Kommande boksläpp

Förresten, det finns 100 platser till mitt bokevent som är den 9 november. Boken kommer ut dagen efter i butik så alla har tillgång till den ett dygn innan. För att komma på eventet klickar du här! Det är först till kvarn som gäller och ni får informationen innan alla på instagram. Bloggen går alltid först :- ) Kram! // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrips bok, som varit allt ifrån en självbiografi till en autofiktion, släpps den 10 november, men är man topp tunnor nyfiken på den så kan man alltid boka in sig på Isabellas bokevent. 
På så vis kan man lägga vantarna på ett exemplar hela 24 timmar före alla andra, och har man turen att bli en av dessa 100 personer så får man även frukost på köpet. 🙂

Mina dagar just nu är kaotiska av intervjuer och inspelningar. Jag dras från att spela Alexa till att prata om att hon absolut inte är jag, förvirrande, haha. Men jag mår bra och jag ser verkligen ljuset. Snart är det lansering och ”wrap” med inspelningarna. Jag ska bara ta mig genom en ”swingersfest-inspelning” och lite annat först, hehe. // Margaux Dietz

Dagens efter att Isabella Löwengrips bok släpps så är det dags för Margaux Dietz och hennes erotiska novell som delar namn med bokens huvudrollsinnehavare – Alexa.
För den som missat det så håller Margaux Dietz även på att spela in sin bok som en typ av ”radioteater” eller poddbok, exklusivt för Spotify. 

Vad finns det fler för böcker med influencer-koppling som ska släppas eller som nyss har släppts?
Pascal Engman har släppt en ny bok ” Kokain” som jag tänkte sätta tänderna i så snart jag är klar med min nuvarande. Han är den enda jag kan komma på i skrivande stund, så han får det bli.
Fyll gärna på i kommentarerna så uppdaterar jag listan. 🙂

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Isabella”… vilken fantasifull titel.

   Passar väl ganska bra då det är en självbiografi och handlar om henne. Boken ”Alexa” ska väl släppas om några dagar eller ska den släppas dagen efter ”Isabella” nu? Märkligt men finns nog en tanke bakom det isåfall, för att flytta fokus från den typ.

    Nä alla är inte lika konspiratoriskt lagda som du. Om Alexa släpps ett par dagar efter Isabella så är det nog bara för att det blev så ska du se.

     Ett par dagar efter? Dagen efter står det i inlägget? Det är väl helt ärligt lite märkligt att den nu ska släppas dagen efter, om det nu är så, när det hela tiden annonserats ut att den ska släppas i oktober, tycker du inte.

      Ligger dom på samma förlag?

      Den har ju redan skickats ut till influencers och enligt boksajter så ska den skickas ut inom några dagar så kanske står det fel i i nlägget här.

       ”Alexa” släpps i oktober, tror den elfte oktober. ”Isabella” är och har hela tiden varit en självbiografi.

        Hon var kallar den för ”autofiktion” också. Vilket nog mest är för att hon ska komma undan en förtalsanmälan.

         Ja det har jag också läst. Men nu är det en biografi alltså?

          Men snälla, det har varit en biografi HELA tiden, något annat har de inte sagt mer än vid något tillfälle att den skrivs skönlitterärt och autofiktivt vilket är vanligt med självbiografier.

  Nånting med Isabella som slår mig, hon har varit så länge i den här branschen och ändå finns det ingen som ser så otrolig stel och obekväm ut som hon. Hennes ”gå förbi kameran” stories är så fruktansvärt dåliga, förstår inte varför hon fortsätter. Hon verkar dock ha blivit bättre på att få med gåendet på en gång, förut fick hon alltid med vätan på att den som filmar säger gå 😅

   Obekväm tycker jag väl inte hon ser ut. Tycker det är bra att hon inte härmar efter alla andra influencers som ska vara coola, halvnakna och poserar allvarligt med förförisk sänkt blick och halvöppen mun. Isabella ler istället och det är härligt att se tycker jag som omväxling. Hellre att någon går och ler än ”porrar” sig.

    Hon ser väldigt stel och stirrig ut.

    Nej, hon ser stel ut, som att varje rörelse är inövad. Till och med hennes bilder är stela, framför allt hur vad hon gör med händerna. Man ser hur hon bockar av sina poser/rörelser frön någon checklista.

   Tycker att det är
   mest konstigt hur stela Isabella och Paul är mot varandra i hennes stories. Försöker vara roliga men det låter som en 90 åring drar ett skämt. Konstigt att ha noll kemi med någon man säger att man älskar och bor med.

    De två, är två vänner som bor tillsammans

   Håller med. Kan inte låta bli att kolla hennes stories men utbrister ”steeeeeelt” i princip varje gång. Så hemskt (och kul) att titta på.

  Är Pascal Engman influencer..? Fattar inte 🙇🏼‍♀️

   Han är kompis med Margauxs pojkvän, därmed influencerkopplingen. Antar jag det syftas på.

    Aha. Lite långsökt.

  Bianca Kronlöfs bok ser jag fram emot att läsa.

   Samma här. Känns lite mer relevant än att läsa om Isabellas liv eller lyssna på margauxs förspel. Men vi är alla olika och tur är väl det.

    Jag har upptäkt något så häftigt med böcker, man behöver inte välja, man kan läsa alla 😉

   Ja verkligen, nog årets boksläpp, Biancas alltså

   Hennes bok finns väl redan utgiven. Hon är såå bra i serien Deg på svt, så sååå bra serie!

   Har köpt den till min kille (som också ville ha den).

  Kommer inte läsa nån av dom.

   Absolut inte margax iallafall, fyfan 😅
   Isabellas hade varit lite intressant bara för att hon är som hon är, men vill inte köpa den, väntar på recension här på bloggen som jag tror kommer komma 😋

    Läser hellre en självbiografi än en påhittad erotisk roman.

     Så hellre ”Isabella” än ”Alexa” alltså. Kommer nog köpa IL s bok, nyfiken på att läsa den faktiskt.

      Klart du ska läsa den, S.

     Isabellas självbiografi är lika påhittad…

  Är M’s bok en novell och inte en roman??

   M:s bok på svenska.

  Cancan, det är bättre att du använder ögonen än tänderna när du tar itu med Isabellas bok. Papper är så hårdsmält…

  Jag vill veta vad Isabella tittar på, inte tittar hon in i kameran i alla fall, och det stör mig🙈

   Var tanken med bilden att hon skulle titta in i kameran?

    Vet inte men det stör mig att hon inte gör det, känns iaf inte som att hon tittar på läsaren så tycker inte att boken ser inbjudande ut.

     Enligt mina ögon så tittar hon in i kameran iofs men vad spelar det för roll. Du verkar leta fel anonym men fråga Isabella varför hon inte tittar in i kameran då, om det nu är så att hon inte gör det, fast jag tycker det ser ut som att hon tittar i kameran.

      Nej jag letar inte fel, ärligt talat bryr jag mig inte om Isabella, följer inte henne, har inga åsikter om henne heller. Det var det första jag la märke till bara, för i mina ögon tittar hon inte rakt fram och jag tycker det hade varit snyggare om det var tydligt att hon gjorde det. Jag hade reagerat precis likadant om det så var kungen eller någon annan på bilden.

   ”titta på pippin, Bella”

  Vart är ni nånstans bokklubben? Vem köper och kör högläsning via teams? 🙌🏻

   Du som är ny på jobbet kanske kör inköp och högläsning?

  Snark. Kommer inte läsa någon av böckerna. Isabellas bok förstår jag inte att någon kan tycka vara intressant nu ett par år efter att hon blev totalt inaktuell.

   Blev hon inaktuell för att hon inte längre har anställda och inte äger ett skönhetsföretag menar du? Hon är ju lika mycket bloggare/influencer nu som innan, och med tanke på hur omskriven hon varit, och är, och hur det skvallras om henne så borde boken vara intressant.

    Vad är hon aktuell med?
    Utöver hennes privatliv då alltså, och det är ju inte speciellt ”aktuellt”, ett privatliv kan vi alla stoltsera med.

     Ja nu är hon ju aktuell med en bok. Vad var hon aktuell med innan menar du då som hon inte är aktuell med nu? Var hon aktuell för att hon ägde ett visst bolag och hade anställda eller vadå?

      Jo boken vet jag om, den är rätt uppenbar då inlägget handlar om den, men vad anser du hon är aktuell med annars undrade jag.

       Har iofs inte påstått att hon är aktuell utan undrar mest vad ni menar med att hon är inaktuell nu, är det för att hon inte driver ett skönhetsbolag för hon driver ju en blogg nu som innan så vad är skillnaden?

    Isabella har inte varit aktuell sen Molimenti kom in i spelet (2019).

     Men jag kan ha fel. Om Isabella är aktuell så kommer det synas på topplistorna efter boksläppet.

      Så om någon ställer upp i mello så är den personen inte aktuell om den inte vinner eller kommer topp tio? Låter som det enligt din logik Lisa. Varför skrivs det så myckte om Isabella här om hon nu är så inaktuell och ointressant?

       Ja, finns rätt många inaktuella artister där karriären liksom inte tog fart när de kom långt ner i startfältet på mello

        Fast de var ju aktuella då genom att vara med i mello oavsett om de kom sist eller vinner, eller hur? Nu resonerar du ganska konstigt, uppenbart att du ogillar IL och liksom vill förminska henne. IL är aktuell med en bok nu iaf vare sig du vill det eller inte. Hennes blogg är ”aktuell” också precis som tidigare.

        Finns för övrigt artister som kommit sist i mello som är aktuella i nuläget tex Magnus Uggla och Niclas Strömstedt.

         Magnus Uggla<3

         Absolut, det har du rätt i, men det förändrar inte mitt konstaterande 😉

    Hon blev inaktuell när det visade sig att hon fejkade det mesta, ett luftslott som kraschade.

  Hon har ju redan informerat att det inte är en självbiografi. Varför är man intresserad av att läsa en fictionversion av hennes liv? Det är ju exakt vad läsarna fått till sig under flera år. Gratis.

   Du har fel A. Hon har INTE informerat att det inte är en självbiografi, hon har informerat ett antal gånger att det ÄR en självbiografi däremot, och en självbiografi kan skrivas i romanform och autofiktivt och det betyder inte att boken är fiction dvs inte hitteå alltså utan en verklighetsberättelse dvs en självbiografi.

    Fast jag har uppfattat det som att en autofiktion är just att man blandar fakta och fiktion för att få en mer ”romankänsla” över boken. Så autofiktion kommer ju innehålla delar som är fiktiva, eller typ ”baserade på en sann historia”. En snabb googling gav iallafall Strindbergs ”Tjänstekvinnans son” som exempel på en autofiktion. En självbiografi är ju oftast skriven mer som en faktabok och inte som en romanberättelse. (Med viss reservation för att jag fått det hela om bakfoten)

    Amanda, jag har svårt att läsa dina kommentarer utan att bli andfådd!

  Bella,Bella….Vem vill ens läsa en bok som varken är en roman el en sann biografi utan en sagoberättelse som kan innehålla procentuellt hur mycket ljug och hittepå som helst skrivet som om det vore sant.

   Men det är ju Bella i ett nötskal! 😅

   men alla här inne typ

  Varför använder Isabella och Margaux samma font på sina titlar? Stör mig orimligt mycket på det

   Titta igen. Inte samma font.

  Jag tycker Camilla ska kopiera en sida från boken per dag, så att vi sedan kan ha en gruppdiskussion om inhållet. Jag menar Flashback i all ” ära”, men inga är lika insatta i Bellas förehavanden som vi här på Bloggbevakning! 😎

  Sofia Wood släpper ny kokbok om pasta om det räknas 🤤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *