Även Maxinne Björk poserar i en gynstol

Igår postade jag ett inlägg om Margaux Dietz och hur hon uppmanade sina följare att gå och lämna ett cellprov när de blir kallade.
Det jag tror att många av oss kunde enas om, var att många nog stannade upp och faktiskt läste inlägget, eftersom det var just Margaux som satt i stolen på bilden. Många av er trodde att färre personer skulle ha läst inlägget om bilden var en anonym bild från exempelvis Pixabay eller någon annan sida med royalty-fria bilder, vilket jag absolut kan hålla med om.
Så…
Med det i åtanke…

Vad tycker ni om den HÄR bilden på Maxinne Björk, uppflugen i gynstolen, iklädd tyllklänning, högklackade skor och tiara?
Nog måste den få fler människor att haja till, än bilden på Margaux?

Bilden är ju helt underbar och galen på en och samma gång!!! 
Jag skrattade högt när jag såg den, just för att vi diskuterade konceptet ”känd person i gynstol” så sent som i går.

Ps. Gårdagens inlägg hade ”Gränslöst eller genialiskt?” som rubrik. 
Jag måste be om ursäkt för att jag helt tappade bollen där.
Hur kunde jag missa ett så öppet mål?
Det ska ju givetvis vara ”Gränslöst eller GYNialiskt?”

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte ”Gränslöst eller genitaliskt”?

  Vad är det för skillnad mellan Maxinne och Paolo Roberto?

   Hon är verkligen vidrig. Paolo hade iaf vett nog att dra sig undan medans Maxinne skryter och uppmanar andra kvinnor att köpa sex.

   Hon gör så äckliga saker med mensblod, nakenhet och sex. Fattar inte hur hon inte har mer skam än så.

    Vad hon gör med mensblod är ju äckligt men inte brottsligt.

     Vem har påstått att det är olagligt?

      Det kom ju upp i jämförelsen med Paolo men ok. Då missförstod jag.

       Jämförde hennes sexköp med Paolos, men är äckligt men inte olagligt haha.

        Mens*

   Syftet med yonimassage är inte att få orgasm utan att lösa upp spänningar och blockeringar. Vissa personer får orgasm, men jag känner flera som upplevt det helt neutralt/smärtsamt/förlösande och inte alls sexuellt. Det är således en väldigt stor skillnad mot att regelbundet betala för att våldta utsatta kvinnor.

    Men då kan ju män också ”släppa på spänningar” genom utlösning. Alla killar kommer inte, gör det sexköp en typ av massage?

     Tror att skillnaden här ska vara att spänningar inte syftar på ”fan vilken stressig vecka, jag behöver bli avrunkad”, utan spänningar som satt sig permanent efter t ex sexuella trauman.

      Och det kan inte män uppleva?

     Det finns även helande lingam-massage (vilket är en väldigt annorlunda sak än avrunkning hos en prostituerad), men du verkar inte öppen för att vilja lära dig mer.

    Kristin, skärp dig,. Happy ending för män på massagesalong är exakt samma sak. Om du vill lära dig något om hur indier (hurra för dem!) kapitaliserar på idiotiska västerländska kvinnor och deras tramsiga behov för inre upplysning så ska du läsa Zack O’yeahs Guru! Finns i pocket.
    And får ju Maxinne, probabbly riding her: haww menny foreiners will go to this clinick based on humlegårdsgatan i stockholm? Spik swedish, ignorantia.
    Och till kliniken: jag är väldigt rik men skulle aldrig nånsin gå till er. Jag skattar, nämligen, och är hur nöjd som helst med svensk hälsovård.

     Tack, vad spännande med ett boktips; har reserverat den på biblioteket. Jag önskar att du kommer få chansen att uppleva tantra och sacred lovemaking så att du får förstå skillnaden på ett sexköp och handlingar för att frigöra sexuell energi för att utvecklas som människa.

      Kristin: tro du mig, jag är en gammal kärring som inte har haft problem med orgasm eller sex på fyrtio år, dvs sen jag var 25,, vare sig med män eller med mig själv. Det kommer naturligt, man behöver verkligen inte köpa yonimassage eller ”sacred lovemaking”, herregud vad du krånglar till ditt liv.

       Yes, du verkar må jättebra.

    LOL, visst.

  Så otroligt trött på allt detta trams med Queen, Empowering osv osv i de mest osannolika situationer. Vad är det för fel på att vara en helt vanlig jävla kvinna och helt enkelt gå till gynekologen för en undersökning?! Låter sjukt egotrippat att hela tiden strutta omkring som universums mittpunkt.

   Amen.

   Ja, det är urlöjligt. Jag har inga behov av att känna mig som en ”queen” när jag går till gyn. Och vad för jävla ordbajs är ens ”empowered in our intuition”. Fan lägg av bara.

   Kan känna att det är lite liksom infantilt. Känns som prinsessåldern fast för vuxna. Men för folk som gillar att prata om sig själva så, så är det väl bara att rulla på. Så länge jag slipper det :p

   Startar en etsy: wohoo boss lady! 💅

   Tack!! Ja dom flesta kommer till gyn pga att dom har problem med t.ex. besvärliga blödningar, utomkvedshavandeskap, samlagssmärta eller missfall. Tror det är rätt få som går till gynekologen som ens klarar av att känna sig som en ”queen” i dessa situationer, oavsett hur bra doktor dom får träffa!

   Men däremot – är man en helt frisk kvinna som tänker att man har ”obalans i hormonerna” kommer man inte få en snabb tid på gyn då vi behöver prioritera de med tecken till cancer eller blödningar som gör att dom får blodbrist. Regionerna bekostar inte sånt heller, därför finns Hercare för sådana icke livshotande besvär där man dessutom får betala ca 3000kr för att träffa en gynekolog.

  Känner bara avsmak allt denna marqaux gör- har hon ingen skam/ privat i skallen
  Uschhh bläää

  Har som någon ovan skrev, svårt att skilja sexköp från sexköp. Kvinnor kan också köpa sex och det är inget vackert och oskyldigt över det, bara för att det är en kvinna.

  PS
  Ni som kan och vill- glöm inte rösta i kyrkovalet idag. Jag står INTE bakom kristendomen, men kyrkan påverkar mycket I samhället och har stort inflytande- och då kan man rösta – för att ett parti man INTE vill skall kunna påverka går bort!!

   Precis. En röst på POSK är en röst mindre till S.

   Ja jag hängde på låset för att rösta idag. Vill påverka vad svenska kyrkan gör med sin ägda skog så de inte kalhugger den för den försumbara profiten det innebär för dom.
   Sverige behöver sin skog mer än vi behöver kyrkan i min mening. No offence jesus but nature is my church

    Jag ser hur Jesus blev högröd i ansiktet. Ta tillbaka det du sa om du vill att pärleporten går upp för dig

     😂😂

     Tja personligen undrar jag ju om de som anser sig vara religiösa kommer in genom den porten. Tror jesus hade haft lite att säga om skogsförvaltningen globalt med

  Gillar Margauxs bild bättre eftersom den visade hur det ser ut när man tar ett cellprov.
  Maxinnes ser ju bara fjantig ut, vem fan sätter sig i en gynstol med tyllkjol och tiara och skrattar som att det är det roligaste hon gör detta decenniet?

   Gynning gjorde det när hon väntade sitt första barn, inget nytt alltså. 💃🏻👠

  Varför ska jag känna mig som en QuEeN när jag går till gyn? 🥲 Jag känner mig inte som en när jag går dit, men det är heller inte syftet till att jag går. Känner mig inte heller som en queen när jag går till tandläkaren eller kiropraktorn heller.

  Maxinne ser nog inte det där som en gynstol, för hennes är det nog en massage stol för hennes ”speciella” massage…

  Hon verkar ju inte vara populär här inne. Varför? Seriös fråga då jag aldrig hört talas om människan förut. Gillar oavsett den här bilden mer än Maggans. Inga kommentarer kring henne i övrigt eftersom jag är ovetandes om vem hon är och vad hon gjort.

  Är på väg in till gynakuten (skojar inte, min fucked up endo strular så in i helvete 🥺😭) kan ta ta en bild! Eller vänta. Jag kör igång en live?! Lägg till mig på insta: nonamejustkidding 😜

  (Obs om kontot finns är det inte jag, såklart 😅)

   (Dubbelkollade, ingen har tagit det! Kanske borde……. 😏😏😏)

   Den här bloggen borde byta namn till endometriosbevakning 🙄

    Tråkigt hur du stör dig på människor som lider av en svår och mycket smärtsam sjukdom. Men att lyssna på människor som konstant pratar om barn och relationer och sex i varenda öppet spår är helt okej.

     Det här är inte Öppet spår.

      Spelar det någon roll? Var ni än befinner er på Bloggbevakning så reagerar ni starkt när människor nämner endometrios och mår dåligt. Men så länge som ingen av er drabbas så spelar väl det ingen roll för ni är ju inte dem som får livet förstört.

       Klart det spelar någon roll? De som tjatar om sin jävla endometrios stup i kvarten är lika irriterande som mässande veganer och hurtfriska crossfiters. Många har också svåra sjukdomar men saknar det tvångsmässiga behovet att berätta om dem hela tiden.

        Hade du sagt så till din kompis också som kanske hade behövt ställa in mer ofta än sällan om denne hade haft endometrios? ”Du tjatar om din jävla endometrios hela tiden!”

         Jag har bekanta som kapar varje träff med timslånga utläggningar om sin sjukdom. Jag väljer bort deras sällskap så långt det är möjligt.

          Tror snarare de väljer bort dig på grund av den personen du är. Extremt kall och hjärtlös. Men karma is a bitch så jag hoppas du drabbas rejält.

           Ja, i den här tråden så är det helt klart jag som framstår som elak och inte den som önskar mig allt ont och antar hemska saker om min person 🙃 absolut, vi säger så

           På tal om att vara empatilös? Konstigt att endo är en ursäkt för att bete sig helt rabiat…

          Bra 😘

        VA BRA, för det behöver pratas mer o mer o ännu mer om endometrios!

     Nej, det är lika 😴 det

      Tycker jag med. Vore faaaaakking skönt att slippa möget 😩 Sugen på att byta för en dag?

     Nämen det är bara väldigt tråkigt generellt att prata om sjukdomar och just sjuka människor verkar inte kunna prata om något annat så ni kanske skulle starta ett eget forum för att få det behovet mättat?

      Då kan alla med:
      1. Otrogna män
      2. Kärleksproblem på jobbet
      3. Renoveringstankar
      4. BARN BARN BARN
      5. Osv osv osv osv

      ..också söka sig till andra forum

       Är du 12 år?

        Haha, okej.. 😜 Lämnar detta

   No offence men duuuu mååååååste sluta tjata om din endometrios. Det är verkligen det enda du kommenterar om (om det är samma person vilket jag tror att det är)

    ? Eh nej? Där har du fett fel.

    Vet du vilka vi är? 😛 Najs! 😜 Kan jag få en lista?

     Jag vill också ha en lista!

     Omg jag med!

   När jag är på väg till akuten med ett skov av min kroniska sjukdom är jag inte i stånd att hänga på bloggar och skriva skojfriska kommentarer men vi har alla olika sätt att nyttja vårdens resurser I guess…

    Fy f an för människor som lägger sig i vad folk söker vård för! Socialism är ta mej f an skadligt!!!!!!!

     Om hon betalade självkostnadspris för sin vård skulle jag inte ha några synpunkter. Men så länge jag är med och betalar så tänker jag döma alla som ränner på akuten i onödan. Och ja, om du kan mobilsurfa och kommentera så bör du stanna hemma med en ipren tills vårdcentralen öppnar imorgon bitti. 🖕

      Haha vårdcentralen för endometrios? Roligaste jag har hört. Jag har endometrios men har aldrig varit på gynakuten eller någon akut över huvud taget. De kan inte hjälpa mig bättre än vad jag kan själv så håller med dig om det med smsandet. Dock håller jag inte med dig om ”i onödan” du vet väl inte vilka smärtor hon har?

      Jag tycker absolut att man ska betala för sin egen vård så att man kan söka vård utan att andra har med det att göra 🖕

      ”Ta en ipren” 🥲🥲🥲

      Endometriossmärtor har ippmätts till nivå av förlossningssmärtor. Prova ha det konstant i 3 veckor (plus att endon fuckat din mage så du kommer aldrig kunna bära barn). Har tagit alvedon, idéen och två olika sorters morfin som inte hjälper kan jag säga.

      Ta en ipren.. haha! Ja. Det vore DRÖM kan jag säga 🥺

       Vad kan akuten göra mer än att ge smärtlindring som du redan verkar ha hemma?

        Ännu mer smärtlindring, som jag inte bör ta hemma pga säkerhetsrisk. Det finns rum (på vår gynakut iaf, tack och lov) för bevakning. Jag har tabletter hemma, får äta en viss dos/dygn. Utöver det får jag först ha ok från barnmorska/ssk som kontaktar läkare (detta för att det gäller narkotikaklassat). Brukar få ta en eller max två tabletter (vi pratar stark medicin nu, inte alvedon) utöver min ordinerade dos. Efter det ska jag komma in, få injektion eller intravenöst och vara under bevakning. Så kan garantera att trots att jag fixar att skriva här, så krävs det betydligt mer än en ipren för att bli av med smärtorna.

        Jag tar starkare smärtlindring sällan, oftast bara kring mens. Men vissa månader är fruktansvärda (smärtor som gör att jag både kräks och svimmar). Men när det blir såhär illa, så går det inte att vara hemma.

        Och kan lova att jag inte ”springer till akuten för minsta lilla”, jag tar ingen annans plats. Gynakuten är till för oss som behöver det, när smärtorna inte går att hantera hemma. Det är jag jävligt tacksam för. Pratade med nattsköterskan nyss, fantastisk person. Hpn berömde mitt sätt att hantera smärtorna. Jag kan ha nivåer där jag inte kan tex titta på telefonen. Men bara för att man mår dåligt och hamnar på gynakuten (eller vanliga akuten) så behöver man inte ligga och stirra i taket 😄 Tack o lov!

        Nu ska jag dock ta nattdos och hoppas må bättre imorgon.

        Önskar ingen detta helvete.

        Det är btw inte vanliga akuten, utan gynakuten.

    Varför skulle jaginte kunna skriva? Vet du hur dött det är att sitta/ligga i ett väntrum ensam? Och varför ska man inte få skoja? Seeeeriöst. Jag försöker överleva, att skämta är min livsstil. Sån jag är 😁 Det får mig att orka lite extra. DETTA orkar jag däremot inte med nu, för fått smärtlindring som kickar in och jag mår absolut inyr bra nu 🤮

   UPDATE: från mig själv då, TS som missat alla kommentarer pga smärtlindring och kö på akut, spytt osv.

   1. Vi är flera som har endometrios, inte bara jag 😂 De som kommenterat här (TACK ni är guld!) och varit på ”min” kommentar är inte jag alltså (det kan Camilla se I guess 🙃).
   2. Tycker det är viktigt att kunna driva med sig själv lite. Jag va absolut inte seriös 😂
   3. Jag ligger och mår röv, då kam det vara tidsfördrivande att kolla bloggar och sånt. Men sån är jag 😏
   4. Dessutom handlade inlägget om gynstolen OCH GISSA var jag nyss va? Gynstolen. Yep.
   5. Nu återgår jag dock till min spypåse, har fått massa bra smärtlindring och hoppas kunna åka hem snart igen.

   Ni som peppat – tack för omtanken ❤️

   Ni som bara gnäller och är allmänt otrevliga – öppna pepparkaksburken och ta några smulor så blir ni lite trevligare 😃

    Pro tip: skaffa ett nick, så vi vet vilka ni är, endoqueens!

     Will do!

     Endo….

     Är ni samma som säger preggo också?

      Jag (TS) skriver bara endo om jag tröttnar på att skriva ut det. Men skriver oftast endometrios 😄 Preggo.. Ingen aning, tror aldrig jag sagt det ordet alls 😜 Godnatt!

  Tycka vad man vill om Maxinne och hennes massager men hon verkar så himla bekväm i sin kropp och sexualitet som den är. Det kan jag bli lite avundsjuk på faktiskt och tänker att jag borde öva mig på.

   Och jag skulle sååå vilja vara lika snygg som hon är!!

    Hon ser ju ut som en tjur

     Då vill jag väl se ut som en tjur då. Jag tycker att hon är så snygg.

   Det är väl klart hon är bekväm i sin kropp när hon är lång och smal utan några skavanker över huvud taget.

    Har du inte lärt dig att det sitter i hjärnan och inte i hur man de facto ser ut?

     Om jag ska vara ärlig? Jag vet faktiskt inte. Kan inte träna som jag vill på grund av en kronisk sjukdom så jag är vare sig smal eller har tonade muskler. När jag sedan ser hur alla andra ser ut och att killar väljer smala och slanka kvinnor så känner jag mig SÅ FUL.

  Vem, mer än hon, går till gyn i en halloweenklänning?

  Hon ser galen ut med sina blekta ögonbryn.

   Tycker det är vrålsnyggt!

  Nej men fy vilken gräslig människa!

  Jag vill oxå sitta på en sån gynstol. Alltid fått sitta på en nedsutten, hård, kall och gnisslande stol haha.

  Vänta lite nu, får man ens kallelse till cellprov i dagsläget ..? Man får göra ett Xx test( minns inte vad det heter ) hemma & posta testet o svarar man positivt först då blir man kallad till cellprov .

   Har aldrig hört talas om detta? Är du nybliven 23-åring? Man får ju en kallelse var tredje år från det året man fyller 23. Barnmorskan använder både en spatel och en liten borste för att kunna ta cellprovet.

   Läste nu på 1177 att vissa regioner erbjuder HPV-prov pga pandemin. Men det visar ju på HPV och inte cellförändringar. Det är sällsynt med cellförändringar som är dåliga utan att man har HPV men cellförändringar kan vara något dåligt. Har du gjort ett sådant HPV-test under pandemin rekommenderar jag dig att boka in cellprov så fort din region tillåter det.

    I vår region får vi hem ett kitt för att testa oss själva i hemmet..

  Hur stora fötter har människan egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *