Foki svarar på frågor om framtiden för sin blogg

Ni är några stycken som kommenterat här inne med frågor om Foki, och om huruvida hon lagt ner sin blogg och sina sociala medier helt. 

Nu skriver hon på Instastory att hon kommer fokusera på sin utbildning, en MBA som hon skrev så här om förra året och även svarade på i kommentarer:

Både Atari och Zelda kommer att gå på förskolan.
Bill har kommit in på högskolan och jag vill slutföra MBA-utbildningen. Tidigare har jag läst fristående kurser i min egen takt på distans under tiden som jag har varit hemma med barnen men nu vill jag börja studera på heltid så att jag blir klar med utbildningen. Den här utbildningen kostar skjortan dessutom! Om jag inte klarar utbildningen får jag inte tillbaka mina pengar liksom, så jag måste ha full fokus på utbildningen. Om allt går som planerat kommer jag att bli klar om cirka två år. Tiden kommer att gå blixtsnabbt!

Från kommentarsfältet:
MBA-program är en företagsekonomisk utbildning i management som gynnar ledande yrkesroller. Något som företag oftast finansierar till deras chefer. Olika MBA-program har sina egna krav och regler för ansökan så det kan se annorlunda ut för olika fall. Oftast måste man ha grundläggande högskoleutbildning som kandidat examen för att få läsa MBA. BBA – Bachelor of Business administration är motsvarande kandidat examen. Men man behöver inte läsa BBA för att kunna läsa vidare på MBA t.ex. Ibland finns det undantag att man inte behöver ha grundläggande högskoleutbildning om man har haft ledande position i ett större företag ett par år. Som sagt, olika MBA program har olika krav.

Kommer ni sakna Foki och hennes sociala medier? Visst var sättet hon uppdaterade dem lite ”one of a kind”?

 

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är mest nyfiken varför hon skrev #särbo i en story ?

   Jag meeeed!

  visste inte att hon hade tagit en kandidat! Men trist att hon betalar själv för sin master när det finns så många gratis master i företagsekonomi i Sverige.

   Hon kan ju inte ens skriva kandidatexamen… det ger verkligen hennes utbildning tyngd. ?

    Nu är ju inte Foki född i Sverige och svenska är inte hennes modersmål. Tycker du kan ta din tråkiga attityd någon annanstans!

     Hur länge har hon bott i Sverige nu? ?

   Det är ingen master, det är en MBA och troligvis på ett utländskt universitet alt privat skola här i Svergie där du köper din plats.

    MBA är en förkortning av master of business administration. Det må marknadsföras annorlunda för att få folk att betala för det som finns gratis här i Sverige…

  Sjukaste jag lärt mig här på BB är att det inte var foki som skrev sin blogg

   Ricky kunde ha en egen blogg, han är bra på att skriva!

    Minns det mest som ”dagens sötis”-inlägg med bilder på typ kattungar?

   Finns en till som inte skriver sin egen blogg och inte gjort på mååånga år

    Var väl samma med Bianca det var väl Pernilla som skötte den bloggen

   Jag undrar hur många av de stora bloggarna som skriver allt själv. Jag kan tänka mig att reklaminlägg skrivs av assistenter mm.

    Inte bara reklaminläggen. Allt!

   Vadå, skrev han allt? Varenda inlägg och hon var bara med på bilder?
   Eller han hjälpte till men hon skrev också?

   Läste någonstans att han tvingade henne att klä sig som hon gjorde, att hon gjorde till rösten till lite ”barnsligare” eller vad man ska säga. Att hon inte ens gillade den stilen, färgerna, naglarna osv.
   Ingen aning om det är sant eller ej.

    Det du skriver är sant.

    Den relationen känns så sjuk såhär i efterhand. Han var ju typ 7 år äldre vilket inte kändes okej när de träffades. Hon var ett barn ? som han bestämde skulle klä sig gulligt ? och bete sig barnsligt ???

     Om jag inte minns fel var Foki 13 år första gången de träffades.

  Foki who?

  Jag fastnade aldrig riktigt för Foki när det begav sig, så nej, jag saknar inte bloggen. Hon fanns alltid i periferin så hört om henne har man ju. Kul att hon pluggar och verkar ha det bra.

  Min lillasyster ville ha typ allt från Fokis gamla online-butik Fokiwa. Hon betalade jätte mycket för ett mobilskal som gick sönder typ direkt. Slutade med att hon köpte pärlor och skit själv och gjorde ett nytt eget för typ 1/3 av priset för det Foki sålde… aldrig mer influenser skit….

  Vad ska vi sakna? Hon har ju varit off hur länge som helst? ?

  Roligt att få en uppdatering ?

  Har hon och Bill separerat? Såg nån story hon la upp med ”särbos, Friends for life” eller nåt sånt.

   Fast vänner är ju inte särbos ?Är man särbos har man ju ett förhållande

    Det ena utesluter väl inte det andra?

  Tycker det är så otroligt tråkigt att så många slutar blogga. Jag minns för 15 år sedan när jag följde 140 bloggar DAGLIGEN. Det var det på den tiden innan man kunde tidsinställa blogginlägg. Det första man gjorde innan skolan var att skriva ”God morgon, nu ska jag till skolan hörs sen”. Kommer hem och uppdaterar om skolan och vad som ska hända under kvällen. Sen utvecklades bloggarna och jag personligen älskar när alla började fotografera med systemkameran och verkligen la ner tid på att producera bra bilder. Men sen kom instagram och Youtube blev stort och i stort sett alla slutade blogga. Tror också för att det var betydligt mycket enklare att skriva elaka kommentarer anonymt jämfört med på insta och Youtube. Men jag saknar att läsa bloggar på samma sätt som man gjorde förr.

   Jag saknar med den tiden! Jag gillar inte instagram och saknar verkligen att läsa istället för att kolla på videos och bilder. Jag saknar även hur man kunde hitta små pärlor med helt okända människors bloggar som man började följa och läsa om deras vardag. Bilder blir aldrig riktigt samma grej.

  TRH är du upptagen ikväll? Därav så få kommentarer?Kom igen nu!

   Du tror ju att ALLA är TRH ?

    Jag tror inte. Jag vet.

    Jag är en av de som blivit utpekad för att vara TRH
    Vet inte om det är nått bra eller dåligt?

   Skämtar du? Så skönt att inte ha henne rantande här, och tar över hela kommentarsfältet.
   Sök dig till hennes blogg om du saknar henne.

    Honom. Du är en han

    Är du busy ikväll?

    Och nej, jag tänker inte läsa din blogg

     Jag har ingen blogg och är en hon.

      My ass

  Jag är mer intresserad om Tungården kommer att fortsätta blogga.

   Och Maja Lindelöf!

    Nej tack. Så tråkig.

     Jag gillar Maja + Tungården och hade blivit så glad om de båda fortsatt. Du slipper gå in på deras sidor och läsa, om du inte vill.

  Jag har aldrig läst Fokis blogg, men blir glad av att se att det finns människor som faktiskt tänker om i livet och prioriterar annat än att vara influencers. Hon låter som en klok människa.

  OT men har Jonna J gått ut med att det är slut med hennes man? Han syns ju inte alls till längre, allt hon gör och taggar massa folk och han är aldrig med? Har kanske missat att hon gått ut med det själv.

   För 2 veckor sedan var de i någon stuga tillsammans. Och han har synts till i de senaste filmerna.
   Men han har väl aldrig varit med speciellt mycket på hennes sociala medier.

   Skulle tro hon läser att folk spekulerar kring dom för lägligt nog så var han med lite smått i hennes senaste vlogg på youtube men annars han har inte direkt gillat/varit bekväm att vara med på film så kanske därför han setts till allt mindre.

   Mer intressant dock hade varit att veta vem som köper hennes tavlor? Och hur hållbara de är? Med tanke på att hon målar med mald jord, kol och stenar i färgen tex.. Hur bra tål de tidens tand och solljus..??

    Att måla med jord/stenar/aska/växter är inget nytt som Jonna har kommit på utan det är man gjort sedan människan bodde i grottor.

    Jag har själv målat med sånt jag hittat i naturen och några av de tavlorna är flera år gamla. De ser ut som dagen jag målade dem. Växtfärger kan förändras en del, men som jag har förstått det så målar Jonna inte med växter utan med sten/aska/jord och de färgerna bleks inte.

   Hon la ju upp senaste idag att de har varit iväg i Sthlm med vänner? Han var även med i hennes senaste video. Johan tycker inte om att vara med framför kameran.

  Roligt att bli uppdaterad ?

  LD målar tavla i lägenheten i stan, åker sen till Nynäshamn för att träna karate. Skriver en kommentar till Fayme att hon är hemma i huset på onsdag igen. Svårt att tolka det som annat än att LD och mannen är separerade och lever omlott i huset/lägenheten.

  Undrar om det hade gått så långt som skilsmässa om inte han gjort LD ekonomiskt tryggad med egna miljoner på banken, vore tragiskt ifall pengarna på ett eller annat sätt ändrade deras personligheter. De verkade vara rätt harmoniska och sammansvetsade innan.

   Ja man undrar ju… låter onekligen som separation. Tänkte på det när LD la upp mass bilder på persisk mar igår på restaurang men ingen bild på sällskapet… kändes nästan som en dejt?

   Nä hade han och brorsorna inte sålt företaget och hon fått en massa pengar av honom är det nog tveksamt om hon lämnat. Beror väl på den nya killen också, har han det gott ställt kanske hon hade lämnat ändå, och han hade fått försörja henne.
   Fast var de så sammansvetsade innan hon och barnens far? Folk som följer podden säger att hon klagade mycket på maken, och någon vän/släkting var ju härinne och antydde att det inte alls hade varit så harmoniskt mellan dem.

    Innan eller efter pengarna hon klagade på honom i podden och någon antydde att det inte var så harmoniskt mellan dem?

   Du verkar oerhört intresserad av LD….

    Och du har TRH som idol.

     ? Nej du, han är inte min idol

      Svårt att se upp till en lögnare av rang

   Med tanke på hur hon ”övertalade” honom att de skulle försöka få ett barn till och hur föraktfull hon jämt är kring att män inte kan något, hur hon hatar män etc så är jag mer förvånad att han stått ut med henne så länge.

    Det roliga är dock att jag är rätt säker på att det var hon och inte han som ville separera. Hon träffade troligen en ny man förra året och därav separationen.

     Hur vet du det? ?

  OT: gabjoss har sjukt barn som hon lämnar hos pappan för att sedan flyga till spanien med Min Kille. Tror inte barnet direkt tar skada men hallå, smittspridningen???

   Med din kille? ?Fy fan

    Men verkligen! Jag hade blivit skitsur om hon åkte med min kille!

  Har aldrig läst hennes blogg eller följt henne så jag vet inte vem hon är. Så nej. Jag kommer inte sakna det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.