Gå en pinterest-kurs

Måndagens fråga: Jag har en fråga till dig! Jag har fått ett erbjudande att gå en Pinterest-kurs på tre månader jag använder appen för eget bruk men har ingen aning om hur man lägger upp/använder.
Använder du Pinterest? Vad tittar du på, på Pinterest?
Svara gärna i kommentarsfältet alternativt tryck på hjärtat om svaret är ja så att jag får en uppskattning till om det är värt att hoppa på utbildningen eller inte
♥️. // Paula Rosas

Paula Rosas gör en liten mikroundersökning på sin blogg vad gäller läsarna och plattformen Pinterest.
Hon har fått ett erbjudande att gå en Pinterestkurs på tre månader för att bli bättre på att använda den. TRE MÅNADER?
Först tänkte jag att hon blivit erbjuden en kursplats I tre månader, eller att den är tänkt att dra igång OM tre månader, men icke.
Det verkar med andra ord som att det är själva kursen som är tre månader lång, men vad innebär det egentligen? Hur långt är ett snöre?
Är det ”lektion” en dag i veckan, eller kanske fem dagar i veckan?
Hade man kunnat komprimera ihop hela kursen till en enda vecka om man lagt alla lektioner ”back to back”?

Tre månader låter annars som väldigt länge för att lära sig Pinterest.
Man kan ta körkort med hjälp av en intensivkurs på så lite som några få veckor, men för att lära sig Pinterest så krävs det en tre månaderskurs?
Jag är ingen savant när det kommer till just den plattformen, men jag har svårt att se någon som Paula, som redan arbetar aktivt med sociala medier varje dag, skulle behöva tre månader för att bli en kompetent ”pinterestare”.
Jag gjorde en snabb sökning på kurser i Pinterest och HÄR hittade jag en som man klarar av på en enda dag.
HÄR finns en annan som skräddarsys för beställaren specifikt, vilket nog gör att kurslängden kan variera.

Det finns kurser för nästan alla plattformar på sociala medier. 
När jag ändå var inne och kikade på det här företagets Pinteretskurs så klickade jag vidare för att se vad de mer kunde erbjuda, och det var en hel del.


Om något, så borde jag kanska ta en kurs i videoredigering, eller vad tror ni?
🙂

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle tro att Salgado använder det stora antalet kurser som ett sätt att få kontakt med företag, och sedan sälja in andra tjänster. Inga priser någonstans …

   Brukar det ens vara priser på kurser riktade mot företag? Är väl oftast offert på sådana saker.

    Ja det brukar ens vara priser med även när man riktar sig mot företag. Nej det är oftast inte offert såvida man inte är väldigt många deltagare eller vill skräddarsy en utbildning.

    /får minst 70 (j-a) erbjudanden i månaden, alla med pris.

   Det beror väl på hur många som deltar, vilket format det är på utbildningen mm.

  Man kan verkligen tjäna pengar på vad som helst så länge man marknadsför det i ”rätt” kanaler 😂

  Vilken fantasivärld vissa lever i

  Gotta love din självinsikt iaf 🙂

  Nej tack! 😂

  Har märkt att många influensers har börjat köra med den här typen av frågor, och uppmanar läsarna att kommentera under bilden, eller lajka. Såg en annan idag som ville ha boktips, och uppmanade efter nån timme följarna att inte skicka tips i DM utan tipsa i kommentar under bilden. Känns som det bara är ett sätt att få upp antalet kommentarer (och därmed engagemang).

   Japp såg Ditte Svanfeldts inlägg..

  Det borde väl ändå röra sig om tre månader pga att man ska göra lite i taget så det är vid sidan av sitt vanliga jobb? Alternativt att kursen är öppen i 3 månader och du har den tiden på dig att slutföra den.
  Låter konstigt annars måste jag säga!
  Pinterest är faktiskt inte så lätt som det verkar om man vill tjäna pengar. Använde den enbart för inspiration och moodboards tidigare och trodde det var allt man gjorde. Fick sedan ta en Pinterest kurs i jobbet och insåg att det var väldigt mycket mer än så.

   Vadå, som exempel? 😊

   Ja jag tror knappast att det är tre månaders heltidsstudier.

  Inget med inlägget att göra. Men jag undrar vad foki gör ?? Jobbar hon och isf med vad ? Bloggen och instagram verkar hon ha lämnat bakom sig

   Det har jag också undrat över.

   Hade hon inte hårprodukter som hon lanserade?

    Jaaa, vad hände med dom egentligen?

  Kom å köp konserverad gröt, som pappa säger☺

   Nu har jag den dängan huvudet. Tack! 😉

  Det är Pinterest som betalar influencers för att lära sig skapa content i deras nya tjänst idea pins (som ska konkurrera med instagrams Reels nu när instagram börjat med spara-funktionen, som konkurrerar med Pinterest). Kallas officiellt kurs men normalt brukar man ju betala för att gå kurser, inte få betalt. Testa att skrapa lite på det så ska du säkert se.

   Precis, det är en reklambyrå som samarbetar med Influencers om att bygga sina egna plattformar på Pinterest, de har en del nya funktioner osv.

  Helt off topic men tycker ni det är okej att er sambo spanar in tjejer? Alltså inte en liten snabb blick på stan utan smyg glor. Och inte någon random person på stan utan två olika tjejer i vår bekantskapskrets.

   Nej.

    Vad ska jag göra?
    Första gången det hände blev jag sur och tänkt att jag kanske skulle få en vettig förklaring. Men han sa bara ” Det gör jag inte alls”. Jag är ju inte dum. Jag ser ju det när han tror att jag inte ser.

     Antingen tar du upp det som en riktig grej och förklarar att du tycker det är jobbigt, eller så låter du det passera. Jag skulle aldrig acceptera otrohet men är lite svårt att förbjuda ens partner att liksom…. Titta?
     Jag spanar också in folk, både tjejer och killar. Kan handla om vad som helst, att personen är snygg, att den har fina kläder, fin frisyr, utstrålning, är vacker… vad som helst 🙂 jag och min kille kan ibland säga till varandra typ ”men GUD vilken hunk?!” Eller ”vad vacker hon var”. 😅

      Jag har ju gjort de en gång.

      Ja självklart får man göra så. Men det jag strör mig på är att det är just dessa två bekanta. Skulle du tycka att det är okej?

     Jag hade blivit både ledsen och orolig i den situationen, om vi pratar om att det händer upprepade gånger i smyg. Jag tänker att ni snarare kanske behöver prata om vad det innebär att han gör så än bestämma att han ”inte får titta”. Alltså vad handlar det om? Är han intresserad av henne? Har han känslor?

     Förtydliga att det inte handlar om att han inte får tycka att andra är snygga eller om kontroll, utan om att du genuint blir orolig för att du uppfattar det som ett intresse för en annan person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *