Denise Melinn Licari från PH om sitt stora och empatiska hjärta

Denise Melinn Licari – @denicemelinn på Instagram – la upp den här videon på Instagram där hon förklarar för sina kritiker att hon absolut inte har någonting emot fattiga människor.
Den förra videon som spreds ska alltså ha varit en missuppfattning då…

Men jag förstår inte… tror hon på riktigt att den här videon ska vara till hennes fördel? 
Det KAN hon väl ändå inte göra? Eller?

Om det här är hennes försök där hon verkligen anstränger sig för att inte verka fördomsfull och diskriminerande, så undrar jag vad hon EGENTLIGEN har för inställning till mindre privilegierade människor när hon sitter hemma på sin kammare och inte behöver anstränga sig för att dölja sin uppenbar unkna människosyn? 

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En gång var hon så snäll mot en fattig att hon nästan gav personen pengar. Okej.

   Hon satt även bredvid personen, trots att den luktade! Så givmilt.

    I 25 minuter! Tyst!

     Så säg aldrig att hon ser ned på fattiga ever again!

      Vad är det för en vansinnigt otrevlig och korkad människa???

   Nej! Inte pengar!
   Hon nästan köpte mat till hen. Nästan.

   Om jag var en alien skulle jag aldrig landa på jorden om jag såg det där, i vart fall skulle jag inte välja att ta kontakt med människor.

    Det största beviset på att det finns intelligent liv utanför vårt solsystem, är att ingen av dem har försökt kontakta oss.

   Är det en sketch?

   Tänkte precis på att det kan inte vara samma Denise som var tillsammans med den yngre Elvis (en typ sångare/rappare som blev känd tex via Joakim Lundell) och när hon öppnade käften så jo, det är hon. Hennes personlighet är vidrig i verkligheten också. Hon brydde sig inte om att Elvis var minderårig och hon bryr sig verkligen inte om fattiga personer. Dock är hon inte direkt rik själv så..

  Jag finner inga ord just nu. Återkommer ?

  Herregud vilken nolla ?‍♀️

  Men nej. Jag tycker nästan lite synd om Denise. Hon känns väldigt ehrrm ”ung.” Nej men hon måste uppenbarligen mogna och få lite mer livserfarenhet innan man kan lyssna på vad hon säger.

   Hon känns som en person som lever i sin egen mycket begränsade Instagrambubbla.

   You can’t polish a turd.

   Min dotter är nio år och vill alltid ge sina mynt till uteliggare etc.
   Så nej, det har inte med mognad att göra. Hon är inskränkt.

  Hey guyyys jag satt här och tittade på utsikten och kom på att lite för en månad sedan träffade jag en uteliggare! Jag gav fingret, ville ta hela handen.

  Men hjälp !!! Flickan behöver fälla ner pungen och landa.

   Haha jaaa! ??

  Antingen är hon såhär vidrig på riktigt, alternativt framställer hon sig så för att provocera = få uppmärksamhet. I vilket fall – patetisk tönt som bör ignoreras.

   Tror hon är naturligt personlig☺

  ?‍♀️?

  Finns väl ett ord om henne: Sinnesslö.

  Det här är ju …. nä, jag hittar inte orden. SÅ illa är det. Så, så jävla illa.

  Kan inte se inlägget eftersom hon nu gjort sitt ko to privat

   Det kommer från Dyngbaggegalans konto.

  Har hon filter i videon eller ser hon ut så irl? Menar inget illa men hon ser opererad ut eller filtrad då.

   Hon är EXTREMT filtrad ?

  Kronisk hjärnskakning? Snacka om att se ner på
  Människor i en utsatt situation usch!

  Jag tror inte det här specifikt beror på hennes ålder. Tror snarare att hon är ett mentalt kalhygge. Medfött och socialt betingat.

   Mentalt kalhygge?! Jävla panguttryck! 🙂

   Mentalt kalhygge, taget!!!

  Ååååka pendeltåg, jag är en loser baby, jag har inget körkort. ???

  Låter fattigt att åka kommunalt, borde ju ha privatchaufför.

  Älskar Dyngbaggegalan. ?

  Dashas stories nu. ??

   Vadå? För oss som inte har instagram…

    Hon fick en allvarlig komplikation under graviditeten. Barnet fick förlösas 6 veckor tidigt och hon fick operera bort livmoder + en del av urinblåsan. Hon förlorade mycket blod och fick sedan vänta länge innan hon fick träffa sin son. Efter detta fick hon veta att det var fullt på neo och hon skulle behöva sova på annan avdelning än sin son men det löste sig efter mycket om och men ? Lite kort sammanfattning..

     Det löste väl sig för att ifrån sa sig vård? Typ blir det ostabilt för henne skulle personalen på neo säga till men inte den eftervård osv som operationen hon genomgått kräver. Så uppfattade jag det hela men kan ha missförstått.

      Ja men man ska väl inte behöva ifrångsäga sig vård för att vara med sitt barn

       Nej precis det var ju det som var så sjukt. Stackars Dasha 🙁

   Men gud, rinner tårar. Vilket trauma. Inte bara vara ifrån sitt stora barn, utan gå igenom allt det också.
   Hoppas verkligen allting kommer bli bra ❣️

  Fy fan vilken vidrig människa.

  så trashig………

  Vem är hon?

   Låt bara människan passera i ditt liv. Finns inget där att slösa energi på.
   Jag vet inte, men det känns som att dessa brudar har blivit mer och mer korkade ju fler säsonger av dessa skitprogram som rullar.
   Linda Rosing framstår ju som en hyfsad kandidat till finansministerposten jämfört med den här.
   Jag kan inte påminna mig om att det var så här pass illa förut? Iofs så har väl sociala medier med saken att göra, men tre generationer till av dom där och dom är nere på daggmask-nivå.

    Alla beter ju sig inte såhär dock

     Det är möjligt att jag har lyckats missa ett gäng kloka PH-deltagare med sunda värderingar? Beror det på att dom inte har nåt behov av att exponera sig i sociala medier isf?
     Kanske är så att det dom tunnorna utan innehåll som skramlar mest?

    Trt, jag håller med om varenda ord.

  Har ingen aning om vem hon är, men det känns mer som om hon försöker göra en Hanna Widerstedt, provocera så in i helvete med sådant som ”skär in” på djupet hos folk för att komma någonstans.

  Skulle nog inte ta det så seriöst…

   Fortfarande idiotiskt

   Då skulle hon inte göra sitt konto privat. Så knappast handlar det här om en medveten provokatör. De kan iofs vara både smarta och korkade, men jag känner ett stolpskott när jag ser den.

    Hon gör ju sitt konto privat för att få fler följare nu när hon blivit så uppmärksammad för detta

     De som följer henne efter detta, är lika stora stolpskott som hon.

      Skulle vara intressant att se hur många följare hon förlorat, resp, vunnit på den här lilla fadäsen?!
      Tror att de som väljer att följa henne nu hör det för att ha något att garva åt.. tusen resor värre än Anna Book

    Det är väl just därför hon låser.

  Hennes sätt att uttrycka sig på är helt idiotiskt!
  Men jag skulle handla en gång och vid ingången satt det en yngre man som frågade på knagglig engelska om en läsk. Jag har en ganska strikt bugdet och brukar inte kunna lägga pengar på saker ”bara sådär” men jag köpte ändå ett 6-pack med cola och gav honom. Han blev så glad! Men så nästa gång jag skulle handla så kände han igen mig och frågade om läsk igen. Denna gång försökte jag förklara för honom att jag inte hade någon möjlighet. Jag går in och börjar handla och rätt som det är så står han i affären med MASSA mat han plockat ihop, kommer fram till mig och ser frågande på mig om han kan lägga ner det i min korg. Efter det kände jag mig inte bekväm med att handla där på ett tag.

   En gång när jag skulle handla kom det fram en dam som ville att jag skulle köpa henne ett paket med kycklingfileer som kostade runt 100 kr. Jag tackade nej till det, jag skulle inte ens köpa sånt för mig själv (för dyrt). Det känns att vissa människor tror att ALLA i Sverige har det så gott ställt att man kan köpa såna där dyra grejer till vilt främmande människor, det är ganska irriterande.

    Tror inte för fem öre att ni inte skulle ha råd att lägga pengar på en läsk eller kycklingfile för 100 kr till en tiggare. Ni vill inte, punkt slut. Skyll inte ifrån er.

     Du har väl ingen aning om deras ekonomi?

      Ingen har så dålig ekonomi så man inte har råd med en läsk om man kan handla något till sig själv.

      Dessa bortförklaringar är så fula tycker jag. Fine, alla kanske inte har råd att storhandla för 800 spänn det köper jag. Men alla har råd att lägga pengar på en kycklingfile för 100 kr eller ännu mer en läsk. Herregud.

       Det kan du inte veta du har ingen som helst aning så sluta anta. Folk kan ha skulder, låga inkomster, inget riktig lön av arbete osv mm. Så som sagt saker du vet ingeting om är bättre att hålla tyst om!

       Kan inte du söka på fattigdom i Sverige barn, tillexempel? Så kan du se hur många föräldrar som vänder på varenda krona de har, som inte kan låta sina barn gå på några barnkalas eller aktiviteter? Läs på lite hur många som ligger vakna och är oroliga för att inte kunna betala sina räkningar, absolut detta senaste året. Och sen kan du berätta för de här föräldrarna att de visst har råd och absolut kan lägga 100 kronor på någon annan.

       Ingen privatperson är heller skyldig att försörja en fattig EU medborgare när deras hemländer vägrar ta ansvar trots mycket pengar från EU

        Håller helt med. Men säg det då istället för att skylla ifrån dig på att du inte har 8 kr över.

         Till dig med:

         Du får tro vad du vill men du VET ingenting. Just nu har t ex jag ca 800-900 kr kvar/månad efter att räkningarna är betalda. Med dessa pengar ska jag bekosta mat, mediciner, ev. läkarbesök, hygienartiklar, enstaka enkelresor med kollektivtrafiken (tacka vet jag att bo centralt och kunna promenera nästan överallt), kläder (nej, blir inte så mycket kläder) och allt annat jag behöver. När det blir läkarbesök eller nåt annat oväntat så blir det ett himla pusslande. Så nej, jag har inte råd att köpa kyckling för 100 kr eller ens en läsk till nån annan. Ta reda på fakta innan du uttalar dig nästa gång, din ***** ********.

          Du har fortfarande råd att ta 8 kr av 800 spänn. Då har du 792 kr kvar. Ingen skillnad för dig?

           Du får väl avstå en tröja den månaden isf, så går det. ELLER så köper du din tröja, men det är då ditt val. Handlar inte om att du inte har råd att köpa kyckling.

           Tänk då också på att de 8 kronorna är potentiellt en del av, till exempel, en bussbiljett som Anonym får överväga att avstå för att köpa en läsk åt en okänd. Så det är inte så svart eller vitt som du verkar vilja ha det till.

           Ja exakt? och det kanske inte anonym vill avstå, vilket jag FÖRSTÅR. Men då har hon fortfarande ett val, handlar inte om att man inte har råd med en läsk till en tiggare

           Nej, det har jag inte så du kan sluta tjata. Jag ser att det är för svårt för dig att medge när du har fel, vilket du verkligen har, men du kommer inte att ha rätt hur länge du än tjatar.

           Egoist är vad du är, inget annat.

           MJ: Ja exakt, det handlar om hennes prioriteringar.

           Och du är ett pinsamt troll som inte ens kommer på några vettiga kommentarer.

           Är det TrH i farten? Låter som hon: en besserwisser som inte kan medge att hon har fel även om det enda hon har är att ha fel.

           Du tycker jag har fel. Det du tycker är inte sanning, kära anonym.

           Jag tycker det är du som inte har svar. Du säger bara att jag har fel.

       Om jag bara har 1000 kr kvar, storhandlar jag hellre till mitt hushåll för 800 kr än köper kyckling till en främling för 100 kr.

        Ja absolut, men det är fortfarande ett val, inte att du inte har råd.

         Gör du det själv, Denise?

         Fast herregud. Du kan väl inte vara så korkad att du inte inser att vad någon vet om sin egen ekonomi är sanningen?

         Dessutom har ju du helt ändrat vad du skrev, nu handlar det om 8 kronor – men när du startade diskussionen handlade det om 100 kronor som du pratade om.

         Utöver det har du noll koll på vad de 800 kronorna skall gå till. Du vet inte om det är tåg, bensin, skolböcker, en jacka som kanske behöver inhandlas. Du har noll koll.

          Men snälla.

          Alla har råd att lägga 8 kr. Alla har råd att lägga 100 kr. Men visst, alla har inte råd att lägga mer än så.

          Vad jag gör har 0 relevans men om du absolut vill veta så nej, jag ger aldrig tiggare. Men jag säger inte heller att jag ”inte har råd” för att döva mitt samvete. Jag vill inte, av många skäl. Men jag har råd och det har ALLA

           Nej, det har inte alla. Alla köper inte läsk till sig själva, eller kött eller smågodis. Jag förstår att du har levt ett oerhört skyddat liv och därför kanske har svårt att relatera till hur folk kan leva krona för krona – men bara för att det inte är din verklighet så betyder det inte att det är verkligheten för alla. Har du inga pengar och barn att ta hand om så handlar det inte om att prioritera utan att se till att göra det absolut bästa man har för att ens barn skall ha allt det som dem behöver: Man kan inte prioritera bort att ens barn har en vinterjacka eller mat på bordet. Jag vet flera föräldrar som aldrig handlar till sig själva eller prioriterar dig själva utan äter rester varje gång barnen är borta och vrider på varje krona. Föräldrar som har skulder och oroar sig långa nätter för att inte kunna betala, för att bli vräkta eller för att deras barn skall bli retade i skolan när de dyker upp med andrahands kläder. Folk som inte valt det här utan helt enkelt haft otur i livet.

       Jag är ett levande exempel på dålig ekonomi som ensamstående med flera hemmaboende barn! Får alltid i slutet av månanden låna pengar av mitt ex för att klara mig. Skulle aldrig kunna hjälpa till om en utomstående skulle vilja ha något. Bistra sanningen.

       Poängen är väl att man inte köper kyckling/läsk pga det är för dyrt, till en själv. Då är det väl fullt rimligt att man tycker det är för dyrt att ge bort till en främling?

     I 3 månaders tid har jag inte ens haft råd att köpa ett extra paket nudlar. Allt är relativt.
     Men tror mest att du har bestämt dig redan och tycker det är kul att få trycka till andra.
     Alla har ju dock rätt till en åsikt, även om den är fel.

      Men va? Har du en budget som gör att du inte har 3 kr över? Undrar genuint

       Japp, ibland var det på gränsen att det inte räckte till räkningarna. Men nu äntligen har turen vänt med jobb och allt.
       Allting kraschade för 10 månadersen och för 4 månadersen tog de sista sparpengarn slut.
       Så jag hade absolut inte handlat läsk åt en främling, då i alla fall.

       Men ja? Personen skrev ju precis det ??‍♀️

        Snälla spela inte dum

        Lek inte dum I

     Stella:

     Du får tro vad du vill men du VET ingenting. Just nu har t ex jag ca 800-900 kr kvar/månad efter att räkningarna är betalda. Med dessa pengar ska jag bekosta mat, mediciner, ev. läkarbesök, hygienartiklar, enstaka enkelresor med kollektivtrafiken (tacka vet jag att bo centralt och kunna promenera nästan överallt), kläder (nej, blir inte så mycket kläder) och allt annat jag behöver. När det blir läkarbesök eller nåt annat oväntat så blir det ett himla pusslande. Så nej, jag har inte råd att köpa kyckling för 100 kr eller ens en läsk till nån annan. Ta reda på fakta innan du uttalar dig nästa gång, din ***** ********.

      Prioriteringar

      Verkligen!

      Människor som inte förstår skillnaden på jag har inga pengar = 0kr
      Jag har inga pengar = inte råd med några oförutsedda utgifter.

      När man inte själv vet när man kan äta nästa gång, ja då håller man hårt i varendaste öre!

      Hoppas det vänder för dig anonym❤

       Men då har du ju pengar, men vill lägga det på annat för du har det tajt? Det är okej, men säg inte att du inte har råd

       Prioriteringar alltså. Inte att du inte har råd

        Så du är en troll. Okej.

        Rätt uppenbart att du inte förstår hur ekonomi fungerar.
        Och tror tyvärr inte att du är så intresserad av att lära dig heller.
        Men jag hoppas verkligen att du aldrig behöver lära dig skillnaden på råd och råd!

        Ja helt rätt prioriterat.

       Tack snälla våffelskägg! ♥️ (Ditt alias ?)

     Poängen är att det liksom inte tar slut där. De kräver mer av dig nästa gång. Svenskar är så naiva.

      Exakt och dessutom finns det andra bättre sätt att hjälpa på. Men antar att de som ger pengar och köper mat till tiggare känner sig väldigt goda för stunden.

    Jag skulle aldrig betala kycklingfiléer åt någon random person på affären. Har de inte råd att äta kyckling så får de väl köpa något annat. Inte min uppgift att göda andra med mina surt förvärvade pengar.

     Precis, man kan till exempel köpa kikärtor i tetra för ca 8 kr styck. Att äta dyrt kött är ingen rättighet.

  Fördömer verkligen hennes sätt att uttrycka sig i videon, uppenbarligen är hon inte väldigt smart. Med det sagt så väljer jag personligen att aldrig ge tiggare pengar eller saker. Jag är i alla fall trevligt och hälsar men vi har ett så starkt skyddsnät i Sverige att om man är här lagligt har man redan alla rättigheter och möjligheter att få ekonomiskt stöd av soc om man är arbetslös. Jag stöttar inte kriminalitet vilket olaglig invandring faktiskt är.

   Ingen människa är illegal

    Humanistiskt är ingen människa illegal, men juridiskt – jo

   Man kan ju vara i Sverige utan att vara medborgare? Vi har dessutom fri rörlighet inom EU.

    Du kan vara i ett annat EU-land än ditt eget i max 3 månader. Efter det är du skyldig att söka tillstånd och eget uppehälle mm.

     Fast nä, inte inom Schengen

      Är du säker? Vilken paragraf lutar du dig på?

       Här är min…,

       ” You can stay in another EU country for up to 3 months without registering there but you may need to report your presence. The only requirement is to hold a valid national identity card or passport. If you want to stay longer than 3 months, you may need to register your residence.”

       https://www.google.se/amp/s/europa.eu/youreurope/citizens/residence/residence-rights/indexamp_en.htm

        Och….

        ” People who are employed in another EU country are entitled to live there. Jobseekers are also allowed to stay in another country while they are looking for a job. (See the right to look for a job)

        The host country may require them, as ”EU migrant workers”, to register with the authorities as residents. (See Directive 2004/38/EC)

        Other legal and administrative formalities depend on the length of stay – up to 3 months, more than 3 months, or permanent.”

        https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=460&langId=en

         Som EU-medborgare har du rätt att bo, jobba, studera, söka jobb eller leva som pensionär var du vill i EU.

         Du kan vistas i ett annat EU-land i upp till tre månader utan att registrera dig där, men du kan behöva anmäla din närvaro. Du behöver bara ha ett giltigt nationellt id-kort eller pass. Om du vill stanna längre än tre månader kan du behöva anmäla bosättning.

         Här har vi det på svenska, notera gärna ordet ”kan” ?

          Ja… precis det jag länkade till.

          Men i praktiken ver jag inget land som inte kräver det ink Sverige. Att Sverige inte väljer att driva igenom det alltid är en annan fråga men det är fortfarande inte lagligt.

           Om man är svensk medborgare eller har rätten att bo och leva här har man även rätt till socialbidrag. Då kan man köpa sin egen mat och behöver inte sitta utanför Ica och tigga. Av någon anledning nekas de bidrag och då tänker inte jag vara den som ger dem det. Det har jag ingen skyldighet till alls, vårt samhälle är uppbyggt för att kunna stötta alla som har rätt till svensk hjälp.

          Det räknas väl knappast som ”jobbsökande” att tigga? Självklart får vem som helst resa till vilket land som helst och befinna sig där om man på lagligt vis arbetar, studerar eller jobbsöker. Bidrar man till samhället på så vis har man även rätt till socialbidrag om man sedan blir av med jobbet eller liknande. Men att VEM som helst får bara flytta till valfritt land och ska kunna överleva helt på tiggeri? Tycker du att jag kan åka till usa och bo där och enbart förvänta mig att leva på andras fickpengar? Tyvärr men så kan helt enkelt inte världen fungera.

  Det är alltså samma källa men på svenska, https://www.google.se/amp/s/europa.eu/youreurope/citizens/residence/residence-rights/indexamp_sv.htm om du skulle vilja ha länken ? men står på engelska också ”may”

   Som sagt… din länk är samma som min och bekräftar precis det jag ursprungligen sade. Du har rätt att vistas i ett annat EU-land än ditt eget i max 3 månader. Shengen-anslutet eller inte.

    Det står ingenstans att du är skyldig att söka tillstånd som du påstod?

     Ok. Utrycker mig fel. Registrera sig var det jag menade (vilket är en sorts tillstånd då du inte får stanna utan skäl). Bättre?

      Men: ”Om landet kräver att du registrerar dig, kan du få böta om du inte gör det. Du får dock bo kvar i landet och kan inte utvisas bara av det skälet.”

       Som sagt, nämn ett land som inte kräver det. Att registrera sig.

       Och jo, du kan bli ombedd att lämna om man inte kan försörja sig själv, har bostad mm eller på annat sätt är olämplig. (Ett jobb är dock inte nödvändigt. Men ett eget tak över huvudet är, etc. ).

       Skäl att få stanna …

       ” You will need a valid identity card or passport and:

       Employees / Postings abroad:
       •Certificate of employment or confirmation of recruitment from your employer.

       Self-employed:
       •Proof of your status as self-employed.

       Pensioners:
       •Proof of comprehensive health insurance
       •Proof you can support yourself without needing income support: resources may come from any source

       Students:
       •Proof of enrolment at an approved educational establishment
       •Proof of comprehensive health insurance
       •Declaration that you have sufficient resources to support yourself without needing income support: resources may come from any source.”

        Vi bryr oss inte!

  Ha, ha…men, är det sant detta? Så fick jag förvånas även idag över sann idioti. Drar mig till minnes Victoria Silvstedt som i en intervju sa att hon minsann matat en hemlös ur handen…
  Ändå najs att hon trots stanken kunde ha tänkt sig hjälpa till (men nån måtta fattar man att det får vara). Wow, vad ska det bli av denna människa?

  OT men alltså har någon annan än jag lagt märke till Josefine Ottossons mage på de senaste bilderna. Det ser ut som att hon har värsta magmusklerna, och inget konstigt med det om det inte vore för att hennes mage såg heeelt annorlunda ut för knappt en månad sedan. Inte en chans att det är riktigt utan måste vara filter/Photoshop!
  Camcam.. kan inte du snälla ta en titt på det ?

   Kanske operation?

   Hon har gjort en fettsugning, en dålig fettsugning där fettet är ojämnt borttaget.

   Hon har gjort en BBL, då tar man fettet från magen. Väldigt vanligt att magen ser ut så efter en sådan operation m, s.k bbl-mage

  Hahahahha förlåt men jag måste vara den enda som tycker att hon är störtskön. Asså är helt seriös! Är väl gumman ganska rolig ändå

  Jag hade hellre umgåtts med en uteliggare än denna tjej.
  Hon har ingen respekt för hemlösa, men jag har mindre respekt för överopererade små bimbos som säljer bilder på sina könsdelar på nätet.
  Undrar om tanken slagit henne, att många känner en likadan avsmak mot henne.

  Fy fan vilken genomkorkad och vidrig människa ???????

  Det där gick bara rakt utför..nej men alltså tror hon på riktigt att människor ska ändra uppfattning om henne efter denna videon!? Lite som en bilolycka, man vill inte kolla men man kan inte låta bli.
  Hon uppfattas ju inte som en sympatisk och trevlig människa direkt. Satt tyst i 25 minuter och sa ingenting om att personen luktade, duktig du är ???.
  Nej, nej, nej alltså nej vissa personer ska inte få ha utrymme att uttrycka sig offentligt. Hon behöver ju någon som hjälper henne med va fan man kläcker ur sig och inte.

  Snälla, satsa på att vara tyst aningen längre än 25 minuter… typ 25 ÅR!

  Känns som Paow två..

  Stackars hennes mamma, jag skulle skämmas om det var mitt barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.