Expose your body count

Paow har publicerat videos på TikTok som hon kallar”Expose my body count del 1 och 2″ som innehåller bilder på hennes tidigare sexpartners. 
Om det är alla sexpartners eller bara de som är något så när kända och/eller offentliga personer vet jag inte, men det här verkar alltså vara en trend.
Jag resonerar så här – så länge en person inte gör någonting mot sin vilja och inte heller utsätter någon annan för det, så får man ligga med precis hur många eller få personer som man själv behagar.

Jag undrar mest över det här att använda det för att skapa content.
De flesta restriktioner är ju över nu, så man behöver inte längre trolla med knäna för att få ihop saker att posta på sociala medier. 😉
Är folk så pass intresserade av att veta vilka kändisar som folk haft sex med, att det motiverar sådana här videos?
Jag tycker mest det känns som ett sunkigt avsnitt av Vänner där Joey imponerar med mängden sexpartners, dekorerat med Barney Stinsons ”play book” från How I met your mother” – och då ska vi ändå komma ihåg att jag ÄLSKAR Vänner.

 Är ni ungefär lika ointresserad av detta som vad jag är, eller sitter ni redan och väntar på nästa body count-video från en influencer?

Tack för tips!

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte konstigt att Jasse inte orkade va hennes kompis hahaha

   Skulle inte förvåna mig om Paow låg med Adrian för att Jasse dissat paow. Eller för att Jasse tagit sig längre ur 14-stadiet än Paow lyckats.
   Känns som ngt Paow skulle tycka var lite roligt, att förstöra för andra som tagit sig förbi henne/inte behöver henne/inte vill vara med henne.

  Pinsamt 🤦‍♀️

   Hon är verkligen fortfarande mentalt en fjortis….

    Frågan är hur många av dessa män vill erkänna att de varit med Paow?

     0

    Ingen normal fjortis skulle göra så här.

    Och så skrev hon nåt att hon ville ha barn nu. Hemska tanke..

   Hennes självskadebeteende fortsätter… 😢

  Lite lätt förnedrande för hennes nuvarande partner (så skulle jag åtminstone känna).

  Eller så ärsnart även han en bild i hennes body-count.

   Ja han var ju där på slutet

    Orkade faktiskt inte titta färdigt

   Hade inte velat att min partner la ut sånt här. Men då kanske jag bara anses för svartsjuk, who knows? 🤷🏻‍♀️ Många av dessa killar har tydligt gått vidare från Paow, är gifta, pappor mm. hon anser dessutom att hon har hittat ”the one”, varför ska man då fläka ut en lista med massor E-kändisar som man legat med?

    Tror det är för att hålla sig relevant och starta en diskussion

   Jag han uppfatta PH-Eric, PH-Mattias, Hovet-Dante, massvis med väldigt tatuerade män och sen Måns Zelmerlöv. Och så hennes nuvarande kille sist på slutet.

   Bara en fråga; är det lagligt att hänga ut vilka man legat med eller kan det räknas som förtal? Jag hade blivit tokig om nån kille jag legat med gjorde en sån här video med mig i..

  Vem är killen vid 00:15 som gör 🤘? Känner sååå igen men kommer inte på namnet. Eller så är han bara väldigt lik någon.

   Malte från PH

    Hmm.. då är han nog bara lik någon för det var ingen jag visste.

     Ah sorry, fanns två som gjorde tecknet runt 15 sek. Han den andra av dom?

      Adam Linard, också varit med i PH

       Aaah okej. Det var han jag tänkte på ja. Tack!

  Gäsp! Nästa inlägg tack.

  Såg jag Måns Z?!

   Yes

   Skulle inte förvåna mig.

    Haha ”han skulle nog hälsa på henne om de sågs igen”
    Djupt.

   Är du förvånad? Han är allmänt känd att ligga med allt och alla i Stockholm. Helst unga tjejer också. Bara jag känner två som han skickat d*ickpics till.. 😖 Han har ett rykte att vara sexmissbrukare av en anledning. Vet ej om han har bekräftat det dock.

    Tror att det bekräftades efter hans relation med Azra. De gjorde slut eftersom han hade något missbruk av sexuell karaktär och han därför inte kunde vara trogen?

    (Detta är jag nästan helt säker på att ha läst offentligt).

    Han har väl pratat ut om det och har t om en låt om det.

    Även nu när han är gift?

    Han låg runt redan som ung när han bodde i Lund!

     Inte särskilt unikt… Liggstaden nr 1

      Ah man har väl legat i Lund. 😉

    Han har iaf pratat om hans ständiga otrohet. Varit otrogen gentemot alla partners (bortsett från den han har idag?)

    Nu är ju inte Paow så mycket yngre än Måns.

  Hade du frågat mitt ca 14 åriga jag om det var intressant hade svaret blivit ja. Mitt 30+ jag är totalt ointresserad. Men precis som vi slukade allt om sex i frida och liknande tidningar och fann intresse i det så antar jag att yngre finner intresse i sex och vem som legat med vem i dag och deras kanaler för det blir influencers.
  Sen tycker jag personligen att tjejer som Paow är sjukt olämpliga att följa för folk under 18, men gissar att mina föräldrar kände samma sak när man själv följde allt Paris Hilton och ligan gjorde.

  Trooor inte att någon av mina tidigare sängkamrater vill bli ”uthängda”, så den här trenden hoppar jag över.
  Och det är inte alla ligg man är så särskilt stolt över heller för den delen….

   Samtidigt tänker jag – hur många bryr sig om en vanlig tjej/killes ligg? 😂 Det är ju ändå liiiiite intressant när det kommer till kändisarna. Fast inte så pass att jag bryr mig, men ändå liiiite spännande haha

   Tror knappast det är lagligt, låter som eventuellt sexuellt trakasseri. Och om unga härmar henne så blir det ju problem.

  Hmm, jag tror inte ens jag minns alla jag har legat med? 😅 De är runt 30, men har hänt under 15 år.

   Nej jag skulle inte heller kunna räkna upp namn på alla jag legat med. Vissa hände för så länge sedan att jag nog skulle missa att ens räkna med dom alls.

    Ja alltså, jag tycker att många gör en stor deal av de man legat med. Som att en stor body count är dåligt. Många av de som jag har legat med träffade jag för längesen och hade ingen kontakt med efter det, så det är inga människor jag reflekterar över eller ens minns namnet på.

     Gud vad jag tyckte det var skönt att läsa det. Jag kan ibland känna att alla verkar ha så låga nummer och minnas exakt och att jag själv är lite Ush för att jag liksom inte hållit koll exakt. Hade man frågat om en lista från de senaste 5 åren hade jag liksom mints, men inte från länge sedan ..

  Men gud så pinsamt… 🙈
  Hoppas den ”trenden” dör ut snabbt.

   Om man lägger ut sånt här, visar det väl mer än något annat vilka som är idioter.

  Usch vilket beteende! Lika lite som tjejer ska objektifieras ska killar behöva bli det.

  Moa Mattson fanns med bland bilderna? Hon har alltså haft sex med Paow?

  Jag tänkte mest på att tjejer fanns med bland bilderna? Exempelvis Moa Mattson? Är hon ens okej med att Paow outade hennes sexualitet sådär?? (Har egentligen ingen koll alls på Moa, så vet inte om hon har kommit ut som lesbisk / bi)

   Man kan ha sex utan att vara bi/homosexuell 😄

    Hur då? Man måste väl ändå vara kåt för att ha sex och hur blir man det av någon av samma kön om man är hetero? Inser att jag låter som en typ 12 åring men undrar genuint haha

     Sexualitet är inte synonymt med sex.

     Experimenterar. Bara för man blir kåt en fyllekväll (eller vanlig kväll) betyder det inte att man är bi/homosexuell. Spännande, nyfiket.

     Hur? Glidmedel, fingrar, tunga – ingen aning men vet måååånga som experimenterat med andra tjejer på fyllan. Men bara för man har sex med ”nån” (oavsett kön) betyder det ju inte att man vill gifta sig och leva livet med personen eller utifrån det könet. Man vill bara ha det lite skönt och testa nytt 😅

     Eller så är hon bi/homosexuell men absolut ingen har med det att göra 🙂

     Jag har fan vaknat upp dagen efter och inte alls varit sugen på den som låg bredvid mig i sängen från gårdagen. Så nog kan man ha sex fast man inte attraheras av den 24/7.

   Alla killar hon outar som hetero (alternativt bi?) då? :/

    Men lägg av.

  Haha alltså skulle aldrig nånsin outa nån såhär 😂

  Meeeen har en lista. Det började som en rolig grej, en kompis hade en lång lista som hon kallade ”Lilla listan”. Och jag hade typ legat med två tror jag, så döpte min till ”Största listan”. Därefter har jag typ fyllt på med smeknamn (så jag vet vem) och rankat 😂 Inte vad som va dålig eller så, utan vad jag gillade. Ändå kul att gå tillbaka och läsa 😂 Men det är ju typ bara jag som tycker det, vem fan skulle tycka min ligglista va rolig att ta del av liksom 😅 Irrelevant för precis alla utom mig själv. Kanske nån kompis ibland haha

  Mvh 32-åring som fortfarande tycker det är lite roligt, men håller det högst privat 😂

   ”Eller kanske någon kompis ibland….”

    Ja, pratar du aldrig om dina ligg med dina kompisar? Om inte – nä, inget fel med det 😄 Om du gör det – heller inget fel 😉

  Moa Mattson?

  Jag skulle nog tycka det var intressant att slå lite i ett register över vilka samtliga människor hade legat med. Framförallt borde det väl lite spännande att samköra ena bekantskapskrets med världens alla kändisar. Eller för den delen samköra bekantskapskretsen med sig själv och se vilka träffar man fick! Sortera sedan på ”mest otippad, fallande ordning” så skulle jag lätt kika igenom idag topp 10!

  Men jag är inte så intresserad av alla Paow legat med, det kan jag inte påstå. Varken mer intressant eller ointressant är något annat hon gör.

  Classy!

   Med risk för att vara en riktig party pooper, men jag undrar vad Integritetskyddsmyndigheten tycker om detta? Bilder på personer är att betrakta som en personuppgifter. 🤔

    Nu hamnade min kommentar fel. Sorry!

  SUNKIGT! Är bara förnamnet

  Säg som det är, bara sjukt ju. Måste ju va nåt fel i hjärnan om man gör så när man har partner.
  Suck paow alltså, så tragiskt. Såg en gammal bild på henne, så söt. Och nu har hon pajjat sitt egna unikum för att bli en opererad i mängden…

  Alltså ändå något med Paow som gör att jag inte kan annat än gilla henne. Ok, hon är ju lite out there men hon går sin egna väg 100%, verkar bry sig minimalt om status (ex. att hennes snubbe är riktig riking) och vad folk tycker om henne. Så anti-jante man kan bli. Och så bjuder hon ju verkligen på sig själv!

   Omogen med andra ord. Att bara ”köra sitt race” brukat sällan leda till gott

   Bry sig minimalt om status? Hon skryter ju i sina stories om sina Prada inköp typ varje dag? Sjukt barnsligt och extremt statusfixerat tycker jag.

    Eh ja? Och tjat om ”sosse” hit och dit fast hon är värsta wt. Hon är väl nyrik-wannabe om något?! 😅

    Hur tjänar hon ens pengar numera? Hoppas innerligt – för hennes partners skull – ej att hon fortsatt hålla på med Only Fans efter att hon hittat ”the one”?!

    Verkligen! Det är så sjukt pinsamt!
    Hon har ju liksom inget mer att komma med än att tjafsa med andra eller visa operationer eller vad hon köpt. Och hon kan inte bara visa ”kolla de här brillorna/skorna/etc som är så sjukt snygga” utan måste försöka visa sig värd Alexs värld känns det som. Hon passar ju inte riktigt in bland folk som inte är nyrika eller wt.
    Fattar att det måste vara jobbigt för henne att inte kunna ngt, inte ha åstadkommit något etc.
    Klart det blir svårare att umgås med folk som inte tillhör doku-folk om hon ska försöka umgås med folk med lite normal bildning.

  Men varför gör man sånt här?

  Någon som känner igen någon av dessa som är med?

   Martin Faltin (Göteborgs största wannabe) var med såg jag hhahahah

  Jag har bara ett ord i huvudet om henne när jag ser det här.

   Trasig?

    Hade det varit ett sådant snällt ord hade jag skrivit det. Ordet jag tänker på skriver jag inte ut här men du kan nog gissa om du drar åt skruvarna lite.

    Du glömde ett h i mitten

  Jag skippar den här trenden då det bara skulle bli två på listan, dels släktingen som under 8 års tid utsatte mig för sexuella övergrepp och sen min man. Inte så imponerande för en 41 åring 😉

   Nej nej nej. Släktingen som förgrep sig på dig – det va inte sex. Det va övergrepp. Det är stor skillnad ❤️

    OCH! Antalet sexpartners har inget med att vara mer eller mindre imponerande 😃 Isf tycker jag att det är mer imponerande att bara ha EN på din ”ligglista” 😍

   Usch fy fan för din släkting. Hoppas den jäveln får brinna i helvetet och att du är okej! ❤️

  Otroligt ointressant. Hade inte velat vara med i en sådan video, offentlig eller ej, hade anmält tills skiten togs bort. Alla vill inte att andra ska veta detaljer om ens sexliv…

  Är det här ens OK med tanke på GDPR? (Sorry för party pooper-tendenser)

   Ja, här avslöjas inga kontaktuppgifter eller liknade så finns inget som är tillstymmelse till brott mot gdpr.

   Det närmaste är väl förtal, men även det är rätt långsökt

    Säker? Jag har fått lära mig att en bild klassas som personuppgift?

    Nja. Inte riktigt så. Grejen är att GDPR skyddar persondata som kan kopplas till en fysisk person. Problemet är dock att detta sker av Paulina i egenskap av privatperson och inte som ett företag, vilket faller utanför scope av GDPR.

  Dålig stil Paow. Vad vill hon visa med det här?

   Vilka hon har legat med såklart.

  Jag är 32 och min body count är 2. Mitt ex och min man.

  Raffigt. Vågat. Frisläppt

   Inget fel med det, heller inte fel med antalet som paow legat med. Problemet är att hon outar det som att det vore häftigt?

  Förstår inte vuxna människor som är intresserade av andras ”nummer” alltså. Kanske för att jag själv känner mig lite trist då jag kan räkna dem på en hand och man förväntas vara uppe i 30+ annars är man pryd.

   Förväntas? Vem förväntar det av dig?
   Du behöver inte prata om hur många du haft sex med, så ingen kommer ändå veta.
   Trist? Nej!

   Andras sex, kan det bli mer ointressant?
   Sex är bara kul för den som är involverad själv så att säga. Andras är ju i bästa fall ointressant, i värsta fall pinsamt eller äckligt att behöva få information om.

  Intressantare är kanske hur många ligg som var ett resultat av alkohol då unga verkar se det som en ingredient för att umgås.

  Hade aldrig kunnat vara med någon som legat med Paow🤢

   Det hade jag. Måns är mitt frikort!

    Va?! Han är så sjukt osexig i mina ögon. Känns klämkäckt ogenuin och har ett stort tomt hål som måste fyllas med oceaner av bekräftelse. Så ohett som det går!

     Och? Han är snygg och säkert ett bra ligg! Tur att vi är olika, jag förstår t ex inte vad folk ser i många andra ”snygga” karlar 😃

  Jag tyckte att det var jätteroligt! Heja Paow! Ligg mer! ♥️

   Handlar ju inte om det. Jag är för att ligga med hur många eller hur få du än vill, 2 eller 200. Men att lägga ut det såhär? Kom igen.

    Nej men helt ärligt så förstår jag inte problemet? Det är underhållande. Hon bjuder på det?

    Väldigt mycket mer än vad man kan säga om folk i det här frigida kommentarsfältet som behöver påpeka att de minsann bara legat med två.

     Jag hade blivit jävligt förbannad om nån hade lagt ut en film på att de legat med mig. Inte ett dugg underhållade.

  Har hon inte legat med Avicii? Han var inte med väl? Kommer det en del tre kankse

   Han är med sista bilden

  Är detta intressant? För vem?

   Faktiskt ingen alls.

   Kanske för att göra hennes pojkvän svartsjuk?

  Hela tjejen är ju trasig. Hon mår inte bra. Varför ge henne uppmärksamhet?

  Men herregud😂 Alltså jag bryr mig inte om hur många hon legat med eller tycker det är konstigt eller fel något sätt (har själv legat med…många genom åren) men att göra en LISTA med BILDER och lägga ut? Är hon 14 eller?

  Den när man inser att man är bukis med Paow… Ouch 🙄🥴

  Moa Matsson är med för att hon o paow hade en trekant med en känd dj (antar Avicii?)

   hur vet du??

  Herregud vad pinsamt. För killarna alltså.

  Och jag är 30 och har bara legat med 1 person, min man som jag varit tillsammans med i 15 år😅

   Vad skönt det måste vara. Jag hade legat med rätt många innan jag mötte min sambo för 20 år sedan. Och jag har tänkt så många gånger att jag ångrar de flesta av dom. Hade hellre bara varit med min sambo, eller iallafall 2-3 stycken.

  Vem är den allra sista? Den efter snubben hon är ihop med nu?

   Är så rädd att nån ska skriva Aivicii 😅

    Oj jävlar vad många i. Jag kan bättre!!

  Kul att en av dem på bild är Strongers grundare! Jobbar hårt med influencer marketing 😎

  Det är som om att alla Sveriges oskulder hänger i det här kommentarsfältet.

  Var Hugo rosas med?

  Helt ointressant att veta hur många/vem nån legat med….

  Var va lil pump?

  Alla var ju inte med, saknade Hugo Rosas, nemo heden, jockiboii, hennes ex Mattias…

   Mattias syntes på 0:17, men vem vet, det kanske kommer en del 4 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *