Vill du få valpar med Antonija Mandir?


Det är alltså inte Antonija Mandir som söker efter en stilig hanhund att få valpar med, utan det är Antonija själv som annonserar på Blocket efter en ”liten vacker senorina Buster” till sin hanhund Gino, 7 år.
För 3000 kr får man tillgång till Gino och hans ja…. ”förmåga”, med förhoppningen att det ska ramla in ett gäng valpar efter 58-68 dagar.

Bildkälla: Agria

Gino är 7 år, vilket kan vara lite problematiskt enligt Agria, då hanhundars fruktsamhet minskar med ålder.
Det är alltså inte säkert att Gino har förmågan att leverera valpar, trots att parning genomförts.
Jag tolkar även Antonijas annons som att hon aldrig tidigare har parat honom, alltså har hon ingen tidigare fruktsamhet och valpkull att luta sig mot.
(Varför säger man förresten fruktsamhet och inte fertilitet?)

Huruvida man ska avla på blandrashundar finns det delade meningar om.
I SVTs ”Mötet” debatterar två meningsmotståndare blandrashundens vara eller icke vara. (Japp, samma program som i inlägget om Frida Boisen)
På ena sidan hittar vi argument som ”En blandras ska vara någonting som man köper när man inte har råd att köpa en riktig rashund” medan man på den andra sidan säger ”På en blandras är det den stora genetiska variationen som är dess styrka och som gör aveln hållbar. Inom renraser har man blivit av med den variationen genom ganska stark inavel.”


Om någon tvivlar på att det är Gino på bilderna i annonsen så finns det en bild från samma serie i mitt inlägg här.

Tack för tips!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns det inte tillräckligt köksavlade blandraser utan att hon ska bidra med fler.

   Taskigt och okunnigt skrivet. Det finns seriös blandrasavel som inte har intresset att beblanda sig med eller konkurrera med renrasaveln.

    Konkurrera med renrasaveln gör den ju automatiskt. Men jag tycker inte det är ett bra argument mot blandrasaveln, det är ju bara bra om det i sig ger renrasaveln incitament att sköta sig bättre.

    Min kunnighet om avel har du ingen aning om, Elin.
    Vad tillför ej röntgade och veterinärbesiktigade hundars uppfödning mer än pengar?
    Antonijas hund är inte ens registrerad.
    Visst det finns säkert ”seriösa” uppfödare av blandraser. Dit hör definitivt inte Antonija.

     Du uttalar dig ju som om ”ej röntgade och veterinärbesiktigade hundars uppfödning” vore synonymt med blandrasavel. Då får du väl stå ut med att ngn påpekar du är okunnig?

     Det tillför väl även en kompanjon till den som väljer att köpa den. Så mycket smuggling av renrasiga valpar och avelsdjur som pågår kan man ju inte bara dra ett streck över. Så många kullar som anges vara svenskfödda men egentligen kommer från valpfabriker i östeuropa som sen visar sig på resultat från veterinärbesök efter att ha sålts till privatperson i god tro. Jag hade nog hellre köpt en blandras från någon jag känner

    Inte alls taskigt och okunnigt utan väldigt bra tänkt. Det finns redan för många valpar som folk tagit fram för att åh så gullig hund jag har. Kan demoners sig med din duffesnuff åh så söta valpar…,,

   Håller med. Adopt don’t shop! Finns alldeles för många hundar utan hem redan 🙁

  Stackars hund 🥺

   Det är väl inge synd om hunden? han kommer troligen tycka det är skit kul xD

  Men varför?!? VARFÖR????!??

   Vad?

   Storhetsvansinne

  Vill hon inte ha en hund som sedan rymmer så fort den känner en löptik efter parningen skall hon inte para hunden. Våran nu avlidna hund tjuvparade sig . Och efter det kunde man inte ha honom lös så det blev kastrering.

   Man ska inte ha hundar lösa så det borde inte bli ett problem!!!!

    Hur menar du nu? I princip alla hundar mår bra av att vara lösa ibland. Kan du så är det givet du ska ha hunden lös så mkt som möjligt.

     Nej

      ?

     Men andra människor och djurliv i t.ex skog och mark mår inte så bra av det. Tycker hundar bara ska vara lösa i inhägnad plats där de inte kan sticka.

    Men hen menar väl på sin gård!

    Hundar kan rymma från gården om de känner en löptik trots att de inte tidigare gjort detta.

    Menar ni att hundar ska vara kopplade såfort de sticker näsan utanför ytterdörren? Jag antar att ni inte har hund och helt missuppfattat innebörden av ordet koppeltvång? Klart du kan och ska ha hunden lös där det går bra och var det går bra är såklart också beroende av hur väluppfostrad din hund är.

    1 vi hade honom aldrig lös bara vind för våg . Utan han rymde of5ast ut ur dörren på en villa när någon skulle gå ut , skulle vi gå med koppel på honom inne 24 / 7 ? . 2. Det e en sak att ha en hund lös mitt i stan (som vi aldrg hade ) men på en privat tomt till en eget hus får ens egna hund va okopladd -.- .

    Från riksdagen.se:

    ”16 § Under tiden den 1 mars-20 augusti skall hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att springa lösa i marker där det finns vilt. Under den övriga tiden av året skall hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att driva eller förfölja vilt, när de inte används vid jakt.

    Regeringen eller den myndighet som regeringen bestämmer får meddela föreskrifter som avviker från första stycket. Om det behövs till skydd för viltet får sådana föreskrifter innebära att en hund skall hållas kopplad.”

    T.ex. måste hundar vara kopplade i naturreservat.

    Detta stycke är bra för alla hundägare att känna till:

    ” 14 § Anträffas en hund lös på område där lantbruksdjur finns, får hunden, om den inte låter sig infångas och om det är nödvändigt för att förhindra skada på lantbruksdjur, dödas av den som äger eller vårdar lantbruksdjuren.

    Den som dödat en hund är skyldig att snarast möjligt anmäla detta till Polismyndigheten. Lag (2014:707).”

    – detta gäller ej där det finns vilt. Däremot kan och får jakträttshavaren (eller någon som representerar denna) fånga in en lösspringande hund. (17 §)

    Samt detta stycke:

    ”19 § En skada som orsakas av en hund skall ersättas av dess ägare eller innehavare, även om han eller hon inte vållat skadan. Vad ägaren eller innehavaren har betalat i skadestånd har han eller hon rätt att få tillbaka av den som vållat skadan.”
    – gäller ej för hundar i tjänst.

    Det var allt för mig, hej

     Är du läskunnig? Du inser hoppas jag att absolut koppeltvång enligt lagtext endast gäller specifika platser som t ex naturreservat, förutsatt givetvis du har pli på hunden? Det är alltså innebörden av lagtexten du delat.

      Är du själv läskunnig?

      Min kommentar är ett svar till ’Anonym 12:40’ som skrev att hundar inte ska vara lösa. Då citerade jag t.ex. 16 § där det tydligt står att hundar ska vara under sådan tillsyn att de inte kan driva eller fördriva vilt. Jag lade själv till att hundar måste vara kopplade i naturreservat. För det stod inte med i detta specifika stycke. (Att jag själv har lagt till den meningen syns eftersom det inte finns några citattecken.) En hundägare kan behöva koppla sin hund, oavsett hur bra tillsyn man tror att man har, även vid lekparker och andra offentliga platser, men det är upp till varje kommun och det ska hundägaren själv hålla koll på.

   Finns massor med avelshanar som kan vara lösa och inte rymmer trots att det parat massor med tikar. Det handlar till 99,9% om lydnad.

  Alltså, köksavel. Blir så trött. Kan ju åtminstone röntga leder först…

   Problemet med hennes hund är att den är nog absolut långt ifrån toppen hälsa. Med så mycket inlägg hon lagt upp när de vart hos veterinären. Skulle aldrig avla på en hund som har haft så mycket problem….

    Om det inte är ärftliga problem är det inge fel att avla. Hundar kan skada sig, få infektion, inflammation, osv, utan att det är ärftligt.

   Blir så trött på okunnigt folk. Hennes blandras behöver inte röntga höfterna, den ska undersöka patella, och det gör man genom att utbildad veterinär känner på hunden.

  Det är väl hennes hund, men är det 100% hon som lagt ut? Så inte nån scammar.. 🧐 Känns inte riktigt så.. 😅

   Fortsättning, missade resten 😂

   Känns inte riktigt som att det är nåt hon skulle lägga ut så? Hennes namn med liten bokstav, texten känns väldigt wikipediad. Känns oseriöst? Tror inte hon skulle lägga ut en annons på det viset? Eller? 🧐

    Jo då, det skulle hon.

    Kommer ihåg en video för något år seden när hennes hund blev uppjagad av tik under en plåtning. Antonija bara filmade utan att ingripa och var ”aww, det hade blivit så söta valpar” medans ägaren till tiken blev illa tillmods och försökte sära på hundarna.

     Ja men det va ju nåt år sen, man får väl skämta 😅 Jag vet inte, jag känner inte henne. Tyckte bara annonsen lät omogen och oseriös.

     Behöver alltså i te betyda att hon va så seriös att de skulle para sig. Man kan ju tänka att det hade blivit gulliga valpar utan att mena att de ska para sig.

     Men vad vet jag, tyckte bara det lät oseriöst och att hon inte skulle lägga en annons så. Men jag kan ha fel 😁

   Tror definitivt inte att det är hon. I så fall skulle hon göra ett jippo av det på sina kanaler också, och det har hon väl inte?

    Ja men eller hur? Nä detta känns inte seriöst haha

    Jo det har hon gjort, hon har eftersökt även där efter en hund som gino kan para sig med. Vilket är helt befängt då den hunden har vart inne och ute hos veterinären senaste åren. Så man ska absolut inte avla på en sån hund! Men det skiter väll hon i

  Och tycker det e synd om alla som bedriver seriös avel på djur tittade lite på blocket nu och känns som dom använder sina djur för att tjäna pengar utan att tänka på att man helst skall göra vet undersökningar mm . Tycker det e så konstigt då jag själv e intresserad ha en kennel . De e så mycket man måste veta om genetik , hälsa mm.

  Mycket olämpligt att avla på en hund som inte genomgått några som helst tester för avel.

   Så känner jag för människor som ska skaffa barn också men då blir man kallad rasbiolog.

    Du gjorde precis min dag.

  Nog den mest oseriösa annons jag sett om just att leja ut sin hund till avel.
  För det första.
  Beskrivningen av hunden. Här är det tydligt att det inte är en riktig hundmänniska som äger honom. Han har en rolig personlighet, är en charmör? Bitch please.
  För det andra.
  Hon har inga planer på att ta en valp ur potentiell kull? Inga särskilda krav på vilken ras hon kan tänka sig låta hunden matcha med…
  Utan hon vill egentligen bara att hennes hund ska få ligga?

  Känns som en annons skapad av en 12 åring

  ”Jag vill att Gino ska få bli kär innan han dör”, typ.

   Det kanske bara är förklädd koppleri.

   Hon har sagt på Instagram att hon vill avla på honom för att hon tror han kommer dö snart och då vill hon ha en ersättnings hund (valp från honom)

    Varför tror hon att han kommer dö snart?

     Den där rasen kan bli emellan 10-15 år. Om hennes hund blir 10 år lever han bara i 3 år till
     + lämpligt att skaffa en valp i sånt fall när han fortfarande är ung nog att orka med en valp i hushållet, gamla hundar orkar oftast inte med en valp.

  7 år är ju ingen ålder för en så liten hund så det är nog inga problem för den delen…. om något påverkar är det snarare för att han är rejält överviktig.

  Jag har inget emot blandraser men om man ska ta valpar så bör nog hunden uppfylla mer kriterier än ”min hund är så söt”, t.ex. röntga leder och kolla andra diverse fel så att inte sånt förs vidare. Välgenomtänkt och kontrolelrad blandrasavel = JA. Köks”avel” = NEJ!

  Jag har ingenting emot blandrasavel så länge föräldrardjuren har gjort dom hälsoundersökningarna som raserna i dom ”kräver”

  Tänker såhär: (1) om man vill avla på blandraser är verkligen upp till var och en – vill man så ska man inte låta bli för att nån gnetig rasbiolog på SKK sitter och ojar sig (2) åldern är inte heller något problem så länge ägaren av tiken är medveten om den (& det blir hen ju iom att antonija skrivit ut den i annonsen. Det gäller dessutom en liten knähund så 7 år borde inte vara nåt större problem, det blir ju annorlunda med en st Bernhard. Så varsågod antonija förutsatt att vovven är frisk vilket jag antar han är 😊

   För en som inte kan något alls om avel. Varför ska man inte avla på en äldre hund? Vilken ålder på hund kan man avla på?

    Förlåt. Nu kom bilden i inlägget upp för mig som svarade lite på frågan. Jag hittar ut själv. Hej😅

  1, alla blandraser avlas inte oseriöst. Jag har en blandrastik som är dna-testad, patellaundersökt och ögonlyst. Så var även hanen till valparna vi fått. 0% inavelsgrad och två individer som kompletterar varandra väl. Populär blandras som såldes till priset 20 000kr st per valp, renrasfolket skriker att vi tar 30-40-50 tkr och gör allt fel fel fel. All blandrasavel är inte köksavel utan eftertanke.

  2, jag hoppas att detta är fake.

   Hur kan du vara så säker på att det är 0% insvelsgrad?

    Hen skrev att tik och hane dna testats.

   20000 för en blandras?? 😄😮

    Ändå billigt, på Blocket finns annonser på 30 tusen o dyrare än så. Blandras-priserna är sinnessjuka.

   Har du sett dessa intyg på dna-test, patellaintygen och ögonlysningsintygen. Eller var det bara något uppfödaren berättade för dig men inte bevisade?
   Varför gjorde uppfödare DNA-test på föräldradjuren?

  15cm i mankhöjd???? 😂

   Ja? Det heter mankhöjd även på hundar. Eller tycker du 15cm är lite?

    15 cm kan inte stämma.

   En litenlitenliten hund

    En litenlitenliten hund med ganska hög vikt, måste ha ohälsosamt högt BMI väl?

  Ja för vi är i så stort behov av blandraser! Älskar genetiska sjukdomar på hundar! Stolpskott.

   Det förekommer gott om genetiska sjukdomar hos renraser också som man inte tycks skaka av sig. Majoriteten av alla dalmatiner har urinvägsproblem, trubbnosrase är har en lång resa kvar och förutom andningsproblemen gott om diskbråcksproblematik, allergier är allt vanligare och frekvent förekommande i flitigt avlade stamböcker på populära raser och MH verkar diplomera hundar som inte kan vistas i möblerade rum. Ska jag fortsätta? Blandraser som avlas seriöst kan samexistera med renraser. Skärpning.

    Tror inte du kommer så långt på att debattera med de värsta SS typerna. Bäst är bara visa hur bra hundavel går till & ignorera folk med låsningar.

     Helt rätt, men vansinnigt trött på fördomarna. Det finns oseriösa blandrasuppfödare – ja! Men så finns även oseriösa renrasuppfödare. Bäst att omforma konsumentlagen så den passar djurköp (skyldigheter/rättigheter) och stärka konsumentkunskapen kring vad man ska tänka på när man köper hund.

  – Är inte rumsren, kissar på köksön i en video från 26 januari.

  – Fyllde 8 år i april 2021

  Okej att hundar säkert kan vara charmiga, men är de så man lockar varandra i denna hundvärld.

  Jag är ingen hundmänniska men skulle jag vara det och på jakt efter att pimpa ut min honhund, då skulle jag nog inte gå efter hur charmiga hanarna är.. nu står de visserligen att hunden är frisk, men är det ”jag tycker min hund ser frisk ut”, eller är de kontrollerat av veterinär att hunden är fullt frisk i kropp och själ.. 🤔 jag tycker man ska vara noggrann, har vi inte tillräckligt med djur som inte mår bra pga dålig avel och gener😔

   Så rätt. Det är ju inte utseendet man går efter utan det är även hur hunden mår psykiskt och om den är frisk mentalt. Min gamla hund blev bara två år på grund av lögner från uppfödaren om att veterinären sade att han var fullt frisk. Han hade svåra mentala problem och vågade inte ens gå utanför dörren.

    Jag beklagar att det blev så 😔 man får inte glömma hur förödande det är! Främst för djuren som lider och dels för familjemedlemmarna som måste ta förväl😢 och vad är de ens för liv om djuren får så svåra men och lider…😔

    Vi får hoppas att Antonija är seriösare än vad annonsen visar 😳

    Veterinären bedömer dock inte mentala sjukdomar utan fysiska sjukdomar. Så troligen var hunden fysiskt frisk enligt veterinären.

  1. Innehållet och kvaliteten på annonsen gör mig illa till mods.
  2. Är det inte Gino som farit fram och tillbaka till veterinärerna för magproblem som man ännu inte diagnostiserat? Hur kan man vara så egoistisk eller småsint att man ens tänker tanken på att avla på en sådan hund?
  3. Det finns så många fantastiska hundar som behöver hem. Hundar som redan finns till. Det hade varit så härligt om någon med stor publik och med ett hjärta för hundar faktiskt kunde inspirera till något liknande som faktiskt är av värde. Tycker Therese Lindgren varit så inspirerande i hennes roll som jourhem och adoptör av ett hund-syskonpar från Irland.

   Jo han har haft väldigt problem och verkar finnas allergier. ALDRIG avel på det wtf.

  Bör man verkligen avla hur som helst? Jag trodde att det fanns regler eller i alla fall rekommendationer kring hur man ”ska” göra. Och sen då, när parningen är över, då vill man väl att någon lämplig och kunnig har tiken och valparna hos sig?
  Eller?

  Läskigt fula dom där hundarna. Får man skriva det?

   Ja, det får man och tycka 🙂

   Tänkte samma, men vågade inte kommentera det. Första gången jag såg hunden trodde jag (genuint) att den hade en sjukdom på grund av de utstickande ögonen. Ps. Äger inte hund själv, så visste/vet inte hur sjukdomar ter sig för dem.

  Min första tanke är vet vi ens om detta är Antonija som lagt ut annonsen? Kan ju vara ett troll som utger sig att vara henne.

   Skrev det högre upp med. Tycker den är märkligt hela annonsen..

  Är det bara jag som tycker att Gino är otroligt lik Antonijas ex Jack? Menar absolut inget illa, jag tycker att Jack ser väldigt bra ut och Gino är söt, men de är lika på något sätt 😂

   Jag ser ingen större likhet om jag ska vara ärlig…har jack lång nos och vit päls?

   Haha va?

  Tråkigt – när det finns så många oönskade, helt fantastiska hundar på hundhem som söker hem. Önskar att dessa ”influencers” kunde ”influera” till något BRA i stället som gjorde skillnad i världen. Man behöver inte förändra hela världen, men små steg kan göra skillnad. Suck så trött jag är på dem. Så enorma plattformar, men inget vettigt som kommer ut av dem.

   100%

  Är det där inte på gränsen till koppleri?

  Okej, jag hittar ut själv…

  Renras eller blandras är väl mindre relevant – att det är en seriös uppfödare däremot, är HÖGST relevant.

  Fan vad trött man blir på privatpersoner som ska avla på sin vovve för ”den äääär ju så sööööt”. Jo jo men du har ju ingen erfarenhet av avel, ingen kompetens att objektivt bedöma din hunds potential och inga kontakter inom uppfödarkretsar för att selektivt välja ut en individ som blir en bra kombination ihop med din hund.

  Stolpskott. Låt seriösa hundmänniskor (SKK eller blandrasuppfödare) sköta sånt och fortsätt du för all del att klä upp din lilla hund i valfria små virkade dressar och bära den i handväskan…

  Hur vet man att den här annonsen är seriös ens? Säkert ännu ett försök att få mer uppmärksamhet. Snark.

  Det är ett svårt ämne att debattera då båda sidor bestämt sig för att inte lyssna på andra sidans argument. Själv har jag sett renras-aveln gå till absurditet och flera tråkiga rasbundna sjukdomar finns nu som är svåra att få bukt med. Har själv en renras som är känd för att väldigt ofta få cancer i tidig ålder.
  Katter är ju ofta blandraser och där klagar sällan någon. Friska är de också medan renraserna dras med diverse sjukdomar.
  Rasbiologi över huvud taget är ju lite creepy om man tänker rent historisk. Det finns ju de som anser att människor inte heller ska ”blanda ras”…

   Å andra sidan är det bra att veta att hunden är mentalt stabil och frisk i övrigt också innan man börjar avla på den. Oseriös avel finns definitivt på renrassidan, där en frisk och stabil hund inte alltid är första prio utan någon utseendedetalj, men att amatörer ska börja avla på sina ”charmiga” hundar lär ju inte förbättra situationen. För övrigt så undrar jag vilka som vill ha de här fula små hundarna? Dessutom verkar många såna här småhundar vara extremt aggressiva (hugger och skäller) och otrevliga (inget sagt om hunden i fråga, den har jag ingen koll på alls). Är det för att de är så små så att ägarna inte tycker att de behöver någon uppfostran (”inte stora nog att vara farliga”) eller är de bara så i mentaliteten?

    Chihuahuor t ex är avlade att skälla. Det är alltså människan som avlat fram en hund som larmar.

     Fy fan, varför skulle man vilja ha en sån?? Värsta ljudet som finns..

      Varför vill man avla fram jakthundar som aldrig kan gå lösa eftersom de jagar allt, vakthundar som inte kan bo i lägenhet eftersom de skäller konstant? Vet du hur många malinois som avlivas eller omplaceras eftersom man avlat fram en extremt krävande hund som få klarar av att ge det den behöver?

      Så länge hunden inte lider skada av det man avlar emot så ser jag inge problem.

    Det är så fruktansvärt med såna hundar, flera av mina grannar har såna… Människorna som äger såna verkar inte vilja/kunna uppfostra dem och ibland verkar det inte ens som det går. Usch, hatar dem (både ägare och hundar som är såna).

     Hatar?! Oj.

     Det ÄR svårare att uppfostra en liten hund. När en hund gör fel är det viktigt att markeringen och tillrättavisningen kommer direkt vid rätt sekund. Har man då en hund som är extremt liten tar det flera sekunder att böja sig ner till hunden vilken gör att man alltid är för sen i sin tillrättavisning. Jämfört med om man har en hund i höfthöjd, där kommer tillrättavisningen/markeringen direkt och då även på rätt sekund.

      Nej det är inte svårare. Det är viljan och kunskapen som brister. En liten hund som gör fel är lättare att strunta i då den är så liten.

      Så din röst nåt inte ned till hunden om den är liten?! För du slår den väl inte?

      Haha 😂

   Kan inte hålla med att blandraskatter e friskare , tvärt om så vet man inte alls vad man får vid en blandras . Har själv en adopderad bondkatt vars ursprung e okännt och vi har problem med honom dels så utreds han för pika ( ett tillstånd som gör att han äter det mesta oätbara och slickar på plast jämt som ett tvångsarbete ) . nu e inte genetik allt men det e en komponent som e viktig och tar man pikan tex så e det genetiskt överfördbar . Har man inte koll på genetiken så blir det lidande. Och det gäller avel på både blandras och renras. Därför e den osäriösa aveln av folk som inte har koll på varken arv eller lämplig hantering av uppfödning Som bara tar en kull för skojs skull det värsta

  Får man inte skriva om den lättkränkta författaren, hennes namn gör att kommentarer försvinner? Hon borde väl själv bett om ursäkt till en person hon svartmålade men såg väl sin chans till uppmärksamhet och själv vara offet pga det politikern skrev som ju bara var sant och inget personligt påhopp. Märkligt.

   offer ska det va, författaren gjorde sig själv till ett offer pga det politikern skrev som ju bara var sant och inget personligt påhopp och inte förakt som författaren själv kallar det. Författarinnan själv bad ej om ursäkt när hon svartmålade en annan kvinna, det var lågt men då passar det bra att själv bli offer och få sympatier, hyllningar och uppmärksamhet, och högre tittarsiffror.

   Det var ju bara fakta och sant som politikern skrev ”en människa som går runt i sitt hus och säger att hennes garderob är huset viktigaste rum” -det gjorde hon ju, det sa hon ju i programmet, även femåriga dottern var införstådd med att husets viktigaste rum är mammas garderob. Varför ska politikern be om ursäkt för det och hur var det förminskande? Var det att hon kallades ”människa” som fick henne att känna sig kränkt o förminskad. Märkligt. Sen kallar hon det förakt och missunnsamhet och menar att hon har väl rätt att ha en favoritrum och vara stolt – visst har hon det, ingen har sagt något annat. Snacka om att förvrida och överreagera. Själv kan hon uttala sig om andra och ber inte om ursäkt alla gånger, lågt, men då är det är tydligen okej. Hyckel.

    Tycker författarinnan visat sig vara en hycklare och beter sig som martyr och kör med manipulativa härskartekniker genom att kalla en oskyldig tweet för ”förakt och kvinnofientlighet”. Snacka om att dramatisera och sen alla b-kändisar som backar henne och rackar ner på politikern. Sjukt. Själv betedde sig författarinnan riktigt lågt genom att svartmåla en annan känd kvinna och inte be om ursäkt efter, där gjorde hon bort sig så ist gör hon sig själv till ett offer. Pinsamt hyckleri men var såklart pr-strateg så tittarsiffrorna skulle öka också. Att en krönikör skriver att det är sorgligt att politikern ”förminskar” författaren är pinsamt eftersom krönikören själv föminskat andra betydligt värre. Bedrövlig dubbelmoral.

  NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

  Jag har en hund från Hundstallet med mängder av olika raser i sig(vad man tror).

  Hon har sina trauman men blir tryggare i sig själv och mig för varje dag som går.

  Man behöver inte adoptera hundar från andra länder för det finns en del redan här.

  Kolla Hundstallet!

   Brukar kika in där men tror att deras hundar trots allt passar ganska få människor. Krav som ”inga barn”, ”inga andra hundar”, ”bo på landet”, ”med erfarenhet av kangal, ovtjarka, cane corso” osv passar trots allt rätt få. Det gäller såklart inte 100 % av deras hundar men väldigt många.

   🐕💕

    ☝ Var till M

  Telefonnumret var inte anslutet till swish.

   Jag har för mig att man kan köpa ett tillfälligt nummer via blocket.

  Gino är en hund som bara en matte kan tycka är gullig så jag förstår inte varför någon annan skulle vilja avla på honom.

  Har du kontaktat Antonija och frågat om det är hennes annons?

  Ingen bra idé å avla på Gino som är 1.gammal 2.Har mängder av hälsoproblem. 3.Inget toppen psyke då han visat aggressivitet mot andra samt separationsångest.

  Måste alla influencers vara så tomma i bollen?

  Stöttar alltid kvinnor, men denna otäcka, pengasjuka människa är ett undantag. Så trist att läsa ytterligare om henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *