Gabriella Joss förlorade barnet i magen

Känns så konstigt att öppna datorn och skriva. Har ju inte bloggat på typ tre veckor. Känns nästan lite som att jag har glömt hur man gör. Jag har haft en så sjukt jobbig period i mitt liv. Fick veta på tidigt ultraljud att fostret i magen inte levde och fick göra klart ”aborten” efter ett par dagar då kroppen inte stötte ut den själv. Jag har behövt min tid för att bearbeta allt och innan allt detta så mådde jag så illa att jag i princip inte kunde ta hand om mina barn. Har precis kommit tillbaka lite på benen igen och börjar landa lite i allt som har varit och är. // Gabriella Joss

Ni är många som undrat över varför Gabriella Joss inte uppdaterat sina sociala medier på ett tag, och nu har hon postat en förklaring till det på sin blogg.
Hon fick veta att barnet i magen inte längre levde, och eftersom kroppen inte stötte ut det på egen hand (genom ett missfall) så fick hon genomgå en abort.
Hon skriver i sitt inlägg att det känns okej, samtidigt som hon känner sig tom och har varit jätteledsen över det som hänt.

Hon vill inte ha, och kommer heller inte svara på några frågor om det som hänt.
Hon bearbetar det tillsammans med sin sambo och försöker se på den som hänt som att de nu får lite mer tid tillsammans, bara de två.
De har även en resa bokad, där de inte ska göra något annat än sola, bada, sova och äta gott.
Förhoppningsvis så har hon hittat sig själv mer igen fram tills dess också, och avslutar inlägget med orden:

Med detta inlägg så lämnar vi detta och jag säger välkommen tillbaka till både mig och er. Jag har saknat er <3 // Gabriella Joss

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   ❤️❤️❤️

  Usch fy va tråkigt, måste vara fruktansvärt att gå igenom ?❤️

  Men lite förvånande att en influencer inte lägger upp gråtbilder och berättar allt för att försöka skapa content
  Jag tycker oerhört synd om Gabriella med sambo som förlorat sitt barn, men eloge till Gabriella som håller detta privat ?

   Samtidigt bra att berätta att det skett, men som du säger,utan att göra en stor grej av det. Det här sker hela tiden, och jag tror att det är positivt för influencerbubblan att någonting jobbigt händer och att de berättar det.

   Ge dig. Gå och gör en god gärning så mår du nog bättre snart. Det är bara dig själv du gör illa med att vara så bitter, ingen annan.

   Du har missat vad content är. Det du insinuerar i dina kommentarer är sunkigt, i brist på bättre ord. Föreslår att du kollar upp Münchhausen by Proxy för det är vad som krävs för att göra det du spekulerar att Gabriella gjort. De flesta människor har spärrar vilket får mig att undra vilka fler spärrar du saknar förutom de uppenbara.

    Men vadå är jag bitter för att hon visade upp gravtest och nu berättat om abort/missfallet, det var hon ju självklart tvungen att berätta om och content är allt man skriver eller visar på sociala medier, det man lägger upp. Vad insinuerar jag? Tror du missförstår mig.

   Konstigare med Madeleine Ilmrud som i princip inte bloggat på hela sommaren, men så fort hon mår dåligt för att hon förlorat fostret i magen så bara måste hon skriva om det och skapa content.

    bloggen kanske är hennes sätt att ventilera känslorna

   De har inte förlorat ett barn, utan en graviditet. Även om det är jättejobbigt så är det inte jämförbart med att förlora ett barn.

    Komiskt att Riita kom på hennes lögn, vågat att godkänna en kommentar som nu kommer få folk att spekulera (?)

  ❤️❤️

  Varför ger din kommentar en sådan bismak?

  Men hur tänkte du nu? Alla sörjer väl olika och att hon ”klarade av” att åka på hotellvistelse säger ju inget om hur ledsen hon är. Empatistörd eller har du en dålig dag?

   Nej är inte empatistörd men jag tror att detta var planerat hela tiden, tror inte de tänkte behålla barnet (nyss blivit ihop, unga osv) men om de ville det så är det sorgligt. Hon skrev att hon mått så illa så kunde knappt ta hand om sina barn men hon klarade hotell med killen iaf var det jag tänkte på.

    Men snälla. Tiga är definitivt guld i ditt fall.

    Men hon mådde illa UNDER GRAVIDITETEN. Du vet, gravidillamående?

    Herregud så elak du är.

     Ja visst jag vet att det var gravidillamående så vad menar du? Att må illa är jobbigt jag vet. Varför är man elak för att man tror att det inte var planerat att behålla barnet? Det blev bra content både då och nu för henne. Ledsen för deras skull om de är ledsna absolut.

      Snälla utveckla vad som pågår i ditt huvud och hur du anser det vara logiskt.

       Ja det säger allt om hur rubbad du är själv genom att du tror andra är det. Jisses

        Wat? ?

      Med kommentarer som sofias önskar jag att detta inte hade tagits upp här på BB.

      Hör du inte vad du själv säger?! ?

      Vet du vad! Även om DU verkligen tror att detta var så planerat som DU skriver, så VET du ju faktiskt inte till 100% om ditt fruktansvärda påstående stämmer, du gissar ju bara. Då kan man fan inte skriva en sådan sak, det är inte friskt! Du kan tänka vad du vill i ditt eget huvud men en fungerande människa skriver inte ut en sådan sak om någon annan människa!

    Men gud, så du tror hon gjorde abort från början men fejk-behöll barnet utåt för att få content? Det är den slutsatsen jag drar av det du skriver? Sjukt jävla resonemang ?

     Fejk-behöll barnet? Hur gjorde hon det, för att hon skriver att hon mått illa? Det kan man för övrigt göra innan man gör en abort och det är också lätt att skriva och skylla på illamående när man vill ha en bloggpaus och content. Säger inte att det är så men den KAN vara så, jag kan ha rätt och jag kan ha fel. Slut på meddelande.

    Du är definitivt empatistörd eller möjligtvis bara störd. Det här var bland det lägsta och mest vidriga jag läst här, jag hoppas Camilla tar bort dina kommentarer för de är verkligen inte okej.

     Ja det säger allt om hur rubbad du är själv genom att du tror andra är det. Jisses

      Nu är du fullständigt ologisk.

  Åh nej vad sorgligt. Skickar dom all kärlek ?

  Vad menar du med ”var väl ganska väntat”?

   Det var ju exakt det som någon skrev för ett tag sedan, hen fick skäll men hade rätt. Man får inte tro att vissa har strategier jag vet men jag kan inte hjälpa att jag tror det i detta fall. Men all lycka önskar jag dem så inget hat.

   Vill du så gärna utveckla dina orimliga argument du ställer frågor till dig själv? Snälla, utveckla INTE, ingen vill veta.

    Haha nej det var en annan Sofia, ställer inga frågor till mig själv för att jag vill utveckla.

  Stackarn, så svårt det måste vara. Lider med henne.

  [Borttagen kommentar]

   Löjligt korkad kommentarer

   Okej så om ett par som har varit tillsammans 10 år, har en stabil relation får missfall – ska de bara rycka på axlarna och säga att det inte var meningen att de skulle ha barn? Tycka vad man vill om deras relation, men att uttrycka sig som vissa gör här får mig att må illa.

    Ja det är så man vet ? då får man adoptera bort sina tidigare barn med samma man om man har dem eftersom det inte är meningen man ska ha barn med just den mannen. Lite komplicerat ibland men brukar lösa sig.

   Eh va? Hon lär vara gravid snart igen med samma man. Missfall i tidiga veckor beror till cirka 50 % på att fostret har något knas med kromosomerna.

   Min sambo sa en liknande grej när jag fick missfall… ”Det var bara inte meningen nu”. Han behövde väl det för att kunna gå vidare, jag ville mörda honom.

    Huu, fick liknande kommentarer när en förälder gick bort- det var väl menat som tröst men jag fick ju hålla i mig själv för att inte be omgivningen dra åt helvete…

     Usch ja, och kristna som inte har en spärr som säger att ”Gud kallar hem sina änglar tidigt”.

  Just kommentarer som dina som bloggbevakning skulle se till inte går igenom.

  Usch…………..

   Jo det blir lätt lite för sorgligt men ibland tänker jag det är bra med bloggbevakningskommentarer för att man också faktiskt ser hur människan som djur är. Inte särskilt vacker ofta.

   Håller med! Har anmält, hoppas tråden försvinner snarast..

  Lycka till Jossan ❤️ Tidiga missfall är oerhört vanligt men såklart jobbigt ändå när det händer.

   Jossan? Efternamnet, jag fattar, men tyckte inte det lät som ett logiskt smeknamn ändå.?

    Hon brukar ju kallas för GabJossan här

     Gabjoss

  Men lägg av..

  Haha men snälla, vilket hokus pokus.

  ❤️

  Kände nästan på mig att något hänt när hon var borta så länge och bara postade reklam på sin Instagram. Tråkigt att höra att det var detta som inträffat. 🙁

  <3 <3

  Usch vad hemskt. Men eloge att hon berättar om det! Någon som vet i vilken vecka hon var i ungefär?

   Av respekt tänker jag att det inte ska diskuteras här ??

   Hur känner du att den informationen skulle vara relevant för dig personligen eller i sammanhanget?

    För att jag själv är gravid och får panik och vill typ jämföra för att lugna mig själv eller något sånt, hjärnan är lite märklig
    Men får kolla hennes insta när hon gick ut med det och räkna själv då 🙂

     Men va?! Så respektlöst. ”För att jag själv är gravid och vill jämföra för att bli lugn”. Tänk om du nu fick missfall, och nån kommenterar EXAKT så som du gjorde. Tänkt efter före du skriver. Förstår hur du tänker, men det bör definitivt stanna vid bara en tanke. Hur skulle den infon om i vilken vecka en annan människa fått missfall lugna dig? ?

      Tror du förstår vad jag menar. Ber om utsäkt för klumpig formulering.

       Det är väl inte din formulering folk reagerar på utan att du, som själv är gravid dessutom, vill spekulera i detaljer i någon annans missfall. Om det händer dig- är det vilken vecka du var i du vill att folk pratar om? Det vore väldigt känslokallt och respektlöst, eller hur?

       En annan anonym svarade och jag lämnar det där. Tänkt dig för nästa gång innan du säger nåt så fruktansvärt, du som själv är gravid. Hoppas verkligen inte tjejen det handlar om läser här.

       Hmm.. folk genom alla tider har fått missfall i vilken vecka som helst. Ska du jämföra dig med alla dom också då? Inte alls rätt. Det är inte så du ska tänka.

   Hon skrev att det upptäcktes på ett tidigt ultraljud. Borde varit i typ v 12 om hon gjorde kub-test eller tidigare <3 hemskt oavsett.

    hon gick ut med graviditeten i v 1-2 den 28 juli så hon var kanske i vecka 5-6. för 12 veckor sen var dom knappt tillsammans…

     Precis. Hon skrev att hon inte var gravid vid bröstoperationen (som var i början av juli), utan blev det kort efteråt. Så skulle med gissa på att hon var i vecka 6 eller liknande.

     Jag plussade nämligen ungefär samtidigt som henne, men min graviditet slutade inte heller bra, utan resulterade i missfall. ?

      Styrkekramar ❤️

     Det finns inget vecka 1-2. När man får reda på att man är gravid är man ca 4 veckor gravid. De räknas sen sista mensen

      ja men precis jag skrev 1-2 eftersom det stod det på hennes sticka. jag tror vi alla vet att man räknar från senaste mensen

     Står det 1-2 på gravtest är man i vecka 3-4 (jag vet, det är sjukt ologiskt, men så är det).

     Luna for president

  Nämen alltså förlåt men att säga att hon ”förlorat barnet i magen” är ju helt vrickat, hon har haft en missed abortion dvs ett missfall. Självklart blir man skitledsen över det också, helst om man längtat och försökt länge, men att jämföra ett (tidigt) missfall med när ett BARN dör i magen är bara sjukt.

   Nja inte helt sjukt och såklart omöjligt att jämföra stor sorg. Men moraliskt fel att likställa den upplevelsen med att förlora ett fullgånget barn. Vi är liksom många som förlorat ett barn som lika gärna kunde ha levt en månads tid på utsidan. Skillnad på det och ett foster, inte minst förlossningsmässigt.

    Ja gud, min syster förlorade sitt barn i magen i vecka 35 och jag blir helt rasande varje gång någon jämför det med ett missfall! Fruktansvärt att få beskedet att ens barn dött i magen, för att sedan måsta föda sitt döda barn ? Nej tack, jämför inte missfall med dödfödda barn!

   Vilken tur att 98% ändå förstår vad som menas och kan läsa mellan raderna. Tror de flesta faktiskt tänker att det är synd att de fick missfall eller vad man nu vill kalla det, än ordvalet i det här fallet.
   Beklagar för övrigt.

   Det var inte min mening att uttrycka mig respektlöst mot någon och ber om ursäkt för det.

  Åh, vad tråkigt att höra! ??

  Känner lite extra med henne då jag plussade nästan samtidigt som henne och troligen skulle ha BF vid samma tidpunkt. Min graviditet slutade inte heller lyckligt utan resulterade i missfall. ? Är dock tacksam att min kropp stötte ut allt själv så jag bara kunde fokusera på att var besviken/ledsen. Måste vara dubbelt så jobbigt att behöva genomgå en abort också. ?

  Nagon som vet om hon har vaccinerat sig mot Covid, och med vilket vaccin?

   Tror hon är en anti-vaccin.

  Yes hon är en ”anti-vaxxare” ? Hon var ju sååååååååååå emot vaccin även när det gäller barns grundvaccination, så pass att hon vägrade vaccinera Jason. Folk försökte förklara för henne hur idiotiskt och egocentriskt det var att inte vaccinera sonen, hur farligt det kan bli för barn som är känsliga och extra utsatta. Men det struntade hon i, fram tills dottern föddes med hjärtfel. Då vaccinerade hon med detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.