Michaela Fornis app ”Baby Journey” nominerad till Svenska Designpriset

Röstningen för just den här kategorin är tyvärr redan avslutad, men jag hoppas att de som är fans av Michaela Fornis app redan röstat på den ändå. 🙂
När det kommer till röstningen av Svenska Designpriset så sker omröstningen för de olika kategorierna inte samtidigt utan de är uppdelade på olika veckor, och just för Fornis app avslutades den vid midnatt.
Jurygruppernas röster avgör 50 procent av vinster och svenska folkets röst, de andra 50 procenten.

Tidigare om åren har vi bland annat sett Alexandra Nilsson nomineras för produktdesign på den kollagenprodukt hon satt sitt namn på.
Även byrån Good Luck Have Fun blev nominerade för några år sedan för sitt arbete med Löwengrip Beautys nya design, men fick se sig slagna den gången av Malmö Chokladfabrik, Pond Design.

Ni som använt er av appen ”Baby Journey” – är den bra?
Så bra att den både förtjänar en nominering och en vinst?

Oavsett vilket så är en nominering en fjäder i hatten, så stort grattis till det!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den är otroligt lik alla andra appar som redan finns och så står det bara exakt samma saker som på alla andra. Så inget som utmärker sig vad jag har märkt.

  Och vad går en sådan där app ut på?

   Ännu en app som jämför fostret med olika frukter? Eller…?

  Tycker designpriset tappat hela sin status när det handlar om att jaga röster för att på så vis vinna. Därmed inte sagt att MF’s app inte är snygg. Den är säkert jättebra också!

   MF:s app på svenska.

    Tack! Har blivit för påverkad av alla influencers dåliga svenska…

  Byrån jag jobbar på är nominerad i en kategori. Känns otroligt roligt för vi är en ganska liten byrå 😃

   Heja er! 🙂

   Min arbetsplats är också nominerad 😊

    Min med! Tänk om vi alla är kollegor 🤪

     Haha det är ju faktiskt inte omöjligt! Vet att jag har kollegor som hänger här inne 🙈

  Vad ör det för app? Framgick inte på lönken till hennes blogg heller vad syftet med appen är. En gravidapp för att följa utvecklingen?

  Ser ut som alla andra appar och har väl inga extra funktioner heller?
  Och varför har forni helt plötsligt börjat skriva på engelska på sin IG från ingenstans?

  Förresten såg att Sara Biderman också efterfrågor någon som arbetar på telia…. är det dags att tigga ny iphone?

   3First skickar väl till sina favoriter efter förfrågan om vilken modell, färg osv av iPhone 13 som önskas?
   Inte alla influencers som kvalificerat sig dock.

  Men visst skickar man in sina egna bidrag till Svenska designpriset? Jag har också jobbat på byrå som ofta skickade in de årsredovisningar som man designat etc dit. Sen sållar juryn såklart, men de har ju inte trålat marknaden efter snygga kandidater själva

  Eftersom jag aldrig har varit och aldrig kommer vara gravid har jag ingen användning av en sådan app. Men UI verkar tämligen likt många andra appar så tvivlar på att den är sensationell och olik något som redan finns. Men kan nog vara ganska svårt att nominera nya appar på marknaden eftersom de är högst lika varandra.

  Den är exakt lika dålig som de flesta andra gravidappar. Tjat om att man ska träna och hålla vikten, lite subtilt skammande sådär, och andra grejer som är liksom bannande, typ: har du fixat det här än??? Har du tänkt på det här???? Hade den i två dagar och sen tog jag bort den, värdelös.

  Den buggar mycket. Tex kan jag inte skifta mellan barnen?

  Raderade den efter ett tag. Så många buggar att man blev tokig. Saknade även kalenderfunktionen (att man kan se vilken vecka man är i när) och exakta dagen man är i. I den appen stod det bara vilken vecka man var i just då. När mitt barn föddes försökte jag meddela appen det. Slutade med att jag fick 42 digitala barn. Raderade efter det.

  Ok, Zobels ögonbryn. Har seriöst tänkt på det till å från ända sedan jag läste inlägget här inne. Någon som har bild på hur det ser ut nu? Helt sjukt att han fixade sina tänder, fattar inte varför man gör så.. och nu det här med ögonbrynen. .. någon som vet mer???

   Jag vet inte vad det är med mig, men jag kan inte heller släppa det 😳

   Kolla hans insta via paow, kattpaow
   Hon verkar shadowbannad så du måste skriva in hela namnet. Han är taggad på en bild där.

   Men strunta i det bara…

   Till hans försvar (tack gode gud) verkar brynen ha lagt sig tillrätta lite grann! Men ja, jag har av nyfikenhet följt honom sedan Paow gick ut med deras relation, och han postar mycket mindre nu än före operationen..

    Ja han förkommer betydligt mindre nu.
    Men det lilla man
    Sett har det väll som du säger lagt sig men… fyfan så onödigt. Han såg ju verkligen bra ut och hade ju i princip ”perfekta” tandrader 😅

  Jag har använt den i fyra månader nu under min andra graviditet och jag tycker verkligen det är bästa gravidappen, jag tycker det är kul att man kan följa influencers 🙂

   Men hej fornan 😆

  Tycker den är fin och bra! Har bra information och är mycket finare än de andra som har skrikiga färger – BJ har en snygg design men framförallt enkel att navigera i – och det kanske är viktigare!

   Hej Forni <3

  Är det bara jag som ibland ser kommentarerna till inläggen som långsmala ibland?

  Måste verkligen alla kommentarer som lovordar något en influencer gör, alltid antydas att det är influencern själv som är inne och kommenterar under falskt namn? Förstår inte. Är det underförstått att alla läsare här ska vara emot allt som influencers?

  Får utvecklarna av appen, dvs de som sitter med att skriva fungerande kod vilket är kärnan till appen (Att programmera ju mycket mer än bara knappa på tangentbordet) något pris? Eller hur funkar designpriset?
  Är det Forni själv som skrivit koden?

   Forni försöker att utnyttja sitt brand genom sitt sociala nätverk. Finns inget revolutionerande i Baby Journey app.
   Födde mina barn för 30 plus år sedan. Det gick hur bra som helst utan app. Två smarta, begåvade barn blev det.

    Haha va??? Skojar du med mig, kunde man föda barn utan appar förr i tiden? Och barnen blev smarta och begåvade trots det? Sjukt ju, wow, mindblowing…

  Det är ju ett pris man själv kan nominera sig till, väl?

  Vet inte om appen i sig är revolutionerande men i jämförelse med de andra gravidapparna är den definitivt värd designpriset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *