Sara Bolay-soppan blir bara mer och mer märklig

Det här inlägget postade jag igår, och tyckte ändå att jag hade hyfsad koll på vad som hänt.
Det tycker jag inte längre.
Vad är det som pågår här?
Är alla inblandade sju år?

Läs det här inlägget först, innan du fortsätter här. ↓↓↓

Jag har tidigare skojat om att jag surar eftersom jag inte har något fan-konto som drivs av någon som älskar mig och dör för mig. 
Jag ska genast sluta upp med det.
Det här är ju allt annat än friskt.

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är dessa människor?
  Kan någon ( eller du Camilla ? ) ge mig en enkel sammanfattning?

   Folk som varit med i typ ex on the beach och paradise hotel och skvallerkonton som skrivit spoilers om det

   Det är en tjej som varit med i det prestigefyllda programmet Ex on the beach, bor i Dubai där hon ägnat sig åt aktiviteter som tjejer är kända för att ägna sig åt när de flyttar till Dubai och har sålt bikinis som hon köpte in billigt från Asien och sedan sålde dyrare och påstod princip att hon designat dem osv som de flesta av dessa ”influencers” påstår.
   Den andra tjejen, Nessa, har haft ett konto där hon har spoilat information som tittarna ännu inte har fått reda på t.ex vem som lämnar, vem som bråkar, vad de bråkar om osv.
   Bägge två har några skruvar lösa, speciellt denna Sara Bolay. Hon är spritt språngande galen

    Hahah huvudet på spiken!

     Vilka j-a tomtar. Vad går dom på?

      Hybris är vad de går på

    Men det där fankontot verkar ju knäppast av alla…

    Aktiviteter som tjejer ägnar sig åt? Märks att du inte vet ett skit om vad hon ägnar sig om där. Luktar verkligen avundsjuka

  Va?

  Fick huvudvärk

  Men herre gud, väx upp människor! Hur har folk tid med allt drama?!?

   Tänk att kasta bort livet på sånt där. Någonting är fel.

  Hur gamla är de här barnen?

   Om man tänker på språket och stavningen så har hon väl knappt börjat skolan.

  Inget säger ”Saras barnfasoner” som att skribenten inte hinner nu för hon måste plugga till ett prov i skolan😂

   Jag förstår ärligt talat att Sara, snart 30 år, inte orkar med en vad.. 12-åring?? Som hetsar med ett fankonto och skapar nån imaginär relation till en person hon inte ens känner. Ser verkligen varför Sara blockade!

  Märks väldigt tydligt att det är ett barn som driver kontot.

   De allra flesta av dessa fankonton drivs väl av barn som lever för att skriva en massa kommentarer, kastar ur sig saker som ”jag älskar dig”, ”jag dör för dig”, ”du är min absolut största förebild” och det absolut viktigaste för dem är att få uppmärksamhet från ”kändisen” i fråga. Margaux har ju minst ett sådant fankonto och det är obehagligt att se vad den här lilla tjejen skriver..

    Värst tycker jag är de som skapar fankonton åt influencers barn. Hur många fankonton har inte lundellbarnen tex?

   Ja. Jag reagerade främst på ordet ”it”. Tydligen en förkortning på ”inte” idag 😂

  Totalt obegripligt och ointressant. Är det två 10 åringar som bråkar?

   Men verkligen. Och Är det ett gäng tioåringar som är engagerade i det här dramat eller är det verkligen vuxna människor?

   De har stannat i utvecklingen och behöver avstå från internet precis som alkoholister inte kan dricka alkohol 😉

  Fattar ingenting det enda jag vet är att nessa/exonph brukar fakebråka med diverse influencers för att deras konton ska öka i följare. Så pinsamt

   Ja det är så uppenbart när hon får frågan typ ”har du sett vad XXX skrivit om dig i storys?” Och sen har den influensern låst konto så man måste följa för att se vad hon skrivit

  Men herregud Camilla, det är ju uppenbart att det ÄR ett barn?

   Nu syftar jag på alla inblandade, och inte bara en av dem. 😖

    Men VARFÖR exponera att barn på det här sättet? ett barn som man bara pyttelite empati kan förstå att hon inte mår bra alls. VARFÖR upplåter du din plattform till att låta din följarskara sucka och håna ett BARN!?
    Det är inte ovanligt att de barn som skapar hängivna fankonton är ensamma och känner att deras idol är den enda som den har i världen, och så blir de hånade och utsatta på det här sättet, fan vad jag blir ledsen och förbannad, ta ner det här inlägget

    Och du beter dig inte som ett barn som ägnar tid åt att följa detta och skriva om detta? Vilket glamouröst jobb, dina föräldrar måste verkligen vara stolta över dig (:

     Oh ja! De jublade båda två när jag omsatte min första miljon på Bloggbevakning. 🥳🥳

  Efter ben och Dianas uppbrott är nog det här det drama jag bryr mig minst om.

  Och ja, jag skrev ändå en kommentar om det.

  ”Jag har höstlov nu”, ”Jag har inte tid för detta”, ” Jag kommer byta fankonto till Joakim Lundell istället”.

  Fattar ingenting. Personen skriver ej sammanhängande eller är det bara jag som är extremt trög? Fattar ingenting…

   Personen är ett barn.

    Men seriöst, kam ingen kontakta hennes föräldrar. Hon skulle må bättre om hon fokuserade på skolan och ngn vettig hobby i stället.

     Spela blockflöjt hade varit mer givande.

  De sekunder det tog att scrolla ner genom detta inlägg är sekunder jag aldrig får tillbaka…. vilket jävla onödigt skit att publicera.

  Jag förstår verkligen ingenting! Ingen av dem kan ju skriva läsbara meningar så jag hänger verkligen inte med. Någon som fattar som har lust att översätta till läsbar text?

   Jag kan ge det ett försök! Sara Bolay, deltagare i Ex on the beach, har tagit Diana Mosenis parti, deltagare i Paradise Hotel, när denne fick sitt konto hackat/kapat. Sara har varit öppen med, som jag förstår det, att det är Nessa (personen som driver instakontot Exonphspoiler) som hackat Dianas konto.

   Denna Sarabolayfanpage som sen dyker upp har ingenting med saken att göra som jag förstår det? Det är ett barn som avgudat Sara men som nu är tokig för att Sara blockerat henne, och nu vill hon hellre avguda Jockeboi. Varför detta barn är arg på Sara framgår inte, mer än att hon ”sett sidor hon inte gillar”.

   Förstod jag rätt?

   Sedan är det något separat drama med att Nessa tydligen eventuellt inte var den som STARTADE Exonphspoiler, men förstår inte hur det är relevant i frågan… Eller varför det ens är en grej.

    Vad jag fattade det som så hackade Nessa Dianas konto för att Diana vetat att Nessa inte är tjejen som startade kontot (exonphspoiler) därav så tog Sara Dianas parti för att hon inte tyckte det var ett ok sätt så det är Dianas enda inkomstkälla.
    Så det är väl så det hela börja?

     Fick migrän när jag försökte få ihop sambandet.
     Men du har säkert rätt.

  Nejmenalltså sluta ”bevaka” sådana här sandlådebråk.

   Håller med, finns det verkligen inget mer intressant att skriva om?

  Amelia Silowa som blev anklagad av Sara för att ha hackat dianas konto (!?) har svarat i sin Instagram story att hon tycker att det hela är sjukt obehagligt. Hon skriver typ att hon blivit anklagad för massa konstiga saker av Sara som inte stämmer och att hon tror att det är för att Amelia kritiserade Sara för att Sara sålde kostscheman utan att va utbildad. Kolla hennes story om nån bryr sig haha, tycker Amelia är sjukt vettig oftast.

  Nej jag fattar inte, har läst båda inläggen och begriper fortfarande inte – är det INTE exonphspoiler Nessa som är i blåsväder? Sara skriver helt obegripligt. Menar hon helt enkelt hon är ”som en annan person nu” och därför inte hon?

   Verkar inte så? Eller går hon i skolan och snart ska ha höstlov och har drivit ett fankonto till Sara? 🤔🤔 hänger inte med alls 😅

  Bryr mig inte ett skit om vem dessa människor är eller vad de tjafsar om. Men…vem fan skapar ett fankonto för nån ex d-kändis?! Snacka om att vara besatt.

   Måste antingen vara ngn som går på högstadiet, och borde lägga mer fokus på skolan uppenbarligen. Eller så är det en vuxen med special edition.

  Fast den ena av det verkar ju vara ett barn/extremt ung. ”Höstlov” och sättet hon skriver på, samt att hon driver fankonton.

  Alltså jag är fan inte språkpolis, men antalet grammatiska fel både Sara och den andra personen skriver får mig att känna hybris. Min grammatik/mina språkkunskaper är absolut inte 10/10, men det verkar seriöst som att ingen av dem ens gick klart högstadiet så dåligt som de skriver?

  Jag tycker det är lite spännande om exonph-kontot haft en annan grundare än Nessa, med tanke på hur stort kontot har blivit nu och att Nessa sagt i podden att hon startade det när Sara skulle vara med i Ex on the Beach igen.
  Jag följde kontot ganska tidigt och minns tydligt ett flödesinlägg med reklam för tandblekning med en tjej som inte var Nessa. När Nessa sedan la upp en bild på sig själv blev jag förvirrad och scrollade bakåt men inlägget var såklart borta. Är det nån annan här som minns det inlägget?

  Har nog aldrig känt mig så gammal som när jag försökte ta mig igenom denna text. Mitt råd till dessa barn är att gå i skolan, lär er att skriva fullständiga meningar och fokusera på ert eget liv snarare än reality/influencer-typer.

   Amen

  Haha vad läste jag just🤯

  Jag har en bror som har ett lättare förståndshandikapp samt lättare autism etc. Han är 45 år, och beter sig som personen som har fankontot.
  Personen som har kontot är uppenbarligen inte riktigt som hen ska, och det är sorgligt att folk inte förstår det.
  ”Jag byter till Joakim Lundell nu..” är det tecken på det. Att en vuxen människa ens har ett fankonto och tror att den som det handlar om är deras vän är också ett tydlig tecken.
  Är det en tonåring ( räknar den som går på gymnasiet eller universitetet som vuxen) så kan man ändå förstå besattheten mer och att hen tror att de är ”sååå tajta”.

  Vissa borde inte få internet alls. 🙂

   Är väl inget som tyder löp att det är en vuxen bakom kontot.

    Tyder på*

    Njae, men personen bakom det kan ju var en extremt omogen person som går på gymnasiet. Då hade man ju kunnat hoppats att det finns mer vett.
    Och om inte, vad fan kollar unga på för jävla skit idag?? Seriöst, har de liksom ingen självrespekt och inser att de inte borde mata sitt medvetande med sån här skit., svenska hollywoodfruar från 2010 är typ bättre skräp.

    Om det är ett barn, varför ens ge detta sandlådebråk luft här?!

     Ja alltså jag menar inte på något vis att det blir mer rimligt för att det inte är en vuxen.

     Det är väl uppenbart att det är ett bråk mellan ”vuxna”, barnet som skapat fankontot har hamnat i smeten bara

  Det här känns som en extremt dålig re-make på gossip girl

  Vad många som dör för varandra i dessa kretsar.

   Hahahahaha

  Oh sweet Jesus. 😂🙉

  Föräldrarna till barn med dessa ”fan konton”, bryr dom sig inte alls om vad deras barn skriver och gör på internet?
  Kan inte för mitt liv förstå hur man låter sina barn lägga en massa tid på att driva ett fan konto åt en ex on the beach deltagare!?

   Det finns tyvärr föräldrar som inte bryr sig så mycket.

   Låter, hur ska föräldrarna förbjuda barnen? barnen kommer ju bara göra det i hemlighet då istället.

  Otroligt. Dessa internet-plattformar är en pseudovärld som tar över från den verkliga världen. Dessa patetiska bråk mellan Exonthebeach-deltagare (fd…) och liknande, som dessutom ska föreställa vuxna, blåses upp till nåt stort och viktigt i nivå med nationella kriser och pandemier, ungefär. HUR kan det ha blivit så? Hur kan en PH-personlighet bli så stor och viktig och ta sån plats – och sen leva på eländet?? Jag blir lite orolig för framtiden…..

  Snälla kan du dra ned storleken på bilderna? Inte ens en av bilderna får plats på hela skärmen och jag scrollar på en två månader gammal macbook air

  Som om Jockiboi är nått bättre att följa 😂🙄🤮

  Jag fattar inte ett skit. Vad i helvete håller folk på med? Usch, vilket jävla slöseri på tid det här var.

  En annan tjej startade exonphspoiler kontot. Nessa köpte det för fame. Nessa gick direkt ut med vem hon var för fame. Hon försökte dölja alla spår om att hon köpt det och tvingade alla vara tysta om de. Sara och nessa bråka om de. Även Diana o nessa och därför hackades dianas konto för att sanningen inte skulle komma ut. Nessa fick panik och tog bort sina bilder och låste sitt konto. Låtsas nu som ingenting och låtsas som det aldrig vart en hemlighet att det inte är bara hennes konto.

   Det blir ju lite motsägelsefullt av henne när hon sagt tidigare att hon startade kontot pga sin kärlek till Sara som skulle tillbaka till Ex on the beach 😂 Hon har ju även skrivit om ”den gamla tiden” på kontot då hon lagade mat på sina stories och bara hade några få tusen följare. Detta börjar ju likna en Skövdevariant av Gossip girl. XoXo

  tappade mig redan vid fankontot. Vem i hela fridens namn skapar ett fankonto till en avdankad realitydeltagare som åstadkommit NOLL såvida man inte räknar att köpa in billiga bikinis från Asien och säljare dyrare, att bete sig helt galet i nån trashig realityshow och snöa in på att säga ”sätt dig ner i båten” till var och varannan person man inte håller med.
  Vad är detta för människor?
  Sen nu i hindsight kan jag tycka att det märktes att exonphspoiler togs över av denna Nessa när hon började bomba om Nicki Minaj, Pippi Långstrump och hennes meningslösa frågesporter. Det gick från ett konto som 100% fokuserade på att spoila om PH och Eotb till att handla till 50% om spoil och resterande 50% om Nicki Minaj, promota Nessas syster och lägga upp selfies på sig själv. Märktes att denna Nessa var väldigt kåt på att bli kändis.
  Summa kardemumma är att både Nessa och Sara har några skruvar lösa. Det går inte att undgå om man har instagram och har sett eotb.

  Har tydligen missuppfattad exonphspoiler kontot i 2 års tid 😂 tydligen är det flertal personer som har det kontot ihop, och som då turas om att uppdatera det. Det är alltså kanske inte Nessa som alltid älskat Sara Bolay, alla pontusar och det kanske inte ens är hon som DÖTT för Nicki Minaj 😆 Känner mig blåst men tycker samtidigt det är lite kul att se hur sociala medier HELT kan lura en. Trodde jag ”kände” exonphspoiler men det kan lika gärna vara 10-20 personer som sitter där och kommenterar och dyrkar olika personer. Detta nämns i deras senaste poddavsnitt som kom ut inatt.

  Jag är 90% säker på att detta är ett försök att lura oss att de är flera som har kontot för att Nessa nyligen blivit anmäld från flera håll pga saker hon skrivit på kontot. Att låsas som att man är flera st som sköter kontot gör automatiskt att hon slipper undan konsekvenserna.

   100% sant
   Nessa är väldigt nära Diana, de umgicks en hel del i sommar och det finns fortfarande videos och bilder på Dianas flöde. Nessa är nära Sara också. Nu hjälper hennes ”kändis” vänner henne att komma undan att det är hon som har skrivit de saker som hon står åtalad för genom att få det att framstå som att det är någon annan som är bakom kontot tsm med henne. Smart!

    Va? Är det nån som är åtalad?

     Ja Nessa är väl åtalad för förtal

    Hur skulle de hjälpa henne genom att påstå att Nessa personligen hackat Dianas konton? Förstår ej.

    Vi alla vet att tjejer i denna världen älskar och dör för varandra efter att ha utbytt ett par meningar på sociala medier utan att ha träffats och för att sedan efter x antal månader avsky varandra eller ha ”glidit ifrån varandra”.
    Exonph har ju skrivit hur nära hon är x, y och z för att sedan få frågan x antal månader senare varför de inte är tighta längre och svara att de glidit ifrån varandra.
    Är ett upprepande mönster efter varje säsong av PH och Eotb men kan mycket väl vara som du säger att de gör det för att undkomma förtal. Dock tror jag att det mycket väl stämmer att denna Nessa inte grundade kontot utan tog över det men efter det har hon drivit det på egen hand.

    Tyvärr är detta 0 % sant. Ta reda på fakta innan du uttalar dig

  Jag känner bara.. och? 🤷‍♀️ Så sjukt rörigt, hänger inte med i svängarna för fem öre.

  Varför heter nåt ”exonph”? Är inte Ex on the beach och Paradise hotel två olika program? Eller är de sammanslagna på nåt sätt? Var inte ett av dem dessutom i malpåse och har inte sänts? Hur kan det komma kändisar ur det då? Herregud jag har aldrig känt mig så gammal.

  ZZZZzzzzZZZZzzzZzzzzz

  Alltså nessa gjorde allt för fame och BETALADE för att vara en del av kontot och för att vara ansiktet utåt. Hon målade up det som att det bara var hennes konto och har sagt i intervjuer att det är hennes. Finns en sammanfattning o bevis på influnytt på insta

   Kan också vara så att hon är ensam om kontot. Att hon tog över det över någon annan, tydligen en tjej från Malmö och har sedan dess drivit det på egen hand. Språkbruket har ju varit detsamma i alla inlägg gällande Nicki Minaj, hennes meningslösa frågestunder om Pippi Långstrump, hennes spammande om hennes systers mediokra sångröst, hennes häcklande mot Pontusar, hur hon älskar och är såååå nära diverse deltagare och annat löst folk osv.
   Som någon annan skrev kan det vara ett försök att undkomma förtalsmål som hon tydligen är åtalad för. Det mest rimliga är att hon tagit över kontot men har sedan dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *