Skalla dagen med Mia Skäringer

Mia Skäringer åker land och rike runt i sin husbil för att möta intressanta människor. En roadpodd för alla oss som aldrig lyckats fånga den där förbannade dagen utan måste jaga efter och skalla den. Det blir ett både humoristiskt och allvarligt samtal i husbilen. Vi pratar inte om succéerna. Tvärtom. Vi ska vara begravningskaffet och smörgåstårtan. Ni vet, det förlösande skrattet när man gråtit klart. När man får lite distans till det som varit svårt. Nytt avsnitt varje måndag från och med 18 oktober.

I våras meddelade Mia Skäringer Lázár och Anna Mannheimer att deras succépodd skulle gå i graven efter 4 år och 187 avsnitt.
Vi har väl känt lite nu att det här året, vi har inte fått någon påfyllning. Jag är väldigt känslig för det att när jag känner att jag måste tycka saker på beställning, om jag inte tycker någonting, då måste jag låta mig själv vara ifred lite. Därför så kom vi fram till, efter mycket processande, att vi faktiskt ska runda av här, sa Mia Skäringer Lázár då i finalavsnittet som fick namnet ”Ha de gött Haaaj!”.

Är du en av alla trogna lyssnare som tvingats leva med Mia Skäringer-abstinens sedan dess? 
Misströsta inte, Mia Skäringer är nämligen tillbaka med en ny podd – Skalla dagen – där hon åker land och rike runt i en husbil, på jakt efter intressanta gäster och samtalsämnen.
Avsnitten kommer släppas exklusivt på Podme, som är en betaltjänst för just poddar, där man slipper all reklam i utbyte mot en liten slant. (69 kr tror jag)
Bortsett från att själva appen i sig har en del att önska vad gäller teknik och funktioner så är innehållet desto bättre – särskilt om man som jag gillar True Crime.
Är du sugen på lite ny och skallande Skäringerpodd?

Hade det här varit ett reklaminlägg så hade jag erbjudit er en rabattkod här >>                                      <<.

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Betalar folk verkligen för poddar? Alltså använder typ Podme? Tyckte det lät galet när Nemo Heden började släppa sin pod exklusivt där och trodde att det kommer aldrig funka, men det verkar ju ändå gå runt.

   Jag betalar gladeligen för att slippa reklam; avslutade däremot mitt spotifykonto när de gick över 100:- per månad. Gällande funktioner och buggar på podme så är de supersnabba att svara på feedback och åtgärda. Samma dag som jag anmälde en grej som fungerade dåligt så hade de ordnat en uppdatering som åtgärdade problemet!

    Samma här.

    Lyssnar på podd flera timmar per dag så för mig är det lätt värt att betala. Andra betalar för Spotify eller ljudböcker eller streaming för film/serier. Är väl inte konstigare att betala för poddar.

    Håller med om att podme är snabba på att hjälpa.

    Fast du som betalande kund ska inte behöva utföra gratis test och felrapportering av en buggig produkt. De ska hitta och åtgärda felen själva innan de lanserar appen

  Betala för att kunna lyssna på poddar? Nix.

   Så de ska jobba gratis tycker du?

    Det är väl ingen som har sagt? Bättre med sponsorer av poddar och bloggar tycker jag, så får man in lite reklam. Det stör inte mig. Men hade inte velat ha typ podd- eller bloggabonnemang.

   Jobbar du gratis med? Vilka andra jobb ska inte få betalt tycker du?

   Ja, vill du gå gratis på konserter, bio, sportevenemang och andra typer av underhållning också?

   Många poddar (inte alla) kan du lyssna på gratis men då är det oftast reklam. En del poddar måste du betala för att kunna lyssna på. Inte orimligt tycker jag med tanke på den tid som ofta läggs på att göra bra poddar bra.

   Jag ”betalar” gärna genom att dom har reklam, älskar poddar!!

    Jag håller med. Har tillräckligt med abonnemang hit och dit. Många bäckar små så hellre reklam för min del.

     Jag betalat podme, älskar deras abonnemang med alla exklusiva avsnitt för prenumeranter. Speciellt om du gillar True crime poddar.

     Lyssnar på jobbet varje dag. Så den slanten är det lätt värt för allt jobb de lägger ner 🙂

   OT: Kan vi prata om Gynnings nya ingrepp i ansiktet…& om hennes extrema filter på Insta? Och har hon övergivit Dr Berne helt lr har hon bara adderat ytterligare en klinik till sin förvandling mot katastrofen?

    Ja vad har hänt!??
    Tyckte det blev miniögon ala fillers och botox så fort lillan kom ut. Hon och Maggan graaf börjar se ut som katter.
    Gynning som är så vacker i sig själv, vem fan går hon till som uppenbarligen övertygar henne att ta dåliga beslut. Hon ser ju dels bara äldre ut men också helt svullen.

    Jag tycker hon ser ut precis som vanligt ?

   Bredband 500, hemtelefon 169, mobilabonnemang 299, mobilt bredband (till landet och vid resor) 149. Totalt över 1.100 kr bara det. Därtill TV-abonnemang 300 kr= Totalt över 1.400 kr.
   Har inte råd med mer mediarelaterade utgifter.
   Avstår övriga betaltjänster, klarar mig jättebra utan.

    Det låter som du behöver se över dina abonnemang om du betalar så mycket..

     Ja, det är svindyrt. Telia alltihop, suck.
     Har du eller någon annan tips på abonnemang med lägre pris så blir jag glad!

  Ja!! Älskar henne! Och att Edvin ska gästa ÄLSKAR jag! Dock kommer jag sakna Anna, saknar deras podd sjukt mkt.

  Har aldrig riktigt förstått Mias storhet. Men ska ge podden en chans. Vill ha samma upplevelse av henne som många andra men det är väl som smaken och baken, det connectar inte riktigt med mig.

   Inte jag heller. Gillar inte henne i Solsidan och har sett (lidit igenom) några minuter av hennes show och inte förstått hur man kan tycka hon är rolig?

    Håller med!!! Tycker hon är jobbig och överspelar. Den där frisör-karaktären är noll procent kul

    Nä hennes rollfigur har alltid varit klart tråkigast i Solsidan och det känns som att se Mia Skäringer, inte ”Anna i Solsidan”.

     Är det bara jag som gillade hennes karaktär i solsidan 😄 Hög igenkänning många gånger!

      Nä jättetråkig och jobbig karaktär tycker jag. Känner igen mig noll i gnälliga Anna.

      Jag älskar Anna i solsidan 😅

      Nää det är ju många som verkligen tycker hon är rolig och hennes show drog ju fulla hus. Men man kan ju inte gilla allt- jag fattar heller inte alls poängen med hennes humor.

       Hon var bättre förr. Sista showen klart sämsta.

        Jag älskde Mia förut och trodde hennes show NMFTG också skulle vara rolig men ack så fel jag hade. Känns som det är inne att vara ultrafeminist.
        Mycket bättre att göra nåt roligt vi Alla kan skratta åt Tillsammans än att stå och peka finger åt en (liten) del män som betett sig svinigt. Vad vinner man, hon, vi på det??? Tror bara att det ökar hatet hos alla efterblivna incels där ute.

      Gillar Mias karaktär i solsidan och även andra roller hon gjort. Men Mia privat ger mig inget. Vet inte riktigt varför för hon har en viktig historia att berätta. Det är något hos henne som gör att jag tycker hon är tråkig.

       Haha, du formulerar det jag känner! Jag förstår inte heller riktigt vad det är hon säger som ska vara så viktigt eller intressant. Det säger mig noll, det hon säger/skriver/sjunger.

      Hon har ju en väldigt rolig scen med ”Odd Molly-fittor” och stundtals briljant i Mia och Klara men nu är det mest bara upprepning.

     Hennes karaktär var betydligt bättre i början, nu är hon ju bara dryg, egocentrisk och elak där. Gillar henne annars.

  Tycker deras pod slog in alla öppna dörrar. Tyckte mkt om Mia när hon var genuin, nu känns hon rätt opportunist. Men gillar tanken, beskrivningen av begravningskaffet är just såna samtal jag gillar

  Åh gud nej. Jag klarar inte av Mia och hennes oändliga självömkan. Hon har tjatat om samma saker nu i tjugo år med svår blick. Tack men nej tack.

  OT. Bellas utstyrslar idag känns som ironi på riktigt hög nivå, som om de klädde ut henne till den pajas hon är…

   Haha hon la upp på bloggen för ett tag sen om misslyckade stylingar i tidningar tidigare, och att hon aldrig går med på sånt nu att stylear sig själv… Klipp till ett par veckor senare och här är vi nu med clowndräkter 🤡🤣

    Utan att hon stylear sig själv* 😅

     Ja en clown är en clown är en clown och ska absolut iklädas sådana kläder – detta passar henne som handen i handsken😊

      Är du ”Sofia” iklädd sådana kläder då?

    Bilderna är till ett ganska smalt konstnärligt magasin. Jag skulle säga att för unga hipsters inom kultur är detta en cool plats att medverka på. Fotografen är också en av Sveriges hetaste konstfotografer. Tycker Bella är ball som medverkar och kör på de idéer som föreslogs för henne!

   Nej det var coolt och konstnärligt tycker jag och vågar för att vara henne, även om jag inte förstod temat riktigt.

    Vågat*

    Jag tyckte att det var häftiga kläder och styling. Kul att se något annat bland alla influencers också.

    😂

     Riddaren blir tydligen förnärmad när man ser vad man ser och kommer genast till försvar – att hålla älsklingen din var ju sååå fin, det var dessutom sååå konstnärligt och coolt – oh ja😂

      🙄

      Du är rolig Sofia 🤣🙈

       Visst är jag😄 Tack för komplimangen ” kreatören” ”riddaren” ja du vet, många namn helt enkelt..

        Hur omogen får man vara?

      Var det så konstigt att inte alla höll med dig? Vilken löjlig kommentar…

      Varför är du så otrevlig? En person håller inte med dig, det finns noll anledning att svara som du gör.

      Jag tyckte också att det var coolt. Inte snyggt men roligt att hon gör något helt annorlunda och kreativt.

       Kreativt säger ” kreatören” 😎

        Och nej, inte alla kreativt – förskräckligt närmre bestämt

         Inte alls*

      Vad snackar du om egentligen…?

      Är det där en vanlig reaktion hos dig när någon tycker att något du tycker är fult istället är konstnärligt och kreativt?

      Vilken dryg kommentar. Är det så svårt att förstå, att det finns människor som inte tycker som du? Herregud..

       Lugna ned dig nu riddaren alldellessss för många kommentarer med olika alias som alltid, lugn nu. Du får mer än gärna tycka att din darling är vacker även som clown😎

        Som den clown hon är – intet att förglömma

         Är du full?

          Nope. Är du?

           Men galen verkar du vara ”Sofia”. Är ju du som behöver lugna ner dig och det är mer Du som framstår som en clown.

         Men vad håller du på med 😃 Inte bättre acceptera du inte fick medhåll och kanske uttryckte dig dumt och barnsligt?

          Dumt och barnsligt? Nädu, sanningsenligt

        Det är ju också ett sätt att inbilla sig själv att man har rätt och alla andra har fel…

         Har du rätt menar du ” kreatören” ?

         Hörde du mig säga att jag har rätt? Nope.

         Jag utryckte bara min åsikt. En pajas som dessutom nog inte förstår att hon framställdes som just det

          Undrar just vem som är pajas. Du ”Sofia” framstår som en pajas, en paranoid och hatisk pajas. Den som verkar mest förnärmad är du. Att du blir så upprörd och förnärmad så fort någon inte tycker som du och inte skriver negativt om Bella är märkligt, ganska sjukt faktiskt.

           S! Där är du!

           Ja ”Cecilia” inte lätt va när din älskling inte höja till skyarna. Du är en mycket obehaglig individ i din besatthet av din älskling och din besatthet att försvara henne. Nej, jag är inte förnärmad, utan road

  Bianca ska totalrenovera sin nyinköpta lägenhet på 300 kvm. Bara inte fru Åsa Ingrosso blir inblandad! 🙈 Då lär elförbrukningen på Östermalm öka med 200%

   Känner hon aldrig att slit-och slänglivsstilen blir fel? Har hon ingen som helst kunskap om hållbarhet och miljö? Jag är genuint undrande hur en ung svensk kvinna av idag kan låta bli att bry sig så till den milda grad som Bianca Ingrosso. Alltså verkligen strutsmentalitet. Det är katastrof som hon håller på. Absolut är hon inte ensam, men de flesta andra influencers har mindre pengar att röra sig med och kan inte bidra sådär mycket till onödig konsumtion. Det känns som att Bianca alone ökar utsläppen med 30%.

   Jag hoppas mest att hon sparar alla fina originaldetaljer och inte blåser ut allt om det är en gammal våning med äldre charm bevarad. Har inte sett hennes våning men den är säkert helt underbar!

    Varför hoppas DU det? Vad gör det DIG? Det är inte du som ska bo där.

     Det är ju synd att förstöra alla vackra inredningsdetaljer från epoken när huset byggdes, det tycker väl de flesta. Att riva ut den tidens genomtänkta kvalitet och ersätta med dagens marmorimitation liksom.

     Ok du ska få MIN åsikt 😊 För att det är så få lägenheter i centrala Stockholm som inte är sönderrenoverade. Har sett på tok för många lägenheter som blåsts ut fullständigt. Kakelugnar tas ned och vacker köksinredning försvinner. Tycker det är en bit av vårt allas kulturarv. Det råder sån renoveringshysteri och är det inte absolut trendigt typ kök och badrum så måste allt renoveras om även fast det är funktionellt.

     Byggnadsvård och bevarandet av byggnadshistoria tycker jag berör oss alla. Nya lägenheter med ny, fräsch inredning kommer alltid byggas, jag fattar inte varför man flyttar till ett äldre hus om man vill bo som i nybyggt

      Well said min nästan namne 😌

      Man vill bo i ett visst område ? Man vill ha 4m i takhöjd men man vill ändå ha ett nytt badrum…. I Sthlm rivs inga fungerande kakelugnar då de är värda så sinnessjukt mkt pengar så länge de står kvar.

   Det ska hon ju inte. Renovera om lite säger hon i senaste vloggen. Fan va folk ska hitta på massa skit jämt.

    Haha tänkte samma 😂

    Hon ska flytta köket och riva ut badrummet. Det är ganska omfattande renovering ändå

  Jaha ska Mia prata om att man inte ska operera sig och istället vara nöjd med sig själv, stå upp mot ideal osv men samtidigt som hon själv opererat sig o gjort fillers? Kommer inte lyssna

   Jag tror inte hon fortsätter med det temat ärligt talat. Hennes senaste ingrepp är så uppenbara så det funkar inte alls att hon pratar om att stå upp mot ideal. Hon har väl mycket riktigt gått över till att prata om övergrepp och liknande nu?

    Vad har hon gjort nu senast? Bröst, fillers etc är ju sen länge. Håller med om att det skavt ordentligt gentemot vad hon ”står” för

     Det var en artikel i DN nu senast där hon hade gjort något skumt med munnen, alltså inte fillers utan mer som en bieffekt av ansiktslyft, när mungiporna dras utåt.

      Förlåt, det var SvD.

   Jag har inga fillers. Borde jag skaffa mig en husbil och dra på turné?

    Kommentarerna gällde att hon som gjort många tv-program om att stå upp mot skönhetsideal nu är helt opererad enligt samma skönhetsideal, och därför i rimlighetens namn inte kan fortsätta på det temat och vara trovärdig. Andra teman fungerar kanske bättre. Det gällde alltså inte avsaknad av fillers som krav för att dra på turné generellt.

     Typiskt.

    Absolut Camilla! En influencerturne 😀 Du skulle verkligen passa i en podd också där du kunde ställa influencers mot väggen och bara allmänt låta dem berätta om sin resa med sociala medier.

     Mundiarré med Bloggbevakning?

      Där har du namnet på podden 👍🏻😄 Jag skulle definitivt lyssna!!

   Så ledsamt att se. I gårdagens avsnitt var det så uppenbart. Ser inte ut som Mia längre. Trist att även hon föll för detta.

  Vad roligt för henne!! Tycker hon och Simon passar så fint tillsammans. Han verkar vara en riktigt bra kille.

  Undra hur länge förhållandet håller den här gången?😅

  Åh ska Juvelia få ett syskon. Diamantia kanske ❤️

   Smaragda

    😂

    flicka – Safira, pojke – Rubin?

   Haha jag tror att det blir en Stjärna/Star?

   Hon harpa riktigt nämnt att hon var inne på det till Juvelia.. 😂🙈

  OT men vem pratar ursäkta om i senaste avsnitt och Oscar Zias fest…? Mvh nyfiken

   Jag gissade Benjamin + någon (typ Molly Sandén) när jag lyssnade – men det är som sagt endast en ren gissning.

   Vad sa de då? Berätta!

  Fattar verkligen inte hur man kan fortsätta trycka ur sig barn med nya pappor är efter år? Liksom efter nummer två borde man väl känns att det antikommersiella bli samma visa igen

   Och den här nya har hon väl inte ens varit tillsammans med i 1 år, varför måste folk stressa med sådana stora saker som ex, barn😩

  men gud sjukaste jag hört 😂 är så chockad men inte ett dugg förvånad egentligen. det är verkligen inget fel med att ha fler partners, allt möjligt kan hända i livet. men 3 barn med 3 olika pappor vid 23 års ålder? hennes andra barn är bara 1 år? hur kan man inte vilja chilla lite och se om detta är rätt först 🤯

   Men va? Vaddå sjukt? Vem är du att bestämma när nån annan skaffar barn eller med vem? Att du kommenterar som du gör är sjukt dock 🙂

    men det är ju chockerande. gör vad du vill i livet men det är klart man reagerar när någon skaffar tre barn så tätt med tre olika. de började dejta typ i vår/somras? de flesta flyttar inte ens ihop vid det här laget. det kan ju hända att man går fort fram med barn och så går förhållandet snett, men att göra det en gång till sen och nu en tredje gång? hon är liksom bara några år över tonåren

     Hon är vuxen och gör som hon själv vill! Hur kan du vara så dömande?

     Verkar inte barnen må bra eller? Då hade det varit en sak att reagera men fy tusan vad bra de barnen verkar ha det. Önskar alla barn fick en minst lika lycklig uppväxt.

  Det är bra jobbat att redan vara gravid igen när den yngsta nyss fyllt ett år. Det är ännu starkare jobbat att göra detta med två olika pappor. Varför så jääääkla bråttom hela tiden? Kan man inte bara njuta av att vara nykär ett tag? Hon lär sig verkligen aldrig.

   3 barn under 5 är väl ganska tätt även om man skulle ha samma föräldrar så det är väldigt bra jobbat faktiskt, att man ens hinner hitta tre stycken man vill ha barn med? de flesta hittar inte ens en vettig

   Vad är det hon ska lära sig? Hon har ju två helt underbara döttrar. Det finns väl inget att ångra och hon kunde ju inte rå för att hon blev lämnad förra gången. Hon är en driven tjej och skulle klara sig utan kille oavsett.

   Hon följer sitt hjärta oavsett vad andra tycker och tänker. Det är starkt gjort!

    Att inte skaffa barn direkt med alla man träffar? Hade hon väntat lite med andra killen hade hon ju fått reda på att han var otrogen och sen blivit lämnad. Kanske inte bästa pappamaterialet. Men han var ju hennes livs kärlek osv. Alltid samma harang. ”Varför ska man vänta när man vet att det är rätt?” Hon är så blåögd och naiv.. Samma visa nu igen.

     Men då hade ju inte Juvelia funnits.
     Det finns ju inget som säger att hon inte hade blivit lämnad av samma kille även om hon hade väntat med att skaffa barn något år till.

     Jag tror inte hon är blåögd och naiv utan en tjej med skinn på näsan som går sin egen väg.

     Det finns inget värre än människor som ska komma med ”goda” råd som ofta bottnar i avund.

      vi är inte avundsjuka på hennes tre pappor, nej

       Har du hittat en vettig då? 😊

       Jag har en vettig pappa till mina barn samt halvsyskon jag håller kär. Bonusförälder också ❤️

        Ja för det är just det hon har gjort. Därför hon kommer ha tre ungar med tre olika pappor inom loppet av fem år! 🤦🏼‍♀️

        jag har faktiskt en vettig sambo! inga barn än, för vill ju försäkra mig om att han är den rätta först 😉

        jag har även fantastiska halvsyskon OCH styvsyskon, för som sagt så händer det saker i livet – vare sig det är döden eller skilsmässa som gör att föräldrar inte alltid håller ihop. så jag menar inte att man bara ska ha barn med samma föräldrar, för jag vet att det kan hända saker emellan. men det är skillnad på att förlora sin fru i cancer & gifta om sig som 40-åring och utöka familjen och att skaffa ett till barn efter bara några månaders romans med småbarn inblandat. det är inte rätt eller fel, det är bara skillnad!

         Jag förstår hur du tänker. Hade det varit min dotter hade jag sagt att hon borde vänta med att skaffa barn tills den första nyförälskelsen lagt sig. Men samtidigt så är Tingelinn vuxen.

         Jag följde mitt hjärta som väldigt ung och fick barn tidigt med samma man. Vi håller ihop än idag.

         Förstår ju att det är precis samma sak hon önskar sig och det unnar jag henne.

      Ja naturligtvis är vi alla otroligt avundsjuka på Tingelinns förmåga att bli på smällen med tre olika killar på fem år! Verkligen en stor bedrift som kräver talang och karaktär, jag är full av beundran.

       Det finns de som är avundsjuka och som nog skulle gjort allt för att ens få ett barn. Tycker inte det är något att göra sig rolig över.

       Jag tror barnen kommer få en fin och nära relation i och med att de blir så tätt i ålder. Det har jag till mina syskon och halvsyskon.

       Hon verkar vara en jättefin mamma som dessutom ordnat ett sånt fint hus till sig själv och barnen 🙌🏻

        Visst, du kan ju intala dig själv det om det känns bättre då när kille nummer tre också sticker…

         Vad tråkigt att leva livet med den inställningen.

      Men kära värld, avundsjuk på henne är det absolut sista jag är. Tänk alla barn man kunde ha haft med alla ligg man haft. 😂
      Hade säkert vart fina ungar men man kan inte skaffa barn med allt och alla bara för att man är nykär.

  Men herregud! Är inte förvånad alls men ändå. Herregud 🙈

  Tomgången var hemsk sista året. Dock saknar jag inte Mia alls och den person hon blivit officiellt men Anna saknar jag verkligen.

  Jag tror Beijer blivit snittad idag men kommer inte gå ut med bebis (utan bild på hen) tidigast fredag eller helg. De vanliga inställda inläggen kommer att dyka upp som vanligt tills dess

   Ok. Och varför tror du det?

   Tanken slog mig också! Inga insta stories förutom en länk till bloggen under dagen. Tror också hon kommer vänta lite med att gå ut med att bebisen är här (fullt förståeligt) men det återstår att se.

   Vill du ha applåder om det stämmer eller vad?

   Men orka bry sig. En rikemansbebis till.

   Då blir ju inte bebisen skorpion 🤔, det är ju inte förrän den 22 det byter.

    Appropå betala för poddar. Jag har nyss skaffat prime crime appen och den är så jävla dålig? Eller är det något jag missar? Det går inte att spola, den kan plötsligt börja spela första delen från början. Går inte att pausa utan att den börjar frå början o då går det inte att spola. Fler som testat appen?

   Och jag tror att Maria på fyrans Nyhetsmorgon är gravid. Kom ihåg vart ni hörde det först

    Har inte hon tre ungar redan?

     Finns det en maxgräns?

   Tror det jag också. Kändes som en summering på graviditeten, på bloggen.

  Fornis tre tips på bloggen idag.
  1. Dra ner 800% på måndagens tempo- drick kaffe och prata med kollegorna.
  2. Titta på din veckoplanering Prioritera bort det som tar för mycket energi.
  3. Något om fritid och sociala sammanhang – orkar inte läsa.

  Tycker du att måndagar är jobbiga? Då är du nog på fel plats i livet och borde gå hennes onlinekurs.

  Jag tror att jag ska börja hantera mina arbetsveckor enligt punkt ett och två så får vi se hur länge min arbetsgivare och mina kollegor står ut med mig.

   Bli influenser, de står ut med varandra.

  Älskar Mia men måste erkänna att jag älskar Anna mer. Hennes pod fejden är veckans höjdpunkt ♥️

  Mia Skäringer upptäckte feminism när hon var typ 45 och har gjort karriär på att slå in alla öppna dörrar som finns. Sen är det också kul att hennes coola stil med tatueringar och flottig backslick får henne att se ut som en ex-kriminell som ska prata om hur hon tog sig ur missbruk och kriminalitet. 😪 tuffis!

   När hon var 45? Hon fyllde 45 för ett par veckor sen 😏

  Allt är Telia. Tycker också det är höga avgifter.
  Tar tacksamt emot tips på billigare abonnemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *