Triss i Instastory

Fråga till GabJoss: Har du och din kille ett bra sexliv? Svar: Jättebra.

Jag har två frågor.
1. Vem fan ställer en sådan fråga? Är det bara jag som är extremt ointresserad av andra människors sexliv?
2. Tänk om hon nu inte tycker att de har ett bra sexliv, tror någon att hon skulle svara ärligt på den frågan då?
NÄÄÄÄÄ, det är så dåligt att jag råkat somna både en och två gånger.”
#dåligstämning

Okej, det blev kanske tre frågor, eller i alla fall 2,5 st.

Big Brother-vinnaren Tanja styr kosan mot Stockholm där hon hittat boende. ÄNTLIGEN!
Så från och med 1 november så kommer vi ha en Trubbel-Tanja i huvudstaden. Det tror jag blir trevligt!

Skämta om incest?
Störtkul eller fan inte okej?
Nu bad Oliver visserligen följarna att berätta sjuka grejer, men ändå?
Tavlan i bakgrunden?
Tumme upp eller tumme ner i sammanhanget?

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Rotlöss…? Hm… 🤔

   Alla förstår ju att hon känner att hon inte är rotad nånstans. Onödigt att uppmärksamma! 🙂

  1: Vem skriver detta på internet till en okänd människa (Bara för att han inte skriver ut namnet är du inte anonym- han ser ju ff vem du är)
  2: Varför lägger han ut detta????
  3: LOGGA UT FRÅN INTERNET OLIVER!

   För att han bad om sjuka grejer och detta är väl kanske höjden av sjukt?

    Jag kan tycka att det finns saker man inte skriver ut. Typ när det handlar om barnövergrepp…

     Jovisst men nu skrev ju personen själv om det. Hen visste ju att det skulle publiceras.

      Tycker inte problemet är att frågan tas upp utan mer att Oliver ger ett skämtsamt svar.

       Håller med där. Detta är inte något som är ”sjukt” på det sättet, detta är ett övergrepp mot barn. Han borde inte delat det.

    Eller hittepå…?

  Det är väl ingen som skämtar om incest? Förmodligen (förhoppningsvis) var det ju två barn, och barn gör sjuka grejer för att de inte förstår.

   ”Keep it in the family” är ju ganska taktlöst i sammanhanget

    Fast tror du att personen hade skrivit det om hen haft djupa trauman av händelsen? Tolkar det som att hen ser det mer som nåt man ser tillbaka på och kan skämta om.

     Hur någon tar ett första steg för att berätta om ett trauma från sexuella övergrepp bör inte viftas bort som att det nog inte är så farligt för personen trots allt. Vi har ingen aning om hur den personen påverkats av detta eller hur ofta det minnet kommer upp eller i vilka sammanhang.

      Eller så tar man inte allt och tolkar det på absolut värsta möjliga sätt. Hade någon uttryckt det som ett trauma så hade nog ingen skämtat.

      Eller så är allt hittepå. Händelsen behöver inte ha inträffat.

      Folk är så grälsjuka här. Tänk lite. Majoriteten av dem som svarar på såna här bekännelser är ju fake, påhittade, tro inte allt ni ser. Spara energin till något annat!

       Ja du har kanske rätt i det. Jag hoppas det iaf. Men, för 10 år sedan ungefär var jag på fest och träffade en jättegullig kille som jag pratade lite med. Kände honom inte alls sen innan. Runt midnatt när han kände sig trygg i mitt sällskap och efter några öl… berättar han hur hans äldre bror ”lurat” honom att utföra oralsex och andra saker på honom. Och att chocken när han som äldre insåg vad han gjort och utsatts för var för stor för honom att bära själv.
       Så visst, det är kanske något sjukt vissa skämtar om för att få klick, men de finns ju även riktiga offer med dessa erfarenheter.

        Oftast så kan skämt vara nyckeln till att folk faktiskt börjar reflektera över hur fel en sak var som man varit med om.
        Kanske inte i stunden men längre fram. Och då är det inte skämtaren som ska stå till svars för skämtet utan personen som utsatte personen för övergreppet. Sen kan det vara skämtaren som är förövaren eller offret. Det är komplext och därför får man se till situationen och sammanhang.

        Ja du har rätt i det du säger men det här är mest sannolikt till störst antal tonåringar som svarar på insta storys. Tror sällan att man vill bekänna tunga saker till en random influenser för underhållningens skull på deras storys. De ser ju som sagt vem som skriver så helt anonyma blir de inte. Sen är det här en trend som går runt och jag förstår frestelsen hos unga följare att koka ihop något makabert som egentligen inte är så kul för oss vuxna med en mognad hjärna. Själva tycker de att det är skit kul att vinna första pris i värst historia, det kan jag nästan garantera.

      Nej och även om man inte påverkats så mycket själv (folk är olika och det är inte fel på dem som t ex traumatiseras mindre än normen av en våldtäkt osv) så måste ju den som svarar markera att det här är något fel, till alla andra som läser inte minst.

      Är väl bra att han skriver sök hjälp men han skulle behöva vara tydligare.

   Mycket farligt när influencers inte begriper sin enorma samhällspåverkan. Bianca har så mycket inflytande på människor. Många avfärdar journalistisk granskning som ”hat” eftersom de inte förstår att deras varumärke som personer är större än många företag.

    ”Hat” är det nya ordet för motargument. Pascalidou gjorde samma koppling igår för att försöka dölja att hon gjort bort sig igen:

    https://www.expressen.se/tv/nyheter/markliga-stamningen-efter-fragan-om-invandrare-i-lumpen/

     Pascalidou ska inte behöva bli diagnosticerad av ett gäng anonyma hobbypsykologer. Men hon är pinsam och det är sorgligt att hon kallar sig för journalist när hon är uppenbart dåligt påläst och svamlar för att som hon själv uttrycker det att utmana och vara djävulens advokat. Något som kräver att du är väldigt påläst och besitter en intellektuell skärpa som Pascalidou uppenbart saknar. Pascalidou byt yrke. Tycker själv att du gör bättre ifrån dig som skådis helt ärligt.

      Skådespelare? Hon är väl ingen skådespelare?

       Det var verkligen bara en liten googling bort…

     Klart att hon inte ska få hot men WTF säger hon?
     Menar hon att det enda man gör i lumpen är att lära sig att sätta ihop och använda automatvapen? Hade det bara varit det hade jag gjort lumpen.

    Håller inte riktigt med om att dagens influensers har så stor samhällspåverkan. Däremot bidrar de till fördumning och det börjar bli farligt när är influenser med bristfällig utbildning tillåts att stöpa om etablerade ekonomiska strukturer. Det finns även en stor dos ironi i att de självutnämnda sociala media kungarna och drottningarna är lika dåliga på kommunikation som normalbefolkningen.

     Tycker faktiskt att du beskriver en enorm påverkan på samhället

      Förstår vad du menar och absolut ett problem när ljusskygga företag lurar in människor i en lånefälla genom att utnyttja influensers kanaler. Tack och lov sker detta i begränsade målgrupper varför det i större utsträckning skadar individen och inte samhället. Att hamna i en lånefälla är inte direkt nytt det som ändrats är att influensers konsumtionshets och nätverk är en ny kanal för kreditföretagen att nå ut till sin målgrupp. Detta är vad SvDs artikel handlar om.

    Eller så tittar vi närmare på hur kreditbolagen agerar. Det är väldigt uppenbart att Svenska Dagbladet använder Ingrossos namn för att få klick. Det är ju inte Bianca per se som påverkar betalstrukturerna kring Caia. Det har ju pratat med VDn som är en betydligt mer relevant talesperson.

    Att ha presspersoner som svarar på frågor är praxis sedan många år tillbaka för både företag och politker och kändisar så förstår inte varför det lyfts som något nytt (?)

     Nej det är inte uppenbart att att SvD använder Bianca som klick bait av den enkla anledningen att stora flertalet av SvDs målgrupp knappt vet vad klick bait är och än mindre bryr sig om Biancas företagande och varumärke. Ja det är absolut relevant att titta på kreditbolagen som sysslar med Blancolån och det är lika relevant att ställa den enkla frågan till en av Sveriges influencers om hon är medveten om hur hennes person används för att locka unga ofta outbildade kvinnor in i en skuldfälla.

      De sysslar med Bianca-lån, hihi 😂😆

      Det spelar ingen roll hur om läsarna vet vad click bait, Svd använder ändå hennes namn på ett oproportinerligt sätt när de skriver om ex. Caia. Både i den märkliga krönikan men också i relaterade artiklarna som dyker upp. Jag tror också att intresset kring Ingrosso/Whalgren familjen är större än för gemene företag där grundaren är okänd.

       Om läsarna inte vet vad klick bait är blir frågan helt ointressant och enbart något du använder dig av i rent retoriskt syfte. Caias ansikte utåt är Bianca. Tror du verkligen att Caia hade haft samma framgång om ansiktet utåt varit dess VD eller en betald modell? Knappast, Bianca är företagets marknadskommunikation. Bianca är ansiktet utåt för att hon har en stor och homogen målgrupp som följer henne och som idoliserar henne. Jag tror inte att Bianca inser vilken negativ effekt hon har på sina följare och att oseriösa företag profiterar på hennes kanaler men det förtar fortfarande inte det faktum att Biancas roll är helt central och därför är det enbart positivt att detta lyfts upp och åskådliggörs för ett större flertal än för SvDs ekonomireportrar.

        Vad menar du?

        Självklart vet den absoluta majoriteten av SvDs läsare vad click bait är.

        Men även om de inte gjorde det så måste man ju inte vara bekant med konceptet för att påverkas/ luras av det. Snarare tvärt om.

        Helt uppenbart anser de ju också att hon är ett namn som är värt att lyfta fram. Jag tror att de gärna får klick från lite fler än sin mest trogna målgrupp.

     Detta är så dubbelbottnat. Hon svarar ju själv på instainlägget att hon inte blivit tillfrågad. Med det som bakgrund, anser jag att det är hon som dragit igång debatten. Samtidigt så håller jag med att influencers företag ska behandlas som övriga företag – alltså att en presstalesperson sköter kommunikationen med medier och att det inte ska ligga på den enskilda influencern. Men samtidigt (igen) så tenderar influenceras BÅDE att vilja ta inget ansvar och ta allt ansvar. Och både vara ett stort företag och enskild privatperson. Detta gör det ju inte lätt för pressen att avgöra i vilket fall de ska kontakta den enskilda influencern och/eller deras formella pressavdelning.

     Vidare så är ansiktet-utåt-företag inget nytt. Kamprad var IKEA, Kungafamiljen är kungafamiljen, Kardashians osv. Men i deras fall håller de sig proffsiga iom att de håller en tydlig linje – ex hur kungafamiljen uttalar sig via sin pressavdelning och alltid hänvisar dit.

     Om influencers var lika tydliga, skulle detta inte vara ett problem. De behöver med andra ord hålla en linje och sluta kladda i saker själva.

      Intressanta synpunkter verkligen och jag håller med dig i mycket,

      Jag tror alla företag föredrar att ha en samlad bild över ex. hur man arbetar med ett kreditföretag (som ofta också skönter fakturaköp) på sidan av ex. VD eller CFO än från en grundare som inte tagit de aktiva besluten. Sen finns det ju inte heller någon plikt att journalister ska få svar på precis allt de frågar om heller. Detta är ju också skrivet med deras eget intresse först.

      Jag tycker det ofta förväntas så oerhört mycket av just Bianca Ingrosso. Hoppas verkligen hon har bra folk omkring sig.

       Ja, precis så är det ju. Därför är det klantigt av Bianca att kommentera på instagraminlägget från första början. Jag tycker som du att det är orimligt att lägga all vikt/allt ansvar i ett företag på en person. Just därför måste också influencers ta eget ansvar och se till att skilja på business och person, för annars blir det till slut de själva som privatpersoner som får ta skit. Det är lite common-business-sense kan jag tycka.

       Vad tycker du att man kan förvänta sig av en delägare och ordinarie styrelseledamot i ett bolag som 2019 omsatte 55 miljoner kronor? Bianca är solidariskt ansvarig för bolaget tillsammans med delägarna. När det gäller vem som svarar på frågor håller jag med om att det naturliga är för journalister att vända sig till kommunikation inom företaget. Men alla nya influenserdrivna företag kan inte mycket om ledning och styrning varför det blir lite för mycket hejsan hoppsan i att ha ett etablerat ledningssytem.
       Sedan undrar jag vad du pratar om att det är CFO och VD som tagit de aktiva besluten? Har du missat att Caia eller Beauty Icons AB som företaget heter är en start-up som regades 2018? Grundarna är beslutsfattarna, det är inte Ericson eller Volvo vi pratar om här.

        Nu var CFO eller VD exempelroller för de som är beslutsfattare. Nu har ju Caia personer på båda de befattningarna men naturligtvis ser beslutsfattande olika ut på alla företag.

        jag håller med dig att många influencers som startar bolag säkert har dålig koll på de finansiella och konsekvenserna av ex. kreditbolag. Jag har abetat på startups och fan vet om någon i ledningen ens visste hur excel funkade liksom.

  Hej Oliver, här ska du få höra något sjukt! Att desperat vara med i alla avsnitt av Powerkvinnor, bredvid en tjej som hävdar att ni inte ens är ihop efter ish ett år av samboskap. Att sätta sin dotter åt sidan för att laga frukost åt samma tjej. Att strunta i sin dotter för kändisskap i 15 min pga att man är känd för att vara den killen som inte (tydligen) är ihop med ovan tjej. DÄR har du nåt sjukt Oliver…

  (Incest också givetvis! Skämt eller inte)

   Säger antonija att de inte är ihop?

    Spelar det egentligen så stor roll om man säger att man ”träffas”, ”är tillsammans”, ”dejtar” eller whatever? Huvudsaken är ju att de två som är i relation är överens om gränser och regler för relationen.

     (Och överens om hur man vill definiera relationen så klart.)

     Lugn

      Va? Jag är lugn. Krävs mer än så här för att jag ska bli upprörd 😊

      Är en uppriktigt kommentar på frågan. Om de vill kalla sig annat än pojk-flickvän så är det väl fine så länge de bägge är överens om det?

     Folk blir ju nervösa så fort någon inte följer den typiska normen när det kommer till relationer. Flyttar man ihop för snabbt, för sakta, har man öppet förhållande, att inte säga att man ”är ihop”, är fler än två i relationen,… inget provocerar andra så mycket som något som går utanför den snäva normboxen. För då är man inte seriösa och man älskar inte varandra på riktigt.

     Och ja, jag är också lugn.

  När har Gabby Jo blivit så tatuerad? 😳

   Tänkte exakt samma 😅

   Sen hon träffade sin tatuerade kille

    Det är väl henna?

     Nej gå in och kolla på hennes Instagram. Det är äkta tatueringar

      Det finns taggade foton där hon tatuerar sig så inte henna.

    Har hört från flera folk som vet vem hennes nuvarande kille är att han har ett kriminellt förflutet. Jag själv tror inte på det för att jag antar att dom säger bara det pågrund av hur tatuerad hennes kille är. Han är säkert jättesnäll. Men lite för mycket tatueringar har han tycker jag. Har lite svårt för folk som har runt hela halsen och upp mot huvudet. Men tror inte på att han ett kriminellt förflutet. Blir less på folk som dömer folk för hur dom ser ut. Tatueringar har inget att göra med om man är kriminell eller inte.

   Tycker hon ser väldigt annorlunda ut i ansiktet också!

    tar alltid sina samarbetsvideos på skitlångt avstånd haha typ sitter på toalocket eller i soffan och personen filmar 5 meter bort 😂 superskumt

     Tycker även hon har börjat göra mindre ”kreddiga” samarbeten. Typ twistshake… vad fan var det? Hon har inte ens så små barn längre.

      hahah exakt tonårsmammorna från min småstad med 245 följare gör liksom samarbeten med twistshake 😂

       Tycker det är pinsamt med alla under 500 följare som gör samarbeten med typ TS. Känns som twistshake är det mest oseriösa företaget. Jagar folk och gör dom till ambassadörer, alltid rabatter och rea på deras produkter och råkar man bara gilla en bild där någon taggat twistshake får man ett medd av dom där de försöker göra en till ambassadör.

       Sen alla ”insta-mammor” med 300 följare som skriver ”Twistshake ambassadör 🌼” i sin bio och lägger ut dagliga inlägg med där flaskan och huuuuuur nöööööööööööööjda dom är med just den flaskan. Den är så FANTASTISK. Ja det är du och 1 miljon andra.
       Ps: Kom igen det är en helt vanlig nappflaska, märker ingen skillnad på den eller en nappflaska från ICA. Ds
       Ps 2: nej jag äger ingen ts flaska men lånat en en gång. Ds

   Hon ska täcka hela armen säger hon

  Fan vad sjukt att lura sin lillebror det! Sjuk jävel.

   Eller lillasyster

  En kompis skickade ett annat inläggfrån Oliver – ett par som köpt en docka och tryckt upp den i fiffin nör hon fick mens. De filmade det och pojkvännen ”förlöste” henne. DET ÄR JU SJUKT?!??

   Haha men tro inte på allt

   Lär ju inte vara sant 😂 personen hittade nog bara på nåhot riktigt sjukt för att vara säker på att komma med

  Bara jag som blir irriterad på att alla influencers flyttar till Stockholm? Är redan bostadsbrist här. Mvh bitter Stockholmare.

   Det är bostadsbrist i andra städer också.

   Well de vill väl bo i stockholm av samma anledning som du vill bo i stockholm?

  Bilden på statyn är knappast det största problemet i sammanhanget.

  Vad är grejen med att Gabjoss hela tiden skriver ”min kille” istället för hans namn? Vill han inte att hon ska skriva ut hans namn? Låter bara så löjligt när en vuxen människa titulerar sin sambo för ”min kille” om och om igen i samma inlägg…..

   Hahahha! Jaaaa jag har tänkt på det med, hela tiden ”min kille”. Jo vi har fattat att han är ”din kille”. Och vi skulle absolut garanterat förstå att det är ”din kille” du menar om du skulle skriva hans namn istället för ”min kille”. 🤦🏽‍♀️

   Nej Kayleigh, det är i ditt huvud det låter löjligt, eller i din krets. Alla som jag känner säger min kille.
   Från 15 till grannen som ska fylla 68.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *