

   De betalar 2500 kr för att en främling ska p*lla dom? Ok grattis Sverige, bra tänkt där

   Nja det är snarare Hanna som utsatte massören för ett övergrepp. Massören kanske lyder under en bordellmamma som tvingar eller uppmuntrar östeuropeiska eller sydöstastiastiska män att göra det lilla extra i slutet för annars blir man hemskickad utan pengar.

  Naturligtvis prostitution. Kan inte vara annat.

  Skulle nog bli påtänd:)……

  Men det ÄR ju sexköp? Att de blandar in ”fina ord” och utbildningar runt det gör ju ingen skillnad när det i slutändan är en sexakt som utförs, eller hur menar man? Jag ser en rik person som betalar en fattigare person för att få sexuell njutning, ser någon något annat?

  Varför är dessa kvinnor inte dömda för sexköp? De är ingenting annat än äckliga torskar!

  Min undran är hur många här i kommentarsfältet som läst på ordentligt vad just Yoni massage andvänds till? Det är inte i främsta fall för att få en sexuell tillfredställelse denna behandling utförs. Många anser att många trauman sitter i kvinnans underliv, vilket skapar en rad olika problem.

  Jag har själv inte provat yoni så jag kan inte uttala mig om själva upplevelsen i sig. Men ser ingen som helst liknelse vid sk ”vanliga” sexköp där förhållandena är vidriga! Nu kanske det finns utövare därute som inte är seriösa och som kanske även utnyttjas. (Sistnämnda är nog dock inte så sannolikt. Snarare är väl risken att det finns oseriösa därute som utnyttjar en kvinna som tror sig kommit till en seriös utövare. Så detta borde självklart granskas och regleras! Dock finns faktiskt detta, eller likande inom vården. Det kallas däremot inte för Yonimassage och ”marknadsförs” inte heller som Yoni gör i bla Tantra-kretsar. Jag blev erbjuden det efter en lång tid med problem i underlivet, framförallt vid samlag. (Var för trång/spänd. Så det gjorde fruktansvärt ont!) Man kan även göra detta själv;

  https://bakingbabies.se/2016/10/19/muskelbehandling-for-en-overspand-backenbotten/

  Vaginalbehanding med tryckpunkter. Dock är detta, vad jag förstått lite mer kliniskt 😁 Och kan göra lite ondare. Samt att det inte görs i syfte att få patienten att komma;) Så är det hjälp med problematik du behöver så tycker jag du ska gå till en legitimerad läkare/barnmorska mm. Söker du njutning.. tja då är kanske Yonimassage vägen. Men att Yoni skulle vara rent sexköp.. hmm njae.

  Eller så använder de medicinsk terminologi för att försköna vad som händer och kan därmed komma undan. Vi kan inte ha en sexköpslag som godtar sexköp om det sker med krimskrams och naturmedicin runt själva akten, det skulle urholka hela lagen. Första tjejen i exemplet skriver specifikt om hur hon fick sexuell njutning och en är besviken för att hon inte fick det. Hur är inte det ”delvis” sexköp för dig?

  Om det är medicinska problem så har vi läkare/gynekologer att tillgå.

  Anledningen till att sexköp är olagligt är inte för att kvinnor inte får göra vad de vill med sina kroppar utan för att prostitution är något som utsatta kvinnor tvingas till och inom vilken män utövar makt och våld mot dem. Jag tycker det är äckligt att influensers inte ens tänker en vända till eller problematiserar över huvudtaget men tycker nog inte direkt man kan jämföra det med prostitution om jag ska vara helt ärlig. Det är ju sannolikt inte utsatta män och kvinnor som utför de här behandlingarna utan snarare några hippies som varit på intensivkurs i Goa. Tror få sessioner slutar i våldtäkt, misshandel eller förnedring.

  Personligen skulle jag aldrig gå ens på en vanlig massage på typ ett thaiställe för jag vill veta att personen som gör en sådan intim sak som en massage har en ordentlig utbildning och har detta som ett riktigt och välbetalt yrke. Går liksom inte på massage bara för det ”är skönt” utan som en del av att ta hand om min kropp eller lösa upp knutor och spänningar som kan ge skador på sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *