Niklas Arleryd är kärleksdoktor på Instagram

För er som missat vem Niklas Arleryd är, så var han den man i Paradise Hotel som reagerade absolut mest av alla, när det framkom att deltagaren Toby utsatt två av de kvinnliga deltagarna för sexuella övergrepp.
Han konfronterade Toby, OCH kritiserade produktionen när de satte munkavle på kvinnorna och förbjöd dem att uttala sig om saken i ”Studio Paradise”.
Han kommunicerar ofta och mycket med följarna på Instagram och här ovan är några exempel på det.

Han är bara så jävla vettig och jag önskar att han kunde få en plattform – förutom sitt Instagramkonto — att göra sin röst hörd på.
En podd? En vodd?
Vad tror ni?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äntligen en vettig prick som varit med i ph! ☀️😁

  Vad hände med Toby?
  Blev han dömd eller det är för tidigt och inte klart?
  Böter? Fängelse?

  Eller han knatar bara runt och lever livet precis som vanligt?

   Har också undrat det. Det har ju spelats en ny ph säsong och när den släpps kommer nog fler att undrar med vad som har hänt med toby, iallafall vad jag gissar.

    Läste att dom inte bestämt om det ska sändas (när det med Toby hände sa dom väl att det skulle läggas ner för alltid?) ens, varför ljuga om en sån sak? Det måste väl vara bestämt liksom?
    Kostar ju pengar att spela in allt, det är redan klippt och klart, skulle dom då välja att det ej ska sändas? Känns ju onödigt att spela in det då.

    Fast de avvaktar väl med den nya säsongen, den spelades väl in redan i början av året och skulle egentligen sänts nu i höst. Men lär inte bli så.

     Men varför spela in om dom inte är 100% att det ska sändas?
     Kostar inte sånt jättemycket pengar? Om det ej sänds, förlorar dom inte på det då?
     Har ingen koll hur sånt funkar och var pengar kommer ifrån förutom reklam då.

      Men de spelar ju in ett antal säsonger på en gång, den här hade redan spelats in.

       Jaha, då är jag med 😂 trodde dom spelat in i sommar.

       Läste ”spelades in i början av våren” ist för året, och tänkte att senaste sändes i februari eller något.

      Alltså den spelades in innan denna skandalen kom ut i pressen och innan senaste säsongen avbröts.

       Jag är lite trögtänkt och problem att läsa verkar det som😅

       Då är det ju inte konstigt om det ej sänds. Lär nog inte göra det då heller.

   [Borttagen kommentar]

    Var på insta?

  Tycker såna där frågestunder med bekännelser och kärleksproblem är sååå tråkigt att läsa på instagram, tröttsamt. Förstår inte heller vad som gör influensers till relationsexperter. Nää sånt är så trist.

   Och jag älskar dem! Tänk så olika det kan vara

  Förstår mig inte på Therese thumbnails, skurar toaletten med ett linne på sig som är så urringat att de typ precis täcker bröstvårtorna? 😂

   Varje thumbnail med henne får mig att rynka pannan.

   Känns så pinsamt. Varför liksom?
   Hennes bilder på instagram är ju nästan aldrig så urringat.

   Enda tanken jag har är att om folk som ej kan svenska får upp videon i deras flöde så är det större chans att dom klickar in med såna bilder än om hon haft en polotröja och då får hon visningar, men tänker kanske helt fel 😅

    Om man inte har något i huvudet så kan man alltid visa kroppen till allmän beskådan.

   Sex säljer osv, suck…

   Dåliga tittarsiffror? 🤗
   Jag reagerade på att hennes läppar växt en massa under sommaren, hoppas att det inte är nån allergisk reaktion…

    Vad man gör med sina egna läppar är väl ändå upp till var och en🤷🏼‍♀️ Men hon har väl alltid haft stora läppar. Kollade hennes instagram och läpparna ser likadana ut nu som före sommaren iofs 😅

     Läpparna är större, hela hennes ansikte ser svullet, slätt och glansigt ut efter hennes paus på youtube.
     Du har helt rätt i att alla gör vad de vill med sitt utseende! Men eftersom hon pratat mycket om problemen med sin mage och forskat i olika diagnoser och allergier så tänkte jag att denna allergi kanske också spridit sig till ansiktet nu.

      Tycker också att hon ser lite annorlunda ut, men tänker inte spekulera, tycker det är rätt respektlöst.

     Tycker läpparna ser likadana ut som från början, kollar man hennes äldsta videos och jämför med nu så ser man dock tydlig användning av botox och dessutom har hon fixat fasader. Ingenting hon dessvärre berättat för följarna, passar ju inte in i hennes image. Annars gillar jag henne. Önskar dock hon själv kunde vara öppen med sådant, när hon själv tidigare talat om exempelvis filter och photoshop, tejpat ansiktet, och sagt att det är läskigt hur normalt det blivit.

  Finns det nån uppdatering om hur det har gått med utredningen mot Toby och så? Inte hört ett ord om det sen allt hände i våras.

   Jag har inte hört ett knyst om det. Det är kanske på sin plats med en uppdatering…

    Ja, kolla gärna upp det! Det är så himla viktiga frågor som inte får glömmas bort och sopas under mattan.

  Kanske är gammal men pv, är det en löjlig förkortning av pojkvän? Om nu så är, herre gud…

   Går bara att skriva 3 rader i såna frågerutor, så antagligen därför personen valde att skriva ”pv” istället för pojkvän för att kunna få plats att skriva mer 🤷🏼‍♀️

   Inte löjligare än förkortningarna ”gf” och ”bf”. Många tycker att förkortningar blir löjliga så fort de är på svenska. Synd.

   Ja men eller hur? Det låter som om någon har lite problem med språket.

    Svar till 18.44 alltså.
    Och du 23.05 det finns vissa förkortningar som används, men det betyder inte att man allmänt kan hitta på egna.

   Pv skrevs på Lunarstormtiden, lite förvånad att det levde kvar 😄

   Begränsat antal tecken i de där frågerutorna. Gissar att där var lättast att spara in bokstäver.

    Aha redan någon som skrivit det, ursäkta upprepningen

  Vettiga svar 🌸

  OT:
  Någon som har lagt märke till att GabJoss använder mörkhyade emojis på sina barn i sin profil på instagram ”Mamma till 👶🏽👶🏽” ? Till två blonda, ljushyade, blåögda barn? 😂 (Don’t come for me nu, vet att emojis inte behöver vara that deep men det finns ju till och med en emoji mellan den ljusaste och den hon använder, tex 👶🏼)

   P.S
   Förlåt, rättelse: blonda, ljushyade, slightly brunögda(?) barn!

   Äsch det är ju bara emojis😊

   Kunde inte bry mig mindre 😂

   Solbrända barn? Hur kan du ens bry dig?

    Jääävligt solbrända i så fall…

    Tydligen fler än jag som brydde mig om de ”solbrända” emojisarna 🙂 Intressant uttryckt dock, kallar du någon som är från exempelvis Eritrea för solbränd också?

  OT men varför tror alla tanbyklaras följare att hon uppfunnit 88:an glassen och vanliga toastmackor? Ser bara en massa storys från följare med en bild på en 88:a glass med texten ”Tanbyklara, du är ett geni!!!” Eller en Toast med texten ”tanbyklara, så gott!! Tack” fattar ingenting

   Hennes följare kanske har bott under en sten😂

   Samma med Alexandra Bring och hennes iskaffe som funnits i hundra år och som alla andra kände till innan hon postade ett recept och tog åt sig äran. Lika pinsamt varje gång hon stoltserar som om det vore hennes eget recept 😂 så gör hon iofs med en massa mat och bakverk som hon lägger upp, framstår sig själv som grundaren av recepten

    Alexandra Bring fick det ju även att låta som att hon uppfunnit te med mjölk i för ett tag sedan, blev dock inte en lika stor succé bland hennes följare som iskaffet..

    Framstår sig själv?
    Får sig själv att framstå, ska det vara.

   Vaddå, 88:an som man köper? 😄 Hur?

  Varor in ingen skilja på han och honom längre?! Jag blir tokig!

   Men tack!

   Varor ut, varför kan folk inte skillnaden mellan han och honom?

    Varor in eller ut?

    Men jösses! Facepalm på mig själv. ”VARFÖR KAN ingen skilja på han och honom” ska det ju stå.

     Eller var och vart? Det är värst för det låter så ointelligent.

   Varor in… På tal om språk då.

   Kanske är du bara grälsjuk?
   Inget illa ment, utan endast ett förslag på varför du stör dig så mycket. 😗

  Influencer-OT:
  Men alla dessa influencers som håller på med smink, hur hinner de använda allt smink de har?!😅 sitter och kollar på Margareta Grääs nu som rensar smink, förstår inte hur hon (och alla andra som håller på med smink) kan hinna använda allt hon sparar?😅

   På tal om överkonsumtion hos influencers, Margaretas konsumtion av smink är ju helt sjuk? Fattar att det är ett intresse osv, men VEM behöver 70 ögonskuggspaletter med bruna skuggor? Får sådana hoarder vibes av henne lol

    Dessutom klagar hon på ”dålig” ekonomi och bor i en liten hyresrätt. Förstår verkligen inte prioriteringarna? Men, hennes content är relativt underhållande i alla fall.

     Är det fel att bo i en ”liten” hyresrätt, eller vadå?

   Obegripligt! Själv fick jag hiva ett gäng produkter eftersom jag knappt använt smink sen mars 2020. De kanske gör en full Instagram sminkning varje dag?

    Haha har knappt heller sminkat mig senaste året, bara om jag gjort något speciellt, vilket av förklarliga skäl inte varit så ofta. Så skulle nog behöva slänga typ allting för jag tror allt har passerat bäst före-datum, men det känns också så onödigt. Jag har aldrig smink på mig särskilt länge utan det är för en kväll, för en dag på stan eller så och som sagt inte till vardags. Min hy har hittills aldrig blivit dålig eller sämre av att jag använder smink som blivit gammalt så tänker att jag fortsätter använda mitt smink.

  Att han har valt att delta i PH säger att han inte är ett dugg vettig. Det är det enda man behöver veta. Ingen som varit med där behöver eller bör få mer utrymme i några kanaler öht.

   Öh va? Finns väl flertalet vettiga deltagare i det programmet som även använt PH för att få en skjuts i sina karriärer. Är väl inte så ovettigt.

   Finns väl en hel radda vettiga personer som varit med i realities? Prinsessan Sofia, alexandra zazzi, Gynning, Samir osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *