Vilka påverkare tror mina följare skriver frågor till sig själva för att kunna tjäna pengar på adlinks?

Jag ställde den här frågan på Instagram igår, där jag delade en fråga jag fått av en följare som undrar hur ofta påverkare skriver frågor till sig själva för att kunna publicera adlinks att tjäna pengar på.
Jag tror att det sker väldigt ofta, och slängde ut frågan till mina följare om vem eller vilka de tror gör sådant här ofta.
Svaren här under är ett axplock av alla de svar jag fick in, och jag kan givetvis inte publicera dem alla, men dessa bilder visar up den totala fördelningen ser ut.

Vi har en KLAR etta och tvåa på den här prispallen.
Med överväldigande många svar blir det Nessa, som driver spoilerkontot @exonphspoilerse på Instagram, som får kliva högst upp.
Det fanns ingen som ens kom i närheten av att kunna klå henne, inte ens Antonija Mandir, som kom på en hedrande andraplats.

Ni är så många som skrev in dessa två påverkare, men efter dem är det lite mer hugget som stucket.
Isabella Löwengrip får en del röster, Anna Book likaså, men sen är det lite utspritt med ett namn här, och ett namn där.

Jag ber om ursäkt på förhand om någon av bilderna återfinns mer än en gång.

Att skriva frågor till sig själv för att kunna publicera adlinks bryter inte mig någon lag, vad jag vet. Inte heller vet vi om någon av dessa påverkare faktiskt HAR skrivit sina egna frågor, utan det här inlägget är högst spekulativt.
Så länge det står att swipe up-länken är en adlink så får man rent tekniskt göra så här om man vill.
Det kostar följarna inga pengar att klicka på dem, och om man blir tillräckligt intresserad av produkten för att klicka på länken, spelar det då egentligen någon roll vem som skrivit frågan?
Eller kan det vara så att man inte bryr sig eftersom man förstått sedan länge att påverkaren i fråga skriver sina egna frågor?

Det är kanske inte 100% ärligt och transparent, men vad i den här ”påverkar-världen” är egentligen det?
Vad tänker ni om saken?

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad menar du?

  Intressant 😁

  Michaela Forni….

  Jag tänker att du förhoppningsvis kommer skriva om del tre i kritik mot Svenska Garderobskvinnor/powerkvinnor 😄

   Pinsamt av Läckberg, var väl inget hemskt påhopp på henne men det är väl ett sätt för Läckberg att få uppmärksamhet och flytta fokus och bli till ett stackars offer efter att hon gjorde bort sig igår. Förstår inte hur hon orkar med att försvara sig och skriva alla dessa utläggningar om vad hon åstadkommit med två tomma händer osv osv. Hon framstår som både lättkränkt och översittare. Och så alla kändisar som hyllar henne, löjligt, ingen vågar kritisera Läckberg då tar det hus i h….te och hon hänger ut och ger igen dubbelt.

    Hur skämde hon ut sig? *nyfiken*

     Hon skrev tvärsäkert att en annan känd kvinna inte fått någon förfrågan om att delta i tv-programmet men sedan skriver hon att det kan ha varit så att flera fått frågan men det är inget som jag vet om. Ganska pinsamt, kanske ville hon flytta fokus från det idag och få uppmärksamhet inför programmet ikväll så det skulle locka fler tittare. Tycker inte heller att Wallströrm skrivit något hemkst, så farligt var det inte, överreaktion av Läckberg men allt för uppmärksamhet.

    Precis! Nu börjar dom bli riktigt patetiska (Laila o Camilla) story efter story om hur jävla bra dom är och alla andra är dumma och har inte fattat deras program idé *buhu*

    Vi har fattat!! Er program idé suger ingen bryr sig! Ni är kommer aldrig bli folkliga!

     Och att de andra tre nuvarande är förstahandsvalen 🥴

     Verkligen patetiskt, vilket raljerande, och så en massa kändisar som fjäskar för Läckberg och utmålar MW som skurk, som även en skribent på epressen gör som för övrigt själv pratat förminskande om andra kvinnor. Sjuk dubbelmoral. Ingen kändis som frågat Läckberg om hon bett Isabella L om ursäkt, det är tydligen okej att Läckberg svartmålar henne. Det var ju lågt. Det kunde hon gjort ist för att rasa på MW. Det verkar finnas gott om tid för Läckberg till soc medier och att bråka på internet. Detta utfall mot MW var väl mest för att locka tittare till programmet som sändes ikväll.

     Tråkigt att det man skriver inte går fram, test.

      Undrar vad det är för ord som stoppas, är det vissa namn kanske Läckberg, Isabella?

     Verkligen patetiskt, och så en massa kändisar som fjäskar för Läckberg och utmålar MW som dålig, som även en skribent på en kvällsblaska gör som för övrigt själv pratat förminskande om andra kvinnor. Sjuk dubbelmoral. Ingen kändis som frågat Läckberg om hon bett Isabella om ursäkt, det är tydligen okej att Läckberg svatrmålar henne. Det var ju lågt. Det verkar finnas gott om tid för Läckberg till soc med och att tjafsa på nätet. Detta mot MW var väl mest för att locka tittare till tv-programmet som sändes ikväll.

   Läckberg gör en höna av en fjäder. Imorgon är detta glömt. Ge henne inte mer garn till offerkoftan.

    Ja vilken överreaktion, Läckberg tar varje chans till uppmärksamhet och raljerar om hur hårt hon jobbat och hur mycket pengar hon tjänat. Margot nämner inte ens hennes namn och gör inget förfärligt påhopp dessutom har hon väl rätt att tycka likaväl som Läckberg brukar göra och som expressens Maria Brander som skriver att ”Margot uttrycker sig förminskande vilket är onödigt” ska hon säga som verkligen har uttryckt sig förminkande mot andra kända kvinnor. Pinsamt. Dubbelmoralen alltså. Detta smörande för Läckberg både av Maria B och diverse andra kändisar är löjligt, ingen som frågar om hon bett Isabella Löwengrip om ursäkt, det var tydligen okej av Läckberg att misskreditera henne. Det var lågt. Istället för att rasa på Margot så kunde Läckberg bett Isabella om ursäkt men det kanske hon har gjort. Läckberg är så upptagen och uppbokad men det finns alltid tid till sociala medier och att bråka med folk på nätet. Och nu är hon och Simon på lyxresa igen, hon får sällan kritik för sitt resande heller som andra får. Läckberg såg chansen att genom Margots tweet få uppmärlsamhet, det skulle locka fler tittare till programmet som sändes ikväll så klart, typ PR-kupp.

  Toftby och Monasuniversum alla gånger, vem fan vill liksom veta allt om Ellos polyesterkläder?

   Kanske deras målgrupp? 😅 De är väl äldre och har kanske en medelålderspublik? Menar inte att det är gammalt att handla där. Men jämfört med yngre influencers som har Chiquelle, Madlady osv osv så shoppar äldre kanske mer på Ellos.

   Bara en tanke alltså 🙂

    Intressant det där med målgrupp. Är 30 år och handlar inte annat än gardiner på Ellos. Men har inte heller hört talas om de yngre märkena.

     Det va bara en tanke. Tänker att de äldre är äldre än 30, snarare 40-50 och uppåt. De yngre tänker jag från 15 till ja.. Nånstans. Har du aldrig hört talas om Chiquelle eller Madlady? Tycker alla influencers (stora som små, utifrån antal följare) har samarbetat med dom. Är 33 själv, har handlat från både Ellos och Madlady och Chiquelle 😄 Finns såklart ingen åldersgräns, va mest en tanke bara.

      Nej har varken hört talas om Chiqulle eller Madlady. Och på Ellos känns det som de kläder en eventuellt skulle kunna tänka sig döljs av polyesterkrafset som visas på startsidan. Är kanske bara en influencers idealläsare.

       Nja Ellos har fina kläder! Och som flera under skrev, det finns även märken. Och bra priser 🙂

     Ellos har även märken och bra rabatt, oftast 30% eller 40% på en vara och ibland även på märkesgrejerna. Har fyndat Kavat-skor både till mig och min son där.

     Är 29. Köpte så sent som i fredags en skjorta och ett par strumpbyxor där. Förra årets julaftonsklänning köpte jag också där. Ellos har massor av kläder och även märken och som 20:45 säger, bra rabatter.

     Var väldigt extrem förr, kunde aaaabsolut inte handla på Ellos! Men det är inte som att det står ELLOS med stora bokstäver på kläderna.

      Då är det ju värre med Monas reklam för Cellbes.

   Mona var den absolut första jag tänkte på. Hon har också en grej för sig att säga, ”den här blusen/väskan/skorna får jag tokmycket komplimanger för av helt okända människor”…..

  Jag fattar att flunsorna behöver hålla sig aktuella och få in likes, klick osv för att få in pengar.
  Alla som driver eget behöver få in pengar, inget konstigt med det.

  Sen finns det snyggare sätt att tjäna pengar på än att fejka frågor i sina stories eller köpa följare. Men mkt av det många flunsorna gör idag är sällan snyggt utan rätt desperat och genomskinligt.

  En del är helt öppna med att vi följare gärna får lajka bilden för att hen ska komma upp i ens flöde osv medan en del ställer töntiga frågor som folk känner sig manade att svara på ”vilken är din favoritblomma?”

  Hela influencervärlden är rätt sjuk, krystad och tramsig. Men jag följer en del ändå, som ett tidsfördriv. Men jag är fan inte öppen om det 😁

  Också tänkt Nessa.
  ”Vad hette rumssprayet?”
  ”Tips mot röda prickar när man rakar sig?”
  ”Vilken mascara använder du?”

  Jag är inte jättekänslig mot dofter men mår ändå dåligt varje gång jag ser den videon. Sprayar verkligen överallt! Måste lukta väldigt mycket, eller innehåller den mest vatten eller något?

  Väldigt slappa samarbeten hon har också.
  Lägger upp exakt samma bilder och text med pannkakor (något protein tror jag?), ljudboktjänst, rökgrej och vad det nu är.
  Men skönt för henne att inte alltid göra nya och tjäna bra med pengar, så det är väl smart för hennes del 🙂
  Tycker dock det blir mindre trovärdighet att hon ens gillar det/bryr sig när hon inte lägger någon tid på det.

   Första kontot jag kom att tänka på när jag läste inlägget.

   Hur många gånger har man inte sett ”någon som frågar” efter protein, rumsspray och rakprodukten. Alltid samma bilder/videos till sponsrade stories också

    Och billiga höstjackor, frågan är skrivet på exakt samma sätt varje gång med samma bakgrundsbild.

    Men funkar det för henne så

   Hahahha den där jäkla mascaran från Max Factor, roligt att hon sen råkade avslöja att hon bara använder Huda Beautys

    Hahaha när gjorde hon det? Tell me more haha!

     Hahaha hon skulle ge ett spontant tips har jag för mig, ingen som frågade eller så. Då la hon upp flera stories om Hudas mascara och om att det är den enda hon använder, massa bilder på fransarna och hur fina de blir av den…

   Är så trött på henne. 😅 Alla program hon vill spoila har mer eller mindre lagts ner, så nu ska hon tipsa om illaluktande parfymer, doftspray och andra helt onödiga saker.

   Videon hon lägger ut om rumssprayen är ju en video från Emilia Ws gamla lägenhet..

   Och ”svettas så mycket, bra deo?” FAN vad folk verkar svettas när EXAKT samma fråga kommer varje gång :’D och exakt samma fråga kommer till båda hennes konton. Exakt likadant skrivet.

  Tänker att jag inte bryr mig om de gör så eller inte🙂

  Läsare, inte följare

   På Instagram är det följare. Här inne på bloggen är det läsare. 🙂

   Tänk att man måste klaga fast man inte har koll.

  Vad tror ni det är för ”affär” som My Martens gjort? På story berättar hon att hon skrev på papper i fredags, men att ”affären inte går igenom förrän den är slutbetald”, fram tills dess kan hon inte berätta. Om man köper något vem man ju själv när man slutbetalat, så därför tänker jag att det är något hon sålt och som hon väntar på slutbetalning för. Vad finns kvar att sälja? Träningsstudion kanske?

   Sålt studion. Hon var aktiv idag med att få folk att hylla henne och tycka synd om henne, ville pränta in att hon gör allt för sin son och gör läkarbesök och påstår att hon blivit trakasserad och därför behövt flytta tidigare … Men det är ganska uppenbart nu att det främst är pga ekonomi denna flytt sker då hon indirekt säger det genom att säga att hon kanske kan, har råd, att köpa ett radhus om några år.

    Nu är det ju dags för Mysans träningsvecka på Mikes. Om den nu blir av. Den var ju inte …..prisvärd. Bunk beds och delad toa.
    Nåväl, tror också studion är puts väck. Längesedan hennes älskade koordinator Milla fastnade på bild eller i text. Å det strikta kostschemat hon började på för ett par veckor sedan… ingår det tiramisu, buffebrunch, hamburgare och mysfrukostar . Aldrig hört att STRIKTA kostscheman inkluderar sådant. Nåväl. Vi hoppas det gick bra på psykiatrin idag och att vi får bilder från etagevåningen ikväll.

     Ja kordinator Milla är borta m.fl. Klart att My inte avslöjar vad det är för ”affär” och inte vad hon har för ”sjukdomsbild” för det ska ju göra följarna och läsarna nyfikna så de fortsätter följa och ger henne klick. Strategi, My är manipulativ.

     Hon har lockat med att hon ska visa lägenheten även tidigare, för flera veckor sedan skrev hon i ett blogginlägg ”ikväll ska jag visa bilder på lägenheten” men det kom inga bilder, och nu lockar hon med det igen för att upp klicken. Hoppas inte många klickar in men eftersom ni skriver om det här så lär hon få många klick. Och så vara hemlighetsfull och hinta för att locka till att följa henne för att få veta saker haha alltså My, så så genomskinlig och manipulativ. Nu påstod hon även att sonen började bli mobbad efter tre månader på förra skolan men innan har hon sagt att han blivit det från dag ett, från augusti förra året, märkligt. Hon säger ofta emot sig själv, lögnerna går inte ihop. Fyllt på med substanser också 😉

      Lockar med att visa bilder från lägenheten men passar förståss på att lägga upp reklam. Nu för bilskola. Bland det första man får lära sig är att hålla hastighetsbegränsningarna.
      Inte så bra att fota heller eller dricka kaffe när man kör utan bäst är att fokusera på trafiken.
      My kanske kan få någon gratislektion 😄

       Lite ironiskt ändå att hon gör reklam för en körskola när hon har blivit av med körkortet tre ggr…

        Krockat ett antal gånger dessutom.

       Gör hon så nu igen ja, så gjorde hon sist hon lockade med att hon skulle visa bilder på nya boendet också – kom inga bilder men kom reklaminlägg istället. Hon behöver locka klick till reklamen så hon tjänar mer pengar, ofta använs ju sonen också och det ska låta dramatiskt. Det är så hon jobbar manipulativa My.

       Och efter att hon läst vad ni skrivit här om att hon lockar med lägenhetsbilder dvs clickbaitar så går hon ut på sin story och säger att det är absolut inget clickbait, det handlar om att hon inte kan ladda upp bilderna. Jo men visst Myggan. Alltså hon är så illmarig så man blir mörkrädd.

   Tror också att hon sålt studion. Verkar mest ha tränat där själv då och då.
   Nu skulle hon annars ha kunnat öppna upp för grupper att träna. Inte så många då studion är liten.
   My hör också till dem som brukar skriva att hon får mycket frågor.
   Hmm inget man märker av i hennes flöden som får mindre o mindre kommentarer.

    Ja hon har sålt studion.

   Ja, studion var det första jag tänkte på. Att den säljs.

   Tror hon varit i en manisk period. Reagerar stort och instinktivt på sonens ord. Men att köpa boende när när man redan äger två radhus – då kräver nog banken rejäl säkerhet. Tror inte hon vill flytta egentligen, det här gått fort. Kanske hade det gått att lösa om hon bara sansat sig lite. Dock oroande när hon glömmer provtagningar… Snart ”kraschar” hon…

   Tycker faktiskt synd om sonen. Han måste ansvara för sin mammas tokiga affärer och reaktioner. Han kan inte ens prata med sin mamma om skol- och kompisproblem utan att världen rivs upp. Han får bära ansvaret för flytt, försäljning, köp m.m.

    Var den för sin sin son bästa hon flyttade till Stockholm från första början? Bodde i Sigtuna trivdes jätte bra. Flytt till andrahandslägenhet i centrum. För sonens bästa?
    Flytt, flytt, flytt för sonens bästa?
    Nej han bör inte få bära ansvar för alla dessa flyttar.

     Nej hon flyttade ju till Stockholm för sin egen skull. Hade sonen alltid kommit i första hand som hon säger, så det låter fint och bra, så hade hon ju bott närmre sonens pappa.

    Konstigt det där med läkarbesök hon påstår att hon gör och provtagningar varje vecka säger hon MEN när hon reser iväg då, hur kommer det sig att hon inte behöver göra provtagningar då? Nja vet inte om jag tror på det riktigt, hon är svår att lita på. Tror flytten främst beror på antingen ekonomiska problem eller att hon trodde Book var tokarg på henne så hon ville flytta därför för att liksom ha en anledning till varför hon inte umgås med Book tänker jag, och nu är de vänner igen och hon kanske ångar sig, men vem vet om det beror på det, ekonomi eller om sonen blev mobbad.

   Ingen som vet om hon bytt frisör? Hon brukar ju tjattra om det är Tilde. Stackars L som ska leva i detta kaos och belastas med att det är han som är orsaken till flytten enbart. Han kommer inte få det ett barn behöver.

    Trist att L inte fick hänga på till frisören. Kanske Mysan varit hos Annas underbara frissa?

     Om han har tur blir det ett frisörbesök före jul. Som hans pappa ordnar.

  Jag tror att det är supervanligt, men å andra sidan ser man så märkliga kommentarer ibland. ”åh, var har du köpt glasen? 😍” och så är det helt vanliga dricksglas från typ Ikea. Eller en vanlig svart t-shirt eller vad som helst. Som att det är heeeeeelt omöjligt att hitta något liknande eller exakt samma.

   Det är säkert för att väga upp för de mer ”speciella” frågorna 🤭

   Har en kompis som är en mindre influencer typ. Du ska bara veta hur mkt folk frågar om 😂 Alltså aaaallt. Många ggr undrar man om ingen googlar själv. Om jag tittar på Therese Lindgrens video tex och jag ser en ”bubblig mugg” tex så googlar jag tills jag hittar. Men många frågar om allt. ”Vad är det för strumpor?” (till barn), ”var har du köpt ytterkläderna?” (fast det står polarn o pyret över hela brallan) osv.

   Sen tror jag att många fejkar tex för att kunna slänga in en länk så folk ska trycka.

   MEN nåt som slog mig. Fyyyy va less jag är på de som bara ”Världens godaste parfym! Länkarrrrr” utan att visa vilken jävla parfym det är?! 😂 Karoline Pettersson (KP) på instagram är EXPERT på att göra så. Det är så sjukt störigt och då vill jag inte trycka för att jag tycker det görs på fel sätt. Hon gör ofta så som tips, typ ”Åh världens bästa deo” tex, utan att nån frågat utan hon vill bara ge tips. Men visar inte vilken, utan ger en ”swipe up” – antar att hon får en viss slant för den swipen då..?

    Tänkte oxå på henne och att man blir lite lurad av det där. Samt att frågan om rabatt hos Lifesum dyker upp varje vecka hos henne, garanterat hon själv som skriver den

     Ja exakt! Och inte bara en gång utan typ dagarna efter varandra. Alltid i hennes frågestund på fredagarna

   Ja precis. En del frågar om allt. Kom igen ha lite egen fantasi tex vid inredning.

   Ja fast en del saker är svåra att hitta och vet man inte att glasen är från Ikea är det inte lätt att hitta. T.ex har jag själv sett så sjukt snygga champagneglas i Linn Ahlborgs vloggar (hos hennes föräldrar? Minns inte, eller om hon har glasen själv). Har visserligen inte skrivit till henne och frågat, men jäklar vad jag fick googla innan jag hittade några som KAN vara de glasen.

  Ser ut som att Book blev ganska överlägsen trea och ja definitivt gör hon det, och även skriver beröm till sig själv tror jag, likaså vänninan My det är ganska uppenbart.

   Tänk vilken tur My har som får beröm från sin hund som har ett eget Instagramkonto. Även hennes studio som också har ett eget konto är frikostig med beröm när hon tränar.

    Finns även ett fjärde konto, minns ej namnet. Ja, hunden är duktig 😉

  Har en kompis som är en mindre influencer typ. Folk frågar om allt 😂 Alltså aaaallt. Många ggr undrar man om ingen googlar själv. Om jag tittar på Therese Lindgrens video tex och jag ser en ”bubblig mugg” tex så googlar jag tills jag hittar. Men många frågar om allt. ”Vad är det för strumpor?” (till barn), ”var har du köpt ytterkläderna?” (fast det står polarn o pyret över hela brallan) osv.

  Sen tror jag att många fejkar tex för att kunna slänga in en länk så folk ska trycka.

  MEN nåt som slog mig. Fyyyy va less jag är på de som bara ”Världens godaste parfym! Länkarrrrr” utan att visa vilken jävla parfym det är?! 😂 Karoline Pettersson (KP) på instagram är EXPERT på att göra så. Det är så sjukt störigt och då vill jag inte trycka för att jag tycker det görs på fel sätt. Hon gör ofta så som tips, typ ”Åh världens bästa deo” tex, utan att nån frågat utan hon vill bara ge genuint tips. Men visar inte vilken, utan ger en ”swipe up” – antar att hon får en viss slant för den swipen då..? Tycker inte det känns så genuint då 😂

   Ja det där är ju riktigt pinsamt av folk. Åhhh vilken fin kopp var du köpt den? Åhhhh toasitsen, vart har du hittat den?
   Åhhh dela receptet på ditt isvatten.

   Allt förbannat, precis allt ska delas och vetas. En del grejer än så uppenbara vart det är köpt eller hur man gör. Är det för att folk vill synas i kommentarerna?

    Jag vill tro att det är för att få ett svar av influencern, för att det skulle vara lite ”omg den svarade mig!!!!!”

     Ja så är det garanterat i vissa fall också 😂

    Jaaa eller hur?! Lata jävlar, googla själva liksom 😂

     Åhhhh tack ☺️

    Haha dela recept på ditt isvatten 😃😃

  Att skriva egna frågor är ju sen gammalt. Tidningar har använt det tricket länge i ”fråga experten” spalterna 😊🌸

  Varför skriver du påverkade och inte influenser?

   Påverkare*

   Jag tycker det är en mer ackurat beskrivning av yrket.

    Är det fler yrken du tycker att du kan byta namn på? Influencer är ju vedertaget och används av både media, myndigheter och dem själva. Varför hittar du på något annat?

     Det är hennes blogg, hon får skriva det hon vill

     Kunde jag etablera ordet ”smygreklam” så ska det nog gå bra även här 😊👍🏻

      Ordet smygreklam var ju etablerat inom andra områden, ex film, långt före du startade bloggen så att det kan användas även för influencers är väl inte så konstigt?

      Det var inget svar på mina frågor men tack ändå.

      Var det du som etablerade det i svenska språket? Coolt! 😎👏👏👏

       I så fall var det jag som uppfann djungelvrål, och då ljuger vi båda lika mycket som Camilla anklagar Isabella Löwengrip för att göra.

    Fast du har väl bara översatt ordet till engelska?

    Helt rätt! Kommer också börja säga påverkare

   Låter jättekonstigt tycker jag. Influencer är väl ett vedertaget ord även när man pratar svenska?

    Ja förmodligen, i media säger de ju också influencer. Eller typ Youtube-profil etc, men har aldrig hört någon säga påverkare.

  100 procce Leyglow

   Eller hur! Fattar inte att fler inte nämnde henne? 100 adlinks om dagen!

    Och exakt samma frågor varje gång 😂

  Det jag stör mig på är när de skriver ”jag har fått sååååå många frågor om varifrån plagget kommer” och sedan kommer reklam för just det plagget. Tror inte ett dugg på att såååå många frågar om just det plagget! Sedan har de minsann aldrig fått massor med frågor om plagg som inte är reklam 🤨

   Tycker det är trist när de inte svarar på vart kläder och andra saker kommer ifrån, om det råkar vara något som de inte gör reklam för. (Menar då inte en vanlig svart T-shirt)

    Eller hur!! Ännu mer störigt!

  Jag tänkte direkt på när Hanna Schönberg hade någon form av ”frågestund/Visa bild på ..” det var ENDAST engelska kommentarer , som var korta .

  Följde ett mönster. Typ ” favorite food ”
  ” June 5:e” ” something u miss” ” makes u smile ” osv osv ..

  Tror alla har gjort det nån gång. Vissa mer än andra. Speciellt klassikern ”jag får många om min hudvårdsrutin” yeah right…

   Ja alla har garanterat sagt någon gång att de får många frågor om…. men detta handlade om vilka som skriver egna frågor och jag tror som flera absolut att Anna Book gjort det många gånger.

    Och hur ofta skriver inte My – ”Får man äta frukt om man går på kostschema?” En riktig klassiker.

    Absolut Anna book 💯 och berömmer sig själv dessutom.

  Toftby tror jag. Alla foton i Ellosvaror hemma framför spegel men inte annars.

  Off men ändå on topic när det gäller sociala medier.

  Moamurderess bor tillfälligt hos sin pappa tills hon hittar ett hus att köpa och senaste tiden har hon lagt upp på stories om hur smutsigt och äckligt det är hemma hos pappan, alltifrån ugn och diskmaskin till damm på stolar och hur hon rengör allt detta.

  Kan inte hjälpa att undra hur man ens kan lägga ut något sådant?! Skulle aldrig lägga ut något sådant, känns så personligt och varför hänga ut sin förälder?

  Haha nja inte riktigt en ”on topic”-kommentar i sammanhanget 😄
  Men ja, ytterst respektlöst faktiskt.

   Skulle vara svar till personen ovan 👆

   Därav att jag skrev ”off topic men on topic gällande sociala medier” då off topic som inte gäller sociala medier ska tas i öppet spår 🙂

  Jag funderar mer på de infleuncers som bara publicerar engelska frågor? 😄 sitter de och översätter alla frågor de får in för att sedan posta dem själv på engelska? 😅

  Hairtalk by Emelie gör detta hela tiden… Markerar dock adlinks. Men får alltid jäkligt ”passande” frågor mystiskt nog.

  Varför inte bara skriva ”jag vill tipsa om xxxxx”

  Anna Book är så korkad att när hon skriver frågor till sig själv glömmer att maskera att det är hon själv.
  Anna älskar att skriva ord MED STORA BOKSTÄVER mitt i meningar.
  Märkligt nog så skriver hennes ”följare ” på exakt samma sätt 🙄
  ”Anna detta är ingen fråga men jag ville bara skriva och säga hur VACKER OCH GODHJÄRTAD du verkar vara ”
  Anna svarar då sig själv med ”Tack FINA du. Jag är bara mig själv. Vacker och osjälvisk ”

  Helen Torsgården: Ni är såå många som frågar när jag ska ha samarbete med Önskefoto (eller vad de där fotoböckerna heter) igen. Yeah right…

   Har faktiskt sett flera fråga det under videos och insta bilder så det är inte så konstigt. Och hon är en som har haft länge samarbete med önskefoto. Så varför inte fråga sånt då?

  Emilia W. Alltid hennes och Marcelos parfymer, hennes mascara och nåt jäkla sprayvatten till luften

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *