Kryptiska meddelanden av och med Anna Book

Det som händer när någon förstör och är småsint mot mig… Det är att DÅ fortsätter JAG stabilt att dansa och njuta av KÄRLEKEN i mitt liv 💯 % ☺️💃🏻❤️🔥💪🏽🥰 & det FAKTUMET att något jävligt mycket bättre nu kommer bli av i mitt liv 🔥🔥🔥 Haft en magiskt fin dag, mätt, glad, nybadad, mjukiskläder på, städat hem och min vackra kärleksfulla man är på ingång för att spendera en underbar kväll med mig ❤️🥰🙏🏼 Så jävla tacksam för mitt liv ändå, även om jag oftast jobbar och lever ur ett underläge – fast ändå så otroligt överlägset inser jag ( speciellt de senaste dagarna faktiskt! ) Må inte vara störst bäst och vackrast 😄 Men, jag är älskad iaf. och rikare än så kan man inte bli 🥰 Så f… you, you small minded person.
Som jag skrev på Story – vet att många kommer fundera vad f….n jag syftar på?!? Men, det är inte viktigt för er 😉 det viktiga är att jag vet och att jag dessutom vet sanningen och jag har sååååå mycket råg i min rygg 💪🏽 men jäklar OM ni bara visste oj oj oj säger jag 💥 Märkligt bara att vissa kommer undan med härskartekniker och kan styra och ställa med människor precis hur fan som helst och komma undan med det gång på gång på gång…. Fattar bara inte varför sådana människor alltid får gå först 🤔 Nå väl, NU kom min älskade man så nu ska vi ha en fortsatt härlig lördagskväll med kärlek, värme och god mat ❤️🥰❤️ #fuckYOURpersonaldrama #mandömerandraeftersigsjälv#amen LÅTEN HETER – I wanna be dancing passande nog 😉

Jag hoppas verkligen att personen som Anna skriver till, förstår att alla dessa kryptiska meddelanden är riktade till hen, med tanke på den mängd tid och energi som Anna måste ha lagt på det här.
Filma danser, ta bilder och sist men inte minst – skriva långa texter, strösslade med en osund mängd emojis.
Oavsett om Annas budskap når ända fram till mottagaren eller ej, så måste jag ändå ge henne A for effort.

Anna beklagade sig tidigare över att hon inte fick några jobb pga av covid-19. 
Kanske kan hon få skriva gåtor till nästa säsong av Fångarna på Fortet?
Göra den här minst sagt kryptiska talangen till någonting användbart?

185 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag säger då det: Anna is the gift that keeps on giving!

   En oändlig källa!
   Jag tror inte detta är riktat mot en enskild person utan ALLA ANDRA som kollektiv: the hejters.

    Då har du problem med läsförståelsen.

     Hej Anna

   Hon är uppenbart inte frisk.
   Tycker det mest tragiska är de medberoende i familjen som inte har hästarna i stallet, utöver den yngsta, som verkar vara den klipskaste och enda normala. Håller på henne.
   Allt annat där är bara sjukligt, så otroligt vansinnigt tragiskt hemskt och sjukt.

    Jag tycker hon är genuint obehaglig.

    Hon verkar som en sån människa som kan vända i humöret helt plötsligt och för ingenting, hade jag kollega som man fick tassa på tå runt och vakta vad man sa noga. Om jag tex sa ”Vilken fin tröja du har i idag” så kunde hon från ingenstans bli helt mörk i blicken och säga ”Jaha, så tröjan jag hade i igår var skitkul, är det så du säger?!”

    Jag hoppas verkligen att yngsta dottern lyckas frigöra sig från situationen och typ flytta till någon annan stad för att plugga eller liknande

  I’m gonna need a bigger skämskudde 😕

   Jaaaaa! Kan ingen bara ta tag i denna pinsamma människa 😅
   Skulle vara livrädd f att ha henne i min närhet 😅 åååh det är så skämmigt. OM det nu var bara f henne. Varför ens göra en story? Ingen bryr sig! Det enda som händer är att om de finns några få kvar så tappar de också respekten för henne.
   Gå i terapi Anna! Å börja agera den åldern som du har, snälla…

    Jag tycker hon är underhållande! Känner inga som kan mäta sig med henne och tänk underhållning som är i stort sett gratis😂

     Det kan man ju tycka när man bara betraktar allt på avstånd. Stor skillnad att ha henne i familjen skulle jag tro….

  Äntligen något med Booken! Gör mig glad!

  Om det var någon som undrade så…LÅTEN HETER – I wanna be dancing passande nog!

   Hittar inte ”I wanna be dancing passande nog” på Spotify☹

   Varför ska alltid samma text kopieras och in i alla bilder, är det lördagsmys ja då står det lördagsmys på alla 27 stories om det haha, ja vi fattar du har lördagsmys Anna

    Eller alla låtar om ”vad du är fin Josefin”
    Inte för Anna spelat den (än) men 100 andra.
    Antar den ligger överst på nån musiklista på insta och alla tar den för alla andra gör det?

    Kan inte folk skaffa lite egna favoritlåtar att använda istället för att använda samma som alla andra haft de senaste dagarna?

     Mm visst är jag fin🥰

  Jag har så svårt för folk som alltid måste framhäva hur raka och ärliga de själva är och hur lätt de har för att bryta med människor i deras närhet. Oftast är de bara elaka, omöjliga att ha att göra med och ”my way or no way!”

   Japp, så är det. Det är sig själv hon beskriver när hon tror hon beskriver andra…

    Svär som en borstbindare 🙈🙈🙈 Tror hon att hon är 20?

     Jag har försökt komma på när den här förvandlingen hos Anna skedde. Hon verkade ju lite smågullig i intervjuerna och grät gärna en skvätt, men nu är det f*ck you motherf*ckers för hela slanten. Tyckte hon var rätt mysig i sina gamla periscopesändningar också,, och det var väl bara ca fem år sen.

      Tyckte hon blev mer otäck efter BLVIP(och sonens domar) för 4 år sen-innan dess var hon visserligen gråtmild och hade offerkofta men hon var inte alls så aggressiv. Som att hon upptäckt den där smala, tuffa tonårstjejen hon aldrig var när hon var ung och nu ville leva ut det plus hämnas på allt och alla. Trist. Främst för barnen.

     Att hon svär så otroligt mycket beror inte på att hon tror att hon är 20, utan att hon har ett riktigt dåligt ordförråd. Hon har ett fattigt språk, så hon måste lägga in svordomar.

     Jag tror att hon fastnade i sin känslomässiga mognad på 14, när hon blev känd. Sen har hon väldigt kort skolgång(slutade i åttan), läste/läser förmodligen nästan ingenting och har därmed dåligt ordförråd. Sen vill hon vara ungdomlig och ball också, det tror jag absolut.

       Haha, ja-sanning med väldigt stor modifikation. Alla som svär är verkligen inte intelligenta.

       Starkt förenklat pop-psykologiskt trams av den sorten folk delar på Facebook för att bekräfta sin egen ”intelligens”😂

       Att sakna bildning och att inte ha ett gott ordförråd behöver inte betyda ointelligens men nåja.

     Det där med mother*uckers… vilket vi alla vet betyder typ mammak**llare i översättning, varför använder hon det hela tiden? Hon som ser upp så otroligt till sin mamma?
     Och att hon själv är mamma är väl hennes stora grej, så, varför gapa mammak**llare hela tiden?

    Tror det tyvärr är riktat mot hennes syster 😲

     Vilken av dom? Hon har en som hon inte umgåtts med på flera år och en som hon umgåtts med senare.

      Hon har bara en syster.

       Nej hon har väl ingen syster. Men 2 kusiner som hennes mamma tog hand om och som Anna kallade systrar. Tydligen har en av dom sagt upp bekantskapen.
       Undrar varför….

        Den biologiska som heter P*a. En halvsyster som inte har samma pappa. En av kusinerna har sagt upp bekantskapen iaf, hon bor i Kanada. Den andra-S*ssi- försvann ur Annas flöde i vintras eller så. Hon var inte på dotter Vs student heller.

         Denna Sussi + 2 döttrar som Anna höll på att kväva med kärlet och hjärtan och pussar i varje inlägg?
         Oj då, vad har hänt där nu då???

          kärlek ska det vara.

  Tack gode gud att jag inte har någon som Anna i min bekanrskapskrets längre. Det är så otroligt tungt att umgås med nån som dränerar en på energi dag ut och dag in. Dessa ”Annor” förstår ju inte heller att de är själv den gemensamma nämnaren till allt bråk och drama runt dem.

   Hur kan hon bli osams mad alla som hon känner? Eller förstås, det är väl dom som säger ifrån och då blir Anna rabiat.

    Narcissister kan inte upprätthålla nära relationer. Bekanta skaffar många sig lätt och då hamnar personen på piedestal under smekmånadsfasen, blir ”finaste”, ”bästa”, ”underbara” osv, sk kärleksbombning. Fast naturligtvis så varar oftast inte detta så länge. Många människor fattar såsmåningom vad de dealar med och drar sig undan/säger ifrån, då låtsas ofta narcissisten att det är hen som avslutat relationen (smutskastning mm) för att upprätthålla sitt ego. Eller så blir folk medberoende tyvärr, som ungarna och maken. Läser man om människor med NPD eller har egen erfarenhet av dem så känns mönstret igen.

   Eller hur! Hade en morsa som påminner mycket om Anna Took(fast med en karriär), så skönt att slippa ha det på nära håll längre. Lider med ungarna hon har dock. Hoppas de får hjälp att flytta och fungera i livet, trots mamman.

  Hon vet hur man underhåller! Riktiga cliffhangers 😅

  Jag är så besviken på Booken!! Beställde en hälsning på Memmo och hon hade 7 dagar på sig att göra den…..6e dagen får jag mail om att det inte blir nåt. Anledningen? ”Har inte tid”?!???

  Så hon kanske ska sluta klaga på att hon inte får några gig när hon inte ens orkar skicka en videohälsning.

   Wtf??

    De har ju faktiskt inte TID för husdjur HELLER, har Anna sagt. Hon spenderar ju ändå enbart 23 timmar om dygnet hemma.

   Har inte tid???? Hon är väl den som har mest tid i hela världen 🤣

   Hon valde att prioritera ett par 14-timmarslivear i stället.
   Hon måste VÄL själv få BESTÄMMA vad som är mest givande FÖR hennes lycka och välbefinnande 🎁🎁🎁💊💊💊

   Fick du pengarna tillbaka?

   Helena på riktigt, varför ville du att Anna Book skulle skicka en hälsning??? Anna Book?

    Jag hade blivit jätteglad! Booken <3

   O, akta så hon inte plockar upp det här och hänger ut dig på sin insta. Blir säkert KRÄNKT och SÅRAD över att någon är så OKÄNSLIG som inte FÖRSTÅR att hon har fullt UPP. 🥶🤭🙈💩🤗🥸🥸🥸🥸

    *blockar alla som heter Helena

     Jag har följt Anna på Instagram sedan en lång tid tillbaka. Jag stryker henne medhårs men det är enbart för att jag inte vill bli blockad. Då skulle jag missa all denna pinsamma, förnedrande och brutala ”underhållningen” hon bjuder på.

   Märkligt!
   Men hon kanske väntar på att nån ska boka en…
   ”Marknadsföringsvideo
   En hälsning som kan användas för marknadsföring av ditt företag 15 000:-”
   https://memmo.me/se/sv/profile/anna-book

   Hade inte tid 😂😂😂

  OM man som enligt henne själv är ”privat” gällande sitt liv. Vilket vi alla vet att hon inte är, så varför skriva detta. Snacka om att vara motsägelsefull och faktiskt oärlig vilket hon också enl sig själv hatar. Antar att det är någon som glömt tagga eller reposta någon hennes goda gärningar.

   Så funkar narcissism. Noll logik, projektion, allt fokus på narcissisten.

    Precis.

  She’s making my hole day, everyday

   Mer ”hole in the head”.

   Det stavas ’whole’ , hole betyder hål

    🙄😆😆😆😆😆😆

    Vi som vet vet

    Swoooosh… 😂

   Anonpls – säg det till Anna ist och häng med lite 😂

  Förargad och kränkt narcissist: en fallstudie.

  Vanliga människor i konflikt: försöker lösa det, kommunicerar, vill bli sams, säger förlåt
  Narcissist i konflikt: hotar, manipulerar, växlar mellan intensiv (ofta oproportionerlig) ilska och att passivt aggressivt såra/kränka/skrämma den andra personen

  Hon betet sig som en fjortis och då är jag snäll ändå! Herregud vilken pinsam människa. Undrar om man blir så för hon inte jobbat på en drygt 30 år att man då stannar i utvecklingen? Hon har ju så mycket fritid, dvs en massa tid och energi att göra små saker stora eller vad tror ni?

   Precis så. De flesta människorna har varken tid eller ork att älta totalt meningslösa saker som Anna gör flera timmar om dagen.

   Vanligt bland missbrukare med. Man fastnar i ett utvecklingsstadie.

   Tror mest det har att göra med att hon blev känd i tonåren, det var hennes ”storhetstid” och där har hon fastnat känslomässigt i en eller flera personlighetsstörningar. Morsan hennes lärde väl henne att just det var det enda som räknades-vara känd och såg till att hon inte fick gå klart skolan ens. Det lever Anna efter än. Finns fler exempel på fd barnstjärnor det gått mindre bra för när karriären var slut. Det sociala arvet är starkt, misstänker att hon hade en allt annat än bra uppväxt heller.

    Narcissister är ett exempel på människor som aldrig mognar känslomässigt-vad de än jobbar med eller inte. Finns många kända exempel i nära tid på ”framgångsrika” narcissister(Donald Trump tillexempel), en hel del har faktiskt ”bra jobb” och status eftersom de vanligen klarar ytliga kontakter bra och oftast är utåtriktade. Har själv haft exempel på det bland anhöriga så jag vet.
    Anna är en avdankad barnstjärna och hennes bakgrund är speciell minst sagt.

  NU ska jag SKRIVA massa blaj som ingen HÄR kommer förstå 🦫🦫🗝 jag GÖR det för mig SJÄLV 🛎🛒🪄någon (duVETsjälvVEMduär) har kissat i portgången 🎏🎉🪥🪥jag VET att ni är många som VILL veta vad som händer 🔮🚬🔫men detta är min SAK OCH jag dansar för mig SJÄLV MEN postar så alla kan SE 🪚💡⏱⏱ låten heter passande nog I AM DANCING ON YOUR PISS 🚽🚽🚽 Mi amor por favor qué odor 🦠🧻🧻

   Hahahahahhaaha

   En viss fd anhörig till Took-Anna lade ut samma låt med dans igår på IG…kan vara en hint om vem Anna för dagen är förbannad på. Snacka om att älta inbillade oförätter I ALL evighet.

    Vem?

     Systern P*a.

      Hur är man en fd anhörig om man är en syster? Hänger inte med där, de har sagt upp kontakten eller?

       Japp, sedan flera år. Anna ser inte P som sin syster längre, det har hon själv sagt🤷🏻‍♀️

        Så sorgligt att inte ha kontakt ens med sin enda syster. Fy sjutton vilken ensam människa Booken måste vara..

         Jag har själv valt bort att ha en av mina två systrar. Hon fick våra gamla föräldrar att ge henne ett av bolagen till henne. Hon blåste oss två andra på ca 1,5 milj totalt. Nu har det bolaget gått i konkurs och hon söker kontakt igen. Hon är väldigt ensam och det är inte mitt problem. Det var min anledning till att jag dumpade henne..

          Nu är det ju inte bara en syster som Anna har klippt banden med. Utan snarare alla vänner/bekanta och hälften av Sveriges företagare ungefär. Vad kan problemet vara… måste vara systern.

         Så klart det är sorgligt, men Anna har ingen syster.

          Biologisk halvsyster med samma mamma har hon jo. Även om systern ifråga valde att avsluta kontakten med Anna för flera år sen och Anna vill få det att låta som att det var hon bröt och numera säger att hon inte har någon syster.

           ”Biologisk halvsyster”

           Hahahaha

           Halvsystern P var en av de som var med om att skriva ett öppet brev till Anna för några år sedan i vilket de bl.a. bad henne sluta trakassera dem och att söka hjälp.
           Vad gäller syskon så har Tooken alltså en halvsyster P, sen har hon två ”kusinsystrar” varav en var utkastad ur Annas liv för länge sedan, och sist men inte minst S som Anna umgicks med flitigt fram till inte så länge sedan och även hon har blivit utkastad ur Annas liv. Hon har även några syskon från pappans sida i Spanien, men jag tror inte de har mycket kontakt.

          Träffade hon ens sin pappa?

    Oavsett vem det är – vad sägs om att plocka upp telefonen och slå en signal eller skicka ett mess och reda ut saker och ting? Alternativt skita i det totalt och gå vidare i livet. Helt j-la otroligt.

     Ja om man nu som hon vill påstå har gått vidare och fokuserar på sig själv så har man väl inget behov av att skriva kryptiska uppsatser om det på Instagram?

     Men det är väl sånt bara vettiga människor gör?

   😂😂 kundkorgarna och bävrarna har jag aldrig använt som emojis!!! Men är det någon som kan och gör det så är det garanterat Anna the hubbit

  Skriva gåtor till fångarna på fortet 😂

  Har hon varit med i Let´s Dance tidigare? Annars låter det ju som nåt åt det hållet, som inte blev av. (Ja, jag har dålig koll, förlåt…)

   Ja hon har varit med. Hon vill få med sin yngsta dotter där nu.

    Aha, tack. Men dottern är ju inte känd, så det vore ju ytterst märkligt om hon fick vara med. Vitsen ä’r ju att det är kändisar som får dansa med ett proffs, inte wannabe:s….

     Andra dottern var väl med i farmen VIP? Krävs ju sällan att man är världskänd för att få vara med i dessa program. Särskilt inte när de är inne på säsong 200 som lets dance. Hur många kändisar finns det kvar? Klart de måste börja fråga kändisarnas barn då.

      Äldsta dottern kallade sig ju dessutom bloggare och influencer ett tag, den yngsta har inte valt att vara offentlig person än i allafall. Mycket till influencer har hon ju iofs aldrig varit men de tar väl vad de hittar till dessa program. ”Influencer” och kändisdotter duger.

      Ett el två avsnitt typ ! Sedan kom Drama Queen fram och hon var tvungen att åka hem pga en fot skada … gissar att den lossnade helt och hon fick krypa från torpet hela vägen tillbaka till siiiigtuna ja enligt Mamma Anna books historia då 📕

    Värsta otjänst hon kan göra dottern…fly V! Bli inte som morsan, brorsan och storasyrran.

   Här https://www.youtube.com/watch?v=xdcNibIFAuI är Hey Baberibas sketch om Booken och Let’s dance. Klockrent!

    Hon har dock inte körkort..

     Har inte Anna körkort?

      Ehh, nej.. Märkligt hon undanhållit detta. 😳

     Hon brukade väl köra live samtidigt som hon körde förr? Blivit av med kortet🤔

      Ingen aning, men hon har definitivt inget kör eller kort för någonting sedan längre.. 🤣

     Hon har visit körkort, om hon nu inte har blivit av med det under de senaste månaderna. Hon brukade ju hämta dottern från tåget och filma och ja sej medan hon körde. Men det är mycket möjligt att hon förlorat kortet just pga. det, med tanke på att hon för några veckor sedan tog taxi till något möte eller vad det nu var.

     Ok, men hon körde nyligen. Det där tror jag inte på.

   Hon kom tvåa i Lets dance i Sverige…. Hon har ju klämt in en bild på en biljett från norskt flygbolag😉 Så kanske norskt dansprogram….

    Norwegian är ett lågprisbolag som flyger tex till Spanien och många andra destinationer från Sverige. Så vi får gissa på tills hon inte kan hålla sig längre, och det brukar hon inte kunna mer än några dagar☺️

  Denna människa är djupt obehaglig. Hur kan inte hennes följare se att hon är komplett galen?

   Det gör de. Men många av de som hejar på är ju troll som leker med henne.

   En del gör det och trollar henne bara med sina smöriga kommentarer(tassar på tå runt henne helt enkelt), andra är faktiskt tror jag väldigt ensamma och/eller naiva människor som vill ha en kändis”vän” som svarar dem på en live eller en kommentar på IG. Vilket är tragiskt för Anna bryr sig inte om sina få riktiga fans. Istället smörar hon för folk som hon tror hon kan ha nytta av- kändisar som Camilla Läckberg och div unga, coola artister tex.
   Jag tror att Anna hade mått så mycket bättre om hon taggat ner och på riktigt brytt sig om dem som faktiskt gillar henne men dem ignorerar hon i stort sett. Allt fokus är på det negativa och på kändisar.
   De får något ”Åååhh, tack vad snäll du är” men inte mer.

  Vad heter låten hon dansar till?

   ”I wanna be dancing passande nog”😘💃🏽🦩🌺🍄

    Tack för svar! Hade fått gått och undra hela dagen annars 🙏😅

  Nu när restriktionerna släpps lyckönskade jag Anna till att få börja uppträda igen, då blockade hon mig på Instagram, gjorde samma sak till Carola och flera andra fick bara fin respons och tack från dessa

   ??? 😅😅😅

   That’s our Anna! 👍😂

   Ja du, man vet inte om man ska känna sig kränkt 😂 nästa gång får du helt enkelt fråga henne vad du ska kommentera i förväg. Förhoppningsvis blir du inte blockerad då. Lycka till!

  Personerna som hejar på henne i kommentarerna kan ju inte må bra?

   Om jag inte var blockad hade jag lätt hållit med henne i allt hon säger, bara för att inte bli blockad

    Varför? Va bara tyst så blir du inte blockad, jag har aldrig följt henne men alltid kollat hennes stories och ibland lives, aldrig blivit blockad.

     Hon har dock blockat folk som interagerar på fel sätt 😂

      Någon som röstade nej på hennes fråga om de skulle delta på hennes live senare på dagen blev ju blockad

      Ja men det jag menar, interagera inte alls 😅 jag tittar bara, svarar aldrig på några sånna ja/nej frågor, skriver inga kommentarer, ingenting 😅

       Exakt. Jag varken följer eller interagerar. Då är man safe!

        Ja precis, det verkar funka haha 🤷🏻‍♀️

         nä jag började bara följa henne och blev blockad direkt😂

          Du följde antagligen ett konto hon inte gillar? Men som sagt det jag skriver är att jag INTE följer Anna men kollar hennes stories och live utan att kommentera eller lämna ”spår” ifrån mig på hennes profil och har aldrig blivit blockad 🙂

     Jag vågar knappt kolla på hennes lives, är livrädd att råka skicka en emoji eller något som kan tolkas exakt hur som helst av anna beroende på dagsform. Vill för allt i världen inte bli blockad och missa denna otroliga dårskap😂

      Vågar knappt ANDAS trots att jag inte klickat på följ, inte gillar eller kommenterar något😂

       😂😂😂😂😂

    Haha samma här 😂😅

    Jag gillade någon annans kommentarer och blev blockad. fan, vad less jag är för det! Saknar hennes kling, kling i kaffe muggen 25 gånger innan hon börjar snacka nonsens. Saknar spanskan. Den nybäddade sängen. Åå Tooken 😥😢😭😭

  Jag undrar om Anna- som väldigt frekvent använder sig av smöriga quotes, nångång kommer anamma “Actions speaks louder than words”?

  För vilken gång i ordningen är detta nu? Har hon inte haft exakt likadana inlägg ca 100 gånger tidigare? Nu ska jag gå min väg, jag ska fokusera på mig, tar ingen skit, mi amore.

   Man funderar ju.. antingen är det samma personer som hon syftar till återkommande – och då är hon kanske inte riktigt den som så enkelt släpper saker. Och om det varje gång hon får ett sånt här sinnessjukt utspel handlar om nya personer så är det ju even worse. Kanske problemet är lokalt, så att säga. Om någon gång på gång blir utsatt för så otroliga svek och oförrätter så har det ju inte sällan med en själv att göra.

   Jag har haft många vänner, bekanta och pojkvänner genom åren som jag inte har kvar av olika anledningar, men aldrig någonsin har jag känt som anna verkar känna, och inte heller behovet av att hänga ut det på nätet. Man pratar med varandra som vuxna människor gör, eller så låter man relationen rinna ut i sanden.
   Herregud.

   Hon verkar VÄLDIGT ”drabbad” av sånna här saker. I wonder why….

   Hon har inte så mycket annat i tillvaron än maken, ”ta ingen skit”, la familia, jojobantning, mjukiskläder, bäddning och mat. Att ha lyckats förbli gift(av någon outgrundlig anledning stannar mi amor ju) och BARNEN är hennes raison d’etre. Förutom att söka uppmärksamhet då. Egentligen är det tragiskt-inga uppdrag, intressen eller hobbies att fylla tillvaron med.

    AB har ju varit öppen med att hon har nån hållhake på R, och ska göra hans liv fullständigt j*vligt om han lämnar.
    Vi sitter här och är rädd att bli blockad, tänk vad han lever med…

     Jo, jag förstår hur det förmodligen ligger till. Medberoende och rädsla för konsekvenser😔 Vet att det är svårt att dra sig bort från sådana som Anna men att ingen utomstående ingripit är svårare att förstå. Soc har ju varit inblandad i familjen flera gånger och hennes sociala medier är ju inte precis hemliga

  Hon är inte frisk

  Hon övertygar verkligen när hon säger att hon fokuserar på lyckan och kärleken i sitt liv. Hon verkligen utstrålar harmoni och förlåtelse hela hon.

   Yalla Yalla agree

   Live laugh love… Jomenvisst Anna, vi säger så 😂

  Anna borde användas på psykologprogrammet och på andra psykologikurser som skolboksexempel av en narcissist. I detta fall en kränkt sådan.

   Och höggradigt paranoid.

  Har alltid varit fascinerad av människor som gång efter annan måste rensa bland sina bekantskaper på toxiska personer. Denna rensning sker inte obemärkt och alltid i sociala medier om man har sådana. Vad har de för bekantskapskretsar undrar jag? Normalt sett försvinner människor ibland ur ens liv, kanske för att ens liv går i olika riktningar eller för att tiden inte räcker till (och vänskapen var kanske inte så stark). Men att göra en grej av det har jag aldrig förstått. Har inte behövt ”göra slut” med en vän sedan mellanstadiet. Och det gjordes mellan fyra ögon, inte publikt.

   Håller helt med dig, har heller aldrig varit i en sån situation. Men en sak jag funderar mycket på gällande sådana här personer är just var gränsen går för att ”vara sig själv”, ”stå upp för sig själv”, ”lyssna inåt” bla bla.. Många gånger får ju vi kvinnor (generalisering absolut) höra att vi ska stå upp för den vi är, inte ändra på oss osv.. Men var går egentligen gränsen för när man egentligen bara är en störig person som ska synas och höras? Har ett par liknande bekanta bland mina vänner på Facebook och då är det alltid hejarop bland kommentarerna om man ska vara sig själv, stå upp för den man är och jag vill bara skrika – Nee, för du är en oskön människa som slukar energi!

   Det är i själva verket oftast dessa ”toxiska” personer som brutit kontakten av en god anledning. Sedan ska det vändas på steken och basuneras ut på sociala medier när ”Annorna” känner sig kränkta av detta och vill få det att låta som DE rensat bland sina bekanta. I verkligheten är det förstås nästan alltid tvärtom. Att annonsera på sociala medier om sina brytningar (läs: att man blivit dumpad/kritiserad/ifrågasatt) av dem) i bekantskapskretsen är inte varken normalt eller sunt.

  Jag tycker faktiskt att det är tragiskt. Ännu mer tragiskt är att ingen i hennes närhet (vad jag vet) säger till henne att sluta med sociala medier.
  Det är inte sunt för henne. Inte värt det.

   Tror inte de varken kan eller törs, tyvärr. Och skulle de göra det skulle hon knappast bry sig eller ändra på något.

  Shit hon är galen på riktigt den Anna Book… hävdar sönder sig och beter sig som en fjortis.

  Anna Book vilket tooook!!!! Har uppmärksammat att hon gör dessa danser, kryptiska gåtor när Mi Amor inte är hemma. Undrar om hon någon gång tänker på att Mi Amors arbetsgivare tar del av galenskapen. Eller att hennes vuxna barns kamratkrets läser om vad hon gör 😳Gränslös och helt fucking crazy 😵‍💫

  Är det en förförisk look hon är ute efter?
  Jag är också 50+, men förstår mig inte på dagens underhållning. När kommer Nygammalt tillbaka?

   Hon är äckligt gränslös 🤮Bra att CAM uppmärksammar hennes tookerier!. Detta beteende är skadligt!!!!!

  Egentligen ska man inte skriva nåt minsta kritiskt här inne. Ve och fasa tänk om hon låser sidan 😱 Anna är min främsta underhållning på instagram (och My) så jag vill absolut inte att nån av dom låser.

  Varför skriver hon på engelska? Är personen hon är förbannad på engelskspråkig? Eller vill hon se till att hennes stora skara av internationella fans också förstår? Ser ju bara störtlöjligt ut.

   😂😂😂

   She has familia in USA thats wy. Its importent that they can understand what shes menas. Youknow 🤣And dont forgott Annas fans hole over the world 🌎

  Åh alltså Anna. Jag har så gärna velat tycka synd om henne, för hon får så mycket skit. Men hon gör det så jävla svårt. Om man läser hennes tråd på FB så är de så jävla taskiga, mest pga hennes vikt men också att de letar fel i exakt allt. så efter att ha läst den har jag verkligen velat gilla henne. men såna här inlägg gör det ju helt omöjligt. Blir så ledsen för hennes skull (eller typ hennes barns skull, IAF yngsta dottern som inte har gjort något fel). Ibland tycker jag att hon har varit en frisk fläkt som är så tacksam över som familj, hus osv men så kommer såna här inlägg (+1000 andra såklart, detta är ju knappast det första hon gör) och det går lixom inte att försvara henne längre. Tycker så synd om hennes yngsta dotter.

   Ja den tråden går över gränsen. Klaga på någons vikt och utseende är så jävla lågt. De hittar verkligen fel på än vad Anna gör, typiskt vidriga mobbare.

   Men ja, jag håller med. Har tyckt synd om Anna många gånger, men det med begravningen och att Anna och My tagit över Kins sorg, lägga ut bilder från begravningen osv har fått mig att tycka betydligt mindre synd om Anna.

    Ja, tråden är sjukt. Typ *Anna sätter sig på soffan*, enligt FB: ”tjocka Anna sätter sig på soffan och kommer inte upp förrän hennes efterblivna man kommer och drar upp henne”. Det är så jävla sjukt det som skrivs på FB, därför har jag verkligen velar hålla på henne och har önskat henne allt väl.
    Men sen så kommer såna här inlägg, eller det med begravningen, eller typ 95% (säger 95 pga har ju absolut inte sett alla) av hennes intervjuer (typ med Nemo, Malou, eller med Amanda & hennes syster, heter något med ”hotell”) och så blir det så jävla svårt att hålla kvar vid någonting positivt runt henne för hon är en narcissist! Det går lixom inte.

     Flashback är vad som händer när 90% män kan uttala sig anonymt. Hatar man inte män innan så gör man efter ett besök där.

      Det är nog rätt mycket 50/50 fördelning i Annas tråd och på Kändisskvaller generellt.

   Det har funnits en del skribenter som uppenbarligen har ungefär lika stora problem som Anna som drevat och gått alldeles för långt i perioder men som sen ofta försvunnit-ja. Tyvärr har det dragit ner tråden som dock kan vara hyfsat seriös i den mån nu ”kändisskvaller” kan vara det. Att säga att det bara är män till 90% som skriver skit (som i kommentar längre ner) är dock knappast sant. Anna själv tror ju intressant nog att det är 99% kvinnor typ som är ”avundsjuka” på henne.
   Sanningen är nog att tråden har ungefär lika många män som kvinnor. Sen provocerar ren narcissism tyvärr fram obehagliga känslor som kan gå överstyr hos en del också. Anna har också ansvar för sitt beteende, som man ropar får man svar.

  Det känns inte friskt.

  Beter sig som en omogen fjortis, möjligtvis en 20-årig ph-deltagare som ska verka lycklig och glad att slippa ngn eller snackat skit om ngn och vill såra…i den 0ldern ser det bara så patetiskt ut och alla fattar att hon är sårad och mår skit.

  Anna ler och dansar medan sonen livar om att han varit självmordsbenägen, vilken omtänksam mamma hon är…som hon själv brukar säga.
  Man hör på sonens live att han mår jättedåligt, jag börjar nästan tycka synd om honom.

   Vad heter han på ig?

    antonio.lopez.toledano

   Ja, det är faktiskt synd om honom. Obs att jag inte försvarar hans brott men Anna har fört över en tung börda på sina barn. Sonen hade behövt mycket stöd tidigt men barnen har fått stå åt sidan och fått göda hennes ego som la Mamá istället. Hennes familj är rekvisita i hennes liv precis som alla andra relationer-men familjen har haft det värst.

   Det är inte synd om en våldtäktsman.

  Är det någon som vet vad låten hon pratar om heter?

  🤣🤣🤣🤣 detta fick mig att skratta. Hon är inte lite tossig den kvinnan, my god

  OJ !! Jag tittade nyss på hennes Instastory…..Jisses vilka lååååånga tånaglar den kvinnan har!! Eller är det jag som har fel…

   Men det är så hemskt! Alltså vem har långa tånaglar?? Ja utom Anna då, förstås. 😨

    Jag har sett det på så många av hennes bilder……………

    Victoria Beckham. Åtminstone förr…

    Nej fy, är det sant? Så äckligt. Varför?

   De är imo gräsliga😨-men hon går ju på pedikyr och får dem fixade så då måste det ju vara ”snyggt”😇

    brrrrr, jag ryser. Tänk att ha en pojkvän med såna….på natten kommer det, krafs, krafs mot ens underben!! hahahahaha

     😳😨 så vidrigt 🤢

  Större narcissist får man verkligen leta efter! Typiskt beteende att tro att alla är emot en och att alla andra har fel. Och att dessutom behöva nämna det konstant med att säga att hon är starkare än alla och att de inte längre kan komma åt henne, jisses.

  Jag har följt Anna på Instagram sedan en lång tid tillbaka. Jag stryker henne medhårs men det är enbart för att jag inte vill bli blockad. Då skulle jag missa all denna pinsamma, förnedrande och brutala ”underhållningen” hon bjuder på.

   Vadå stryker medhårs? Du behöver ju inte stryka alls. Ingen kommentar alls liksom.

    Genom att inte kommentera hennes inlägg och stories stryker jag henne medhårs, särskilt då jag egentligen skulle vilja säga vad jag tycker och tänker.

  ”Märkligt bara att vissa kommer undan med härskartekniker och kan styra och ställa med människor precis hur fan som helst och komma undan med det gång på gång på gång”

  #mandömerandraeftersigsjälv

  🤦🏼‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *