Med eller mothåll?

Frågan är om människor som Erica Lindberg skulle överleva utan nyfikna frågor från människor som vill veta mer om hennes post-Paradise Hotel-relation med Patrik Ekblom. 
Jag tror hon behöver den typen av uppmärksamhet lika mycket som hon behöver syre.
Att inte få några frågor om sin relation, som jag skulle säga är det absolut mest intressanta vad gäller henne, skulle vara dödsstöten för henne som influencer.
Att ingen bryr sig, det är ett straff värre än döden för människor som hon och Patrik.

När jag hör hennes namn tänker jag på två saker:
Hur hon slogs och kastade drinkar i Paradise Hotel, och att hon blev tillsammans med en av killarna hon träffade där.
Och…förlåt, det var tre saker…att hon trodde att det räknades som att ”designa” produkter genom att peka på olika färgval. 

Så väg dina ord med guldvåg, Erica. 
Rätt vad det är så är det ingen som längre bryr sig om dina eventuella relationer, och vad ska du göra då?

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillade Erica i ph. Skönt med en tjej som inte tar skit av andra. Hon spelade bara så som killarna alltid gjort.

  Men det är jag nog ensam om att tycka här.

   Me 2! Och jag tyckte hon verkade ganska analytisk och smart.

   Hon var sig själv kändes det som i alla fall.

   Patrik han gillade jag verkligen… tills han visade sina riktiga färger när han bytte bort Diana 😮 Snacka om att man känner sig så lurad.

    Verkar smart? Hon blev ju blåst på pengarna och ogillad av exakt alla där inne så skulle inte säga att hon va särskilt smart! Patrik passar inte som Influencer så förstår inte vad de gör ihop, så olika

    Men herregud, du kan inte döma ut en persons karaktär baserat på ett drag i ett spel. Han gjorde moraliskt sett inget fel

    Fast kom väl fram att Diana inte varit så schysst och oskyldig som man först trott också

   Tyckte hon var blåst första gången hon var med men gillade henne andra gången till hon gick i Marcellos fälla. Så synd att hon litade på honom och inte kastade kulan först.

  Ligger precis i samma påse som när de ska sälja produkter, informera och ge råd om diverse etc men så fort de stöter på kritik så är de vara ”en vanlig människa” och menar att de är utsatta för näthat.

  Har ingen aning om vem hon är och har inte ens en åsikt om influencers vilja/behov/krav på sig att vara eller icke vara privata på sina sociala medier.

  Däremot camillas behov av att alltid vara lite syrlig och subtlit nedlåtande, om inte direkt otrevlig, är helt otrolig. Nu kommer det ständiga svaret ”läs inte min blogg då” men snälla din blogg, precis som alla influencers sociala medier, går ju runt på att det skapas innehåll och att folk läser den. Att folk har åsikter om influencers sociala medier är exakt densamma som att du har en blogg vars innehåll baseras på att du har (ofta ganska ohärliga) åsikter om dem, som i sin tur drar trafik till kommentarsfältet i form av våra åsikter.

   Jag brukar också tänka på det. I förlängningen bidrar det till stämningen i kommentarsfältet som ofta gör mig nedstämd. Jag kan inte förstå varför så många har behovet att vara riktigt oförskämda.

   Kritik är en sak men ofta går det över till ren ful mobbning.
   Men kanske är det sånt många dras till dom hänger här. Jag försöker att inte dras med.

   Ämnena Camilla tar upp är intressanta och ingen annan bevakar sociala medier som hon. Jag gillar dessutom öppet spår där tonen är mycket bättre.

   För du någon annans talan förutom din egen? Frågar eftersom du skriver våra åsikter inte min åsikt.
   Du erbjuder kommentarsfältet din åsikt vilket alla har samma rätt att göra som du har. Men jag kan inte låta bli att fundera över vad som driver alla dem som inte gillar bloggbevakning att väldigt ofta författa långa kommentarer. Och vad hoppas du att uppnå med din kritiska kommentar?

    Kommentarsfältet innehåller väl dock ”våra åsikter” och inte bara ts åsikter?

    ”…som i sin tur drar trafik till kommentarsfältet i form av våra åsikter.”

    Tror du läste lite fel.

     Nej jag läste helt rätt. Ts gör ett syftningsfel. Men låt oss strunta i grammatiken. Jag är nyfiken på drivkraften att kommentera i en blogg man inte tycker om och vad man tror sig kunna åstadkomma med det.

      Ja vi kan strunta i grammatiken som du har fel om 😅

       Så är det…
       Men vad är svaret på det som är den verkliga frågan. Eller ska jag tolka din tystnad med att det inte är någon större skillnad mellan din kommentar och de mer uppenbart kritiska kommentarerna som du angriper?

        Jag är inte ts. Kan inte svara på varför hen skrev sin kommentar.

      Vad vill någon åstadkomma genom att tex kommentera Erica i det här fallet? Vad vill du åstadkomma med din kommentar?

      Gissar att de flesta här kommenterar för att antingen bara vädra sin åsikt eller skapa någon typ av diskussion.

       Jag ställer frågor för jag vill ha svar. Jag tycker en viss typ av kommentarer är väldigt intressant och istället för att gissa varför personen bakom skriver som hen gör så frågar jag. Ibland får jag svar ibland inte. Just den rationaliserande typ av kommentar som 🐞 skrev är extra intressant. Skribenten har ofta samma motiv som den uppenbart elaka men motiverar sin handling med att man försvarar andra och att man inte är ensam med sin åsikt.

        Igen, vad vill du åstadkomma egentligen?

         Personen vill ha svar. Kan du inte läsa?

    Vad som driver mig att läsa bloggen är att det, bland flera saker, är en hjärndöd men kul hobby som ger mig lite pejl på vad som händer där ute. Ett guilty pleasure om man så vill. Öppet spår är också roligt att läsa eftersom det oftast dyker upp intressanta och lite oväntade ämnen (för min målgrupp).

    Med ”våra åsikter” förstås självklart att vi kommenterar och har synpunkter vilket skapar trafik till bloggen. Precis som influencers har frågegrejer på sin instagram.

    Jag vänder mig inte mot konceptet Bloggbevakning, heller inte val av innehåll i sig. Det jag vänder mig mot är, precis som Anonym 09:30 skrev, tonen i vissa av Camillas texter. Även om många inlägg i grunden är kritik mot influencers, exempelvis det faktum att många glömmer reklammarkera, kan man framföra sådan kritik mer sakligt eller i vart fall inte nedlåtande eller oförskämt.

    Men, som sagt, camilla driver sin blogg precis hur hon vill i vilken form hon vill. Precis som hon skriver om Erika Lindberg skulle det vara ett straff värre än döden att ingen här bryr sig om vad hon skriver.

  Influensers är ingenting utan sina följare.

  Dit inte handen som föder dig! 😄 Man kommer långt med ödmjukhet.

  Hahaha enda jag vet om henne är när hon är med i Middag med mitt ex. Där hon hade gjort slut med killen för att han hade brutit benet och hon tyckte han då var tråkig för han kunde inte göra någonting 🤣👏🏻.
  Där fanns det inget att stötta varandra i nöd och lust, nej nej bryter du benet och inte kan göra så mycket då är du tråkig o blir dumpad.

   Haha, rimligt ändå 😂🙈

  Skulle gissa på att onlyfans är nästa steg.

   Jag tycker du kan avhålla dig från att kommentera kvinnor resten av året. Vore mkt fräscht med en man som höll käft.

  Mini-Anna Book 😄

   Verkligen en mini-Anna Book. Erika är också en person som inte har åstadkommit något i sitt liv, såvida man inte räknar att vara med i en dokusåpa. Sedan lever hon på att skapa drama och intriger men inget vettigt och värdigt, åtminstone inte för en normal människa. Dessutom framstår hon ofta som spritt språngande galen.
   Hoppas att hon snart tynar bort från sociala medier. Klarar inte av hemska människor som henne och Anna Book.

  Vad hände med hennes diadem-företag? Försöker hitta men hon har tagit bort länken i sin bio och kan verkligen inte minnas namnet. Det gick inte så bra så hon fick lägga ner gissar jag?

   https://www.instagram.com/ericaldesign/

   Kontot verkar ha köpts av någon som ska publicera recept

    Märkligt att inte ens byta namnet eller?! Eller väntar man ett tag med att starta upp ett nytt?!

     Hahah jättekonstigt

      Det verkar ju dock inte vara igång eftersom det är 0 inlägg

  Om man bortser från att den första säsongen hon var med i så tycker jag hon känns ganska smart i förhållande till dom andra spelarna. Har dessutom sett hur hon delat mycket från verkligheten, typ att hon mår dåligt, vart ledsen osv. Tror inte hon och Patrik gjort slut och köper inte att influenser måste berätta allt för att dom oftast delar med sig av så mycket..

   Det konstiga är väl att hon alltid ska skriva ”fråga inte, jag kommer inte svara!” Ist för att bara skita i att säga nått alls. Udda beteende

  Jag tycker hon verkar vara en rakt igenom elak, kall och egoistisk person baserat på det jag sett och läst av henne. Tycker hon har noll karisma, förstår inte vad det är som lockar med att följa henne, pleeez till me ni som gör.

  Jag tänker alltid på att hon inför sin första säsong gjorde slut med sin kille, sa upp sig från bensinmacken i Enköping för nu skulle hon bli KÄNDIS i Stockholm! Gissa om Statoil-kostymen åkte på igen ganska direkt? 😅

  Men hon HAR ju för mycket fritid om hon lägger ut frågor som ”Vilken är ert favoritgodis? Låt mig betygsätta”!
  Är hon så viktig att interagera med att folk ska svara på det och hoppas bli omnämnda, och därmed ”godkända”?

  Vart förvånad när hon och Patrik blev tillsammans, och trodde inte deras förhållande skulle funka eftersom de verkade så olika, men de har ändå varit tillsammans ganska länge och verkat lyckliga ihop. Så de verkar ha fått det att funka trots sina olikheter.

  Sedan är det ju hon själv som gör att folk nu frågar ang deras förhållande, hade hon varit smart hade hon inte sagt att lägenheten var till henne, utan att hon letade till en kompis. Nu valde hon att outa att det har problem i relationen och då får hon ju skylla sig själv att folk kommer fråga.

   Hon vill ju ha uppmärksamhet, det är ganska uppenbart. Människor som henne är beredda att sjunka väldigt lågt för att få sin dagliga fix av likes och uppmärksamhet.
   Dessutom känns hon väldigt WT. Hennes försök att framstå som fin och lyxig faller ganska platt. Speciellt efter sin medverkan i dokumentärserien där man fick följa ett par PH-deltagare post season. Hon var med i något avsnitt tillsammans med sin kedjerökande mamma i matchande pälsvästar. Jag kan se vem hon brås på.

  Gillade Erica när jag började följa henne. Uppfriskande med en tjej som vågar ta för sig och står upp för vad hon tycker är rätt och fel, tänkte jag.

  Nu har det förbytts till en känsla av att något inte riktigt stämmer. Människan kan ju inte ta kritik över huvud taget. Visst, det är ett symptom på adhd (som hon ju diagnostiserats med) men vaaa faaan?
  Hon har tabbat sig så många gånger, varför inte bara stå för det? Som när hon körde för fort? Vem svarar ”dog nån?!” Det är ju helt absurt att skriva så… nej OCH TUR SOM FAN VAR VÄL DET, ska folk behöva dö för att hon ska ta till sig att det är fel? Helt sjukt beteende…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *