38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Utbytbara klackar, helt klart! Men så älskar jag skor också.👌🏼

   SORRY att jag kapar din kommentar!

   VART kan jag göra detta?

   Jag har vitiligo i ansiktet (som har stannat dvs ej förvärrats på flera år). Vill gärna prova detta på mina vita fläckar! Solar ändå aldrig ansiktet – får ej – så min hudfärg är någorlunda jämn året runt 😅 Någon som vet vart jag kan göra detta i Sverige eller Danmark?!

    Byta klackar?

  Men hur fungerar en concealertatuering när man får färg i solen?

   Herregud, sämsta beslutet att tatuera under ögonen.

   Jag uppfattar den inte som heltäckande när jag googlat runt, så det naturliga pigmentet i huden lyser nog igenom om en blir väldigt solbränd. /Killgissarn

    Alltså jag har tatuerat stora delar av kroppen och fattar inte hur dessa permanent sminktatueringar fungerar. Tycker inte det värsta är själva tatuerandet men ändå under ögonen…aj… det värsta är ju efteråt när det läker imo

  Och vilken nyans på concealer skulle passa året runt i ett land som Sverige, med olika årstider (väldigt varierande med soltimmar)?
  Ser inte hur det skulle funka.

   För oss som är lika bleka oavsett årstid verkar det fungera. 😉

    Visst, undviker själv solen så mycket det går. Att ha samma färg i ansiktet året om är ju praktiskt 😊 men går inte för alla

     Det går alldeles utmärkt, jag solar inte ansiktet och har således samma färg året om.

      Jag solar inte heller ansiktet men är ute mycket, fjällvandrar, arbetar i trädgården och vad som. Det är inte möjligt för alla att ha samma färg året om, även om man inte direkt solar ansiktet.

   Jag blir kanske 1 nyans ”brunare” på sommaren men är extremt blek jämt. För mig skulle det vara lättare att korrigera att ”bronza upp” området under ögonen ett par månader per år än att varje dag försöka gömma den extrema blånaden som jag aldrig blir av med.

  Concealer. Kommer att göra det. Vad bra. 😊

   Gör inte, googla runt på det så får du se att många avråder från att göra det iom att färgen innehåller en del skadliga ämnen.

  Blir brun på 5 sek i solen så det skulle inte funka med permanent concealer på mig. Andra är bra så fantastiskt! 😍👠

   ✨Humble brag✨

    Kan man verkligen skryta om sin hudfärg?

     Bara man inte blir för mörk

   Om man nu väljer att tatuera in concealer, tror du då att man solar?
   Det tror inte jag!

  Hmm. Inget. Sminkar mig inte och lever i mina walking skor.
  Så jag låter de som nyttja dessa välja.

  Concealer concealer- absolut!

  Concealer alla dagar i veckan om det verkligen fungerar! Ser ut som en panda runt ögonen vanligtvis.

  Tips på bra concealers btw? Gillat och använt Anastasia Beverly hills pot concealer och stick foundation hittills men båda har slutat tillverkats (WHY?!).

   Bobbi Brown corrector!
   Har färgen light peach och behöver inte någon annan concealer över. Har ljus/medium hudton.

   Vet inga bra, men håll dig borta från Makethemake. Värdelös.

   De ska släppa en ny variant av dem. Tarte shape tape eller makeup revolutions! Använd en persikofärgad först.

   Testa Tarte Shape Tape Concealer!

    +1 på Tarte! Helt fantastisk!
    En budgetfavorit är Catrice Camouflage Concealer också men jag vet inte om den säljs i Sverige. Den håller i solida 12h utan att crease:a att om man settar den ordentligt, iaf för mig.

   Too Faced – Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer är det enda som funkar på mina mörka ringar! Älskar den, lite dyr men flaskan är stor och räcker i en evighet! Alla mina kompisar som fått testa den älskar den också så rekommenderar den starkt 😍

   Det har framkommit att väldigt många sminkmärken har pfas ämnen i sig (miljöfarliga ämnen).I djurförsök har de kopplats till ökad risk för cancer 😔

   MAC Long wear concealer. Mycket pigment och sitter som berget med lite löspuder på

   Helena Rubenstein Magic Concealer!

    Den har tyvärr slutat säljas

  Utbytbara klackar är ju perfekt för den som inte nöjer sig med ett par fula skor!

  Har man väldigt mörka ringar så gäller det ju att färgkorrigera i första hand. En uppljusande concealer gör hela inte jobbet. Mycket tveksam till att tatuera under ögonen.

  Skulle aldrig våga göra något=laborera med huden runt ögonen!

  Gjorde botox i Sthlm innerstad och pratade med ägaren till skönhetssalongen om concealertatuering under ögonen (då jag själv varit sugen pga panda) Hon sa att de aktivt valt bort att ha det i sitt utbud för att det inte är tillräckligt forskat på och ämnena inte är så bra för huden och kroppen i det långa loppet. Blev ett wake up call för mig, hon är utbildad sköterska och går regelbundna kurser för att vidareutbilda sig så känns som en säker källa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *