Rätt eller fel av Läckberg?

På det här inlägget om Camilla Läckbergs enorma framgångar så skriver en man till henne: ”Synd bara att du är tjock.” 
Den kommentaren resulterade i inlägget här ovan där Camilla publicerar namn och bild på den som kommenterade då det verkar ha skett under egen identitet.

Är det fortfarande en uthängning då?
Om personen själv redan outat vem hen är med sin kommentar?
Anser ni att det här är en uthängning och tycker ni i så fall att Camilla Läckberg gör rätt eller fel med sitt inlägg?
Får personen skylla sig själv?

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon gör rätt!
  Han skriver från sitt konto, och Camilla förtydligar bara vem han är 🙃
  Skäms på honom!

   Håller med, Camilla gör rätt!

   Det är på tiden att vi personligen börjar stå för våra kommentarer på internet så att trollen rensas bort.

    Han hänger ut sig själv.
    Han får skriva vad han vill &
    Hon får ge det fett med uppmärksamhet om hon vill. Det är ju bara ren aikido, hon speglar rimligheten i inlägget, vilket den som skrivit inlägget bör kunna stå för eller hålla tyst.

   Tycker det är lite kul att han är tredje generationens gruvarbetare och beter sig som en riktig grottmänniska. Kanske inte helt oväntat?

   Håller med

   Kan bara instämma! Kan du inte stå för det du säger/skriver på sociala medier, håll tyst istället då så slipper du bli ”uthängd”.

  Rätt såklart, han är inte uthängd, han skyltar själv med namn och bild. Vi ska inte dadda människor som beter sig illa, varken i verkliga livet eller på nätet.
  Hoppas folk fortsätter visa upp dem som inte kan bete sig så kanske de fattar någon gång att handling = konsekvens.

   Han inboxade henne, så han skyltade inte med det.

    Nej, det var en kommentar under inlägget, det syns ju på bilden. Instagram funkar så att du kan gå in och se en lista på vilka som kommenterar eller gillar en bild.

     Fast vem sitter och kollar det?

      Det är väl inte konstigt om man vill läsa kommentarerna man får under ett inlägg?

  Ja personen får skylla sig själv. Så less på att folk kan slänga med vilken skit som helst. Tyvärr lilla elaka människa, du har en pissig attityd som du inte smyger med. Mottagaren går till attack. Shit happens 👍.

  Lite kluven. Han blev ju verkligen rejält uthängd med fullt namn. Har anhöriga med alkoholproblem som skulle kunna skriva saker på fyllan (vilket på inget sätt är ok) och detta kan nog vara något sånt. Tycker inte synd om mannen, men läste i kommentarsfältet att han har en fru och kan tycka lite synd om henne. Det vill säga om detta inte hjälper till och får henne inse att detta var droppen och hon därmed lämnar en potentiellt svinig man.
  Anna Book hängde också med besked ut igår.

   Ja AB’s uthängning såg jag precis. Fattade inte? Hade han frågat något en gång för 3-4 år sen, och NU får han skit för det? 😅 Väldigt rörigt

    Anna Book får nog absolut ta mycket skit, vilket hon tyvärr delvis bäddat för (t ex efter barnens brott). Detta kändes dock mer konstigt, typ en ung kille som egentligen är förtjust i henne? Eller menar han att vara lustig?

     Ja den uthängningen är obegriplig men inget förvånar vad gäller Anna.

     Ja, tycker att oavsett hur ”speciell” en människa är så skrattar man inte åt nån. Men just uthängningen fattade jag iiiinget om 😬😂

     Btw tycker jag inte Anna ska få skit för vad hennes barn gjort. Det är ju deras idiotiska handlingar, inte hennes

      Anna får inte skit för vad ungarna gjort, däremot för hur hon betedde sig efteråt mot offret, t ex.

    Fattade inte heller AB uthängning? Va så mycket skärmdumpar i varann så blev förvirrad 😅 men något som hände 2017 verkar det som?

     Haha skönt att flera inte fattade. Kände mig totalt förvirrad.

     Hahah ja exakt? Äh så rörigt

     Om killen skrivit två meddelande på fyra år så är det väl inte så farligt direkt men Anna tar varje chans till uppmärksamhet och letar troll och gör polisanmälningar. Tänk Isabella Löwengrip som får mängder med elaka kommentarer att hon är korkad, äcklig, blivit tjock osv men hon gör aldrig uthängningar eller någon sak av det, och skulle hon göra det så skulle hon få skit och säkert kallas vidrig här, men hon borde göra det och det är ju okej nu så.

    Frågan hon reagerade på (den med sexuella anspelning) hade kommit nu och det var väl den hon reagerade på. Och påpekade att det ju inte var första gången denna kille hade kontaktat henne.

     Va, jag såg inget om det 😳😬

     Vilken fråga med sexuell anspelning? Allt hon lagt upp på Instagram är en fråga han ställde 2017 och ett nytt meddelande där han säger att AB skickat mail till honom. Har Instagram plockat bort något?

      Ja ”mailfrågan” Det var ju ett Mail han fått (eller hittat) med sexuell natur som han skickar vidare till Anna och frågar om det är hennes ”annons”

       Var ser du det brevet? Allt man ser är att han skriver ”fick nyss ditt mail”. Hur vet man att det är av ”sexuell natur”.

   Alla har anhöriga.
   Ska det betyda att de ska få slippa konsekvensen av sin egna handling?
   Och om man skyller på att man gör dumma saker på fyllan blir det bara löjligt.

    Nej, menar absolut inte så. Självklart har alla vuxna ett ansvar. Men jag vet hur mycket man lider som anhörig och att varje hemsk fyllegrej kan bli katastrof även för anhöriga.
    Kan ett alternativ vara att kontakta personen på dm? Nu används en idiot för att avskräcka alla andra idioter. Det kan få följder även för den enskilde idiotens familj.

     Det är ju enbart idiotens ansvar att inte göra saker som kan drabba familjen.

      Absolut, men familjen (ev barn, har ingen aning) är helt oskyldiga här och ev maktlösa om det nu skulle vara alkoholism med i bilden. Denne idiot kan uppenbarligen i så fall inte ta detta ansvar för familj och omgivning. Har svårt tro att det, åtminstone vid tillfället för kommentaren, inte var alkohol/annan substans med i bilden.
      Ämnet kan tyckas vara svartvitt, men som bl a barn till alkoholist får jag ont i magen för anhörigas skull. Så är det bara 🤷‍♀️

       Håller med Elisabeth helt och hållet! Kan tycka att dagens ”kändisar” gör lite sandlådenivå grej av allt. Reagerar man så starkt och hänger ut någon så skaver det ju tydligen, och ”jag bryr mig inte egentligen” handlar om låg självkänsla i grund och botten och man söker då bekräftelse från ”läsare”. Denna hen har säkerligen också låg självkänsla och söker svar från någon som lyfter fram denna.

       Elisabeth, du tolkar ju från dina erfarenheter vilket absolut är mänskligt men inte synonymt med sannolikt. Man kan bara gissa och det finns många som yttrar sig idiotiskt utan substanser i kroppen.

       Men är det nu substanser inblandade är den formen av tystnadskultur för att värna om anhörigas känslor du inte vet något om, för de känner nödvändigtvis inte heller som du även om era erfarenheter liknar varandra, oavsett det allra mest kontraproduktiva, ingen gör en förändring genom att samhället hjälper till att tysta det.

       Finns det en alkoholism och anhöriga som lider så är ändå det som är mest schysst mot just de anhöriga, att inte va medberoende till missbrukaren då det bara underlättar ett fortsätt missbruk.

     Jag förstår hur du menar och jag har också alkoholister i min nära familj som skulle kunna göra liknande. Men ansvaret ligger fortfarande på den enskilda personen, ingen annan. Det är inte Läckberg som ska smussla med detta för att skydda den enskilda personens familj, det är den enskilda personen som ska bete sig.

     Dessutom vet du inte om han var full eller ej. Och oavsett så spelar det ju ingen som helst roll.

     Det finns ett ord för beteendet du beskriver: co-dependence.

   Man får stå för sina handlingar även som eventuell alkoholist och inför sin fru. Sluta skriva elakt till andra kvinnor så slipper frun skämmas. Män måste få konsekvenser av oacceptabla beteenden. Alltid.

   Också, hur jävla låg är inte kommentaren. Kvinnan är vår tids bäst säljande författare (vi snackar Mankell och Stig Larsson nivå i volym – någonsin!!) och så kommenterar mannen ovan att det är synd att hon är tjock.

    Skulle GW eller Persbrandt bry sig om ngn kommenterade deras utseende negativt? Tror inte det, för de bryr sig verkligen inte. Förstår att kommentarer sårar och otroligt dumt men ändå känns det barnsligt att göra världens grej av det. Hade liksom sett bättre ut att bara blocka.

   Då bara för man är alkolist så ska man inte ta ansvar över vad man gör och säger? Vad fan nu får det vara nog.

    Kanske är dags att söka hjälp för attsluta dricka om man inte kan låta bli att vara dum/elak när man är berusad🙃

  Hur har bilden av Johan Asolund hamnat här?

   Va? Det är ju en bild från Läckbergs insta 😅

    Hmmm…..ändå fattar jag inte, i höger kant alltså.

   ”Asplund”. Har någon den som profilbild? Det är intressant i så fall eftersom det är ett olöst försvinnande. Men det kanske är nån annan slags bild?

   Läckberg har lagt upp en bild på Johan Asplund efter att ha träffat Johans mamma.

    Då är jag med! Blanka är lite trög och dessutom skumögd. Samt inte inne på hennes instagram, ever.

  Varför är det så vidrigt att vara tjock? Att det han skriver är den mest kränkande och hemska kommentaren man kan tänka sig? Med vänlig hälsning, tjock.

   Ja varför är tjock ett skällsord? Så skumt. Hur kan tjock vara det värsta en kvinna kan vara.

   Det är väl mest sättet HAN skrev det på, ”Synd att…” Vadå synd!? Vad spelar det för roll ens om hon skulle vara det..

    Han skriver det ju för att göra henne illa.

   Det är väl sättet han skriver det på… dvs. ”Synd bara att du är….” Fyll i det med många olika saker så låter det inte trevligt. Dessutom om man följt Läckberg så vet man att hon just nu har ångest över sin vikt.

    Oj, såg att den innan skrivit ungefär samma 😮

   Du kanske gillar att vara tjock, jag gör det inte. Dessutom har han skrivit det till en person som pratat mycket om att hon inte trivs i sin kropp just nu.

   Ja och folk som bara ”men du är absolut inte tjock, du är ju jättefiiiiin”

   Fuck it. Jag klassas garanterat som tjock och jag är faktiskt jättefin!

  Det är så tröttsamt och ledsamt att vuxna människor beter sig på det där sättet. Försvinner både mognad och vanligt vett så fort internetappen öppnas?

   Jag tror tyvärr ofta att det är en och annan läskeblask som öppnats i sällskap med internetappen.

    Det har du nog helt rätt i!

   ”Internetappen” herregud vilket gulligt ord! 😍

    Haha kom inte på nåt bättre ord i stunden 😅

  Helt rätt. Förmodligen tänker han 1 el 5 ggr extra innan han tar sats igen.

  Hade hon reagerat lika om han skrivit synd bara att du är smal?
  Det hon gjorde nu bara cementerar ännu mer att det är fult att vara tjock. När tjock egentligen bara är en beskrivning precis som smal. Enligt Läckberg själv är hon ju tjock och håller just nu på att banta tydligen, igen.
  Så han sa väl bara sanningen då, eller?!

   Håller med, varför denna enorma reaktion?

   Fast är man en vuxen människa så ska man ju ändå kunna bete sig på sociala medier. Att hon tycker att hon är tjock, ger inte honom någon sorts rätt till att skriva ”synd att du är tjock”.
   Tycker man att han har rätt till att skriva sånt så bör man ju ta avstånd från sociala medier….

    Ok eftersom man då inte får skriva att nån är tjock som är tjock, då måste man alltså också lära sig bete sig och inte skriva att nån är smal.
    Det är bara ord som beskriver fakta och vi måste komma bort från tänket att tjock är fult, dåligt, skamligt mm.

     Exakt, hade denna kommentar ens fått någon reaktion om han skrivit ”synd bara du är så smal” utan det är just tjock som är så hemskt att vara.

      Ja! Det hade kommit reaktioner! Helst om det är en person som har komplex för att den är smal

     Nej, vi måste komma bort från kommentarer som börjar med ”synd att du är…” oavsett vad som följer sen. Han hade kunnat skriva ”brunhårig”, ”kvinna”, ”smal” osv. Han vill förminska och han lägger in värderingen så fort han skriver att det är synd att hon är på ett visst sätt. Alla diskussioner behöver inte nödvändigtvis utmynna i just värderingen av ordet tjock.

     Fast jag tycker det är viktigast hur någon mår av att någon tar sig rätten att skriva om ens kropp. Det är verkligen inte ok och meningen är ju att såra. Fruktansvärt elakt. 😕

     Ordet Tjock är inte ett skällsord, men meningen blev kränkande iom att han skrev ”synd att du är tjock”. Det hade varit lika illa om han skrev ”synd att du är smal”, eller ”synd att du är brunett”.

   Alltså skulden ska ligga på mannen som gör fel. Superviktigt.

   Inlägget lyfter ju inte sammanhangen ordentligt – hon är alltså vår tids bäst säljande författare (hon, Mankell och Stig Larsson ) hon har precis fördubblat omsättningen i sitt bolag och när hon skriver hur glad hon är över framgången kommer den här mannen och skriver ”synd att du är tjock”. En kvinna är alltid sitt utseende. Hur lyckad hon än är. det handlar inte om tjock eller smal. Det handlar om att en kvinna fan aldrig kan göra rätt.

   Vi kan ju bara gissa, kanske har jag fel, att han inte sitter han och skriver sånt till typ Leif GW också?

    Ja ur det perspektivet håller jag med, otroligt tröttsamt att vi alltid är vårat utseende oavsett vad det handlar om. Men tycker det är tröttsamt också att tjock används som dåligt. Hade hon reagerat om han skrev ”synd bara du är så smal” det tror jag inte? Men av nån anledning är just tjock så hemskt för en kvinna att vara.

     Jag förstår vad du menar, sjukt tröttsamt med stigmat runt tjock MEN alla meningar som börjar med ”synd att du…” är ju sjukt elaka i utseende sammanhang.

     ”Synd bara att du är brunhårig” känns också ganska negativt eller hur?

      Absolut folk ska inte hålla på kommentera någons utseende alls, men jag tror inte hon hade reagerat och gjort ett sånt här inlägg om kommentaren var ”synd bara att du är brunhårig” 🤷🏻‍♀️ Men tjock är väl antagligen något som triggar henne.

       Exakt! Han visste ju exakt vilken punkt han skulla trycka på för att såra henne. Det var ju hans avsikt och därför blir det så stor reaktion från hennes sida.

    Gynning var ju jävligt kaxig mot GW när hon skrev om hans fett. Hans uteblivna svar gjorde att hon sjönk ännu lägre.

   Så sanningen är att det är synd att hon är tjock? Hur kan det bara bli en beskrivning?

   Ja om hon hade haft problem mer att hon var smal (så är ju inte fallet)
   Antar att hon inte har problem med hur andra ser ut.. men när det kommer till ens egen kropp så jämnför man ju med sig själv och när man tyckte att man mådde som bäst och såg bäst ut.

   Vem har bett om hans sanning? Om jag mår dåligt över att jag är tjock, så blir det ju ännu värre om någon säger så. Och vilken normalt funtad människa säger ens så?

  Klart att det är rätt av henne. Så trött på allt jävla daltande med människor som inte kan bete sig, oavsett om det är online eller irl. Skriver man en elak kommentar eller beter sig som skit får man stå för det också inte svårare än så.

  I princip är det rätt. Men Läckberg är en drama Queen. Så detta irriterar bara mig. Hon triggar igång samma diskussioner med jämna mellanrum.
  1. Hon mår dåligt hon tycker inte om sig själv
  2. Ålderskillnaden mellan henne och Simon
  3. 5-minutersmetoden hon kört med alla sina barn.
  Det finns säkert flera kommentarstriggande inlägg som styrkekramisarna kan heja på. Gud nåde om det kommer in EN kommentar som går emot alla andra. Den personen hängs ut av antingen Camilla själv eller andra. Så klart ska man aldrig kommentera om nån är tjock. Men i ärlighetens namn är detta inte att gå till överdrift? Hon kunde skickar ett DM till killen. Bad han då inte om ursäkt kunde hon hängt ut honom.

   Håller med om att skicka ett DM. Eller typ lägga upp på story som försvinner…
   Det där med vikten verkar vara en riktig jobbig grej för henne.

   Eller när hon fick två negativa kommentarer bland hundratals positiva om dotterns luciafirande. Då gjorde Läckberg ett helt inlägg om de två kommentarerna. Hon är helt klart väldigt känslig för minsta lilla kritik.

    Att kommentarerna någons barn och familj är inte ”minsta lilla kritik”. Det är mycket fult. Hade du sagt och gjort något liknade över lunch till din kollega utan att förväntat dig att hen tar mycket illa vid sig? Om inte, håll då tyst på nätet också.

     Kommentaren gällde att Läckberg inte strukit lucialinnet, inget om barnet.

     Grejen är, hon vet att provocera. Varför lägga ut en bild på dottern i lucianattlinnet ut å in? Skicka det privat till familjen i WhatsUp.

   Varför får hon inte bli förbannad/irriterad på folk som skriver skit på hennes egen blogg? Hon bestämmer. Hon behöver inte ta skit.
   Hon gör absolut helt rätt!

  Alltså, igår tyckte jag att det var rätt. Men enough is enough, nu har inlägget över tvåtusen kommentarer, många från kändisar. Det räcker, Han och hans anhöriga har inga plattformar som kan matcha hennes, det blir bara omvänt hat.

  För mig hade det varit en självklarhet att plocka bort inlägget efter några timmar. Nu känns det bara osympatiskt av Läckberg.

   Fast nu valde han själv att kommentera en person som har närmare 300 tusen följare så han får faktiskt skylla sig själv, även om han eller hans anhöriga inte har plattformar som kan matcha hennes. Det var han nog medveten om innan och jag tror att han kan förstå att hans kommentar skulle läsas av många.

   Vuxna personer som beter sig illa offentligt på nätet beter sig oftast illa i verkligheten också, så jag hoppas att han skäms som en gris nu och att Camillas uthängning har gjort att han aldrig mer kommenterar en persons utseende sådär. Det är en mindre idiot på nätet 👋🏻

    Jag tror han inte skäms alls. En sådan person njuter av att mobba och vet vad han gör. Fy fan.

    Han inboxade henne. Det var bara hon som såg det.

     Jag uppfattar det som en kommentar? Det står ju tydligt och klart ”NAMN kommenterade …” under självaste inlägget. DM kommer inte upp i ens flöde.

     Men sluta upprepa det, du har fel. Det var en kommentar dvs han avslöjade själv vilken idiot han är.

   Tycker hon kände nöjt sig med ett inlägg där hon visade kommentarer. Sen behövde hon ju inte jaga honom och visa vad han lagt upp på Facebook etc

    Jo det behöver hon.

  Krävs bra gener och självdisciplin om man vill kombinera en tjock plånbok med en smal kropp.

  Tycker det är rätt att Honda ut men hon gick kanske lite över gränsen. Hade väl räckt med texten och bild på kommentaren. Varför lägga upp bild från hans facebook också?
  Sen är det ju som folk skriver här ovan, är tjock det borsta som finns? Själv reflekterade jag inte över det först då jag är så där ätstörd pga normerna och bara vill vara smal och ogillar min kropp.

   * hon la ut (ej Honda)

  Bra gjort.

  Hoppas han skäms nu!!

  Helt rätt!
  Vuxna människor får själv stå för vad det skriver och gör – enda gången jag tycker det är fel är när det är mindre ungdomar eller någon som hängde ut en uppenbart psykiskt sjuk person….om ett barn/yngre ungdom beter sig illa på nätet tycker jag man ska kontakta föräldrarna – jag hade uppskattat om ngn meddelade mig ifall mina barn betedde sig som svin på nätet (eller i livet överhuvudtaget)!

  Varför skriver hon ”IT-chef och ingenjör dessutom”? Borde väl vara ”IT-chef och ingenjör naturligtvis”. Eller är det förvånande för någon att högutbildade ledarpersoner beter sig som svin?

  Helt rätt tycker jag, man måste ju faktiskt kunna bete sig på nätet. Hen skulle förmodligen aldrig gå fram till en random person på stan och säga samma sak. Som man bäddar får man ligga helt enkelt!

  Ändå spännande att läsa här. För med tanke på tidigare historia i den här bloggen med andra personer som gjort exakt samma sak dvs den som skrev något gjorde det i sitt eget namn, bara att vad som sagts i kommentaren var en annan sorts elakhet eller förolämpning och influencerna som ”hängde ut” inte var Camilla, ja då har tonen här i kommentarsfältet (och från CamCam) varit en helt annan.

  Bara att konstatera att det tydligen är skillnad på sak och person.

  (Nej jag kommer inte orka ge exempel. De som minns minns samt jag orkar inte hamna i en sidodebatt ang ett annat ämne. Ville mest få sagt vad jag observerar.)

   Kanske inte samma personer som kommenterar?

    Jo då! Flertalet är. Men vid dessa tillfällen är det 1) antingen inte en sorts kommentar som stör dem eller 2) kändisen som ”hängt ut” är någon som de avskyr.

    Nummer 2 är det vanligaste.

   Fattar ingenting vad du pratar om?

    That’s okay!

     Vai käänt juu vrait in sviidish?

   Tänkte exakt samma när jag läste inlägget! Om det är samma vi tänker på så var tonen en annan då.

  Hade varit inne på flash.b tidigare o läst lite vidrigheter om kvinnors utseende och kände bara yes! Häng ut fanskapet! Så jävla trött på detta tyckande om kvinnors kroppar.

  Till själva frågan i inlägget då.

  Han skrev sin kommentar på ett konto med många följare. Följdaktningen så hade han redan på egen hand skrivit sin kommentar så att x tusen läsare kunde se det. Alltså hade han redan ”hängt ut” sig själv inför alla dessa tusentals följare.

  Vad Camilla möjligen skulle kunna kritiseras för är att hon satte strålkastaren på honom så att folk stannade upp för att titta på honom en extra gång, men detta anser jag är något som man får räkna med när man skriver på en publik plattform. Att någon läser det man sagt och väljer att kommentera det. För det är väl ändå hela poängen med varför man skrev. För att det skulle uppmärksammas.

  Min åsikt är alltså, Camilla och alla andra som väljer att lyfta vad någon sagt gör helt rätt. Samt man ska inte bli tvingad att hålla tyst bara för att man har många som följer sitt konto.

   Min åsikt är att du har ett tvångsmässigt beteende där du 1) måste berätta för andra hur rätt du har om det allra mesta, och 2) absolut måste ha sista ordet. Du är som en oscillerande åsiktsstolgång.

    Jaha! Var det någon som frågat efter 1 en åsikt om mig 2 särskilt din? 🙃

    Med andra ord, din kommentar här Sacha är synnerligen OT. 😉

     Hur kommer det sig att du är så superaktiv här med att skriva ditt tyckande, när du har en egen blogg för det ändamålet? Vad ligger till grund för detta? Söker du uppmärksamhet? Vill du bara bråka?

   Heter följaktligen, kan vara bra att veta när man svänger sig med ord man inte riktigt behärskar

  När ska ni fixa till så att man kan kommentera utan att bläddra ?
  Men….Läckberg gör FEL.
  Om hon bara låtit det vara på sitt Insta som kommentar och själv ställt honom mot väggen hade det varit ok.
  Men att göra ett helt inlägg där hon letat reda på hans fb osv då är det att hänga ut.
  Han KAN ha problem, alkohol kanske som nån skriver eller så är det helt enkelt hans åsikt. Han skulle INTE ha skrivit det men när hon nu la ner tid på att leta reda på honom och göra ett eget inlägg om det så hade hon kunnat konfrontera HONOM direkt.
  Alltså .,, uthängning

   Inte liten observation från mig. De som skriver under nicken Lisa eller Kerstin brukar väldigt ofta vara män.

    Inte skulle vara ordet EN *

  Hon gör rätt så klart!

  En vuxen man som mobbas på nätet får stå för det helt enkelt. Eller ska den enorma offerkoftan på? 🤮

  Sånt där sköter Isabella Löwengrip på ett snyggt och smart sätt. Hon varken svarar eller hänger ut – hon överlåter till andra att säga ifrån i kommentarsfältet.

   Vilket tyvärr har noll effekt på dem som varit elaka. De forsätter ändå tills de blir blockade.

   Snyggt men inte effektivt.

    Du vet väl allt om att bli blockad, TRH? 😉

   Därför är det så underhållande att provocera med en kommentar i Bellas blogg då man vet sedan tidigare exakt vad hennes fans kommer att reagera på 😀

    Det märks att hennes troll kommer härifrån Andy. Hon har t o m svarar de värsta elakingarna trevligt på insta och i live, hon verkar inte ha koll på vilka som är troll och alltid elaka, hon verkar ha bättre saker för sig.

  Fast han tycker ju så, får man inte tycka längre? Det är väl bara att ignorera kommentaren. Det är bara ord, inget som tar hennes rikedom ifrån henne. ”Jag är tjock och du är dum, jag kan banta”. Man kan väl bry sig om viktigare saker istället.

   Men vad menar han med att det är synd? Synd att han inte tycker hon är attraktiv? Synd att hon når dåligt över sin vikt? Vad ska hon göra med hans åsikt och varför är den viktig?

    Det är ju just det den inte är, viktig alltså. Ignorera bara, ge ingen uppmärksamhet.

   Du menar att det är ok om någon kommer upp till dig på stan och säger att du är tjock? För det första är det en människa som inte vet hur man beter sig som gör så. För det andra, ska man bara låta honom göra det?
   Det kan vara nog så viktigt om någon förnedrar dig så.

    Förnedrad blir man väl bara om man hsr bestämt att det är negativt att vara tjock vilket tydligen är så du der på saken. Trodde att vi har kommit längre än så. Lika negativt om någon säger spinkis?

  Var det inte hon som visade upp en gammeltelefon dvs skulle vara utan sociala medier? Följer inte henne men har för mig att det fanns ett inlägg här?

   Det var Elaine Eksvärd

    Tack, det stämmer nog. Inte ett rätt.

  Igår var det en artikel om henne i aftonbladet eller möjligtvist expressen där hon känner sig stolt över sina 60 miljoner som hennes bolag omsatt. Hur många av dessa kommer ifrån heddacare där de sålde dyra pcr tester och annat för rika människor. Bara nyfiken.

   Hon säger ju uttryckligen att det främst är från ökad bokförsäljning.

   dessutom är ju hedda care och deras pcr-tester helt frivilligt att betala för. Precis som alla andra rätt dyra alternativ där ute.

  Pinsamt att Toftby är där och backar Läckberg, hon som så ofta nedvärderat människor med ”övervikt”.

  Det gör mej inget om någon säger så. Det är mer synd om den människan som har behov att uttrycka sig så. Det fäster inte på mej, det är bara ord och det stämmer dessutom, jag är tjock. Så känslig är jag inte. Känner mej inte förnedrad, det är ju personen som säger det som förnedrar sig genom att visa sin okunnighet att uppföra sig. Känns lite som om du försöker med någon slags kränkhetskultur. Jag har inte vuxit upp så.

  Rätt helt klart!

  Det enda hon gör fel är alla fjantiga namn på boenden. Villa Lumos eller vad fasiken hon skriver. Vad är det med folk och deras namngivande av hus? Måste det låta så speciellt hela tiden? Samma med Anna Book.

  Han kände sig väl maktlös eller något. Enda sättet för en hel del män att sprida sina gener historiskt har varit genom att använda makt, varför de är så frustrerade idag.

  Den enda som gör fel här är han som kommenterar elakt. Om man inte har något snällt att säga behöver man inte säga något alls. Rätt åt honom, folk får stå för vad de säger!

   Helt rätt av Läckberg.
   Dessutom går det inte längre att se vad IT gubben hette (varken här eller på insta) dvs so much for uthängning….

  Problemet är inte att hon hänger ut personen. Utan problemet är vad hennes följare sedan väljer att göra. Det är inte rätt att en person blir stalkad av hennes svans på grund av en i slutändan ganska harmlös kommentar. Konsekvensen för personen är inte rimlig i föthållande till kommentaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *