Nellie Berntsson om föräldrarnas separation

Nellie Berntsson: Fråga: Hur känns det att din pappa hittat en ny kvinna? Menar inget illa ♥️ Svar: Denna ständiga frågan. Med tanke på att hela min familj är offentlig får man ju tänka lite över sina handlingar i verklighet och skrift. Med tanke på det stora sveket vi tjejer fått av personen i fråga så känns det högst opassande att outa sin nya på Instagram. Ngt jag kommer få bearbeta länge, punkt slut och simple as that.

Fråga: Bor din mamma kvar i huset? När separerade dina föräldrar? Bor din syster hos din mamma? Svar: Ja, men de flyttar till sitt egna hem snart. Efter mkt letande i stress. :-) Smilla vill bo hos mamma just nu.
Bildkälla: Nellie Berntsson Instastory

Nellie Berntsson avslöjar mer och mer om det som ledde upp till det som står i dessa inlägg. 
HÄR sökte Nellie efter ett akutboende för sin mamma och syster, och HÄR skaffade de tre identiska tatueringar.

Pappan har tydligen träffat en ny kvinna som han redan ska ha introducerat på Instagram, någonting som Nellie tycker är högst opassande och någonting hon kommer behöva bearbeta länge.

Sannerligen en av baksidorna med att vara en offentlig person eller familj. ?

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Måste ju ha varit lite av ett overlap då om det var ett så enormt svek att ”outa” sin nya. Tänker att en annars är glad för sin pappas skull om skilsmässan var ett gemensamt beslut och han sen hittat lyckan igen.

   Det är liksom inte en kompis som hittat en ny efter sitt senaste breakup. Det klart att man vill att ens föräldrar ska ha det bra, men att vara glad för att ens far funnit ”lyckan” igen, med en ny kvinna, typ strax efter skilsmässa är inte att förvänta sig. Det är en utomstående som kommer in i familjen.

    Antar att det är en fråga om ”från person till person” då förstås. Mina föräldrar separerade när jag var 16 och jag hade länge önskat i det tysta att dom skulle göra det, dom bråkade aldrig (inte inför oss barn i alla fall) men jag visste att dom inte gjorde varandra lyckliga.

    Anyway! Min pappa träffade sin nya väldigt snabbt efter och vi accepterade hans lycka och hans nya partner direkt. Men som sagt så vet en inte om det var ett overlap eller ens ett gemensamt beslut, därav lämnade jag det öppet, sa inte att det ALLTID funkar så ☺️

     Tack för svar. Alla fall är unika. Men tycker inte att man ska förvänta sig att barnen ska vara glada åt de nya som kommer in i ens familj. Det är viktigt att de nya är ödmjuka och inte tycker att de har rätt att ta stor plats. Det viktigaste är alltid barnen.

      Vad heter hennes pappa på instagram?

      Men Nelly är inget barn! Hon bara beter sig som ett. Hon är en vuxen kvinna som snart ska få barn själv, dags att sluta bete sig som en sur fjortis.

      Det är ju skillnad om det är små barn, då måste alla hänsyn tas, det håller jag med om. Men i det här fallet rör det sig väl om vuxna människor över 20 år? Då kan den nya faktiskt förvänta sig ett visst mått av respekt, vuxna emellan.

       Klart, ett visst mått av respekt. Men man har som barn ett begränsat intresse av sin förälders nya. Den nya har ett ansvar att inte bete sig som om hon numera äger den frånskilde mannen. Det är respektlöst av pappan och hans nya att så snart gå ut och visar världen att de blivit ett par. De kan väl tänka att det inte känns så roligt för barnen, när det tydligen varit jobbigt för alla med skilsmässan.

    Jag var vuxen, 22 år, när mina föräldrar skilde sig. Hade länge önskat att de skulle gå skilda vägar iofs. Bara känt lättnad och glädje när de hittade sina nya partners.

   Träffade han sin nya före eller efter skilsmässan?

    Det skulle ju definitivt påverka hur man känner det. Om han träffade en ny innan uppbrottet måste det ha känts jättetufft, oavsett bakgrunden.

     Det heter väl att män skiljer sig för att de hittat någon annan men kvinnor skiljer sig för att de funnit sig själva.
     Män är mer obenägna att skilja sig utan att ha ”ordnat” ett nytt förhållande men kvinnor räds inte singellivet till en början iaf.
     Gäller åtminstone män och kvinnor i medelåldern. Sägs det.

   Fast skilsmässan var inget gemensamt beslut. Mamman verkade inte vilja skiljas.

  Offentlig familj?!! Tror väldigt få vet vilka dessa människor är…

   Beror väl på om du är insatt i hästvärlden eller inte

   Nellie har ju strax under 400 000 följare på instagram så helt okänd är hon ju inte – och familjen har alltid varit en del av bilden. MYCKET drama och mycket prat om exploatering av ung flicka osv osv osv. Pappan var tidigare den som körde hästbussen osv men nu tycks han ha blivit utslängd med badvattnet.

  Är verkligen familjen offentlig? Själv har jag ingen aning om vem hennes familj är, knappt vem hon är heller. Men i hästkretsar är de kanske kändisar?

   Ökända ?

   Ja i hästkretsar är de kända. En del drama genom åren. Bråk med stall och hästägare. Bråk med landslagsledningen, uthängning av överdomare osv.
   Nellie fick väl sitt genomslag i barnprogrammet Hästakuten för 10-12 år sedan. Hon har ju alltid varit frontfiguren men var ju bara kanske 11 år då. Det har ju varit tydligt att någon styrt kasperteatern.
   Föräldrarna, systern och Nellies pojkvänner har ju åkt med av farten och fått massa följare på Insta.
   Pappan raderade dock tusentals och stängde sitt konto i början av sommaren.
   Mamman har sin öppen och pumpar ut bilder på hur bra hon mår, hur mycket hon tränat och klyschor om självständigt osv.
   Varför vet jag detta??Följer ingen av dem.

    Jo, mamma är väldigt angelägen om att visa hur lycklig hon är. Tränar på ett sätt bara nyskilda gör osv…

     Får verkligen Anna Book-vibbar av hennes Instagram storys. Så fort hon gör någonting för någon annan så måste det instagrammas. Till och med när hon skjutsar sin ena dotter eller lagar middag åt henne.

      Hon skröt lite om att hon var först att få veta om graviditeten, något jag tyckte var konstigt för det är väl vanligt att mamma/pappa/syskon får veta först. Men nu förstår jag att det kanske är en liten gadd mot pappan då, att han inte fick veta det lika tidigt… kanske. 🙂

  [Borttagen kommentar]

   Kanske fanns anledning men folk inte visste det.

  Har ingen aning om vem hennes familj är.

  När jag läser Nellies text tycker jag det låter som att de vet vem den nya kvinnan är och inte accepterar henne/har ngt emot henne.

  Såklart jobbigt för alla i familjen om pappan hittat en ny kvinna och då bryter upp med mamman. Det verkar som att döttrarna inte alls umgås med pappan mer.

  Jobbigt för alla!

  Hybrisen är ett faktum. It’s not the royal family.

  Men, jag hade inte heller uppskattat att min pappa outade en ny kvinna efter en turbulent och känslig tid. En skilsmässa rör ju alltid upp känslor, oavsett hur den än må gå till.

   Men vadå outade, jag förstår inte ens hur hon menar. Är pappan aktiv på Instagram och har en ny partner så är det väl helt rimligt att partnern finns med på Instagram ibland? Det är väl inte att outa. Vore väl konstigare att låtsas vara singel?

   Ja man kan ju vänta lite tills alla landat på fötterna, det verkar som att mamman fortfarande mår väldigt dåligt av detta och man kan ju ändå välja att respektera henne framför en Instagram post.

    Ok så det är jättefärskt allting? För om han precis lämnat frun för en annan kan jag förstå.

     Ja det verkar som de separerade var några månader sedan, så extremt färskt och mamman flyttade ut för bara några dagar sedan

      Kan ju vara så att de separerade för länge sedan men att det tagit tid med husförsäljning och nytt boende.

     De skulle väll separera för några år sedan men då vända sig alla emot pappan så han stanna eller ngt sånt…

    Jag vet inget om Nellies fall. Men jag vet ett och annat om relationer som tar slut. Det gör dom sällan för att en ny oemotståndlig person dyker upp utan för att relationen har andra problem.
    Ofta händer det att en part går vidare och att den andra stannar kvar i bitterhet under en lång tid. Min moster separerade från sin ex-man för 45 år sedan. Gubben är nu död. Hon är fortfarande djupt bitter.
    Sen retar dig mig när vuxna barn inte kan acceptera att deras föräldrar är mänskliga varelser som förändras. Man ska välja sida, man ska hata nya partners och skapa missämja.

     Många relationer tar också slut för att mannen vill ha någon yngre vilket gör att kvinnan han lämnar blir bitter.

      ”Vill ha någon yngre” 🙂 känner ingen som resonerat så!

       Klagar du på sättet jag skrev eller tror du att fenomenet inte existerar för att det inte finns i din krets?

       Är du samma anonym som ovan skulle jag inte säga att du kan ett och annat om relationer.

        Jag är inte samma anonym, och du kan ju inte bedöma folks kapacitet till att bedöma relationer från en kommentar på internet.
        Men iallafall, det där med att män lämnar för att de ”vill ha en yngre”… en relation kan vara körd i botten och det kan finnas missnöje. När man sedan träffar en ny partner är det ju lättare för män att träffa någon yngre, eftersom vi medelålders kvinnor ofta föredrar singellivet efter en lång relation och med vuxna barn. Medelålders kvinnor vill ha frihet och vill roa sig. Ingen av mina frånskilda vänner har skaffat sambo. Ingen av dem vill det.

         Men alltså om en person säger sig kunna ett och annat om relationer som anonym gjorde ovan tycker jag visst att jag har rätt att döma någon efter en kommentar då hen genom den kommentaren absolut inte lever upp till orden.

         Så du säger alltså att män väljer någon yngre för att äldre säger nej?
         Säkert finns det män som gör det men det fråntar inte att det finns män som lämnar relationer för att de vill ha någon yngre utan mer anledning än att de är less på sin fru. Alltså deras val.

          Nej jag säger att män väljer yngre för att yngre söker förhållanden. Äldre kvinnor vilja vänskap, ha roligt och ha sex utan krav på förhållanden och samboskap. Det vill inte äldre män. Yngre män däremot har gärna sex utan krav på mer.

      De kvinnor jag känner i runt 40års åldern , har gett sig ut på nätdejtning och satt på så många som möjligt för uppmärksamheten. Jag satte på många i 20 års åldern , det gjorde inte de utan skaffade ett förhållande och istället sätter på många nu efter skillsmässan.

     “Det gör den sällan”
     Om jag ska döma från de tjejgrupper etc och de jag känner.
     Nej, det är inte alls ovanligt att , framföra mannen hittar någon ny och lämnar.

     Du som vet ett och annat om relationer vet ju då att det är lättare att gå vidare ut från en relation som varit dålig om det kommer in någon annan i bilden.

   Han har väl inte ens öppen Instagram.

  Eller så förstår man att man att kärleken kan ta slut. Jag anser att eftersom vi bara har ett liv, är det för kort för att slösa bort. Man kan inte hjälpa om man får känslor för en annan person. Däremot ska man vara ärlig med detta mot sin familj och inte föra bakom ljuset.

  Känner inte till omständigheterna kring separationen, A kanske har skött detta osnyggt och det verkar ligga mer bakom än enbart en ny kvinna.

  Förhoppningsvis så kommer det en ljusning då resten av deras familj mår bättre och kan se att deras separation var nödvändig och bra. Och att de då kan förlåta A.

  Varför är mamman och pappan skrivna på samma adress (mammans nya boende)?

   Haha men vad är det med er folk som måste kolla upp folkbokföringen? Du vet ju dessutom också att ingen här kommer ha svar på din fråga men du vill gärna göra det känt.

    Kan väl vara någon som vet varför, hen får väl ställa frågan om hen vill.

   Kanske valde att ha det så tills huset är sålt?

  Usch vilken jobbig situation för alla parter :/

   Det finns redan ett inlägg om det.

    Jaha okej sorry missade det!

  Offentlig familj? Jo systern jobbade ju som servitris på lokala pizzerian i somras. Hej kändis! ?

   Bra att syrran jobbar och tjäna egna pengar. Hon känns så jordnära och vettig på något sätt, jag gillar S 🙂

    Snarare Tobbe Larssons restaurang”” på gården var det väl?

     Ja, men fortfarande den lokala pizzerian.

      Och vem fan bryr sig? Ett jobb är ett jobb, endast arbetsskygga har krav på ”finare” arbetsplats.

   Vad är detta för kommentar? Ni sitter och gnäller över att influencers/kändisar inte har vanliga jobb och nu när Nellies lillasyster har sommarjobbat då ska man håna det? Nu får ni väl ändå ta och bestämma er? Inom hästvärlden så vet många mycket väl vem Nellie och hennes familj är. Nellies syster tävlar också så varför förminska?

  Det enda jag känner till om Nellie är vad som skrivs här inne.
  Och det är så ointressant, speciellt när det kommer till hästfolk.

   Vem bryr sig om att du tycker det är ointressant? Är otroligt ointresserad av ex underbara Clara och henne skrivs det om titt som tätt, inte går jag in då och klagar på att hon är ointressant. Så tröttsamt med typ 10 sånna kommentarer, bläddra vidare isf ?????

  Hm hon verkar inte vara en människa som glädjs åt andra.. visst kan förstå det tar tid men om hennes pappa är lycklig så det väll huvudsaken.

   Beror ju lite på när han träffade denna kvinna också.

   Hur kan pappan vara lycklig, när hans dotter är ledsen? Huvudsaken är inte att pappan är lycklig, huvudsaken är att hans barn är det.

    Ska pappan gå runt och vara ledsen för dottern som är vuxen och snart ska ha barn själv är omogen, ska han leva i celibat tills hon blir nöjd och glad. Vi har ett liv att leva, ingen annan ska bestämma hur vi lever det.
    Väx upp och skapa ditt eget liv!

     Det känns märkligt respektlöst att en förälder ska visa upp sin nya lycka, när dennes barn är ledsna och behöver tid för att ta in att fundamentet, ursprungsfamiljen i ens liv har allvarligt rubbats. Varför ska barnen inte reagera pappan går vidare, utan att de med på denna situationen. Det spelar ingen roll om vem av föräldrarna som orsakat den svåra situationen, om barnen lider av det, så ska man ta hänsyn till det.

  De är väl vuxna människor allihopa?
  Jag hade kanske förstått reaktionen om hon och hennes syster var barn/yngre tonåringar, men att som vuxen inte kunna acceptera ens förälders nya partner är bara fånigt och missunnsamt.

   Hennes syster går ju fortfarande i gymnasiet och Nellie är 20, alla har rätt till sina känslor. Dessutom vet ingen hur det egentligen ligger till, så det är onödigt att kalla det missunnsamt och fånigt.

  Gud va skönt ha föräldrar som vare sig har facebook el insta el ens skulle tänka på updates i sociala medier…

  Om A valde att skilja sig innan han inledde en ny relation med den nya kvinnan tycker jag han gjort helt rätt. Om han däremot började en relationen med nya kvinnan innan han skilde sig förstår jag att alla är sura.

  Men även om han gjorde rätt och skilde sig innan han påbörjade något annat så tror jag att mamman har så lätt att få döttrarna på sin sida att det är mamman som vänt döttrarna emot pappan, och fått döttrarna att tycka att allt är pappas fel, att pappa har gjort fel, att det är pappas fel att mamma är ledsen, osv.
  Så döttrarna inte ser det ur pappan perspektiv (att han var trött på allt drama, allt bråk, att alltid tassa på tå för att undvika kaos) utan att döttrarna bara ser det från mammas sida (hon vill inte att det skulle ta slut, hon ville fortsätta vara gifta, hon blev ledsen). Jag tycker det är synd när mamman påverkar barnen att hata ena föräldern, eller tvingar barnen att välja mellan föräldrarna.

   Rätt starka anklagelser ändå, känner du de personligen?

    Allmänt känt i hästvärlden att mamman är dramatisk och lätt bråkar. Pappan är ändå kompis med en del hästfolk och har inga emot sig.

     Eller ”du som vet du vet” som hon ”vi som vet” skulle sagt ?

    Alla vet

   Ja det är allvarligt, och det är narcar som gör detta ofta vid separation.
   Barn väljer aldrig bort en förälder utan att ha blivit påverkade.
   En separation handlar om två vuxna människor, deras barn ska stå utanför och aldrig dras in. Föräldrar gör det inte mot sina barn, de avslutar en kärleksrelation.
   Barn har rätt att få ha en relation med båda föräldrar, inte välja sida, älska båda.
   Vet inte något om detta men reagerade på Nellies sätt att uttrycka sig, det lyser påverkad för mig.
   Men visst han kanske har skött det osnyggt och då blir det lättare att vända barnen.

    Fast du vet inget om situationen men ändå säger du att mamman är narcissist? Likt ADHD slängs det med det begreppet alldeles för mycket…

    Vad man önskar är att pappan I första hand tänker på att stötta sina döttrar. Man önskar förstår också att mamman slutar påverka barnen mot deras far.

    Tack, det du skriver är bra och grundläggande och sant.

  Jag tror inte att barn missunnar sina föräldrar eller fånar sig. Som barn är man ledsen när ens föräldrar skiljer sig särskilt om det är bråkigt, vilket är vanligt.

  Det låter ju absolut på kommentarerna som att han har träffat den nya redan innan skilsmässa. Att han lämnade mamman för en ny. Annars ser jag inte riktigt varför det skulle vara ett så enormt ”svek” och ”opassande” att outa en ny partner.

   Jag misstänker tyvärr att där funnits slitningar i familjen sedan mycket länge. Och man har försökt reparera. Vad som hände när Olav drog och lämnade skeppet har jag ingen aning om, men det handlade väl också om slitningar. Så jobbigt. Jag önskar alla inblandade lycka till OCH att de en dag kan försonas. Om de vill.

    Olaf lämnade skeppet ??

  Tror mamman är sådan där allt ska vara perfekt på ytan såna människor är jobbiga då dom aldrig visar oftast när någon icke perfekt har hänt men i detta fallet satt på sig offerkofftan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *