Bäddar bäst som bäddar sist

Är det i brist på intressant innehåll som Annica Englund lägger upp en video på hur hon bäddar sängen, eller är detta efterfrågat och kan vi då beskylla (eller tacka) Anna Book för det?
Vem har flest kuddar i sängen, och vem lägger bäst sin filt så där lite ”casual” vid fotändan av sängen?

Av allt innehåll som man kan önska från en influencer, så vill folk veta hur Annica bäddar sängen?
Varför? Är det en fetish? Har folk en kuddfobi som de vill få hjälp med att komma runt? Och vem har egentligen flest kuddar i den bäddade sängen?
Städvideos – absolut, det gillar jag att kolla på, men det här?
En bäddvideo? Ja, kanske…?

I’m not judging anyone, så här får ni en till bäddvideo – lite som en bonus från mig eftersom jag åt SÅ många pepparkakor i helgen. OCH drack julmust, trots att det är förbjudet fram till lucia. ?

 

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det borde Anna Book gå igång på …

  Vem orkar bädda?

   Tycker det är så skönt att ha bäddad säng vet inte varför men känns ba bättre i själen haha

   Exakt! Inte min favoritsyssla!
   Meen… sedan drygt ett år så bor en katt hos mej och han tvingar mej att bädda och lägga yllefilten överst. Annars sitter han bara där och låter ynklig eller kommer och hämtar från mej vad jag nu gör för att jag måste bädda så att han kan lägga sej och jäsa på filtjäveln resten av dagen.
   Men ja ja, ett kärt besvär! 🙂

  Det verkar snarare vara brist på fantasi här när du dedikerar ett helt inlägg till någon som bäddar en säng.

   Vad trevlig du verkar!

   Känner samma. Är väl samma sak som att vara intresserad av inredning tänker jag. Hur sängen är bäddad/ser ut ingår ju liksom.

  Skriv om att Kristin Kaspersen har åkt till Maldiverna (och gör väldigt mycket smygreklam? för resorten) för att hjälpa klimatet. Så osjälviskt av henne!

   Hur hjälper man klimatet genom att åka till Maldiverna? Nu fattar jag inte riktigt?

   Snart lär väl Kenza och de andra hänga på bara en tidsfråga. Undra om Isabela blir bjuden dit?

    Det är lite lustigt att hennes kille ofta delar klimatinlägg och typ lägger upp bilder på böcker om miljön. Aleks alltså.

    Lol Kenya la precis ut en story med minnen från Maldiverna och ”thats it, Im booking a trip to the Maldives”. Sammanträffande?

     Kenza** såklart, Hahah.

   Hahaha, att flyga till Maldiverna för klimatets skull kan vara något av det dummaste jag hört ?

    Jag flög till Thailand för att delta på en två dagar miljökonferens för ett par år sedan. Det kändes också väldigt dumt måste jag säga. Folk från hela världen flyger in för att prata miljö i två dagar sen flyga hem.

     Obs menar så klart inte att influensers åker på konferenser ?

   Är det klimatet i kommentarsfältet hon ska förbättra? För det kan väl knappast vara Al Gore-miljöklimatet hon syftar på, det vore ju superlöjligt.

  Vill ha mitt sovrum så mysigt och ombonat som det bara går, gärna i varma färger. Tycker det är kul att få inspiration från andra. Samtidigt är det något rofyllt över så här enkla storys, som att titta på när någon glaserar tårtor. Bästa insomningshjälpen!

  Blev sömnig! ?

   https://www.expressen.se/dinapengar/jan-emanuel-har-salt-sin-lyxvaning-for-40-miljoner/

   Fd sosse Janemanuel sålde sin lägenhet på 170 kvm i Östermalm för den var förliten för honom och endast som övernattningslägenhet. Han som skodde sig på flyktingvågskrisen av skattebetalarna. ?

    Han gjorde exakt vad regering/riksdag/stat/EU krävde av oss alla: upplåt alla former av tak över huvudet för migrantera som kommer!

    Man får tycka vad man vill om sin egen lägenhet. Du vet nog inte varför han tycker sig behöva en större.

    Är han influencer?

    Den mannen har en otäck utstrålning.

    Är det den Biana köpt?

     Bianca* förstås

    På tal om….?

  Herregud.. Det måste väl finnas något mer spännande som sker i hennes liv än hur hon bäddar en säng?
  Då var det väl tom mer intressant med hennes pyramid-företag.

   Vad har hänt med pyramiden?? Har den rasat? Det var länge sedan det skålades och clubbades med brudarna online 😉
   Extreeeeem ointressant. Visar bara att hon har ett inre kaos eftersom hon behöver extrem yttre ordning ala hotel-look.

   Scrolla bara vidare till ett inlägg som intresserar dig.

  Håller hon fortfarande på med pyramidtjosan?

  Är det bara jag som tycker det är intressant med bäddning? Det finns ju de som är inredningsintresserade som kanske uppskattar lite inspiration.

  Jag bli bättre på att bädda sängen snyggt. Det är en så himla härlig känsla att bädda ner sig en i bäddad fräsch säng som inte ser ut som när man lämnade den på morgonen.

   Jag måste bli*

   Jag!!

   Jag tycker det är superhärligt att titta på, och hur sängen är bäddad gör ju jättemycket för den övergripande känslan och estitiken i sovrummet. Mysigt tycker jag!

   Håller med helt! Går aldrig hemifrån på morgonen utan att ha bäddat sängen.

  Älskar fint bäddade sängar! Sen orkar jag inte bädda min varje dag, men gör det när jag får besök t.ex och får alltid kommentarer om hur mysig min säng ser ut.?

  Tycker att kuddarna såg oerhört obekväma och stela ut, inte alls så mysigt som jag vill att det ska va i en säng.

  Undrar på riktigt vad som hänt/ hur det går
  För Annica och hennes företag? Från att enbart ha lagt ut om det och jobbat hela tiden och sagt att hon tjänar lika mycket som sin sambo till noll?

  Vad hände??? Insåg hon att det bara var skit och att folk fattade?

   Undrar oxå det ! Behöver man inte länka på sin plattform typ insta el TikTok ! Men bara radiotystnad

    Undrar också! Cam, detektiv jobb? ?

  Skulle gärna lägga mig och sova bredvid Selma. Så koncentrerad på att göra det rätt ?

   Selma är så koncentrerad alltså ☝

   Hoppas THK inte låg i påslakanet och åkte karusell.

    ?

  Om det ändå vore första gången hon visade detta men ligger minst ett inlägg till i flödet, ett par på bloggen och ytterligare ett par storys på den visserligen väldigt fina sängen…

   Luktar samarbete

  Jag får rysningar av såna stelt bäddade sängar. Bäddar aldrig utan vill att sängen ska vädras under dagen. Har heller aldrig förstått hur man kan lägga den tiden på att bädda en säng för att sedan måsta flytta på hundraelva kuddar innan man kan sova på kvällen. Jag lägger hellre tiden på att sova en kvart extra!

   Ja och var lägger man kuddarna medan man sover? På golvet, så de drar upp damm och elände i sängen när man sedan bäddar igen? Det känns som att det är en hel livsstil att ha många kuddar i sängen. Om man har det måste man också ha en bänk vid fotänden av sängen eller några trevliga platsbyggda fönsterbänkar där man kan lägga sina kuddar och matchande filtar.

    Precis det här undrar jag också. Ni som har många kuddar, snälla svara ?, var lägger ni dem under natten.

     Haha jag har en stol i sovrummet som enbart står där för att ha någonstans att lägga mina kuddar under natten..

     Haha jag har en stol i sovrummet som enbart står där för att ha någonstans att lägga mina kuddar under natten..

     Jag har en stor korg för kuddar, överkast, filt mm. Men jag bäddar ytterst sällan sängen utan det är bara min städerska som bäddar den fint. I bästa fall rättar jag till täcket och kuddar samt slänger på lite stora prydnadskuddar ovanpå,

   EXAKT!!

   kvalster vill ha det mörkt och varmt- bädda direkt på morgonen om du vill att de skall trivas…

   Nä, lufta under dagen är mitt motto.
   Sparar tid också ?

   Jag har alltid varit dålig på att bädda. Men nu har jag köpt 2st täcken från Happy fluffy cloud samt 3 st stora hotellkuddar. Alltså, man behöver aldrig bädda när man har dom grejerna, det ser sååå mysigt ut och till och med fint ut ändå.
   Men jag gillar Selmas bäddning bäst om jag ska vara ärlig, älskar jyckar.

  Shit vad mycket som har raderats under inlägget om Bianca. Varför är alla kommentarer som vittnar om att dom sett hot och hat i hennes kommentarsfält borta? Så himla konstigt. Och är kommentaren som kopierade in Emilios inlägg också borta?

  Fattar noll.

   Såg på margareta grääs instastory att hon fortfarande får hat för att hon hade dissat caias kalender.

    Så tröttsamt att precis exakt allt måste bli till drev på Instagram. Till och med en jäkla kalender.

    Jag menade att Camilla här på BB har raderat.

    Men folk är fan inte kloka. Så mycket negativ energi som läggs på en vara som är valfri att köpa. Helt sjukt.

   De har förmodligen försvunnit av farten när jag raderat ursprungsinlägg som haft en del att önska.

    Fast nä. Jag vet vad som var ts. Bland annat så var hon som kopierade in Emilios inlägg en ts. Så det köper jag inte riktigt.

    Jag tycker det är så illa att dom som protesterade också rök för när man kollar på Biancas insta så vill många i kommentarerna gas lighta och säga att det aldrig hänt och att Emilio ljuger och att Bianca att grinat och tjallat till pappa.

    Tycker att du oftare raderar positiva försvarsvar och elaka påhopp får stå kvar. Bara de grövsta som ryker och inte ens alla dom raderar du.

     Var det inte du Nono som i senaste inlägget om kalendern skrev att du inte följer Bianca, men nu har du ändå koll på vad som står på Biancas Instagram?

     Jag ber om ursäkt ifall jag förväxlat namnen.

      Jo jag. Varför jag har koll nu är för att Camilla lagt upp och länkar så jag ville se med egna ögon.

      Men nästa vecka kommer jag nog inte ha kollat nått. Samma som före kalendergate. ?

     Önskar att folk kunde lära sig vad gaslighting betyder och sluta kasta det omkring sig hur som helst. Det betyder inte att man gör något dumt och sen ångrar sig och försöker komma undan med det. Det betyder inte heller att man rakt av ljuger.

     Gasligting är manipulation med uppsåt. Det gör man i syfte att få en annan människa att inte våga lita på sina egna sinnesintryck och minnen. Det är en form av misshandel och används av människor som aktivt vill skada och kontrollera någon de har en relation med. Att kalla sånt här för gaslighting underminerar verkligen allvaret i hur det är och vad det innebär att faktiskt utsättas för det…

      Japp! Precis det som dom håller på med. Manipulation om att Bianca aldrig fått något hot för det har inte dom själva sett. Färska supéers till att det aldrig hänt.

      Så jo, jag använde det helt rätt. ?

       Försöka dupera, skulle det ju stå.

       Men nu blev jag hungrig ?

  Stämmer det att de flesta tycker att man bör tvätta sängkläder varje vecka? Jag tvättar varannan eller var 3e. Örngott tvättar jag varje vecka dock.

   Folk tycker så mycket. De enda som behöver tycka något är de som ska sova i din säng.

    Tummen upp på den!

    Folk kommer ALLTID tycka något om ALLT

    Jag tycker till exempel som du, man tvättar sina sängkläder när man vill (förslagsvis efter man bytt dem) och man byter sängkläder är man vill också ❤

   Beror väl på vad du trivs att sova på. Jag har 3 katter plus hund, jag byter allt två till tre gånger i veckan, örngott oftare om typ hund legat och dreglat eller käkat ben på det. Utan djur klarar jag mig på att byta en gång i veckan utan att det känns för äckligt.

    Jag byter i min säng ca en – två gång i veckan(eller lakan kan jag byta 2 gånger i veckan och örngott. Påslakan känns som det bara behövs ca en gång i veckan) Skakar och vädrar dock lakanen typ varannan dag,. Samsover med 2 barn. Så det blir lätt smutsigt med skräp i sängen då barnen springer upp och ner. Även om jag bäddar den så stökar barnen runt. Har tredje barnet i en säng precis emot min säng så han kan rulla över till min säng om natten. Och vår äldsta har egen säng i eget rum. Deras två sängar byter jag också en gång i veckan, eller oftare efter behov. Kan tänka mig hur mkt tvätt det kommer bli i framtiden när alla fyra barn har egna sängar + min och mannens säng. Kommer behöva ha en egen tvättdag för bara sängkläder då ?

  Du gör ju som du vill naturligtvis, själv tvättar jag varje vecka har djur så det är en självklarhet för mig dessutom så mysigt att lägga sig efter renbäddat. Blir inte mer maskiner heller, tvättar bara en maskin 60 och en 40 i veckan. ?

   Fast det är ju lite märklig logik, byter du sängkläder 1 gång i veckan kontra 1 gång i månaden så borde det rimligtvis bli mer mängd tvätt per månad.

   Bryr mig inte när du bäddar rent, tyckte bara logiken var märklig.

  Nån som vill se hur jag steker min köttfärs? Ekologiskt nötkreatur där färger skiftar från det intensivt oxblodsfärgade till det mera skandinaviska greige, för att tillslut landa på den mer välkända bruna kulören.

   Va fan Henrietta, vill du mucka med veganer? ? Har du fött upp djuret själv?

  OT men önskeinlägg om att Elaine nu, när hela huset äntligen renoverats färdigt in i minsta lilla skrymsle, ska renovera om badrummet IGEN för att hon vill ha plats för sminkbord. Bort med badkar, riva ner kakel, nya skåp, bygga igen den ack så överhajpade industriväggen som inte är lika inne längre och så nytt nytt nytt.

   Vart har du sett det?

    Obs, misstror dig inte. Ville bara se för jag älskar hennes stil 🙂 har kollat igenom hennes ig story och så… och inga inlägg om inredning. Bloggar hon fortfarande?

     På hennes blogg, senaste inlägget men mitt i som ett litet ”btw”

  Gäsp.

  Jag gillar att bädda sängen, även om man egentligen inte ska bädda sängen, det bästa är ju att låta sängkläderna luftas/vädras under dagen, men det ser ju så snyggt ut med en bäddad säng. Hade helt enkelt problem att välja om man skulle bädda eller ej, sen skaffade jag hund… Så fort han blir glad (vilket han blir ofta) är hans favorit grej att stöka runt i sängen. Spelar ingen roll hur ofta jag bäddar, han stökar snabbt till igen, och har inte hjärta att skälla på honom när han bara är glad och busig.
  Så är hemma har helt enkelt hunden valt att sängkläderna ska vädras under dagtid xD

   Nu kommer jag att få hela internet på mig, men det här med hundar i sängar är så ofräscht. Hundar tvättar sig inte så som katter gör och de luktar ju verkligen skunk ibland, både från pälsen och från kroppsöppningar.
   Byter man sängkläder typ varje dag då eller vänjer man sig vid hundlukt och hundhår i sängen?

    Haha jag håller helt med dig. Säger så klart inget åt de som gör så, men jag tycker att det är så äckligt att ha hunden i sängen?

  Luktar hundar skunk? Från päls? Kroppsöppningar?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.