Hur många spökskrivare har egentligen Isabella Löwengrip?

Hej och förlåt för inlägget där jag verkar ha missförstått det hela.

Vi är mitt uppe i vår flytt, lastbilen kommer i morgon bitti och jag stressade helt enkelt när jag skrev det här inlägget i natt eftersom jag fortfarande vill publicera inlägg till er.

En förklaring, men ingen utsäkt, men däremot vill jag be Isabella om ursäkt för att jag skrev det här felaktiga inlägget om henne.
Tack för att ni checkar mig när jag gör fel.

💜

 Kan kanske vara bra om alla spökskrivarna får samma information och instruktioner så slipper det bli så HÄR

 

tokigt?

På Instagram har nämligen Isabella Löwengrip och Paul missat sitt flyg till Sverige pga nerfallna stenar slm blockerade vägen, medan det på bloggen står att deras flyg blivit inställt pga strejk.

Stenar? Strejk?
Sak samma?
Vad är sant och vilket version är totalfabulerad av det resande sällskapet?

Place your bets, people! 🥳

Tack för tips! 

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför skulle hon ha spökskrivare? Klart hon inte har. Du missförstår ju, flyget blev inställt på måndagen av strejk och sen idag tidsag missade de flyget pga avtängd väg pga stenras. Du får skriva en rättelse.

   Tror hon har spökskrivare. Och fler änn henne. Tror inte det är så ovanligt. 😉

    Men snälla, klart hon inte har en spökskrivare med på resan, hur tror du det går till då. Gissar spökskrivaren var hon är, vad hon gör och vad som händer eller skriver isabella först till spökskrivaren och berättar ist för på sin insta.. Nej självklart inte, det är nog Isabella själv som skriver och c som missförstått här. Det rätta vore väl att ta bort inlägget men c vill smutskasta Isabella och letar fel på henne och var nu lite för snabb.

     Jag tänkte inte på resan när jag skrev min kommentar.

     Haha nej inte med på resan så klart. De finns ju hemma eller var de nu bor och hon mailar väl det dem ska skriva bara? Svårare än så är det ju inte. Många har spökskrivare.

      Varför har dom spökskrivare till sociala medier? Varför skriver dom inte själva?

    Tror det är ovanligt att ha för sina sociala medier. Däremot alla influensers som ”skriver” böcker lär nog ha det.

     Fast just Bella har tidigare varit öppen med att hon har haft det?

      Jaha det visste jag inte. Följer inte henne så har inte koll på exakt allt kring henne.

      Har hon verkigen sagt det? Så mycket som påstås här om henne som inte stämmer. Men hon har ju haft anställda förut och de har säkert skrivit en del inlägg ibland men främst då samarbetsinlägg/reklaminlägg. Isabella har inga anställda nu, nej ingen assistent heller även om det står på bloggen men det är gammal text, så hon skriver själv.

      Nej, det har hon inte. Däremot har det påståtts så många gånger här inne att det blivit en ”sanning”.

     Inte ovanligt att influenser har folk som skriver deras instainlägg.

      Skulle säga att det är fler som inte har det i alla fall.

     Nej det är inte ovanligt. Har själv jobbat med att skapa content på ett företag som skapar content år influencers och företag

   Ja, håller med! Spökskrivare eller ej, men det stämmer ju 🙂

   Hon har dock haft det. Hennes syster skötte bl a Instagram tidigare och tabbade sig rejält när hon, på sin egen insta, skrev om en mysig filmkväll med Odd. Det gäller att vara inloggad på rätt konto.

   Tror dock att bloggen skrivs av Bella nu. Språket är väldigt enkelt och samma typ av skrivfel återkommer. Det blir ofta ett inlägg sent på kvällarna, ibland inget alls. Undrar hur länge hon fortsätter blogga?

    Oj kollade du hennes systers konto också, du är nyfiken. Nu tror jag kanske du hittar på men om det var så så kan ju både bella o systern haft filmkväll med odd. Men visst hon kan ju ha bett systern någon gång kanske att skriva åt henne och lägga upp. Ja det är tydligt att bella skriver inläggen själv, hon har inga anställda och ingen kontakt med systern ju. Detta är ju ett missförstånd dessutom så har ju inget med spökskrivare att göra, ganska fel att skriva att hon har spökskrivare och fabulerat.

     Du verkar lite lätt besatt i din iver att försvara Isabella. Så hon har folk som hjälper henne med sina sociala medier.
     Är det något fel med det?
     Du reagerar som det skulle vara ett problem.

      Tycker annars att vissa verkar besatta i sin iver att leta fel på och smutskasta Isabella. Många som missuppfattar, förvrider och fabulerar om henne.

      Uppdateringen verkar vara ännu en lögn för hur kunde inlägget skrivas inatt när det är idag de missat flyget och idag som Isabella lagt upp det på sin insta. Ooops men bra med en ursäkt i alla fall.

       Ja, du ser…
       Noll koll i flyttkaoset.🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

       Fan vad jag avskyr att flytta. 😵‍💫😫😵‍💫😫

   Jess, din kommentar är den enda som behövs. Move on. Nothing to see here.

   Aaaatt du orkar

    Hon hade rätt..

   Sådär har jag också uppfattat det..

  Hon slant på tangenterna🤪

  Jag tolkade det som två olika missade flyg – först pga. strejk och sedan dagen efter pga. stenar?

  Du bör nog ha lite bättre koll innan du kastar skit och påstår saker. Flyget intställd på måndagen och missade flyget idag som är tisdag. Så ingen spökskrivare och inget fabulerat vad det verkar.

  Det är ju två olika händelser. Två olika dagar.

  Inget konstigt alls om man läser ordentligt.

  Strejk OCH stenar?! Maximal otur.

   Maximal tur. Slippa åka hem. Odd tar hand om barnen.

    Tänkte samma sak… Hon var ute med båten i Medelhavet så pass länge att hennes vecka med barnen blev kort och nu är hon Italien flera extra dagar.

  Det blir förvirrande när bloggen uppdateras ett dygn senare än Instagram.
  Det gäller att hänga med. Som påpekats är det två olika orsaker till att hemresan dröjer.
  Undrar om flyget kan bli inställt imorgon onsdag?
  Har det gått troll i en resa kan det nog fortsätta.
  Jag satt fast fyra dagar i Tokyo 2010 i väntan på hemresa på grund av det isländska askmolnet från Eyjafjallajökull.
  Kanske det finns vulkaner även i ”italienska alperna” dvs Dolomiterna?

  Kan kanske vara bra om du läser ordentligt och har koll på dagarna och inte är så snabb med att anta vilket ju är fult att göra. Men du är så snabb med att leta fel på Isabella och vill smutskasta henne. Att du påstår att hon har spökskrivare när det är du som missförstår och hittar på. Lågt.

  Det kan vara helt fel, men när jag läser dessa inlägg som du har publicerat verkar det som att de skulle resa hem 26/7 och genom strejk blev det 27/7 istället. När det var dags för att resa hem idag hade vägen blivit blockerad och de stannar kvar ett dygn till. Har jag missuppfattat?

   Nej, du fattar helt rätt!

    Vilken tur! Jag blev osäker och eftersom jag inte följer henne har jag ingen kännedom om hur hon brukar uppdatera sociala medier.

  De åkte ju till Como för att flyget blev flyttat.. Och sedan verkar det ha blivit strul med nästa flyg när de skulle lämna Como. Nog för att jag ogillar Blondinbella och hon kan säkert ha ljugit om nåt av okänd anledning men detta var ju rätt spydigt och ogenomtänkt.

  OT: Mona har återigen inside information om någon, enligt henne, ohederlig inredningsbutik. Inte svårt att veta vem det handlar om, om man gillar marockansk keramik och har koll på Skåne. Blir det då förtal?

   Du kan ju inte berätta vilken butik det är, men du som verkar ha koll på skåne har du några tips på inredningsbutiker som har lite ditten och datten.. Gärna lite marockanskstil

   Utan att ha läst inlägget misstänker jag att personen som driver den har beskrivits som snyggaste innan? Dvs varit en vän?

  Två helt olika händelser ju. Hur är det med din läsförståelse? 🙄🙄

  Men här har du verkligen läst slarvigt, det var ju inte särskilt svår att förstå att det var två separata händelser. Jag tycker du ska rätta i ditt inlägg.

  Förstår att man gärna vill få det till att Bella ljuger. Men här läste du nog lite för snabbt va?

   Ljuger gör hon säkert men det klarar hon utan hjälp. Skönt att resa vidare till nya hotell och slippa vardagen med barn, laga mat o s v.

  Både du och tipsaren behöver nog ta ett par djupa andetag rörande allting som rör Isabella 😊

  Alltså språket varierar så pass mycket att det måste vara flera som skriver.

   Oj, då ska du se hur mina mess och mina jobbmail varierar i språk!
   Vad jag vet så har jag inte en spökskrivare varken till privata mess eller till jobbmail (även fast jag skulle vilja)

    Men det är ju skillnad. Isabellas sociala medier är hennes jobb? Hon bör ha det språket där efter.

   Nja tycker väl inte språket varierar så mycket men även om det skulle det så är det fullt normalt. Även härinne varierar språket.

  Det här var pinsamt från din sida. Helt uppenbart två olika händelser. De hamnade i Como på grund av strejken, och påväg från Como så missade de flyget och hamnade därför i Milano i ett dygn.

  Kom igen liksom.

  Varför reser människan hela tiden? Hatar hon sitt hem, eller vad?

   Eller så tycker hon bara om att resa.

    Snarare att gratis är gott.

   Halva huset saknar fungerande elektricitet och hon har inga tv-kanaler. Verkar ganska otrevligt. Läskiga huset var i alla fall mer beboligt 👍

    Men ganska många i bellas generation streamar väl det de vill se? Inte många av mina vänner som har något kanalutbud utöver det som ingår som standard (vissa har inte ens teve utan kollar allt streamat i datorn). Så att det skulle vara ett tecken på ett otrevligt hus/hem vet jag inte.

     Hon klagade över att hon inte kunde se EM-fotbollen på TV4.

      Och det är ett tecken på att hon inte trivs i sitt hem?

   Varför bli så triggad av att andra människor reser? Du är ingen dåligt människa om du inte tycker om den ”vanliga svenska vardagen”. Det är inget fel på dig om du inte trivs me att hela tiden sitta hemma, ha samma rutiner dag ut och dag in. Är det avundsjuka eller varför hänger så många upp sig på detta?

    Hon reser jämt och skiter uppenbarligen i miljön och att det pågår en världsepedemi!

    Men så klart, bara ego-bella får sitt! 💩

     Det är inte brottsligt att strunta i klimathotet och pandemin 😄

      Nej men det är korkat.

     Lika ego som en stor majoritet av svenskarna.

     Ja uppenbarligen så brinner inte alla utanför den här bloggen för miljön. Alla kan inte vara sådana hjältar som vi som läser den här bloggen.

   Jag älskar att resa OCH jag älskar mitt hem. Måste man välja bara det ena?

   Haft en hel del skumma typer kring hemknutarna så otryggt hemma och anonym och trygg utomlands.Hon har även sagt i podden att hon vill att roliga saker ska hända hela tiden.Hon blir rastlös av vardagen och gillar inte laga mat själv och sånt.

  Det har hänt rätt många gånger att du bara i princip kopierar och klistrar in vad en tipsare skrivit till dig. Alla gånger detta har hänt får du ju väldigt många kommentarer om att du har missförstått, eller postat något förhastat.
  Ta lärdom av dessa kommentarer och ta ett andetag och två minuter över att reflektera och googla på vad det är du bli tipsad om innan du sväljer det med hull och hår.

   Nu är det här inte Uppdrag granskning direkt…

    Nä, allt gäller ju bara influencers. Gör Camilla det hon anklagar influencers för är det helt normalt och okej 😉

    Nej men det blir ju jävligt märkligt när inlägget går ut på att Isabellas spökskrivare är slarviga när det i själva verket är Camilla som läser slarvigt.

    Och då kan man påstå vad som helst? Brukar inte den här bloggen prata en del om det här med trovärdighet…?

    Att gå in och själv läsa det man blir tipsad om innan man skriver om det är väl inte direkt att göra en djup granskning?
    Det är väl det minsta man bör göra kan jag tycka. Men det kanske bara är jag?

    Nej, men Camilla tjänar bra med pengar på den här bloggen så lite mer än minsta möjliga insats förväntar man sig…

  Kanske du ska anställa några spökskrivare?

  Det är ju, som många redan påpekat, olika datum. Men det står ju även tydligt att det rör sig om olika platser.

  Ok, det verkar inte ha varit någon strejk på Linate flygplats denna vecka (ej heller förra). Stormen var söder om Milano, ner mot Parma. Como ligger långt norr om Milano. Så något är lite underligt.

   Barnens pussar är inte lika lockande som spa i Milano tydligen 😂

   Den här kommentaren är läskig, på riktigt.

   https://www.flightstats.com/v2/flight-tracker/SK/690?year=2021&month=7&date=26&flightId=1066248233
   Flighten blev inställd. Om det var strejk på flygplatsen hos flygbolagen, flygbussarna eller vad det nu var spelar väl egentligen inte så stor roll egentligen?

   Hon ljuger inte heller om att vägarna runt Comosjön är avstängda: https://www.viamichelin.com/web/Traffic/Traffic_info-Como-22100-Como-Italy
   Är rätt så lätt att googla på. Försök få vägvisningar av google från Ossuccio till Torrigia tex.

    Ja, det är en konst att kunna googla bra. Tyvärr fastnar folk med en sökning/de första träffarna.

    Strejken rörde förövrigt SAS.

    https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-07-26-italiensk-flylederstrejke-aflyser-fly-til-og-fra-kobenhavn

   Murveln det kan ju ha varit just det flygbolaget de skulle åka med som strejkade, och det var åskoväder i Como så det är inte lögn. Detta att leta fel på bella, smutskasta henne och tro och påstå att hon ljuger om allt är väl bara för tröttsamt och känns väldigt ute.

   Menar det, ingen strejk..? Inget om det i svenska nyheter iaf vilket det brukar vara.

  Nej det tror jag inte på. Det är ju två olika dagar.

  Läs igen, i blogginlägget skriver hon om att flyget blev inställt pga strejk och att de därför åkte till Como i två dagar. Och sen uppdaterar hon instagram och berättar att de missade flyget idag pga stenar som rasade ner i Como. Tycker du ska uppdatera detta inlägget och erkänna att du missuppfattat 🤷🏼‍♀️

  Var ska du flytta nu? 😊

   Vart*

  Stackars Odd som hela tiden måste backa upp henne för att hon alltid är ute och reser och inte har någon marginal, det är aldrig tvärtom 🙄 Odd måste ju också få ha ett liv och planer…

   Det skulle Oddan ha tänkt på liiiite tidigare, innan han skaffade barn, inte 1 utan 2 med Bella. 😏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *