Anna Book och glasögonen

OT meeen… Anna Book har ett samarbete med ett glasögonföretag där hon skriver att hon använt deras glasögon i fem år och är SÅÅÅÅÅ nöjd att hon aldrig skulle använda några andra. Alltså i var och varannan live jag kollat på när någon frågar om hennes glasögon så säger hon att hon köpt dem på Rusta eller Lidl ? Alltså jag förstår att hon vill marknadsföra dem på ett bra sätt så att hon kanske kan få göra reklam med dem igen, men vaffan – sluta ljug! // Hon är sååå fejk. Den där skönhetsbehandlingen hon gjorde fattar man är marknadsföring dvs samarbete annars skulle det nog inte läggas tid på att filma så nogrannt – självklart ett samarbete. Men alltid lurar hon någon. Solariet också haha.
Bildkälla: Det här inlägget

Anna Book gör reklam för glasögon, någonting som föranleder dessa kommentarer på ett inlägg från igår.
Huruvida Anna köpt sina glasögon på Lidl eller Rusta har jag ingen aning om, men som med det mesta så brukar hon inte ha stenkoll på år och dagar.

Men…
Annas inlägg fick mig att tänka på en sak.
Är det någon influenser som någonsin tagit fram egna glasögonbågar?
Solglasögon är det flera stycken som satt sitt namn på, bland annat Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin för Corlin Eyewear samt Lovisa Barkman under egen flagg.
Jag har Hanna och Lojsans modell ”storm gold” som är bland de bästa glasögon jag haft, men de har försvunnit i flytten.
Eller…de har inte försvunnit i flytten, för de är ju med största sannolikhet här någonstans, jag vet bara inte var.
Förhoppningsvis kryper de fram innan solglasögonsäsongen börjar igen till våren. 🙂

Magdalena Graaf har alltid galet snygga glasögon och skulle nog ta fram en riktigt intressant kollektion om hon fick chansen.
Här skriver hon om hur hon faktiskt samlar på glasögon.
Vem mer?
Jag hade kunnat se Foki ta fram bågar i samma stil som naglarna hon brukade visa upp på bloggen för några år sedan.
Lite ”Dame Ednas glasögon på steroider” typ…

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är solglasögonsäsong året om???

   Jaaa! Bar mina senast igår pga att det var soligt☀️

  Åh vad mysigt, Anna-inlägg att vakna upp till! ?

   Tänkte faktiskt precis just detta när hennes reklam dök upp, hon har ALDRIG nämnt detta företags namn i någon endaste live där frågor kring hennes glasögon besvarats. Varför har människan ett sådant konstant behov att ljuga?! Hon ljuger ju om saker hon verkligen inte behöver ljuga om. Samma när hon gjorde reklam för julgranen då hon påstod att hon köpt gran från dem i över 30 år och någon googlar fram att de haft plastgran de senaste fem åren. Varför liksom? Hennes samarbeten är så överdrivna och hon skriver en halv roman där hon överöser företaget med superlativ. Det blir liksom en tvärtomeffekt för mig. Jag skulle aldrig lita på hennes reklam och jag blir allt annat än sugen att testa vad-det-än-är hon ljuger om. Frisörerna som avverkats längs vägen hyllas så länge hon får gå hos dem gratis. Hon lyckas alltid hitta den bästa. Även om det är den sjunde i ordningen. Så länge hon får nytt löshår och mjölk med en skvätt kaffe och en rejäl chokladbit i så är allt frid och fröjd.

    Hon nämnde företaget i sin gamla blogg nån gång tror jag.

  Ok, nu blir jag nyfiken på hur du sammanfattar ditt eget liv och person! Hur många smarbeten och vänner du har och lite hemligheten bakom att de stannar när du uppenbarligen ser ut såhär ? på insidan.

  Vill även passa på att hylla bajsemojin för idag är första gången jag använder den! Winninng!

   Fast det är ju sant det AnnanAnna skriver, man behöver bara titta på Annas lives!

   Är inte AnnanAnna men mitt eget samarbete med min arbetsgivare har pågått i snart 12 år och de verkar vara mycket nöjda med att bli förknippade med mig.
   Din kommentar är förresten ett praktexempel på hur mothuggen på en elak kommentar i de flesta fall är betydligt mer obehagliga.

    Men problemet är inte mothugget på din kommentar, det är att du medvetet skriver elaka kommentarer. Om du varit hos samma arbetsgivare i 12 år utgår jag från att du är vuxen människa som ska ha ett utvecklat konsekvenstänk etc.

    Jag undrar vad som gör att du känner att du aktivt måste trycka till någon du beskriver som sorglig, tom och ensam? Hur mår du själv?

  Josefin Dahlberg tog väl fram glasögon för märket Nividas för ett par år sedan om jag minns rätt?

  Jag har heller inga vänner och skulle gärna lägga all min tid på att bädda rent och dela ut kranvatten. Känner mig faktiskt inte särskilt sorglig eller tom. Eller ensam, för den delen.

  Är det ens vanligt att människor i Annas ålder har en massa vänner, som man umgås med ofta? Många är ju upptagna med karriär, barn och partner. Kan inte minnas att mina föräldrar hängt med massa vänner..

   Jag är 50+ och har många vänner, det är vanligt att man som 50+ har vänner och umgås med dem.
   Karriär hit och dit, det är nog viktigt för många, men man jobbar inte 24 h om dygnet…

    Är minst lika vanligt att inte ha några.

   Har du haft en massa bästisar som alla tagit avstånd från dig?

    Bästisar? Trodde det var något man omgav sig med i lågstadiet.
    Du vet att det där med att ta avstånd funkar åt bägge hållen. Jag har avslutat flera relationer när jag upptäkt att folk jag trodde va vänner egentligen trivdes bäst med att snacka skit om andra. Tack och hej.

     Ja det är väl i den åldern Anna har fastnat? Så fort hon får en ny vän så är det bästa vännen någonsin och det ska postas kärleksförklaringar till höger och vänster. Sen försvinner de av någon anledning. Precis som företagen hon höjer till skyarna.

     Jag tycker att det säger något om en människa om vän efter vän efter vän bryter kontakten. Finns ju ett öppet brev till booken där ett antal vänner bryter kontakten med henne en gång för alla. Men aldrig är det Annas fel. Hon är så ärlig och ödmjuk och snäll.

   Tvärtom är det ju. Fram till barnen blir mer självgående i tonåren så är det ett rejs med aktiviteter och träffa släkten.

   Visst när barnen är mellan 1-4 år finns mycket tid till umgänge

  Det heter influencer. Influenser är influens i plural 🙂

   Snark.

   Var det inte ordet ”påverkare” som skulle börja användas här?

    Det var tanken, men jag insåg snabbt att det, på ett ungefär, var en lika bra idé som Margauxs erotiska radioteater på Spotify. 🙂

     Gillade det ändå 🙂

  Tror att Isabella Löwengrip tog fram en kollektion med typ Synsam/Gina Tricot för 12 år sedan? Eller hon kanske bara gjorde reklam för dom?

  De läsglasögon Anna haft i sina lives under lång tid nu är ljusrosa och enligt henne själv från Lidl. Onödigt vetande- men men.

   Ja hon har aldrig någonsin nämnt detta märke innan. Förstår inte varför hon inte kan göra mer trovärdiga samarbeten, varför måste allt vara något hon använt sig av i flera flera år och inget annat ?

    Jag minns väldigt väl att Anna köpte sina läsglasögon hos Thorberg. För när hon sa det hade jag själv köpt mitt första par därifrån. Och det gjorde hon till sidan låg nere för ett bra tag och köpte då från Lidl. Om det nu är så viktiga frågor. Jösses

     Haha sure.

      Det må så vara, men står bara att hon provade, inte köpte. Hon har dessutom sagt att läsglasögon är inget att lägga pengar på och att hon köper på Lidl

      Står det där att hon köpt från dom alltid förutom när sidan låg nere? Och preeeciiiis när sidan låg nere var hon i sådant behov av glasögon att hon köpte på både Lidl, rusta och spansk marknad?

     Trams.

     Hej Felicia! Kul att du hade vägarna förbi här…

     Damagecontrol Anna? 😉

     Hon minns inte det själv tydligen, för enligt henne själv köpte hon från Lidl en enda gång och det var för att hon glömt sina brillor i studion.

     Som sagt, hon har gång efter annan svarat att hennes glasögon är från ÖB, Lidl och Rusta och kostat några tior. Och inte bara för fyra år sedan och tidigare utan hela tiden och senast för någon månad sedan.

    Vet ni? Man kan googla, och då hittar man till exempel att hon skrev så här på sin blogg 2018:
    ”Direkt efter mitt frisörbesök så gick jag upp till min vän Ann, som äger och driver Drömhuset vid Östermalmstorg https://shop.dromhuset.se/Jag behövde nya läsglasögon ? och det är bara hos Ann jag alltid hittar något som jag gillar. Och idag så peppade hon mig att testa två nya modeller, men fortfarande ifrån Thorberg som har många snygga färger och flera olika kul modeller. Och nu är jag som sagt påväg hem, ska ta ett bad och äta middag som Felicia lagar idag – så skönt och slippa. Ska lägga mig tidigt, för jag har ett morgonmöte imorgon som är superviktigt. Men sedan ska jag iväg till Täby Dagspa med Louise Hafdell och vi ska skämma bort oss och bli omhändertagna ??”

    http://annabook.se/2018/12/12/tankar-nar-man-befinner-sig-mitt-emellan%F0%9F%92%9E/

     Och det är därifrån hon har fått de här reklamglasögonen. Men hon har gång på gång upprepat hur hon köper billiga läsglasögon från Lidl och i Spanien, så det är som allt annat bara bullshit det hon påstår.

   Och på frågan så har hon flera gånger sagt att man inte behöver betala mer än 20-30 kronor för glasögon.

  Det där var riktigt vidrigt skrivet!

  Att Anna ljuger vet vi alla, jag undrar bara varför VARFÖR kan hon inte bara sätta på sej glasögonen o vara naturlig? alla dessa filter är ju bara löjligt! Ser inte det minsta tilltalande ut. Ja jag har hör henne säga att hon alltid köper på Lidl, Rusta och på spanska marknader för hon vill inte betala så mycket för glasögon! så otroligt barnsligt av henne .

  Hur lyckas man att ta så konstiga bilder på sig själv, en stirrig blick där glasögonen snarare framstår som fula. Hade aldrig valt dessa glasögon om man ser ut så med dom på.

   Samlar på glasögon? Lätt att säga när många har jättedyra glas. Pga mycket dålig syn. Då får man vara glad man har råd med ett par!!!

    Där jag köper mina (i butik) så får man alltid 3 betala för ett par (de dyraste), blanda fritt mellan märkesbågar och billiga, man batalar för den dyrate bågen, så jag fick 3 par brillor för ca 4200, kunde varit billigare om jag inte valt RayBan på solbrillorna.

     Specsavers?

   Haha den blicken vill man inte möta igen mörk gränd.

    ?

  Pärlan och Ida Warg har fått barn. Hon la ut storys på harmonisk morgon med solsken och fågelkvitter, frukost, långpromenad i solen, och sju timmar senare utcheckad från sjukhuset och påväg hem.
  Pärlan beskriven en EXTREMT BRUTAL förlossning i sin story.

  Lite olika syn på extremt brutalt verkar iaf han och jag ha. Nu var jag ju inte där, så jag VET ju inte, men men.
  Och lyckas också få en ett syftningsfel som får det att låta som att Ida beundrar honom och inte tvärtom.

   Bara för att det går fort betyder det inte att den inte var brutal. Jag födde på tre timmar och har aldrig haft så ont och haft så intensiv smärta i mitt liv.
   Tänk på att hon är skithög på hormoner också. Hon kan nog inte riktigt tänka klart än.

    Men scary, ville du på riktigt hoppa??

     ”jag vill ha fler barn” haha så sjukt egentligen hur kvinnor fungerar ?

     Minns att om jag där och då under pågående förlossning hade fått frågan om de skulle skjuta mig istället, så skulle jag sagt ja. Utan tvekan. Och aldrig mer att jag skulle göra om det, aldrig! (Det blev en till ändå, några år senare)

      Jag hade en brutal förlossning med en unge som låg som stjärntittare, och jag ville också bara dö där mitt under krystvärkarna trots EDA. Men idag vill jag ha fler barn! Det är sjukt vad vi kvinnor genomlider och klarar av ??

    Tänk vad vi kvinnor ska stå ut med… Vill verkligen vara en man, kan inte acceptera att jag ska behöva föda.

     Annan anonym här men vill bara säga att jag efter min första traumatiska förlossning fick kejsarsnitt för barn nummer två, och det var en jättefin upplevelse.

     Med det sagt så är såklart inte en vaginal förlossning ett trauma för alla, långt ifrån. Men alternativ med snitt finns ju.

   Förlossningen kan ju ändå vara brutal fast det går snabbt. Och för pärlan verkar det stora problemet varit med försäkringen .

   Följer inte dem men har de lärt sig spanska?
   Blev lite förvånad när jag såg att de skulle föda på Marbella men antar att på privata sjukhus är det många engelsktalande eller till och med någon som snackar svenska.

    Ja Janni Delér födde i Marbella och de pratade engelska på det stället.

   Vi får väl tänka att hon har tolkningsföreträde om hur förlossningen var…

    Tänk att kvinnor ALDRIG lessnar p att prata om graviditet, förlossning, amning och post partyn depressionen!

   Två personer kan ju ha helt olika uppfattningar av en och samma situation också. Han kan ju ha blivit panikslagen av problemet med försäkringsbolaget medan hon inte alls märkte av det pga att hon var fokuserad på att föda. Vad vet vi.

    Ja de hade ju helt klart två separata problem. Självklart blev försäkringen stressigt för honom, dessutom det enda han kunde kontrollera och ”hjälpa till” med. Och hon var ju upptagen med annat.

   han verkar syfta mer på brutal som i att de först inte fick hjälp för att försäkringen inte var giltig?

  Jag undrar varför blir hon aldrig anmäld ??? Hon gör ständigt smygreklam ! Sen tycker jag glasögonen är verkligen fula på henne . Kanske hennes dåliga filter som gör de eller henne obehagliga leende

   Hon blir anmäld emellanåt-förra sommaren var hon rasande i en live för att någon ringt skatteverket på henne. Svårt att bevisa att hon tjänar något på att tagga div företag i ”hjärtereklam” kanske?

  Nu behöver ju inte Magdalena samla mer då hon ska göra ögonlaser.

   Kanske hon kan ge dem till Anna? De ska ju vara kompisar igen, sägs det.

    Anna kanske kan hjälpa Magdalena att packa ner alla glasögon i lådor och skriva fint på lådorna sen….

   Memira? Hade nästan tänkt göra samma sak, men så började jag kolla vad andra tycker = never ever någonsin att jag skulle göra ögonlaser. Hellre ett par ”riktiga” glasögon från en icke kedjeansluten optiker.

    Vad har du läst om laser? Tycker folk verkar nöjda överlag.

     Min förra chef hade gjort laser. Hon blev så ljuskänslig så hon kunde varken köra bil i mörker eller klara sig utan solglasögon även inomhus (!). Helt sjukt. Aldrig i livet att jag skulle utsätta mig för det. Ser extremt dåligt på långt håll men klarar mig bra med kontaktlinser. De 2 sekundrarna det tar att ta ur och- sätta i varje morgon och kväll är lätt värt det.

      Tack för svar. Ja, risker finns ju. Jag avvaktar också.

    Jag är halvblind igen, 8 år efter min operation. Gjorde dessutom ena ögat två gånger men nu är synen nästan tillbaka på noll.
    Det bör ni ha i åtanke innan ni spenderar en väldans massa pengar som eventuellt kan vara i sjön.

    Gjorde en laseroperation 2019, den höll super i ca 11-12 år nu har jag skaffat glasögon igen som jag har när jag kör bil (behöver egentligen inte glasögon inte enligt synkraven, men tycker det är underlättar då jag kör långa sträckor dagligen.)
    Bästa operationen någonson förr mig, dock vet jag att alla inte varit lika lyckade som min tyvärr.

   Linsbyte – inte laser

  Undra hur stolta och roade dina många vänner samt familj skulle vara över dig om de fick se just den här kommentaren du precis skrivit till en annan människa (som inte ens vet att du finns). ❤️

  Hur vet du allt detta om Anna? För det är väl ändå inte så att allt är ett hopkok av vad du läst om henne på sociala media?
  Själv ska jag ut och kolla in läsglasögonen. Bästa behållningen på länge.

  Kör Book fortfarande mycket live?
  Följer henne inte så har man tur lyckas man gå in precis när hon har live, men inte sett något på länge.

  Tycker det är lite sorgligt att hon kör så mycket filter. Har hon blivit så van att hon inte känner sig bekväm utan? Tror hon att folk faktiskt tror att det är så hon ser ut i verkligheten? Är hon så rädd för att åldras?
  När hon var med i Malou efter tio tyckte jag att hon såg fräsch ut, sminkar sig fint och har fina ögon.

   Senast idag körde hon live. Troligtvis efter det här inlägget för hon var väldigt mån att berätta om när hon köpte sina första glasögon från företaget, vem hon var med vid tillfället och HUR bra HON tycker att de är osv.

    Såg lite på hennes live igår, men missade den biten tyvärr. Hade velat se hela men samtidigt att sitta och kolla på de i 3-4 timmar känns sådär.
    Hon borde lägga upp på youtube så kan man kolla lite i taget. Hon kan köra reklam och tjäna pengar. Alla nöjda!

    När jag såg pratade hon om kvinnokliniken, hon gillar inte sin nya gynekolog. Att hennes mens är som en klocka, irriterad att gynekologen pratade om klimakteriet eller något. Städade samtidigt och lyssnade bara så kan ha missuppfattat något ?

    Pratade om sina bröst, att hon fick åka in akut för snart ett år sedan (eller vid jul eller något), sprutor i bröstet och hon har aldrig berättat detta innan. Hon älskar bröst och sina girlisar!
    Hon bryr sig ej om dom är små, stora, hängiga, toppiga, pekar åt vänster eller höger, hon älskar alla bröst.

    Hon gjorde baguetter dagen innan och R var där och hon sa ”och här har vi en baguett” (något liknande) och skrattade.

     Mm om hon älskar sina girlisar varför gör hon om dom då

     Hon blev ju känd säkert 50% pga sina tuttar. Barn upp tom lågstadiet och medelålders snuskgubbar var hennes största fans på den tiden.

  En influencer är trovärdig för mig när, jag ser att det är ett samarbete över tid och bilder jag kan relatera till. Och med det menar jag bilder utan filter, som visar före och efter eller bilder tagna i ett ljus, så att man faktiskt ser hur produkten, i det är fallet glasögonen ser ut på riktigt. Med filter, ljus och konstiga vinklar så blir det svårt att ta till sig och känna att det är en produkt som passar mig.

  Det märks att sonen i familjen Toledano Book har det svårt i livet, under tiden låtsas Anna att livet leker. Så sorgligt att hon är så upptagen av sig själv så hon inte ser det, och vad gör Mi amor? Han verkar vara lika blind.

   Han som blev dömd? Varför/ har sonen det svårt och hur märks det?

    ”Varför/hur har”

    Kolla de lives som finns med honom på youtube.

    Två av tre barn är dömda.

   Under tiden verkar Anna och Mi Amor dyka upp på döttrarnas jobb i tid och otid (läste i gårdagens inlägg). Kan inte tänka mig att det är bra för karriären

    Gratis är gott.

    F ryktas ha ett förhållande med ägaren till pizzerian så nu får Anna gratis pizza och fika! Nu får V och A skaffa partners som är frisör och hudterapeut så är Annas lycka gjord.

  När jag läser Annas inlägg så känns det nästa som det är på skoj.

  Superlativen haglar och allt är så överdrivet.

  Men det är bara vanligt instaAnnainlägg.

   Hemskt om Anna gjorde något utan att bry sig om du tycker att det är överdrivet.

   ?

   Ja, det är ett klassiskt inlägg à la Anna ?❤️??????????????????

  Kakan Hermansson har gjort glasögon

  Slog Anna rekord i att nämna företaget flest gånger i texten i alla fall?

  Att skriva sådär om Anna säger mer om hur du själv mår.

   Det är ju dock sant….

    Vad är sant, att du mår skit och därför tycker du har rätt att trycka ner AB?

     Jag är inte ts.
     Vad i ts kommentar är inte sant då?

  Med Annas galna blick och leende får hon mig att tänka på dessa obehagliga buktalardockor!!!
  ??

  Det är ju ett underligt samarbete också med tanke på att det inte ens finns en rabattkod ?

  Problemet är vad Anna gör med sina samarbeten. Att företag ens vill ha samarbete med henne är ju bra för hennes ekonomi men jag får alltid en olustig känsla när jag läser dem att hon blir så vansinnigt glad och exalterad att hon istället överdriver. Alla dessa satans emojjisar och filtrerade bilder gör ju bara att samarbetet får motsatt effekt vilket knappast är vad det betalande företaget vill uppnå. Om hon istället kan göra sansade inlägg – utan ljug och filter så skulle alla vinna på det.

   Men då är det inte Anna…

   Så blir det ju sällan mer än ett samarbete EN gång och aldrig mer också.

  Just läsglasögon går att hitta precis lika fina i vanliga butiker för 30 kr kanske. Då kan man köpa några olika och matcha sin outfit med. Perfekt tycker jag!

  Glasögonen såg rätt stora ut till Annas ansikte men smaken är delad.

  Det är väl verkligheten på tiden att någon influencer som faktiskt använder glasögon gör en kollektion som känns äkta och trovärdig. Det skulle få fler att känna att det är okej att ha glasögon istället för linser…

  För det är snyggt att bära glasögon! ?

   Det är i allra högsta grad okej att ha glasögon. Säljs till och med oslipade (både hos optiker och tex hm) för att det är en trendig accessoar som även många utan synfel vill ha.

  Det blir ju spännande att se om hon har på sig dem i nästa live eller brillorna från Rusta…

  Petra Tungården har gjort bågar för Specsavers.

  Hannah och Amanda gjorde en kollektion med Specsavers, om de nu räknas till influencers.

  Om ett företag är så otroligt korkade att de väljer att göra samarbete med den här galna människan- ja då får man skylla sig själv att det inte blir trovärdigt! Trodde ändå företag visste bättre nu för tiden…….. pinsamt.

  Rätt så snygga glasögon iallafall. Maggans är det för mycket jippo över.

  Ska förresten stackars Anna vara med i Mys flytt i veckan? Åka till Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Rusta, Ikea osv för My måste ha klart dag två. Hoppas Anna blir bjuden på korven.

  Haha, nu är man tydligen med på hennes blockande lista trots att man aldrig skrivit ett ord till henne, men tittat in på hennes fascinerande stories då och då. Det räckte tydligen… Hennes lista över blockade bör ju vara längre än de som följer henne. 😛

   Om du har ett konto med få eller inga följare och inlägg så blir du blockad typ per automatik…. eller så kanske du följer fel person? Hon tar screen shot på alla som kommer in i liven och kollar upp deras konton. Jag tror jag klarat mig för jag använder mitt privata låsta konto där jag trots allt är aktiv. Mitt öppna konto blev blockat när jag gillade fel kommentar ?

    …att hon orkar…. 😀

  Jag har aldrig någonsin sett en sån fantastisk hy som Anna Books. Hon är 51 år men har lika slät hy som en femåring. Jag måste också gå till stället i Märsta för de verkar utföra mirakel där.

  ”Jag köper mina glasögon hos Drömhuset (?). Så nu vet du det ULLA-BRITT! Men jag kan inte alla återförsäljare utantill. Det får du faktiskt kolla upp själv!” – Anna Book under dagens live om glasögonen hon gör reklam för. Undrar just hur sugen Ulla-Britt blev på att köpa glasögon nu ??

   Men vad fan…??‍♀️missade den biten. Även om jag hade varit ett fan av Anna hade jag avföljt henne så otrevlig som hon är även mot folk som verkar gilla henne. Hoppas Thorbergs OCH Drömhuset får veta det.

  Anna var så mycket finare i glasögonen på liven i eftermiddag än på bilderna som bara ser märkliga ut.

  Men vad är det med deras hånglande i tid och otid? ? Ska man bli avundsjuk att de håller lågan igång eller är det ett spel för galleriet?

   Anna vill att människor ska vara avundsjuka, det är hennes kick. Hon är gränslös och passerar hela tiden cringe-gränsen. Och så vill hon visa Flashback-forumet hon aldrig läser på-hur lycklig hon är. Spel för galleriet m.a.o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.