samma skrot och korn som alltid..

Först gästar Isabella Löwengrip podden ”Shoppa lagom” där fokus ligger på pengar, shopping, sparande och konsten att hitta sitt lagom, för att direkt styra kosan mot Natalie Schutermans lyxbutik för svassa runt framför kameran i diverse designkläder.
Hon avslutar det hela med att bland annat shoppa ett par nya solglasögon från Balenciaga för några nätta små tusenlappar.

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Att låta allt detta komma uppradat i hennes Instagram story är antingen ett tecken på idioti, eller på att den där gamla, provocerande Isabella som hon beklagar sig så mycket över i sin kommande bok, fortfarande finns till hands att plocka fram och använda när hon behöver få lite mer aktivitet på sina plattformar – kanske inför ett….tja, jag vet inte…boksläpp?

Samma skort och korn som alltid.
Samma skrot och korn…

 

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var kommer pengarna från? Hennes bolag gör ju förluster i miljonklassen.

   Hon har väl fått betalt för boken

   Varför skulle hennes bolag göra förluster? Har du inte förstått att bloggande ger inkomster?

    Hennes bolag gjorde en förlust på 7,8 miljoner kronor förra året.

     Jag som inte är i branschen, vilka kostnader har en bloggare som resulterar i en sådan förlust. Kostnaden för att ha en blogg överstiger intäkterna för alla samarbeten.

      Att hyra ett hus på rivieran för 1 miljon/månad. Att hyra en lägenhet på Manhattan för dryga 150 000 kr/månaden innan man ens fått visum, och som hon var tvungen att fortsätta betala för i flera månader pga avtal.
      Sedan går det pengar när man har en nanny, en makeup-artist som kommer och sminkar dig varje morgon, en assistent, en person som ansvarar för huset, en kock, en säkerhetsvakt, en fotograf och stylist som bland annat flögs till London för att köpa en klänning till Isabella.
      Det går flera hundra tusentals kronor för att köpa biljetter till röda matta-events ute i Europa, och ungefär lika mycket till för att köpa designerkläder för dessa tillfällen, dit hon flög med privatflyg som inte heller är helt billigt.

      Jag skulle säga att hon nog gick minus med 1 miljon kronor per månad innan allting kraschade runt henne.

       Skäms å hennes vägnar. Så genant, sjukt pinsamt.

       Hon tror verkligen att hon är en världsstjärna, vem beter sig såhär? Knappt ens RIKTIGA världsstjärnor

        Alltså jag tänker på Bianca, som garanterat tjänar sjukt mkt mer än Isabella. Inte ens hon beter sig såhär. Förstår ni hur pinsam hon är?

         Bianca är inte nyrik ….

          Är pappan rik?! För det verkar ju inte som Pernilla hade det så fett innan hon fick sitt senaste uppsving

         Precis. Bianca tycks ha fötterna på jorden. Underbart!

          Och Bella är inte ens i närheten av Bianca. Inte på något sätt

         Och idag gick hon ut med och skyller på allt att hon hade fått fel diagnos och äntligen fått rätt nu .. bipolär så adhd var tydligen helt fel ! Nu har hon en orsak varför allt gick åt helvete ?
         Denna kvinna är mytoman till 50% och lider av storhetsvansinne 50 % tyvärr är procenten slut slut sedan men även maktmissbruk borde även finnas med .

       Verksamhetsbeskrivningen för Löwengrip Invest AB:
       Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva föreläsningar, bokutgivningar, konsultuppdrag inom reklam och marknadsföring äga och förvalta andra företag även klädförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

       Det är väl därmed förenlig verksamhet som drar på kostnaderna ?

       Nu har vi fått svar på det? Hon lider av bipolär sjukdom. Så nu kan Camilla låta henne vara framöver?!

   Finns väl en skillnad på luspank och shopping för tusenlappar. Hon köpte väl nån kamera nyss för 50 papp?

   Läste blogg och blev så förvirrad.. Tänkte, hur fan kan en blogg göra förluster i miljonklass? Men det kanske är möjligt, vad vet jag?

    Ja hur kan hennes blogg göra miljonförluster? Klart den inte gör det. Hennes bolag gör nog inga förluster nu, att bolaget gjorde det förra året var ju pga en massa anställda, resor m.m. det har ju inget att göra med hennes ekonomi nu.

     Bolagets tidigare skulder redde hon ju dessutom ut och betalade allt, inte alla som gör det. Vad hon köper och inte köper är upp till henne, hon shoppar inte värre än tex Bianca och andra influencers iaf.

     2020 gjorde hennes bolag 5,3 mille i förlust och intäkter på samarbeten, bloggar, föreläsningar mm minskade med 11 mille så jo jämfört med året innan 2019 gick det med förlust. Tror inte heller att 2021 blir så fett och det är för att hon själv gått ut med att hon behöver landa vilket är bra tänkt.

      Ja men då hade hon ju anställda med löner som skulle betalas och diverse andra utgifter. Hon har inte gjort några föreläsningar de senare åren och inte gjort lika mycket samarbeten så inte konstigt att intäkter minskat. Klart att det var högre omsättning när det var ett tiotal anställda, det är det inte nu.

       Hon hade kvar sina höga utgifter under 2020 men väldigt mycket lägre intäkter så problemet låg i att hon inte han anpassa sina utgifter till den nya kostymen.

      Och jag skrev att det nog inte går med förlust NU.

       Jag skulle nog inte ta stalltips från dig när det gäller företags finansiella ställning.

   Bloggintäkterna finns i hennes bolag Löwengrip Invest AB där omsättningen låg på 16,8 Mkr 2019 och 5,3 Mkr 2020 och en förlust 2020 på -5,3 Mkr. Sen har hon Blond Capital som är hennes holdingbolag som 2020 redovisade ett resultat på 12,7 Mkr. Ett holding bolag bedriver i regel ingen verksamhet utan det man ser i resultatet är utdelning från bolag som holding bolaget äger samt försäljning av aktieposter i andra bolag.
   Hennes intäkter har mer än halverats mellan 2019 och 2020 och tveksamt om hon fick 25 Mkr för Löwengrip Beauty. Att Blonde Capital redovisade 12.7 Mkr för 2020 ställer frågan om hon skattade resterande 12,5 Mkr och stoppade in i sin privata ekonomi. Det tror inte jag för det finns ingen anledning att inte stoppa alla pengar i Blonde Capital och plocka ut i mindre tuggor och då som fördelaktigt utdelning med enbart kapitalskatt.

    12,5 miljoner i Blonde Capital var hennes del av försäljningen av Löwengrip Beauty. Pingis har fått motsvarande i hennes bolag.
    IL har använt delar av dessa pengar i sitt nya hus som verkar ägas av Beauty bolaget.
    Köper hon något som hon inte får betalt för? kanske mat på COOp då.

     Ja det skulle man kunna tro att de 7,3 Mkr som är upptagna som anläggningstillgångar är huset. Funderade lite på vad det kunde vara. Intressant. Tror nog att hon numera får betala för mer än tidigare eftersom omsättningen i Invest sjunkit dramatiskt.

     Är det helt kosher att hennes privata hus ägs av bolaget …?

    Hur är det, ni skriver olika, förlust förra året på 5,3 eller 7,8? IL har INTE sagt att hon fått 25 mille för försäljningen av löwengripbeauty. Hur som så har hon ju tjänat pengar iom försäljningen. Fattar inte grejen att sitta och kolla upp detta.

     Det är mitt jobb att följa upp finansiella resultat och jag jobbar med start-ups och är dessutom intresserad av influensers företag som ofta är lite av dagsländor. Sen vem som ligger bakom är rätt ointressant för mig iallafall. Jag analyserar företaget inte personerna bakom. Att förlusten är redovisad med olika siffror handlar om vilket resultat man väljer att redovisa. 7,8 är resultat före finansiella poster. 5,3 är det som står på sista raden.

  samma gamla bella som innan kraschen snart ? börjas lite smått med makeup-artist, snart kommer kocken osv.. hemmateam nästa?

   Hade det varit bättre om hon sprang runt i mjukisar och otvättat hår?

    De flesta klara av att tvätta sitt hår själva och åker inte till stan 2-3 ggr/veckan för att tvätta och föna håret.

     Jag hade lätt gjort det om jag haft råd ? eller råd har jag men det är så onödiga pengar när man inte är rik.

      Jag är rik och det är ändå exakt lika onödiga pengar.

       Det är något av det bästa jag vet, att få håret tvättat på salong ??

        Jag älskar det också! ❤️ Men det innebär inte att man gör det flera gånger i veckan ändå, tycker jag. Och får inte massage varje dag. Eller äter tryffel till frukost. Tappt ju sin charm. Och blir dessutom rätt osmakligt tycker jag. Vi unnar oss verkligen saker, men man behöver ju inte tappa fotfästet. Tror att man slutar njuta av sakerna då.

      Rika eller inte, vi har alla lika många timmar under en vecka.

     ” samma skrot och korn” är väl ändå för bär man jämför två individer med varandra? Inte när en person upprepar ett och samma beteende. Där finns det andra ordspråk som passar bättre.

      Jag känner till två, som är av samma skrot och korn….

   Precis, mest snack om att skala av osv. Nu trivs hon som fisken i vattnet när hon får uppmärksamhet och hörs i poddar osv. Jag vet inte, känns bara tröttsamt.,,

  Att shoppa lagom, då är kanske inte billigt fast fashion rätt väg att gå. Bättre att köpa ett par dyra glasögon än flera billiga.

   Men måste man köpa så mycket solglasögon då? Det finns säkert folk som faktiskt har EN designerväska, ETT par dyra solglasögon etc men oftast (som i Bellas fall) så har man ju fortfarande många grejer, bara att de är dyrare.

    Nej det sa jag verkligen inte att man behöver. Ett par skrev jag ju ?

     Nej det har du ju rätt i ? Men tänkte direkt att Bella ju knappast verkar lida brist på solglasögon, hade ju varit skillnad om hon köpt sitt första par

   Hon köper flera dyra glasögon. Känns inte heller som rätt väg.

    Vet ej, jag följer inte henne utan läser bara inlägget här.

    Chimy eyewear verkar gå bort med andra ord,hon gjorde reklam för de förra året.

   Delar inte hennes klädsmak utifrån bilderna ovan, men solglasögonen??

    Hennes klädval är fint på en ”tjärring” som mig och jag är 57år. Kan tycka att när man bara är 30 borde ha lite fräschare och roligare kläder. Jag brukar tänka på hur snygg hon skulle vara utan lösögonfransarna, har lite svårt för att förstå att det fortfarande används idag :-))) de är alldeles för klumpiga och fluffiga tycker jag. För man ser ju lång väg att hon skulle vara jättefin med bara läppstift, rouge och mascara.

  Hur orkar man låta Bella provocera en ännu?

  Tänkte EXAKT på samma sak!
  Fyfan vad man äcklas av henne.

   Äcklas för att hon köper solglasögon?

    Nej, för att falskare människa får man leta efter.

   Man? Nej du.

   Du kanske borde pausa sociala medier om du äcklas av att en människa köper solglasögon.

    Anonym 18:16
    Det handlar om PRINCIPEN!

  Men att du blir provocerad säger allt om dig, de flesta av oss blir nog inte provocerade för att hon köpte ett par solglasögon. Vad än Isabella gör verkar jobbigt för dig, detta med att hon släpper bok verkar oerhört jobbigt och provocerande för dig. De sista raderna du skriver passar in på dig själv.

   Har du inte fått ett eget signerat exemplar av boken från din största idol än?
   😉

   Fan vad dåligt, du som sliter så för hennes skull!

    Men vad är det här för sätt att svara på kommentarer? Snacka om att uppmuntra till taskig stämning här inne.

     ”Elsa” är säkert Bellas största beundrare och försvarare.

      Jaha? Det ändrar inte vad jag tycker om Camillas sätt att svara på den (och andra kommentarer som ifrågasätter inlägg på sistone).

       (Jag menar, ta bort kommentaren då om de som gillar Bella inte får skriva. Men att uppmuntra till taskig stämning är väl onödigt?)

       Den neutrala kommentaren hade varit att ifrågasätta Elsas kommentar.

      Och du är här och försvarar Camilla. Duktigt av dig!

     Läs med andra ögon. Det var inte så farligt.

     Ja säger detsamma vad är det för löjligt svar, herregud. Pinsamt.

      Mer pinsamt att svara sig själv och kommentera under massa olika namn… ??

     Det kanske beror på att hon kan se vem som skriver kommentarerna och att de har samma ursprung men olika nicks som backar upp 🙂

    Samma skrot och korn som alltid…

    men vad är det för mobbningssvar, skäms Camilla!!

   Provocerad och provocerad, det är väl mer att man tänker att det ej är hennes starkaste sida att sakta men säkert bygga förtroende. Trots att influenser marketing i grunden bygger på en typ av föreoende mellan läsare och inluencers (det är då man öppnar plånboken mer än inför tevereklam).

  Hon har alltid bara varit massa snack. Sånt här påminner mig mest om jordens snefördelning, men B kan inte bry sig om nån annan än sig själv.. 30 år och så omogen

   Detta är nog säkert ett samarbete hon shoppar ofta hos Natalie Schuterman.

  Fast shoppa lagom handlar väl om att shoppa inom ens budget och ekonomi. Dvs för en kanske det innebär en Ferrari i veckan. För en annan betyder det shoppa absolut noll och inget.

   Ja det är väl så man får tolka lagom. Men vem är målgruppen för detta ”shoppa lagom”? Passar Isabella verkligen att prata om att shoppa lagom, kommer hon inspirera andra? Man måste liksom inte synas och höras i alla sammanhang. Klart hon FÅR, men man får ju också diskutera det. Tänk en pinnsmal människa som pratar om att ”äta lagom” och sen visar upp berg av mat som äts. Visst, det kanske är lagom och funkar för den personen men för majoriteten och målgruppen inte. Det framstår då mer som ”ni kan inte, men jag kan minsann”.

   Eller bara det man absolut behöver.

   Nej. Det borde rimligtvis handla om att inte shoppa i tid och otid – Bella köper inte bara dyrt utan ständigt. Hela livet handlar om konsum – det sänder oerhört dåliga signaler. Hon borde åtminstone hålla tyst om det – istället skryter hon.
   Hade jag varit en bättre människa hade jag bara haft medlidande med en människa som har ett sådant innehållslöst liv. Nu får det mig att se rött.

    Men helt ärligt så shoppar hon ju inte mer än andra influencers, tex Bianca hur mycket konsumerar inte hon och hon och andra flunsor byter ständigt ut möbler och inredning, de river ut allt osv.

     Att du orkar ?

      Du orkar ju svara på varenda av hennes kommentarer. Krävs nog ungefär lika mycket energi.

     Men bara för att någon annan är värre på konsumtion så gör det ju inte Bellas onödiga shoppande bättre. Biancas överkonsumtion har ju avhandlats här flera gånger, nu är det Bella som får (helt rättmätig) kritik.

     Men detta inlägg handlar inte om andra influencers. Jag följer inte ens Bianca och är ändå medveten om hur mycket kritik hon får för att hon river ut köket hela tiden. Detta handlar om IL som under sin avskalat liv-period påstod att hon skulle shoppa mindre.

      Precis, hon skulle shoppa mindre vilket ju faktiskt gör. Det var exempelvis länge sedan hon flög in en Balmain-klänning för ett enstaka tillfälle.

       Precis, IL återanvänder ju faktiskt en hel del, medan vissa andra säger att de tröttnar på plagg efter en användning och köper nytt ist för att tvätta. IL shoppar ju efter sin budget och för sina pengar så vad är fel.

        Jag trodde först att 18.06 var ironisk och sen läste ditt svar och började undra. Nej 18.06 måste varit ironisk…

       Ja det har du rätt i, det skickas åtminstone inga assistenter till London för att hämta en klänning

   Låter ju vansinnigt. En bil i veckan haha. Oavsett hur mycket pengar man har så är det galet å ej lagom

  Att agera hållbart är inte hennes melodi.

  Om hon vill spendera pengar, bara bra för Sveriges ekonomi om stålarna roterar.

  Dock tveksamt miljömässigt. Vi är förbi tänket att handla och sälja objekt begagnat, för att ändring skall ske skall vi överväga behovet överhuvudtaget.

  Och nej, jag lever tyvärr inte som jag lär..

  Det här känns som ett rätt oigenomtänkt genomtänkt inlägg från din sida Camilla. Har egentligen inget att säga om Bella, aldrig följt eller varit intresserad av henne så kan inte uttala mig om tidigare företagande. MEN shoppa lagom är väl ändå efter ens egen budget. Och ur miljösynpunkt så är det väl ändå bra mkt bättre att köpa riktiga kvalitetskläder om ens budget tillåter det. Det här är ju väldigt tidslösa kläder, som säkerligen kan leva länge i garderoben.

   Men det finns väl en gräns för hur många kjolar och ärmlösa ribbade toppar en människa behöver?
   Hennes kollektion för Ellos med blanka satinkjolar var ju så tidlös, men tydligen duger inte de plaggen att ha på sig.
   https://www.isabellalowengrip.se/2019/10/05/en-vinnande-duo/

    För ett tag sen skulle hon ju också byta ut hela sin vita och beigea garderob mot en mer praktisk vardagsgarderob. Det varade inte länge alls. Visst kan plaggen leva vidare hos någon annan men det finns mer begagnade kläder än vad det finns folk som vill köpa dem och faktiskt använda dem tills de är slut.

    Hela modebranschen är ju schizofren på det sättet. Det ska vara hållbart och tidlöst men samtidigt nya kollektioner och nya snitt.

  Hon är så sjukt verklighetsfrånvänd. Hur tänker man när man först är med i en sådan podd och sen drar till NS och shoppar. OCH är så dum att hon lägger ut det också. Hennes ”Tack för omtanken” och allt annat dravel hon skrev efter kraschen visste man var bara just dravel. Varför hon valde att prata öppet om tex upplägget i bloggen är också en gåta ”Gå på biblioteket är bra haha, det gillar dom haha” Och att hon inte pallar med att gå på födelsedagskalas och riskera att någon skulle ha mage och berätta om något jobbigt ”Jag gör det bara inte, då budar jag hellre presenten”
  Sådan hemsk sak att säga och hemskt att höra

  Kommer förmodligen ett ekonomiskt magplask framöver igen. Antar att hon känner sig på topp nu inför boksläppet och har caschat in lite arvode för den.
  Skulle inte hon starta upp något med någon? Vart tog det vägen?
  Senare kläckte hon ju den ”briljanta” idén med skräddarsydda klänningar…..
  Hon lever i en märklig bubbla den människan.

  ”70 på Schuttis”, den affären existerar bara i Solsidan för mig.

   För oss ( mig och min tonårsdotter också) Vi var in där under en stockholmsvistelse. Mötte en kund påväg ut som såg och doftade asrik ut. Vi kikade runt och jag tänkte att nått litet kan väl dottern få som en kul grej. Lyfte upp en plain vit tisha… 4900… hon blev utan en liten grej ?

    Hur luktar en rik människa ? Frågar åt en vän

     Fråga åt mig med. För jag har heller ingen aning?

  Nya solglasögon, kläder eller skor behöver hon inte köpa på mååååånga år…

   Synd att hon själv inte inser det

  Camilla, hur känner du inför att du skullle ha en relation till Isabella som gör att inläggen om henne blir dåliga? Du skriver självklart om vad du vill på det sätt du vill, men just runt Isabella tycker jag att er historia gör att du får sämre omdöme när det gäller val av ämne och vinkel. Födelsedagsinläggen är ett exempel, det här är ett annat, där det egentligen inte finns något att skriva men du gör det ändå och du snarare får motsatt effekt mot det du försöker uppnå.

  Som sagt, din blogg och dina texter men jag tror det skulle vara värt att ta Isabellainlägg via någon du litar på och som förstår vad du vill med bloggen och dubbelkolla att just de inläggen uppnår ditt syfte.

   Fast för oss som kan tänka själva så är inlägg om Isabella informativa om vad hon gör. Jag följer inte IL någon annan stans än vad som skrivs här.

    Men det behöver väl inte utesluta att Camilla är oförmögen att sätta sina egna känslor åt sidan?

    Om du nu är så intresserad av Bella kan du väl bara följa henne? Om du är förmögen att tänka själv kan du även göra egna analyser av Isabellas beteende.

    Vad gör hon som är intressant att bli informerad om? Köper solglasögon?

     Hon gör ingenting och ändå skrivs det flitigt om henne här i en bitter ton lol

  Kan du inte ta ditt personliga agg mot Bella i dm med henne direkt istället? Börjar bli löjligt. För att inte säga tråkigt, Bella är inte intressant längre.

   Hon har 417 000 följare på Instagram så att säga att hon inte är intressant är väl att ta i. Att hon intet har att säga är en annan femma men bevakas ska hon. Detta är nog enda stället som verkligen bevakar hennes kritiskt vilket en influerare ska bli.

   Har du typ missat hela kommentarsfältet här? Och under andra inlägg om Isabella? Helt uppenbart engagerar hon många, många människor och det vore ju bra dumt om Camilla inte hoppade på det tåget. Jag tycker nog snarare att ni som tycker illa om vissa inlägg bara scrollar vidare. Eller ännu hellre, gör något vettigare med era liv.

    Många skriver ju dock om hur ointressant hon är. Ett flertal kommentarer från Sofia. En person skriver något som inte direkt är negativt och då hugger flera om att det är bellas riddare. Är det tecken på att Bella är intressant?

  Hon kommer aldrig ändra sig. Jag tror genuint att hon är verklighetsfrånvänd men med en förmåga att tillfälligt ändra riktning för att vinna tillbaka folk. Tråkigt nog för henne tror jag att folk har sett igenom hennes mönster och därför blir man inte längre provocerad för man bryr sig inte så mkt längre. Hon är inte längre ”en av de stora” helt enkelt.

   Exakt så!

  Hon har ju i början av ”kraschen” sagt att hon älskade lyxlivet och kommer fortsätta denna livsstil och komma mer och mer tillbaka till som det var på ett ungefär förut.

  Camilla, jag kan inte låta bli att undra vad du är för person egentligen? När jag läser det här inlägget, som ärligt talat är på en tolvårings nivå, så känns det som att det mest blir du som går på niten.

  Du framstår så otroligt oseriös att även vettiga grejer hamnar i skymundan pga den här typen av långvattenmärken som detta inlägg.

  Vad har hon gjort dig? Är det personligt?

   Och VAD är det hon gjort?

   Hörru riddaren – tyst på dig

    Och du är Camillas riddare då?

    Sen när är du polis här inne?

     Sen den 6/6

   Jag skulle kunna säga exakt samma sak om dig baserat på din egen kommentar.

    Tycker du inte inläggen om IL är märkliga? Helt annan ton och rent ut ofta elaka kommentarer. Jag blir extremt nyfiken på vad som ligger bakom, vad legitimerar?

     Jag är helt ointresserad av valfri influenser. Men det jag tycker är intressant är hur helt vanliga och antagligen förnuftiga människor blir så triggade av antingen inläggen eller av personen som skrivit inlägget.
     Om det nu är så att hon först varit med och pratat om shoppa lagom för att sedan inhandla ett par lyxsolbrillor i slutet av oktober skulle jag nog vilja påstå att hon inte är jättetrovärdig. Men eftersom jag inte har varken personlig relation till Isabella eller Camilla är det lite svårt att hetsa upp mig. Hade det varit en vän ja då hade jag nog reagerar annorlunda.

  Självklart för att försöka provocera, allt är utstuderat. Hon är avdankad och gör allt hon kan för att hänga kvar.

  Efter boksläppet, som inte kommer bli någon direkt hit – är hon här där hon är – avdankad och allt hon har kvar – och det redan nu – är sina patetiska provokationer

   Och ändå är hon ett hett ämne här på bloggbevakning. Så avdankad är hon nog inte 🙂

    Jodu, hon är avdankad, ytterst få som här diskuterar henne och det endast för att hon är patetiskt

   Hur många kommentarer har du skrivit egentligen, Sofia?

    Några stycken och långt ifrån ditt antal?

     Fel, det var min tredje kommentar under det här inlägget.

     Jag vet att du tror att du kan känna igen folk på deras kommentarer, och att du är övertygad om att det bara finns en enda person i universum som är kritisk mot vissa inlägg och/eller sätt att skriva på. Så jag låter dig tro att du har rätt i alla fall ❤

      Vi säger så… liar liar pants on fire

  Bella är passé, otroligt ointressant. Men blir mest förvånad över att du går rakt i hennes fälla.

  Oh

  För att vara helt ointressant och köra med manipulativa taktiker ägnar både skribent och besökare av den här bloggen enormt mycket tid och kraft åt Isabella Löwengrip. Hade det inte besparat alla mycket tid och frustration att helt enkelt inte skriva och kommentera om henne?

  Hoppas ni alla förstår att de klick Isabella får genom att vara provokativ, får även Camilla när hon skriver om Isabella i den här bloggen.

   Camilla är bäst och Bella är avdankad.

   Det enda hon har att komma med är sina patetiska provokationer. En aktuell och relevant människa behöver inte hålla på med sådant patetiskt tjafs

  Är övertygad om att hon också tror att använder man ett filter som heter ”no filter” så kommer vi gå på den med. Lite som att hon skulle vara kunnig inom ekonomi. Alltså inte.

  Undrar hur mycket hon spenderar på barnen.
  Hon skrev ju ut deras längd och skostorlek för ett tag sedan. Jag förstår att barn växer så att set knakar men det har man väl en buffert till?
  Kommer hon att handla de perfekta presenterna långt innan eller blir det någon annan som väljer presenterna?

  Eller kommer hon i vanlig ordning att ta barnens presenter strax innan? Kan hon umgås med barnen hemma utan att dra ut dem på fika och middag i tid och otid?

   En likadan spenderar på sig själv dyra kläder och accessoarer medans barnen får billiga sponsrade skor från stadium outlet. —> https://www.instagram.com/p/CVV2FK3BmlQ/?hl=sv

    Mamman ska ha dior skor och manolos och Chanel väska ungen får ett par puma för 300:- från stadiumoutlet. Hetstränar och shoppar och likt Isabella kan inte vara själv med sina barn. Äter middag hos sin mamma då matlagning inte är hennes intresse. ?

     https://www.instagram.com/p/CUo5IRJM7jc/?hl=sv

     Smygreklam för karl lagerfeldt klänning kostar 3500 :-som hon fick på ett event där malmös influencers var med inbjudna. Eddie fischer, skopljak, mrs_lindh och hon med alla fick varsin gåva (sponsrade) för att dyka upp på eventet.

    https://www.instagram.com/p/CUrRGE9sl6f/?hl=sv
    Skorna för 10 000 som mamman ska ha. ?

    Skor för 8-9000 —>https://www.instagram.com/p/CTt27iZMSvM/?hl=sv

    Finns fler som tänker på sig sjäva och unnar sig dyra saker.

  Bella är inget att avundas på. Ett tommare skal till människa får man leta efter.

   On point!

  Det ekar tomt

  Camilla borde skippa att skriva om Blondinbella helt och hållet eller låta någon annan skriva de inläggen. Hennes personliga agg mot Blondinbella blir alldeles för påtaglig. Det finns ingen neutralitet överhuvudtaget.

   Buhu

    Uttråkad idag, Sofia?

     Inte det minsta

  Bella shoppar dyra märkeskläder i orimliga mängder som om det vore fast fashion, så miljökortet går inte ens att applicera här. Men har man inte så mycket att göra om dagarna och mycket pengar blir det nog lätt att man shoppar en del. Bella shoppar sjukt sjukt mycket kläder. Det är dyrt och det är kläder som ser exakt likadana ut allihopa. Sen säger hon att hon ska sy upp ÄNNU fler kläder för att hon inte har några kläder som sitter tillräckligt bra. Sjukt.

  Jag tror hon är shoppingberoende, på riktigt.

   Ja precis Lisa,, correctomundo.

  Hahaha. Tänkte precis samma när jag såg det tidigare idag ?

  Herregud alltså den här människan måste ha en diagnos. Och då menar jag inte hennes ADHD. Det måste vara något annat som får henne agera så här och inte förstå hur andra ser på detta, utifrån. Något är extremt fel här.

   A*p*e*g*r

  Hon shoppar som en galning, men till vilken nytta? Allt ser lika beiget och tantigt ut. Och så de enorma ?? ?

  Hennes konsumtionsbeteende är en sjukdom. Hon har försökt sluta, men kan inte. Tragiskt.

  Hon klarar inte heller att ta sig tio minuter för att ändra presentationstexten på sin blogg. 50 anställda, 100 miljoner i omsättning och 1,5 miljoner följare. ?

   Hon tror fortfarande på det själv vettu att hon är Sveriges största bloggare och entreprenör. ?

  Varför är jag satt i modd?

   Du är inte satt i modd, men du fastnade pga att jag ville fånga upp en annan kommentator igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.