Kristallen-vinnarna med some-anknytning

(Some=SOciala MEdier)

Carina Bergfeldt vann ”Årets kvinnliga programledare”.

Spökjakt vann ”Tittarnas favoritprogram”

Jag undrar hur många av Jockes lojala följare som röstade på honom, snarare än specifikt på det här programmet? Som skulle rösta på vad som helst på uppmaning av honom?
Kanske ingen, men inget av de andra programmen som var nominerade tillsammans med Spökjakt har en person bakom spakarna med så här många följare att be om röster från.

Jag säger inte att Spökjakt inte förtjänar det här priset, utan tycker att det är en intressant aspekt av det hela som man väl ändå måste få diskutera. Eller hur?

Årets dokusåpa blev ”Elitstyrkans hemligheter”

Årets dokumentärprogram blev ”Greta”.

Dokumentären om Greta Thunberg vann pris för ”Årets dokumentärprogram” men huvudrollsinnehavaren verkar ha viktigare saker för sig än att uppmärksamma sådant här. ?

 

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Danjal (som jobbar med Jocke och Jonna) startade en live på Youtube igår och hetsade följarna att dom måste rösta om dom vill att dom ska vinna, för SVT hade minsann satt en gräns på 20 röster och därför skulle dom förlora. Danjal förklarade att dom knappt har tittare på SVT utan det är bara äldre som ser på den kanalen och därför skulle dom rösta på program som finns hos SVT. Han sa att dom skulle förlora pga gränsen, förstår dock inte hur han tänkte då alla hade den gränsen, hehe. Alla som kommenterade i liven skrev saker i stil med att dom är idioter på SVT och förstod inte varför dom gjorde så mot Jocke och Jonna haha. Det var kaos. Undrar hur många barn som ringde och röstade utan att veta att det kostade pengar. 🙂

   Gräns på 20 röster, menar du per telefonnummer då? Är nog trög ?

   Tycker dom borde vara tydliga med att det kostar pengar, alltså inte bara just han utan alla som lägger upp att man ska rösta.
   Självklart har man eget ansvar att kolla upp sånt men när det är så många mindeåriga som följer dom där det antagligen inte är deras pengar dom röstar upp.
   Men många föräldrar spärrar kanske sina barns mobiler för just såna saker så det inte går att rösta, och då är ingen skada skedd.

    Ingen aning, Danjal upprepade flera gånger att dom hade begränsat det till 20 röster, så jag gissar per telefonnr. Han gjorde en live där han tog upp detta och att det var viktigt att dom röstade på dom, och sedan gjorde han en till live typ 5 minuter senare. Så dom var rätt så desperata på att få följarna att rösta.

   Fint att Greta vann och att folk faktiskt kollat på dokumentären. Hoppas dom lärt sig något också. Inte förvånad att hon inte uppmärksammar det, hon är genuin och bryr sig om hjärtefrågan, inte sin egen status.

   Gräns på 20 röster? Det var mycket, borde varit en gräns på 5 röster, var väl det som gjorde att Spökjakt vann igen. Äldre röstar kanske en gång men ungdomar röstar så många gånger som det går typ. Var väl därför de satt en jury på att utse Årets program iår så det inte skulle bli Spökjakt igen och så fick det vinna tittarnas favorit istället. Men vilka tittar? J&J:s fäns mestadels gissar jag. Jag har alldrig ens sett proogrammet men än någo snutt som de själva visar på insta och sådär, tycker det verkar helt b och trist och så fejkar de ju med specialeffekter. Tur ingen av JL vann årets programledare iaf hade varit så sjukt. Bra att inte BI&PW vann heller trots deras fiskande efter röster men det var nog tur de inte vann eftersom Bianca var onykter och hade kanske skämt ut sig, hon tycker ju att tv-folket är så tråkiga och andra influencers är tråkiga enligt henne.

  Älskar spökjakt! Mitt favvopogram. De va helt klart värda vinsten

   Jag gillar också Spökjakt. Detta trots att jag inte gillar Jocke eller följer honom på annat sätt. Man måste inte gilla honom för att gilla programmet.

  Fyfan va trött jag är på Jocke och Jonna. Ja jag förstår att det finns folk som tycker det dom gör är bra men de går inte att förbise att de faktiskt vinner endast pga hetsningen att deras fans ska rösta rösta rösta hela tiden, de är fult och inte värdigt överhuvudtaget. Hoppas Jocke vet att de är endast därför han vinner, inte för att det han gör är bra. I sånna fall hade han låtit bli att hetsa om röster och de hade varit en värdig kamp mellan programmen.

   Precis så, hade programmet varit så bra och poulärt så hade det vunnit utan att de hetsat efter röster. Jag undrar varför inte Jonna var med på galan, hon hade ju gjort sig fin men hon satt tydligen på ett hotellrum med några andra istället, konstigt, undra varför?

    Tror de va begränsat hur många som fick vara där på plats och hon gillar inte sånt där så jag tror hon uppskattade att va på hotellet istället.

   Bianca la upp en bild på instagram för att fiska röster men dem vann inte. Man kan inte hela tiden skylla på hets. Spökjakt är ett bra program och spökjakt vann pga flest röster, så enkelt är det.

  Att Malou vann hederspriset var ett stort frågetecken och särskilt motiveringen var ju helt världsfrånvänd, om hur bra hon är på att intervjua… Bisarrt!

  Sissela och hennes och hennes skämt och timing var on fleek å andra sidan!

   Tänkte också på det, lovorden om hennes intervjuteknik. Hon är ju expert på att avbryta sina gäster. Var det Bengt Magnusson som öste ros över henne … hmm

   Håller med – Malous intervjuteknik är sämst. Hon avbryter sina gäster konstant.

   Instämmer- Malou är verkligen sämst på intervjuteknik. Stör mig oxå på att hon fått dem att anställa hennes son, som är lika dålig han.

    Ja herregud vad skämmigt när han ledde Nyhetsmorgon. Värsta jag har sett.

   Jag har jättesvårt för Malou, hon försöker föööör mycket när hon intervjuar människor. Hon lägger in sina egna känslor eller försöker vara ”svår”, vilket blir så fel. Vet inte hur många gånger hon sagt till någon ”ja och det gjorde DIG ledsen”, ”DU kände dig ensam” eller ”det gav dig skuldkänslor” varpå personen hon intervjuar svarar ”Ehhh NEJ?!”. Det är någonting med hennes intervjuteknik som skär sig…

   What??
   Jisses hon är ju motsatsen till bra intervjuare.
   Avbryter gästerna ofta, fel fakta osv osv osv

   ??

   Wtf?! Nej bara nej… ??‍♀️

  Fast lite fusk anser jag att det är … Jocke har en mille följare ! Igår på
  Som story pepprade han med inlägg om
  Att rösta på honom , han la upp på sin youtube kanal om att rösta på honom , han la ut print på sin story om följare som hade röstat flera gånger ( lockar barn/unga att få synas på hans story) naturligtvis är allt detta borttaget idag , röstfiske utan dess like ! Hur skulle han INTE kunna vinna med all dess exponering ? Alla youtube vänner uppmanade alla att rösta också .

  Okej detta kanske inte är fusk men i mitt tycke är det väldigt är det faktiskt det .

   Jag tycker det är så fel. Men handlar nog mer om vilken moral man har. De andra nominerade i den kategorin höll inte på så, de vill vinna värdigt för att folk faktiskt röstar för att de är bra.

  Nu är Bella ute och slirar igen. Skriver att hon köpte huset på Lidingö för 17 miljoner när det var lite över 15,5 miljoner. ? Huset ska nu byggas ut och sedan säljas med stor vinst så klart.

   Dagens Dessie var i alla fall rolig.

    Japp, håller med. Lögner är aldrig roligt att ta del av ?

     Var nog ingen medveten lögn, hon blandade väl ihop vad huset kostade, hon mindes väl fel i stunden kanske. 15,7 milj kostade det väl har jag för mig men det kanske var så att hon betalade 17 eller där runt eller så mindes hon fel bara, no big deal.

      ??

      Potejto potaaato, en – två mille hit eller dit.

      Kan man ju lätt som en plätt misstaga sig på.
      Händer mig minst en gång i kvarten.

       Kanske var 7:an som förvirrade henne och så har hon ju sålt och köpt flera hus. Inget konstigt att minnas fel eller skriva fel, finns ingen anledning att ljuga om det liksom. Igår sa tex Parisa att Jocke L har många miljoner prenumetanter på youtube vilket han ju inte har, lätt att säga fel men det gillade nog Jocke att hon sa hehe.

      Haha..så klart hon gjorde…
      På samma sätt som hon blandade ihop sin statistik, eller hur? 😉

   Är hon aldrig nöjd med sitt boende? Jobbigt att flytta hela tiden.

    Tror inte hon ser hemmet som en fast trygg punkt för barnen utan mer en möjlighet att dra in lite kosing.
    Många som tänker så.

  Det som upprör mig mest är inte Jocke och Jonnas eventuella fuskvinst utan förkortningen SOME. Aaaah jag klarar inte av den ??? Har sett den innan och hbnhcdkigvvxdbnuvcdd bä!

   Jag fattade inte först, tänkte some var ett produktionsbolag eller något som alla hade koppling till.

   Som betyder……?

    Sociala medier 🙂

    SOcialaMEdier

   Haha jag som jobbar med annonsering i sociala medier använder den förkortningen ofta, men har förstått att folk (särskilt här) provoceras enormt av den? Varför? ? är ni samma människor som blir arga över att folk skriver att deras barn är 18 månader?

    Jag blev inte arg men kände mig korkad och undrade men vågade inte fråga….

    Mvh
    Gammal är äldst

   Det är en etablerad förkortning i branschen. Jobbar på mediebyrå. ?

   Själv läste jag Same och tänkte att nu har det brunnit i camcams hjärna ?

  [Borttagen kommentar]

   Han hade ett par skor på sig sommstade hundratusen sa han och visade upp. Såg ut som ett par simpla träningsskor typ inget märkvärdigt. Alltså han ska skryta och visa upp dyrgripar hela tiden.

  Bara jag som reagerar på ”fick ett samtal från en hög chef på SVT”????

   Varför reagerar du på det?

    En hög chef eller en högt uppsatt chef är två väldigt olika saker

     ???
     … likt när folk och fä blandar ihop mindre och färre.

     ”Det är mindre folk på Ica nu”

     Ser alltid pyttesmå människor framför mig som försöker handla, ler i mjugg.

  Vad hände med att Margaux var nominerad till årets kvinnliga programledare? ?

   Att hon inte vann? Det var ju vinnarna som detta inlägg handlade om.

   Hon blev aldrig nominerad men hon var det föra året, hon verkar ha tappat lite i popularitet.

    Förra året har hon överallt, nu nämns hon ju knappt här

     Ja för sonen får ju inte exponeras längre

  Jag gillade Carina skärpt som USA korre, och när hon gjorde programmet om brorsan. Sen har hon blivit stor på instagram och poppis. Kan känna mig en aningens nyfiken på hur det slutar. Uppmaningen rösta på mig rösta på mig kändes lite pinsam. Vill inte att hon ska tappa det och bli galet självcentrerad. Alltså vem vill ha ett sådant fokus på sin person? Det är så lustigt.

  Fattar fortfarande inte varför du anser Bergfeldt vara en influenser.

  Vad fin han är Jockiboi ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *