Träna med en tränare i din spegel?

Träna med en tränare i din spegel?
Det här verkar vara ett helt nytt koncept som Paula Rosas gör reklam för, där själva spegeln utgör en ”touch screen” där man både kan välja olika pass och träna ihop med en tränare, för att få hjälp med teknik mm. (antar jag)

Vissa hatar speglar när de tränar, medan andra knappt kan klara sig utan dem. 
Lägg sedan till alla andra aspekter med att ha en spegel som man konstant ska hålla på att kladda på.
I vår familj hade vi haft fler blöta nosavtryck än små fingeravtryck, men sådant kan driva mig till vansinne, särskilt när ljuset faller in på ett visst sätt.

Jag undrar hur stor yta man behöver för att kunna använda spegeln till max?
Lutar man den bara mot väggen eller måste man hänga upp den?
Hur kopplar man upp den?
Eluttag? Wifi? Bluetooth?

Många av svaren hittar jag på hemsidan, där även kostnaden framgår och att detta verkar vara en del av SATS.
Själva spegeln kostar 12 990 kr och sedan tillkommer abonnemang mm som man kan få billigare om man är en SATS-medlem, men då ska man alltså betala, både för ett gymkort och den här spegeln?
Det är inte superbilligt…

Någon som är sugen på att skaffa en extra allt-spegel?

 

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så dyr spegel ? vet inte vilken målgrupp Paula har, men har svårt att tro att så många av hennes följare vill köpa den?!

   Ja jag förstår inte? Tror företaget att de kommer få massa som köper av att Paula gör reklam om detta? Vem vill lägga pengar på sånt här ?

  Känns lättare att följa sitt gyms träningsvideos i datorn som ingår i medlemsavgiften än att köpa en spegel för 13k ??

   Känns lättare att följa någon av de tusentals träningsvideor som finns på Youtube helt gratis.?

    Rekommenderar chloe ting på youtube. Grymma träningsklipp och gratis!

  Nån mer än jag som får upp den här hyperäckliga reklamen med nåt vitt bubbel på en fingernagel? Hur får man bort den? Kan inte titta så vet inte om det finns nån knapp.

   Ja jag får upp den ibland haha så jävla äckligt.

    Och som svar nej jag vet inte hur man får bort, vill också veta.

   Mäh då är det inte bara jag alltså! Fy fan va äckligt det är. Har med fått upp den reklamen o har tryckt o anmält annonsen för typ olämplig. Då försvann den ett tag men sen kom den tillbaka. Så nä vet inte heller tyvärr…

  Är totalt ointresserad och dissar idén helt. Fullständigt slöseri med pengar.
  Jag fortsätter med mina pass på Friskis.

   Friskis är suveränt (jag har varit ledare där i 13 år) men det är alltid värt att testa nya saker och variera sin träning.

    Ja, man har ju 30 dagars ”riskfri” testperiod så är man sugen att prova på så…
    Dock ska man nog vänta med att borra hål i väggen för att hänga upp något så tungt som 29 kilo.
    Trist om spegeln rasar ned och går sönder under den ”riskfria” försöksperioden.

     Man får bra styrketräning av att bära och lyfta spegeln. Det känns ju skönt att veta i fall Sats plötsligt skulle sluta med detta koncept.

  Men tar konsumtionshetsen aldrig slut? Vad kommer härnäst? Wifi uppkopplad tandtråd gjord av blålysande fiberoptik med tillhörande app där du ser hur lång tid du flossat och kan jämföra hur dina tänder ”bleknar” av det magiska blåa ljuset? Plus du får massor av d-vitamin och ljusterapi av tråden så NU KAN JUST DU bli snygg smart smal glad och framgångsrik som DINA FAVORIT INFLUENCERS just nu med rabattkoden tik-tok-bluff20 får du 20% på ditt första köp om du även taggar 37 kompisar och börjar följa dessa 42 fina inspirerande konton för fler OUMBÄRLIGA TIPS <3 Kweens

   Var finns den tandtråden att köpa? Jag har googlat men hittar den inte.

   Åh vart köper man det?? Kan du länka?

    Jag har en rabattkod så får vi båda ett extra set med tandtråd ❤️ Kod: jagköperalltdubermigom

  Orkar inte med träningshets i mitt hem. Vill jag träna går jag på gymmet. Hemma får jag vara fri.

  Och innan ni hoppar på mig. Jag håller på att bli frisk från ätstörning och träningsmani så för mig skulle detta bara skapa stress och hets. Säger inte att andra blir hetsade av den här spegeln i deras hem.

   ❤️ Jag är imponerad över att du ens tränar. Hade ätstörningar är väldigt unga år och för att undvika att ramla tillbaka dit igen tränar jag inte alls.

    Tränar bara när jag känner att jag klarar av det utan att triggas igång. Har tack och lov lärt mig att känna vilken period jag är i och klara av att anpassa mig efter det.

  Himla cool ide! Jag avskyr att gå på gym, tycker hela konceptet är så ofräscht, men har haft stor nytta av att träna med PT. Det här skulle verkligen passa mig bra som behöver träna mer men avskyr att lämna huset i onödan. Sen är hårdvaran dyr men om man tänker på tiden och komforten man sparar på att slippa ta sig till gymmet så känns det väldigt vettigt.

   Tänker att de borde modifiera hårdvara folk redan har och utveckla mjukvara istället. Något för AppleTv, X-box och Cromecast tex.

    Med en appletv är det bara att gå på youtube och leta upp valfritt pass. Eller? Ställ sen en spegel bredvid teven och kör.

     Läs det jag skrev längre upp. Om du vill träna i ett gruppsammanhang, personlig åt mm men ändå hemma så är Youtube inte lösningen.

     Och jag kan se en marknad där även instruktörer som kan ge pass hemifrån. I bakgrundsskärm så är det klart. Fler pass tillgängliga utan fler lokaler och flexiblare tider samt man kan träna var man än är, även när man är på resa. Så jag fattar grejen. Men för att få det så pass flexibelt så kommer inte en stor spegel ge dig alla fördelar.

     Tror de är något på spåret men behöver tänka om.

   Väldigt vettigt med en ny elektronikpryl, som bara har en enda funktion dessutom.

  Tror de är ute efter interaktion med andra utan att behöva gå till gymmet och smittas av tex covid, och det får du ju inte på Youtube. Kanske t.o.m. att instruktören kan korrigera dig ge personlig pepp mm.

  Men jag håller med och har gett din kommentar en tumme. Zoom kanske?

  Du har fått en tumme av The real hmm!!! Omg omg omg

   Men sluta fjanta dig. Med tanke på att jag delar ut ca 10 st tummar varje gång jag är inne på bloggen och läser så har garanterat du också fått en någon gång. Ingen orsak att bli avundsjuk. ?

    Haha joo vill fjanta mig! Men bara för att du skrev att du gett en tumme ?

    Tror du jag fått det verkligen? ?

     Haha, ja det tror jag. Alla säger något bra någon gång och jag bryr mig inte om vilket nick som säger det heller. T.o.m. Sacha fick en tumme för någon dag sedan. ??

  Prylnörden i mig älskar ju detta! Som en personanpassad wii fit i ett snyggt spegelformat. Att jag är för fattig för det är en annan femma haha!

  Så för nästan 1000 kr i månaden får du en spegel så att du kan träna hemma? Kan väl kanske förstå kostnaden för spegeln och den tar ju slut efter x antal månader men vad får jag för mitt mentramedlemskap a 349 kr i månaden? Jag använder ju min eget hem för träning, duschar och byter om hemma, sliter inte på träningsmaskiner, så vad går medlemsavgiften till? Att betala dyra reklamkampanjer?

  Avdelning saker man verkligen inte behöver ? Snöra på er ett par skor och bege er ut på en runda i skogen och avsluta med att besöka närmaste utegym eller nått.

   Alla gillar inte springa i skogen och allra minst vintertid!

   Nej vill helst inte bli överfallen

    Synd, det vill jag därför motionerar jag ute ?

    Är du aldrig ute eller är det bara när du ska träna du tänker att du kan bli överfallen?

    Rädslan ger en extra skjuts i steget.

  Hade det varit billigare så! ?

  Jag är inte alls negativt inställd till spegeln. Den är väldigt dyr men jag tror det finns många människor som kan känna nytta av den, personer med psykisk ohälsa, social fobi eller annat som tycker det är obehagligt eller jobbigt att vara runt att främmande människor på gymmet typ. Tror absolut att det kan bli en grej, iallafall om den skulle bli billigare om några år ?

   Men vad skiljer detta från ett pass på youtube? Eller tex Friskis play?

    Jag vet inte om det skiljer så mycket men jag själv hade fått en mer ”på riktigt”-känsla av spegeln än ett Youtube-klipp iaf ?

  Nånting säger mig att Löwengrip blir nästa bloggare som gör reklam för denna. Booken vill nog vara med på tåget och kommer snart byta ut all matlagning mot div gymövningar framför spegeln 😉

  Min Samsung tv som är runt 6år gammal har olika träningspass man kan välja bland.

  Tror jag betalade 5000:- för tvn.

   Men har den spegel??

    När den är av kan jag se mig själv reflekteras i skärmen . Räknas det?

  Kan man se ”Hemmagympa med Sofia” i spegeln?
  Annars har jag detta som förslag till förbättring av Rflex.

  Ser ut som ett projekt jag höll på med, infinity mirror. Rätt så enkelt, kostade ett par hundra bara.

  Men det verkar ju va förinspelade träningspass/bilder/instruktioner… inte alls individanpassat…. och absolut inte live med PT. Nej, förstår inte vad added value är av dem här grejen jämfört med all online träning som finns.

  Det här är tydligen som ”Getthemirror” och liknande som har funnits i USA i flera år. Jag är övertygad om att fler hade varit intresserade om det hade varit billigare, men inte till det här priset.

  Men så fjantigt och omständigt. Och dyrt.
  Nej det blir inte nån grej av det.

  Jag är väldigt förundrad över hela ”spegelgimmiken” som har rått ett tag nu. Massa beautygurus gjorde ju reklam för en sminkspegel som också var en skärm. Man kunde ställa in olika ljus, några filter och kolla på Youtube samtidigt som man sminkade sig.
  Inte ett dugg onödigt 😛

  Bara jag som blir störd av att se statistik medan jag tränar? Vill knappt titta på klockan, för då går det ännu långsammare. Att typ se kalorier som räknas tycker jag är så stressande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *