Nina Glimsell förlovad med hemlig kille

Men VA?! Har hon undanhållit sin kille från oss?
Vi är ju hennes bästa kompisar ju??!!??
Gå och smygförlova sig på det viset? Det får väl finnas måtta på dårskapen!

Men nä, skämt åsido…
Nina Glimsell har förlovat sig med en man som hon helt lyckats hålla utanför sina sociala medier, och det är nog inte helt lätt alla gånger.
Det är ett gäng influencers som haft samma upplägg som Nina.
Alexandra Bring är en av de se lyckats med konststycket att inte visa sin sambos ansikte och Annica Englund ville först inte tala om vem som var hennes hockeyspelande pojkvän- Den principen rasade dock snabbare än ett korthus och nu är det exponering för hela slanten som gäller.
Finns det någon annan influencer som har en liknande princip? Vissa har ju fått den påtvingad – som Margaux Dietz – som nog gärna skulle fortsätta exponera sin son om det bara var upp till henne.
Så en påtvingad princip gills inte här. 🙂

Isabella Löwengrip har varit hyfsat konsekvent i sin linje, att inte visa sina barns ansikten, men sen kommer jag inte på någon mer på rak arm faktiskt.
Har ni några förslag?

Ps. Grattis till förlovningen, Nina!!!

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stina Lee back in the day… Som varken visade sambo eller barn.

   Saknar Stina Lee ❤️

    Hon finns på insta. stinalee.se och fodelsefotografen ?

   När hon var riktigt ny bloggare brukade sambon va med minns jag! De brukade dansa inför kameran om jag minns rätt?!

   Man brukade väl på se Bobby ibland innan de fick barn? Nu har de tyvärr gjort slut ?

    Oij nej har de? ? Jag följde också henne förr och gillade henne, men sen glömde jag henne ? måste nog ta och kolla in på Instagram ?

    Hur vet du det?

     Hon la upp en bild med en annan kille under 2020. ??‍♀️

  Blev så genuint glad av att se detta. Nina verkar vara en gullig tjej 🙂

   Då kan du inte ha sett ex on the beach

    Jag har sett det haha, när har hon varit en bitch? Tycker snarare hon känts mer omogen tidigare, i de realityserier hon varit med i. Känns verkligen som att hon utvecklats om man lyssnat på poddar hon varit med i på senare tid.

   Nej hon har vart så elak emot andra människor i paradise hotel och ex on the beach.

    Vilken tur att man kan lära sig av sina misstag och utvecklas som person för att bli en bättre människa. Känns verkligen som hon ångrar det som hänt innan och vill förändras och alla människor förtjänar en andra chans och bör inte påverkas av sina gamla misstag om man visar förbättring och en vilja att bli en bättre människa.

     Klart man kan ändras, jag har väl inte sagt att hon inte förtjänar en andra chans. Men det var ju hösten 2019 och våren 2020 hon var med i dessa realityserier och var så elak emot dom andra deltagarna. Så då måste hon ändrats ganska nyligen.

  Bara typiskt att janni d visade i sin bröllopsfilm vem Alexandra brings pojkvän är

   det går ju bara att googla hans namn så finns det bilder på honom

    Ingen aning om vad han heter ?? minns bara att jag reagerade på filmen att man såg honom

    Skillnaden är ju att hon väljer att visa upp honom i en video där du plötsligt får se honom oavsett. Annars måste du ju göra ett aktivt val att googla. Vilket jag tror många struntar i om man märker att dom vill hålla honom utanför den bubblan.

  Den där ringen kan knappast vara äkta?

   Hahahaha nej såklart inte

    Men lägg ägg.

    Varför dra upp ringen och håna den? Bara sjukt onödigt.

    Vad är det ens att skratta åt? Hon har en sjukt vacker ring på fingret och ännu vackrare är att hennes kille friat.

    Finns väl inget mer tragiskt än att punga ut för en diamant bara för att andra ska tycka att man är något?

    Tycker ringen känns väldigt Nina!

   Nej 100% oäkta

   Den är från True Gem Company.

   Haha herregud den där ringen är i klass med typ Vad Sveriges rikaste har råd med och jag tvivlar på att de är någon som är förlovad med Nina, känns ju pinsamt att få en oäkta ring… jag har en fjärt av den ringen och den gick på över 100 papp.

    ”En fjärt av den ringen”, jätteroligt skrivet! Men eller hur, Nina måste ha förlovat sig med en miljardär om den där ringen är äkta. Det ser ut som 4,5 ct liksom.

    Jag håller inte med om att det är pinsamt att få en oäkta ring. Om man vill ha en ring med så stor sten och man inte vill ha någon annan färg på stenen, så är det väl bra att det finns alternativ för dem som inte har råd med en enorm diamant. Man kan ju faktiskt föredra en så stor och felfri sten för att man gillar stilen och inte nödvändigtvis för att man vill få folk att tro att man är väldigt rik. Jag skulle själv kunna tänka mig en lite mindre moissanit, men jag hade nog stört mig för mycket på regnbågsreflektionerna (som man även ser på Ninas sten). Som kille skulle jag dock fråga tjejen först om hon är bekväm med att alla vet att det inte är en diamant, eftersom folk dömer andras val av ring.

    Pinsamt att få en oäkta ring? Det är inte som att han köpt den på en marknad i Thailand ?

    Fast jag har en ring på ca 2ct som kostade hälften av din ring. Så det handlar ju också om vart man köper. Köper man på auktion, Kaplans eller Bukowskis, så kan man definitivt få större sten för mindre pengar.

     Om du har en 2 ct diamant för 50 000 kr är det otroligt dålig kvalitet på den vad gäller cut, clarity och colour…

      Fan förlåt, tar tillbaka det där, det var inte schysst! Jag är förundrad över hur en 2,5 ct kan kosta 50 000 kr men det rättfärdigar inte att uttrycka sig så.

   Hon kanske har fått tag på en riktigt rik pojkvän, då kan ringen mycket väl vara äkta.

   Behöver ju inte vara en diamant, morganit och mossianit är ju betydligt billigare, innebär inte att det är ”fejk” bara en ädelsten istället för diamant. Sen finns det även många som erbjuder labb odlade diamanter som även dem är betydligt billigare ??‍♀️

    Det där är inte en labbodlad diamant. Möjligtvis en moissanit då den kastar tillbaka ett diskoglitter i solen, vilket en (labbodlad)diamant inte gör

     Ja med tanke på regnbågsglittret så är det med stor sannolikhet en moissanit. Klokt val om man vill ha en så blaffig sten, vem vill gå runt med en ring värd minst en miljon på fingret?

   Förmodligen inte en diamant men kanske en vit topaz?

    Jag sätter mina pengar på att det är en moissanit. Moissanit ser ut som en riktigt fin diamant eftersom den är vitare än de flesta diamanter och saknar orenheter. I solljus ger en diamant vita och gula reflektioner, medan moissanit ger reflektioner i regnbågens alla färger, precis som på klippet.

     Menar du att en riktigt diamant inte ger regnbågsreflektioner?

      Nej det gör den inte.

      Exakt

    Tycker ändå det ser tacky ut att gå runt med en sten som är i klass med typ Mariah Careys. ”He did Good” vad menar hon ens ? Hon kunde väl isåfall skrivit ”ringen är så vacker” men där låter det som att hon syftar på priset och INGEN tror att hon fått en ring för typ 5 miljoner… Lol

     Att hon skulle syfta på priset är ju bara ditt antagande – ”He did good” kan lika gärna betyda att han valde en ring som hon tycker är fin, som passar hennes stil, som hon gillar?

      Man får ju känslan av att hon vill folk ska tro det är en diamant..

  Vem är den här personen och vari ligger intresset att dela detta?

  Har ni gjorde kontot privat, undra varför? Fake bling ?

  Han är ju visserligen med på hennes sociala medier, men i början när Linn Ahlborg sa att hon träffat en kille var folk helt galna. Så det lär väl inte dröja länge innan någon faktiskt lyckas lista ut vem denna Ninas kille är.
  Själv förstår jag verkligen inte varför det är så intressant att veta vilka folk är tillsammans med, berättar de så gör de och gör de inte det så får man acceptera det.?

   Som när nån köpt hus/lägenhet och inte vill visa först. Då börjar häxjakten ? Förståååår inte det intresset

    Precis så! Jättekonstigt och rätt sjukt beteende att snoka så.

  Grattis Nina ? Har alltid hoppats hon ska vara lycklig hon verkar snäll och mest gjorde så ont att se hennes sårad i PH. Kul att se ❤️

  Knivslisa visade inte sin man som hon numera separerat från.

   Mjo det hände väl visst, då och då? Vill minnas att han synts nån gång?

   Men gud!! Vart nästan chockad av den här kommentaren. Har följt Knivlisa jämt men slutade vid 2018, har jag missat hela det här? En separation? Tog det nästan personligt nu.

   Fast vad tråkigt, men hon verkar vara väldigt lycklig med piloten <3

    Jaa jag slutade också följa henne och så kom jag på härom månaden att hon finns. Blev jätteförvånad över att de gått isär. Piloten har jag dock missat???? Måste in och läsa ikapp mer!

  SÅ glad för hennes skull! Dock väldigt synd att hon känner att hon måste dölja relationen då hon oroar sig över att folk ska döma henne som en person med korta offentliga förhållanden som ej funkat. Sanningen är ju tyvärr att dessa killar hon tidigare dejtat varit omogna och oseriösa, vilket majoriteten vet (dvs att det till största del är dem som agerat på ett sätt som uppenbarligen förstört relationerna).

   Men att flera av hennes närmsta vänner inte visste om honom. Då är det något mysko.

    Hur vet du att hennes närmsta inte visste?

    Hur vet du detta? Om dessa ”närmsta vänner” inte visste om honom, då är de nog inte så nära vänner med henne.

   Är väl ett sundhetstecken att inte visa sin kille när man är ett nytt par. Helst om den andra inte alls är fb offentlig person.
   Vet dock inte om hon hållt hela förhållandet hemligt och verkar singel?!

    Ett annat sundhetstecken hade varit att vänta med förlovning om man är ett nytt par.

  Uthängningarnas dag?? Therese Lindgren visar också upp vad hon fått för meddelanden.
  Fattar verkligen inte vad det är med folk som skriver elaka saker eller håller på på andra sätt. Att det ska vara så svårt att bara låta bli!

  Vem är Nina?

   Hon var tillsammans med Marcelo. Och varit med i såpor på tv.

    Vem är Marcelo?

     Googla

      Vad är Google?

       Testa Yahoo

     Är det första gången du läser här eller spelar du dum?

  ”Men VA?! Har hon undanhållit sin kille från oss?
  Vi är ju hennes bästa kompisar ju??!!??
  Gå och smygförlova sig på det viset? Det får väl finnas måtta på dårskapen!”

  Vem har sagt/skrivit det som är inlagt i texten som ett citat? Jag hänger liksom inte med…

   Gissar på CAMs tillägg

  Pojkvännen är från Oskarshamn. Hockeykille. Annica-style

   Eller ursäkta, fästmön numera*

    Fästmannen!!!

  Sanna och Maja visar inte sina kids längre?

   Nä men Sanna slutade exponera sina barn när debatten om barns integritet på nätet blossade upp.. innan dess innehöll hennes konto 95% N och M, och det inte bara schysta saker. Resterade 5% var givetvis John.

   Maja har i alla fall varit lite mer återhållsam gällande TL, men det kan säkert också ha att göra med att ManU sagt åt dem att tex inte visa upp sitt hus i sociala medier pga säkerhetsrisken.

    Men andra spelade (och deras fruar) i Manchester United visar sina barn. Så tror inte laget har sagt något åt det

  Jag vet inte vem hon är, men förutom det faktum att ringen ser ut att komma från en sådan där tuggumiapparat som fanns i matbutikerna förr (tänk Sunes sommar) så ringde 90-talet och ville ha sin nagelförlängning tillbaka.

   Men vad bitter du är Karin ??

   Du kanske borde äta lite pepparkakor…

    Sanningen svider.

  Följer apan och förstod bara för någon dag sedan att hon har ett tredje barn som hon håller helt utanför sociala medier (av hans vilja).

   Vad snackar du om

    Apansattigranen. Visste inte att hon hade en son som inte ville vara med på hennes sociala medier. På tal om att inte visa upp någon alltså.

     Har man följt henne länge så vet man att hon har en son. Han är äldst och torde vara tonåring numera.

      Jag har följt henne ett tag men inte sedn urminnes tider. så jag hade missat det trots att jag följt henne ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.