Linda-Marie Nilsson släpper kollektion för Ellos

I år släpper jag min egna kollektion tillsammans med @ellosofficial, som jag har designat och som jag dessutom själv är modell för. Med alla mina valkar, gropar och allt det där som aldrig var välkommet någonstans förut. Och det känns så väldigt stort och så fint att det som jag väntat på i hela mitt liv nu är här… och jag gjorde det själv 😭❤️ //Linda-Marie Nilsson

Något exakt datum när Linda-Marie Nilssons kollektion för Ellos kommer släppas är inte satt än, så inte heller priser eller storlekar går att se än, men det kommer framöver, enligt Linda-Maries post.

Och om någon av er sitter med kliande fingrar och vill skriva saker som att ”normalisera eller promota övervikt” mm kan lugnt sätta sig på sina händer ett tag. 
Det handlar inte om det på något vis, utan endast om att alla människors rätt att få finnas till på samma villkor och kunna köpa de kläder man vill, oavsett storlek.

Svårare än så är det inte.
😊

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fina kläder! Snyggt skurna och vackert fall på samtliga i videon.

  OT: Jag fick precis SVT:s (dokumentär)nyhetsbrev där dom gjorde reklam för dokumentären ”Who the fuck is Bobby?” som handlar om Bobby Oduncu (https://www.svtplay.se/video/31946807/who-the-fuck-is-bobby). ”I filmen får vi följa med Bobby i hårstudion tillsammans med t.ex. Carola, Carolina Gynning och Roy Fares, men vi får också följa med till föräldrarhemmet och mötet med hans familj.” Måste nästan titta på det bara för att se om Anna Book är med 😁 (Hon är den första jag tänker på när jag hör Bobbys namn).

   Borde vi inte hört om hon syns till? Typ att hon borde nämnt något? 😋

    Ja hur kommer det sig att hon inte nämner honom längre? Om det är någon som namndroppar är det hon. Kanske finns en anledning till hans salong längre?

     Folk kommer och går, ena stunden är Bobby världens bästa människa, sen är de My och nu verkar det vara Nettan.

      Anna och Bobby umgås inte längre och har inte gjort på ett par år nu så hon är nog inte med i filmen. Nettan som hon svärmar för nu och får det att låta som om de varit kompisar och umgåtts innan pandemin men nej de har inte umgåtts som kompisar före pandemin, de har varit typ bekanta bara, och hon har hjälpt till på vid din sida EN gång tidigare bara. Helt otroligt vad hon ska få det att låta. Varför gör de en dokumentär om Bobby förresten haha

       Men åhhhh då kommer kanske Anna Book och Tant Mona bli bästisar. Båda två äter ju upp folk dom träffar och blir såååå tajta. Spännande.

     Känns inte som att Anna är bra för Bobbys studio längre, tänker jag. Visst, han har alltid gillat att vara lite micro influenser och allt det men gynnar inte Anna mer än något just nu?

      Förstör”

      Det hände väl efter att Anna gick dit förkyld?

       Det var hos Michael & Frisörerna hon gick till. Det visade sig att hennes förkylning var corona och två av frisörerna fick stanna hemma och testa sig pga. det.

       https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/10/06/michael-frisorerna-tvingas-till-karantan-pga-anna-book/

        Juste så var det 👍🏼 Svårt hålla koll på alla olika frisörer hon gått till men alla är ändå ”den enda jag går till”

        Just det är det därför hon har en annan frisör nu som hon älskar så mycket, och så verkar hon plötlsigt ha blivit kompis med personal på en restaurang som hon grattade på tvåårsdagen och hyllar och har sig. Hon verkar ligga i nu med att få nya vänner att umgås med och börjat umgås med gamla vänner och bjöd hem Viddinsidanettan och vill att Glen Hysén ska umgås med Roberto osv. TNettan som fjäskar järnet för alla kändisar, och klagar och skickar pikar hela tiden. Hon hånade de som gjorde ögonbryn breda med uppåtborstade strån och nu har hon det själv haha. Anna och hon är lika som personer, lika falska, vulgära och söker kändisskap och uppmärksamhet och vill framhäva hur goda och bra de är.

   Anna går hos en annan frisör nu för tiden.
   Hon använder inte heller Bobbys produkter längre.

   Anna skrev häromsistens att hon slutade gå till Bobbys salong för länge sedan men att dom var goda. vänner. Hoppas hon är med, alltid lika underhållande att se henne. 🥳

    Hon var inte med 😕

   Jag tänker på Natacha Peyre.

  Någon som vet vad som hände mellan henne och Alexandra? Såg på Alexandras insta hur hon antydde att det var L-M som var problemet och anledningen till att dom slutade.
  Har det redan tagits upp här så ber jag om ursäkt för upprepandet, då har jag i så fall missat det😊

   LM är falsk.

    Hon är väl lika falsk som de flesta influensers i så fall om man ska utgå från skvaller och skitsnack…. Den som inte känner någon av dom privat borde väl inte yttra sig.

     Haha Tuva undrade och jag svarade 🤷🏻‍♀️ De är rätt känt att LM kör en gullig image men sen inte är så härlig och snäll privat, pratar mycket skit osv, pratade dåligt om Alexandra bakom hennes rygg som Alexandra själv berättat.

      Och Alexandra är ju en ängel själv? Hon om någon har väl snackat skit bakom ryggen på folk..

       Nej? Men kommentaren undrade ju vad som hände mellan dom 2 och jag svarar bara?

       Jag har uppfattat som att Alexandra har slutat snacka skit om andra och försöker vara bättre nu för tiden. Men ja förr var hon riktigt illa, men alla kan förändras 🙂

    Kisse är falskare.

    Håller verkligen med! Detta eländiga gnäll konstant

   Vi kan väl omöjligt veta det vet bara dem, oftast är väl båda problemet speciellt när fem pekar fingrar på varandra. Tror inte kissies ändrat mycket sedan hon var yngre dock

    Nu har jag ju ingen aning men tror att både Linda Marie och kissies är lika skyldiga

    Alexandra försökte hålla ihop podden men LM och hon var otroligt dåliga som podd duo, och LM gav upp rätt snabbt och va väldigt tråkig i podden. Tror Alexandra blev lite less och sen läggs på att LM pratade skit om henne bakom hennes rygg. Hon pratade om det i en vlogg.

     Tack för att du tog dig tid att förklara för en som missat det helt och hållet fram till Alexandras senaste ”fråga mig något” på insta😊

    ”Vi kan väl omöjligt veta”-kommentarer är så jäkla dryga och tillför inte något vettigt i en diskussion. Anonym 12:59 här nedan vet ju uppenbarligen lite mer än dig och mig då hon sett det i en vlogg. Att det inte fläks ut i detalj fattar väl minsta barnunge men nu har jag ju i alla fall ett hum om vad som skett!

     Hon vet bara Kissies version och den är knappast tillförlitlig…

  Kanonbra 🙂

  Grattis till henne. Vilket vackert hår hon har. 😊

   Du menar löshår?

    Får man inte tycka att det är fint om det är löshår?

     Visst får man säga det. Tycker bara att det skulle vara lite märkligt att få komplimanger för sitt vackra hår och så är det fejk.

     Fast det är förstås mycket annat som också är fejk. Smink är ju en sådan sak. Helt utan smink ser vi alla rätt annorlunda ut.

      Haha förlåt men det hur du går fram till någon på stan med tydlig protes å ba ”Gud jag älskar verkligen hur du rör dig, synd bara att dina ben är FEJK”

       Ha ha fast en protes är väl ändå ett hjälpmedel?!

       Strunt samma självklart får man tycka att ett fejkhår är fint och kommentera det.

       Mjau, jämförde du precis en protest med löshår?! Snacka om att ge dumheten ett ansikte…

        👏👏👏

   Tänk när man vill kommentera trevligt så är det en sneseglare som ska dra ner det. Äckligt.

    Äckligt🤣😂😀

    Folk här är inte friska.

     Krya på dig!

    Du måste lära dig vad ordet äckligt betyder. Om någon kastar bajs i ditt ansikte, då är det äckligt.
    Om du använder ett ord på fel sätt, så låter du inte så smart.

  Jippie säger miljön och klimatet. Precis vad vi behöver, ytterligare en kollektion. När ska vi fatta att vi inte behöver 20 kollektioner från vardera Zara och H&M per år. Varför uppmärksammas det här beteendet ens på den här bloggen? Finns det någon miljötanke alls för BB? Det hade suttit fint med lite kritik mot både flunsa och företag för att ytterligare ta fram en ny kollektion.

  Ja gud så unikt! Ännu en influencer som pekat ut klädesplagg

   I det här fallet är det ju faktiskt unikt eftersom hon inte passar in i den vanliga smala influencermallen och hennes kläder är avsedda för en annan målgrupp.

  Älskar att alla klänningar ser ut att komma från shein

  På henne låter det som att en överviktig modell är något väldigt stort.
  Överviktiga modeller har kommit mer och mer de senaste året, vilket är fantastiskt bra, men ingen nyhet.
  Att en influenser gör en kollektion är absolut ingen nyhet, utan ganska uttjatat.

  Det känns som detta enbart är väldigt stort för henne som person, för resten av världen är det inget nytt.
  PS: ja jag är extremt trött på alla dessa influensers som gör kläder.

   Nämn en rejält överviktig svensk influencer som släppt en egen kollektion i stora storlekar.

    Så en smal person kan inte designa kläder som passar en överviktig person eller?

     Skatten…läsförståelse? VAR sa jag något om att en smal person inte kan designa kläder åt en överviktig? Herregud, intelligensnivån på din kommentar är så låg att det är en bedrift till och med i det här kommentarsfältet…

     var väl ingen som sa att de inte KAN? däremot att det inte GÖRS. eller jo det är väl en influencer som gjort kläder i upp till strl xxl eller så. nu minns jag inte vem det var.

   En överviktig modell är nog ganska stor 🤪

  Hur går sånt här till? Är kanske helt efter men förstår inte 😅
  Influencers som gör kollektioner, har dom ritat kläderna själv? Förklarar dom hur dom vill en tröja ska se ut tex och någon annan gör designen? Har företaget tex 100 olika plagg där dom får peka ut vad dom vill ha med i sin kollektion, välja färg och tyg osv? Eller sätts deras namn i princip bara på kläder där dom knappt gjort något men är modell och ansiktet utåt för att säljas?

  Therese har gjort en kollektion med träningskläder nu tex. Hon sa att detta är så henne eller något liknande (minns inte exakt). Vad exakt är det hon gjort?

  Eller är det jätteolika så vissa Influencers gör mer och andra mindre?

   Jag såg också ”sneak parken” av vad Therese gjort och tröjan hon har på sig har jag sedan 1 år men i en annan färg.. Hoppas det kommer något mer nyskapande i resten av kollektionen 😕

   De väljer modell/passform.
   Sen väljer de en basfärg/färger
   Accentfärger/mönster
   Placering av fickor, dragkedjor osv.

   Lite som en målarbok för barn där de ska rita innanför linjerna men får välja egna färger/mönster.

  Du har uppenbarligen allvarliga problem med dina ögon.
  1. Det här är bara det tredje inlägget om henne på Bloggbevakning sedan i november 2020.
  2. Hon är inte halvnaken, hon har en klänning på sig.
  3. Se över dina unkna fördomar.

  Kläderna är fina men ganska ”basic” känner jag. Ser dessutom ut som att allt (i princip) är polyester.

  Suck, fula grejer. Linda Marie är så falsk dessutom

  Ja visst är det självklart att alla storlekar ska kunna köpa fina kläder som de trivs i men jag kan inte låta bli att tycka att övervikt är ett livsfarligt tillstånd och det är skrämmande att så många unga män och kvinnor numera är extremt överviktiga.

   Och därför ska det inte finnas kläder för dem utan de ska gå runt nakna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *