När reklam gör bloggen oläsbar

Så här såg det ut på My Martens blogg igår.
Någon stjärna på annonsavdelningen verkar ha sålt in en reklam som gör resten av sidan oläsbar.
Nog för att man vill att ens reklam ska utmärka sig, men jag är inte helt hundra på att det var så här de tänkt sig.

Alla sätt är bra utom de dåliga, sägs det, men här tror jag faktiskt vi kan enas om att det här sättet var just…..tja, dåligt.
En hostile takeover i reklamens namn är sällan något annat än just en dålig idé.
Det verkar man insett även hos Aller Media, för idag går det att läsa My Martens blogg igen, och helt utan att man behöver ha ett par night vision goggles på huvudet.
WINNING!

Tack för tips!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ser ju mest ut som att det blivit felprogrammerat snarare än att någon skulle varit korkad och tyckt att det där var en rimlig reklam. Tror inte det var meningen att GANT bokstäverna skulle vara så stora, känns inte som något de skulle beställa 😅

   Även med tanke på upplösningen så gissar jag att det blev en miss bara.

   Så att…. Japp…

  Läser då och då Mys blogg.

  Jag är förundrad över att det är så lågt ställda krav på förmågan att uttrycka sig i text. Innehållet är ju individuellt vad man uppskattar, men just alla dessa slarvfel (som jag endast tror beror av att det ska gå fort, fort) gör att det känns så hafsigt.

  Eller så är det vad som fångar läsaren, det är lite här och nu över formen på texten.

  Jag tror det är jag som börjar bli gammal- och ja, det börjar jag faktiskt….

  Detsamma med dina videos! 😊

  Win win för My och besöksstatistiken iaf och fler klick av detta inlägg så My är säkert nöjd.

  Skulle dom inte bo på hotell i en månad typ? My sa att det var inte ett dubbelrum som hon trodde utan enkelrum, blir mysigt någon natt men man vill gärna kunna ha lite privatliv så kommer bli jobbigt.

  Nu plötsligt ska dom bo i Jonas lägenhet? Hur länge sov dom på hotell? Varför var dom inte i hans lägenhet från början om han har en? Är dom inte sambos? Så många frågor😂

   Hans lägenhet var uthyrd september ut. Nästa hyresgäst ska väl tillträda i november lät det som. Han vill ha kvar lägenheten, för att hyra ut den…

    Då är jag med, tack! 🙂

    Nja hon skriver inget om att en ny ska tillträda i nov. Skulle inte förvåna mig om de körde ut den nuvarande hyresgästen för att de ville bo där en månad, och stackars dem som köpt lägenheten de sen ska flytta in i, som skulle skriva kontrakt dagen efter men då kom My och bjöd över. Alltså, inte klokt. Hon kör över folk typ. Vad hände med kordinator Milla, och Jesper?

     Vad svamlar du om??

      Svamlar? Jag skriver att det inte skulle förvåna mig om de körde ut den som bor i Js lägenhet för att My och de ska kunna bo där då det var för litet på hotellet. Sen att My bjöd över och fick en lägenhet då det redan var bestämt att andra skulle skriva kontrakt på den har hon själv berättat. Milla och Jesper syns inte till längre så vad menar du?

       Igen, vad svamlar du om? Du skriver ju bara skit om saker du inte vet. När det gäller köp av lägenheter, hus och fastigheter är absolut ingenting bestämt förrän kontrakt är skrivet.

     Vadå, var budgivningen slut och några skulle skriva kontrakt men My bjöd över?
     Om ja, budgivningen var slut, kan man verkligen göra så? Eller hör man av sig till ägaren bestämmer dom kanske och får man mer pengar och den andra inte skrivit på än så.

     Det där händer hela tiden, så länge det inte är kontrakt skrivet kan vem som helst buda över, säljaren bestämmer vem som i slutändan får köpa ändå.

      Fy vad surt om man precis ska skriva på sitt drömboende men så ändrar säljaren sig. Man hade blivit så ledsen 😭

       Händer folk dagligen

        . Skrev att det händer hela tiden, så förstår det 🙂 måste ändå kännas tråkigt.

         Ha ha punkten! 😀

     Ingenting är klart förrän man skrivit kontrakt.

    Fast det var ju meningen att de skulle bott på hotell i 4-5 veckor och om Jonas lägenhet skulle bli ledig nu så hade de väl planerat att bo där från böjan och inte betala hotell i 5 veckor, så kan nog vara så som någon annan skriver att de körde ut den inneboende för att kunna bo där själva eller så hade de sådan tur bara… Hon är så märklig och manipulativ hursom.

    Snäll bostadsrättsförening som låter honom hyra ut i andra hand.

   Du kanske skulle testa med att ställa dina frågor till My direkt? 🤔

    Varför? Gick snabbt att få svar här 🙂

    Fast det kan ta tid. Så här skriver Må bra, ” Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media ”. Fast det stämmer bara delvis. Då My granskar kommentarerna först. Ibland tar det flera dagar innan de publiceras och hon svarar, om hon svarar.

   Dubbelrum eller enkelrum syftar enbart på typ av säng, inte antalet rum…

    Hon bor ju kontinuerligt på hotell så den missen är konstig. – Dubbla rum, då får vi ju varsitt, jättebra 😁

  Väldigt fin lägenhet My har köpt! Hoppas nu det blir bra för pojken…och att dom kan rota sig där.

   Kommer garanterat inte stanna länge. Har ju världens minsta kök och inget vardagsrum

    Tjänar man på att köpa och sälja ofta?

    Hon kanske vill ha litet kök och inget vardagsrum, om inte borde hon ju letat vidare. Hur långt var det att köra L till skolan?
    Flytta är så jobbigt enligt mig, hade hellre kört ungen till skolan och väntat till jag hittat något som kändes helt rätt. Men som sagt, hon kanske inte har något emot att ha litet kök 🙂

     Du har nog inte hängt med hos henne om du tror som du gör..

      Nej det har jag inte. Det var därför jag inte ville säga vad hon gillar och inte gillar.
      Men du verkar ha hängt hos henne, så hur länge tror du att hon stannar i nya lägenheten då eftersom det är litet kök och inget vardagsrum? 🙂

       Som jag skrev inte så länge!

        Jaha, inte så länge. Tack! 🙂

  Inte klokt vad My ljuger och brer på, att de flyttade beror inte på mobbning utan beror främst på ekonomi och att J inte vill bo där och att han fått jobb i Täby. Hade sonen fått en sten i huvudet så hade My skrivit högljutt om det direkt i sina kanaler, dessutom så har hon skrivit och sagt olika gällande den sk mobbningen. Var för övrigt problem i den tidigare skolan också. My vill få hyllningar om att hon är en bra mamma som gör allt för sin son men sanningen är att Allt hon gör är utifrån sig själv och främst för sig själv.

   Och detta vet du…hur?

   Tycker det stämmer bra med de vinst jag fått av J. Han bestämmer och My rättar sig

    Va? 🧐

  Såg utså på Elaine Eksvärds blogg ett tag också

  Vem är My? 🧐

   Google is your friend

   My Martens, en före detta deltagare i programmer ”Ensam mamma söker”, gick för många säsonger sen. Inte känd för mycket mera.

    Känd för att Maggan Graaf dissade henne…

    Okej! Tack! 😊

  Alltså…ni måste bara gå in på Jeanette Svedbergs instagram och titta hennes senaste inlägg! Reklam för hennes hudvård…jag skulle snarare kunna tro att det är reklam för massageolja😂😂
  https://www.instagram.com/jeanettesvedberg/

   Vilket fruktansvärt filter. Såg mest ut som det gör när jag har fett på glasögonen OCH på mobilskärmen och tittar på en video.

   Wow det där var bland det värsta jag sett. Hudvård ovanpå smink. Ett filter som såg ut som att telefonen fått ett tjockt kletlager på linsen. Vem i hela friden skulle man sälja det där till!?!

    ONLY FANS? det var iaf dom vibbarna jag fick

   Jeanette är känd för sitt filter ) synd hon är fin ändå o skriver bra

    Gillar henne. Hon är sådär skönt ickemedioker och falskar sig inte.

     Falskar sig inte? 😂
     Hon som ständigt köper instagramföljare, förskönar och drar mängder med fulingar om sin ”extrema framgång” för att invagga människor i en förfalskad framgång?
     Hon som ständigt raderar och blockerar precis ALLA på instagram som inte hyllar marken hon går på
     (men behåller alla manliga klibbiga kommentarer om hur sexig och het hon är)?
     Hon är sannerligen inte medioker men väldigt falsk.

  Missöden med tekniken kan hända oss alla. Oftast inte influensern eller den som skriver bloggen som är ansvarig.
  Då tycker jag det är värre på det sätt My bemöter sina följare som skriver kommentarer till henne och ställer frågor. My gör sig ofta lustig över den som frågar och ger spydiga svar, kan vara enkla frågor som inte är elaka på något sätt. Är det inte bra med följare som vill veta mera och gör hennes kommentarsfält lite mera intressant? Verkar som det enda hon vill ha är hurrarop och 🙌

   My har ju fått sin beskärda del av dryga kommentarer genom åren, så tänker att man till slut alltid har en mur uppe och svarar i affekt även på enkla, snälla kommentarer.
   Nu är det år sen jag var inne hos henne, var bara en spontan tanke om hur vi som människor oftast fungerar.

   Plastbacken och renstek 😊

   ”Men du kan alltid hålla utkik på plastbacken , OM din nyfikenhet inte stillas…

   Visst är det som du säger ”lyxigt” att ha ett relativt fritt arbete med många fördelar som att kunna styra arbetstider , platser, renstek, lön osv.”

    Så jävla irriterande att hon inte kikar igenom. Plastbackar och renstekar kan man inte skylla på dyslexi utan det är slarveri.
    Må bra verkar inte ha särskilt höga krav på sina bloggare.
    Copy paste -samma saker om och om igen (My säger att hon har nya läsare som hon vill berätta sin livscykel för och då blir det naturligt att upprepa sig) och lite plastback, renstek och Lifesum = content

     Eftersom bloggen är hennes största inkomstkälla så är det osmart att inte ha mer kvalitet. Hon är på väg utför, helt klart. Att hon överhuvudtaget får samarbeten är en gåta.

      Hennes användande av Lifesum verkar funka sådär. Ingen bra reklam utifrån hennes kostvanor och resultat. Nä – man måste inte vara smal och ”fit” men om man drar in stålar på samarbetet så ställs ju andra krav. Eller..?

       Allt hon förespråkar åt andra gäller tydligen inte henne själv. Det här med ämnesomsättningen kommer hon att skylla på länge. Att kroppen inte svarade pga utmattning körde hon ju med i flera år. Hennes mässande om kalorier in, kalorier ut, verkar inte funka.

  Väntar med spänning på när My ska berätta att hon valt att släppa gympasalen i Vaaasastan och komma med en passande förklaring.

   Hon letar ju större i Täby
   Men förstår inte vem som skulle vilja ha hjälp av henne. Hon har ju noll balans eller kontroll på sitt eget liv

    Tror det är en dimridå för att den andra är såld.

   Har hon inte sett en tom lokal i närheten dit hon flyttar. Hon undrade vem som ägde den.

   Hon håller ju redan på med att bortförklara det genom att låtsas som att hon letar en större lokal i Täby och ska öppna träningslokal där istället. Det är nog bara en manöver typ. Hon är för rolig när hon skriver om sina ”alla” klienter och ska få det att låta som att hon har många klienter och har klienter i sin studio på förmiddagarna haha. Det har varit ett fåtal och är inte många.

    Och varför frågar hon inte sina klienter direkt?

     Spel för galleriet.

      Ska bli intressant att se om nån följer med till Åre.

     Ja kan man undra men det är dimridåer typ. Instabilden hon lagt upp idag där hon låtsas vara i sin studio och ska ha pt-klienter är inte tagen idag utan vid samma tillfälle som den bild som är upplagt 8 september. Hon har inga klienter.

      Dimridåer ja. Min hypotes är att hon tillvarje pris försöker opprätthålla sina låtsaskarriärer m hjälp av intäkter från soc media. Studio o klienter är bara tomma skal och ngn slags rekvisita för framgång. Om hon har ngn enstaka klient, så lär det knappast räcka för att dra runt den här cirkusen.
      Tror hon genomgår ngn slags lyxfällansanering, men inte vill tappa masken.

   Gympasal 😅👍

  ”Tack för tips!” står det men alltså va? Vem tipsar ens om sånt här?! Är det inte bara totalt ointressant?

   Håller med!

  När är nästa ÖS?

   Imorgon klockan 20.

    Tack snälla!

  Förvånad över att det fortfarande finns människor som inte använder Adblocker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *