Jag gör vad jag vill för jag är en influencer!!!

Angelica Lundin är en mindre influencer med snudd på 50 000 följare på Instagram.
Hon befinner sig just nu utomlands där hon bor på hotell vars personal hon verkar ha förklarat någon typ av krig med.
Anledningen? Hon gav områdets alla gatukatter mat, och gjorde så på hotellets porslin.

Om hon ombeds att generellt sluta mata dem, eller bara sluta mata dem på hotellets porslin vet jag inte.
Den arga lappen var en smula otydlig vad gäller detta, men jag tror det gäller både att mata och hur det görs..
Hon blir som sagt topp tunnor rasande och skrev publicerade följande inlägg på story.

Nog det sista vi ses av mamman och hennes småbebisar. Städpersonalen skrev en arg lapp åt oss idag att vi inte fick ge henne mat och vatten och när vi kom hem hade de skrämt iväg mamman och två ungar. Jag gick ut och lockade fram henne med mat. Hon åt lite sen hämtade hon sin sista lilla kattunge. Jävla pissmänniskor. Hittar jag henne igen så ska jag fan använda hotellets alla tallrikar och mata mamman. // Hittar vi henne igen så finns det eventuellt några volontärer ifrån ett shelter som hämtar dem i morgon.

Bild på den arga lappen och ett "fuck you" Angelica själv. // En följare skrev till henne att tonen i hennes inlägg var omogen och att det förmodligen rörde sig om bakterier eller liknande. Angelicas svar till följaren? "Du är äcklig".
Bildkälla: Angelica Lundin Instastory

Är inte detta lite som att falla på eget grepp? 
Att besvara en kommentar om omognad genom att skriva det extremt omogna svaret ”Du är äcklig”.
”I have no further questions to ask, your honor.”

Vad säger ni?
Är det här en rimlig reaktion på hotellets porslinspolicy?
En gapig influencer som tycker att hon ska få göra som hon vill, för att hon är just en influenser?

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har lite svårt för folk som skriker att folk är äckliga, vidriga osv för att man inte ger hemlösa katter mat/inte är veganer/inte skänker pengar till organisationer osv. Hotellet kan ju ha haft problem med katterna på ett eller annat sätt. Maten kanske drar till sig råttor, som ger hotellet problem. Vet man inte andra sidan av storyn tycker jag man ska passa sig för att skrika att människor är idioter. Tror det procentuellt är ganska få människor som önskar och vill att en katt ska svälta ihjäl av hela sitt hjärta.

      Vilket hotell i Stockholms innerstad blir glad om det kommer turister och drar till sig 50 gatukatter & dessutom matar de med porslin hotellet köpt in för sina gäster? Blir de andra gästerna glada när de ser att de delar tallrikar med katterna? Hade scandic eller grand ställt upp på det om jag vill mata måsar? Om det finns nåt jobbigare än självgoda svenskar i Sverige så måste det väl vara självgoda svenskar utomlands…hon hade aldrig gjort så i Stockholm men nu funkar det tydligen.

        Jag tänker på alla möjliga parasiter dessa katter kan ha, nog för att hotellet säkert diskar tallriken, men jag hade inte velat dela porslin med en utekatt. Jag lider också med alla utekatter utomlands och i Sverige men matar du en katt från ditt hotellrum, vad händer veckan efter att du har åkt? Dumt att vänja dom vid att det finns mat där.

          Katters inälvsmaskar går inte på människor . Vi har samma fästingar.däremot Inte för att jag och min katt har samma porslin. Men du behöver inte vara rädd att bli smittad av katter för att de ätit på en människo tallrik.

            Katter kan visste bära på parasiter/sjukdomar som kan spridas till människan, tex rabies, giardia, mrsa, ringorm, salmonella, toxoplasmos, m.fl.

              Och spolmask, springmask m.m. Min veterinär har vantar med katter men inte med hundar just för katterna har många parasiter.

            Med tanke på katten hon gav mat precis fått ungar anser inte jag det är något fel.
            Det är fel hon ger en katt mamma med nyfödda ungar mat medans Alexandra Nilsson får en eloge för säga till om hundar i varma bilar? Man får väl se till skillnaden om det varit så att matat massa katter bara för en sak men att ge en katt mamma med ungar nej ser ej problemet.

              Man gör inte det vid hotellet.

        Offentlig person, kallar hon sig för i presentationen. Det är hon INTE. Hon borde ta reda på vad begreppet innebär. Man är verkligen ingen offentlig person bara för att man bloggar. Att bloggare numera kallar sig influensers är bra skrattretande. Vilka påverkar (influerar) de?
        Jag står helt på hotellets sida. Tjejen är bara ung, okunnig och oförskämd.

      Hotellet vill inte ha katter där, vare sig dom matas på deras porslin eller inte.
      Många hotellgäster vill inte ha katter i närheten. Där jag var kom det in katter i mitt rum för att den förra gästen matat dom. Sen åker gästen hem och katterna tror att dom ska fortsätta få mat där.

    Fullt förståeligt, även om man vill mata dom. Men det är ju så sjuuuukt mkt lösa katter som halvt flyttar in på hotell och får dit ännu fler om man matar dom.

    Sen att man vill ge dom allt är en annan sak. Tycker det är hemskt att se varma hemlösa katter/hundar utomlands ? Men förstår hotellet samtidigt.

      Det var därför jag älskade Grekland. Där är det fritt fram för alla katter att bo, äta och sova på hotellen ?

        Hahaha, nej verkligen inte Johanna. På många ställen i Grekland är det stora problem med katter och det sitter lappar om att det är förbjudet att mata katterna. Däremot kan dom matas utanför hotellområde.

    Man är inte garanterad rättighet att få bo på ett hotell. De flesta inrättningar har ordningsregler som i vanliga fall inte behöver förklaras ingående eftersom flertalet människor besitter något mått av folkvett. Om man medvetet överskrider dessa efter en varning kan man bli avlägsnad även om detta inte finns på flunsornas planet. Har full förståelse för att personalen inte vill locka hemlösa djur till hotellet eftersom det kan riskera deras arbetsmiljö och gästernas hälsa och säkerhet. Hade som gäst blivit förbannad om jag såg någon mata katter i närheten av mitt rum.
    Ska tilläggas att rabies är en hundra procent dödlig sjukdom och ett fruktansvärt sätt att dö. Gatuhundar och katter kan sprida rabies och många fler sjukdomar men har man enbart Instagrams Drömmiga Skola som enda källa till allmänbildning kanske man inte har koll på sådant.

      Hahahahahahahaha ”Instagrams Drömmiga Skola”, whippety whine that expression is now mine.

    “I will feed who or whatever I want”. Respektlös människa, hade kört ut henne från hotellet direkt.

      Upprörande att använda subjektsformen ”who” istf objektsformen ”whom”.
      Däremot blir jag inte upprörd över någon som matar ”hemlösa katter” som tigger mat från hotellgäster.
      Det har jag själv gjort utan dåligt samvete. Minns dock inte exakt om jag bröt mot någon hotellregel vid dessa tillfällen.

        Som andra skrivit kan det ju finnas en anledning till varför de inte önskar att gästerna gör det. Tycker hotellets regler får lov att gälla framför ens gäst egen vilja som dessutom uttrycks på ett sjukt barnsligt sätt.

      Människa? Du menar influencer?

        Är influencers inte människor numera?

      Hon får ju mata katterna, finns ingen lag emot det, men hon får inte mata katterna vid hotellet och inte på hotellets tallrikar.
      Men omtanken om katterna försvinner väl när hon måste anstränga sig genom att gå till en affär och köpa kattmat och sedan gå till ett mer lämplig plats och mata katterna där. Nej det går ju inte, måste ju vara bekvämt och enkelt, annars orkar inte dessa människor bry sig om behövande djur.

        fast följer man henne såg man att dom letade upp kattmamman sen också å gav henne mat utanför hotellet ???

    Ingen aning vem denna person är, men det faktum att hon verkar tro att hon kan sätta sig över alla regler om respekt och anständighet är så störande. Inser hon inte att hotellet kan tappa gäster på grund av hennes beteende? Hoppas de slänger ut henne.

    Jag tycker att hotellpersonalen gör rätt. Mata inte katterna!

      Tjena Hanna hur mycket tid lägger du på att kommentera på alla bloggar meddin länkadebloggadress. ??

        Hur mycket tid lägger du på att leta efter just Hannas kommentarer så du kan kommentera detta? 😉

          Hanna måste ha fler nicknames när det passar henne. ?

      Det står ingenting på lappen om att hon inte får mata katterna!
      Hotellet ber henne att inte använda deras porslin för det ändamålet. Det tycker jag hon ska respektera.
      Men, hon kan tydligen inte heller läsa ordentligt, dvs noll läsförståelse, därför ryar hon om att hon minsann matar vem hon vill och uppfattas som korkad när hon går i taket för något som inte presenterats i texten.

    Förstår om hotellet inte vill ha dit en massa hemlösa katter.
    Hon kunde använda sin ilska till att få folk/myndigheter mm att se till att katter tas om hand, kastreras osv
    Man matar inte katter ( eller fåglar, eller andra djur) vid hotell oavsett hur mycket man än tycker synd om dessa

      Man matar inte djur alls, om du inte känner djuret/ägaren eller vet mer om situationen. AVSKYR verkligen människor som matar änder i städer, hästar på landet, kor, katter… Bara gör det inte.

        Varför hatar du människor som matar änder?

          För att dem för det första ger dem bröd – änder ska absolut inte äta bröd. För det andra lockar det gäss. För det tredje följer änderna efter allt och alla i hopp om mat.

            De kan äta bra bröd ibland men det får inte bli standardföda.

            Ok, ja bröd ska man inte mata med. Sen matar man väl inte vid badstranden så andra störs såklart!

              Åh det finns folk till det med!

                Har en granne som matar måsar med leverpastej i hennes fönster, det är ingenting som uppskattas av de andra som bor i byggnaden

                  Omg hahaha. Stört.

                  Jag brukar mata råttorna utanför soprummet, kackerlackorna på den lokala pizzerian, fiskmåsarna på torget och duvorna på parkeringen.

                Jo såklart, massa folk är ju dumma i huvet…

        Jag matar fåglarna på vintern genom att köpa fågelfrön och ge, jag ställer ut vattenskålar på somrarna när det är extremt varmt åt igelkott, räv, osv. Jag matar katter som verkar hemlös tills dess att ett katthem får plats att ta in dessa katter.
        Vi har förstör naturen för djuren, vi har tagit mark för att bygga flygplatser, vägar, köpcentrum, städer, åkrar, osv. Detta gör att det finns mindre plats för djuren att finna mat på, jag ser det som en självklarhet att hjälpa och mata djuren när det behövs (tex vatten när det är varmt och foder under vintern), däremot ska man mata med rätt föda och på rätt plats.

    Jag kan förstå att man i ett ögonblick känner att man vill ge mat till katterna, för att man kanske inte tänker efter ordentligt vad det faktiskt kan innebära för hotellet. Om jag sedan skulle få en sådan här lapp hade jag ju självklart förstått dumheten i att mata katterna och tagit det till mig, eventuellt skrivit dit en ursäkt på lappen, istället för en så dum kommentar som hon skrev. Så respektlöst och verklighetsfrånvänt. Att dessutom använda hotellets porslin och inte förstå dumheten i att hotellets städpersonal behöver ta hand om dem.

    [Borttagen kommentar]

      Har hon barn?? ?

        Hahahaha så sjuk kommentar! ”Åh nej hon matar hemlösa katter på finporslin och ber ej om ursäkt för det = hon måste vara en dålig mamma!” Angelica är typ den skönaste och mest jordnära influencern vi har och hennes dotter Penny är helt jäkla fantastisk! Följ henne vettja så kommer du nog skämmas över den där kommentaren om några dagar. Ha det fint Alaska!

          När denna okända mini-influencer (var det Angelina namnet var? Orkar ej scrolla upp) ska försöka kommentera ett inlägg om sig själv ^ ?

    Team katter alla gånger ??

      Jag vill bli en innekatt i mitt nästa liv ?

        Fy vad deppigt! Kan lova utekatter som får jaga är så mycket lyckligare som mina och dom bor på landet! ???

          Nää, skönt att få chilla inomhus med en stor innätad balkong, utan bilar och ormar ?

          Lever farligt och kortare liv…

            Djur ska få vara utomhus punkt

    Alltså, är det ingen annan som tycker att det ser ut att vara hon själv som skrivit lappen? Om man jämför bokstäverna på lappen med svaret hon själv skrivit så ser det väldigt lika ut ? t ex order feed är ju med i både det som hotellet skrivit och det som hon givit som svar och det ser exakt lika ut ?

      Jag håller helt med dig. Väldigt lika bokstäver. Kanske ett sätt att skapa content?

      Håller med. Det luktar fejklapp lång väg! Vilket hotell med lite aktning skulle lämna ut en så oprofessionell lapp till att börja med? Mikroflunsan vill ha content och views.

      T:en är precis lika dana. Raka med ett streck över. Ingen böj eller liknande.
      Tror också det är fake.

      Det är ju en ganska speciell handstil med.

        Nej jag tycker handstilarna skiljer sig åt rejält. A:na inte minst, även l och h är helt olika.

    Toxoplasma gondii ??

    Jag matar alltid katter utomlands och köper mat eller smyger med lite kött (äter inte det själv så jag har inte dåligt samvete för att jag tar det alla andra tar) från frukost. Tror dock inte att jag använt porslinet från hotellet utan serverat i take away lådor och återanvänt kattmatsburkar. Förstår hennes känslor men tycker nog att personalen har rätt.

      Vem matar katterna när du inte är där? Vad händer med katterna när du försvinner? Vilka fler djur dras till maten? Jag förstår att du agerar i all välmening, men du gör problemet med lösa katter bara större.

        Anticimex arbetar helt klart mer effektivt i Sverige. Hoppas man tar efter mot ohyra i andra länder.

          Äckel. Anticimex dödar inte katter ditt pucko.

            Men fan. Människor! Bara sluta med uttryck som äckel och äcklig… får hjärnkramp varenda gång jag ser det. För jag utgår från att du är över 10 år gammal..

              Man är ett äckel dock om man kallar katter för ohyra och pratar om att de ska dödas. Vidrigt och oempatiskt. Det står jag för, hur gammal jag än blir.

        Närboende matar också samt restaurangägare.

    Känslan när en hotellverksamhet tagit sig igenom en pandemi, bara för att komma ut på andra sidan och då få besök av en person som lockar dit herrelösa katter för att framställa sig själv som en god person på Insta.

      Och använder ens porslin ??? Snacka om mardrömsgäst.

    ”Områdets alla gatukatter” har hon väl inte matat, utan en kattmamma som typ samma dag fått en kull ungar precis vid deras uteplats. Hade gjort eeeexakt samma sak, utan tvekan. Hade kanske gått o köpt någon jävla egen skål om det hade varit så förskräckligt att använda de som finns på plats. Sen försöker hon ju även hjälpa katterna att få ett hem/ har kontakt med volontärer som kan hjälpa.
    Men det är skönt att det finns så många av er som följer regler till punkt och pricka och inte följer hjärtat ens lite ibland, bravo.

      Ja visst är det skönt. Jag garanterar dig att du inte skulle vilja bo på ett hotell där alla gäster bara matar den enda katt de tycker mest synd om.

        Jag har varit på hotell som själva ställer ut mat och vatten till katterna. Mycket trevligt. Att få bort ”problemet” med gatukatter är ju liksom inte att svälta dem ?

          Ja, och då tar ju hotellet självmant ett ansvar. Men du kanske inte ser skillnaden däri?

          Jo men då väljer hotellet att fodra djuren på en lämplig plats.

    Är My o Anna ovänner @camcam

      Det där är oerhört komplext, men vad du än gör, fråga för guds skull inte Anna om detta!

        Var och en blir salig på sin tro ???? Om du undrar om vi är vänner….????? förlåt men VARFÖR frågar du det?????? missunnsamma människor vill jag inte ha att göra med. I’ve had enough of that and I will preach my way of life and I don’t care about anything you say motherfukkah???❤️ Visst sticker det till i ögonen när jag skriver så?? ???

          Yo soy yo❤️ Señora Anna Book. El Amor es todo casa blanca Odensala segunda Amor. Gracias mi vida! Amor. ???

          Ha ha klockren

      Beror på vad klocka är just nu, för det hinner skifta typ 3ggr/h.

    Bättre att skänka pengar till seriösa shelters som steriliserar katterna

    Matar alltid katter utomlands! Men såklart inte på hotellets porslin!!

      Okej!! Då vet vi!!

    När vi var utomlands kom en gatuhund in och började dricka vatten ur polen, vi hämtade en skål och gav hunden rent dricks vatten, hunden drack och la sig sen i skuggan under våra solstolar för att vila. Allt var lugnt i typ 1 timme, sen kommer personalen och skulle mota bort hunden, vi frågade varför, och fick till svar att någon gäst klagar eftersom de hade barn och var rädd för hunden.
    Hunden var inte ens kontakt sökande, så den riskerade inte att smitta eller någonting, den var bara törstig och sökte skugga. Men regler är regler, och personalen ledde ut hunden tillbaka på gatan, jag vet mest sur på den gnälliga morsan som hade klagat. Personalen hade ju sett att hunden var där men lätt det vara tills den gnälliga tanten klagade…

      Fast hade jag betalat dyra pengar för hotell och mitt barn var hundrädd och det var en lös hund vid poolområdet utan ägare med ansvar för den så hade jag också kunnat säga till. Betyder inte att man en ”gnälltant”

        Fast är man extremt hundrädd är det ju jätte dumt att åka på semester till ett land där det finns gatuhundar? då kan det ju aldrig ens lämna hotellet. Eftersom gatuhundarna fanns utanför hotellet, på väg ner till stranden, utanför affärer och restauranger, osv.
        Och var ju inte som om hunden gick runt, den låg still och vilade i skuggan, tycker gott hunden kunde fått vila en stund i skuggan så länge den inte gick runt eller störde folk.

          Nej. En hund har inte att göra på ett hotell med boende gäster vid en pool. Inte alla älskar hundar och även de som älskar dem vill nog inte ha främmande sådana gående spontant på ett hotell.

    Fast hade jag betalat dyra pengar för hotell och mitt barn var hundrädd och det var en lös hund vid poolområdet utan ägare med ansvar för den så hade jag också kunnat säga till. Betyder inte att man en ”gnälltant”

    Jag tycker mer lappen ser oprofessionellt skriven ut… Är det verkligen hotellets personal som skrivit den?

    Hahaha, roligt att hotellpersonalen först skrivit ”Please don’t eat the cats outside”. Är Angelica i Wuhan, eller? ?

      Tänkte också på det ?

    Man ska väl ÖVERHUVUDTAGET inte forsla iväg hotellets porslin utanför byggnaden?? Mata katter kan man göra direkt på slät mark om man vill.

    Det bästa man annars kan göra för att hjälpa, är att se till att de blir kastrerade/steriliserade för att få stopp på det hejdlösa födandet av oönskade kattungar.

    Nu var det ju jag (Oscar) som skrivit svaret på lappen och inte Angelica.

    Reaktionen på det här inlägget som lags upp på hennes stories är ju också helt jävla bananas. Jag fattar att du har noll respekt för hotellets anställda, som alla jävla influencerkräk. Det går att hjälpa kattmamman utan att dra råttor till hotellet och ställa ut deras porslin. Folk är så jävla självcentrerande.

    Hur tusan du kan benämna Angelica som ”en gapig mindre influencer” går bortom mitt förstånd. Angelica försökte hjälpa en stackars katt som precis fått ungar. Att hon får en tillsägelse av hotellet är sjukt fel för det första, men att du tycker att Angelica gör fel för att hon reagerar på det?? Och kallar henne gapig för att hon bryr sig om djuren. Jag kan hålla med henne om det hon svarade dig….

      Är det fel av hotellpersonalen att säga ifrån? Och att hon gör rätt som är otrevlig mot den som bestämmer på sitt eget hotell?

    Har följt henne ett tag men hennes ständiga behov av att indirekt kalla folk för idioter för att de inte håller med henne, gör henne så vansinnigt osympatiskt. Ja hon kan säkert vara jätterolig, snäll mot de sina och visa en ”mänsklig” sida men jag får också så extrema vibbar av att hon i skolan var en sån som mobbade andra och har fortsatt så i vuxen ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.