Dagen fortsätter i uthängningarnas tecken

I morse var det Camilla Läckberg som satte ner foten mot en följare som – under egen identitet – betedde sig dåligt under en av hennes bilder, varpå hon hängde ut honom med namn och bild.
Egentligen gillar jag inte uttrycket ”hängde ut” eftersom det missbrukats å det grövsta senaste åren och tappat all sin innebörd.
Personligen föredrar jag ordet ”exponering” bättre, men vi kör på ”uthängning” för den här gången.

Nu är det nämligen Anna Book som tagit till sitt Instagramkonto där en person som, enligt henne, härjat på hennes sociala medier sedan 2017 visas up till allmän beskådan.
Några riktigt märkliga inlägg från en person som inte känner Anna, men som verkar hoppa mellan sinnesstämningar och sin inställning till Anna.
Jag antar att Anna Book får en helt del sådant här skickat till sig och jag förstår helt enkelt inte hur hon orkar bemöta sådan här skit, det måste ju ta jättemycket tid?

När får man egentligen ”hänga ut” folk? 
Aldrig? Så ofta man orkar?

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar noll, men är kanske lite trög??

   Hon har tagit bort en massa inlägg/bilder så det blev rörigt.

    Jaha, är blockad hos Anna sen länge utan att ha kommenterat något.

  Det märkligaste av allt är väl ändå att personen inte är blockerad sedan fyra år tillbaka.

   Tänkte precis på detta. Anna som blockeliblockar folk för att de följer fel konton, låter den här snubben hållas i åratal? Tvek på den faktiskt.

   Mnja…. killen skickade ett meddelande 2017 ser det ut som. En rätt oskyldig fråga dessutom. Sen skickar han nu en fråga om kontaktannonsen är Annas (vilken den ju uppenbarligen inte är, varför han tror det eller vill fråga Anna om den är ju rätt udda…). Lite osäker på varför hon går i gång på alla femtioelva cylindrar för just det här? Skumt mail men hon överreagerar rätt rejält. Men, men, nu fick hon lite extra garn till sin offerkofta.

    Förvisso, men jag vet de som blivit blockade för att de frågat henne vad hon ska äta till middag. 🤷🏼‍♀️

     Va är det sant? Nu fattar jag ännu mindre 😂

      Det är Anna i ett nötskal.. Man kan fråga hur hon mår på hennes live och hon tänder till från ingenstans och blockar en direkt

      Har du inte sett hennes lives på Instagram? Hon screen shottar hej vilt på mobilen, varje person som kommer in i liven som hon inte känner igen tar hon en screen shot på användarnamnet. Sen sitter hon och kollar upp alla i efterhand och blockerar de hon inte gillar. Har du ett öppet konto kan hon se vilka man följer och följer du då ”fel” konto enligt Anna Book så blockar hon dig. Det är den vansinniga nivån av paranoia hon är uppe i….

    Extra garn till sin offerkofta den var bra. Det är så Anna och My jobbar de gör content av kommentarer, de vill få uppmärksamhet och sympatier och det får de då. Anna är på hugget och letar troll att sätta dit, hon blev säkert inspirerad av Läckberg.

     Ja, nu har Anna kapat kommentarsfältet i Läckbergs allra senaste inlägg. Hon tycker att det är bra att kvinnor med makt och pengar lyfter detta, medel som hon anser sig sakna och hon ska nu efterapa Läckberg osv. Hon skriver också att ”min sanning är ingen intresserad att lyssna på – roligare att döma och spotta” som svar på en av de stöttande kommentarer hon får på Läckbergs plattform.

      Anna i ett nötskal.

      Hon är så otroligt pinsam när hon saknar självinsikt. . Förstår hon inte att hon gör bort sig mer och mer när hon håller på såhär? Att detta kan va en av alla orsaker varför hon inte har ett jobb? Att folk inte kan ta henne seriöst? Att folk inte vill ha henne nära då hon blir skogstokig av en vanlig fråga? Alla lögner, alla fula ord och uthägningar på folk som är harmlösa. . Det är inte friskt

    Det är nog sällan någon orkar skriva något till henne eftersom hon blockar alla, så för att synas och existera så går hon igång på alla cylindrar så fort något litet händer.

  Har det att göra med att Camilla Läckbergs inlägg fick mycket uppmärksamhet, då hakar Anna på som också gillar uppmärksamhet?

   Något ditåt garanterat

   Ja exakt så som jag tänkte, klart Anna inte skulle vara sämre. Hon vill ha uppmärksamhet och det fick hon nu.

  Anna i flödet:
  I will always keep smiling 😁💞😁 My heart and mind holds love, love and more love 😁💞💞💞💞💞💞💞💞 Fortsatt fin helg ☀️

  Anna i stories: Råtta! Idiot! Polisanmäl!

   😂😂😂😂😂😂😂

   KEKW 🤣🤣

    Pog

     Va? Förstår ingen av er.

   Hon påstår nu att det bara är han som hotar med en polisanmälan men det var ju Anna som hotade med det först, bara det att hon tagit bort den storyn nu såhär i efterhand.
   Att hon orkar hålla på.. 🤦🏻‍♀️

    Skulle skämmas ihjäl om det var min mamma som höll på såhär..

    Ja det var hon som gjorde det först, såg det också. Fattar inte heller att hon orkar, är ju främst hon själv som startar all drama.

    Och nu har hon tagit bort alla stories när hon inser att hon överdrivit 😅
    Antingen kommer hon vara knäpptyst om detta eller säga nåt i stil med att det minsann finns massor mer bakom allt som hon inte tänker berätta.

     Hon apar efter Camilla Läckberg som raderat inlägget från igår. Anna har även kommenterat CLs inlägg med att det sprids nya lögner om henne och att saker tagits ur sitt sammanhang och att hon nu ännu en gång blir uthängd som lögnare……..jada jada jada……

      Hon har också ändrat i sin bio 😂😂

     ”Jag vilar i sanningen 🙏”

      HA HA HA!!!!

     De finns kvar på Flashback.

   Annas story:
   ”THERE IS NOTHING MORE CLASSY OR POWERFUL THAN SHOWING FORGIVENESS AND GRACE TO SOMEONE WHO DOES NOT DESERVE IT. ”

   Anna är inte så classy 😁

  Föder väl tyvärr bara trollens driv att hänga ut dem, blir nöjda med sig själva att de kommit under kändisens skinn. De som inte kan göra något bra kommer göra något dåligt för att få uppmärksamhet.

  Alltså, det här kommer inte vara populärt i detta kränkthetens tidevarv men jag förstår inte varför dessa kvinnor reagerar som de gör.
  Okej Anna, hon verkar inte ha så mycket för sig i livet annat än att byta lakan och duscha. Men Läckan…varför?
  Hon är en superframgångsrik kvinna med fyra barn och snygg man. Materiellt lever hon ett drömliv. Hon har tusen järn i elden. Varför tar hon en halv dag och ägnar den åt en random idiot på nätet. Han kastade ur sig en kommentar utan någon större eftertänksamhet, det var inget han planerat i åratal. Sen gick han vidare.
  Men honom gav hon luft, uppmärksamhet och tid. Oavsett vem som har fel här (han så klart) så borde Läckan vara lite mer hårdhudad. Detta är varken första eller sista gången nån skriver så här. Ingen bryr sig, hennes fans kommer ändå skälla ut honom i kommentarerna.
  Ligg med din man Läckan och ta ett glas champagne, det hade jag gjort.

   Fast jag tycker det är bra att visa att hans dumma tjockkommentar inte är ok. Så kanske han tänker till.

    Fast ärligt talat, tror du han kommer sitta där hemma och ”tänka till”? Om det var så lätt att ändra på människor så skulle världen vara en mycket bättre plats än vad den är. Att skämma ut honom är möjligen lite jobbigt för honom under en dag men det han tar med sig är INTE en nyfunnen respekt för kvinnor. Möjligen peppar det honom att skaffa ett anonymt konto och fortsätta sprida dynga på hennes insta. Att läxa upp alla otrevliga människor på nätet låter sig inte göras, den som mår sämst är den som låter sig påverkas som Läckberg gör här.

     Tycker i alla fall att Läckberg gjorde rätt.

    Dumma kommentarer hostar människor ur sig dagarna i ända. Det kändes lite overkill att bemöta just denna svenne.

   Ehm. ”Du behöver 🍆 ”? Vad är det för konstig uppmaning. ”Snygg man” ”ligg med din man”? Detta kan vara ett av hundratals sådana här meddelanden hon får, kanske reagerar hon därför. Eller så är det det enda och hon reagerar för att det är asigt att skriva så, vilket hon ju har rätt till. Alla funkar olika. Känner man att detta verkligen tog (av vilken anledning det nu månde vara) så får man väl känna det och agera därefter? Alla är olika. Om CL lyfter sånt här piss på sin stora plattform är det väl bara bra eller? Man kan inte bete sig hur som helst mot människor. Så enkelt är det.

    Vi kan lämna liggandet därhän, det var onödigt. Att hon har en fin familj och vacker man var menat som en komplimang, så gör det inte till något hemskt. Fortfarande tycker jag att hennes utspel inte leder till något annat än att sparka in öppna dörrar och stjäla hennes energi. Men visst, hon får göra det som känns bäst för henne.

     Om det handlade om mig, så skulle det stjäla mer energi att inte göra något åt det.

   Hon får göra som Bianca brukar säga: Ligg och le lite mer.

  Men vad håller den här personen på med? Jag fattar inget??

  Jag fattar inte? Vad är det killen har gjort?

   Det är en bra fråga. I Annas värld var det en fet kränkning och säkert ett stort hot.

  Jag förstår faktiskt inte Annas inlägg. Hur dessa hänger ihop?
  Men jag håller med om att det verkar konstigt att hon inte blockat honom om han skickat meddelanden sedan 2017. Tror att det finns något mer här…

   Jag fattar inte heller. Har han skickat ETT Mail 2017 och hon hänger ut honom nu? Eller var detta mailet bara det första? Så otydligt. Jag kan inte ta ställning.

    Det var en till bild i Annas instastories som antingen hon tog bort eller Instagram tog bort. Han hade tydligen fått ett mail med en rätt snuskig kontaktannons som han skickade en bild på till Anna och frågade om det var hennes kontaktannons. Troligen tyckte han det var ett ”kul skämt”…. Men Anna tog det naturligtvis som världens värsta förolämpning eftersom hon har hud lika tunn som blött budget toapapper från Lidl…

     Det låter som en trolig förklaring.

     Det stämmer. Ett meddelande 2017 och sen nu. Ett totalt skämt

     //
     En som känner killen

    Han har skickat ett meddelande 2017. ETT! Sen ’skojar’ han till det med Booken och hon kallar det att han är besatt av henne!!
    Hon skapar enbart själv drama i sitt liv. Nu såg hon Läckberg hänga ut någon och då vill hon göra likadant. OCH minsann visa att hon fortfarande är i ropet! Hon är en sorglig jävel

  Om killen skrivit två meddelande på fyra år så är det väl inte så farligt direkt men Anna tar varje chans till uppmärksamhet och letar troll och gör polisanmälningar. Tänk Isabella Löwengrip som får mängder med elaka kommentarer att hon är korkad, äcklig, blivit tjock osv men hon gör aldrig uthängningar eller någon sak av det, och skulle hon göra det så skulle hon få skit och säkert kallas vidrig här, men hon borde göra det och det är ju okej nu så.

   Skillnaden är väl att Blondinbella kan skapa innehåll av sitt eget liv. Säga vad man vill om henne men hon får ju i alla fall något gjort. Anna Book sitter hemma och gör ingenting utöver hushållssysslor så sådan här saker är ju hennes chans att skapa innehåll.
   Och Blondinbella smart nog att ignorera trollen och inte ge dem uppmärksamhet. Det är ingen slump att det Anna Book som figurerar i diverse poängtävlingar bland studenter. Hennes offentliga ilska och meltdowns ger ju trollen precis vad de vill ha.

    Ja Isabella som hon ju heter har väl bättre saker för sig. Jag skulle inte säga att det är smart att ignorera, det är ju värre än ”bara elaka kommentarer” som Isabella fått utstå, men förhoppningsvis så har hon agerat i det tysta så att säga. Vissa av dem värsta verkar hon iaf ha blockat på sin insta nu men hon borde väl också som Anna och Läckberg göra en grej av det.

  Anna är som en bångstyrig treåring.
  Antingen är allt fantastiskt…tills det inte alls är det och då är det avgrund och elände.

  Ingenting är logiskt eller rationellt i hennes agerande (sett ur en utomståendes vinkel) utan beror helt av hennes mående.

   Spot on

   Dagsformen säger vi inom vården.

  Jag gillade ändå hur hon gick på även de två(?) i stories som hade skrivit/svarat på de stories hon lagt upp. Även tände totalt när någon bad om ursäkt för att de hade missuppfattat… Herregud!

   Hon försöker såklart trycka till andra att se korkade ut när folk inte förstår hennes frispel! När det egentligen är andra vägen. Men det ser hon tragiskt nog inte.

  Jag tycker det är bra att det uppmärksammas att Anna håller på så här, hon får kritik och inte någon positiv uppmärksamhet. Hon blir aldrig en kändis hur mycket hon än försöker, hon blir bara ännu mer känd för hon korkat hon uppför sig.

  Läckberg, ja vad säger man om en tant med toyboy…hon visar bara att hur rik hon än blir kan hon inte sänka sin ålder med alla sina miljoner

   Det en vanlig åldersskillnad mellan Läckberg och hennes man. Herr Lundell kastade ca femtioelva stenar i sitt glashus när han försökte sätta den stämpeln på deras förhållande 🙄

  Anna Book har 55 700 följare och det borde straffas när hon hänger ut folk. Troligtvis har hon varit full och ballat ur, men det är ingen ursäkt. Vad har killen gjort egentligen? Inget som borde skötas på det sätt Anna Book gjorde i vilket fall.

  Nu har Anna dessutom skrivit en ny biografi på sin insta. Hon är så tragisk. Hon hade en hit på åttiotalet…EN!!!

  Men är det någon som vet vad det är mellan Anna och My? Anna följer ju inte My på insta längre! 😳

  00:06 och hon kör LIVE!

   Jag fick intrycket att hon inte var helt nykter?

    Vad är det med hennes näsa? Tics eller förkylning? Man har bara lust att gå dit med en näsduk.

  Kan vi också ta in att Anna bjuder grannarna på de minsta kanelbullarna man sett. Typ ojästa? :))

  Fast det tråkiga är att hon står inte för vad hon säger. Jag har aldrig skrivit någon elak kommentar eller trollat på hennes IG. Däremot EN enda gång haft en annan åsikt än henne om en grej och kommenterat, första gången dessutom. Blev direkt blockerad på 2 sekunder.
  Så ha en annan åsikt får man knappast ha…

  Anna Book vill du bli bff med läckberg såklart! omtänksamma Anna! Som inte blockar bara för oliktänkande! nänä …

  De är redan vänner sen länge.

  allt runt Booken är filter, drama, block block..för fan kvinna väx upp o skaffa ett jobb! Men finns väl de som daltar o tycker synd om henne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *