Nytt, nytt, nytt!

Magdalena Graaf har köpt min drömkatt – bortsett från Cornish rex och Maincoon då – vilket är en Bengal.
De är underbara helt enkelt!
Magdalena har förvandlats till en sådan där ”katt-Ewa” hon brukade raljera om och verkar vara mer än nöjd med det valet. 🙂

Sandra Beijer har lämnat Nytorgspalatset och är nu på plats i Gamla stan i lägenheten med blått tak.

Camilla Läckbergs nya garderob som Margot Wallström uttryckte sig så negativt och raljerande om. 

Cissi Wallin har skrivit en ny krönika i Expressen om alla dessa kvinnor med alla dessa goda råd som ingen någonsin efterfrågat.

Vad mer är nytt? Nygammalt? Förnyat? Nyttigt?

 

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT (förlåt kan inte vänta till ÖS imorgonkväll ?).

    Någon som har lyckats få lägenhet via Bostadsförmedlingen men som inte hade plats 1 i kön? Har plats 4 i kön nu på min drömlägga och undrar om det finns några chanser alls (typ som antagning till högskola/uni) eller om det är helt kört ?

    För övrigt tycker jag det ska bli spännande att se hur Sandra Beijer ska inreda nya lägenheten. Hennes förra var så fin!

      Beror nog på var man bor, vilken stad eller kommun alltså. Vilken stad/kommun gäller det?

        Stockholm, innerstaden.

          Antar att din chans 1/4. De andra kan ju tacka nej men det är omöjligt för oss att säga. Ring bolaget och fråga där, de vet bättre än vi här ??

            OT men chansen är bara en på fyra om de lottar bland de fyra. Vilket jag antar att de inte gör.

              Ah så är det kanske ? Har dyskalkyli, tänkte att jag faktiskt skulle ha rätt denna gången ? Tack för upplysningen.

                Du är dålig på att räkna, du har ingen diagnos

                Känner att jag vill påpeka att jag som rättade dig kring en chans på 1/4 inte är samma som svarade kring diagnos här ? jag menade inget drygt och detta fel har jag sett hos flera som inte har diskalkyli också så det verkar vara en typisk tankevurpa.

      Är bara att vänta och se. Ingen här vet ju om de före dig i kön kommer att tacka ja eller nej.

      Kan inte heller vänta till imorgon. Någon som har numret till 1177? Och vet ni hur lång kötid det är om man ringer nu?

        Så jäkla onödigt av dig ? Anmäl kommentaren istället om du tycker det stör så mycket.

          ???

          Då du vet inte om det är lång kö? Jag börjar jobba kl 9:45 så vet inte om jag ska ringa efter jobbet i stället.

          Varför skulle jag anmäla en kommentar?

            Trodde du va oseriös? ”Nån som har numret till 1177?” ?

            Kötid brukar vara 30-90 minuter.

              Ok tack.

                Och numret är 1177…

                Du vet alltså inte numret till 1177??!? Oh lord..

            Om du va oseriös, så är det ju bättre att anmäla en kommentar och få bort den än att driva vidare.

            Antog faktiskt att du va oseriös när du frågade om numret till 1177… Och om det är lång kö. ”Alla” vet väl att deras köer oftast är megalånga.

              Jo men tänkte om det var bättre vissa tider på dagen, kanske att förre ringer den här tiden eller så.

                Mitt i natten typ ? Seriöst svar alltså.

                  Ok får ringa i natt då.

                    Nyligen ringde jag flera nätter i rad till 1177 men det var över 50 minuters kö varje gång. Fick lägga på då jag till slut blev för trött och prioriterade att kunna vila mellan smärtorna.

                      Jag ringer aldrig dit. Ring till din vårdcentral eller läkare direkt om du är orolig för din hälsa. Då får man ju svar direkt om du behöver komma in eller inte samtidigt som du bokar en tid om det behövs. Fungerar i alla fall så på min vc i Gbg.

                Haha, du var seriös alltså? Att fråga om numret till 1177 är väl rätt mycket som att fråga vad 10-kronorsburgaren kostar på McD ?

        Om nåt helt annat: följer en tjej på Instagram
        Som för bara någon vecka sedan inte hade
        Pengar till IVF-mediciner och därför startade en swish-insamling då hennes följare tyckte att hon skulle det. Igår var hon & shoppade & åt ute med en kompis. Bara jag som tycker att det rimmar illa?

        Har inget emot varken insamling eller shopping men när de görs så tätt inpå varann? Om man inte har 2000 kr till mediciner för en vecka sen & säger att man måste spara ihop till dem och sen denna vecka kan spendera en dag på stan? Förstår ej och jag vet att man inte vet allt om en person men det hade fan stuckit i mina ögon om jag var en av dem
        Som swishat pengar alltså :/

          Svar till C
          Jag följer Hanna på IG och har följt hennes resa i ivf-grupper vi båda är med i. Är det någon jag har förtroende för så är det för Hanna! Hon har hjälpt och stöttat så många genom deras resor. Hon har varit den jag sökt styrka hos när jag inte pallat mer med ivf.
          Hon har själv gått ut med att pengarna till ivf ligger på ett annat konto, jag väljer att tro på det och inte hänga ut någon. Sen vet ju inte du när hon får in pengar? Både min mamma och svärmor fick exempelvis lön i måndags, det kanske hennes sambo också fick?

            Såg det nu, jag som får skämmas!

            Oavsett vad denna Hanna gjort med pengarna från insamlingen så måste du väl erkänna att det ser lite konstigt ut att äta ute (något som är nöje och dyrt) direkt efter att du vädjat om hjälp från främlingar på sociala medier? Prioriteringar… 2000 kr är dessutom inte särskilt mycket pengar så en lunch för några hundralappar hade mycket väl kunnat sparats till nästa runda av mediciner 🙂

              Det klingar ju inte gött att man åker och shoppar när man inte ens har råd med mediciner, vilket bullshit. ?

      Ja det finns en chans men då måste de tre personerna som är före dig tacka nej. Vilket de kanske gör!

      Jag har lyckats! Var på plats 18 ?

        Tack för svar!!! Då håller jag tummarna!!!

          Jomen absolut. Jag var på plats 28 (de hade kallat 30 pers till visning). På själva visningen var det jag och två andra som öht dök upp. Jag fick kontraktet. Detta var 2016 i en attraktiv närförort (Sthlm). Lycka till! 🙂

      Ja, jag fick drömlägenheten trots att jag stod på plats 20 någonting på visningen. Sedan sjönk det vartefter att alla lämnat besked, tills att jag till slut fick frågan. Också sthlms innerstad, så kan absolut hända ?

      Jag var plats 37 på en lägenheten i midsommarkransen 2:a 55 kvm (hade 13 år i kö). Efter svarstiden hamna jag på plats 7 sen efter 2 månader blev jag 1a. Allt handlar om tur, vissa som tackar ja ångrar sig efteråt eller så kan inte de visa inkomst uppgifter.

    Tycker att de två sista posterna kan kopplas ihop. Margot Wallström spär på en bild av att starka kvinnor måste fokusera på och intressera sig av det som män klassiskt gillat – usch och fy för att gilla sin garderob! Det här är helt bakvänt tänk och hjälper inte kvinnokampen. Precis som alla (Cissi benämner som) 40-talister som hela tiden tror att andra är intresserade av deras åsikter och ”kunskaper”, vilka vi helt ointresserade tvingas lyssna på. Fler personer borde lära sig att vi har två öron och en mun samt att för att försöka ändra andra människor är det viktigt att först förstå dem.

      Vilket jäkla BS…ursäkta mig men det är inte konstigt vilja uppmuntra- hos män OCH kvinnor- ett samhälle där vi kan prioritera andra engagemang än garderob…

        Du blandar ihop engagemang och intresse. Hennes engagemang är jobb och allt hon gör som hör till det. Hennes intresse är hennes garderob och den gör henne absolut inte det minsta mindre relevant eller duktig i hennes arbete.

          Fast det har ju inte Wallström påstått heller.

          CL menar nu att MW retar sig på hennes klädrum (att MW uttryckte sig negativt om det måste vara menat som ironi) men alltså, hon skrev ju bara det som CL själv sa, att det var hemmets viktigaste rum. Sjukt hur CL överdriver, vrider, manipulerar och gör sig till offer. Ville ha sympatier och uppmärksamhet. Skrevs många kommentarer om det här i går.

        Hej boomer tack för din kommentar!

        Håller med! Folk har blivit så himla besatta av ”yta”, allt handlar om att se ut på ett visst sätt och äga rätt väskor ?

      Nä flera ”männskor” borde fatta att svenska kvinnor inte vill kallprata hur som helst och med vem som helst. Någon måtta.

      Margot har en poäng. Jag kan inte heller fatta hur Camilla som tjänar massor med pengar på något hon älskar att göra väljer att lyfta fram sin garderob. Tycker hon att det är jobbigt att prata om sina framgångar? Det skulle inte förvåna mig eftersom det är så typiskt svenskt att förminska sina egna framgångar. Då är Dr Mounas självbild härligt uppfriskande även trots att hon tänjer på sina egna meriter en aning.

        Detta var ju i en house-tour som hon visade upp där hon även pratade drömmande om flera andra rum i huset.
        Men det kanske hade känts bättre för dig om hon hade sagt att köket var hennes favoritrum i huset?

        Fast hon förminskar ju verkligen INTE sina framgångar tvärtom så framför hon GÄRNA och OFTA hur mycket böcker hon sålt och hur mycket pengar hon tjänat, det hon åstadkommit från två TOMMA händer osv osv ?

      Men herregud, vad du vrider det. Wallström har ju inte sagt att man inte får gilla sin garderob. Sluta vrid det så!

    Tycker Camilla Läckberg är så sjukt töntig i allt gällande Powerkvinnorna. Alla andra släppte det men hon måste alltså pumpa ut bilder på garderoben ? För mig va hon en PowK (egen förkortning) men börjar tappa det när jag inser att hon faktiskt verkar tycka att Powern ligger i garderoben. Margot hade alltså rätt ?

    På tal om PowK – såg ett klipp på Antonija när hon ska ut och resa. Säger till tre gubbar ”Så frågar ni inte om jag behöver hjälp, nä.. Tur man är Powerkvinna” (+ skratt) eller nåt liknande. Känns som hon hånar sig själv? Och hela grejen. Nä jag gav mig inte in i diskussionerna ang namnet på programmet. Men nu med allt ang Antonija och vad nu Läckberg håller på med, så känns det som att de trampar på namnet och skrattar åt sog själva.

      Camilla är en powerkvinna! Hon har tjänat varenda öre själv, står för det, vem hon är och vad hon är intresserad av. Låt det så vara en garderob! Vad är det för fel på att ha ett sånt intresse?! Hur mycket mer intellektuellt är det när män säger att deras största intresse är att titta på andra män som på blodigt allvar springer runt på en gräsplätt och sparkar på en boll?

        Ingen har sagt att det är nåt fel på Camilla. Utan att här gör hon sig löjlig med total brist på självdistans.

          Läs kommentaren ovan. Rätt tydligt att den anser att det är något fel på Camilla.

            Nä läs själv, skrev ingenstans att jag tycker det är ”fel” på henne ?

              Oh herre. Lär dig uttrycka dig bättre då!

        Det får ju stå för vad du tycker. Jag nämnde inte män typ alls (förutom Antonija-exemplet) i min kommentar, så varför dra in dom ?y

          Det här har inte med ”alla män” att göra utan om hur man strukturellt i årtionden förlöjligat kvinnliga intressen.

        Så töntigt med benämningen powerkvinna?

          Samma nivå med boss lady, boss babe etc ?

        Det är ingen garderob. Det är ett rum(en klädkammare) med garderober i.

          Ja och ingen har sagt att hon inte får gilla den, ingen har sagt att hon inte får ha favortitrum eller att det är något konstigt eller fel att ha. Varför förvrida det så? Jo för att CL ville få höras, få sympatier, hyllningar och uppmärksamhet. PR-strategi för tv-serien. CL är en hypocrit, dubelmoralen alltså. Att inte fler kan se det objektivt för vad det var är sjukt.

            Det var en hel del kommentarer om det här igår, CL har väl troligtvis läst det annars backa bakåt och läs det!

          Haha det är ungefär min enda tanke efter det här bråket

        Och en sak till – har Läckberg själv bett om ursäkt till Isabella? Det var ju ganska lågt att uttala sig så tvärsäkert och få en annan kvinna svartmålad. Varför bad hon inte om ursäkt i sin långa utläggning hit. Hon är väl inte så mycket bättre själv då. Dubbelmoral. Kasta inte sten i glashus. Men då gjorde hon sig själv till ett offer ist efter att hon själv gjorde bort sig.

      Jag tycker med att Antonija verkar håna sig själv. I hennes första klipp håller hon även på att ta massa bilder till sina sociala medier, men det blir lite överdrivet. Jag tänker att om min morfar hade kollat så hade hans förutfattade meningar om instagram bevisats sanna för honom. Varför inte visa en annan del av när hon jobbar? Det som kanske är lite mer seriöst om hon vill att yrket ska tas på allvar.

      Sedan hela grejen med att både Laijla och Mouna skulle ha den stressiga imagen kändes med väldigt B. Det var väl ändå typ 2013 det var ”inne” att stressa och inte sova bland kändisar. Nu ska man väl ta hand om sig och kanske särskilt om man nu är läkare med specialområde hjärnan.

        Nää…alltså antonija får ju en del kritik härinne för att vara flamsig. Det kan man tycka vad man vill om men jag tycker nog hon ska ha lite credd för både humor men framförallt självdistans. Jag tror alltså inte hon tar sin powerkvinnatitel på 100% allvar och det ska hon bara ha heder av.

          Hon är ju flamsig och tramsig. Jag blir sååå stressad av att se henne hålla på. Och att inte ta titeln på allvar, tycker jag är respektlöst mot de som skapat programmet isf.

          Hennes humor är ju liksom inte rolig, bara jobbig. Men vi är ju tack o lov olika allihop och får tycka olika ?

            Men hallå? Det är en produktion av en kommersiell kanal. De tar det ju givetvis inte på 100% allvar själva- det är underhållning som är tanken- inte dokument utifrån om Afghanistan och powerkvinnor i någon annan kontext än Stockholms underhållningsvärld…

              Är du säker på det? ? Men spelar ingen roll, hon är ju likadan i sina videos på både Youtube och Instagram.

        Alltså allt hon gör blir ju bara pinsamt. Lägg till klippet ang semester på det, haha! Nä jag tappade trovärdigheten för längesen. Såg en video igår (den startade sig själv efter annan video) där hon skulle rensa sitt kök med en specialist.

        Alltså jag tyckte så synd om tjejen som städade, hon gick in 100% seriöst medan Antonija sprang runt och höll på. Plus kändes sååå falskt med allt skräp. Hoppas fan ingen bor så, inte konstigr folk är stressade isf ? Men nä.

        Kan btw tipsa om en tjej Sabina Olsson på Youtube! Helt vanlig tjej, sunda värderingar, god mat. Trevligt sällskap liksom!

      Fattar inte heller varför Camilla går igång så mycket- det var ju inte ens en kommentar man måste ta personligt. Känns som att hon skapar drama utav en väldigt banal händelse. Det är väl ingen som på riktigt tror att Margot Wallström bryr sig om hennes garderob? Utom Camilla kanske själv då.

        Nä men exakt ? Men tydligen tog ho det väldigt hårt.. Så pass att det fortsätter nämnas ?

        Ja hon är bra på att älta den där Läckis. Tig ihjäl trollen är nog det enda vettiga.

          Förutom att Margot Wallström inte är ett troll.

        Nej det var verkligen till att överdriva och göra drama, varför kalla det förakt och att Wallström retar sig på hennes garderob. Det var ju inget personligt påhopp och inget förakt, det Wallström skrev var ju det som utspelades i programmet, hon sa ju att garderogen är husets viktigaste rum. Sen vrider Läckis det till annat för att bli offer och få uppmärksamhet, för att flytta fokus från att hon själv gjorde bort sig då hon förminskade en annan kvinna och kritiken som varit om programmet. Hon gjorde PR av en ganska så harmlös tweet.

          Ja det är verkligen en sjuk överreaktion och förvrängning av det hela. Och dubbelmoral, hyckleri. Folk älskar att rasa så då passar de på både C.L och följare, och b-kändisar och wannabees lägger sig i så de får lite uppmärksamhet också haha

          Personangrepp kallade CL det, och förakt. Det var lågt enligt henne, ja kanske det dock nämndes inte hennes namn OCH hon själv då som svartmålade I L och bad inte om ursäkt, det var lågt och onödigt. Och krönikören som backade CL skrev att det var sorgligt, men hon själv har förminskat andra kvinnor värre än så. Double standard brukar sånt kallas.

        Hon verkar i alla fall ha skapat ett engagemang kring detta ”bråk” ?

          Ja och alla hennes beundrare och andra kändisar gick igång och backar henne och klankar ner på Wallström. Alltså Karim är så löjlig på hennes instagram. Det var så klart syftet att skapa engagemang och uppmärksamhet, dels flytta fokus och bli offer efter att hon själv gjorde bort sig och inte bad om ursäkt till en kvinna hon utmålade felaktigt, dubbelmoral, men också för att få högre tittarsiffror gissar jag. PR-strategi. Läckis är expert på att vända på saker till sin fördel och hon tar varje chans till att få rasa, höras och synas.

            Precis som sin väninna Cissi W som också tar varje chans att få rasa och synas och höras ?

        Anar ironi i texten uttryckte sig negativt och ralljerade? För inte sa M.W något negativt om rummet och C.L var ju den som rajerade mest. Hon vrider på det till att M.W retar sig på rummet, och kallar det förakt. Löjligt, så manipulativt. Klart hon får ha ett favoritrum ingen har sagt något annat men hon sa exakt det som M.W skrev – att det är husets viktigaste rum. C.L såg sin chans att va offer (efter att hon själv skänmde ut sig dagen före, ville flytta focus) och få uppmärksamhet och fler tittare.

      Så fruktansvärt pinsamt med ”powerkvinna”, minns med fasa ”Kvinnor kan”-kampanjen… ?

        De trampar verkligen på rubriken. Alltså nej, de tappade det där. ”Powerkvinna” så ska man inte bära sina väskor? Tvärtom i mitt tycke, du mer power om du lyckas ta dina 792 väskor själv än tycker att män/gubbar ska ta dina väskor ?

        Väntar förväntansfull på Svenska powermän. Tänk er ett program där man får följa Slatan, Jan Emanuel Johansson, Mikael Persbrandt, Yasin och Soran. OBS ironin ligger i ordet förväntansfullt. Resten är en jämförelse.

          förstår inte riktigt jämförelsen, ser inte att någon i ”powerkvinnor” skulle vara en kvinnliga motsvarigheten till någon av männen du rablar upp?

          Nej, Samir & Viktor, Alexander Pärleros, sen nån godtycklig programledare, sedan soldoktorn och typ Leif GW?

      Smart att visa upp sina väskor och smycken, speciellt i ett hus där man inte bor på heltid. Not.

      Hört eftermiddag i P3 där Christoffer Garplind (stavning?) raljerar över det här bråket? Från 14e september.

      Problemet är att tjejerna i programmet Powerkvinnorna har ju varit väldigt tydliga med att idén med programmet är att visa att om man vill komma någonstans finns det inga genvägar utan det är hårt arbete som gäller och då blir det problematiskt när man väljer att framhäva sin garderob och yta.
      Margot har en poäng och det är synd att Camilla fullständigt går bananas istället för att faktiskt ta åt sig. För att vara en person som påstår sig skita i vad andra tycker om henne så gör hon väldigt mycket väsen så fort någon kritiserar henne.

        Ja hon gör sig löjlig och beter sig som martyr och härskare, översittare som gör drama och vrider på det till annat än det är. Kallar det förakt och att Wallström retar sig på garderoben, vad hon skrev var ju bara att en människa går runt i sitt nya hus och säger att garderoben är husets viktigaste rum, och så var det, det sa ju Läckis. Varför bli så upprörd över det? Jo för att bli offer efter att ha gjort bort sig och få sympatier och uppmärksamhet, för att få högre tittarsiffror på tv-serien. Pr-strategi.

        Ja hon vrider på det till att M.W retar sig på rummet, och kallar det förakt. Löjligt, så manipulativt. Det är väl inte personligt påhopp och inte förakt eller förminskande. Klart hon får ha ett favoritrum ingen har sagt något annat men det var ju inte så hon sa i tv, hon sa precis det som M.W skrev – att det är husets viktigaste rum. Konstigt det var så känsligt men C.L såg sin chans till att va offer och få engagemang och uppmärksamhet. Det hon själv gjorde någon dag tidigare var ju lågt och inte bad hon om ursäkt men då passar det bra att flytta fokus och själv bli offer. Bra för tittarsiffrorna också, var nog uttänkt så.

    Jag var inne på en Bengal innan men insåg att de låter typ jämt..

    Nu har jag maine cooner och de är så underbart härliga. (https://www.instagram.com/kryddkatter/?hl=sv ) – stora, fluffiga, som en katt som tror de är hund, men ändå så där härligt bitchiga.

    Ena kommer alltid och hälsar medan den andra gömmer sig.

      Jag har en blandning mellan Maine coon och bengal, det bästa av två världar ?

        Jag har också en mix där mamman är bengal och pappan huskatt. Underbar blandning!

      Jag har en Maine Coon och det är den elakaste katten jag träffat, men älskar sönder henne ändå. Verkar som om de antingen är änglar eller demoner, inget mellanting ?

      Min svarta katt är 20% Maine Coon, 80% ragdoll. Eller Rag Coon som jag kallar henne ?

    Ah, hade sånär glömt bort CW. Vad var det hon stred för, Gardet var väl en sak? Någonting om feminism och opinionsbildning har jag för mig. Senaste uppdatering 25 januari. 22 patreons. Där ser man. Åsså var det någon film från Polen, vart tog den vägen? Sedan boken där hon friskt berättar om hur hon ljuger om det mesta men absolut inte om en viss specifik sak, den är säkert slutsåld. Barnflickorna får garanterat vitt betalt numera. Och skulle det inte bli en ny rättegång snart? Tur att CW drar in deg från sina krönikor i Expressen, så att hon slipper leva på sin rike man.

    Vilken underbar lägenhet Sandra Beijer hittat- stort grattis! Bengaler är ohyggligt fina & trevliga katter för övrigt. Både låter och beter sig lite som hundar 🙂

      Så mysigt med gamla stan men undrar hur hon tänker… Där vill man ju inte bo med barn. Inga bra grönområden, inga lekparker, kullersten överallt…

        Och ett jäkla liv på helgnätter.

    Tänker att det borde bli dammigt med väskorna sådär i öppna skåp

      Hon har nog städhjälp varje vecka som dammar ?

    CW har helt rätt i sin spaning. Men tycker verkligen inte det bara är 40 talister som håller på så där- det är väl rätt allmänt utbrett i alla åldrar.

    Jag kan faktiskt erkänna att jag håller med Wallin för första gången!

    Är så fruktansvärt trött på Boomers och hur allt är deras ensak att tycka och tänka öppet kring. Särskilt det där med att barnen borde ha mer kläder på sig så att dom inte blir kalla. Jag tror nog att föräldrarna har koll på det bäst! Varför är boomers så livrädda för att frysa eller att inomhustemperaturen skulle gå under 24 grader?

    Jag har inte ens barn själv men hör ständigt hur boomers lägger sig på ett icke taktfullt sätt hur föräldrar gör med sina barn.

      Ja det är väl bara att läsa härinne? Folk har helt sjuka synpunkter på alltifrån morsans ålder till hur många barn man ska ha med hur stort mellanrum till när de ska gå på förskola om de ska gå på förskola osv osv. Vad hände med sköt dig själv teorin?

      Är 70+ verkligen boomers? Cissi skriver ju om 40-talister.
      Tänker att boomers är mer 40+?

        Uttrycket ”boomers” är en förkortning av ”Baby Boomers”, alltså generationen som föddes efter andra världskriget. Med andra ord täcks i alla fall en del 40-talister in i det begreppet.

        Baby boomers är födda 1940-talet då är du i dag mellan 70 och 80 väl?

          Födda 46-64 enligt wiki.

            Mer logiskt ja, eftersom det var efter krigstiden, hjärnsläpp delux?
            Så mellan 57 och 75 är mer rätt då kanske.

            Visste dock inte att man räcknade booners så långt, trodde kanske mer 46-56. Men man lär sig något nytt varje dag?

              … och inte kan jag stava heller.

        Boomers eller Baby Boomers är en benämning på människor födda 1946-1964 så alla boomers idag är 55+. Generation x är däremot fortfarande i 40 års ålder. De är födda 1965-1980.

      Kan faktiskt hålla med, jag har två barn. Min äldsta är så varm av sig och alltid varit, självklart har han fått ha mindre kläder på sig man kör ju lager-på-lager principen, men det är alltid någon som ska kommentera: ”oj då, vad lite kläder han har”. Nu är han såpass stor att han kan välja själv om han vill ta av sig tröjan eller inte. Men vi som föräldrar känner ju våra barn bäst, varför hålla på och lägga sig i då?

      Jaaaa, så tröttsamt. Svärmor som råkar vara boomer blev helt hysterisk över att jag var ute och drog vagn i januari. Första barnet är född i januari. Varje gång jag sprang på henne på stan fick jag långa föreläsningar om hur sonen blev nerkyld och om han blev sjuk var det mitt fel. I början försökte jag vänligt resonera med henne men till slut gav jag upp och uppmanade henne att skaffa en ny hobby där hon inte kunde trakassera nån.

        Informationen på Vårdguiden om spädbarn är att.man oftare klär den för varmt än för kallt. Ändå verkar det sjukt svårt att förstå att man inte sväljer allt damer med ”erfarenhet” säger.

        Som förälder kan man känna på bebisen för att se hur varm den är. Betydligt bättre källa till information än random främligs tyckande.e

      Jag tycker jag är en boomer – om det nu är vi födda fram till -64. Men skulla aldrig i livet uppfostra nån på nätet. Låt folk va! MEn det är säkert samma människor som aldrig lär sina söner städa eller tvätta – curling föräldrar. Tror de vet bäst.

    Cissi har ju personifierat, en person som anser sig alltid veta bäst alltid och som ansett sig ha rätt att mästra och läxa upp och inte hon har inte accepterat att de som inte tycker som hon.

    Ny karl….nya djur…..

    Varför skaffa fler och fler djur. Verkar vara lite en in och en ut. Vem står näst på tur?

      Vet inte men…man vill ha många djur…man tycker om djur…? Kanske?

        Trist bara om man inte behåller dem

        Borde vilja behålla djuren i så fall.

      Byter vänner med jämna mellanrum också…

      Kan det vara dåligt samvete ibland? Ute och flänger själv och vill att de små barnen ska få trygghet från djuren. Håller med att många ha avyttras under åren och inte av åldern då.

    chattybengals på instagram

    Söt katt?

    Camilla Läckberg är en utbildad marknadsförare som nyttjar sina kunskaper till fulländning. Hon har verkligen lyckats att skapa buzz kring serien, kan inte annat än beundra hennes skicklighet.

      Nja, jag är helt avskräckt efter allt ”buzz kring serien”, skulle aldrig titta.

        Jag hade fått ett positivt intryck och försvarat hennes deltagande här på BB.
        Tänker sluta med det och inte se fler avsnitt efter det här debaklet.

      Ja hon använder sig verkligen av manipulativa metoder. Vänder och vrider på saker till att bli något annat och värre, så att hon själv får möjlighet att framhäva sig och sina miljoner, bli till ett offer och därmed få sympatier, hyllningar och värdefull exponering. Det är inte okej hur hon själv utmålar andra kända kvinnor tycker jag men enligt somliga är det tydligen okej. Det är h y c k e l !

    Ut med Cissi, så tröttsam.

    När ska folk lära sig att det stavas och heter BEBIS och bäbis.

    Alltså ORKA med Camilla Läckberg! Är hon inte lite passé? Helt ointressant människa. Absolut, hon har tjänat pengar men det finns massor med kvinnor som har gjort detsamma, och som dessutom är mer intressanta och rika även på erfarenheter såsom ödmjukhet. Camilla känns barra som en nyrik, skrytig person med halvdan självkänsla och enormt bekräftelsebehov.

    Cissis krönika behandlar saker som aldrig har hänt och om ni inte fattar…
    …det är 40-talisternas barn som har barnbarn nu 2021.

      Ja, precis. Ulla var ett vanligt namn på 1940-talet. Hon är cirka 75 år idag och går inte runt och ger goda råd längre. Cissi Wallin är bra på att klaga på allt och alla och ha synpunkter på det mesta. Jag undrar när hennes dokumentär om Polen blir klar och när nästa avsnitt i podden Wallin Drougge kommer.

        Det är ju de i ullas ålder som är värst på att ge råd man inte bett om tycker jag.

          Kan hända men det är inte de som är mor- och farföräldrar nu. Dessutom får du ha i åtanke att de kanske är dementa och inte ska göras till åtlöje, i.o.m. att de är typ 80+.

            Ehm jo, boomers är farföräldrar nu

              Ja, men inte 40-talister, som är det CW snackar om.

    Haha så man får inte skriva om läckberg idag heller jisses. Menar du verkligen att MW uttryckte sig negativt om läckbergs garderob eller retar sig på den för att hon skrev det som visades och sades i programmet. Är du så rädd för läckberg haha okej.

      Herregud, vad du avslöjar vem du är, varje gång du kommenterar. 😉

    Jag råkade hamnaa i slutet av programmet Powerkvinnor, det var verkligen ett trist program. Camilla Läckberg som skröt om hur duktig hon var på att skriva medan hon lagade mat. Doktor Mona och Mandir på en lyxbåt skrytande om sig själva lite småfnissiga.

    Läckberg är som en tradig hemmafru som blivit nyrik, jag fattar inte att hennes toyboy står ut med hennes gnäll och osäkerhet.

    Shit vad Cissi sjunkit lågt i mina ögon, man utrycker sig inte så om kvinnor med skällsord, oavsett vad dem gjort eller hur arg man är, det är så B!! Och hon säger att hon är feminist… vilket spel för gallerierna vilket skämt!! Hon legitimerar ju att det är ok att kalla flickor/kvinnor för skällsord då även såkallade feministerna gör det i dagstidningen alltså vad skickar det för signaler till kvinnor och män!!!! Och ja det påverkar att vi inte kommit längre…

      I mina ögon har CL sjunkit lågt. Martyr och översittare. Huycklar och manipulerar. Nej fy! Var många kommentarer om det här igår.

      Som när feministen Skugge sa att Perelli såg ut som en prostituerad. Så jäkla taskigt.

    Bengaler ? Älskar mina bengaler, så underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.