Gränslöst eller genialiskt?

Att uppmana och påminna alla kvinnor om vikten med att gå på cellprovtagningen när man får sin kallelse i brevlådan förtjänar 6395 stycken tummar upp. 
Däremot kan jag inte riktigt komma fram till huruvida jag tycker att den här bilden är klockren som får folk att haja till lite, eller om det bara är ytterligare ett bevis på hur den personliga integriteten hela tiden blir mer och mer diffus bland influencers/påverkare?
Vad är nästa steg? Sända en live på Instagram UNDER själva gynundersökningen?
Kanske kan man sätta en Go Pro på huvudet på en läkaren eller barnmorskan som utför testet så det går att klippa ihop en riktigt bra video till Youtube?
Låta följarna rösta på Instagram Stories.
Det hade kunnat låta ungefär så här tänker jag:

”Ni – mina hjärtisar – får välja vilka två könssjukdomar jag ska testas för idag. 
Inte för att jag har dem, utan för att ni ska få se hur det går till, så slipper ni vara nervösa när ni ska hit för första gången.
Swipe up för att komma till omröstningen, för alla vet ju att engagemang är A och O på sociala medier.” (Fejkad dialog alltså) 


Bilderna är givetvis fejk och ingenting som publicerats på Margauxs Instagram.

Med tanke på att jag till och med sitter här och skriver ett inlägg om Margauxs publicering, så måste ju den här kampanjen ändå anses vara hyfsat lyckad? 
Hur tänker ni när ni ser det här reklamininlägget?
Alla sätt är bra utom de dåliga och ändamålet helgar medlen?

Jag är hyfsat säker på att inlägget är reklam, men eftersom det inte har något kommersiellt syfte, så behöver det heller inte reklamidentifieras.
Om jag uppmanar mina följare att gå och lämna cellprov så behöver jag inte skriva att det är reklam, oavsett om jag fått betalt för det eller inte. (Av exempelvis FHM)
Skriver jag däremot ett inlägg där jag uppmanar mina följare att vaccinera sig med antingen Gardasil eller konkurrentens Cervarix, för att minska risken för cellförändringar, så måste det reklamidentifieras då inlägget har ett kommersiellt syfte – någon tjänar alltså pengar på det.

Vad säger ni om Margauxs bild?
Gränslös eller genialisk?

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man kan påminna om cellprov utan dessa bilder givetvis.
  Allt är bara content för henne, och nu när hon inte kan exponera sonen längre… totalt gränslös

   Vad var fel med dessa bilder egentligen? Att man är Kalle Anka på undersökningen? Ja, men hade hon legat fullt påklädd i stolen hade det sett ganska löjligt ut.

    Vem är det som fotar?

     Vet inte.

     Med tanke på att man inte får ha med någon vid vård i pandemin är det nog en i personalen = reklam.

      Så om jag ber dig fota mig och så lägger jag upp det på IG så gör jag reklam 😉

  Tänker att det är bra påminnelse för unga tjejer i alla fall? Många i den åldern kan nog inte tänka tanken att just de skulle ha cellförändringar/cancer

   Ja, det är väldigt lätt att glömma och tänka att man ska göra det sen. Så blir det aldrig av förrän det är för sent. Tycker M är totalt gränslös, men för en gångs skull använder hon sin gränslöshet till något positivt! Bra jobbat! ??

  Tycker det är smart! Många struntar i att ta cellproverna o hon ha många unga följare så bara bra att uppmana, reklam eller ej! ??

  Alltså äh nej. Tycker det är bra när man pratar om det och lyfter det. Men fotas?! Och dessutom stageat? Haha äh snälla.

  Tycker det är synd att sånt viktigt tramsas bort. Önskar att tex Lisa Anckarman hade pratat om endometrios och att man inte bara behöver må dåligt med det. Sånt behöver lyftas. Men vill inte följa med nån bokstavligen in till gynekologen ?

  Btw. Jag halvt bor på gynakuten. Hon behörr hoppla ner med rumpan lite till ??

  Inget förvånar egentligen längre när det gäller reklampelare. Funderar mest på att måste vara ganska påfrestande att stöta på dem och förväntas spela med och kanske vara med på bild man jobbar.

   Säg nej om du inte vill vara med? Jättelätt. Tackar då och då nej när det ska fotas på mitt jobb

  Visst, men det är också många som inte går och gör det.

  Tycker det är illa att det skapar en ”normalitet” att fota under besök inom sjukvården. Personalen är INTE något man ska ha exponera så fine, ta dina bilder men personal varken ska eller får synas.

   Får de inte synas?

   Det gäller dock alla personer. Ingen vet vem som kanske lever skyddats

  Det här inlägget är gränslöst. Speciellt de photoshoppade bilderna med olika könssjukdomar. Att Margaux uppmuntrar till något otroligt positivt ( att ta cellprov vilket minskar risken för en hemsk cancer!) det är helt fantastiskt. Dessutom att hon gör det med en bild var hon ser glad ut på gynbesöket är toppen! Många kan känna sig oroliga inför en gynbesök och en bild med en sådan positiv stämning kan minska nåns rädsla.

   Tyckte också bilden var bra; äkta med hur man ser ut på den jävla britsen, samtidigt som det var bra hon såg glad ut! Det är inte farligt, går snabbt och är en gratis investering i sin hälsa.

   Håller också med om att Camillas lilla kollage av bilderna med könssjukdomarna i vart fall var smaklös. Känns som en tioåring att skämta om könssjukdomar, samtidigt som det av någon anledning kändes nedvärderande mot margaux. Är för övrigt inget skämmigt eller dåligt med att testa sig för könsjukdomar heller, utan även det positivt och en gratis investering för sig själv och andra.

  Va ända in i glödheta helv… Mina ben kniper bara jag ser detta.

  Finns absolut behov av att påminna eftersom många fortfarande inte går. Att inte gå på undersökningen, det är dumt. Vet flera som får första kallelsen och inte går för att det känns obehagligt. Om de kan få se hur det går till kanske någon i alla fall tycker att det känns lättare att gå dit.

   Jag har struntat i massor. Gjorde första typ vid 35. I min region har de börjat med att skicka hem självtest och det gjorde jag såklart. Borde alla regioner göra.

  Tycker inte alls detta var gränslöst. Mindre naket än typ biancas reklam för smink.

   Spot on!

  Lite gränslöst antar jag men samtidigt jävligt bra.

  Jag tycker hela det här inlägget är en enda röra. Dina photoshoppade bilder är bara så jävla märkliga och jag orkar inte ens läsa ditt röriga resonemang och text. Be en kompis läsa igenom nästa gång kanske? Nån med lite skrivvana, som också kan flagga för om du går lite för långt.

   Eller så gillar du läget bara.

   Nä, jag tycker det är roligt att gå lite för långt ibland!
   Mixa upp det lite.. untz untz..
   🙂

   Ps. Har uppenbarligen inga vänner med flaggor.

  Jättebra!! Viktigt att påminna om vikten av att gå på undersökningen. Och utan denna bild hade nog inlägget bara skrollats förbi i flödet. Nu stannade förhoppningsvis många upp och läste också. Så genialt enligt mig

  Jag har själv opererat bort cellförändringar ”cancer in situ” som upptäcktes bara 1.5 år efter cellprov. Hade jag inte gått till läkare hade jag fått cancer.
  Jag tycker att när det gäller cellprov får man gå hur långt som helst, så länge margaux själv är med på det tycker jag detta är ”bra” reklam.
  Tänker att Margaux följare ju är unga och om deras idol går och tar sina cellprov kanske de också gör det.

   Hur upptäcktes det om det var 1,5 år efter cellprovet?

    Jag fick konstiga blödningar och underlivssmärta så de tog ett nytt cellprov. Jag protesterade lite först eftersom det ”bara” Var 1.5 år sen jag hade varit på rutinkontroll och cellförändringar växer så långsamt har man hört. Tacksam idag ❤️

     Jag förstår, vad bra att det upptäcktes och att allt gick bra ❤️

  Varför stavar du hennes namn så?

   Då förstår jag.

  Äntligen någon som influerar till något bra!!!!

   Ja verkligen. Det känns inte heller som att hon försöker se sexig ut i gynstolen. Då hade det varit något helt annat. ?

  Ca 50% av stockholmarna går inte på det cellprov de blir kallade till, så jo; många är så dumma.

  Källa: Cancerfonden

   Man kan få cellförändringar utan att ha haft sex också.

    Ok men nu lever de flesta svenska kvinnor inte i celibat tills de träffar en partner som de stannar med för resten av livet…

     Uh? Du menar att du träffat en öm punkt om jag påpekar att det väsentliga i en reklam för cellprover inte förfaller för att en individ är oskuld med en partner och inte tycker sig personligen ha behov av cellprov…? Är det vanligt att folk hänger med i din logik? Eller är du frireligiös eller liknande och tror det är vanligt eller allmänt eftersträvansvärt att bara ha haft en sexpartner 2021? Jag fattar ingenting ?

     Och om han är oärlig mot tjejen hur många han legat med? Ta ansvar för er egen hälsa. Det är en kontroll var tredje år. Skippa inte den för att en kille påstår att du är den enda. Det är bara du (inte han) som är eventuellt förlorar på det.

     Det gör jag och vad underbart det är. Mvh 34

    Hur kan man få cellförändringar om man aldrig har haft sex? Är det som med all cancer kanske? Jag har aldrig tänkt på det.

   Man måste kolla sig ändå!! Har inte bara med antal sexpartners att göra, märkligt att du fick höra detta.

    Risken ökar ja. Men risken för cellförändringar finns även med då eller inga sexpartners. Viktigt att poängtera här så att andra inte undviker att gå på grund av detta.

     Få*

     Mitt ex som bränt av halva Göteborg gav mig på två olika varianter av HPV. Har bara legat med två personer före honom.. så man äcklas ju lagom av att det räcker att bli ihop med en idiot också för att risken ökar.

      Fan vad heter han haha

    Jag fick också höra detta första gången jag fick en kallelse och tog därför inget test. Tror inte det är standard men det händer.

   Vem sa det? Det stämmer inte alls.

    Nej det är inte osannolikt. Risken är låg men man bör gå på kallad undersökning ändå.

     Fattar inte din poäng? De flesta svenska 30 åriga kvinnor är inte oskulder? Vad vill du ha sagt egentligen? Att margaux reklam inte riktar sig till oskulder? Nähä?

      Japp. Vi har någon som argumenterar hårt för att kvinnor som är oskulder alt bara haft en partner som också bara haft en partner inte behöver gå på cellprov. Men nu är det en så försvinnande liten del av samhället i stort (& kan ifrågasättas annars också) att det inte riktigt har betydelse för sakfrågan: är det bra att ta sina cellprover regelbundet- ja det är det.

      Fast nej, personen argumenterar inte alls för att man inte ska gå utan hon berättar att fick den rekommendationen.

      Jag fick också det sagt till mig när jag fick min första kallelse och tog därför inte ett test.

    Lura inte i folk sånt här nu. Gå på era kontroller!!!!

   Men alltså, min mama har bara haft en sexpartners, min pappa och han likaså. (Blev tillsammans när de var 16 resp 19 ). Min mamma fick livmoderhalscancer. Så nej, det beror inte bara på antal sexpartners…

    Ja, jag kan läsa. Men jag tycker att det är dumt att ens nämna ”få sexpartners” som argument till att inte testa sig,när det uppenbarligen finns risk att drabbas oavsett antal partners…
    Men man gör ju såklart som man vill, vill man chansa är det väl upp till var och en.

   Man kanske går 50 % av gångerna dock? Jag har gått, men inte varje gång jag har blivit kallad för den förbokade tiden har inte passat. Skulle inte säga att jag är dum i huvudet pga av det. Men man bör absolut gå, ja.

    De flesta ställen har väl drop in, att den förbokade tiden mer är ett förslag.

   Sedan tycker jag inte att man nödvändigtvis ska lyssna på en man. Behöver inte vara sant att han bara har haft dig och varför ska du avstå från att göra ett enkelt test som kan spara dig livet bara för att han säger att han bara har legat med dig?

   låter lika korkat så när jag var yngre och inte fick ta ett HIV-test på ungdomsmottagningen ”för att jag inte legat med någon utomlands” ?? ba nehe men om den jag ligger med har legat med någon utomlands? och den som han låg med tidigare? och hon innan det?

    Det är helt sjukt hur de behandlar en på UMO när man vill ta ett komplett könssjukdomstest. Var tvungen att tjata tills jag blev blå i ansiktet för att få testa mig för HIV när jag gick i gymnasiet.

   Betvivlar att det gäller 50 % av stockholmarna.

   Fast det där gäller ju bara könssjukdomar? Då behöver man ju inte testa om man är i en stabil relation.
   Cellprov ska alla ta, spelar ingen roll om man är oskuld, har många sexpartner, eller bara haft 1 sexpartner hela livet. Alla kvinnor rekommenderas att ta cellprov när man blir kallad.

   Har inte med antal partner att göra …

  Hon är helt gränslös. Om syftet är att påminna någon att ta cellprover kan man visa en gynstol utan att själv ligga där och skreva. Hon vill visa upp sig i alla lägen för hon vill synas.

   Hur många hade stannat upp och läst hennes text om det var en generisk bild på en gynstol tror du? Fler eller färre än nu?

  Vad gör hon med mobilen? Fotar hon den stackars gynekologen samtidigt?

   Ser nu att det är en kamera och inte en mobil…

   Ska vi utgå från att sköterskan har blivit tillfrågad först?

    Barnmorskan är hennes bästa väns mamma.

  Kommer aldrig begripa hur man frivilligt vill bli en gynekolog! Men tack gode gud att ni toka finns! ??

   Varför just gynekologer?

   Men hjälp vilket internaliserat kvinnoförakt? Tänker du likadant om invärtesmedicinare, kirurger eller öron- näsa- halsspecialister? Är du läkare är gynekologi nog en rätt intressant specialitet, du får både kirurgin & det hormonella.

   Jag tänker att det måste vara sjuuuukt intressant! Bara att se hur olika underliv alla har. Hur vi är uppbyggda och hur olika vi ser ut på insidan. Allt från könssjukdomar till kroniska komplexa sjukdomar till förlossningar och cancer osv.

   De som jobbar med tarmsystemet däremot. Eller fötter (?) – DET förstår jag inte ?

    Eller tandläkare….. huuua

   Vilka fantastiska attityder på 2020 talet. & så undrar folk varför kvinnosjukdomar & endometriosvård etc är eftersatt. Förstår att du inte menar något illa men reflektera lite över varför du tänker så om sjukdomar som gäller kvinnors underliv.

   Att provta i olika människors könsorgan är nog en väldigt liten del av jobbet, de flesta gynekologer är även obstetriker.
   Det ingår ju även att hjälpa folk med preventivmedel som de mår bra av och slipper bli oönskat gravida, att hjälpa människor som har svårt att bli gravida, att följa människor som är gravida, att hjälpa vid förlossning och träffa barnet vid regelbundna kontroller efter förlossningen. Så tror det är väldigt givande att jobba som gynekolog.

  Allt som får unga kvinnor att gå och ta cellprov får ju ändå anses som positivt tycker jag.

  I egenskap av reklam tycker jag bilden är genialisk. En person som många kan relatera till avdramatiserar händelsen och visar att det är en del av livet att gå och ta cellprov.
  Problemet är att en del andra influencers och influencerwannabees inte fattar att det är just reklam utan tror det är en trend som ingen är villig att stå utanför vilket resulterat i att vi kommer se bilder från diverse gynundersökningar lite här och där.

   Vi får väl se om det blir inflation i gynbilder nu. I doubt.

   Fick precis meddelande av en vän att hon gjort cellprov hemma. Tror DET gör att många gör det när de ska. Hemma i lugn och ro, själva

    Hon har inte tagit cellprov, det kan man inte ta själv. Då måste man nämligen komma in i livmodertappen 😉
    däremot så har hon tagit ett självprov för hpv-analys. Då räcker det med att ta ett vaginalt prov. Hpv-virus är det som kan leda till livmoderhalscancer

  På sjukhuset jag jobbar är fotografering/filmning förbjudet.
  Ansågs störa personalen faktiskt så till den grad att det måste bli ett förbud. Detta under olika ingrepp. Genast då patienten får sin mobil tillbaka sätts det igång med att fotografera infarten, droppåsarna på sin ställning, selfies och så läggs det upp på sociala medier illa kvickt.
  Varför kan man fråga sig…? Men så är det bara.

   Jag kan svara på varför! Nu i mitt fall så är jag inlagd en del. Men jag vill ha sympati. Jag lever ensam, vänner har fullt upp med sina barn osv. Att lägga ut en bild och förklara läget gör att jag når de jag vill nå ut till, jag får sympati och pepp, och dels tar fler (tex kollegor) min sjukdom (endometrios) på allvar när de inser hur dålig jag kan bli.

   Men framförallt för att jag vill att nån ska tycka synd om mig. Då känner jag mig mindre ensam och liten.

    Plus! Som tillägg – man har så jävla tråkigt som inlagd eller på uppvak osv. Då är sympatisökande perfekt? Låter säkert jättedumt. Men så är det för mig iaf ☺️

   Tror helt enkelt folk umgås mycket mer över sociala medier än förr. Då- på den tiden, fick man ringa in till sjukhuset och skicka blommor om nån låg inne för op. Idag kan man både berätta att man ligger inne & få sin pepp via instagram. Låg inlagd i somras utan att exponera på sociala medier & bara de närmaste visste. Men hade betytt oerhört mycket om jag fått några extra hjärtan över FB så kanske nästa gång 🙂

  Tycker inte det är nåt fel på bilden, utan snarare bilder du/ni får upp i huvudet av att se den. Många är rädda för gynundersökningar överlag så det är väl jättebra att försöka avdramatisera det? Många vet ju inte hur en gynstol ser ut heller 🙂 Man ser ju inte mer än bara ben, det gör man på stranden hela sommaren? Inte så att det är nåt sexuellt med den, eller vad vill du komma fram till? Fattar inte, finns ju mycket ”värre” bilder. Hade kunnat lägga ut en sån själv på mitt instakonto med 200 följare om jag fått tillåtelse att fota ?

  Hon lät sig bli filmad när hon var på undersökningen och lade ut på youtube.

  SVINBRA! Jag avbokade min tid i våras och insåg precis att jag glömt boka ny och att jag inte varit på några år. Ska ringa first thing måndag morgon och fixa en tid för cellprov.

   Varför sånt drygt svar?

  Bra av henne!! ?

  Med tanke på allt man ser på nätet idag så känns detta ändå helt okej. Jättebra att påminna kvinnor om cellprov. Ser jag någon kommentera någonstans att de är oroliga eller inte vågar så svarar jag alltid att kan jag så kan alla och delar mina bästa tips. ❤ Cellprov är inte en härlig upplevelse men såååå viktigt och är man hos en bra barnmorska och får tid på sig så är det 100 ggr trevligare än när man är spänd, rädd och stressad.

  Att veta är en sak, att ta sig i kragen för något som tycker är grymt jobbigt är en annan sak.
  Allt som får kvinnor att ta sig iväg och göra det där skitjobbiga får två tummar upp för mig, vare sig det är gränslöst eller ej.
  /Tant som slarvade och genomgick strålning och cellgiftsbehandling vid 46 års ålder pga av livmoderhalscancer.

  Min barnmorska sade att bara 1/3 de kallar in faktiskt dyker upp, så jo, verkar som att kvinnor behöver påminnas.

  Tycker det är kanon att påminna om cellprov! ???
  Margaux hade dessutom någon vlogg för ett tag sedan där hon var på Cancerfondens kontor och pratade om cellprov och ställde frågor. Gissar att det här är en fortsättning på det.
  Då fyller ju verkligen bilden på henne i gynstolen ett syfte, att visa hur det ser ut. När jag gick och gjorde min första gynundersökning hade jag ingen aning om hur det skulle se ut och knappt hur det skulle gå till, jag var jättenervös. Är väl jättebra att kunna förbereda sig innan!

  Alltså, jag är 28 och har aldrig varit på något sånt här eller mammografi? Eller vad det nu kan vara. Är det verkligen något man borde göra? Hur ofta?

   Mammografi blir man kallad till först vid 40.

    Ah okay!

     Du bör gå på mammografi tidigare dock om du känner en förändring i dina bröst. Mycket viktigt!

   Du kallas vid 23 till cellprov, sen var tredje år. När jag flyttat till en ny stad (region) har jag automatiskt kallats. Du kan kontakta själv och säga att du vill komma på cellprov.

    Tack!

  Tog cellprov själv hemma som sjukvården skickade ut. Grät av lycka. HATAR att sära på benen för någon annan. Mäns prostata undersökning är helt annat än för oss.

   Jag gjorde också det, de gör så i sthlm nu iom corona. Tycker det var så bra! Bara till att topsa fiffi när man har tid och skicka in. Varför kan vi inte ha det så hela tiden? Det stod att det testet var lika tillförlitligt. Så slipper man ligga där i den där hemska stolen och behöva passa någon jäkla tid.

    Är du säker på att det inte var ett HPV prov bara? Är ju som ett vanligt test för ex klamydia. Eller har du på allvar skrapat loss några celler från din livmoderhals o skickat in? ^^

     Nej det är klart hon inte har, tråkigt att folk själva inte vet vad de tar prov för. Går inte att ta cellprov hemma.

      Sprid inte sånt när du inte har en aning. Det är cellprov.

       Nej snälla du sprid inte dynga. Provet är HPV, det som skapar cellförändringar. Herreeeee

     Jo det är HPV! Det började under pandemin men nu kör vissa regioner på det, Skåne tex. Fick det själv nyss.

     Förlåt, jag gjorde också ett test hemma. Det var HPV-test och det var negativt så jag antar att allt är lugnt då och jag inte behöver göra något cellprov? Så framställdes det! Lugna ner er. Ni är ju inte kloka som blir så provocerade. Tycker de kan börja med HPV-test hemma så slipper vi som får negativt resultat att befatta oss mer med vården än vad som är nödvändigt.

   Tror dock att prostataundersökningar också är rätt jobbiga.

    Vi kvinnor får ligga i den underbara stolen, medan män har ingen stol. Saken är den: gynstolen är inte jämställd. Och det var underbart för MIG att kunna få det VALET. Så. Om ni njuter av att sitta hos gyn: what floats your boat.

   Men snälla det är inget cellprov vi alla fått ta hemma utan ett HPV prov! Är man positiv får man kallelse till cellprov, då HPV är den vanligaste orsaken till cellförändringar som i sin tur kan ge livmoderhalscancer. Så det är först när du får svar på hpv provet som du kommer att bli kallad till cellprovstagning (om viruset påvisas).

     Läser du inte dina egna länkar? Om du läser och kollar bilderna ser du att det står HPV självtest! Det är inget CELLPROV utan ett HPV prov. Herregud utbildningsnivån här inne alltså

  Tycker det är bra. Jag visste inte att HPV som de flesta kvinnor har någon gång i livet är vanligaste orsaken till livmoderhalscancer. Gjorde HPV test hemma somt region Stockholm skickat ut och det var positivt för HPV. Jag fattade ingenting och hade dödsångest och de skulle skicka ut kallelse till cellprov om TRE månader. Jag hade typ dött av ångest tills dess men så åkte jag till en gynekolog i Solna som gjorde det direkt så jag slapp vänta, jag trodde liksom man behöver vänta på sin kallelse men det är många gynekologer som gör det gratis när man vill så ni som väntar på er kallelse och har ångest, åk till någon gynekolog som gör det direkt, det var gratis också. Visade inga cellförändringar och jag tror aldrig jag varit så glad i hela mitt liv.

   Och just det, gynekologen berättade för mig att dessa hem-HPV tester som skickats ut varit ett problem då de flesta tjejer har HPV och då får ett brev med svaret ”du har HPV och får en kallelse inom tre månader” och sedan lite info om hur HPV orsakqr cancer och att tjejer då får panik. Jag fattade ju då jag själv var i amma sits men som sagt om ni har blivit positiva, sök gynekolog direkt så ni slipper vänta. Det där brevet var fan inte nådigt

    Så alltså hade Margaux HPV.

     Nej det behöver hon inte ha, det som man blir kallad till är cellprov som man tar

  Hon tar det lite väl långt ja, denna Margåcks!

  Om det vore så skulle väl alla (näst intill) gå på sina cellprov. Vilket inte är fallet.

  Margåås antal följare har sjunkit, hon måste la göra allt för att hålla sig kvar i den nedre delen av topp-skiktet som flunsa. Verkar går sådär?
  Är hon inte bland det tråkigaste vi har ändå?

  Hon har ju tappat det helt sedan hon inte fick exponera Arnold längre. Nu gör hon vad som helst för att kunna leverera content. Det är desperat inte genialt. Ordet ”geni” och alla böjningar utav det har fö blivit helt urvattnat.

  Som vanligt med Margaux=gränslöst. Nu när hon inte kan exponera sonen längre måste hon komma på olika sätt att klamra sig fast och hålla sig relevant.

  Hon la väl upp sin förlossning på Youtube? Vill inte följa med någon in på varken förlossning eller gynekologbesök, men kan man lägga ut det ena kan man väl lägga ut det andra. I ”bachelor – tjejerna berättar allt” eller vad det heter, så ägnades typ 10 minuter åt ett bajskorvsmysterium, så ingenting förvånar mig längre. Och om jag måste välja (vilket jag ju inte måste, jag kan bara strunta i att följa människor som lägger ut sånt jag inte vill se) så har ju gynbilden ett vettigt syfte åtminstone, till skillnad från alla tröttsamma ”sälj grej med halvnaken tjej som anspelar på sex trots att det inte har något med produkten att göra och gärna också med en tjej som säger att hon är feminist så att det helt plötsligt blir mycket mer okej” – selfies från div influencers eller företag.

  Det är väl alltid bra med påminnelser.

  MEN, det är så jäkla gränslöst att personalen är fotograferad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.