Vad har hänt med Nardos?

Jag vill bara säga till ALLA som hört av sig att jag är på bättringsvägen. Trodde Dubai skulle vara en drömresa men det visade sig vara min största MARDRÖM! Vill även säga till er alla därute Var försiktiga med vilka ni reser med, snälla. Jag är fast här tills vidare, längst efter att komma hem och hantera alla mina känslor. Tills dess så kommer jag fortsätta vara stark.
Bildkälla Nardos Instagram

Jag vill bara säga till ALLA som hört av sig att jag är på bättringsvägen. Trodde Dubai skulle vara en drömresa men det visade sig vara min största MARDRÖM! Vill även säga till er alla därute Var försiktiga med vilka ni reser med, snälla. Jag är fast här tills vidare, längst efter att komma hem och hantera alla mina känslor. Tills dess så kommer jag fortsätta vara stark.

Big Brother-vinnaren tvåan har postat det här meddelandet på Instagram Story som är minst sagts oroande.
Drömresan har förvandlats till en mardröm och enligt texten så är hon fast i Dubai.

Jag har ingen aning om vad som hänt henne, men nog känns hela situationen hyfsat oskön?
Hon är på bättringsvägen? Skada? Sjukdom?
Ryktet säger att hon ska ha drabbats av Covid-19 och att det är anledningen till att hon är fast i Dubai för tillfället men det är ingenting som bekräftats.
Hur personerna hon reste med kommer in i bilden är fortfarande oklart.

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Låter ju som att det är något mer än bara covid i så fall.

   ”Bara covid”? 😀

    Ja, de flesta i hennes ålder som drabbas brukar inte vara jättesjuka. Så i vissa fall är det ”bara covid”. Tycker också det låter som något annat

  Hon vann inte BB, hon kom tvåa. Och ja enligt rykten fick hon Corona i dubai och tvingades stanna kvar i karantän men hade inte råd att betala hotellet så länge (eller nåt), och då började hennes ”vänner” snacka skit om henne att hon va fattig osv. Vilken underbar värld det är, det där!!

   Hur försörjer hon sig? Det undrar man.

    Hur försörjer man sig i Dubai… 🤔 hmmmmmmmmmmmmmmmm

     Den frågar vill jag ställa till Sara Bolay.

     Jag måste bara säga en sjuk sak nu när detta kom upp. Jag träffade några kompisar från gymnasie, som jag inte hade sett på många, många år. Jag frågade hur de alltid har råd att åka på lyxresor till Dubai (den ena arbetar deltid på en förskola men är alltid sjukskriven och den andra som undersköterska).

     De svarar då att de får allting betalt. Tydligen registrerar dig sig på några sidor där de ”matchar” med rika shejkar som sedan betalar för deras resa, boende och shopping. De bönade och bad mig flera gångar om att hänga med (kan lugnt säga att jag tackade nej till det erbjudandet). Några månader senare får jag samtal från en av tjejerna som gråter hysteriskt och säger att hon blev våldtagen flera gångar under sin vistelse och att hon försöker ta sig hem tidigare på den flygbiljetten som de hade köpt till henne.

     Med det sagt – gå inte på såna här erbjudanden. De kommer förr eller senare att utöva någon typ av övergrepp; varför skulle de annars betala hela din resa? For free…?

   Samarbeten, hon är arbetslös.

   Hm,så alla hennes vänner började prata skit när hon inte kunde betala och var fattig?
   Om hennes vänner var ”rika”,varför hjälpte de inte henne? är väl så vänner brukar göra?
   Det frestar på att leva i en låtsasvärld.Hoppas alla skitprogram som Big brother Paradis hotel och allt vad de heter försvinner.Det är förnedringsTV och blir i många fall fall inkörsporten till ännu värre saker.

    Vet inte vem hon var där med men tjejer som reser till Dubai är sällan ”rika”, snarare ditbjudna/lockade av nån rik gubbe som de sedan måste hänga runt för att få boende och fest betalt. Gubbarna blir nog mindre sugna på att betala för nån tjej som sitter i karantän och inte får gå ut.. lol. Nej inget att va Avis på

  Hon kom väl tvåa?

   Ja, tänk att TV4 lyfte fram henne ändå dit. Jisses

  Hennes otrevliga kompis påstår att det är corona: https://imgur.com/a/wxQb7FP

  TANJA vann Big Brother och ingen annan!

  Vinnaren? Nära skiter ingen höna.

   Haha detta var ett nytt ordspråk jag inte hört tidigare!

  Otippat att hennes vänner är falska. Hela hennes aura är ju fejk och påklistras attityd och yta.

   Det var svårt att uthärda hennes medverkan i BB. Så mycket attityd och drama. Och som andra redan påpekat så vann hon inte BB! 😛

    Jag kollade bara på själva finalen och hade svårt att inte stänga av när hon höll på med sin offerkofta och tjatade om att Tanja skulle vinna. Allt var SÅ pinsamt att se!

     Jag tycker om nardos men ja det var så jävla pinsamt att se hur hon tjatade om att ”Tanja kommer vinna, Tanja kommer vinna” asså var nästan tvungen att stänga av

      Hon betedde sig mer som vinnare än vinnaren Tanja och trean Emelie verkar hon hata. Hon skulle trippla miljonen sa hon? Måste man inte ha miljonen först för att kunna trippla den? Nu pratar hon bara om hur alla är rasister och hur hon blev utsatt för rasism i huset vilket är lögn.

  Spännande med Dubai… Passar Nardos på att skapa lite content inför eventuella ”tala ut-program”? Hon nämner inte C19 alls, men en reskamrat gör det. Så märkligt…

  Och nej, hon vann verkligen inte BB 😂 Det gjorde finaste Tanja.

  Hon vann för f-n ingenting?

  Hmm intressant på Bingos Insta storie, alla familjeklanerna tar in ungarna på beachclubs på marbella & låter Rambo dricka ur Katrins glas….? Jaja det kanske är öppet för ”kids” dagtid & förmodligen alkoholfritt i Katrins glas 😉☀️ Leva life i solen har sina baksidor när allt dokumenteras öppet på stories

   Jag har haft med mig mina kids på beach clubs i Marbella – och de har druckit alkoholfritt ur mitt glas….vad är felet?!

   Vad är det du försöker säga?

  Hon vann då inte BB! Gör om gör rätt! Bästa Tanja vann!

   Ditt mellannamn är ”tvåa på bollen” eller hur?

  Här ringer alla varningsklockor!!!
  Gratisresa,check.
  Falska vänner,check
  Ung,naiv,check.
  ”önskan om att leva lyxliv”,check.
  Dubai,Marbella,Berlin,,,check.
  Hoppas att hon vågar vara stark och berätta om sin resa när hon kommit hem,kan vara till stor hjälp för andra unga tjejer. <3

   Dubai och Marbella skriker så mycket trash och desperation så jag vet inte var jag ska börja. Hade inte åkt dit om jag så än fick betalt! Men, vad har stackars Berlin med saken att göra? Nyfiken 😆

    Hanna Widerstedt levde i Berlin flera år och har berättat om sitt liv som prostituerad är.
    Hon var influencer samtidigt och med konstnärsdrömmar,men verkligheten var betydligt tuffare än vad hon visade på Instagram.
    Värst var väl när TV3 var där och gjorde ett avsnitt av lyxfällan med Hanna i Berlin.Jag blev riktigt förbannad att de inte fattade vad hennes liv gick ut på,utan mer ville få fram att hennes kille(hallick)betalade för hennes liv.Jag blir fortfarande förbannad när jag tänker på det avsnittet.
    Jag hoppas verkligen att Hanna har ett bra liv nu.Tror absolut att hennes levnadsöde kan få andra unga naiva tjejer att tänka till innan de bara blir förblindade av en ytlig lyxig tillvaro somkanske har ett för högt pris.

     Vad sjukt att de spelat in detta för underhållning. Hon kanske dolde det väl, men de borde ha grävt tillräckligt djupt för att se att något inte stod rätt till.

     Nu tillhör inte detta normen i Berlin direkt. Jag har bott där i 15 år och vi r extremt många svenskar som jobbar med ”vanliga” jobb här. E-commerce och start-up är stort och det går hur fint som helst att utan erfarenhet på två dagar få jobb i nästa call center för den som behöver ett sätt att försörja sig.

    Old Town i Marbella är en mycket trevlig plats och dit återvänder jag gärna.

  Är det ett besök av karma?

  Smugglat droger?
  Hon varnade för falska vänner!

   Handlar det inte helt enkelt bara om att dom inte hjälper henne ekonomiskt?

   Hade hon smugglat droger hade hon suttit i fängelse redan

  Har du Covid i Dubai måste du sitta i karantän i 10 dagar, på hotell eller ditt hem. Men det låter som något värre i den här posten. Men vem vet. Folk gör allt för uppmärksamhet 😂

  Oj, jag tolkar ”var försiktiga vilka ni reser med” som att det var en dålig/oseriös researrangör, inte alls att det hade med hennes resesällskap att göra…

   Samma här!

   ”Researrangör”?

  Vet inte vad som hänt..men om man blir våldtagen i Dubai ska man absolut inte polisanmäla det.Då sitter man häktad på sitt hotellrum för att ha haft sex som ogift.

   Du sitter inte häktad på ditt hotell rum

  Usch va hemskt…hoppas att hon kommer hem safe.
  Tänk om det var er dotter, syster, väninna…det är trots allt en medmänniska, vad man än tyckte om henne på BB.

   Nä du, reser du för skojs skull i en pandemi, till ett ställe där dom som lever och bor knappt kan ha ett normalt liv har jag ingen medkänsla alls. Stanna hemma för fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *