Katrin Z utan ac och kallt vatten i Spanien

För några dagar sedan så publicerade Katrin Zytomierska ett inlägg om hur hon köpt en lägenhet i Spanien i april, men utan att se några bilder på den.
Hon har förlitat sig på svenska människor och skött allting via telefon och mail, men insåg när hon kom ner att det fortfarande saknas AC i lägenheten.
Inte heller kan hon få kallt vatten i kranen pga ett monteringsfel.

Hennes barn har frågat henne om hon inte är arg, men hon har hållit god min inför dem, samtidigt som hon kokar på insidan (Och då inte enbart pga den uteblivna AC-n).
Hennes kollegor, Charlotte Perelli och Ida Warg skickar uppmuntrande tillrop bland kommentarerna.

Jag kan leva utan mycket, men att sova i tropisk hetta utan AC skulle ta knäcken på mig.
Jag har gjort det och det slutade med att jag låg med fötterna inne i minibarens kylskåp.
Ac kommer fasen högre upp på min prioriteringslista än en säng.
Hellre kallt än mjukt. Ungefär som mitt hjärta. 😉

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oerhört frustrerande att läsa Katrins alla texter eftersom hon aldrig använder kommatecken när hon ska.

  Hon klagar alltså på osmarta människor samtidigt som hon köpt en lägenhet hon inte har sett? Okej.

   Gjorde mina föräldrar också hahah🤪 (Hänger i huset i spanien nu atm) och allt blev superbra i slutändan.
   Är nog fler som gör så, då resab till Spanien är dyr om man endast åker för att kolla på hus (sen är det ju en risk och liite halvkorkat ofc)

    Men tittade de inte på bilder??
    Eller de kanske inte fanns tillgängligt.

    Fortfarande otroligt korkat. En resa på några veckor för att se finalisterna på plats är mycket billigt i kontexten av en bostadsaffär.

    Är väl snarare ironin i att hon kallar folk dumma i samma mening som hon säger att hon förlitat sig blint på andra och köpt ett hus hon aldrig sett.

     Ja. Är inget fan av Katrin tho. Min pappa är högt uppsatt chef och har en del innanför pannbenet i vanliga fall. Just att dem spontantköpte ett hus i spanien skrattar vi lite åt idag🤪Bilder fanns dock att se, tror mest det handlade om tiden ist för pengarna för delar del.

     Men ja, sen är det rätt korkat, det tycker ju egentligen vi också. Då kan man iaf inte gnälla på att huset inte såg ut exakt som det ska.
     Menmeen

      Okej, jag förstår. Men då har man ju självinsikten, som jag tror Katrin tyvärr saknar 😅

     Hon har alltså förlitat sig på andra som renoverat den, hon har sett lägenheten innan hon var ju där för några månader sedan och såg den.

    Men… hur kan en resa till Spanien (som du lätt kan hitta för en rätt billig peng ändå) vara för dyrt i kontexten av att man ska köpa en bostad? Jag får inte riktigt ihop det där. Då är man enormt dumsnål.

     Var nog inte pengarna egentligen, var nog mest tiden. Pappa jobbar/reser rätt mycket och kände väl inte för att åka fram och tillbaka till Spanien flera gånger för att kolla på hus. Var nog mer det + lite pengarna också säkert

   Min första tanke också. Kanske var det Conronan som påverkade det beslutet och tanken på att det i värsta fall går att sälja och köpa nytt vilket säkert kommer att hända. Plus att jag tror inte hon är lika rik som hon vill få det att framstå. Går verkligen hennes clean eating så bra nuförtiden? Och det här bikini-märket med skitfula bikinis….

   Nej ni missförstår och cam har missförstått – hon har inte köpt den utan att ha sett den, hon var där nere och visade bilder på den för några månader sedan men sedan har den inretts och det är det hon inte sett bilder på.

   Men hon har ju sett lägenheten innan hon köpte den, så klart🤦‍♀️ Hon har valt att inte se bilder från den löpande renoveringen då hon ville komma dit och få en glad överraskning. Nu blev det bara överraskning. Läsförståelsen är inte särskilt hög😂

  Resa i pandemi ”för barnens skull”

  Hej, jag köper en lägenhet utan att titta på bilder.

  Hej, jag blir arg och förvånad över hur lägenheten ser ut/ är utrustad.

  Hon är rätt tydlig med vem som skapat och äger problemet, att hon inte inser det själv är väl typiskt tant K.

   Onödigt att kalla henne tant dock!

    Tänkte skriva ”fröken” först men det kändes så förminskade så det blev tant, och det kanske inte var bättre. Jag kallar mig själv tant så såg inget negativt i det.

   Men du missförstår, det står fel i inlägget – Katrin hade sett lägenheten, hon var där nere och köpte den MEN sen så har den inretts och fixats och det är det hon inte sett bilder på för att hon ville bli överaskad typ.

    Var väl det jag skrev?
    Eller trots allt vad jag menade, köp gris i säck, bli förvånad över gris. Typ

     Fast nej? Du skrev att hon köpt lägenheten utan att titta på bilder, men det stämmer alltså inte.

  Karma…. hon skulle behöva lite mer av den varan.

   Hon fick karma. Den dåliga karman kom i retur…

  I princip hela ökningen av smittad med delta i Stockholm den senaste veckan kommer från personer som varit i Spanien. Moget värre av dessa flunsor. Folk måste skärpa sig, att fara utomlands är ingen mänsklig rättighet.

  Skulle behöva en AC nu 🥵 28 grader i Sverige kl 09.30 på morgonen.. Kommer bli en vaaaarm dag. Drar till playan strax (med sandstrand och blått vatten, inte grönt o brunt vatten som nån skrev i kommentarerna häromdagen 😃) 🏝

  Ps. Glöm inte dricka idag!!

   Hoppas innerligt att denna värme håller i sig till semestern! Inte kollat termometern idag då jag ännu inte gått upp. Men yr visade 29 grader här idag…och jag ska jobba. För 2-3v sen hade vi samma temperatur ute och termometern på jobbet visade 37 grader.

    Varför vill man ha den här värmen? Det är ju enbart skitjobbigt.

     Tycker jag också (föredrar 22-23 grader) men alla är olika, det är ju inte så svprt att förstå.

     Varför vill man inte ha den här värmen? Det är ju enbart skitjobbigt när det är kallt.

     Man tycker olika, svårt att förstå?🤦‍♀️

      Är det kallt kan en ta på sig mer kläder. Jag kan inte klä av mig mer nu.

       Acceptera bara att folk tycker olika. Man kanske inte tycker om att ha extra mycket kläder på sig, då blir det också ett problem. Alla gillar olika och det är bara att acceptera det. Allting behöver inte alltid ifrågasättas, särskilt inte skitsaker som värme vs kyla.

    Hoppas jag verkligen inte. Fruktansvärd känsla kan inte andas ens.

     Fast det kan man. Tryckande åskvärme kan vara lite jobbigt när luften står still men inte annars.

      Men vad fan lägg av. Jag gillar inte värmen okej?

       Lugna ner dig för fan.

        Håll inte på att argumentera med någon bara för att nu du gillar värmen och anser att man kan andas.

         Svarar någon på en kommentar där någon skriver att den vill ha kvar värmen får personen klara av att man svarar. Att bli arg är fullkomligt onödigt och jag förstår att 10:56 svarade likadant.

        Hallååå, kom inte in och bråka på min (TS) härliga sommarkommentar! 🙄

        Alla tycker olika. Men bete er.

         Hahaha bråka inte på min kommentar😂 ❤

          Hahah ja vafan pallar inte med massa sandlådebråk 😂😂😂

           Nä men det är ju standard här. Man måste dessutom tåla kommentarer utan att hugga för minsta lilla, uppenbarligen inte så många som gör det. Och sen tänker inte folk på hur de låter heller, så det är många gånger det blivit onödiga diskussioner för att någon varit dålig på att uttrycka sig rätt.

           Sandstrandsbråk!

     Det är ju dock rätt kallt i Sverige majoriteten av året… Så ni får ert liksom. Kan ni inte folk som gillar värme dessa 2-3 månader?

      Kan ni inte UNNA dem, ska det stå…

      Nä det kan de inte för det är bara deras åsikter som räknas. Det är också standard här inne.🙃

    Folk här är så jävla bittra. Därför går kallt väder bättre ihop med deras liv och personligheter. De har inga vänner och får ångest av att alla är ute och umgås på sommaren, de är missnöjda med sina kroppar så de kan inte ha bikini, de är deprimerade så sol går emot hela deras aura. Jaja, tur man inte går in här ofta längre, det är ju gift för psyket att läsa kommentarerna här

   Är bara att köpa en AC? 🙂 30 grader ute idag, 22 inne. Perfekt. 😊

    Har tyvärr inte råd, men ligger på stranden och njuter 🏝🏝🏝

  Visst, visst, hon tittade inte på lägenheten först men ett visst mått av rätt standard förväntar man sig ju ändå. Typ en rättmonterad vattenkran. Om jag köpte en lägenhet osedd och den sen inte hade, låt säga, en toalett så skulle jag ju uppriktigt bli förvånad och irriterad. Osedd eller inte så förutsätter man ju att vissa grejer finns och funkar. Typ en AC i ett land där det blir över 30 grader varmt om dagarna på sommaren.

  Oj vad synd det är om Katrin 😴🤦‍♀️

  Förunna?

  Det betyder ju något positivt. Undrar om hon menade ”Förundras”?

  Så fort jag ser Katrin känner jag obehag inombords. Har så svårt för ettriga arga människor som måste pytsa ut sina elaka åsikter om allt och alla i tid och otid.

  Osköna människa, vill inte läsa om henne alls. Bortskämd och osympatisk!

   Hur orkar du då ens gå in här och läsa kommentarerna här?

  Stackars henne som åker till en spansk ö för barnens skull. Vilket lidande 🤣

   Ö…?

    Whatever.. ni fattar vad jag menar. Trodde jag 🤷‍♀️

     Haha Marbella är en stad ingen Ö!?

    Öh..?

   Ja nu är ju inte Marbella en ö

    Men måste man svara så drygt??

     Blivit riktigt drygt i kommentarerna senaste veckan…

      Ja, folk behöver le och ligga lite mer🤷‍♀️

       Det är för varmt för att ligga 😂

        Perfekt att leka med isbitar i sänghalmen då!

  Jag fattar inte grejen med att hon gör det här för barnens skull. Hur bortskämda kan de vara om de inte trivs i hennes hus på landet och alla andra upptåg de tar sig för i Sverige? En varm lägenhet i Spanien själv med barn vs. ett helt hus och grannhus med Bingo på en ö dit det uppenbarligen kommer roliga gäster hela tiden, som säkert de också har med sig barn. Hon gör det här för sin skull. Hon vill resa och kunna vara i sin lägenhet därnere året runt. Hade aldrig dragit mitt i varma Juli för att barnen knorrar när de har ett paradis. Hellre lära dem att de har det väldigt mycket bättre ände flesta andra barn.

   Men eller hur? Som om det skulle vara synd om barnen om de inte åkte dit på sommaren istället för på hösten. Skulle aldrig ”plåga” mig så för mina barn om det gällde en sån sak, som inte är nödvändig.Gå upp på natten när de skriker när de är bebisar, ja. Göra en sak på semestern som jag kommer må dåligt av när vi kan göra nåt likvärdigt som alla mår bra av, nej.

   Ok. Andra människor kanske gillar att göra saker för sina barn, tänker man kan låta dem göra det.

    Finns massa man kan göra för sina barn, köpa hus i spanien kanske inte står på listan över saker man behöver göra

    Man kan göra saker för sina barn utan att plågas själv, det är ju det jag säger. Åka till Spanien i hettan, nej tack. Det finns andra sätt att roa barn.

     Haha ”åka till Spanien i hettan”. Det finns faktiskt barn som uppskattar att åka utomlands på sommaren, även fast det är varmt. När jag var barn åkte vi till Italien och hade det helt underbart på somrarna, trots hetta ;).

     Skulle jag ha barn skulle jag också resa till ex Spanien på sommaren. Det är så sjukt fint att uppleva en schysst utlandssemester som barn (och jag kan tänka mig att det är det även som förälder).

      Ja det var ju det hon sa, att det var för varmt där för henne. Ja det gör säkert många barn, men jag gör det inte och tydligen inte Katrin, så skulle inte ”offra mig” för en så onödig sak. Inte som att barn lider av att inte åka till Spanien på sommaren liksom, merparten av barn åker inte…
      Skulle aldrig åka söderut på sommaren, då tycker jag det äntligen är skönt i Sverige, sparar det till höst och vinter.

  Det räcker inte med semester på en egen ö i Sveriges skärgård för barnen, klart de vill åka till Spanien. Och eftersom jag är en så oegoistisk mamma som sätter barnens önskemål först så åker vi naturligtvis till Spanien. Alla som inte gör det sättet sina egna behov först och såna mammor hatar vi.

  Ac usch, nej jag betalar dyrt för att åka ner till värmen i Turkiet, då vill jag ju inte sänka temperaturen. Då hade jag ju kunnat stanna kvar i Sverige. Jag älskar när det är varmt runt +30-35 grader i Turkiet. Så jag åker i aug när det är som varmast. Sover mycket bättre i värme. I Sverige blir det ju aldrig särskill hett. Mer klimatförändringar 😁, så värmen ökar i Sverige. Sommar året om vore perfekt 😊.

   Du är min motsats. 😉 Jag planerar att flytta till Island eller Skottland när klimatförändringarna ger hemska värmeböljor även här i Sverige… Avskyr att svettas.

    Inga myggor på island, blev sugen på att flytta dit när jag fick reda på det

     Bonuspoäng till Island! 😀 Vore underbart att slippa de små vampyrerna..

      De har inga ormar på Island heller.

       Låter som himmelriket nu, om du säger att man får ha hund överallt drar jag imorgon

     😲
     Det visste jag inte! Om världen får ordning på pandemin blir det nog en resa dit då.

    Jag håller med dig om att jag oxå avskyr att svettas . För det gör jag ju när jag är i Turkiet i augusti , men det får jag ta för jag älskar värmen så mycket. Där blir jag uppvärmd ändan in till skelettet 😊, här i Sverige tycker jag att jag är kall 10 mån om året . Så jag hade gärna haft ett hus som Katrin i värmen.

   Det här är nog första gången jag hört någon säga att de sover bättre i värme!

   Jag funderar just nu på att dra ut en madrass och bädda på balkongen, 😅 har inte så mycket mygg ännu och sover så dåligt i den här värmen.

    Ja, den som är mitt resesällskap har lite svårt att sova, den vaknar och sitter på balkongen och dricker vin och tittar på havet i natten.

     * sätter sig, inte sitter

     Den 😄

    Åh det är så skönt att sova på balkongen! Brukade göra det ibland när jag bodde i lägenhet.

  Åkte samma plan som henne ner till Spanien och det var ganska underhållande. Massa ungar överallt, hunden sprang lös över hela flygplatsen och så kastade hon munskydd runt sig på golvet som hon sen tog upp igen och använde. Förövrigt är det inte direkt tropisk värme här nu, runt 25 grader och storm.

   Fy fan, vilken kaosfamilj…

  Jag kan förstå att det är frustrerande att inte ha kallt vatten, men istället för att bli förbannad kan man väl i första hand ta kallt vatten från badrummet. Fast man kanske inte är så pass lösningsorienterad. Fattade inte, fanns där bara en kran?
  På sommaren är det väl extra svårt att få tag i rörmokare/snickare, och att få tag på reservdelar/grejer kan ta jättelång tid, extra lång nu pga corona. Jag har bott i Spanien och vet själv hur det kan vara. Har man dessutom köpt en lägenhet utan att se den IRL så kan jag väl tycka att det inte är något att brusa upp över. Tat lugnt, andas, ni har det bra! Och om det är outhärdligt, så har de säkert råd att ta nästa flyg hem till sitt landställe.

  Haha! Måste vara surt för henne att det är varmare i Sverige den här veckan än i Malaga. De har ju bara 23-24 grader.

   Surt?! Lät ju inte som hon gillar värmen som brukar vara där, så då är det väl bättre där!

   Haha vart får du din väderraport ifrån?
   Vi har minsann legat på 40+ grader till idag, idag står termometern ”enbart” på 34 grader och på måndag kommer det en härlig värmebölja

    I solen eller? För enligt både SMHI och Yr.no så har Malaga och Marbella 23-24 grader idag och de nästkommande tio dagarna.

  Ytterst är ju ansvaret hennes, hon äger ju lägenheten. Hon har ytterst ansvar att kolla så allt blir rätt. Men det verkar hon inte förstå? På tal om osmarta människor…

  Snarare din hjärna

  Till alla influensers som köper hus och lägenhet i Spanien kämpa jag förstår att det är jobbigt!!

  Tycker alltid hon hånskrattar när hon filmar hantverkare eller som nu när de kom med portabel ac till henne.

   Dessutom filmar och skrattar hon åt Ringos reaktioner som suckar och jämrar sig över att AC:n inte är klar. Förstår hon inte att det är hånande mot de som är där och hjälper till? Som om de inte skulle förstå att de skrattar åt dem. Men det kanske är det hon vill uppnå? Tycker att hon ofta pratar om hur väluppfostrade barnen men att driva på hennes sons reaktioner ingår inte där!

  De kanske inte visste vem de hade att göra med. Gissar på att Katrin hänger ut dem inom 3, 2, 1..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *