Paow visar upp läkningsprocessen för sina senaste spons-operationer

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,388648″ ap mute ]

Under sin senaste sponsresa till Turkiet så skaffade sig Paow både kattögon och en upplyft överläpp.
Nu visar hon upp hur läkningen har gått, och kallar det för ”power of healing after fox lift”.
Så är det egentligen rävögon och inte kattögon som Paow och hennes stackars kille skaffat?

Med tanke på att Paow verkar ha fri tillgång till plastikkirurger, till både sig själv och sin kille så undrar jag hur många fler operationer hon kan genomgå innan kliniken går back?
Hon måste ju ha opererat sig för enorma summor vid det här laget.

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har ingenting emot plastikoperationer överlag.
  Det är vad det är liksom, vill man fixa ngt okej men fan… har alltid haft bilden av att man vill göra det för proportioner… inte som det där.
  Ser så otroligt konstigt ut. Kanske är meningen iofs.

  Påminner mig om när jag bodde i Korea och verkligen ALLA! tjejer fixade ”dubbla” ögonlock. Det var fan sjukt. Tjejerna fick det i avgångspresent mer än ofta.
  Att gå nedför ”plastikgatan” i seoul är en absurd upplevelse.
  Har nog aldrig känt mig så ful ärligt talat.
  Glömmer aldrig när en kille jag bodde med sa att han ville lasra hårväxten på smalbenen.
  Aldrig hört innan… iaf inte av en snubbe.

   Varför skulle man vilja ha dubbla ögonlock?

    Snart är man en av få som inte gjort ett skit med sig själv… Bara en sorglig utveckling!

     Till 07:51 (Snusmumrik) typ alla jag växt upp med i Sverige har aldrig gjort några operationer för att ändra sig. Både i Skåne, Småland och Stockholm folk. Men sen rör de sig inte på Stureplan varje vecka och går klädda och ser ut som brats.

     Titta upp från flödet på instragram och se dig omkring i verkligheten.

    Det kallas dubbla ögonlock det som exempelvis vi västerlänningar har, dvs skinnvecket ovanför ögat. Där vi lägger ögonskuggan 😉 många asiater har ju vad de kallar ”monolid ”, dvs inget veck. Det är sorgligt att de ska operera bort sitt etniska utseende, verkligen. Och det gäller alla grupper där det är eftersträvansvärt att se allt ”vitare” ut (enligt en viss förebildsmall); liten näsa, stora ögon som inte hänger, fylliga läppar, vit hud).

    Inte dubbla men alltså vecket ovanför tror jag? Så det ser mer västerländskt ut än asiatiskt, ideal som är väldigt starkt.

     jo precis. Översatte bara från engelska vad operationen kallas.
     Double eye-lid. Hursom, tyckte själv att det blev jobbigt när man träffade ngn att de började prata om mina ögon hela tiden och vilken ”tur” man har. Jag har väldigt långa ögonfransar också så det blev dubbelt tjat. Det är ju kul att få komplimanger av någon man själv tycker är fin, visst, men det finns ingen gräns vad gäller att prata om andras utseende. Bidrar ju onekligen till fixeringen och osäkerheten i både män och kvinnor.

     Bor numera i Japan och här är det en aningen nedtonat vad gäller operationer men vissa saker är också sjukt oklara.
     För några år sedan var det ”inne” med att fixa så att de ”spetsiga” sidotänderna syntes ordentligt. Ngn idol som hade så.
     Jävligt absurt.
     Med det sagt så tkr ju dom att det är sjukt att operera röven så att den är stor som 2 ballonger liksom. De är extremt besatta av stora bröst men har aldrig mött ngn tjej som har sillisar här ”konstigt” nog.

      Så basically, i Asien vill man operera ögonen så de ser ut som ”våra” medan här vill tjejerna operera sig till snedare ögon (Paow alltså)… Nånstans har något gått väldigt väldigt fel.

       Eller snett ?

       Det är ju samma som att här använder många brun utan sol och vill se mörkare ut i huden, medan det i Asien är vackert att vara vit och många använder whitening creams

        Ouppnåeliga ideal. Hmm… vem kan tänkas tjäna på det?!?

    Det blir kanske mörkare när man blundar och lättare för vissa att somna ?

    Lars menar nog att de vill ha ett veck på ögonlocket, så som icke asiatiska ögonlock har. Det är den vanligaste plastikoperationen i länder som Kina och korea. En del har vecket naturligt, men majoriteten saknar det.

    Många asiater har hooded eyes, även kallat monolids. Det ses som fint att ha ögonlock som västerlänningar har. Så de opererar sig för att få ögonlock utan det överhäng som monolids innebär. Väldigt vanligt i bland annat Sydkorea.

   Det är väl även den inställningen som gjort att så många genomgår dom och får både konstiga och misslyckade resultat och utvecklar ett beroende av en inbillad känsla av kontroll över sitt utseende. Jag skulle själv påstå att jag är emot alla typer av onödig narkos+operation. Jag är även emot att spruta in saker i vävnad för utseendets skull som man inte vet hur det reagerar med kroppen i längden eller ihop med andra mer nödvändiga åtgärder ex vaccin.
   Varje människa påverkas av narkos. Det är inte riskfritt i sig. Min pappa brukade säga att man har en begränsad antal gånger man kan sövas och att man borde se till att de räknas så att man har möjligheterna till mindre risker när man står där man en nödvändig operation i antågande

    *med en nödvändig op. Ska det stå

    Klart man inte har en begränsad antal gånger man kan sövas. Men ja det är en risk. Där är vi helt överens.

    Enter att ha gjort medicinska operationer så förstår jag inte hur man självmant kan utsätta sig för detta

    Nej, verkligen inte riskfritt. För att inte tala om risken för livshotande blodförgiftning/sepsis efter operation. Då vill man inte ha dragit på sig antibiotikaresistenta bakterier utomlands!

  Jag kan bara känna att allt är synnerligen lessamt. Känns som en söndrig själ. Skall det inte få ett slut snart. Jag kan tyvärr bara inte tycka det ens är vackert. Ja. Man ska inte kritisera människors utseende men hon visar ju upp sig och förvandlingen säkert med tanken att man just Skall kommentera. Hon vill ju naturligtvis höra enbart om hur fin hon blivit. Men får väl tåla även det att hon borde ha slutat i tid…innan hon gjorde oåterkalleliga ingrepp. Hon är en påverkare som sänder budskap till sina många gånger mycket unga följare. Uppnäsa, en mun som ser ut att inte kunna stängas helt över de stora bländande vita tänderna. Sneda ”foxögon” som ser ut som om hon gjort en för stram ansiktslyftning. Så är det då bröst och rumpa. Och gud vet vad. Vilka signaler hon sänder dessa tonåringar som följer henne. Yta, yta och åter yta. Ingen substans. Seriösa plastikkirurger sänder dessa klienter till en psykiater eller psykolog då någon har behov att ”fixa till allt”. Oseriösa däremot…dessa ser vi bevis på här…Sorgligt, lessamt och bevis på en slags förvrängd kroppsbild.

   Ärligt talat hur många läkare vill arbeta med pladtikkirurgi av annan anledning än den monetära?
   Och en annan fråga, varför är det mestadels manliga läkare som blir plastikkirurger och mestadels kvinnor som vill nyttja dessa?

    Hur stor andel av kirurger totalt är kvinnor? Är den andelen större bland plastikkirurger?

     Intressant fråga. Jag skulle tro att andelen män är större bland plastikkirurger men har ingen fakta på detta.

      Ja det tror jag också. Men jag tror att det gäller för kirurger generellt också.

    Förhoppningsvis några stycken, bland annat de som arbetar inom regionerna på sjukhus. Plastikkirurgi handlar inte bara om att förstora/förbättra bröst, rumpa och utseende på redan friska patienter även om det är den största delen allmänheten vet om och får se.
    På sjukhusen jobbar plastikkirurger mycket med cancerpatienter där de opererar bort vissa tumörer och cancersorter samt rekonstruerar och täcker områden där tumörer opererats bort. De kan även hjälpa till med att täcka svårläkta sår så som bensår eller trycksår. De kan även täcka stora och djupa brännskador.
    Det är faktiskt väldigt intressant att jobba med plastikkirurgi inom regionen!
    Hos oss är ca hälften av plastikkirurgerna kvinnor.

     Min man bröt benet och efter op fick han en kraftig infektion som var påväg mot blodförgiftning. Så de fick öppna upp och skära bort all infektion och rensa såret liksom. Tror det blevv5 eller 6 operationer totalt, de använde en vakuum pump för att dra ihop såret. Sedan fixade en plastikkirurg ihop det resterande såret på sista operationen. Tog någon vadmuskel och hud från ena låret och lag på benet. Så alla plastikkirurger gör ju inte bara skönhetsoperationer..

   Ledsamt*. Förlåt, jag vet att jag är en dryg torris. Kunde bara inte låta bli. ?

   +1 på din kommentar! Min första reaktion var sorgligt och tragiskt. Hela Paow skriker ”hjälp mig”. Hon borde verkligen söka hjälp för sina inre demoner som hon försöker dämpa med såväl alkohol som plastikoperationer. Otroligt tragiskt att se och följa med på hennes resa genom livet. Jag vet inte om hon förstår själv att hon har problem? Självinsikten verkar tyvärr lika stor som intellektet. Förlåt för att jag uttrycker mig så, men det känns svårt att förklara hennes beteende på annat sätt.

  Läskigt att tänka hur många personer hon eventuellt har locka dit eftersom hon uppenbarligen fortsätter få spons efter spons?

  Fast ingreppet heter foxy/fox eyes… så vet inte varför man ska håna det?

  Sen att det är tragiskt men var och en gör i slutänden som den vill.

   För det är lite kul. Se bild på räv: https://www.google.se/search?q=räv&client=safari&prmd=ivnx&sxsrf=AOaemvL8xhuMSmFkvVfZl1RP99dVVCFyfQ:1632718661894&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjBwPD-rp7zAhVBmIsKHbo6CZ8Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=414&bih=715&dpr=2#imgrc=RrJU446OOaekeM

   Hade varit skoj att photoshoppa in riktiga rävögon på diverse kändisar som eftersträvar ”foxeyes”. Något säger mig att personen till slut hade sett ut som vesslan i Suicide Squad 2: https://www.google.se/amp/s/www.cbr.com/the-suicide-squad-edit-replace-cat-in-the-hat-weasel/amp/ ?

   Helt rätt människor får göra precis vad de vill med sin egen kropp på samma sätt som de får tycka vad de vill om Fox eyes. Sist jag kollade var inte att uttrycka en åsikt och hån synonymer.

   Tror det är ”foxy” som i ”sexig” och inte en bokstavlig rävs ögon som eftersöks… men vad vet jag ?

    Längtar till när operationen”Healthy brain” kommer,den är på g har jag hört…

  Fick en klump i magen av filmen ?. Önskar verkligen att P en vacker dag finner sin inre frid och hittar något mer meningsfullt att förgylla sitt liv med än att bruka våld på sig själv som hon gör nu ❤.
  Det är även en skrämmande tanke att det finns så många andra människor som påverkas av detta och förmodligen startar likande processer i hopp om att bli lyckligare. Om man bara ändrar lite här, eller lite där.
  Är inte någon expert men det verkar starta med att bara ”lägga lite fillers i överläppen” och sedan är bollen i rullning. Finns fler kända exempel på det ?

   Jag tycker det är så konstigt att hon för en gångs skull i sitt liv verkar vara RIKTIGT kär och i ett, vad det ser ut som, bra förhållande. Jag förknippar mer plastikoperationer med att man kanske är ensamstående och vill uppnå nåt slags ideal för att pleasa andra, men hans kärlek och bekräftelse borde väl sätta stopp för operationerna? Ändå har hon gjort de allra värsta operationerna EFTER att de blev ihop! Så hon vill förändra sig för vad, instagram..? Förstår bara inte.

    Hon får dem väl gratis, sen så försörjer hon sig på Only fans. Hon tror kanske att det är en investering?

  Tycker det mest problematiska här är att paow, keela och många andra influencers fortsätter att göra reklam för klinikerna i Turkiet. För det första är det helt sjukt att ge ut rabattkod på operationer. Sen har klinikerna i Turkiet fått väldigt mycket kritik för att dom inte alls verkar vara utbildade, finns oerhört många som vittnar om att deras operationer på dessa kliniker har blivit misslyckade, fått resistenta bakterier, vissa har dött, dom får operera bort om sig i sitt hemland för att försöka fixa till det Turkiet har förstört…. Väldigt många berättar också att dessa klinker inte alls är lika fina som alla influencers visar upp. Många ”vanliga” patienter får ligga i smutsiga rum med blod på väggarna, får inte alls samma mat, sjuksystrarna delar ut medicin utan koll osv

   Jag vill inte vara dömande men ja, jag tycker väl det är IQ badboll på att göra dessa operationer, göra reklam för dem och att åka dit som ”vanlig” konsument utan källkritik och göra det ?

    Absolut men det är ju just det som är problemet. Alla influencers visar upp ”fina” lyckade resultat, man får en rabattkod. Dom visar att det är så härligt att återhämta sig i en lyxvilla i solen etc. Varför tror du dom kallas influencers?

     Fast folk vet väl de är reklampelare. Folk vet att paow inte är den mest intelligenta eller lyckade personen. Och inte minst lär sig väl ungdomarna idag mer om källkritik än vad jag gjorde som ung, så hur kan man åka till Turkiet för en rumpa med livet som insats?

      Det är inte bara paow som gör reklam för dessa kliniker. Det är många många fler och bara för att du har den källkritiken så är det långt ifrån alla som har det

       Så bekvämt att kunna lämna över sitt eget ansvar på influencers.

       Det är ett fenomen idag, ingen ska behöva ta något som helst eget ansvar. Allt är samhällets ansvar, det ska regleras i oändlighet.

        Ingen säger att man inte har ett eget ansvar? Men om du på riktigt inte kan se varför det är problematiskt att många kända influencers(påverkare) gör reklam och ger ut rabattkoder på operationer så är det ingen idé att diskutera

         Om det nu är så väldigt uppenbart varför så borde du ha enkelt att motivera varför med rimliga argument.

         Men okej, då släpper vi det här.
         Ha en bra dag.

         (Ot, jag ska in och ge blod nu! Till er som inte gör det än vill jag föreslå att ni överväger om ni också kan tänkas att göra det?det behövs!)

          Jag gör! Men har varit rosslig en tid nu och ska hålla mug borta från vården

        Det är väl inte att lämna över ansvar men vi har all rätt att kritisera vad kända människor gör reklam för. Hade du tyckt det var lika ansvarsfritt om Agneta Sjödin gjorde reklam för cigaretter? Eller Bianca Ingrosso för sms-lån? Nånstans måste man ju dra en gräns för vad de ska få promota på sina plattformar… kan jag tycka.

       Jag vet, därför jag säger IQ Badboll. Jag vet faran med influenser och deras makt, och tycker inte det ska vara lagligt med sådan reklam. MEN tycker ändå det är skillnad på att bli ”lurad” att köpa en sten som du rullar på ditt ansikte för att få bättre hy eller bli påverkad att köpa en ful neonfärgad jacka – kontra att köpa en o p e r a t i o n. Men samtidigt, många unga förstår inte ens att saker i livet kostar och att man själv får tjäna ihop pengar för att leva, vad syftet med en reception är eller vad en deklaration är.

      Många är som sagt väldigt unga och ungefär lika ”smarta”. Att utgå från att alla ser igenom detta mm, ehum nej….

      Det är just det som är grejen att folk inser att Paow inte är den vassaste personen. Rent krasst med risk för att låta fruktansvärt dryg nu så inser de flesta att Paow knappast har en framtid som hjärnkirurg utan snarare en karriär framför sig som kassabiträde i den lokala ICAn. Men Paow visar att ett annat liv är möjligt som innehåller resor, kläder och andra statusprylar. Fri tillgång till att göra om sitt utseende genom diverse ingrepp. För alla som drömmer om något annat än ett lågbetalt jobb som efter allt är betalt räcker till fredagsmys ger människor som Paow hopp.

  Så fruktansvärt tragiskt. OM man vill göra diverse ingrepp, gör det här hemma i Sverige. Jag vet inte hur många vi behövt reoperera efter att patienter varit utomlands för att det är billigare…

  Jag hoppas att Paow finner någon form av frid och lugn snart, det är hemskt att se en så trasig själ.

  Den sista bilden tror ja dock inte hör ihop med ”healing journey” även fast det kommer efter i flödet. Den bilden är väl tagen före operationen?

   Är inte det en förebild då, för att man ska se hur hon såg ut innan?

  Hon kan läka hur mycket som helst, det var ändå bättre innan- både ytligt, kroppsligt och själsligt. Tragiskt detta

  Bilderna på hennes kille i hennes story nu? Han ser väl normal ut? Appropå att han också gjort foxy eyes..

   Ögonbrynen verkar ha lugnat sig också

    Han har inte gjort några ingrepp, det är filter/redigerat. Han har bara hjälpt till med reklamen så hon fått fler gratis operationer. Tror jag, han ser nu helt ok ut och ler inte på story så jag misstänker tänderna inte heller bytts ut.

     Han har ju själv skrivit om operation och tänder.

     Så han skulle då ha fejkat att han gjort sina tänder? Låter sådär troligt.

     Tänderna har han ju gjort, han dokumenterade det på story så dom är utbytta i allra högsta grad. Tror inte han gjort fox eyes men han gjorde väl botox som nu lagt sig lite.

      Han har fortfarande kvar rynkorna över ögonbrynen som blir efter foxy eyes. Dock är ju foxy eyes ett trådlyft och resultatet avtar med tiden. Alternativt så har han helt enkelt tagit bort trådarna vilket går om man inte är nöjd.

   Ser ut som hade hade ngt ärr ovanför ögonbrynen?

    Det är efter ingreppet. Man får såna om den som gjort det tagit i för mycket eller om man har mycket lös hud. Han har förmodligen blivit missnöjd med resultatet och tagit bort trådarna men rynkorna kommer vara kvar ett tag.

     Aah okej. Tänkte om han fått ärr efter att ha korrigerat katastrofen ?

  Ot

  Någon som vet vad LD menar på sin insta bio med den knasiga texten med uppocnedvända bokstäver?
  Typ: moveon vabe? (Kan inte göra samma tecken hon hade så ber om ursäkt för det missvisande budskapet)

   Jag kan inte kopiera texten. Är det inte grekiska? Testa skriv det i Google translate.

   Ayanapa:Det är ett antikt grekiskt krigs-/ stridsord typ ”kom och ta det” (olika krig, se wiki). Men, som så,ofta med LD, är okunskapen stor. Numera används det mest av amerikanska extremkonservativa provapenanhänhängare ”come and get it”, dvs försök ta mina vapen om du törs. Troligen inte ett sammanhang LD vill förknippas med.

    Nja att det används (missbrukas) av amerikanare säger väl inte så mycket om dess betydelse. För de greker jag känner och umgås med så är talesättet ett uttryck för den grekiska anti-auktoritära livsstilen. ”Mig kan du inte kuva” ungefär. Låter exakt som LD’s attityd.

     Hon är ju fullständigt kuvad, outbildad, inget jobb, tog emot pengar av maken och gör inget annat för dem än kläder, restaurangbesök och skönhetsbehandlingar. Inte vad jag kallar en krigare precis. Snarare totalt underkastad patriarkatet trots att hon tror att hon ogillar patriarkatet.

   Det är en grekisk term. Molon labe. ”Kom och ta dem”. Ska ha sagts av grekerna när perserna krävde att de gav upp sina vapen.

   Mer här: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Molon_labe

  Varför har du cencurerat bilden?

  Kraftigt skönhetsopererade personer kan i bästa fall se bra ut på fixad bild, men i verkligheten blir man ju mörkrädd över vad folk frivilligt har utsatt sig för, mot en hög summa pengar dessutom.
  Farligt att sprida reklam om sånt här bland unga som förstör sig själva i allt yngre ålder ?

  Kolla bara på addes nya tjej som gjorde en rumpa nere i Turkiet, hon hamnade på sjukhus och höll på att stryka med. De va någonting med att det var, var på flera ställen i kroppen.
  Det kan gå otroligt fel också.

  Jag tycker faktiskt att det är värre att Bianca skyller sin uppenbara viktnedgång på att hon lider av ätstörningar (vilket hon säkert gör, också) istället för att erkänna att hon fettsugit sig och sprutat in fett i brösten. Snacka om att kapitalisera på sympatier.

   Hur vet du att hon gjort det? Är du ”vän” med henne?

   Haha hon har inte sprutat in fett i brösten, det är bröstimplantat

    Det är det visst. Hon har visat sin läkningsbh i vloggar flera gånger. Du vet att det finns olika implantat (droppformat, runda osv) som gör att brösten ser mer eller mindre naturliga ut

     Du får tro vad du vill, men jag VET. 🙂

   Precis, det finns en anledning till att Bianca inte kunde närvara på Lovisa Worges stora födelsedagsfirande i våras. 😉

  Fast Paow är väldigt snygg nu om man tittar på hennes Instagram, så hon lär inspirera många tjejer.

   Håller inte med. Ser läskigt ut. Men det kanske delvis beror på att man vet hur hon såg ut innan?

   Snygghet ligger i betraktarens ögon.
   Dessutom använder hon fortfore ton filter på bilderna ocå

  Är det ingen som tänker på hennes tatueringar? Hon har tatuerat halva kroppen. Ser för ? ut!

  Berätta mer, vad har hänt? Följer ej

  När folk för hundra år sen kunde se in i framtiden och trodde att mänskligheten ersatts av robotar så måste det varit Paow och hennes kille som de råkade se.

  Varför skriver du ”hennes stackars kille”? Han är väl vuxen och kan fatta egna beslut. Förstår inte varför du alltid ska klanka ner på just vissa personer, där Paulina alltid verkar vara din måltavla, bland andra. Jag förstår att det sticker i mångas ögon när det blivit så vanligt med skönhetsoperationer bland influencers, och att det sänder ut ”fel” budskap till yngre följare. Men det är upp till var och en vad man väljer att göra med sin kropp. Om Paulina mår bättre och är mer tillfreds med hur hon ser ut nu så är väl det jättebra. Hon är EN av FÅ som åtminstone är ärlig och står för vad hon gör.

  Gervide, jag tycker det här inlägget är väldigt dåligt. Du gör ingen analys, du verkar inte ha någon poäng med inlägget, utan ”informerar” bara om att hon visar upp läkningsprocessen. Och jag tror du är väl medveten vilken sorts kommentarer som det kommer att generera och vad folk kommer att skriva om henne.
  Paows många sponsrade skönhetsoperationer är problematiska men det här inlägget hjälper inte och leder inte till någon vettig diskussion kring problemen med skönhetsopererade influencers och spons. Du lägger ribban oerhört lågt. Hade hellre sett att du skippade den här sortens inlägg och lät bloggen stå tom.

   Nu handlar ju den här bloggen om att bevaka andra bloggar.

    Och det här inlägget gör det hur?
    Min kritik är att det här inlägget bara gick ut på Paows operation och få massa kommentarer om hennes utseende. Det var ingen bevakning alls.

     Paow är en ”influenser” och då skriver Camilla om henne.

      Du verkar missa poängen totalt. Hur är det bevakning att låta folk kritisera en tjejs utseende?

    Det är en stor skillnad på att bevaka andra bloggar, eller i Camillas fall; mest instagram, och att skriva ett inlägg om Paulinas läkningsprocess från hennes operation samtidigt som hon trycker ner henne. Att skriva ”hennes stackars kille” är ju ett sätt att förminska Paulina och få det att framstå som att hon fått sin kille att göra en operation utan att han själv vill.
    Hon är medvetet taskig mot Paulina och verkar inte bry sig om alla de elaka kommentarer som skrivs om henne under varje inlägg. Camilla bidrar själv till näthat och trycker ner andra tjejer, som hon inte tycker om. Medan hon hyllar andra som i hennes ögon gör något bra.

  Men snälla. Nu gick du väl ändå får långt?
  Sådant ska man väl verkligen inte spekulera i?

  För mig är plastik operation om man ser onormal ut, tex missbildning, skada som läkt konstigt eller liknande. Jag trodde man ville sträva efter att se ”normal” ut eller göra sig själv snyggare, det där ser ju väldigt fejk och konstigt ut, det är ser liksom inte naturligt ut. Är hon nöjd är det ju jätte bra, men blir bara förvirrad vad det är man strävar efter när man gör såna där operationer. Att se annorlunda ut? sticka ut i mängden?

  Haha vill inte va elak men hon har alltså fixat allt annat än det som ”behövdes” fixas? (Ja ni alla vet att det är pannan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.