Alexandra Bring har förlovat sig

Stort grattis säger vi till Alexandra Bring och hennes sambo, som från och med nu uppgraderats från flickvän/pojkvän till fästman och fästmö.
Hon visar nämligen upp en ringprydd hand med orden ”I said YES ? #finally”, vilket jag tar mig friheten att tolka som att han friat till henne.

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad kul, grattis till paret! Ska bli kul att se om det blir något stort ”influenserbröllop” eller något mer diskret, i och med att hennes fästman verkar vara lite mer privat.

  Grattis ?

  Hebbes sambo har uppenbarligen valt att hålla sig ifrån hennes sociala medier, känns onödigt att skriva ut hela hans namn? Eller ett namn över huvud taget..

   Tänkte exakt samma sak! Visste inte ens vad hennes sambo heter och då följer jag ändå henne, så det visar på att varken hon eller han vill att namnet outas

   Tänkte samma!

   Är inte direkt svårt att ta reda på hans namn. Endast en googling bort….

    Vem behöver googla nu när det står på den här bloggen?

     Tror ni överskattar intresset för detta?

      Det är inte det Amanda / 21:39 argumenterar för

   Han jobbar med influencers, Tourn agency. Så inte som att han har ett vanligt jobb.

   Jag tittade faktiskt på hur andra medier gjort, typ Aftonbladet mm och de har skrivit ut hans namn så därför tänkte jag att det var okej.

   Det var kanske dumt av mig, så jag raderar det. Namnet gör ju varken för eller till egentligen. ??

    Han har varit med i Gladiatorerna förut, som gladiator, dock har han tagit ett kliv tillbaka från Alexandras kanaler (som han förut syntes mycket på), men inte som att han är och varit helt anonym, han hade egna sociala medier-kanaler innan med. Men bra att respektera folks beslut att inte längre vara offentliga förstås. 🙂

     Jag tror du tänker på Alexandras ex-pojkvän. Han var gladiatorn Toro.

      Hoppsan, här tror man att man har koll ? Jag har bara antagit att det handlar om samma kille! När gjorde de slut? Visst har hon barn med honom eller bytte hon kille redan innan barn? ?

      Camilla gervide

       Båda barnen är med hennes nuvarande partner. ?

   Slappna av, han har inte skyddad identitet. Att han inte vill synas på sociala medier är inte samma sak som att ingen får ta reda på hans namn.

   Vem är Hebbe??

    Har folk alltså helt tappat förmågan att förstå utifrån kontext vad som menas även om ett enda ord blir autokorrektat?

     Hebbe är ju ett namn så det blir ju Hebbes sambo. Inte så svårt att missförstå det.

  Vad är det med vissa människor där de tycker att giftermål är större än att skaffa barn med någon?
  ”Ja precis, vi har varit tillsammans i 15 år, vi har tre barn ihop men nä vi är inte redo för att gifta oss än”. Wtf?
  Du kan lätt skilja dig och gå vidare men du är på ett eller annat sätt bunden till personen du har barn med resten av livet oavsett skilsmässa eller inte.

   Vart skriver hon att detta är större än att skaffa barn? Måste man gifta sig först och sen göra barn? Bara för att man gör något i en viss ordning betyder det ju inte att det ena är viktigare än det andra.

    Vart skrev jag att HON tycker så? Och nej, man måste inget men eftersom han har två barn med henne så kunde han åtminstone gett henne det hon väntat på för längesen men tydligen var han inte ”redo”, därav mitt inlägg.

     Om hon längtade kan hon väl själv fria?

      Varför skulle hon fria om han inte ville?

       Vet man sånt innan? ? i så fall kan man ju bara bestämma gemensamt, funkar ju det med.

    Fast giftemål är viktigt oavsett om man är ”romantisk” eller inte. Tex för varje barn man föder utan att vara gift så måste pappan intyga att han är pappa. Och om någon dör så ärver barnen halva lägenheten/huset istället för att man ärver hela. Vilket kan innebära att man kanske inte kan bo kvar om man inte har råd att köpa ut sina barn.

    Så jag skulle säga att det är ganska oansvarigt att inte gifta sig när man bor med sin partner som man skaffat barn med och inte gifter sig för att man väntar på rätt ögonblick. Rätt ögonblick var plusset på stickan. Behöver inte ens vara ett romantiskt bröllop utan bara göra det på pappret.

   Eller att kvinnan går år efter år och väntar på att bli friad till…

    Dom har väl inte varit tsm så länge? Väntade 8 år på att bli friad till och har fortfarande inte barn, som någon annan skrev, att skaffa barn är en större grej, du måste liksom dela barnen denna denna människa för resten av ditt liv, skilja sig kan alla göra.

   För vissa är det en större grej än att skaffa barn då alla inte ens vill ha barn. Men tror ju dock inte att någon som redan har barn ser giftermålet är det största som hänt. Men har man inga så är det inte konstigt om det hittils är det största ?

  Tror han ställde frågan ”Får jag ge dig mer content?”

   Nja. Hon är inte den typen av influencer och han är inte ens med på hennes sociala kanaler. Hon har även tidigare berättat i frågestund att hon vill ha något litet och mer privat.

  Genuin fråga.
  Vem är hon och vad har hon gjort?

   Influencer.

   Hon är så skön! Alltså, på riktigt! ? Genuint den enda ”influencer” som jag mår bra av att följa. Hon bjuder ofta på sig själv och hennes humor är faktiskt… rolig! Utan att det känns tillgjort, som det annars gör med exempelvis Kenza, Tanja eller Antonijas ”humor”.

   Tidigare var hon en träningsprofil och även grundare av ”Bring” (tror det hette så? Träningskläder). Hon fick sedan barn och sadlade om. Följ henne någon vecka så inser du vad jag menar, vetitusan hur jag ska förklara henne ? Hon visar typ de sanna sidor av livet och förskönar ej vardagen. Men påminner ofta om att man bör uppskatta de små sakerna i livet!

   Ps. Låter som en total fangirl, men har blivit frälst sedan jag började följa henne för ett år sedan ?

    Håller med i vad du skriver, hon känns genuin och härlig som människa. Men fick avfölja, palla ej 1000 story med hennes barn. Jättesöta osv men blev alldeles för mkt barn ?

  Jag tolkade det som att ”finally” sa ja – att han frågat flera ggr tidigare. Hehe.
  Men kanske feltolkat då.

   Nä de har skämtat mycket i podden om att han aldrig friar och att hon väntat.

  Vart finns den där otroliga stranden??

   Barcelona va? Tycker gränderna i hennes flöde ser Bcn-igt ut. Dessutom står hon framför en gatuskylt det står ”carrer” på, det är katalanska för gata.

   //Detektiven

    Kom på att man kan ju söka på gatunamnet ? det var lite högre upp längst kusten från Barcelona, my bad. Men ändå Katalonien.

  Haha håller helt med. Förstår heller inte syftet med folk som förlovar sig för att sen inte gifta sig.

   Även om man inte vill gifta sig så känns det kanske lite mer seriöst om man är förlovade. Mina föräldrar är förlovade och har ringar som de burit i 30år nu men har valt att inte gifta sig. Har aldrig tänkt att det skulle vara konstigt på något sätt.

  Jag är mest besviken på att hon är utomlands. Hon och Victoria som verkade så vettiga i pandemin, var speciellt imponerad av Victoria som annars typ bara hade rese-content. Men sen reste hon trots graviditet och nu Alexandra…

  Jag kanske missat något väsentligt, men varför får Alice S så mycket kritik för att hon rest denna vår/sommar? Men andra influensers som Hanna F, Tanbyklara osv får inte i närheten lika mycket kritik för det? Varför detta hackande på just Alice? 🙂

   Vem har mest följare? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.