Annica Englund tar bort sina läppfillers

Efter tio år har Annica Englund bestämt sig för att ta bort (ur?) sina läppfillers. 
Enligt inlägget så tar det två veckor för det faktiska resultatet att komma fram, men redan nu känner hon en skillnad och kan le betydligt större än hon kunnat göra tidigare.

2017 skrev Annica ett inlägg om att ta bort sina fillers där hon skrev att hon inte längre använder sig av den typen av behandling på sina läppar.  
Jag antar att hon ändrade sig vad gäller detta, och började fylla dem igen.
Läppfillers försvinner tydligen snabbast (efter ca 3-4 månader, eftersom det är ett område du rör väldigt mycket på) enligt den här sidan, så Annica bör ha fyllt på med fillers i läpparna ganska många gånger efter sitt inlägg från 2017.

Är det någon av er som har erfarenhet av detta?
Att ta bort fillers?
Kanske inte bara på läpparna utan i ansiktet generellt?
Funkar det bra?
Återfår man sitt ursprungliga utseende eller är det en skillnad även efteråt?

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mina fillers i läpparna har hållit i 2 år. Lite har så klart försvunnit men merparten är kvar. Gjorde tear trough en gång och tog bort dem med hyalase. Gick bra, men upplevde att min hud blev slapp i hela ansiktet, tappade volym liksom.

  Är nyfiken på hur många som fått lägga ner nu efter lagen som trädde i kraft här i somras! Av ren nyfikenhet har jag kollat på de ”seriösa” aktörernas hemsidor, och där syns ju en extrem prisökning!!

   Varför tog du bort tear trough? Har själv funderat på att göra det

    Hon som gjorde det placerade fillern helt fel och jag fick så kallad tyndall effect. Blåa korvar under ögonen typ. Såg inte klokt ut och gick inte att täcka med concealer ens.

     Oj!! Tack för svar! Tror faktiskt inte jag kommer våga göra det

   Skönt att man inte börjat då, många tusen att spara

   De måste ju betala 15.000 per år för ”licensen” och det lägga kanske på kundernas nota då….

  Träffade på en ytlig bekant jag inte sett på ett par år åh herre min skapare, det var dom
  Sjukaste läpparna jag någonsin sett! Var ärlig talat svårt att inte stirra och hålla sig för skatt. ? Storleksblind fick sig ett ansikte. Varför vill man se ut som man blivit stucken av X antal bin?! ? Obegripligt.

   Hahaha ja det är ju helt bisarrt hur folk kan förstöra sitt utseende med så hemska läppar.

   Jag har fått svullna läppar av allergi ett flertal gånger. Det är vidrigt när läpparna sväller upp så man knappt kan prata. Nu får man kanske inte såriga otäcka läppar av fillers som av allergi, men det är ångest bara jag tänker på det.

    Kolla Hilda Hintze på YT om ni vill ha ett exempel på storleksblind.

     Kollade hennes insta. ? Jag förstår inte hur man kan vilja betala för att se ut sådär. Jag är väl för gammal.

      Har inget med ålder att göra, vissa har bara dålig smak och är tacky! ?

      Får jag fråga hur gammal du är? Jag är 29 och tycker att det ser för hemskt ut.

       Jag är 37 och är inte världens snyggaste, men är ändå rätt säker på att jag inte skulle se bättre ut med överfyllda läppar…

     eller @luvanloud på instagram och hennes blogg. före och efter är helt absurt!

      Hon ser ju exakt likadan ut som Hilda.

   I de fallen är det behandlaren man ska hytta med fingret åt.
   Är det klart att kunden är storlekblind, har BDD och inte lever ut ett 24/7 fetisch-bimbo liv…. Ja då ska behandlaren skämmas som fortsätter sticka på kunden.

   Är själv leggad och har en salong utanför ordinarie jobb. Har faktiskt nekat kunder av den anledningen.

  Jag tycker att det är så hemskt att många influencers nästan förespråkar att fillers är helt ofarligt, helt naturligt och att det försvinner av sig självt i kroppen. Så enkelt är det inte, det finns t ex alltid en risk att fillers börjar ”vandra” i ansiktet, vilket påverkar resultat.

   Fast man ansvarar ju för sina egna ingrepp. Kan tycka att det är konsumenten som får se till att de går till utbildad personal, gör sin research och riskbedömer om det är värt det. Känns som det går lite väl långt i hur mycket man kan tillskriva en influencers ansvar. Folk får fan tänka lite själva ibland.

  Såg ju ut mer normal:)

  Fint! Tycker hon set yngre ut med mindre läppar. Men hon har kvar i kinderna antar jag? ☺️

  Styrkekram ?

  ”2017 skrev Annica ett inlägg om att ta bort sina fillers där hon skrev att hon inte längre använder sig av den typen av behandling på sina läppar.
  Jag antar att hon ändrade sig vad gäller detta, och började fylla dem igen.
  Läppfillers försvinner tydligen snabbast (efter ca 3-4 månader, eftersom det är ett område du rör väldigt mycket på) enligt den här sidan, så Annica bör ha fyllt på med fillers i läpparna ganska många gånger efter sitt inlägg från 2017.”

  Fast det stämmer inte att fillers i läpparna försvinner efter 3-4 månader. Det är väldigt individuellt, också beroende på hur mycket du fyllt och hur ofta. Mina fillers i läpparna är fortfarande kvar, 3 år efter min senaste påfyllning. Det kan alltså stämma att hon inte fyllt på sedan 2017, och nu valt att ta bort det material som är kvar.

   Precis!!

  Alltså, good for her, om hon inte vill ha i läpparna mera. Hon har dock fillers på många andra ställen i ansiktet och har opererat näsan så hoppas bara inte hon med detta försöker promota att hon vill ha sitt ”naturliga” look tillbaka. Förstår inte riktigt hennes syftet med att ens göra ett inlägg om detta.

   Nu gäller inte detta Annica men det är så absurt när folk med opererad näsa, fillers, botox, lösfransar, tatuerade ögonbryn och blekta tänder lägger upp en bild utan smink och ba ”naturligt är bäst” (och jo detta har jag sett flera gånger i olika varianter både på svenska och amerikanska ig). ?

    Typ paow ??

     Fast paow har aldrig sagt att hon är naturlig. Hon står åtminstone för sina ingrepp till skillnad från väldigt många andra. Det ska hon iaf få?‍?️

   Måste allt ha ett syfte. Hon uppdaterar vad hon gör.
   Hon är väl en av få influenser som varit öppen med vad hon gjort med sin kropp. Förutom i början när hon inte ville erkänna att hon gjort brösten. Och nu är hon på väg att ta ut de mindre inläggen hon bytte till för något år sedan.

   Syftet var att berätta att hon nu tar bort sina fillers i läpparna.

    Samtidigt la hon väl in fillers i kinder och lyfte mungiporna, det syns ju men det nämner hon inget om. Ser dock fint ut.

   Fattar heller inte att hon berättar om det. Hon tycker alltså det är så viktigt att läsa om för hennes följare?!

  Intressant information till denna diskussion i videon nedan. En patient hade kvar fillers 10 år efter sin senaste injektion.

  https://youtu.be/KYPrUB29fqM

   Intressant film!!! Medlet försvinner alltså inte, det bara flyttar vidare ut i kroppen. Mysigt!

    Tror det ligger mycket i det. Då jag själv har filler blir jag lite nojig… men too late. ? Har tack och lov inget i läpparna så det syns iaf inte.

  Fillers kan sitta kvar lääääänge beroende på märke och hur mkt man har fyllt på och hur många år. Jag har själv gjort det länge och slutat, snart ett år sedan senaste gången, men det sitter ff kvar mkt.

  Förstår inte varför det kommer ta runt 2 veckor innan hon ser slutresultatet?
  Att läpparna kan vara lite svullna efter nålsticken men det borde väl vara borta efter några dagar?

   Medlet som injiceras bryter ner fillers-materialet under cirka två veckor

    Jag trodde typ att man ”suger ut” fillers för att få bort dem. Vad händer med medlet och fillers-resterna efter det brytits ned? Absorberas det bara av kroppen?

     Det bryts ner och man kissar ut det. 🙂

    Aha tack!

  Paow- så lik Amanda Winberg nu efter senaste operationen

   Enda likheten jag ser är pannan.

    Titta igen då

   Njä runt ögonen men inte annars?

  3-4 månader stämmer inte. Mina håller runt 1-2 år.

   Det stämmer med för vissa. Hon som jag går till har sagt att det finns en del som bryter ner det jättesnabbt.

    För varje gång du gör det håller det längre och längre

   Mina läppar ”försvinner” helt efter 6-8 veckor, beror mkt på kroppens förbränning etc. Haft Restylan och Teosyal aka bra fillers men resultatet varar inte längre än så. Nu hade jag iof bara 0.5 ml de gångerna men absolut inte lönt / värt att lägga pengar på då. Har läppar smala som daggmaskar men men!

    Testa Juvederm. Det holl ca 6 man for mig. Ungefar samma pris som Restylane om jag minns ratt. Detta var ca 10-12 ar sen. Vet inte vad priserna ar nu. Restylane holl bara ca 3-4 man pa mig. Sloseri med pengar. Tycker aven Juvederm kanns mjukare i lapparna, mer behagligt. Min behandlare sa att vissa absorberar upp fillers fortare an andra, kroppen bryter ner det snabbt.

  Det är olika från person till person. På vissa går det ur efter en månad medans andra fortfarande har kvar mycket i läpparna även efter 1-1,5år.

  Fillers försvinner inte helt. Det är inte så att de magiskt löses upp och vips så är allt borta efter några månader. Finns jättemånga bra videos osv om detta. Dessutom kan de emigrera, dvs flyttas runt i ansiktet. Vet att B i en video pratade om detta ang hennes fillers under ögonen – att de hade flyttat på sig och ”åkt” ner på kinderna.
  Detta borde vara common knowledge innan man gör fillers, för dom flesta tror att fillers bara försvinner ut i tomma intet.

   Det är individuellt. Allas kroppar bryter ner det olika snabbt. Mina fillers vandrade men det var inga problem, plockade ut det 🙂 och hade tur och fick det kostnadsfritt. Men det låter hemskare än vad det. Att det vandrat och lagt sig ovanför läppen var ingenting jag själv ens hade reflekterat över.

  Risken med att ta bort fillers med Hyalase är att den även kan bryta ner din egna vävnad.

  Dvs det är inte säkert att du kommer se ut som innan efter Hyalase.

   Absolut. Om personen som ger dig det använder för mycket vid samma tillfälle eller inte kan hantera det. Så gäller ju att verkligen gå till någon som är rätt utbildad

  En sak har jag funderat på och det är om man frågar män vilken den vackraste eller sexigaste kvinnan i världen är svarar många typ: jennifer aniston, mila kunis, charlize theron. Kvinnor som man ändå får säga är ganska ”naturliga”. Ja vet att det är inne nu att inte söka mäns bekräftelse eller vara objekt. Men om vi går djupare och tänker att vi som djur ändå vill attrahera en partner för att föröka oss så gör vi mycket för att anses attraktiva i männens ögon. Medvetet eller omedvetet. Hur kommer det sig då att detta ideal blivit så eftertraktat när dom flesta män tycker det är fult och dras till det mer ”neutrala”? Är det kardashians fel?

   Kom till i porrvärlden först. Samma med siliconbröst. Så nån strävan att se ut som kåta villiga porrtjejer var väl kanske tanken? Hos män verkar det ju gått hem i alla tider med porr. Ingen tjej de förmodligen vill vara tillsammans med men går utmärkt att runka till.

    Tror det ligger något i detta. När man frågar en man ”Vilken kvinna vill du ha?” så svarar han på vem han vill vara tillsammans med, ha vardag med, visa upp för vänner och familj, alltså typ Jennifer Aniston. Men frågar man efter några öl så svarar de troligtvis på vem de vill ligga med i en timme och då är det väl snarare Kim Kardashian, Amber Rose och andra silikonbrudar. Så man kan ju fundera på, som kvinna, vem man helst vill vara? Idag går många unga runt och försöker efterlikna Paow, men jag tänker att jag hellre vill vara mer ”classy” och inte dra till mig karlar som funderar på om man tar den i tvåan eller ej…. Och nej själv klart ska man inte leva livet efter vad män önskar eller inte önskar sig, men vi är ändå sociala varelser som ständigt möter andra så ingen är helt frigjord från det.

     Exakt så är det. Jag har alltid haft ett utseende som är lååångt från porrfilmsidealet. Smala läppar, ganska neutral kroppsform, inte uppseendeväckande alls men inte ful.
     Jag har aldrig dejtat en skitstövel i hela mitt liv, alla killar som har varit intresserade av mig har varit lugna snälla killar med seriösa avsikter. Alltid blivit bra och schysst behandlad.
     Vänner som är mer dramatiskt snygga, sensuella läppar, långt hår, snygg kropp…de drar åt sig så mycket skit! Män som är otrogna, våldsamma, nonchalanta. Att vara snygg är definitivt en nackdel när det kommer till att hitta bra män.

      Nä, det är inte en nackdel.
      Jag har sedan tonåren varit en sådan tjej/kvinna som män vänder sig om efter på stan, med ”skönhet” som är lite annorlunda/sticker ut lite och som attraherar många. Vissa vill bara ligga, andra vill ha lite armbågsgodis att visa upp på fester/business-event etc. Men det finns ju också givetvis lika många vettiga män som blir intresserade på samma sätt som det är för personer som inte anses normsnygga. Många blir kära i en för ens insida ihop med utsidan.
      Man får lära sig sålla bort idioterna som bara vill ha en för ens yttre. Jag har aldrig varit tillsammans med någon som behandlat mig illa. Jag har också väninnor som ser väldigt bra ut och är tillsammans med väldigt trevliga män.
      Vissa av mina väninnor som ser mycket bra ut dejtar/är bara tillsammans bara douchbags. De faller inte för vettiga killar och ibland faller inte vettiga killar för dem för att de är jobbiga att vara tillsammans med pga deras insidor och ev issues de har.
      Visst kanske man råkar på fler män som jagar en. Och vissa blyga eller med dålig självkänsla kanske inte vågar försöka. Men man kan ju själv kontakta sådana män om man känner intresse och man kan välja att inte ägna slem-snubbarna en blick ens.

   Fast tror inte många att de kan få en ”naturlig look” på konstgjord väg? Alltså att de kan komma att se ut som Kunis/Aniston med lite hjälp på traven men sen blir stoleksblinda och inte själva ser att deras resultat inte alls är naturligt.

   Tror absolut, som någon kommenterat nedan, att porridealet spelar in men inte för alla. Tror många hoppas på osynliga resultat och hopp om att åldras naturligt så som Aniston tex.

    Menade att det kom från porren. Men att det är så pass länge sen att den linjen suddats ut. Nu har det blivit vanligare, tror inte många idag gör det för att efterlikna nån porrskådis 🙂

    Alltså Aniston är skitsnygg men har opererat näsan och botoxar. Men hon gör det med stil.

     Stil? Hon såg för jävlig ut under Friends Reunion.

    Konstigt att inte fler 50+ ser ut som Aniston om hon nu ”åldrats naturligt”.

  [Borttagen kommentar]

  Förstår inte hur folk har vågat gå till outbildade sk ”skönhetsexperter” tidigare och sprutat, ja vadå för något egentligen, in saker rakt i ansiktet. ?
  Vem vet vad det sedan tar vägen och gör med kropp och utseende. Ta Botox t ex som är ett otroligt starkt nervgift och sedan spruta in det i ansiktet nära hjärnan. ?

   Läskigt att ens spruta in något ” främmande” ämne i sin kropp, tänker på hormonstörningar osv. Det finns väl vissa siliconinlägg som är direkt farliga. Hur mkt vet man egentligen om sådana här fillers osv.

  Ni som har gjort fillers, blev ni nöjda? Var resultatet som ni sett tänkt er och kände ni er vackrare? ?

   Jag har gjort en gång, gick till ett väldigt bra ställe med utbildad personal osv men känner ändå att hon inte lyssnade och propsade på att jag skulle ha mer material för det ’skulle försvinna direkt annars’. Jag ville ha Max 0,5 ml i läpparna men det slutade med 0,7..hon tyckte absolut 1 ml men jag hejdade henne. Nu har det gått 2,5 år och det är absolut kvar en del i underläppen (överläppen ser ut som innan i mitt tycke). Jag har aldrig varit nöjd efter detta och kommer aldrig göra om något liknande!
   Gjorde ju sinnessjukt ont med så har av den anledningen inte gått för att ta bort det.

   Jag har gjort.
   Till utseendet har jag ”medelhavsutseende” med mörka stora ögon, samt fylliga läppar.
   Dock var läpparna väldigt tunna i förhållande till mitt ansikte, så fyllde dem med 1ml i våras.

   Är sjukt nöjd, då det passar resten av mitt utseende mer och inte är för mycket.
   Ser proportionerligt ut liksom, och mer som ”jag”.

  Dom va ju inte direkt fula innan

   Det är väl inte för att dom är fula som många gör det? Andra orsaker

  Om jag har förstått det rätt så går inte fillers ur kroppen utan det flyter ut i ansiktet bara. När man använder medel för att lösa upp fillers tar man egentligen inte bort det heller utan man för det mer flytande (fillers går då från gel till vatten konsistens) och sen flyter det också ut i ansiktet så det ser ut som att det ”försvunnit” mycket snabbare. Dom har ju undersökt folk och hittat fillers i ansiktet efter 10-20 år trots att dom slutat fylla på. Det säger väl en hel del. Detta funkar inte på samma sätt som botox där effekten avtar efter ett tag. Folk får göra vad dom vill, jag bryr mig inte, men det är trist att det finns så mycket oproffisionella fillers”läkare” som skiter i människor och bara vill säljasäljasälja. Alltid massa kampanjer överallt varje gång jag följt med någon kompis ”6 sprutor nu för priset av 3!!!! KOM OCH FYLL. 2 Personer får fylla för priset av 1, KOM TA MED EN KOMPIS!! REAREAREa50%”

   Fanns fillers för 20 år sedan?

    Ja, jag gjorde fillers 1999

    Ja det är klart.

  Kan inte bara vara jag som får flimmer för ögonen när influensor säger ”det försvinner ut i kroppen”, som att det vore en bra grejer? Tf?? Jag vill inte ha fillers någonstans i kroppen och om jag hade haft det hade jag absolut inte velat att det ”försvann” ut i kroppen. Vad betyder det egentligen? Att kroppen renar det genom levern? Att det delar sig och flytet runt som kolsyra där inne resten av livet? Vill inte googla ens.

   Ja hur nyttigt är der egentligen att ha vad det nu är för tillsats flytande runt i kroppen?!

  Känns som det kommer bli olika lag kommer utkristallisera sig inom 10-års period. Där ett gäng är de som inte kan tänka sig att lägga pengar och tid och energi skönhetsingrepp, lösögonfransar, löshår, porslinsfasader, naglar, bus osv utan sparar pengar och satsar på sin utbildning. Undra vilken grupp som kommer vara lyckligast i längden?

   Eller så gör man som man vill kanske till och med både och? Världen är ju inte svartvit.

   Jag är ung, välutbildad och har en toppen karriär med tillhörande lön. Jag får väl lägga lite botox eller göra en tear trough om jag vill? Eller påverkar det mina hjärnceller?

    Tänker snarast på personer som lägger en massa pengar varje månad på fillers, löshår, naglar osv. Och detta är från ganska unga år. Pengar som om man sparade dem tex skulle räcka till en kontantinsats på sikt. Jobbar med många unga och känner ofta att den här skönhetsjakten känns så osund. Helt perfekta 20 åringar som fyller läppar för tusentals kronor. Men ja det är nog bara jag som är gammal.

     Jag gör exakt allt det där varje månad och är utbildad jurist och inom kort advokat. Mitt ’fixande’ påverkar inte mitt yrkesutövande, min kunskap sitter inte i mina läppar eller i mina naglar. Kan vi snälla komma ifrån att en kvinna som ’fixar’ utseendet är lika med en dum och blåst person? Många i min omgivning är precis som mig och vi är långt ifrån blåsta tjejer, snarare tvärtom, väldigt framgångsrika trots att majoriteten är under 35 år!

      Jag tror nog inte att folk som fixar sig och lägger pengar på utseende egentligen behöver vara blåsta. Mer osäkra på sig själv. Plus att folk i allmänhet är snygga som de är och att de pengarna som läggs på fix är så kastade i sjön. Men visst finns ju folk som köper dyra bilar och klockor som ju också är meningslöst. Så visst. Det är upp till var och en.

    Det kan påverka vilka som vill umgås och bli ihop med dig. Många vill inte ha en tjej med synliga fillers, andra söker sig till sådana tjejer, och det är ofta ganska olika typer som väljer med/utan.

  Kan du inte göra ett inlägg om Paows livesändning igår på instagram? Hon skvallrade bla om vilka influensers som tar droger.

   Jag såg den tyvärr inte, och den verkar inte vara sparad.

    Hon sa att Jasse drar ladd när hon går ut?

   Spill the tea! ?

    Hon droppade flera namn. Sa bland annat med säkerhet att ”ALLA influencers” i Stockholm gör det förutom 2 stycken (Ellen Bergström, Daniel Paris). Hon trodde inte heller att Bianca Ingrosso gör det. Hon spilled the tea i många minuter men hejdade sig när någon varnade för att hon kunde åka dit för förtal.

     Hon berättade även saker om Alexander Zobels privatliv, däribland hans ekonomi, för att sedan inse att hon kanske inte borde prata om hans privatliv.

  Det är ju bara att kolla på alla tjejer som pluggar till läkare, jurister, ingenjörer osv. Dom ser inte ut som knulldockor. Min erfarenhet är att det är endast tjejer med trasig självkänsla som gör det. Ju trasigare desto mer och större ingrepp

   Ja jag har fått upp Puma Swede i flödet här på instagram. Jösses vilken trasig människa. Och vilka ingrepp. Kan inte tro att någon bakom sådana fasader mår bra. Tragiskt egentligen.

   Såg en tonårsmamma i helgen, i min egen ålder. Med jätteläppar , lösögonfransar (på en fotbollsmatch…..) och silikonbröst, hon var inte smal om magen heller så överkroppen blev oproportionerligt stor hela den.
   Så jäkla sorgligt! En 40+ som liksom desperat vill efterlikna någon tragisk influencer. Jämfört med alla andra mammor som var där, med enkel stil, någon rynka men stiliga naturliga kvinnor.

    Nämen, fy fan! Var hon inte ens smal om magen!? Och vistades utomhus så du var tvungen att se hennes enorma överkropp?

   Ibland kollar jag upp gamla klasskompisar på facebook, och man känner inte igen några av de längre pga alla ingrepp. Önskar man bara kunde hoppa tillbaka i tiden och säga till de att de är jättefina som de är.

  Jag gjorde fillers 2018. Under ögonen, läppar och labialveck. Gick hos en sk erkänd person i Sthlm som alla sa var ”så, så bra”. Och … det var fan det värsta jag varit med om. Resultatet blev att fillersmaterialet blev som cementklumpar. Speciellt underögonen.
  Fick en slags reaktion också där hela mitt ansikte svullnade upp. Angioödem. Sedan efter många turer la sig det men jag var ju fortfarande svullen. Och vid återbesök hos personen så var hens åsikt att ”nu hade jag fått ett naturligt fylligt resultat i ansiktet”. Alltså hen menade att den fyllighet jag hade då i ansiktet var ett resultat av hens goda arbete. Sedan att det var resterna av mitt angioödem som inte gått ned helt var en annan femma.

  Så never, ever igen något sådant. Och – märk väl att detta var en person med SSK-licens och goda rekommendationer. Så det var inte Greta på Hörnet direkt.

   Kan du namedroppa kliniken?

   Kan faktist tycka att man ska namedroppa när sånt här händer?

  Jag har funderat över varför många som har (mycket?) fillers i läpparna låter som dom är konstant täppta i näsan. Någon som vet?

   En av dem alla läspar när läpparna är nygjorda. Bara två framtänder syns i stories. Låt gnagarna ha sitt utseende i fred!

    Har du sett Instagram tjejen Amanda Linnea??

     Haha, ja hon är underhållande.

     Vad vet vi om henne? Förstår inte varför hon har sånt behov av att visa upp sig halvnaken, fixa sig, använda filter och alltid stå på tå för att se längre/smalare ut om allt nu är så perfekt.

  Jag har både fyllt läpparna och gjort hyalase då fillern hade klättrat upp ovanför läppkonturen. Den enda som påpekade det var min pappa, alltså får man anta att det såg hyfsat naturligt ut. Personligen tycker jag inte att det är fint med varken överfyllda läppar eller tunna läppar utan volym, men det känns som att många ignorerar att det finns ett mellanting, och det är iaf det jag eftersträvar.

   Hur blev det efter du tömde dem? Min har också vandrat så skulle vilja ”börja om”

    För mig funkade det jättebra, det som var fult försvann och jag behöll ändå lagom mycket volym. Sedan fyllde jag på med 0,5 ml sex månader efter och var helnöjd!

     Gud va bra! Jag ska kolla upp om jag ska tömma mina ? om du gjorde det i Stockholm får du gärna rekomendera klinik

   Vad trodde du folk skulle säga? ”Eh du jag tror dina fillers vandrat iväg en bit”?

    Klumpigt uttryckt av mig, menade att min pappa var den enda som påpekade att jag hade gjort läpparna, dvs det såg fortfarande ut som mina läppar och passade in i mitt ansikte.
    Det krävs ganska många behandlingar för att få jätteläppar.

  Fast det Annica egentligen gjorde var ju att lyfta mungiporna och la in fillers i kinderna, det syns, men visst kanske tog hon samtidigt bort lite fillers ur läppen men de övriga ingreppen nämner hon inte. Att hon kan le större är pga lyfta mungipor som görs med hjälp av botox. Hon blev jättefin. Samma när hon bytte ut/ fräschade upp brösten då hette det att hon tog ut sina implantat/förminskade när hon som brukligt bara bytte implatat som många gör efter några år det är standard att göra liksom. Men det ger positiv uppmärksamhet, och brösten var troligtvis spons då kliniken nämdes i inlägg efter inlägg.

   Hur vet du detta? Alltså den första meningen.

  Det ska bli SÅ intressant om jag får leva ett bra tag till (…) att se hur läpp-modet ändras. För allt mode ändras ju…. Förr eller senare. En gång i tiden var Greta Garbos smala läppar idealet. Gärna med ett långt cigarrettmunstycke mellan. Små stjärtar var också idealet. Hah!

   Ja jag väntar också på den panik som kommer att uppstå när dagens ideal är ute. Vilket träsk många fastnat i. Skulle känna mig väldigt korkad i en sån situation.

    Sockerbitständerna kommer bli kul när dom är ute igen. Speciellt som man har slipat ned den egna emaljen i processen.

     Fast sockerbitarna verkar bara vara trendiga bland en viss typ av instagrammare. Ute på stan ser man de aldrig

  Vore kul om Kardashians trollade med ögonbryn som möttes på näsryggen. Sen se svenska influenser stå på kö för att bli lika trendiga. Efter ett tag rycks de fejkade brynen bort. Kvar står den stora skocken som hunnit tatuera.

  Jag ska sluta med fillers, har lagt i var 4e månad nu i ett par år, innan dess var 6e i 5-6 år. Lägger i 1 ml/gång men på mig försvann det rätt fort förut men nu har det byggts på så att det blivit för mycket. Ska se om det bryts ner av sig själv till lagom annars blir det hyalase. Såg en bild och herre vilka läppar jag har, har faktiskt blivit blind. Ingen behöver kommentera taskigt för jag har ju bestämt mig för att sluta med fillers 🙂

   Oj, är du inte orolig hur mycket som migrerat?

   Fint att du fått insikt <3 Hoppas du blir nöjd framöver.

  I våras car jag inlagd på en öron näsa hals-avdelning och delade rum med en kvinna som tagit ut sina fillers. Hon hade som ett brunt, hårt skum över läpparna. När jag kom hade hon varit inlagd i en vecka, och drack för första gången (innan fick hon bara dropp). Fillersen sattes in i turkiet för många år sedan, om jag förstått saken rätt, och togs ut på en klinik i göteborg. Otäckt.

  Min pojkvän från Frankrike var och hälsade på i Stockholm i somras. Han var helt chockad över alla tjejers utseende med fillers i läppar och ansikte. Visst görs skönhetsingrepp överallt men han var förvånad över att att så många gör dessa ingrepp och (som han sa) att alla såg likadana ut.

  Känner mig tveksam till att det är ”temporärt”, har inte fyllt på mina läppar på 2 år och har fortfarande stora läppar. Hade i princip inga läppar innan jag började fylla. Samt att de som tömmer sina läppar aldrig får lika små läppar som de hade innan vad jag sett, verkar som att det alltid finns lite kvar?? Om inte annat tror jag det bara flyttar runt i kroppen, och inte försvinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.