Hur tolkar ni det här?


Efter maten så har jag svarat på mail. Det är ett så högt presstryck på min bok som kommer den 10 november. Det är väldigt roligt. Nästa vecka börjar ruschen som håller i sig till november. Det är verkligen lugnet före stormen just nu så jag passar på att njuta av tränings/spa och kompisdagar. Ni kommer förstå när boken släpps.


Jag läste om den sista stycket i Isabella Löwengrips blogginlägg, för att dubbelkolla att det verkligen stod det mitt hjärna ville få det till. 
Det gjorde det, men vad som står där och hur jag tolkar det är ju så klart två vitt skilda saker, men när jag läste i kommentarsfältet så fanns det ytterligare en som tolkat det på samma sätt som jag gjorde.

Agneta Du menar att många kommer att ha synpunkter? Din story är ju din story. Den äger ju bara du.Men kan tänka mig att andra kanske uppfattar det annorlunda. Ja du e modig – minst sagt…Men står man för det man skriva så är det bara att köra hårt.

Jag tror faktiskt inte att det är vad Isabella menar, att hon får passa på att träffa sina vänner nu eftersom de inte kommer vilja träffa henne efter att boken släppts med tanke på dess innehåll.
Alltså att hon skriver så pass negativt om dem eller andra att de kommer ta avstånd från henne.

Någon mer än vi två som tolkar texten på detta vis? 
Anledningen till att jag inte tror att det är vad Isabella menar, är för att jag vet att de omskrivs mycket och negativt i boken redan fått möjligheten att läsa och kommentera innehållet.
Känner man inte till innehållet vid det här laget, så är man med största sannolikhet inte omskriven i en allt för negativ dager.

Tankar?

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jaha. Jag tolkade det som att hon kommer att ha fullt upp iom boksläpp. Men vad vet jag. Jag är verkligen inte insatt i bella.

   Så tolkade jag också det haha, att det blir fullt ös då.

    Hon kommer bli så uppmärksammad att hon inte ens har tid att träffa en vän. Haha hon är sig lik iaf, uppe i det blå.

     Om hon kommer att bli det lämnar i alla fall jag osagt men hon vill nog gärna påskina det själv kan jag tro.

     Nä så tolkade inte jag det. Bara att det kommer bli mkt jobb då så att hon inte kommer ha tid att umgås. Det är väl nice att passa på nu då 😁

      Ja alla tv-soffor kommer vilja ha henne då, dygnet runt! Eller inte…

       Finns bara två eller tre soffor, kanske fyra om vi är snälla och det blir inte ens en heldag.

       Haha shit vad negativ du är 😂 Men du får tolka exakt hur du vill, så tolkar jag som jag vill. Ha en trevlig kväll

     @L: Fast att vara så pass upptagen med jobb (och livet därtill) att man inte hinner träffa vänner är väll knappast ovanligt för som flesta föräldrar?

     Hursomhelst så tolkar jag Isabellas kommentar precis som ovanstående Anon att det är pga högt jobbtempo med boksläpp. Inget konstigt eller pretto med det tycker jag 🤷🏻‍♀️

     Fast så är det ju många som lever så det är inte så uppe i det blå.

      Ja, jag pluggar och jobbar och känner knappt att jag hinner laga mat inbland så då blir det hämtmat. Kanske också lever uppe i det blå? 😄

  Tolkar det som att hon kommer ha väldigt mycket att göra fram tills boken släpps. Därför passar därför på att umgås med sina vänner nu då hon inte kommer ha tid till det innan boken släpps.

  Men snälla, hur kan man fultolka det så? Att hon träffar sina vänner för att de inte vill träffa henne efter att boken är släppt haha nej så klart inte så hon menar utan att det är nu hon har tid för sen blir det intensivt med boksläppet och press/media. Och hur vet du att personer som omnämns i boken fått läsa det innan? Det låter lite märkligt.

   Camilla hittade på att hon känner till att de som omskrivs blivit tillfrågade…..🙄

   Nä skämt å sido, varför skulle Camilla hitta på att hon vet det? Hon har ju haft kontakt med hajen tex, han kanske har berättat det?

   Återigen, förstår inte varför hon skulle hitta på en sån sak.

    Samma haj som hjälpte Bella att fejka hotlappar och sms. Ja men han är ju en bra källa. 😂

     Alla som säger något negativt om Bella är en bra källa. Till och med anonyma kommentarer här inne som påstås känna henne privat. Är det minsta snällt så är det lögn och hennes manipulerade fans, är det negativt så köps det rakt av.

     Varför skulle han inte vara en bra källa??

     Jag fattar inte varför det är så omöjligt att hon skulle känna till detta. 😂

      Är ganska intressant hur alla hennes vänner och män är precis lika usla (om inte värre) än henne. Tills dagen de går isär. Då är de guds bästa barn.

      Hur lät det om odd medan de var gifta? Hur låter det om honom idag?

      Samma med hajen.

   För C kanske är omnämnd? 😅 Eller har inside info typ. Hon skrev väl nångång att det finns nån portal där vissa personer får veta saker innan det kommer ut typ.

    Det finns en särskild portal där medier kan se avsnitt av tv serier innan de släpps för att kunna recensera i förväg. Och medier får också recensionsexemplar av böcker. Men något mer hemligt än så är det inte.

  Har sovit kasst i natt så jag är verkligen inte på mitt mest alerta humör, men läst om texten tre gånger nu. Men du tror INTE att det är så som Agneta skriver. Men du frågar om någon mer tolkar texten så som ni två gör?

  Tror du som Agneta eller inte? Eller fattar jag bara inte vad Agneta menar?😂

  Förlåt om jag är trög, min hjärna är en svamp idag så jag är inte den som är den om jag missar det uppenbara.

   Det är inte du som är trög, det är ett syftningsfel initialt som sen rättar till sej längre ner när C spinner vidare

    Okej, jag snappade inte upp det alls😅🧐 brukar kunna ta mig genom sådant i vanliga fall men inte idag.

  Jag tror att hon hoppas på enormt mkt uppmärksamhet och tid för press efter släppet att hon inte kommer ha tid för spa och vänner.

  Vi får se hur mkt drama hon släpper eller om det bara är ett sätt att väcka nyfikenhet.

  Min hjärna hängde inte heller med där 😊

  Angående vad Bella menar: tänkte först att det handlade om att hon kommer vara så upptagen, men meningen ”ni kommer förstå när boken släpps” apropå att detta är ”lugnet före stormen” antyder väl något annat?

   svar till anonym 18:08

   Skriver hon inte det för att få upp intresset för boken då tror du?

    Ja. Hon har säkerligen någon bomb som att hon väntade barn med mr X som tvingade henne att göra abort eller något om den stora fisken som inte var någon fisk. De som intervjuar hennes nu har fått läsa boken. Hon är en dramaqueen som idag lever en typ av lyxhustruliv utan innehåll. Pinsamt är namnet,

   Hej, alltså det beror på vilken läsare du har hur styckeindelningen blir. För mig är det inga problem i firefox men underligare i safari och chrome. Obs på padda och iphone, annorlunda på samsung m fl. Så, det är din inställningar som gör det.

  Tolkar henne som alltid, i sina narcissistiska drömmar. Hon försöker så hårt vara aktuell och spännande fortfarande, eftersom absolut ALLA kommer vara ute efter hennes bok och då får hon fullt upp! Heja!

  Det är väl som med alla influensers ”stora släpp”. Ett himla ståhej som det ska hinnas om innan och sen ett jäkla antiklimax för alla utom influencern.

   Hintas*

   Som Biancas ”favvo väska” från Nelly. Ändå är det Chanel som gäller.

  Polarbröd?

  Jag tolkar det som att du är väldigt fixerad vid Isabella och vid hennes bok och smått paranoid här. Du, och någon till, verkar orolig för vad som kommer stå i boken men det behöver du nog inte vara. För vilken gång i ordningen skrivs det om denna bok här nu? 😉

   På tal om besatt – hur många nya ip-nummer har du skaffat idag? 😂

  Det kryptiska är ju raden ”Ni kommer att förstå när boken släpps”
  Vilket är en hint att innehållet i boken kommer att göra henne till Sveriges mest uppmärksammade kvinna. I alla fall är det troligen hennes önskan att det ska bli så när hon berättar sina ”sanningar”

  Jag förvånas mest över att det ännu finns någon form av intresse kvar kring Bella. Hon var knappt intressant ens under hajengate eller stora sifferfufflet, än mindre nu.

   Jo det var ändå en rätt bra såpa med de kriminella som var ute efter henne, hampus bortgamblade miljoner, knull med miljadärgubbar, privatgetter…

  Hmm..nja jag vet inte, det där var nog verkligen att ta ut svängarna i fantasin. Lite konspiratoriskt skulle jag nästan vilja våga säga 😅 nej då, jag tror alla kan andas ut – hon menar nog bara att hon kommer ha en hel del att göra.

  Det finns inte så mycket att tolka egentligen. Lugnet före stormen innan ett boksläpp i form av en biografi. Ja, det säger sig självt.

  Tror vi kommer se sista spasmen eller dödsryktet av Bella när boken släpps. Ingen orkar sedan uppbringa något dom helst intresse gör denna manipulativa lögnerska.
  Det enda hon har kvar nu är sina tröttsamma provokationer, nu senast med Sally och hennes frågor? 🙄 kring Syrienkriget.
  Som sagt. 😐

   Intresset för henne kommer aldrig att dö här inne. Om inte annat kan man alltid dra upp något kring hennes påhittade siffror eller så.

    Ja, här inne är hon ständigt aktuell! 😌

   Oh jo, Martina Bonnier kommer att tvinga Björn Wiman att publicera en lismande intervju i DN.

    Fröken Bonnier verkar inte kunna släppa Bella, någonsin. Tur att de flesta andra gör de istället.

  Boken släpps den 10 november, Nästa vecka börjar ruschen. Alltså torde denna rusch handla om att hon ska ha många intervjuer m.m. och förväntar sig ett stort medieintresse. Hon la väl nyss sista handen vid boken, så den är väl knappt tryckt än.

   Undrar varför ruschen inte börjar den här veckan? Bokmässan är i Göteborg nu men där verkar det inte finnas intresse för henne….

    Sällan man får medverka på mässan med en bok som inte är släppt än, och dessutom är mässprogrammet rätt slimmat i år pga pandemin.

  Jag undrar om hon kommer beskriva sin oerhört nära relation med prinsessan Sofia och att IL vet en massa om kungahuset som hon dock inte kan skriva om, för att skydda alla inblandade.

  Jag undrar också hur hon kommer beskriva livet med och uppbrottet från miljardären. Om jag får gissa så var det han som ville starta företag ihop, få investeringsråd av henne samt gifta sig och skaffa barn, medan hon själv tvekade på om hon skulle trivas som miljardärsfru.

  Det är lätt att koka ihop historier när Sofia inte kan och E inte vill uttala sig.

   LÅter som du får köpa boken och stilla din nyfikenhet

   Hon kommer väll skryta om miljarderna alla sina dagar i livet. Han har redan gått vidare och har flickvän och allt annat.

  Jag tolkar inte Agnetas kommentar som att Isabella har slängt sina nära vänner under bussen och att hon måste passa på att träffa dem nu för att de sedan inte kommer vilja ha något med henne att göra.

  Jag tolkar det som att hon undrar om det kommer bli en massa ståhej och att I därför inte kommer ha tid för en massa kompishäng.

   Hon kommer bli grymt besviken. Bella är och förblir pass’e

  Titelförslag: Tant Grön, tant Brun och tant Blondin

  Nä… jag tolkar det som att all PR inför boksläppet drar igång och hon kommer ha fullt upp med intervjuer, m.m. Och att hennes bok kommer va väldigt avslöjande så hon förväntar sig mycket press, så lite tid för annat.

  Någon som vet vad det är för tv-serie Bianca ska vara med i?

   Känner Vanz och vet att det är Drottningarna av Tylösand.

    Jo men visst du e nog seriös.

  Bloggskribenten kanske ska ge sig ut och träffa lite vänner för det här inlägget ger känslan av att lite distans till IL och bloggen kanske skulle göra gott.

   Du vet väl inte vad hon gör mellan inläggen.
   Kanske skriver hon fyra inlägg på raken och har tidsinställda.

  Har bara en fråga! Tror ni hon slänger Pingis under bussen?

  Remake på The Grudge feat Camcam som sakta och med knyckiga rörelser kravlar upp ur Isabellas badkar?? Någon?

  Är det absint eller karamellfärg?

   Absint med karamellfärg i 😊

  Lol, vilken Gossip girl -nivå på den tolkningen.

  Vad var det Isabella en gång sa om medier? Att hon kan manipulera dom och få dom dit hon vill i intervjuer.

  ”Dagens bokstips” ?

  Tycker att du går för långt Camilla. Du gör allt för att hitta fel och brister hos personen i fråga. Tolkar saker på ditt egna sätt just på grund av din egna syn på Isabella.

   Du inser att det inte är jag som skrivit kommentaren i inlägget?

    Bara att du lyfter det. Skapar ett helt inlägg. Det säger väl en hel del. Bättre kan du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *